Bodega Y Tapas Damsterdiep

673 reviews

Damsterdiep 22, 9711 SL Groningen, Netherlands

www.bodega-y-tapas.nl

+31503138246

About

Bodega Y Tapas Damsterdiep is a Spanish restaurant located at Damsterdiep 22, 9711 SL Groningen, Netherlands. It has received 673 reviews with an average rating of 4.1 stars.

Photos

Hours

Monday4PM-12AM
Tuesday4PM-12AM
Wednesday4PM-12AM
Thursday4PM-12AM
FridayClosed
Saturday4PM-12AM
Sunday4PM-12AM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Bodega Y Tapas Damsterdiep: Damsterdiep 22, 9711 SL Groningen, Netherlands

  • Bodega Y Tapas Damsterdiep has 4.1 stars from 673 reviews

  • Spanish restaurant

  • "Avondje tapas hier wezen eten"

    "Dit is de tweede keer dat ik bij Bodega Y Tapas gegeten heb"

    "Toen wij aankwamen stonden we voor 2 gebouwen"

    "Was altijd zeer tevreden maar afgelopen week met 23 collega's gegeten"

    "Hier met een grote groep gegeten"

Reviews

  • Gwen Wentink

Avondje tapas hier wezen eten. Bij binnenkomst vriendelijk gegroet door het personeel. Wel was er onduidelijkheid over welke tafel wij kregen, we hadden wel gereserveerd. Een mooi plekje gekregen voor 6 personen. Later bleek het een beetje onpraktisch voor de heren aan de tafel die lange benen hebben. Omdat een vier persoonstafel was omgebouwd naar een zes persoonstafel was er weinig been ruimte. Lekker ouderwets turfen op een bierviltje wat je wil bestellen niet zo'n all you can eat met een tablet dat is wel erg prettig gezien je echt nu ook wordt bediend door het personeel. Er liep vriendelijk personeel rond en kwamen regelmatig om te vragen of alles naar wens was en of er nog behoefte was voor het drinken. Redelijk uitgebreide keuze aan tapas. Wel viel het mij op dat er wel veel gerechten met kaas bereid waren. We hadden een persoon mee die niet zo gek is van kaas hier door werd de keus van haar behoorlijk beperkt. De Groningse mosterdsoep is zeker aan te raden. Gedurende avond heerlijk genoten van de lekkere dingen die voorbij kwamen. Het restaurant is niet geheel rolstoel vriendelijk. Voor de tafels achter in het restaurant moet je twee trede naar beneden en voor de wc moet je drie trede om hoog. Doordeweeks lekker goedkoop. Prijs/kwaliteitverhouding is prima.

  • Mark Hompe

Dit is de tweede keer dat ik bij Bodega Y Tapas gegeten heb. Waar het de eerste keer perfect ging, vonden we het nu een beetje tegenvallen. De plek is nog steeds super gezellig en de medewerkers zijn hartstikke aardig. We moesten alleen wel lang wachten op een ronde, waarschijnlijk vanwege drukte. Elke ronde duurde gemiddeld een half uur, wat best lang is aangezien het steeds kleine hapjes zijn. Dat ging de vorige keer veel beter. Ook vonden we het een beetje luidruchtig, en konden we elkaar lastig verstaan. Dat maakt de sfeer wel levendig, maar voor ons was het nèt iets te hard. De hapjes zelf waren heerlijk en we hebben ook erg genoten van de cocktails. De prijs was ook prima. Uiteindelijk was het wel de moeite waard, maar misschien doordeweeks wanneer het wat rustiger is.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 3
Aanbevolen gerechten
Tapas Carpaccio, Calamares, Brood Plankje Met Oa Aioli en Gebakken Uienringen

  • Lukas Kruizinga

Toen wij aankwamen stonden we voor 2 gebouwen. Er staat nergens duidelijk aangegeven waar je je moet 'aanmelden' om het zo even te noemen. Juiste gebouw, krijg je een tafel aangewezen, kan je niet eens fatsoenlijk gaan zitten omdat je anders met je jas in het eten van een ander zit. Bestellen de eerste ronde, niks aan de hand. Tweede ronde, miste 2 gerechten. Ronde 3 bestelt, vervolgens half uur tot 3 kwartier gewacht tot ronde 3 werd gebracht, terwijl de tafel naast ons aan de lopende band eten geserveerd krijgt. Krijg je je eten, 1 gerecht wat je niet hebt beselt. Drinken stond 10 minuten op de bar. 1 persoon van onze tafel is bijna opgestaan om zelf ons drinken te pakken omdat de serveerster het niet kwam brengen, terwijl we tegenover de bar zaten. Eten zelf is niks mis mee, maar de tijd die het kost om nog geen 2 stukjes vlees te bereiden is abnormaal. Wij maakten ons nog zorgen of we genoeg kaartjes hadden aan het begin van de avond. Laat Gordon Ramsay hier maar een keer langs komen. Kunnen ze goed gebruiken

