Tehran Province, Tehran, District 11, Enghelab St, PC24+364, Iran
City Theatre is a Performing arts theater located at Tehran Province, Tehran, District 11, Enghelab St, PC24+364, Iran. It has received 1573 reviews with an average rating of 4.5 stars.
The address of City Theatre: Tehran Province, Tehran, District 11, Enghelab St, PC24+364, Iran
City Theatre has 4.5 stars from 1573 reviews
Performing arts theater
"تئاتر شهر بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر ایران است که در دوران پادشاهی محمدرضا شاه پهلوی و به ابتکار و ریاستشهبانو فرح پهلوی در تهران ساخته شد"
"در شهر تهران، مکان های فرهنگی بسیاری وجود دارند و یکی از این معروف ترین شان، تئاتر شهر در محدوده تقاطع خیابان های ولیعصر و انقلاب است"
"کافه شهرداری ( بلدیه) در دهه ۱۳۳۰ در دهه ۱۳۳۰جایی به نام کافه شهرداری در خیابان اصلی پایتخت یعنی تقاطع پهلوی و شاهرضا وجود داشت که مردم عصر پنجشنبه و جمعه در آن جمع می شدند"
"باشکوه تئاتر شهر تهران به عنوان تنها مرکز تئاتر حرفه ای کشور مشهور است"
"The best and on of oldest Theater Hall in Tehran! The City Theater (Persian: تئاتر شهر, Teātr-e Šahr) is a performing arts complex in Tehran, the capital of Iran"
تئاتر شهر بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر ایران است که در دوران پادشاهی محمدرضا شاه پهلوی و به ابتکار و ریاستشهبانو فرح پهلوی در تهران ساخته شد. مجموعه تئاتر شهر در سال ۱۳۴۶ توسط مهندس علی سردارافخمی طراحی شد و ساخت آن پنج سال به طول انجامید.[۱] این مجموعه در روز شنبه هفتم بهمن ۱۳۵۱ با روی صحنه رفتن نمایش باغ آلبالو نوشته آنتون چخوف و به کارگردانی آربی اوانسیان و با بازی داریوش فرهنگ، سوسن تسلیمی، مهدی هاشمی، فهیمه راستکار و پرویز پورحسینی به عنوان مدرنترین سالن تئاتر تهران افتتاح شد.[۲] در آغاز تئاتر شهر و اجرای تئاترها زیر سرپرستی سازمان جشن هنر شیراز بود ولی پس از چندی به سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران واگذار شد. این مجموعه از معماری زیبایی برخوردار است و جزء میراث فرهنگی کشور محسوب میشود. مجموعه تئاتر شهر در چهارراه ولی عصر (تقاطع خیابان انقلاب و خیابان ولی عصر) در مجاورتپارک دانشجو در تهران قرار گرفتهاست و محوطه سنگفرشی وسیع و زیبایی دارد. بنای زیبای تئاتر شهر به شکل دایره و بر اساس طرحی از علی سردارافخمی یکی از شاگردان هوشنگ سیحون با الهام از برج طغرل و در ساختمان آن، ترکیبی جالب از کاشی و آجر به کار رفتهاست. ترکیب کاشی به شکل انتزاعی و استفاده از آجر برجسته که در دورههای مختلف تاریخی به ویژه معماریایلخانیان و ستونهای قرینهای تخت جمشید ساخته شدهاست. ساختمانی مدور و خیمه گونه که معماری تماشاخانههای ایرانی را در ذهن تداعی میکند. شاید ویژگی مهم دیگر تئاتر شهر در پلان دایرهای شکل آن باشد. این پلان ترکیبی از معماری یونان و روم قدیم و بناهای مربوط به نمایش، مانند پانتئون و کولوسئوم است. تئاتر شهر تنها سالن نمایش در ایران است که دارای حصار نمیباشد بطوریکه علاوه بر فضاهای سرپوشیده، محوطه باز اطراف بنا در مجاورت خیابان ولی عصر و محوطه پارک دانشجو نیز بخشی از این مجموعه محسوب میشوند و نقش بسزایی در جلب مخاطبین به این سالن نمایش را داشتهاست. این ساختمان در محلی که پیشتر کافه شهرداری خوانده میشد جایی که در آن عصر پنج شنبه و جمعهها بازی سازان و نمایشگران، سیرک بازان و معرکه گیران جمع میشدند تا از هنر نمایی آنها تهرانیها اوقات فراغت خود پر کنند و برای لحظاتی از دغدغههای روزانه به دور باشند، با نظارت مهندسی سردار افخمی در طول پنج سال ساخته شد و در سال ۱۳۵۱ گشایش یافت.[۳] تئاتر شهر پیش از انقلاب ابتدا زیر نظر رادیو و تلویزیون اداره میشد، سپس تحت نظارت اداره فرهنگ قرار گرفت و پس از انقلاب نیز وزارت فرهنگ و ارشاد سرپرستی آن را بر عهده گرفت. طراح کل این اثر فرح پهلوی است. تئاتر شهر همچنین، دارای یک کتابخانه تخصصی هنر است که هنرمندان، متخصصان و دانشجویان تئاتر و هنرجویان کارگاههای نجاری و خیاطی از آن استفاده میکنند.
