Čauky Mňauky Cafe

1088 reviews

Nádražní 716/46, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

www.caukymnaukycafe.cz

+420704268570

About

Čauky Mňauky Cafe is a Tea house located at Nádražní 716/46, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia. It has received 1088 reviews with an average rating of 4.6 stars.

Photos

Hours

Monday2-7PM
Tuesday2-7PM
Wednesday2-7PM
Thursday2-7PM
Friday2-7PM
Saturday2-7PM
Sunday2-7PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Čauky Mňauky Cafe: Nádražní 716/46, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

  • Čauky Mňauky Cafe has 4.6 stars from 1088 reviews

  • Tea house

  • "Úžasné místo pro všechny milovníky dobrot a kočiček"

    "Super kavárna s kočkami, které Váš pobyt v kavárně zpestří svou přítomností! :-) Vypijete si zde čaj či kávu, pochutnáte si na výborném dortíčku nebo nějaké slané pochoutce a pohrajete si s místními krásnými kočičkami nebo je můžete jen tak pozorovat, jak lenoší nebo si hrají :-) Některé se bojí, některé ne, ale rozhodně na ně netlačte a nelítejte za nimi - raději čekejte, až přijdou samy (u mě si přišla pro dort a vodu) :-) :-) :-) Nedoporučuji návštěvu s dětmi, které se ke zvířátkům neumí chovat - rodiče s těmito dětmi bych okamžitě vyvedla, protože děti tahají kočky za ocas a celé tělo, honí kočky po kavárně, a to je opravdu hrozné! Edit 6"

    "Ideální místo pro milovníky koček"

    "Pěkná kočičí kavárna v centru Ostravy"

    "Jestli chcete mít zdravé kočky, požadujte, aby se zákazníci sezouvali! Funguje to tak v kočičích kavárnách všude na světě, kočky si lížou packy, chodí po zemi, kde za den projde stovka zakázníků, která nosí na podrážce nejrůznější bakterie, včetně kočičího moru, který je pro zvíře fatální! A jestli chcete mít zdravé kočky, korigujte si rovněž děcka, které je tahají za ocas a neustále otravují"

Reviews

  • TJ G

Úžasné místo pro všechny milovníky dobrot a kočiček. Dortíky jsou opravdu upřímně nadpozemsky chutné, tak úžasný dortík jsem neměl léta. Obsluha skvělá, moc milé slečny, vše rychle na stole, super péče. Moc útulné prostředí, osvětlení, atnosféra, prostě pecka a pak tady jsou ty nádherné kočičky - no nemilujte je! Opravdu jedno z nejlepších míst na relax a pohodu v Ostravě. Jen pokud chcete jít s dětmi, neberte malé děti, aspoň tak 5+, kočičky jsou nervózní, když kolem nich běhá uřvané dítě a otravuje je. Ale někteří rodičové jsou prostě ignoranti. Rozhodně doporučuji!
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Čokoládový Dort, Čaj A Třešnový Koláč, Malinový Cheesecake, Čauky Mňauky Cafe, Čokoládový A Jablkokaramelový Dortík, Porce Šlehačky a Kočičí Pohlazení
Parkoviště
Obtížné parkování
Možnosti parkování
Parkování zdarma na ulici
Parkování
Doporučuji vzít MHD - v centru se celkově špatně parkuje a tady je to horor, navíc špatně odbočíte a jednosměrky vás vyplivnou o půl centra dále.
Vstřícnost k dětem
Opravdu bych chtěl apelovat na rodiče, berte zde jen vychované a ne malé děti, ideál tak 5+. Kočky nejsou věci a ostatní lidé také nechtějí poslouchat řev 3 letého děcka, přes který se nedá pobavit, kočky jsou pak nervózní a pokud jste rodič, co na to hledí ze zadku, dělá pšššt, tichučko a nezvedne se, aby to děcko uklidnil, tak prosím raději nechoďte.
Bezbariérový přístup
Není, jde se po schodech, je jich sice asi jen 6, ale i tak.

