CLUB 21

1053 reviews

Prokopova 238/21, 301 00 Plzeň 3, Czechia

www.21club.cz

+420603511760

About

CLUB 21 is a Rock music club located at Prokopova 238/21, 301 00 Plzeň 3, Czechia. It has received 1053 reviews with an average rating of 4.0 stars.

Photos

Hours

MondayClosed
TuesdayClosed
Wednesday8PM-5AM
Thursday8PM-5AM
FridayClosed
SaturdayClosed
SundayClosed

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of CLUB 21: Prokopova 238/21, 301 00 Plzeň 3, Czechia

  • CLUB 21 has 4.0 stars from 1053 reviews

  • Rock music club

  • "Nebezpečný a nepříjemný místo"

    "Tentokráte jsem navštívil taneční klub 21 v Plzn"

    "Šla jsem do Klubu 21 minulého večera s kamarádkami a při kontrole občanek mě pán z ochranky odmítl pustit dovnitř na základě toho, že mám uvedenou jako zemi narození Rusko a to i přesto, že jasně viděl, že sám OP je vystaven v ČR, tudíž, že zde žiji téměř celý život"

    "Naprosto skvělej klub! Nahoře hraje taneční hudba"

    "Nejdřív se klub plní samými muži, takže pokud máte rádi klobásovou párty, přijďte dřív"

Reviews

  • Kristián Kuc

Nebezpečný a nepříjemný místo. Hrajou obyčejnou muziku, jak nějaký klasiky z rádia, tak nějaký edm popíky. Banda svalnatých zabijáků u vchodu sotva odpoví na pozdrav, natož aby dělali podniku nějaký dobrý jméno, nebo ho prezentovali. Je to neskutečně narvaný, prostory nejsou uzpůsobený k tancování, jsou úzký, všude jsou stolky ze kterých padá sklo. Jsou to vlastně jen dva salonky se sezením a dva bary s prostorem před barem, žádnej skutečnej taneční plac, nebo dokonce stage pro dj’s tam není. Mají špatný podlahy, nejsou rovný ani hladký, tancuje se na nich blbě. Všude je tam rozbitý sklo. Záchody jsou hnusný a naprosto neuzpůsobený množství lidí v klubu. Kdyby dali trojnásobný vstupný a omezenou kapacitu, tak ten prostor dává smysl. Nejvíc mě šokovala obsluha, po pravdě asi nejhorší customer service co jsem snad kdy viděl. Na schodech uklouzl po střepech člověk a pořezal si ruku a měl celé předloktí od krve, ačkoliv to bylo jen škrábnutí. Byl to Němec a mluvil dobře anglicky. Prosil o pomoc na baru, o nějaké ubrousky, desinfekci a náplast, nebo cokoliv, protože na záchodech papírové utěrky nebyly. Jedna barmanka mu řekla, že to nic není a druhá, bělovlasá, byla úplně nepříčetná, působila jako dost opilá. Hodně zvyšovala hlas, nebyla schopná mluvit anglicky, říkala že je to hnusný, ať jí to neukazuje, že si má zavolat sanitku a vypadnout, odmítala si cokoliv poslechnout, že to není její problém, že takhle v podniku bejt nemůže. Sami jsme si museli vzít ubrousky zpoza baru abychom mu zastavili krvácení. Ten člověk potom odešel na vzduch a obsluha nechala bar od krve. Ještě jednou jsem se potom musel na baru hádat kvůli jedný náplasti, protože ty jsou prý jen pro zaměstnance a nejsou dost velký a není to starost podniku. Vůbec jsem nechápal co se děje, musel jsem říkat slečně, že v jejím klubu se valí střepy a je to nebezpečný a když se tu zraní člověk, tak mu má normálně pomoct a ne si vymejšlet proč to nejde. Nakonec mi uraženě dala kus náplasti, takže si to ten člověk zalepil. Nicméně nic tak nepříjemnýho jsem s obsluhou snad ještě nikdy nezažil. Ten podnik je špinavej, plnej rozbitýho skla, bordelu a lidí, není to tam bezpečný, obsluha se o Vás nezajímá a když potřebujete pomoct, tak nejen že sami nechtějí, ale pomoci odmítnou a navíc Vám nadávají a chtějí Vás vyhodit. Ta bělovlasá slečna naprosto nepatří na svoje místo a neměla by v podniku, ani kdekoli ve službách, pracovat. Je hysterická, arogantní a odmítá pomáhat lidem. Dávám jednu hvězdičku navíc za spodní bar, protože obsluha tam byla naprosto skvělá a vynikající.