  • Stella van der Geest

Was altijd zeer tevreden maar afgelopen week met 23 collega's gegeten. Het was om te huilen.. Etensresten van de voorgangers lagen nog op de tafel. De bediening was ronduit onbeschoft en dan vooral de dame die onverstaanbaar Engels sprak, geen oog voor service en klanten zijn vooral irritant in haar ogen. De helft van de tafel had ronde 1 al op terwijl 1 deel van de groep het kaartje er nog had liggen. Me was niet gediend van het feit dat deze deel van de tafel ook wat wilde, graaide kaartje uit de handen. Eten was koud en werd maar je toe gegooid. De dame in de bediening wilde overduidelijk ons geen leuke avond bezorgen. Werd een dienblad drinken over een collega van ons gemorst, de jongen die het overkwam voelde zich overduidelijk ongemakkelijk hierdoor maar compensatie was er niet. Al met al een hoop geld, deze strepen we van onze lijst. Geen aanrader als je met een paar man/vrouw bent!
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 2
Service: 1
Sfeer: 1

  • Martijn Riepma

Hier met een grote groep gegeten. Hoewel het normaal "all you can eat" is was dat deze keer niet zo, omdat er een grote groep was. Wel gewoon de volle prijs betaalt. Er was niet genoeg voor iedereen. 5 mensen moesten het doen met 3 rondes van 3 kleine pannetjes met eten, deze konden we overigens niet zelf kiezen. Uiteindelijk het restaurant op een lege maag verlaten. Wat we wel kregen was lekker, maar omdat we niet mochten kiezen waren er ook dingen die we niet lekker vonden en de dingen die we wel lekker vonden, konden we niet meer van. In de fotos een idee van de grootte van de pannetjes. Misschien lekker wanneer er all you can eat is. Anders kan ik deze plek niet aanraden.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 3
Service: 3
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Spicy Chicken

  • Fam. TieWoKo

Werden bij aankomst prima door iemand begeleid naar het tafeltje, daarna moesten we vragen naar het bestelsysteem, dat werd kortaf uitgelegd door de naar de tafel geroepen serveerster. Eerste twee rondes met bestellingen gingen prima, daarna kwam de klad erin. Duurde erg lang en sommige bestelde gerechtjes zaten er gewoon niet bij. Op een gegeven moment zijn we maar weggegaan omdat het gewoon te lang duurde en we naar huis wilden. Restaurant was gezellig ingericht maar erg gehorig. De mannelijke bediende deed echt zijn best, maar de serveerster kan beter ander werk zoeken, die heeft er niet echt plezier in lijkt het. De (kleine) gerechten waren op zich verder wel goed van smaak, dat is dan weer positief, maar we komen hier niet weer terug.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner

  • Herman Noordstrand

We hebben hier met een grote groep gegeten. Een deel van de bediening was verre van vriendelijk. Je kan klagen maar dan moet je er ook wat mee doen dus bij het afrekenen heb ik nog een tip gegeven dat dit wat beter kan. Vervolgens ging een collega van de betreffende persoon een discussie aan dat ze haar wel aardig vindt. Ik gaf aan dat dit kan maar binnen onze groep het anders overkwam. Al met al een onprettige ervaring. Het eten zelf heeft niet mijn voorkeur, kwantiteit is het belangrijkste punt maar dat is een keuze als je naar all you can eat gaat. Over drie weken zou ik met nog een groep gaan maar hier gaan we een alternatief voor zoeken, jammer.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 2
Service: 1
Sfeer: 2

  • Fennie Roggema

Locatie de leine kropswolde is pas geopend dus misschien beginnersfoutjes, maar moesten toch echt te lang wachten op onze bestelling of het nu om eten of drinken ging, het was wel erg druk maar goed daar heeft klant niks mee te maken, bedrag blijft hetzelfde, Positieve puntjes zijn er ook Want het eten wat we hebben gehad was echt lekker en divers
Service
Ter plaatse eten
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 3
Sfeer: 3
Aanbevolen gerechten
Dame Blanche, Coquille Saint-jacques, Tapas Carpaccio, Tapas Slider, Calamares, Zoete Aardappel Friet, Brood Plankje Met Oa Aioli, Tapas Saté, Jamon Iberico Con Melone, Groninger Eierbal, Crispy Chicken, Gebakken Uienringen, Eierbal En Kaaskroket, Tapas Met Ham, Kaasfondue en Mini Hamburger

  • Sander Kaufmann

Tapas en cocktails voor ieder wat wils Bij een knusse binnenkomst even aan de bar gezet tot dat er een tafel vrij zou komen. Hier 2 heerlijke cocktails gedronken (limoncello sour en een strawberry mojito) met een mandje brood van het huis. De aioli bij ‘t brood was nog 3 dagen later de bespeuren maar wel heerlijk op smaak! Na een uitleg van het bestelsysteem was het echt duidelijk hoe de bestellingen zouden werken. De kaart bood een divers scala aan tapasgerechtjes, waaruit moeilijk te kiezen was. De chorizokroketjes sprongen er wat ons betreft helemaal uit. Om nog niet te spreken over de malse ossenhaasstukjes met garnaaltjes. U hoort, het was een heerlijk dinertje met goede bediening. De cocktail deals waren scherp geprijsd en zeker het proberen waar.