  • KacenkaMaty

Super kavárna s kočkami, které Váš pobyt v kavárně zpestří svou přítomností! :-) Vypijete si zde čaj či kávu, pochutnáte si na výborném dortíčku nebo nějaké slané pochoutce a pohrajete si s místními krásnými kočičkami nebo je můžete jen tak pozorovat, jak lenoší nebo si hrají :-) Některé se bojí, některé ne, ale rozhodně na ně netlačte a nelítejte za nimi - raději čekejte, až přijdou samy (u mě si přišla pro dort a vodu) :-) :-) :-) Nedoporučuji návštěvu s dětmi, které se ke zvířátkům neumí chovat - rodiče s těmito dětmi bych okamžitě vyvedla, protože děti tahají kočky za ocas a celé tělo, honí kočky po kavárně, a to je opravdu hrozné! Edit 6.4.2019 - kočičky přibývají a jsou překrásné! Ovšem přibývá i hodně lidí s dětmi a jak jsem již psala výše, v kavárně se skoro ani neuslyšíte při tom řevu! Děti se neumí chovat a jejich rodiče rovněž - přišlo mi, jako bychom byli v nějakém pajzlu :-( Přitom všechno ostatní je super, ale toto mi opravdu velice vadí...kočky jsou dětmi pronásledovány a snaží se jim vyhnout, poté si je ani nemůžete pohladit, protože se ukrývají nahoře na škrabadlech a nikdo je nedostane dolů, což naprosto chápu. Před kavárnou by mělo stát "Pokud máte vychované děti, prosím vstupte! Pokud ne - okamžitě tuto kavárnu opusťte!" :-) A né, nepřeháním!!!

  • Vitězslav Košťál

Ideální místo pro milovníky koček... Nebo pro rodiče milovníků koček. Prostředí fajn, kočky přístupné a tolerantní vůči dětem, nicméně obsluha by zasloužila za uši - člověk sedí naproti baru, dá si kávu, zákusek a když pominu, že v kavárně byly obsazeny 4 stoly, tak nechápu, že obsluze trvalo 40 minut, než se někdo zastavil pro špinavé nádobí. Chtěl jsem si objednat ještě pití, nicméně slečna když odnášela sklo řekla, že dorazí... 20 minut se pak krčila za barem (na mobilu, ne, že by měla tolik práce) až jsem nevydržel a šel zaplatit... Čímž se připravila o dýško i další objednávku. Takhle prosím ne...
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 1
Atmosféra: 3
Doporučená jídla
Čokoládový Dort, Malinový Cheesecake, Cauky Mnauky Coffe a Malinová Limonáda

  • Veronika Burešová

Pěkná kočičí kavárna v centru Ostravy. Obsluha velmi milá a ochotná, o všem měla přehled. Chai latté moc dobré, stejně tak i druhý nápoj, který jsme objednávaly. Ceny přívětivé. Na rozdíl od jiných kočičích kaváren se zde neplatí vstupné, pokud si zde něco dáváte. Kočky byly přítulné, přestože jsme si je moc nepomazlily, žádná k nám nepřišla. Ale od pohledu měli jiní návštěvníci štěstí. Navíc zde byly krásné dlouhosrsté kočičky, takže byla radost pohledět. Vytkla bych jen tlumený nepříjemný zápach zverimexu. Plus kouty u vchodu by mohly být trochu útulnější. Jinak fakt paráda.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Doporučená jídla
Kočičí Pohlazení

  • Dana

Jestli chcete mít zdravé kočky, požadujte, aby se zákazníci sezouvali! Funguje to tak v kočičích kavárnách všude na světě, kočky si lížou packy, chodí po zemi, kde za den projde stovka zakázníků, která nosí na podrážce nejrůznější bakterie, včetně kočičího moru, který je pro zvíře fatální! A jestli chcete mít zdravé kočky, korigujte si rovněž děcka, které je tahají za ocas a neustále otravují. Může si tady pak někdo stěžovat, že jim kočky poškrábaly potomky. Dobře jim tak. Ty kočky musí snášet celý den nespočet vzruchu, cizích osob a stresu, pokud jsou mezi nimi i velmi plaché kočičky, bude mít tento neustály stres, cizí nové vjemy, hlasy a pachy a otravná děcka, dopad na jejich organismus. Přemýšlejte nad těmito poznatky!

