Century Occasion Centrum Groningen - Century Autogroep

164 reviews

Bornholmstraat 40, 9723 AX Groningen, Netherlands

www.century.nl

+31508537100

About

Century Occasion Centrum Groningen - Century Autogroep is a Used car dealer located at Bornholmstraat 40, 9723 AX Groningen, Netherlands. It has received 164 reviews with an average rating of 3.9 stars.

Photos

Hours

Monday9AM-6PM
Tuesday9AM-6PM
Wednesday9AM-5PM
ThursdayClosed
Friday9AM-6PM
Saturday9AM-6PM
Sunday9AM-6PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Century Occasion Centrum Groningen - Century Autogroep: Bornholmstraat 40, 9723 AX Groningen, Netherlands

  • Century Occasion Centrum Groningen - Century Autogroep has 3.9 stars from 164 reviews

  • Used car dealer

  • "Dank Patrick voor de fijne aankoopbegeleiding! Wij waren op zoek naar een ID"

    "Slecht geholpen"

    "Ik was geinteresseerd in een E-Golf en heb daarbij een auto in te ruilen"

    "ik lees de reviews"

    "Maak je een telefoonische afspraak voor een proefrit om 14"

Reviews

  • Marcel Valster

Dank Patrick voor de fijne aankoopbegeleiding! Wij waren op zoek naar een ID.5 en kwamen in contact met Patrick. Hij schakelde – zo vlak voor het weekend – meteen mee om alles te regelen voor een taxatie van onze bestaande auto. Binnen een werkdag antwoord, een passend bod en konden we de deal rondmaken… Althans…eerst natuurlijk nog zien en een proefrit. We wonen 250km van Groningen af dus dat wordt een dag plannen. Meteen maar uitje Groningen van gemaakt . Twee weken later op een donderdagmiddag afreizen naar Groningen na het werk en die ochtend belde Patrick…we hebben een ‘dingetje’. Helaas schijnt de laatste software upgrade voor de ID’s altijd al heel onvoorspelbaar te zijn en laat nu net die van ons haperen (1 van de 4 autos, zucht). Ok, wij toch naar Groningen en spraken af een proefrit met exact hetzelfde type te doen. Was geheel naar verwachting. Vervolgens was het sluitingstijd en wij naar een hotel in Groningen en heel hard hopen dat ie morgen wel klaar is. 09.00 uur de volgende ochtend contact met Patrick…. Helaas, geen goed nieuws. Gelukkig had Patrick echt al fijn meegedacht had hij 2 opties: of we konden een gratis huurauto meekrijgen en zouden de wissel doen bij ons thuis op kosten van Century zodra de ID.5 klaar was, of we namen onze oude auto mee naar huis en deden daarmee de wissel bij ons thuis. Ook op kosten van Century. We kozen voor t laatste…. We liepen net de showroom uit en toen belde een collega dat ie toch bijna door de upgrade heen was?! (hoezo grillig idd)...alles weer anders . Ff schakelen, maar Patrick schakelde meteen mee: Wij zijn naar de servicevestiging in Winschoten gegaan met onze eigen auto. Daar ter plekke de financiën gedaan, Patrick de auto direct op naam gezet en wij met 2 auto’s terug naar Groningen. Daar onze oude gevrijwaard en toen konden we in de middag toch richting het midden van het land met een keurig afleverklaar gemaakte ID.5. Top meegedacht en fantastische verkoper die voor de extra mile/klantervaring gaat. Dank! Till next time Patrick!

