Cleopatra Restaurant - Café - Bar

315 reviews

Nákladní 475/3, 460 07 Liberec-Jeřáb, Czechia

cleopatrarestaurant.cz

+420777053532

About

Cleopatra Restaurant - Café - Bar is a Western restaurant located at Nákladní 475/3, 460 07 Liberec-Jeřáb, Czechia. It has received 315 reviews with an average rating of 4.3 stars.

Photos

Hours

Monday11AM-12AM
Tuesday11AM-12AM
Wednesday11AM-12AM
ThursdayClosed
Friday11AM-12AM
Saturday11AM-12AM
Sunday11AM-12AM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Cleopatra Restaurant - Café - Bar: Nákladní 475/3, 460 07 Liberec-Jeřáb, Czechia

  • Cleopatra Restaurant - Café - Bar has 4.3 stars from 315 reviews

  • Western restaurant

  • "Nemůžu dát nic jiného, než 5 hvězdiček"

    "Ukázka toho jak se Dürüm nemá dělat"

    "Reaguji na komentář restaurace k nejnovější recenzi od slečny"

    "Objednala jsem si vepřový talíř, přišel telecí"

    "Objednán klasický talíř na výběr bylo hovězí maso když jídlo dorazilo vypadalo to skvěle bylo teplé zelenina hezky pestrá dresingu taky dost ale to maso? proč máte na výběr hovězí když vám pak pošlou míchanici všeho? a to nechutnalo ani jako kebab maso totální hnus ani nechci vědět co jsem to sežral"

Reviews

  • Jakub Rybnikář

Nemůžu dát nic jiného, než 5 hvězdiček... Kdyby bylo možné jich dát víc, tak určitě dám. Obsluha milá a vstřícná. Dali jsme si 2x pizzu (kebab a hawai). Za velkou pizzu o průměru 40 Cm chce restaurace 150 korun. Moje první myšlenka byla, že pizza nebude asi nic moc za takovou cenu, ale spletl jsem se! Po dlouhé době dělá někdo v Liberci velkou, výbornou a neošizenou pizzu. Na 100% se zde stavte, je tu nově otevřeno, takže nějaké menší nedostatky se dají čekat (mě se třeba týkalo, že se zde nedá zaplatit kartou, ale hned naproti jsou asi 2 bankomaty, takže po domluvě s obsluhou jsem restauraci opustil a bez problému jsem si došel vybrat). Za mě 100% a jen tak dál, určitě doporučuji!

  • Fary Faredust

Ukázka toho jak se Dürüm nemá dělat. Slabý průměr čehosi co teče jak Nil absolutně se nedá konzumovat mimo prostory obrovského talíře s žlábkem na odtok. Když si sebou jídlo berete například do vlaku a tam vás chtějí vyhodit za potok omáčky, se kterou jsem bojoval celým platem kapesníků, tak je to velmi nepříjemné. Ingredience celkově nevyvážené a ty za příplatek měli slabé zastoupení. Chuťově průměr. Už zabalené se to kroutí jak žížala jak je to plné vody. Ostuda tureckému legendárnímu pokrmu.
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 1
Obsluha: 2
Atmosféra: 1

  • Vladislav Boleša

Reaguji na komentář restaurace k nejnovější recenzi od slečny. Ano Vy mnohdy nemáte za potřebí poslouchat zákazníka a nejednou se mi stalo, že mi od vás přišla nekompletní objednávka, nebo něco úplně jiného než co jsem si objednal. Doporučuji každému, aby tedy z této restaurace objednával přes DÁMEJÍDLO, aby mohl později co nejjednodušeji reklamovat, pokud mu přijde něco jiného, což se v této restauraci běžně stává po telefonní domluvě se servírkou.. Pro obsluhu je určitě také snadnější pracovat s dámejídlo, protože má objednávku vytisknutou před sebou, psáno černé na bílém.

  • Týna Bártková

Objednala jsem si vepřový talíř, přišel telecí.. Kebab jsem tedy nejedla. Škoda. Příště budu otvírat krabičku ještě před tím, než to kurýrovi zaplatím. Bohužel se taková věc u Cleopatry nestala poprvé, proto píšu tuto recenzi, abych ostatní upozornila. Hlídejte si co Vám dají na talíř, protože u této restaurace nikdy nevíte Důrazně jsem řekla, že chci vepřové a dostala jsem telecí a malý zbytek vepřového. Slečna co zvedá telefon a vyřizuje objednávky by se měla naučit česky kdyz nerozumí co člověk chce. Každá objednávka je špatná nebo neuplna

  • parksiiik

Objednán klasický talíř na výběr bylo hovězí maso když jídlo dorazilo vypadalo to skvěle bylo teplé zelenina hezky pestrá dresingu taky dost ale to maso? proč máte na výběr hovězí když vám pak pošlou míchanici všeho? a to nechutnalo ani jako kebab maso totální hnus ani nechci vědět co jsem to sežral. Tak oprava díval jsem se znovu na objednání kebab talíře u vás a vy tam nemáte na výběr jaké maso spletl jsem si to s jinou restaurací tak se omlouvám. Takže moje chyba.