  • Michal Nawrat

Pěkná kavárna pro milovníky koček s příjemným posezením. Jinak nic extra po pravdě a to mrzí. Zákusky spíš průměr. Limonáda cherry&cola čekal jsem víc za cca 80Kč( mražené višně, nějaké ovoce dozdobení). Zákusek jak kdyby jsi ho dělal sám doma. Líbí se mi venkovní zahrádka i s kočky ,kde je možnost kouřit. Kočky po celou dobu jsou spíš zalezé ,ale je možnost pohladit či je vyfotit.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 4
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Cauky Mnauky Coffe

  • Ivana Kůstová

Hezký velký prostor, terasa ve dvoře, skvělé dortíky i káva, krásné kočky. Příjemně jsme si popovídali s paní majitelkou. Na tak velkou obsazenost podniku by se ale hodila obsluha navíc, dvě slečny za barem měly co dělat a zahrádka byla tedy bez obsluhy. Kočky nebyly až na výjimky moc kontaktní, některé byly docela nenaložené a sem tam se po někom ohnaly - ale možná byly jen nervózní z pobíhajících dětí.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 5

  • Denis

Kavárna, kterou máme velmi rádi. Příjemná atmosféra, pohodlné posezení na gaučích jako v obýváku a různá plemena i povahy kočičích kamarádů v nemalém počtu. Když si na vás místní kočky zvyknou, rády se mazlí. Prostory jsou čisté, uklizené a naprosto bez zápachu, kočičí WC je umístěno úplně mimo přístupný prostor. Nikdy se nám navzdory X návštěvám nestalo, že bychom v jídle našli byť sebemenší chlup. Paní majitelka také příjemná a ochotná, obecně dobré jídlo a pití. Jednoznačně můžeme doručit!

  • Sabina Erlebachová

Skvělá kavárna která určitě stojí za návštěvu. Doporučuji si ale předem zavolat kvůli rezervaci, nemusíte mít po příchodu možnost hned si sednout. Zákusky fakticky moc dobré a horká čokoláda taky fajn. Obsluha upřímně celkem nepřijmna. Takový ten ohled co chcete. Chápu že má někdo špatný den, ale neprenaset na své zákazníky, sama to znám. Ale nic ve zlém, celkový dojem skvělý. Příjemné prostředí, ceny na dnešní dubu přiměřené . Kočičky jsou bobici. Opravdu stojí za to.
Služba
Jídlo na místě

  • Lukáš Bláha

Kouzlená kavárna. Sice samozřejmě chápu, že asi ne pro všechny. Pokud má člověk alergii nebo kočky "zrovna nemusí" tak si návštěvu opravdu užije. Dezerty byly opravdu vynikající, vážně si zaslouží vyzdvihnout. Karamelový i ten s vlašským ořechem byly mnohem lepší, než by člověk v podobné zážitkové kavárně čekal. A musím s obdivem říct, že úplně bez chlupů! Originální kávička s oušky pak byla chuťově spíš průměr. Každopádně obsluha byla milá a kočky byly úžasní společníci.