  • Sanne Aldershof

Voor 19,95 voor onbeperkt tapas mag je ook niet veel verwachten, maar dit slaat alles. Het onbekwame personeel kan letterlijk nog geen 1 bestelling juist neerzetten. 3 tafels die continu om zich heen zaten te kijken waar hun tapas bleven, en het was bijna knap hoeveel tafels er door elkaar werden gehaald. Van de 4 rondes hebben wij welgeteld 1 ronde gehad die juist was. De pita met procureur stond gelijk aan een bord karton en de gamba's lagen volgens mij al 3 week in de koeling. Geen excuses van het personeel, of een drankje van het huis o.i.d. uiteindelijk hebben we besloten de rekening te vragen en thuis verder te borrelen. Wij komen nooit weer terug, en zullen ook niemand aanraden om hier te komen eten.

  • Iris Geersing

Hier afgelopen zaterdag gegeten. We hebben heerlijk gegeten, maar toch geef ik 3 sterren. Dit omdat ze vrij lang over de rondes doen, om op te nemen. Ook voor drankjes kwamen ze wel in het begin 1x, maar daarna pas op het laatste nog een keer of we misschien nog wat te drinken wouden. Ook vond ik de drankjes prijzig voor wat je kreeg.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 3
Sfeer: 4
Vegetarische menuopties
Er zijn verschillende vegetarische gerechten.
Parkeerruimte
Voldoende parkeerruimte
Opties voor parkeren
Betaalde parkeerplaats
Parkeren
Parkeergarage vlakbij het restaurant

  • Aimée Dijkema - Timmer

Ik ben fan van Bodega y Tapas! Onbeperkt lekker eten voor een zéér betaaldbare prijs, en zo fijn dat er geen tijdslimiet is! Laatst bij deze locatie gegeten met een groep van 9, waarvan twee personen met verschillende voedselallergieën. Daar werd er goed mee omgegaan; er was een aparte kaart voor ze, zij kregen hun bestellingen los van onze en bij vragen/twijfels kwam personeel navraag doen. Het eten was allemaal erg lekker, goed bereid, werd vlot gebracht en het personeel is vriendelijk. Er is echt ruim voldoende keus. Ook hebben ze heerlijke (alcoholvrije) cocktails. Absoluut een aanrader!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Ellen Postma

We hebben hier gegeten vanavond. Heel aardige bediening, letten er goed op dat je qua alles niet tekort komt. Daar de complimenten voor! Qua tapas vond ik het enorm teleurstellend. Weinig verrassend, niet smaakvol, eerder smakeloos, echt niet goed. Kipstukjes erg droog, broodje onder de zalm echt keihard en niet eetbaar. Dat kan echt niet in een restaurant. Dat ook aangegeven aan de bediening maar werd voor mijn gevoel verder niet echt heel serieus genomen. Snel afgerekend, niet lang gezeten.. Wij zullen er dan ook niet weer gaan eten. Porties inderdaad erg minimaal, maar goed dan bestel je wat vaker dat is niet direct een issue. Ambiance prima, gezellig ingericht.

  • Nikki van Beelen

Geen goede ervaring gehad helaas. Het eten is zoals altijd heerlijk, alleen was er iemand in de familie die glutenvrij moet eten. Hoe ze hier mee omgingen kan echt niet. Steeds duidelijk erbij gezet dat het gerechtje glutenvrij moest, maar alles werd steeds samen geserveerd zonder enige uitleg of verandering van de gerechten en dus gewoon met gluten. Meerdere malen aangegeven en pas naar de derde keer werd er gehoor aangegeven. En nog werd er niet bij vermeld welke van de gerechtjes nou glutenvrij was en welke niet. Daarnaast was het glutenvrij brood op, ijwit bier was op, zoete aardappel friet hadden ze niet. Beetje bijzonder dat van alles “op” is. Nooit weer!