در شهر تهران، مکان های فرهنگی بسیاری وجود دارند و یکی از این معروف ترین شان، تئاتر شهر در محدوده تقاطع خیابان های ولیعصر و انقلاب است. این نمایشخانه که درست در کنار پارک دانشجو قرار گرفته است در سال 1351 به دستور فرح دیبا ساخته شد تا مکانی تخصصی برای تماشای نمایش باشد. امروزه ساختمان تئاتر شهر با گنبد نیمه مدور و ستون های قرینه، هر ساله، میزبان چندی از بهترین تئاترهای ایران است و علاقه مندان را به سوی خود می کشاند. در حال حاضر در مجموعه تئاتر شهر چندین سالن نمایش از جمله تالار اصلی در طبقه همکف و تالارهای چهارسو، قشقایی، سایه و پلاتو در طبقه زیرین وجود دارد. از امکانات این مجموعه هم می توان به فروشگاه کتاب و کافه تریا اشاره کرد؛ همچنین در طبقه چهارم این مجموعه نیز کتابخانه تخصصی و مرکز اسناد هنرهای نمایشی کشور قرار دارد. علاوه بر همه این ها، یک تالار کنفرانس با عنوان تالار مشاهیر تئاتر ایران نیز از سال 1386 به تئاترشهر اضافه شده که میزبان میزگردها، نشست های تخصصی و رسانه ای، و جلسات نمایشنامه خوانی گروه ها و هنرمندان نمایشی داخلی و خارجی شرکت کننده در رویدادهای نمایشی کشور است. همچنین در زمان هایی از سال، درست در مقابل ساختمان تئاتر شهر، نمایش های خیابانی و تعزیه برگزار می شود که با استقبال عده زیادی از مردم مواجه می شود. بد نیست بدانید که تئاتر شهر از میزبان های اصلی جشنواره تئاتر فجر نیز شمرده می شود. یادتان باشد با وجود آنکه بنای تئاتر شهر یک ساختمان تاریخی به حساب می آید اما با این حال، امکان بازدید از آن به صورت اختصاصی وجود ندارد و بازدیدکنندگان فقط با داشتن بلیت های نمایش می توانند وارد این مجموعه شوند.
کافه شهرداری ( بلدیه) در دهه ۱۳۳۰ در دهه ۱۳۳۰جایی به نام کافه شهرداری در خیابان اصلی پایتخت یعنی تقاطع پهلوی و شاهرضا وجود داشت که مردم عصر پنجشنبه و جمعه در آن جمع می شدند. می گویند این کافه شهرداری آنقدر خوش مسیر بود که خارجی ها فکر می کردند اینجا بهترین مکان برای تاسیس یک هتل بزرگ خواهد بود. در اواخر دوره قاجار، سفارت روسيه در روزهاي جمعه در باغ سفارت را باز ميكند و مردم را به تفريح در اين باغ دعوت ميكند دولت قاجار براي اينكه مردم را از سفارت روسيه دور كند در باغ بهارستان (محوطه فعلي مجلس شوراي ملي سابق و ساختمانهاي قديمي اطراف آن) را به روي مردم باز ميكند و مردم هم كمكم به كافه رفتن و تفريحهاي جديد تمايل پيدا ميكنند. شهرداری ( بلدیه ) زمان پهلوي اول تصمیم میگیرند يك فضاي تفريحي داير کنند و اسمش را كافه شهرداري ميگذارند. كافهاي كه در ميان باغچههاي گلكاري شده و حوضهاي زيبا قرار داشت و عصرها مردم تهران را براي سرگرمي و تفريح به خود جذب ميكرداین كافه در اواخر دهه ۳۰ و اوایل دهه ۴۰ یكی از مراكز گردهمایی هنرمندان و روشنفكران شد. افرادی چون فروغ فرخزاد و جلال آل احمد در آن جمع می شدند. فروغ فرخزاد در نامه هایی كه حدود سال ۱۳۳۷ نوشته است، از كافه شهرداری و اینكه جای مناسبی برای بازی بچه ها دارد سخن گفته است. این بنا در سال ۱۳۴۵ تخریب شد و تئاتر شهردر این مکان ساخته شد.