  • Lukáš Sečkař

Kavárna prakticky v centru města. Příjemné prostředí a opravdu hezké kočky. Oproti některým brněnským rozmanité barvy, velikosti a hlavně odlišnosti. Kočky přítulné a nebojí se tolik lidí. Bohužel káva za mě hořká až moc. Volil bych jinou sílu, ale opět je to asi na chuti. Jinak obrovský výběr všemožných nápojů a dezertů. Rozhodně doporučuji navštívit.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Zdeňka Štíhlová

Akustika, díky hladkým povrchům ( pochopitelné hygienické důvody) a velkému pohybu návštěvníků, je nepříjemná. Škoda, protože je to milé místo a kočky opravdu přátelské. Káva výborná, zákusky a obsluha taktéž. Nezapomeňte si stůl včas rezervovat .
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4

  • Edgars Rutkovskis

I've been here recently. Good prices, very calm, nice atmosphere, cats everywhere! Design is cosy and bright, cats are cute and relaxed. You can see their names on the back of the menus. Coffee and cakes were very well made, worth a visit!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Martin Sanda

Kočičky všude a děti nadšené. Obsluha příjemná a ochotná. Výběr nápojů i dortů vyhoví všem mlsounům.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Oreo Dortík
Vstřícnost k dětem
Trpělivost koček i personálu nekonečná.

  • Lada Juráňová

Pro milovníky koček úplný ráj! Kočičky jsou přítulné a volně se pohybují i po zahrádce, tudíž žádný host nezůstane ošizen o jejich přízeň. Obsluha byla velice rychlá a milá, určitě doporučuji vyzkoušet jejich specialitu - kávu "Čauky Mňauky cafe" je výborná a hlavně krásně doplní celý zážitek. Určitě se s maminkou brzy vrátíme! Další

  • Josef Řiháček

Skvělá kočičí kavárna. Prostředí příjemné a čisté, kočky k vám rády přijdou a nechají se pohladit, nebo odpočívají poblíž. Obsluha velmi milá, ceny přívětivé. Čekání bylo trochu delší, ale vzhledem k plné kavárně naprosto pochopitelné.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Sylva Sikorová

Příjemné prostředí pro milovníky koček. Kávu, zákusky i limonádu mají dobré. Obsluha přiměřeně rychlá a příjemná. Jediné co mi vadilo byly děti, které "zlobily" kočky, ale to je věc rodičů a nikoliv obsluhy. Ale šli jsme tam hlavně kvůli kočkám, které jsou nádherné a přítulné. Určitě si do kavárny ještě zajdeme.

  • Marie Šperlínová

V této uspěchané době je to oáza klidu. Kočky jsou nádherné. Samy si vyberou ke komu půjdou a komu projeví svou přízeň. Jedna si mne vybrala a uvelebila se mi na klíně. Tak s kávou a velmi dobrým zákuskem a s kočkou na klíně jsem měla velmi klidné odpoledne. Balzám na nervy , lepší než prášky na uklidnění.

  • David M.

Kavárna plná koček (čtyřnohých), velkých a ještě větších, které jasně dávají najevo, kdo je tady pánem. Děti to tu milují a rodiče si v klidu zblajznou zákusek. Od mé poslední návštšvy výrazně vylepšili nabídku. Pokud je někdo skrytý alergik, zde svou alergii rozhodně odhalí :)

  • Lucíí Lů Korubová

Skvělé posezení u kávy s kočkama, milý personál, kočky se většinou prochází kolem Vás, ale my jsme měli štěstí na velkého tygra, který celou dobu ležel vedle mě a nechal se hladit. Na manžela skočila jedna z Ragdolek a začala si na něm stlát Výborné zákusky! …

  • Vratislav Helinger

Velice příjemná kavárna s kočkami. Sice se se mnou moc nechtěly bavit, protože spaly, ale za mě super jedinečná a příjemná kavárna. Káva byla super, rychle udělaná, obsluha si nás všimla vcelku rychle. Obsluha byla přívětivá a hodná. Doporučuji …

  • Zuzanka Soukupová

Rychlá a velmi milá obsluha, zákusky i nápoje výborné. Všechny kočičky byly moc krásné, škoda, že ne moc mazlivé - ale není se čemu divit, když je většinu dne otravují děti. Kavárna se nachází v dobré lokalitě blízko tramvaje, není těžké ji najít.