  • Jan Willem Bond

Slechtste tapas restaurant waar ik ooit gegeten heb. Te weinig eten. Drie hapjes voor 5 personen. Drie rondes waarbij een plank op tafel gezet wordt waar niet genoeg op ligt. Drankjes worden verkeerd opgenomen. Geen alternatief voor allergie maar alleen aangeven wat je beter niet kan nemen. Warme hapjes waren koud. Hapjes van zeer matige supermarkt kwaliteit. 1,5 uur gewacht op het dessert. Moesten met meerdere uit één schaaltje eten. Sorry. Ik heb hier geen goed woord voor over.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 1
Service: 2
Sfeer: 2

  • Gert Jan Smit

Prima eten. Goede vlotte bediening. Beter dan de bekendste grote keten. Eten in kleinere hoeveelheden, daarbij goed vers en heet genoeg. Variatie genoeg, kortom: goed en aan te raden. Bijzondere vermelding voor het attente en leuke personeel. Ober kwam speciaal glazen laten zien om verschillende cocktails te kunnen beoordelen. Een andere ober vertelde nog niet alles te weten want het was zijn eerste avond. Charmant, eerlijk en heel oké. We gaan ook de andere locaties proberen.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 100+
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Zoë Puts

Wij hebben hier vanavond met zijn 4en gegeten en wat onwijs opviel is dat de kwaliteit echt achteruit is gegaan. Het personeel was vriendelijk, hier is niks op aan te merken. Wel moesten we minimaal 45 minuten wachten per gang. Van het eten kan ik geen gerecht noemen die wij nou echt lekker hebben gevonden. Het brood was niet gaar vanbinnen en de kip en de nacho’s kwamen verbrand en verkoekt op tafel. We zijn alle 4 met buikpijn de deur uitgestapt. Bij betalen hebben we aangekaart hoe de ervaring was, maar hier leken ze niet zo veel mee te kunnen. Jammer, maar helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar.

  • Lisanne Stigter

De tapas die we kregen waren zoals altijd heerlijk. Helaas viel de hele ervaring van het onbeperkt tapas eten ons flink tegen. We hebben in bijna 4 uur tijd maar 4 rondes tapas gehad met z'n tweeën, dit omdat we telkens werden vergeten, ons kaartje niet werd opgehaald of de bestelling niet door werd gezet in de keuken. Als onze bestelling wel goed werd door gezet moesten we een half uur tot 45 min. wachten op ons eten, hetzelfde verhaal met de drankjes. Ik begrijp dat het druk was door hemelvaart en dat we een keer vergeten kunnen worden, maar in deze mate is belachelijk. Voor ons absoluut niet weer.

  • bart van wijk

Ik heb heerlijk gegeten. De bediening was erg vriendelijk. Ondanks dat het erg druk was, hoefden wij niet lang te wachten. Op ons eten. Wat ik wel wil aanraden, zorg dat de tapas ook te bestellen is via de qr code of een tablet voor de wat oudere gasten. Nu is alleen het drinken op die manier te bestellen. Maar ik heb samen met mijn dochter een gezellige verjaardagsdiner gehad. Top werk.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 4
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Friet Van Zoete Aardappelen en Tapas Met Ham

  • paul wildeboer

Mijn eerste ervaring met tapas, maar gelijk een mooie ervaring! Mooi restaurant, erg sfeervol. Aardig en behulpzame bediening en het eten was echt heerlijk! Als kers op de taart verbaasde mij de eindrekening, het is niet duur. Als extra natuurlijk verdiend fooi achter gelaten. Zeker voor herhaling vatbaar!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Vegetarische menuopties
Veel keuze qua vegetarische gerechten. Niet gegeten, ben een enthousiaste vleeseter.

  • Joyce vj

Het restaurant oogde leuk, vandaar dat wij hier eens wilde gaan eten. Echter, toen wij binnen zaten kregen wij geen uitleg over het principe van de tapas en het bestellen. Het heeft 20 minuten geduurt nadat wij het kaartje ingevuld hadden (zoals wij dachten dat moest) voordat er iemand kwam. Het eten zelf was ook niet heel denderend en smaakte 'oud'. Ook bij het afrekenen duurde het vrij lang voordat wij geholpen werden, ondanks dat het vrij duidelijk was dat wij klaar waren en oogcontact zochten. Het lichtpuntje was dat de cocktails wel erg lekker waren!

  • Annagien Spijker

Prachtige inrichting. Knus en sfeervol, niet al te groot. Prettige bediening. Maar vooral heerlijk gegeten. De meeste gerechten goed en lekker op smaak. De champignons goed op smaak maar koud vonden wij ze niet zo lekker. Kippenstoofpot zat teveel paprika in waardoor je de kip niet goed proeft. De nachos wel lekker maar wat droog, hier moet nog een cream door. De ossenhaas en varkenshaas zijn heerlijk, prima van kwaliteit en perfect gebakken. Kaaskroketjes lekker. Carpaccio goddelijk met truffelmayonaise. Lekker brood. Kortom wij komen zeker weer terug!