  • Familie Lenderink

Slecht geholpen. Afgelopen zondag via de website een offerte aangevraagd, kreeg enkel een mail wanneer ik wilde komen kijken op maandag. Toen direct zelf gebeld om de mogelijkheden te bespreken, gevraagd om de historie en aangegeven woensdag te willen komen en aangegeven 1,5 uur te moeten rijden. De verkoopadviseur gaf aan dat hij nu niet op z'n plek zat en met een paar minuten de historie te mailen, woensdag was prima, er werd geen woord gerept over een offerte. Na anderhalf uur geen reactie op de mail met historie, nogmaals een mail gestuurd met verzoek om historie. Dinsdag en woensdagochtend geen reactie. Woensdag einde ochtend zelf gebeld met vraag of hij er nog stond en of hij nog de historie wil mailen, zou hij met een half uur doen, tevens weer aangegeven van ver te komen. Wij onderweg naar Groningen 1,5 uur rijden en daar aangekomen nog steeds geen historie op de mail (waarom niet: ze waren maar met zn 2 was het antwoord ter plekke), auto stond niet klaar en zou met 10 minuten klaar staan (duurde uiteindelijk 30 minuten) en werd gezegd dat de auto zo smerig is van binnen dat het tzt gereinigd moet worden maar dat het waarschijnlijk nog wel wat vlekken achter laat. Na half uur stond de auto klaar, vol met steenslag en die vlekken kunnen echt niet gereinigd worden+beschadiging van de bekleding. We gaven aan dat proefrit niet nodig was, waarop hij zei dacht ik wel. Had hij over al deze zaken ons niet eerder in kunnen lichten?! Voor niets uiteindelijk 3 uur gereden. Jammer.

  • Marko Bakker

Ik was geinteresseerd in een E-Golf en heb daarbij een auto in te ruilen. Online kun je foto's van je opsturen voor een waardebepaling. Vreemd genoeg kun je hier nergens vermelden hoe de staat van onderhoud van je auto is. De volgende dag wordt ik terug gebeld door een verkoper die nogal eigenwijs en arrogant overkomt. Hij komt met een bod dat ver onder de maat ligt. Het is mij meteen duidelijk dat dit bedrijf je een poot probeert uit te trekken. Ook wanneer nadat ik deze verkoper confronteer met dit veel te lage bod en hem vertel dat ik op papier inmiddels andere offertes heb waar hij ruim 2000 euro onder zit, weigert hij te veranderen. Heel bijzonder wanneer je een auto wilt kopen van 2 jaar oud. De term inruilwaarde wordt ineens handelswaarde. Staat van onderhoud van je eigen auto wordt door dit bedrijf niet naar gekeken. Dat je een perfect onderhouden auto wilt inleveren met uitstekend onderhoud (aantoonbaar op papier) interesseert hun niet. Wellicht gaat het te goed met dit bedrijf. Wie zal het zeggen. Maar ze hebben hier mij voorgoed als toekomstige klant verloren.

  • richard

ik lees de reviews. en zie dat er de afgelopen jaren niks veranderd is daar. de arrogantie ten top daar. ben daar een tijd geleden geholpen door stefan buikema. sorry dat ik het zeg. maar wat is dat een arrogante kwal. hij voelt zich heel wat. ik wilde mijn golf r inruilen. de auto was in showroom staat. bij de meeste garages vroegen ze tussen de 31000 en 34000 euro voor zo'n auto. biedt hij 22900 euro voor mijn auto. ik vroeg hem of dit een grap was. zit hij je met zijn arrogante kop en met zo'n vies en schijnheilig lachje aan te kijken. ik ben niet eens meer in gesprek gegaan. ik ben opgestaan en ben maar weggegaan. want ik verwacht echt niet dat ze de hoofdprijs bieden voor je auto. want ze moeten er ook aan verdienen. maar dit is gewoon oplichten. dit wil century niet plaatsen. is tegen hun beleid. gaat toch om wat ik vind. helaas voor hun is het gewoon te lezen voor iedereen.

  • Hexcetera Hexcetera

Maak je een telefoonische afspraak voor een proefrit om 14.30 kom je optijd binnen en wordt er niet eens goedemiddag gezegd. Waarschijnlijk zijn de verkopers druk dus gaan we braaf duidelijk zichtbaar staan wachten.. Na een kwartier te hebben staan wachten zonder dat iemand ook maar enige aandacht aan ons besteedt, is de verkoper klaar, staat op en loopt ons straal voorbij en loopt op mensen af die er nog maar net aankomen lopen en vraagt ze of hij ze kan helpen. Echt erg onbeschoft en klantonvriendelijk!!! Schijnbaar willen jullie niets verkopen aan ons‍♂️Dan toch lekker niet er worden elders ook auto's verkocht‍♀️ De persoon met wie telefonisch contact geweest is belt ook helemaal niet even terug waar we blijven of wat er is misgegaan met andere woorden de auto stond waarschijnlijk niet eens gereed voor ons. Hele vreemde zaak