  • Jan Sapara

Všechno v pořádku, byli jsme tam přes voucher. Škoda jen, že místo kávy jsem si nemohl dát něco jiného krom sáčkového čaje. Ale co bych čekal v kavárně, že?
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Denisa

Moc pěkná kavárna výborné zákusky a moc dobrá káva. Kočičky jsou nádherné ☺️ + Čisté prostředí
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Radka Šrolová

Luxusní jablečný dortík (bohužel jsem nestihla vyfotit). Kočky prudné, ale kdo by se divil, taky (občas) nemám ráda lidi
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Alex Hutyra

V kavárně totální smrad a dusno na urovni starého pavilonu opic. Obsluha pomalá. Celkově je to dělané pro pubertální holky aby si mohli fotit svoje storička že tu prostě jsou proto to bylo plné touto věkovou skupinou. Další

  • Kateřina „KF“ Folvarčná

Úžasná kavárnička pro milovníky kočiček. Obsluha je moc milá plus mají výborné dortíky! Jediné mínus je zápach koček hned při vstupu, ale není to nijak silné a po chvíli si člověk zvykne. Moc se těším na další návštěvu.

  • Lukáš Hanel

Zastavili jsme se hodinku před zavíračkou, takže místa bylo dost. Moc pěkná a útulná kavárna. Dcera byla nadšená, čičiny boží. Určitě se zastavíme zase :)
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Elitowy

Něco nového a zajímavého, kočky krásné a veliké, obsluha skvělá a hezká;) doporučuji :) jen krátko otevřené a nejlepší je jsi to rezervovat
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • František Hranický

Výborné dezerty ve velmi nevšedním prostředí obklopeném kočičími obyvateli. Útulná, příjemně zařízená kavárna. Ceny nikterak přemrštěné, výborné zákusky opravdu stojí za to vyzkoušet.

  • Sandra Hubertová

Fajn posezení, obsluha rychlá a milá. Na výběr mají mnoho dezertů, limonád, teplých nápojů. Doporučuji si místo telefonicky rezervovat alespoň den předem, většinou mají plno. Další

  • Rand Daf

Pěkná kočičí kavárna. K výběru i zákusky. Ceny přijatelné a děti potěší 11 užasných koček které jsou součástí kavárny
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Dannuelka

Kočičí kavárna, která nemá nejmenší chybu Čičiny byly úžasné,přítulné,ráda se sem vrátím i na tu kávu s oušky♥️
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Sára Lhotáková

Krásná a pohodová kavárna, výborné kafe, lidové ceny, kočičky jsou kouzelné, je to krásný zážitek, odpočinek a relaxace samo osobě. Chválím. Další

  • Tereza Strakošová

Pro mě nejlepší kavárna v Ostravě a okolí. Výborná káva i zákusky, příjemná obsluha.
Služba
Jídlo na místě
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Zuzana Marunicova

Úžasné místo, nádherné kočandy, všude čisto, perfektní obsluha a skvělé domácí pití i zákusky, doporučuji i s dětmi, kočky byly moc přítulné.

  • Stanislav Šesták

Bohužel, na toto místo už znovu nezavítáme. Byl jsem tu s přítelkyní 2x a naše zkušenosti jsou bohužel stejné z obou návštěv. … Další

  • Zdeňka Jevicka

Skvělé posezení, kolem kočky,které se jen prochází..úžasné pro děti, co nemohou mít doma zvířátko.. příjemná obsluha..doporučuji

  • Mirka Karac.

Krásná kavárna a moc příjemná obsluha Určitě navštívíme znovu
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Vilgus

Skvělá kavárna s přidaným benefitem kočiček + v létě je super zahrádka
Služba…
Další