  • Myra Louwes

Uit eten geweest met dochter en kleinzoon. Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Tapas Carpaccio, Calamares, Friet Van Zoete Aardappelen, Zoete Aardappel Friet, Brood Plankje Met Oa Aioli, Tapas Saté, Groninger Eierbal en Tapas Met Ham
Opties voor parkeren
Betaalde parkeerplaats en Betaalde parkeergarage
Parkeren
Goed te bereiken parkeerplaats op loop afstand.

  • Daniëlle Flokstra

Ik heb hier gisteren gegeten met een groep. Het restaurant is van binnen mooi en sfeervol ingericht waardoor het erg gezellig aanvoelt. De tapas smaakte goed en er was genoeg keuze. Echter was het aanbod niet heel verrassend wanneer je het vergelijkt met soortgelijke tapasrestaurants in Groningen. De bediening was snel en attent, enige nadeel was dat er soms een gerechtje van de ronde vergeten was. Gelukkig werd dit snel opgelost wanneer we het aangaven. Ik zou Bodega Y Tapas zeker aanraden als je gezellig tapas wilt eten in Groningen!

  • krista boonstra

SLECHT!!!!!!! Kom er net vandaan en wat een slechte sevice heb er bijna 2 uur gezeten en ze hebben mij twee keer een tapas ronde gebracht ze haalden mijn kaartje gewoon niet op ondanks dat ik probeerde hun aandacht te krijgen en ze ruimden de tafel ook niet af. Bij het betalen geven we aan dat het gewoon slecht is en de enige reactie die je krijgt is ooh jammer!!!! Ik kom hier nooit meer!!!!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 2
Service: 1
Sfeer: 2

  • anita ottinga

Het eten was heerlijk . Service vonden wij niet zo, we moesten steeds heel lang op het eten wachten. Ze kwamen ook amper om drinken op te nemen. Zaten meerdere groepen denk dat het daar mee te maken heeft. Ze konden de drukte niet aan.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Anders
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 5
Service: 2
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Dame Blanche, Brood Plankje Met Oa Aioli, Tapas Saté, Groninger Eierbal en Mini Hamburger

  • Cornelis

Ik ben helaas diep teleurgesteld in dit restaurant. Na een dag hard werken keken we er naar uit om hier lekker een avond tapas te eten. Helaas was onze ervaring matig: 45 minuten wachten per rondje en dan óók nog ipv garnalenkroketjes, geitenkaaskroketjes ontvangen... Hongerig naar huis dus toch nog maar even langs de snackbar. Wat een teleurstelling. Een diabeet zou vetrokken zijn met een hypoglycemie... Jammer om dit mee te maken want heb hier voorheen altijd lekker kunnen eten.

  • Griëtte

We zaten hier als aparte groep, maar we waren met ongeveer 25 mensen. Voor de snelheid werden we in groepjes ingedeeld, maar het duurde erg lang voor we ons eten kregen. Uiteindelijk hebben we hier vier uur gezeten en ik was nog niet helemaal vol. Ik zou hier sneller met een klein groepje heen gaan of als koppel. Het eten was wel erg lekker!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 5
Service: 3
Sfeer: 4

  • Rutger Grimberg

Voor groepen reserveren. Sommige schaaltjes met eten waren zeer heet anderen waren lauw. In het begin krijg je brood met 2 smeersels. Eet hier niks of weinig van ivm dat het zeer vult. Dit is een verdientruc zodat je minder gangen kiest. Drinken en nagerecht zijn niet inbegrepen op de tapas prijs. Deze betaal je apart op de rekening !!!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 3
Service: 3
Sfeer: 3

  • Angela Welman

Heel gezellig En heerlijk gegeten Zonder tijdsdruk
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 50-60
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Dame Blanche, Tapas Carpaccio, Calamares, Friet Van Zoete Aardappelen, Zoete Aardappel Friet, Tapas Saté, Jamon Iberico Con Melone, Groninger Eierbal, Crispy Chicken, Gebakken Uienringen, Eierbal En Kaaskroket, Tapas Met Ham, Kaasfondue en Mini Hamburger

  • E B

Ik ben zelf weg van de chorizokroketjes....de bediening is snel en vriendelijk en er is genoeg keuze op de kaart. Elke keer weer heerlijk maar steeds geen plaats meer voor een toetje. Dat komt omdat die chorizokroketjes te lekker zijn.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30
Vegetarische menuopties
Genoeg vegetarische opties op de kaart.
Parkeren
Betaald parkeren in de parkeergarage voor het restaurant

  • Marlinde Lycklama à Nijeholt

Prima plek om met collega's even een goedkope hap te eten en het is vooral leuk dat je echt even kunt zitten en de tijd kunt nemen, maar het vlees is taai en gerechten zijn voorzien van een overdaad aan mayo etc. Verder erg vriendelijke bediening, maar matige tafels en ambiance.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 3
Service: 5
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Tapas Carpaccio

  • Roy Berwald

3 sterren lijkt weinig, maar we hebben hier super goed gegeten. Vooral de kwaliteit van het vlees ben ik erg over te spreken. Heerlijk mals, lekker gekruid, echt top. Minpunten vond ik het zeer lang moeten wachten op de gerechten (hebben ruim 2,5 uur gezeten en 5 rondes gehad) en het feit dat de bediening (de zeer vriendelijke bediening overigens) niet vaak kwam vragen voor drinken etc. Aanrader is het zeker, maar neem wel je tijd er voor.