  • Anke van der Wijk

Voor de verkoop van auto’s zijn ze super vriendelijk en klant gericht. Doen dan nog beloftes die ze na de verkoop niet waar maken. Afspraak voor een reparatie duurt 2 mnd!!! En dan kom je de volgende dag er achter die ze niet hebben gemaakt wat wel had gemoeten. Daarnaast moest ik ook weer terug komen omdat ze niet alles hadden afgekregen. Kom ik daar weer, is de afspraak die ze zelf hebben gemaakt verdwenen! En ook nu hebben ze niet gemaakt wat wel was afgesproken. Zucht… personeels te kort is overal, maar dan betekent nog niet dat je slecht werk hoeft af te leveren. Nu moet ik weer vrij nemen om voor de 3e keer terug te keren. Oh en voordat ik een standaard reactie van jullie krijg zoals onder de andere slechte review’s, ik wordt liever gelijk in de winkel vriendelijk geholpen ipv dat ik zelf met jullie marketing afdeling contact op moet nemen.

  • albert

Onaangename ervaring gehad met de verkoper. Ik kwam nav een advertentie kijken voor een Golf R. De verkoper in kwestie had bijzonder weinig zin om mij te helpen. Geen oogcontact, onderuit op de stoel en bij dingen uitvragen bij een collega uitgebreid de tijd nemen (meerdere keren 10 tot 15 minuten). Moeizaam ten top... Uiteindelijk de vraag gesteld of hij wel zin had om mij te helpen. Het antwoord was dat er vaker mensen komen voor dit soort auto's als testpiloot. Met verbazing beaamde hij mijn vraag dat hij niet geloofde dat ik deze auto kon kopen. Het gesprek beëindigd en het vriendelijke verzoek dat een collega mij verder kon helpen. Auto was perfect tijdens de proefrit en had deze zeker gekocht als de service er ook was. Kort daarna een sportieve auto elders gekocht.

  • Said F. Durmaz

Zeer slechte service! 2 dagen geleden gebeld voor een auto wat toen nog ook beschikbaar was, had medewerker Hofstra aan de lijn. Hij wilde nog foto's van mijn huidige auto om offerte/taxatie samen te stellen. Gezien lange rijafstand wilde ik eerst de overeenkomst afwachten. Had direct na het gesprek de opgevraagde gegevens verstuurd. 2 dagen verder en nog steeds geen reactie. Telefonisch niet te bereiken, ondanks terugbelverzoek pas 2 dagen iemand kunnen spreken. Die zou aan zijn collega doorgeven om terug te bellen. Laat in de middag kreeg ik een telefoontje dat de auto al is verkocht terwijl ik eigenlijk eerder was met het tonen van interesse/offerte aanvragen (volgens de medewerker). Echt onprofessioneel hoe ze omgaan met een geïnteresseerde klant!

  • irma pals

vorige week vrijdag bij jullie geweest i.v.m. interesse in een auto ( telefoonverbinding werd na 10 sec verbroken, na 3 x bellen toch maar naar Groningen gereden. de auto was bij de poetser en er werd ons beloofd om eind volgende week ( deze week dus) contact met ons op te nemen en dus een afspraak te maken. groot is mijn verbazing dat we weliswaar een telefoontje kregen maar dat ons werd medegedeeld dat de auto verkocht was.... het was netjes geweest als wij werden gebeld met de vraag of we nog steeds interesse hadden voor de auto omdat er nog meer kapers op de kust waren. teleurgesteld en verdrietig, dit kleurt ons beeld van uw bedrijf wel

  • Rogier ‘Real Life Roger’

Auto gekocht onder voorwaarde dat trillende remmen voor worden opgelost en gekraak bij suspensie. Na de koop moest ik alsnog heen en maar liefs 4 x zonder succes. De 5e x keer bij andere garage welke probleem in één keer oploste (andere locatie Century buiten de stad). Niets hoeven betalen wel erg vervelend en kost veel tijd. Bij de koop is verteld dat ik 3e eigenaar zou zijn. Hiervan zouden 2 bedrijven eigenaar zijn geweest van de wagen. Ik blijk echter de 4e eigenaar te zijn bij zelf nagaan. Auto werkt tot vandaag de dag goed (inmiddels 1 jaar eigenaar). Ik ben altijd correct te woord gestaan. Vertrouwen in deze locatie echter is weg.