باشکوه تئاتر شهر تهران به عنوان تنها مرکز تئاتر حرفه ای کشور مشهور است. این مکان به شکل مدور و استوانه ای زیبا بوده و دور این ساختمان مدور، ستونهای قرینه به سبک ستون های تخت جمشید طراحی شده است که باعث شباهت این بنا به خیمه میشود. همچنین در بالای ساختمان گنبد نیم مدوری طراحی شده است که " برج طغرل" و معماری دوره ایلخانیان را به ذهن میآورد و ترکیبی از معماری " یونان" و "روم " قدیم و بناهای مربوط به نمایش، مانند" پانئوم "و "کلوزیوم" است . مجموعه تئاتر شهر تهران بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر ایران است که در سال ۱۳۴۶ توسط مهندس امیرعلی سردار افخمی به شکل دایره طراحی شد. ساخت آن پنج سال به طول انجامید و در سال 1350 در محلی که پیشتر کافه شهرداری خوانده میشد، گشایش یافت که در میراث فرهنگی کشور ثبت شده است. این مجموعه در روز هفتم بهمن ۱۳۵۱ با روی صحنه رفتن نمایش باغ آلبالو نوشته آنتون چخوف و به کارگردانی آربی اوانسیان به عنوان مدرن ترین سالن تئاتر تهران افتتاح شد. در آغاز تئاتر شهر و اجرای تئاترها زیر سرپرستی سازمان جشن هنر شیراز بود ولی پس از چندی به سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران واگذار شد.
The best and on of oldest Theater Hall in Tehran! The City Theater (Persian: تئاتر شهر, Teātr-e Šahr) is a performing arts complex in Tehran, the capital of Iran. This complex is considered as the main outlet of Iran artistic theater. It was built with the initiative of Shahbanu Farah Pahlavi under the rule of Mohammad Reza Pahlavi, the last Shah of Iran. It contains several performance spaces including the halls of Cheharsou, Qashqai, Sayeh, the performance studio, and the main hall.The complex was designed by architect Ali Sardar Afkhami in the 1960s, and opened in 1972. After the 1979 Revolution, the Ministry of Culture and Islamic Guidance has overseen its operation. City Theater of Tehran is closed on Saturdays. تئاتر شهر که اغلب بهترین تئاترهای تهران در آن اجرا میشود ولی اطراف آن واقعا همچنان جای کار داره و میتونه خیلی بهتر از اون چیزی که هست باشه!!
تئاتر شهر بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر ایران است که در دوران پادشاهی محمدرضا شاه پهلوی و به ابتکار و ریاست شهبانو فرح پهلوی در تهران ساخته شد. مجموعه تئاتر شهر در سال ۱۳۴۶ توسط مهندس علی سردارافخمی طراحی شد و ساخت آن پنج سال به طول انجامید. این مجموعه در روز شنبه هفتم بهمن ۱۳۵۱ با روی صحنه رفتن نمایش باغ آلبالو نوشته آنتون چخوف و به کارگردانی آربی اوانسیان و با بازی داریوش فرهنگ، سوسن تسلیمی، مهدی هاشمی، فهیمه راستکار و پرویز پورحسینی به عنوان مدرنترین سالن تئاتر تهران افتتاح شد. در آغاز تئاتر شهر و اجرای تئاترها زیر سرپرستی سازمان جشن هنر شیراز بود ولی پس از چندی به سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران واگذار شد. این مجموعه از معماری زیبایی برخوردار است و جزء میراث فرهنگی کشور محسوب میشود. مجموعه تئاتر شهر در چهارراه ولی عصر (تقاطع خیابان انقلاب و خیابان ولی عصر) در مجاورت پارک دانشجو در تهران قرار گرفتهاست و محوطه سنگفرشی وسیع و زیبایی دارد.