  • Daniel Dostál

Tentokráte jsem navštívil taneční klub 21 v Plzn.i Spodní část klubu ve stylu retro oldies Muzika 80/90 let parket praskal ve švech a repraky řvali ale o kvalitním zvuku rozhodně nemůžeme mluvit. Strávil jsem v tomto klubu celý jeden večer až do ranních hodin. Personál za barem šlapal jak dobře promazaný stroj Místní vyběrči činže ochranka u vstupu rozhodně měla respekt a v klubu se návštěvník cítil bezpečné a spokojen. Nechci aby to vyznělo špatně ale s mého pohledu chlapa co strávil dvacet let za mix pultem bych očekával lepší zvuk a od místního Dj alespoň srozumitelný hlas v mikrofonu .Pravdou zůstává že ten to podnik je v Plzni velmi oblíbený. Horní patro klubu ve stylu popiku a skladeb s komerčních hitů dnešní taneční scény hrajících v rádiu typů Fajn nebo Kiss já komentovat nebudu. Osobně celkový dojem na mě působil až chladně a hity ve stylu Tarkan nebo Dj Boba bych nečekal ale to hlavní co jsem zde viděl je že lidé kolem mně se opravdu bavili tančili a jsou spokojeni . ......

  • Polina Svistunova

Šla jsem do Klubu 21 minulého večera s kamarádkami a při kontrole občanek mě pán z ochranky odmítl pustit dovnitř na základě toho, že mám uvedenou jako zemi narození Rusko a to i přesto, že jasně viděl, že sám OP je vystaven v ČR, tudíž, že zde žiji téměř celý život. Pán si ještě drze dovolil mě odkázat na jiný bar, kde by mi můj původ mohl projít. V momentu, kdy se mě kamarádky před nim pokoušely zastat, tak ochranka vyhnala i je a začal nám sprostě nadávat. Nikdy jsem se nesetkala s takto rasistickým a arogantním přístupem. Už jen z principu bych daný podnik nedoporučila nikomu a víckrát se tam již nevrátím.

  • Jana K

Naprosto skvělej klub! Nahoře hraje taneční hudba. Dole patří oldies a českým hitům, my jednoznačně preferovali přízemí. Nadšena jsem byla obsluhou a možností platit kartou a taky velmi sympatickýma cenami. Neskutečně jsme si to užili i přesto, že vevnitř bylo asi 40 stupňů (to jediný je prostě na prd). A ještě na závěr nesmím zapomenout, že lepší mojito jsem snad v CZ nikdy neměla. Diiiiiky!!! Upozornění: Vydrželi jsme do pěti do rána
Cena na osobu
1 000 Kč+
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • FilipekCZ

Nejdřív se klub plní samými muži, takže pokud máte rádi klobásovou párty, přijďte dřív...pokud se ale rádi bavíte i se ženami, počkejte o něco déle,nebudete litovat... příjemné posezení před klubem, parádní atmosféra uvnitř, výborné drinky a pokud umíte křičet i rychlá obsluha... vyhazovači rádi pohlídali večerní svačinu v podobě deseti cheeseburgerů z blízkého MCDon..ani jeden nechyběl... super místo uprostřed Plzně
Cena na osobu
1 000 Kč+
Obsluha: 5
Atmosféra: 4

  • Pavel Gregr

Jeden z nejstarších hudebních klubů v Plzni. O víkendech pravidelně dost nacpaný lidmi. V dolní části funguje jako rockový klub a v patře se hraje taneční muzika. Ač mi tento druh hudby moc neříká, tak musím přiznat, že občas nakouknu i nahoru. Chodí tam víc hezkých holek a mladých holek, což je smutným důkazem o hudebním vkusu mládeže. Výběr alkoholu dostatečně široký a samozřejmě trochu dražší. A zavírací doba je až ráno. Super.