  • Raymon de Grood

Maand geleden een Audi Q2 gekocht . Prima geholpen door Steven Buikema. Goede inruil gekregen voor de Audi A3. Steven dacht goed mee om de auto zo te maken en af te leveren (andere velgen en alle letters eraf)zoals ik de auto hebben wou. Stuurde mij daar ook netjes foto's van als de velgen eronder zaten en toen de letters verwijderd waren. Auto verder prima afgeleverd , alleen jammer dat ik na 3 dagen een brandend olie lampje had. Waarschijnlijk was de monteur vergeten de olie weer bij te vullen. Daarvoor weer langs geweest en geld dat ik voor de olie betaald had is weer netjes op mijn rekening gestort.

  • Jennifer Vos

Mijn eerste auto bij S. Buikema gekocht. Spontane, vriendelijk verkoper met kennis en verstand van zaken en daardoor ons super geholpen toen de tijd! Inmiddels jaren en verschijnene auto's later nog steeds een goeie service en dezelfde enthousiaste verkoper S. Buikema! Altijd een leuke deal, denk goed met je mee en een super sfeer! Leuk team en gezellige enthousiaste jongens die je altijd wel te woord willen staan en/of je het beste advies wil geven. Een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen en wie weet net als wij trotse eigenaren van een leuke auto('s) met weinig kilometers te worden!

  • Lia Brummel

Sinds een paar weken zijn wij de trotse eigenaar van een prachtige Seat Leon. De hulp en het advies van Nico Bartels heeft daar zeker bij geholpen. Nico nam de tijd voor ons, was deskundig en dacht goed met ons mee. We hebben meerdere proefritten mogen maken in verschillende auto's. Natuurlijk moesten we soms even wachten als het iets drukker was in de zaak, maar dat hebben we nooit als vervelend ervaren. Op ludieke wijze hebben we de deal rond kunnen maken met een zelf gebakken appeltaart, en we hopen dan ook dat deze gesmaakt heeft!

  • Paul

Wij hebben onlangs een prachtige Seat Leon BlueMotion TDI gekocht. Naast de vriendelijke maar zakelijke en de ordelijke maar rustige behandeling mogen wij genieten van een uitmuntende behandeling. In één woord het beste te omschrijven als bijzonder. Onze adviseur is Lars Bolt, en dat is dubbel geluk want Lars blijkt een evengrote autoliefhebber te zijn. Heeft aan een half woord genoeg. Uitmuntende service, zeer goede behandeling. Vijf sterren, omdat de interface 5 als maximum aangeeft...zouden er dus eigenlijk 10 moeten zijn.

  • Dirk Siebering

Vandaag was in aanwezig in deze zaak om een vag auto aan te schaffen. Ik had nog geen specifiek model in mijn hoofd. Ik heb in bijna een half uur 4 rondjes door de zaak gelopen en geprobeerd oogcontact te krijgen met een van de medewerkers. Helaas ben ik niet aangesproken. Wellicht was ik niet duidelijk genoeg, wellicht had het te maken met de twee mensen in bedrijfskleding die bezig waren met hun mobiele telefoons. Als er net zoveel zorg aan de auto wordt geleverd als aan potentiële klanten dan koop ik hier liever niet.

  • Jimmy van Leeuwen

Onlangs een Golf GTE gekocht bij Century in Groningen. Vanaf het eerste moment contact gehad met Steven Buikema. Spontane verkoper, met juiste kennis van zaken. Hij heeft mij compleet begeleid van orientatie tot aflevering. Na aflevering bleek er een kleinigheidje te zijn. Dit werd gelijk keurig opgelost door Steven en Century. Jammer voor mij dat ze in Groningen zitten (250km enkele reis) Al met al een tevreden gevoel en een mooie auto eraan over gehouden, mede dankzij Steven.