برای دانشجوها پاتوق بسیار خوبیه، بی دغدغه و فرهنگی. البته همه جور تیپی توش پیدا میشن نمیشه گفت کاملا فرهنگیه ولی خب بیشتر وزنش دانشجویی و آکادمیکه. تالار های مختلفی داره و این امکان رو بهتون میده که نمایشهای مختلف رو در زمانهای نزدیک بهم (پشت سر هم) تماشا کنید و لذت ببرید. برخی سالنها خیلی کوچکتره و برخی دیگه متوسطه ولی یه چیزی تو همشون مشترکه و اون اینه که یه کافی شاپ کنار خودشون دارن که از قهوه تا کارت پستال و سناریو و... توش پیدا میشه. اابته برخی سالنها هم ایراداتی دارن مث اکوستیک نامناسب یا چیدمان صندلی های افتضاح که اجازه نمیده سن رو از طبقه دوم به خوبی ببینید. ولی درکل بعنوان یک مجموعه فرهنگی بدک نیست، و اگه شانس بیارید و تو یه نمایش عالی، جای مناسبی پیدا کنید، شاید بتونید خیلی هم ازش لذت ببرید.
تئاتر شهر تهران در تاریخ هشتم بهمن ماه سال ۱۳۵۱ افتتاح شد و نمایش باغ آلبالو نوشته آنتوان چخوف به کارگردانی آربی اوانسیان، اجرای افتتاحیه تئاتر شهر تهران بود. ساختمان تئاتر شهر امکانات مطلوب و استاندارد مورد نیاز برای اجرای نمایشهای امروزی را دارد و بخشهای مختلف واحدهای نور پردازی، صدا، تاسیسات، چهرهپردازی، حمل و نقل دکور، آکسسوار و طراحی صحنه در مجموعه تئاتر شهر تهران فعالیت میکنند. در سایر طبقات نیز امکانات تفریحی و خدماتی مانند کافه تریا و بخشهای اداری و مدیریتی و کتابخانه تخصصی قرار دارند. بهدلیل کاربری اختصاصی مجموعه تئاتر شهر تهران برای اجرای نمایش، میتوان تئاتر شهر را مهمترین ساختمان فرهنگی در حوزه نمایش دانست.
یکی از مراکز اصلی هنرهای نمایشی هست که سالن های بزرگی داره و دیزاین عالی و معماری بی نظیری داره. خودم یکی از تئاترها رو دیدم کیفیت سالن و اجرا بی نظیر بود ولی گاهی صدای مردم و فرهنگ پایین کمی اذیت میکرد که حتی بازیگر هم صداش در اومد. لطفا وقتی نمیتونید ساکت باشید و سروصدا در میارید چه با اشیا چه خودتون لطفا به سالن سینما یا تئاتر نروید تا سایرین استفاده لازم رو ببرند. در کل این تئاتر شهر هم مرکز شهره که پیاده روی توی انقلاب هم میتونید داشته باشد و هم پارک داره اما یک نکته ای هست که باید بگم اینه که اینجا دوجنسیتی ها یا سایر افراد از این دسته ها مشاهده میفرمایید.
تئاتر شهر پارکی در مرکزی ترین نقطه تهران که برای یک تفریح ساده و سریع محل خوبی است . به خصوص که تئاترهای مختلفی در ساختمانی که با معماری جذابی وجود داره برگزار میشه. آدمهای مختلفی در این پارک حضور دارند و فقط نکته ناراحت کننده اینه افراد ضربدر دار ( معتادین و غیره ) هم هستند . و از یه بخش به نحو دیگری معروف شده ولی نظر من اینه خود ما و مخصوصا مردم تهران میتونن فضای مثبت تری در اونجا ایجاد کنند تا این پارک ارامش بخش تر بشه.جالبه تازگی مجسمه های انسان نما در قالب های مختلف شکلی در آنجا برای عکاسی قرار داده شده..شاد باشید
مجموعه تئاتر شهر بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر در ایران هست و دارای پنج سالن نمایش هست. در ساخت آن در سال ۱۳۵۱ در دوره پادشاهی محمدرضا پهلوی به اتمام رسید در حالی که ساخت آن پنح سال به طول انجامید. این مجموعه زیبا که جزو میراث فرهنگی ایران به حساب میآید در چهارراه ولیعصر( تقاطع خیابان انقلاب و خیابان ولیعصر )، در مجاورت پارک دانشجو واقع شده است و محوطه سنگفرش زیبایی در اطراف آن قرار قرار دارد. معماری ساختمان این مجموعه به شکل دایره و با الهام از معماری برج طغرل ساخته شده است.