  • Sanne Bouwman

Personeel is helemaal niets op aan te merken! Vriendelijk en aan de bar helemaal gezellig. Maar waar je voor komt, het eten, was voor mij 1 van de slechtste tapas ervaringen ooit. Ik begrijp dat eendenborst tricky is. Maar als je het niet kan bereiden, zet het dan niet op de kaart. Super droog en de smaak van lever. Als je zelfs de maiskolf kan verpesten heb ik het met je te doen. Cocktails for the win! Want die was wel erg goed *hik*

  • emmie schipper

20u gereserveerd, heel laat rond iets voor 21u ons drankje en 1e hapje ontvangen, keuken sluit om 22.15u dus vind ik echt niet kunnen. Veel te lang wachten, 2 gerechten nooit ontvangen en ook nog gerechten terug gestuurd omdat het echt gewoon nog koud was ( kwam uit frituur!!) Al met al niet best, wij zouden echt niet terug komen hier! Helaas
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50

  • Wicher

Voor het eerst gegeten met een vriendin en het was een erg positieve ervaring. Elk hapje was een verrassing voor de smaakpapillen en elke ronde werd snel genoeg gebracht. Pas op voor de eierbal. Die is van gewoon formaat. Door het kleine formaat van eerdere gerechten was verwachting geschept bij me dat eierbal ook kleiner van formaat zou zijn. Hierna zat ik ook vol als een ei. Vriendelijke bediening ook. Voor herhaling vatbaar.

  • Nadege Dekker

Goedkope plek om te eten. Eten kan beter, veel kleine gerechtjes waren qua kwaliteit net een beetje teleurstellend. Niet al het personeel was even vriendelijk Erg donker in het restaurant
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 3
Service: 3
Sfeer: 3
Aanbevolen gerechten
Tapas Carpaccio, Calamares, Zoete Aardappel Friet en Gebakken Uienringen

  • Lies Prummel

Heerlijk gegeten, toen het wat drukker werd duurde het wel wat langer voor we eten kregen. Grote groepen met lange tafels is wel erg rumoerig merkten we. Konden elkaar toen niet meer goed verstaan. Bediening was erg vriendelijk en werkten stevig door. En het eten was ook erg lekker.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 4

  • Carry Vdwal

Leuke avond gehad, lekker eten. Snelle service en meeste bediening was erg vriendelijk!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Tapas Slider, Zoete Aardappel Friet en Jamon Iberico Con Melone
Vegetarische menuopties
Veel vegetarische gerechten ook besteld, erg smaakvol!

  • Anouk de Bruin

Duurde 45min voordat we onze eerste drankjes kregen en daarbij miste ook nog is een drankje, die hebben we na 1,5uur een keer gekregen. Verder meerdere keren eten vergeten en een heel opgekropt gevoel in de binnentuin. Wij komen hier niet meer vaker helaas :(
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 3
Service: 1
Sfeer: 1

  • Elza Pekkeriet

Voor de redelijk lage prijs is het eten prima maar je moet vooral niet al te bijzonder verwachten. De kipgerechten en de ossenhaas met gamba's zijn een aanrader, de gerechten met venusschelpen, mozzarella of kaasfondue niet door gebrek aan smaak.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 3
Service: 4
Sfeer: 3

  • Jaquelien Roffel

Lekker eten gezellige sfeer
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Friet Van Zoete Aardappelen, Brood Plankje Met Oa Aioli, Tapas Saté, Groninger Eierbal, Crispy Chicken, Eierbal En Kaaskroket, Tapas Met Ham, Kaasfondue en Mini Hamburger

  • Imeza Saraswaty

Het eten was goed en heerlijk. De grootheid van de portie ben ik niet gewend van zo'n tapas restaurant. Helemaal happy om dat te zien! Bediening was ook super. Heel vriendelijk en behulpzaam. Qua prijs is ook betaalbaar. De locatie is ook ideaal. Vlakbij garage en niet in de drukke gebied van de binnenstad. Al met al, voor herhaling vatbaar!

  • Ilse W.