  • Hana Kusniariková

Vcera jsme nebyli puštěný dovnitř kvůli barvě pleti mého kamaráda. Neskutečně drzé a arogantní chování ochranky na vstupu. Slušné chování nebo třeba dobrý den tam pánům neříká vůbec nic. Nechápu jak někdo může zaměstnávat takový lidi nebo takhle podnikat. Až zase pojedu do Plzně, vím kam rozhodně nepůjdu utratit svoje penize. Nedoporučuju.
Obsluha: 1
Atmosféra: 1

  • Vopatová Natálie

Po včerejší „návštěvě” už nikdy. Ještě než jsme se dostali dovnitř, byla jedna z mých kamarádek vyhozena kvůli místu, kde se narodila. Chovali jsme se slušně, i přesto jsme byli už u vchodu vyhozeny. Od pana vyhazovače jsme si vyslechli spoustu neslušných slov a urážek spojených s místem narození jedné z nás. Je smutné, že se s tímto setkáváme ve 21. století.

  • aMartina Novobilska

Nejhorší zážitek co jsem kdy zažila. Občas jsem do clubu zavítala, teď jsem chtěla pozvat kamarádku z Prahy do 21. A čeho jsem se u vstupu dočkala?Arogantni vousatýt tipek mi řekne běžte pryč,my vás tu nechcem.Neverila jsem svým uším a říkám , prosím? Běžte pryč je plno...a vzápětí za mnou dav lidí , kteří normálně vstoupili.Co to mělo znamenat?

  • Jakub Rajsky

Pořekadlo “Náš zákazník náš pán.” tady rozhodně není inspirací pro podnikatele provozujícího tento klub. Velká bída, kdy už při vstupu probíhá výběr hostů podle národnosti a není umožněna zábava občanům Ukrajiny. Podnikatel na to má právo, ale taková forma diskriminace se bezproblémové skupině přátel těžko vstřebávala.

  • Olesja Babych

Myslím že tolik znaků tady nebude co vše bych chtěla napsat. Žijeme tady už 15let platím snad větší daně co Češi a po 9 telet jsme včera vyrazili do města prví club byl 21 a co tam??? Hned u dveře arogantně nás poslaly pryč z důvodu že jme Ukrajinci. Skazilo my to náladu na celý večer. Tak že rasismus je a je v 21 ...

  • chris pesek

Good service . Staff really nice and they speak some English too. if you wanna dance here even drunk you won’t even feel like dancing due to the atmosphere no fog machines music is not the dancing type (in my opinion) and no real dance floor there.
Cena na osobu
100–200 Kč
Obsluha: 5
Atmosféra: 2

  • Pazzi B

Díky naprosto nepodloženému rasistickému chování vůči mému kamarádovi , čistě jen na základě toho že měl dlouhé vousy a působil jako cizinec už zcela odmítám navštívit tento klub !!!! Nadřazené arogantní chování tohoto stylu odmítám podporovat navštěvováním tohoto místa . Absolutně nedoporučuji!!!

  • Hanna Julia Fričová

Nedychatelno,predrazene piti,ve sklenici vic ledu nez napoje ,spinavi lide ,smrad,osklive prostredi,dva zachodky na nich porad fronta! ...nikdy vic dovnitr ,podradna diskoteka ve starem spinavem domě,nezazivne vodrhovacky ,zadne moderni pisne ...Fuj ! Pro me tenhle podnik existovat vubec nemusi.

  • Lisa Goasdoué

Ne ne ne, je to tak špatné. Pokud na videích vypadám šťastně, je to jen proto, že jsem asi byla úplně zdrcena. Místo je obrovské, spousta pater, má velký potenciál, ale čím výš se dostanete, tím víc je to na hovno. Hudba je příšerná, ceny jsou vysoké, místo je přeplněné a plné predátorů.

  • Lana Soundlive

Arogantní lidi u vstupu, rasismus. Několikrát krát jsem tam už byla ale dneska mě nepustili protože jsem jiné národností. Na otázku z jakého důvodu, dostala jsem moc arogantní odpověď s nepříjemným chováním: protože vás tady nechceme. Krásná ukázka české rasistické kultury. …

  • Lucie Kucharova

Po 10 letech jsem sem zavítala na drink. Moc se toho od té doby nezměnilo, ale je vidět že je to stále oblíbený podnik. Na tanec vám musí stačit cca 10 cm2 a je jedno ve kterém patře jste. Vyhovuje mi, že hned před klubem je zastávka pro taxíky.