مجموعه تئاتر شهر بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر در ایران هست و دارای پنج سالن نمایش هست. در ساخت آن در سال ۱۳۵۱ در دوره پادشاهی محمدرضا پهلوی به اتمام رسید در حالی که ساخت آن پنح سال به طول انجامید. این مجموعه زیبا که جزو میراث فرهنگی ایران به حساب میآید در چهارراه ولیعصر( تقاطع خیابان انقلاب و خیابان ولیعصر )، در مجاورت پارک دانشجو واقع شده است و محوطه سنگفرش زیبایی در اطراف آن قرار قرار دارد. معماری ساختمان این مجموعه به شکل دایره و با الهام از معماری برج طغرل ساخته شده است.
محیط نوستالژی و بسیار زیبا که صنعت نمایش در ایران رو مدیون خودش ساخته. نگهداری این سازه خیلی مهم است ولی در این سالها خیلی کم به اینجا رسیدگی می کنن و اخیرا هم که بحث نظافت محیطی تئاتر شهر کم شده و در حدی است که شما فکر می کنید برخی راهروها کلا جزء مخروبه ها هست. ولی در کل جایی هست که آدم هیچ وقت خسته نمیشه از بودن درونش و هم جواری با پارک دانشجو و محیط پیرامونش جای بسیار خوبی برای تفریح روح است
اگر اجرا توی سالن اصلی هست فکر خرید بلیط توی طبقات رو از سرتون بیرون کنین (حالا طبقه اول هم شاید بد نباشه ولی دوم و سوم که به هیچ وجه) ولی سالن چهارسو اندازش عالیه (کلا اجراهای توی سالن های کوچیک، اصطلاحا بلکباکس خیلی بیشتر به دلم میشینه) توی چارسو جا مهم نیست، هرجای سالن بشینید کامل از اجرا لذت خواهید برد. میتونید بعد از اجرا هم یه قهوه از کافه بگیرید و بشینین راجع به تئاتری که دیدین گپ بزنین
تئاتر شهر تهران در چهارراه ولیعصر تهران واقع شده است و بزرگترین مجموعه نمایشی تئاتر در ایران به شمار میرود. این مجموعه در دوران پهلوی دوم ساخته شد و طراحی آن را علی سردار افخمی به عهده داشت. دور تا دور بنای باشکوه تئاتر شهر را که شکلی دایرهوار دارد، ستونهای قرینه به سبک تخت جمشید و با حالتی خیمهگون فراگرفتهاند. گنبد نیممدور بالای ساختمان نیز یادآور معماری دوره ایلخانی است.
اولین اجرای تئاتر شهر نمایش باغ آلبالو بود. همچنان این تئاتر با معماری منحصر به فرد خود که به همت فرح دیبا ملکه ایران در دوران پر فروغ پهلوی ساخته شد برجسته ترین محل برگزاری نمایشهای ایران است. رژیم فعلی بسیار تلاش کرد تا با ساخت مسجد در کنار تئاتر شهر عبور دادن مترو از زیر آن همه استعداد خود را جهت نابودی این محل فاخر به کار ببرد اما بدلیل پشتوانه مردمی همه تلاش های بی اثر بوده است.
ما امروز یه تئاتر خوب دیدیم از یه گروه خیلی عالی و منحصر به فرد. همه چیز میگذرد ، تونمیگذری. یه منولوگ به نویسندگی آقای چرمشیر کارگردانی آقای عربی و بازیگری ۱۱ هنرمند نابینا و کمبینا. من اولش جذب ایده کار شدم، اجری یه منولوگ با ۱۱ نفر. ۱۱ نفری که ۸ نفرشون نابینا هستن و ۳ نفر کمبینا. ولی ته ش دیدم اصلا نابینا بودن بازیگران اثری روی کار نذاشته بود. اینقدر که عالی بودن. خیلی لذت بردم.