  • Karin van Caspel

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar ik bedacht me dat het misschien toch waardevol is om dit te laten weten. Ik was op zoek naar een zo stil mogelijke occasion, liefst een Audi. Ondanks dat ik dat een paar keer herhaald heb, werden mij vooral andere merken laten zien en mijn wensen wat betreft geluidsniveau genegeerd. Is dat omdat ik een vrouw ben, of ‘nog maar’ in de 30? Voelde me niet serieus genomen en heb uiteindelijk die Audi dus maar ergens anders gekocht.

  • Loyd Hoogervorst

Een afspraak gemaakt voor een passat. Dinsdag zouden we om 4 uur langskomen, aangezien ze de auto niet wilden reserveren tot vrijdag. Zo goed als afgesproken om 4 uur Dinsdag middag. Zijn we onderweg krijgen we een telefoontje dat de wij noet meer hoefde te komen en dat de desbetreffende auto verkocht was. Ik vind dit kolder, waarschijnlijk hebben ze het veel te goed. Anders hielden ze zich wel aan de afspraak. Wij komen hier nooit meer hoe mooi hun auto ook is.

  • Lisanne

Wij hadden interesse in een auto hier (die we met spoed nodig hadden). Via ons eigen autobedrijf interesse getoond. Er is door ons autobedrijf mondeling akkoord gegeven op de overname en vervolgens is de auto aan andere mensen verkocht, omdat de verkoper en verkoopleider er meer aan konden verdienen. Ik heb het berichtje gelezen dat de verkoper stuurde aan ons autobedrijf. Bah, dit zijn cowboys die de slechte reputatie van de autobranche eer aan doen.

  • Big Fit

Zeer goede service! Met een oudere beetle cabrio heen geweest voor reparatie aan het elektrisch systeem van het dak. Leen auto mee gekregen en al heeft een merk garage vaak een hoger uurtarief dan een niet merk garage, ze zijn er veel minder lang mee bezig en ronden de uren niet af maar rekenen echt alleen de gewerkte uren. Per saldo kom je hier veel beter uit, ook met een oudere auto! Kan het dus iedereen aanraden, ook met een oudere vw/audi etc.

  • Ms G Little

Zeer ontevreden!!! Wij waren met spoed opzoek naar een andere auto. Flexibele private lease of goede occasion waren serieuze opties. De jonge verkoper luisterde slecht naar onze wensen. Het leek net of hij niks wou verkopen. Uiteindelijk belooft hij nog het een en ander uit te zoeken en snel terug te bellen, maar doet dit vervolgens (tot 2x toe) niet. Ik heb sterk de indruk dat je als particulier niet interessant genoeg bent.

  • Gerben De vries

Echt een aanrader. Wij worden al heel wat jaren geholpen door S.Buikema. erg persoonlijk en eerlijk. Maar het maakt daar niet uit alle jongens die er lopen top! Erg vriendelijk. En de auto's die je er koopt top wij net een Seat gekocht keurig netjes en weinig gelopen! Ik zeg zoekt u een goeie en nette auto? Stap in uw oude auto en ga kijken en ontvang de beste deal!! Ga zo door aan het occasion center!!

  • Niels Hegeman

Een aantal weken geleden een afspraak gemaakt met Ramon Hofstra om voor een Audi A3 te kijken. Ramon heeft mij goed geholpen en mede door zijn deskundige adviezen heb ik uiteindelijk een andere auto gekocht dan waar ik eerst voor kwam kijken. Inmiddels een kleine week in bezit van mijn 'nieuwe' Audi A3, en ben heel erg blij met de keuze die ik uiteindelijk gemaakt heb.

  • Lucandra Nunoo

Dit autobedrijf verdiend geen sterren! Laten je rustig 1.5 uur rijden voor een auto die niet beschikbaar is naar hun eigen zeggen, terwijl ons van te voren is gezegd dat de auto nog niet verkocht is. Wij kopen in ieder geval niks bij dit autobedrijf. Je koopt geen pakje suiker en dan is een beetje eerlijkheid het minste wat ze kunnen bieden. Heel jammer.