  • Bart721 Tomáš Träxler

Byl jsem zde 3x po půlnoci a byla to totální jízda, když jste nahoře, kde hrají parádní DJové a pak jednou dole po 22h a byla to celkem nuda Zjistil jsem, že dole hrají hlavně rock/punk apod... Takže za mě nahoře je to lepší …

  • O Z

Recenze byla stažena i přesto, že neporušovala žádné zásady. Google cenzuruje recenze, které nejsou podnikům po chuti. Recenze tohoto podniku jsou irelevantní.
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 1
Obsluha: 1
Atmosféra: 1

  • Jana Mala

Pivo a pití ok.nelibi sa mi ten arogantní přístup ty co vyberaju vstupní.a od kdy je tento club len pro uzavřenu společnost.to před pár lety nebylo.no dobře pochopím to dole ale na hoře by nemuselo.ale kde sa mají mladí lidé zabavit?

  • Jaroslav Lefler (Lefijar57)

Zatím jsem navštívil 2 krát a vždy sem odcházel kdyz začínalo svitat takze za me super .....barmani parádní vyhazovaci takovy normal žádný muscle blbci záchody good a hudba parádní dole 90leta nahoře moderna takze 5 hvězd …

  • Terezie Seidlová

Vyhazovac odmitl pustit kamaradku dovnitr protoze ma na obcance misto narozeni Rusko, ackoliv v Cesku zije cely zivot. Byl arogantni a nasledne nam jeste sproste nadaval. Podnik jsme tedy opustily a navstevu nikomu nedoporucuji.

  • Martin Linzmayer (Pirát, Kokio)

Dobrý klub kam se jít odreagovat, zatancovat si, něco dobrého vypít a seznámit se s novými lidmi. Pokud nejste moc ,,upjatý'' je zde dobré místo vypustit stress z hlavy a strávit zde příjemný večer. Hezkou zábavu přejeme.

  • Václava Odvárková

Pro mě překvapivé. Uvnitř i venku dost lidí,i podstatně mladších než já, ale nepřišlo mi to. Hráli hity z let dřívějších... Na parketu i u baru bylo plno. Když se budu chtít v Plzni pobavit, půjdu opět tam. Doporučuji.

  • Michal Červený

Je to nejlepší klub v Plzni, kde si každý přijde na své, ať už poslouchá jakýkoliv styl muziky a mají nespočet druhu kvalitního alkoholu, pokud má člověk chuť například na výborný rum music club 21 je jasná volba

  • Olda Hapi

Včera moje paní nebyla s kamarádkou vpuštěna do klubu, zřejmě pro svůj exotický vzhled. Žije 20 let v CZ ale včera ta arogance ,kastování lidí u vchodu byl vrchol. Budeme to řešit pánové a máte se nač těšit.

  • Majkl Novotný

Ochranka odděluje vhodné a nevhodné návštěvníky, takže uvnitř můžete očekávat klid. Několik barů, víc stylů hudby a možnost uklidit se na čerstvý vzduch. Rachot a párty, takže na večírek naprosto v pohodě.

  • Igor Mockovciak

Jedná jediný výtka. Klimatizace nebo odvětráni. Zábava na maximum. Obsluha velice milá a vstřícná. Prostě na jedničku s hvězdičkou. Teplota uvnitř clubu cca 25 stupňů a vlhkost vzduchu zhruba 70 procent.

  • Michal Maly

Hodnocení dávám z důvodu přeplněné hospody / diskotéky. Nevím jaká je oficiálně kapacita, nicméně na místě bylo tak 3x tolik lidí než se tam vejde. Bohužel jsem dali jeden drink a pokračovali dále..

  • Eleanor Poláchová

Hodně oblíbený Plzeňský klub, kde nebyva prázdno. Je rozdělen na 2 části (patra) - každé s jiným stylem hudby. Točené pivo k dostání pouze v přízemí. Občas fronty na WC. Chodí sem hodně cizinců.