از مقصد های تهرانگردی در کنار اون پارک دانشجو وجود داره دسترسیش هم با مترو وجود داره هم با بی آر تی اما برای ماشین شخصی یکم کار سخته چون جای پارک نداره و حتمی باید ماشین رو پارکینگ بزارین . غذا خوری های مختلفی در خیابون های اطراف وجود از ساندویچی تا پلویی ، اگر تئاتر بین هستین حتمی اجرا های مختلف رو ببینید مراسم های خاصی هم در مناسبت ها جلوی ساختمان و در فضای باز اجرا میشه
مجموعه تئاتر شهر در سال ۱۳۴۶ توسط مهندس علی سردارافخمی طراحی شد و ساخت آن پنج سال به طول انجامید.[۱] این مجموعه در روز شنبه هفتم بهمن ۱۳۵۱ با روی صحنه رفتن نمایش باغ آلبالو نوشته آنتون چخوف و به کارگردانی آربی اوانسیان و با بازی داریوش فرهنگ، سوسن تسلیمی، مهدی هاشمی، فهیمه راستکار و پرویز پورحسینی به عنوان مدرنترین سالن تئاتر تهران افتتاح شد.[۲]
این مکان علارغم اینکه میگن ایده و ابتکار خانم فره دیبا هست،باید بگم که کاملا اشتباهه و این کار یک نمونه کپی شده از اصل کار یعنی ساختمانی در پاسادنا در ایالت کالیفرنیا ایالات متحده آمریکا هستش که نام پروژه beckman auditorium هست و معماری بنا کار آقای edward durell stone میباشه،متاسفانه در دوره پهلوی بخصوص دوم،شاهد اینگونه رفتارها بودیم
بسیار خاطره انگیزه. من سال ۹۰ اولین تئاتر زندگیم رو همینجا دیدم و بسیاری از تئاترهای بعدی رو هم در همین سالن۶ا دیدم. یکی از بهترین سالن ها و از بهترین معماری های معاصر تهران هست و کیفیتش هم خدایی خیلی خوب هست. فقط ای کاش ندید خان محمدزاده هم تئاتراشو میاورد اینجا تا اینجا بیشتر رونق قبل رو داشته باشه
حتما سر بزنید و اگه تونستید بلیط تهیه کنید و یه تئاتر هم ببینید ،چون که تئاتر برای زنده موندن به حمایت احتیاج داره. داخل ساختمان یه کافه هم هست که می تونید برید یه کافی هم بگیرید. از لحاظ معماری هم که ساختمان بسیار زیباست. در ضمن از ایستگاه مترو تئاتر شهر هم برای رفت و آمد می تونید استفاده کنید.
Best Halls, Decoration. طراحی جالب ، سالن های استاندارد و بزرگ . گاهی اجراهای خیابانی در محوطه برگزار میشه و واقعا دیدنی هستند . ایستگاه مترو تئاتر شهر شما رو به همین جا میرسونه . در گذرگاه کنار تئاتر بساط های دستفروش ها پهن است و اجتلس جالبی میفروشن . یکی از قسمت های خوب تهران
با توجه به قدمت ساختمان و نقش مهمی که در تئاتر تهران و شاید ایران داشته، ایرادی به خودش وارد نیست. تنها افسوس تخریب روزبهروز بیشتر ساختمان و فضای بیهویت اطرافشه. گیر دادنهای احمقانه به پوشش افراد به خصوص زنان هنگام ورود به داخل ساختمان هم که مایهٔ اعصابخردی تئاتردوستانه.
تئاتر شهر بزرگترین مجموعه نمایش تئاتر درایران است تئاتر شهر در دوران پادشاهی محمدرضا شاه پهلوی، آخرین شاه ایران و به ابتکار فرح پهلوی در شهر تهران ساخته شده است و درحال حاضر یکی از پربازدیدترین نقطه تهران از لحاظ مکان های فرهنگی هنری شناخته شده است.
بنای زیبای تئاتر شهر به شکل دایره و براساس طرحی از علی سردارافخمی یکی از شاگردان هوشنگ سیحون با الهام از برج طغرل و در ساختمان آن، ترکیبی جالب از کاشی و آجر به کار رفتهاست. ترکیب کاشی به شکل انتزاعی و استفاده از آجر برجسته که در دورههای … بیشتر
تئاتر شهر یکی از سالن های نمایش معروف ایران است که در کنار پارک دانشجو و مترو تئاتر شهر قرار دارد. هم محلی برای نشستن و عکس گرفتن داره و هم معماری خیلی قشنگی داره. همیشه هم شلوغ هست. هم میشه از طریق مترو به این جا برید و هم از طریق brt و تاکسی.
دوبار در اینجا تئاتر تماشاکردم. یک بار تئاتر ایرانی و یک بار تئاتر هلندی. خیلی تجربه شیرینی است. اما سالنی که مارفتیم کوچک بود و همه خیلی نزدیک هم نشسته بودند. جرات نداشتی حرفی بزنی. چون بقیه صدایت را می شنیدند. ولی در کل خیلی جالب … بیشتر
تئاتر شهر یکی از بهترین و جذابترین نماد های تهرانه. خیلی از مردم با اون خاطره دارن و دیدنش واقعا انگیزه ی آدم رو چند برابر میکنه. تابستون ها دستفروش ها واقعا شلوغ میکنن و رفتن به داخلش و سرمای داخلش یه حس و حال … بیشتر
از شلوغی و حجم رفت و آمد و هاب بودن چهار راه ولیعصر و تئاتر شهر خوشم میاد. از اون خانمه که داد میزنه «آشِ رشته آشِ رشته» و از اون دختر پسرهای جوونی که دور و بر ضلع شمال غربی جمع میشن و شکل های جالبی دارند.