  • Steen Vogel

Met toch een beetje beïnvloed te zijn door de negatieve reviews heb ik de risico genomen om helemaal uit Amsterdam een rit te wagen. Voor een proefrit langsgeweest ben ik verrast met de gastvrij en vriendelijkheid van deze zaak. Patrick bedankt, voor het alvorens goed te informeren en alle tijd en aandacht die ik heb gekregen.

  • Jos van Essen

Mooie Seat Leon ST gekocht - dacht ik. Blijkt na inspectie 7 maanden later van alles mis, onder andere de banden die tot onder het wettelijk minimum zijn. Levensgevaarlijk. Helaas, verkocht is verkocht vindt Century dus van tegemoetkoming is ook geen sprake. Dit verwacht je toch niet van een gerenommeerde naam.

  • jeroen iedema

Goed geholpen en goede service, hoewel het inruil bedrag wat laag was paste het bij de auto die we kochten. Hierbij een jaar garantie en aflevering gekocht en tot grote tevredenheid heeft men 4 nieuwe banden geplaatst terwijl de vorige nog wel door de apk zouden komen. Da's erg fijn.

  • Erwin klein

Mijn allereerste auto hier gekocht. Super vriendelijk en behulpzaam geholpen. Afspraak maken voor een proefrit ging heel makkelijk en de auto werdt super mooi afgeleverd, alsof hij gewoon nieuw van de fabriek kwam. Kan zeker aanraden om hier te gaan kijken voor een nieuwe auto.

  • Jan en Rietha Mulder

Vandaag namen wij onze aangeschafte Volkswagen UP in ontvangst. Zowel op het moment van aanschaf en bij de aflevering zijn wij naar volle tevredenheid geholpen door Gijs de Gruiter. Een prettige en empathische man. Niets dan lof. Hij verdient het cijfer 10 met een griffel.

  • Jan J. van der Krogt

Prima geholpen! Ik heb hier een E-up gekocht, de keuze was reuze en nadat bleek dat mijn keuze niet de juiste was werd ik vriendelijk geholpen om deze om te ruilen voor een meer geschikte voor mij. Ik kan iedereen van harte aanrader om hier een occasion te kopen.

  • M. P. A.

Century; bedankt voor jullie vriendelijke reactie op mijn review. Hierom mijn originele tekst weggehaald. Voor nu heb ik al een andere auto gekocht. Over ongeveer 3 tot 4 jaar heb ik weer een nieuwe auto nodig. Ik zal dan wel weer een poging wagen bij jullie. Fijne dag.

  • Nienke

Spontaan langs gereden voor info voor een nieuwe auto. Dankzij de zeer vakkundige hulp van Ramon en ook vele moeite en tijd die hij voor ons nam, een goed idee gekregen wat wij willen gaan kopen. Fijne verkoper is Ramon en zeer verstand van zaken. Dank!

  • Wim Post

Een dramatisch voorstel van inruilprijs op mijn VW. ( die ik elders voor meer dan 2300 euro meer kon inruilen). Totaal Niet willen onderhandelen. En ook niet even verder vragen of er misschien nog een andere auto is die ik zou willen. Echt slecht.

  • johan top

Bij Century een E-Úp gekocht en dat ging allemaal naar volle tevredenheid! Na een paar weken maakte de auto een schrapend geluid en na overleg even langs de garage gereden van Century. Er bleek een steentje in de remzadel terecht te zijn … Meer

  • Yoeri

Vorig jaar een mooie occassion aangeschaft bij dit bedrijf. Zeer prettig contact gehad met de verkoopadviseur, die mij van begin tot eind tot in de puntjes heeft geholpen. Nog steeds tevreden met de auto. Een fijn occasion centrum!

  • Ria A

Really good customer service. They're knowledgeable, don't pressure you towards something you don't want, and are extremely helpful in understanding how to select a car that will fit my needs. Cars are also in excellent condition.

  • martijn keizer

Tiguan is met plezier afgeleverd . Kijk met een prettig gevoel terug op het leuke contact met het personeel. Van proefrit tot aflevering . En alles konden we bespreken. Kijk echt met een goed gevoel … Meer

  • Treja de Boer

Er wordt goed meegedacht, geen opdringerigheid, top service (upgrade van trekhaak) en ook na de aankoop kun je vragen stellen en word je klantvriendelijk te woord gestaan. Heel fijn!!