  • Lukáš Soki

Šílený podnik, šilený kravál, tma, ceny, ale přesto z top podniků, kam zajít v pátek či sobotu v noci na pařbu. Trocha svěžesti do podniku by nevadila. Jinak ok. …

  • kikina durina

Dobrý výběr alkoholu, dobrý výběr míchaných drinků, skvělý barmani, ale moc lidí. Jinak skvělý bar který funguje x let. Párty vždy zaručena …

  • Kristyna Berkova

Super místo. V poslední době by se klub měl ovšem přejmenovat na MULTIKULTI. V převaze zde potkáte Němce, rumuny, UK a vše možné....

  • Libor „Filipi“

Prostředí a personál fain a aspoň si tam nepřipadám jako ve školce. Pátek a sobota večer budete rádi, když se tam vejdete... …

  • Nik Blonďák

Všude střepy jako vedle v Pantheonu, lidi se tu neumí vůbec chovat prostředí nic moc jednou stačilo víckrát opakovat nebudu !

  • Jitka Kolarova

Toalety katastrofa, k podlaze se přilepíte....ale je stále plno. Jednou za pár měsíců tomu dáme šanci, ale pokaždé narazíme.

  • Mr. Nobody

Mňam vždycky top. Čekal jsem sice docela dlouho na burger ale tak každej neni rychlej jak mekač …

  • Lenka Hrubá

Stále super místo i po 11-ti letech....❤️
Cena na osobu
900–1 000 Kč
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Martin šedý

Měli by jste buď rozšířit prostory nebo zkorigovat počet návštěvníků. Dole bylo neuvěřitelné přelidněno a nedejchatelno

  • Long John

Bylo to hrozné. Vůbec jsem si to neužila. Špatný výběr hudby a dráhy alkohol. S kamarádkou jsme byli velice zklamané...

  • Jakub Niebauer

Super podnikpro večerní zábavu rychlost obsluhy na vysoké úrovni průměrne ceny dobrá hudba možnost kouření na balkonu

  • Jan Blaškovič

Nevšímavá obsluha, drahé drinky, a nejlepší místo na krádeže. Nevíte kdy o něco přijdete, prostě černá díra o ničem.

  • Süleyman SEVİNÇ

rasistický byznys. Bezpečnostní důstojník řekl, že nepustil cizince dovnitř a hrubě nás požádal, abychom odešli.

  • Lucie

Při naší návštěvě hrál DJ hrozně, pouštěl muziku,na kterou se nedalo tancovat. Dobří barmani a barmanky.

  • -_TUNCAY_- A

Platby kartou od 300 Kč, staré místo. Není čisto.
Jídlo: 1
Obsluha: 1
Atmosféra: 1

  • jana vetesnikova

asi první rokovej klub kde hrajou Spicegirls, Madonnu, italské cajdáky a Rytmuse....no nevím.

  • Lily Kubová

Čekala jsem mnohem víc, vůbec mě to nenadchlo. Hudba průměrná a drinky poměrně drahé.

  • Natálie Holcová

Takovou aroganci a ego až do vesmíru zdejších 'vyhazovacu' jsem ještě nezažila.

  • Lukáš Požárek

nevýhoda je bar "spojený" s parketem, dostat se pro pití je kolikrát nemožné.

  • Kristýna Dryáková

Nejhorší klub, co znám.
Jídlo: 1
Obsluha: 1
Atmosféra: 1

  • Zdeněk Kolář

Nepoustet dovnitr jine narodnosti nez ceske? Neznam nic zoufalejsiho... Hnus.

  • Vorlickova pavla

Hudba dobrá, narváno, ale těžko se dostat na pití, lépe zůstat v přízemí

  • Petr Pařízek

Dobrá obsluha, možnost zábavy až do rána. …

  • radek pytlak

Super hudba, výborné pití, rychlá obsluha , všem vřele doporučuji

  • Tomáš Vránek

výborný drinky super barman skvělí večer německa.cz …

  • Andělika Martina Rašínová

Skvělá atmosféra i hudba, dobré pivko. Co víc si přát? …

  • Gabi Broschardtová

Stále stejné jako před 20 lety …
Atmosféra: 4

  • Jiří Jiřík

vyborny klub se dvěma různými stage
Atmosféra: 5

  • Iva Heidtkova

Legendární místo tanečniho relaxu pro mne …

  • Milan Jedlička

Skvělá party …

Similar places

Parlament Club

179 reviews

Kollárova 840, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí, Česko