Lekker eten voor een prima prijs. Fijn dat je gewoon gratis kraanwater kan bestellen. Het was er daarentegen wel heel erg gehorig door groepen met vreselijk luidruchtige, gillende vrouwen.
Prijs per persoon
€ 50-60
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 2
Aanbevolen gerechten
Tapas Carpaccio en Jamon Iberico Con Melone

  • rachel molanus

Lekker eten, Vriendelijke bediening ook erg vlot.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Friet Van Zoete Aardappelen, Zoete Aardappel Friet, Brood Plankje Met Oa Aioli, Groninger Eierbal en Gebakken Uienringen

  • Jessica Boskamp

We zaten aan een tafel met drie personen die eigenlijk voor twee personen bedoeld was, slechte bediening, het eten was te gaar gekookt en de gastvrijheid was ver te zoeken. Tot het moment dat je afrekent, dan werd je vriendelijk te woord gestaan. Volgende keer gewoon weer naar Bodega Y Tapas in Haren, waar het wel is zoals je verwacht.

  • Lars van Rossum

Heerlijk gegeten. Een grote keuze aan tapas en je kan ook écht onbeperkt eten zonder tijdsrestrictie. Gerechten komen allemaal snel op tafel, vooral de koude tapas maar ook op de warme hoef je niet lang te wachten. De prijs is het echt waard.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40

  • henri nanninga

Veel lawaai en kwam binnen half negen, en kwart voor tien kwamen ze al zeggen dat keuken dicht ging. Duurde ook erg lang voordat je eten op tafel kreeg, denk slechte capaciteit van keuken, twee jaar geleden ook bezocht, toen was het nog klein en veel beter. Heb ze nog gemaild hierover, geen antwoord ontvangen. Gr Henri

  • Iris ;)

Erg druk in het restaurant Chaos met eten verdeling als je met groep bent Ondanks poging om per tafel kaartje te gebruiken Weinig kans om drinken te bestellen Waarschijnlijk ook doordat het heel erg druk was
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Eten: 3
Service: 2
Sfeer: 2

  • Ronald Oosterom

Eten en bediening prima, concept van per ronde verschillende hapjes is erg leuk ruime keuze uit gerechten. De akoestiek maakt een normaal gesprek bijna onmogelijk. Je hoort ook geen muziek .
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 3

  • Maaike

Het eten was lekker, de bediening vriendelijk. Maar helaas ging er wel veel mis. Sommige bestelde 'rondes' kwamen niet. Vaak duurde het heel lang voordat je een volgende 'ronde' kreeg. Dat geeft onnodige irritatie. Vandaar maar 3 sterren.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner

  • Gerrianne Vos

Eten was ontzettend goed. De bediening was net niks. Ze hadden grote omzet kunnen draaien met ons vrijgezellenfeest maar helaas. Daarbij was onze groep in 2 gedeeld. Opzich prima. Maar de ene helft had eten en de andere helft was het kaartje niet eens van opgehaald. Dat was echt heel jammer.

  • Elisa Stevens

Heel erg lekker gegeten hier. Qua prijs prima te doen en je hebt heel veel keus. Veel dingen geprobeerd en allemaal eigenlijk lekker! Snelle service.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • JustMe13571

Keuken sloot om een eerder tijdstip dan aangegeven aande telefoon. Het was erg rustig dus ik begrijp het. Het eten was erg lekker en de verdere service was top! Ook lekkere cocktails
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • --

Erg lekker eten en heel fijn dat ze elke keer je complete order komen brengen in plaats van per gerecht. Was wel zo druk dat iedereen harder ging praten wat dan weer erg door galmt in de ruimte.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50

  • Angel Life

Heerlijk gegeten, jammer dat de toiletten heel erg smerig waren Kletsnatte vloeren, wc bril scheef dus je zit half op de pot, wc papier ligt ergens boven . Al met al een echt verbeter punt.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50

  • Pepijn Otto

Prima gegeten met vriendin en kindje van bijna 2. Eten was smaakvol en werd snel gebracht. De bediening was zeer attent ondanks we buiten zaten en dat t restaurant binnen geheel vol was.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Ikdus *****

Laatse geweest keer dat wij hier nog eten. Heel matig, vlakke en veel dezelfde smaken. Hier worden vooral goedkope producten opgewarmd. Bediening was verder prima vandaar 2 sterren.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50

  • Jan Hollenberg

Fantastisch restaurant. Lekker eten en vriendelijke, attente bediening.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Tapas Met Ham en Kaasfondue

  • marjolein v

Heb heerlijk tapas gegeten. Erg prettig dat alles wat je besteld samen nu ook tegelijk krijgt! Niet meer wachten op 1 dingetje maar ook echt alles tegelijk. Heerlijk gegeten, ga er snel weer een keer heen!
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40