  • Jos Idema

Donderdag naar de auto gekeken en proef gereden, aangegeven dat ik de auto wilde kopen, de volgende dag kon ik hem al ophalen. Geen drama, lekker recht voor de raap. Prima service!

  • Steffan Haan

2 Maanden geprobeerd om in aanmerking te komen voor een proefrit. Blijkbaar geen belang om een auto te verkopen. Afspraken worden niet nagekomen. Absolute afrader!

  • Tijmen Peter

Helaas 200km voor niets gereden. Desbetreffende auto was niet correct omschreven en er werd geen verantwoordelijkheid voor de door hun gemaakte fout genomen.

  • juan pedro ramirez

Excellent service and attention to Customer. Marco Nolden was extremely helpful and made the process of buy of our new car super easy. Totally recommended.

  • Harm Van Aarsen

Afdeling nwe auto's was super goed en correct. Bij de occasion afdeling zagen ze ons niet staan ondanks dat de auto die wij wilde 40 k moest kosten

  • Chris Nb

Een mooie Skoda octavia gekocht. Vincenth heeft ons goed geadviseerd en meegedacht. Wij zijn super tevreden over de aflevering en klantgerichtheid

  • Harry van der Wal

5 verkopers aanwezig, niemand die je ook maar enige informatie kan verschaffen. Komt op mij over dat het een bedrijf is wat het te goed heeft.

  • Sander

Om hier een auto aan te schaffen zul je zelf goed je best moeten doen. Genoeg personeel maar zelfs een goedemiddag kwam er helaas niet van af.

  • jeroen Zuidema

Vorige week mijn elektrische auto gekocht goeie service netjes geholpen zeker een aanrader kom zeker terug voor onderhoud en volgende auto .

  • Stefan Veldman

Ik heb meer dan een jaar geleden een Polo gekocht Geen moment spijt van gehad. Thanx Steve nog voor de service en verkoop van de R-Line

  • Lisa B

Maand geleden een mooie Volkswagen Polo hier gekocht! Super geholpen, en de auto rijdt top! Dankjewel voor jullie goede service.

  • M Lammersma

Pas geleden een auto gekocht. Erg tevreden over het contact en de service, afspraken keurig nagekomen. Een zeer goede ervaring!

  • Vera van Dijk

Super Audi A1 gekocht! Ondanks de drukte in de winkel, heeft men de tijd genomen om mij klantvriendelijk en gericht te helpen.

  • leo van deemter

Ondanks het corona gebeuren , toch nog een auto kunnen vinden. Verkoop adviseur was zeer vriendelijk en had kennis van zaken .

  • thies wiersma

Al meerdere aankopen gedaan bij Century Occasion Center zeer tevreden over de service en behulpzame personeel ga zo door!

  • Wouter Schoneveld

Mooi autobedrijf, ruime keuze in occasions, prettige non nonsense service (Patrick bedankt voor de topservice!)

  • Ielke Geerdsen

Ik had wat problemen met jullie werkwijze maar jullie hebben het uiteindelijk goed opgelost Mvg ielke geerdsen

  • Rene

Heen geweest voor een nieuwe occasion. Ben goed geholpen door Jordy en Patrick. Vakkundig en eerlijk.

  • Andy Dietrich (Andy)

Mooi, netjes en schoon. Vriendelijk personeel en de koffie smaakt prima

  • Arend Nijborg

Met mijn zoon een auto gekocht. Goede service en vriendelijke verkoper.

  • Richard

Alleen proefrit onder voorbehoud verkoop, triest.

  • Menno de Vries

Alles keurig geregeld conform afspraak.

Similar places

Winschoterdiep

284 reviews

Bornholmstraat 72-74, 9723 AZ Groningen, Netherlands

Caroutlet Groningen

260 reviews

Euvelgunnerweg 50, 9723 CW Groningen, Netherlands

Ceulen & Ko Autobedrijf

81 reviews

Bovenstreek 19, 9731 DH Groningen, Netherlands

Auto De Vries

7 reviews

Oostendeweg 32, 9723 HH Groningen, Netherlands

webuyanycar

Paterswoldseweg 806, 9728 BM Groningen, Netherlands