مکانی بسیار بسُسسسسسسسسسسیار زیبا با مهماری بسیار زیییییییییییییبا در شهر تهران ک حدود ۴۰ الی ۵۰ سال پیش ساخته شده و در حال حاًضر نیز سرپاست و در خدمت هنر و فرهنگ این مرز بوم هست. بد درود با همه عزیزان
این نظر در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ ثبت میشه، سالن چارسو اجرا رفتیم، سالن کوچک،دخمه و واقعا برای تئاتر کشور متاسفم که یه زیر ساخت ساده هم براشون فراهم نیست و مسیر رشد هر روز سخت تر از دیروز میشه براشون
کل مجموعه، مجموعه ای کمنظیر و بیهمتاست که در مرکزی ترین نقطه تهران واقع شده مجموعه ای شامل سالن های تاتر کافی شاپ و قسمت پارک که ایروزها مزین به دستفروشان و اغذیه فروشان خیابانی شده … بیشتر
این مجموعه سال 51 در دوران مرحوم افتتاح شده و هنوز بهترین سالن هارا دارد و محیط اطراف هم بسیار خوبه. حتما در این سالن ها به نمایش تئاتر بشینید. فضای هنر در این مکان و اطراف به شدت جاری است.
یه جای فوق العاده برای دیدن تئاتر. آخرین تئاتری که ما رفتیم، 2 ماه پیش با نام دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد بود که حسابی با فضای تر و تمیز تئاتر و نظم عالی ای که داشت حال کردیم.
سالن ها قدیمی و کوچکاند اما خب تیاتر شهر حال و هوای خوب خودش رو داره، ولی محیط اطرافش اصلا دلنشین و امن نیست، کاش یه محوطه ی بسته ای دورش میساختن یا حداقل چنتا نگهبان داشت تو کل پارک.
اگه کسی رفته باشه میدونه من چی می گم، بدترین جایی که دیدم توو عمرم، حجاب خانم ها به شدت افتضاح و ناراحت کننده، یه نفر نیست این خانم های الاف رو جمع کنه. (( شبیه جنگل های آمازونه))
این سالن سال ۱۳۵۱ تاسیس شده و در زمان خودش معماری خوبی داشته و هنوز هم داره، طی این سالها حتی صندلی هاشم عوض نکردن و فقط بهره برداری شده ازش ولی همچنان بهترین سالن نمایش ایرانه.
از ماندگارترین میراث معاصر هست و خواهد بود، دمشون گرم که در دهه ۵۰ ساختنش متاسفانه الان مورد بی مهری قرار گرفته، و به نظرم فضای پیرامون این اثر هنری و فرهنگی به عمد مخدوش شده.
تماشای ساختمان تئاتر شهر حسی خوبی به آدم میده، مخصوصا من، دوست دارم دوباره نمایش «کرگدن» با کارگردانی فرهاد آییش و همان بازیگران اجرای سال ۸۷ را در این ساختمان ببینم.
مکان زیبایی بود ولی باید رسیدگی بیشتری کنند چون مردم اشغال میریزن و دولت باید کمی رسیدگی کنه و اگر بهش رسیدگی نشود تا چند سال دیگه تخریب میشه امیدوارم که نشه …
به نظرم تئاتر شهر نیاز به بازسازی اساسی داره هر چند حس نوستالژیک خودش رو در مرکز شهر حفظ کرده ولی اگه درست بهش برسند هنوز هم یه سالن خوب و ایده ال می تونه باشه
تئاتر بک تو بلک رو اینجا دیدیم. مشکل جای پارک و ترافیک که یک مشکل خیلی بزرگ هستش. خود تئاتر هم خیلی بی برنامه است از زمان شروع بگیر تا هدایت تماشاچی ها و ...