  • Celestial Bean

Het eten is heerlijk en het personeel erg netjes en gezellig. Alleen een beetje jammer dat de baas niet voor een airco reparatie wil betalen waardoor het personeel voor je ogen bijna dood neervalt zo warm is het hier.
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 2

  • Sabine h

Erg lekker, prima bediening. Niet super snel uitgeserveerd, maar dat was eigenlijk vooral een probleem omdat onze planning te strak was niet omdat ze echt traag waren.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Nienke9317

Afgelopen zondag hier tapas gegeten . De meeste tapas die we hadden besteld waren verbrand tegen het Zwarte aan. Dit dan ook niet opgegeten . Het duurde ook best lang dat de bestelling werd verwerkt De prijs was prima maar voor mij niet voor herhaling vatbaar

  • Diona Kempinga

Het eten en drinken was weer voortreffelijk.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 60-70
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Friet Van Zoete Aardappelen en Tapas Met Ham

  • B. L. Whs

Prima commerciële tapa’s, niet echt origineel Spaans, maar dat verwachten mensen denk ik ook niet hier. Veel keuze, dat is ook leuk voor vega’s :) Snelle bediening, maar met een grote groep raakte er wel wat gerechtjes kwijt/ in de war.

  • bm9odHlw

Slim concept maar met tapas heeft het weinig te maken, met "onbeperkt" ook niet. 3 keer 2 hapjes voor 25 euro is aan de dure kant voor fantasieloze lopende band prak.
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • B. Sp

Heerlijk lang kunnen tafelen. Geen maximale tijdsduur is beter voor de gezelligheid.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 5

  • Mark Bakker

Twee keer heerlijk gegeten, en we vonden het niet lang duren. Vriendelijke bediening en lekkere gerechtjes
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Martin van der Woude

Eten was goed, bediening ook. Maar de akoestiek in het restaurant is erg slecht waardoor het erg lawaaiig is en je elkaar niet goed kunt verstaan.
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 3

  • Frouwke Perdok

Eten was lekker en goed. Maar niet speciaal.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 5

  • Romee ten Berge

Top eten, leuke sfeer en personeel is altijd aardig. Komen er regelmatig en het is zeker een aanrader. Fantastisch!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner

  • Monique Cerfontain

Het was er koud, aangegeven maar niks mee gedaan. Bestellingen soms erg lang onderweg, half uur.
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 3
Service: 4
Sfeer: 3

  • M W

Lekker gegeten. Porties lijken in eerste instantie klein, maar je kunt onbeperkt bestellen. Je kunt dus meer tapas proberen zonder dat je na twee rondes al vol zit. Goed bedacht!

  • Jan Ronda

Het personeel is heel vriendelijk. De kwaliteit van de tappas is uitstekend. De sfeer is wat kil en had wat Spaanser gemogen.
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 4

  • Esmee van Bruggen

Heerlijk gegeten! Veel keuze en goede kwaliteit. Helaas aan het eind bleken de cocktails duurder dan op de kaart vermeld stond, kleine domper aan het eind bij het afrekenen.

  • Luit Reitsma

Heerlijk gegeten in een gezellige drukke ambiance. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom een leuke hippe plek om tapas te eten

  • Niek Kremers

Erg veel keuze en prima gerechten. Gezellig ingericht en hele vriendelijke bediening.
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 4

  • Marinus Eltink

Mooi decor en rustige sfeer. Bediening en servering zijn bijna perfect te noemen. Heerlijke plek om te eten met familie en vrienden

  • Michel Van As

Was er voor de 1e keer met vriendin maar was super goed, en hebben lekker gegeten
Eten: 4
Service: 2
Sfeer: 3

  • Jolanda De Wal

Heel lekker gegeten en gezellig gezeten. Leuke bediening! Ging al met al ook snel met de lekkere hapjes. Dikke prima weer! …

  • Onno ter Wisscha

Niet de lekkerste tapas die ik ooit at, maar meer dan gecompenseerd door de enthousiaste bediening. Leuke avond gehad!

  • eyewan

Tapas van goede kwaliteit voor een hele schappelijke prijs
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Richard Vledderman

Goed maar niet goedkoop
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 4

  • Jannes van der Naalt

Heerlijk gegeten, onbeperkt tapas eten, veel keuze voor een vaste lage prijs en vriendelijke bediening

  • Karin Venema

Heerlijk gegeten ga zeker nog een x heen!
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Bert-Jan

Erg luidruchtig maar heerlijk eten
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 3

  • Martin Bronts

Lekker eten en zeer vriendelijk bediening. Met tapas met een Gronings tintje.

  • N

Eten was redelijk, het restaurant zelf niet super schoon.

  • Alice Vos

Super lekker en zeer vriendelijke bediening …

  • Laura Suiveer

Heb hier heerlijke tapas gegeten, gezellige sfeer