جزو آثار ماندگار هنر ایران جایی که بزرگان هنر این مرز و یوم هر یک زمانی کاری رو برای نمایش یه مردم اجرا کرده اند افسوس که این روزها حال و روز خوبی نداره
همیشه دلم میخواست توی تئاتر شهر چرخ بزنم و کار کنم، زمانی که این اتفاق افتاد و توی راهرو ها شروع به پرسه زدن کردم انگار دنیا رو بهم دادن، حس عجیبیه
بسیار عالی زیبا مخصوصا در این ایام که سی هفتمین جشنواره هست واقعا حس خوبی داره که هم وطنان هنرمند و خوش ذوق ایرانی رو میبینی در عرصه های بین المللی
تئاتر شهر جاییه که میتونید برای یک تفریح کوتاه بهش سر بزنید، اگر نمایش باشه که عالی، ضمنا خیلی از بازیگران رو هم اون نزدیکی ها میتونید ببینید
خیلی نمای خوبی به شهر داده ولی حیف دو تا ستون بلند و یه تابلوی بزرگ گذاشتن نزدیکش که از روی سکوهای نیشمن نمیشه سازهی تئاتر شهر رو دید.
متاسفانه در این دهه شهرداری تمام همت خود را برای نابودی تئاتر شهر و فضای اطراف آن بکار برد. مکانی مثال زدنی بعد از گذشت نزدیک به نیم قرن.
افسوس که چنین مکانی شده جای کارهای دیگه، بنای زیبای تئاتر شهر، یادگار دوران شکوهمند ایران که بعیده نمونه ش دیگه بیاد، کافه ش واقعا خوبه
ساختمان تئاتر شهر خیلی خوشگل و با انرژی خوبه. من چندباری که اینجا تئاتر دیدم سالن قشقایی بوده که تقریبا راحت و خوب بوده.
جشنواره بینالمللی تئاتر عروسکی، تیر ۱۴۰۲ عالی بود و واقعا ارزش داشت که وقت بزاری و بری از نردیک ببینی، خیلی جذاب بود
منطقه معروفی هست در تهران و تئاتر شهر هم همان جا هست. در خیابان انقلاب است. بازار های بزرگ (هر چی که بخوای) داره.
بهترین مکان برای دیدن فیلم های تئاتر، ولی متاسفانه وجود دست فروش ها از شدت فرهنگی بودن این مکان کم میکنه
امیدوارم روزی دوباره مدیریت و بهرهبرداری از این ساختمان ارزشمند توسط افرادی انجام شود که لایق آن هستند.
برای نمایش بانوی محبوب من در سالن اصلی حضور داشتیم و برخورد پرسنل بسیار مناسب بود . کیفیت کافه خوب نبود
تئاتر شهر تهران که در چهارراه ولیعصر واقع شده و مهمترین و قدیمی ترین مجموعه نمایش تئاتر ایران است
کمی مسئله فرهنگ ایرانیان که درخال تغییر و رو به پست شدن است فاکتور بگیریم، عالی بود.
خاطره انگیز ، هرچند در زمان کرونا از رونق افتاد اما الان داره دوباره رونق میگیره
لاته بسیار سرد و بیکیفیت به زور نصفش تونستیم بخوریم بقیش انداختیم سطل زباله
استریپساش خوشمزست و بهترین گزینش سس هایی که رایگان میده، فقط سالاد نداشت
معماری خاصی داره و قبل از انقلاب به دستور ملکه فرح پهلوی ساخته شده
سالهاست که این محل دیگر برام جذابیت ندارد. بعد از استاد سمندریان.
از شاهکارهای معماری ایران و یکی از مهمترین مجموعههای تئاتر کشور
بهترین محل اجرا نمایش در ایران. فضای هنری همراه با معماری عالی
تانر شهر یکی از جذاب ترین جاهایی که میشه با هنر بهتر آشنا شد
اینجا فقط یک بنا نیست ، بازار فرهنگ و هنر و ادبیاته
زیبا در شب، یادگاری از پاسداشت هنر و هنرمند …
تئاتر شاه لیر در این مجموعه سال ۹۷ دیدم محشر بود
فضای آروم و ملویی هست و کافه های قشنگی داره
مکانی زیبا، در شب هم بساط بازار هست خوبه
جای خیلی تمیز و بسیار زیبایی هستش
محیطش خوبه؛کافه خوب وگرمی داره
چمن ها اکثرا در پارک خشک شدن
تئاتر شهر یادآور شکوه هنر
درب ورودی دیگه از پشت شده
اشغال بود غذاشون افتضاح
تالار رودکی متولد 1346
عالی و خوش برخورد
خیلی ممنون عالیه
فضای خوبی داره
خیلی زیبا بود