  • Ondřej Matiáš

Kupuji kebab, ostatní nemám vyzkoušené, ale nemám co vytknout, vše perfektní, krabička nacpaná jídlem až po okraj, super. Mají svého kurýra, se kterým také nikdy nebyl problém. Ovšem naučil jsem se volat přímo a neobjednávat přes dáme jídlo. Možná jen ta servírka, přijde mi že nestíhá řešit telefonát nebo nerozumí dobře česky a chce to mít rychle za sebou, jednou mi špatně rozuměla adresu a jídlo jelo na druhou stranu města, tak stane se. Velice doporučuji!

  • Jakub Káčerek

Doprava a rychlost skvělá, bohužel krokety za 60 korun, které smrděly jako cizí nohy, byly nasáknuté olejem a chutnaly prostě jako hmota. Pizza nebyla špatná, bohužel na můj vkus dost nedopečená. Objednal jsem si i nivu navíc za 25Kč, na pizze jsem měl asi nivy jako na malíček. Bohužel, už objednávat nebudu. Kvalita jídla špatná. Naopak rychlost objednávky byla dobrá!
Služba
Rozvoz
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
200–300 Kč

  • Slavomír Škoda

Celkem velká restaurace nabízející kebab a pizzu.. ochutnal jsem pizzu margeritha a byla dobrá.. těsto by mohlo být na povrchů trochu křehčí, chyběla čerstvá bazalka.. v rohu mají i dětský koutek. Čistá restaurace, bezbariérový přístup.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 4
Atmosféra: 4
Vstřícnost k dětem
Mají Dětský koutek, to se cení..

  • Jaroslav „Dark666“ Doležal

Čisté prostředí, obsluha milá a ochotná. Dětský koutek pro děti
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkování
S parkováním je to zde horší, je to u rušné křižovatky, lze parkovat podélně v Nádražní ulici
Vstřícnost k dětem
Dětský koutek.
Bezbariérový přístup
Bez jakéhokoliv omezení

  • Tomáš Zach

Poprvé v Liberci a naproti od nádraží vcelku výborný podnik, kebab v chlebu jsem neměl hodně dlouho a moc chutnal je pravda že o maso se nebojí, jinak přítelkyně měla nějaký plněný sendvič a taky jsi pochutnala nejvíc ji chutnalo zelí, jinak dost jídel v nabídce hlavně kebabu, oceňuji dětský koutek pro malé ratolestí, vcelku úctyhodný podnik.

  • David

Měli jsme kebab durum. Na mně moc masa a málo zeleniny, i to ještě jenom zelí. Pro někoho možná výhoda, ja mám v durum rád víc zeleniny. //EDIT: Děkuji za odpověď. Objednával jsem si přímo u okénka a nikdo se mně na nic neptal. Ale chápu, jak to myslíte, příště když budu znova něco objednávat u Vás, tak hodnocení možná změním :)

  • Jindřich Knížek

Jídlo dobrý, obsluha milá. Dělají hamburgery v arabském chlebu, pizzu, kebab a nějaké arabské speciality. Jako záchrana když jinde po 22h nevaří je to dobrý. Měl jsem hamburger Cleopatra a byl dobrej pivo Svijany 11 taky šlo. Kobereček v hracím koutě pro děti spíš vypadal jako pro pejsky ale jinak čisto.

  • Martin Smaha

Velmi příjemná restaurace vedle nádraží. S příjemným interiérem. Kde vedle kebabu je možnost objednat i těstoviny a atypické pokrmy z kebabu jako je zapečený kebab. Co se týče jídla je velmi chutné a obsluha je velmi příjemná a rychlá. Čekací doba na objednávku je několik minut. Doporučuji navštívit.

  • Jan Košťák

Skvělý podnik,pro všechny kategorie bez rozdílu věku,rychlá obsluha s výborným přístupem za mě palec nahoru,ceny adekvátní. Jídlo určitě nezklame každý si vybere i vegos najde své. Jsem rád že jsou místa kde si stojí za tím svým cílem. Potlesk a klobouk dolů.
Cena na osobu
200–300 Kč

  • Martin Podskalsky

Za mě..už neee..chuťově dobrý kebab.. salátu, zelí a masa dost.. jeden průsvitnej plátek okurky rozpůlenej jeden plátek rajčete rozpůlenej... za kolečko cibule do kebabu + 10 Kč, za trošku sypaného čili + 10Kč.. není to v jídelním lístku - příplatek..
Jídlo: 3
Obsluha: 1

  • Michal Šulc

Pizza výborná, čerstvě a rychle udělaná. Restaurace čistá a moderní. Nejlepší dojem však na mě zanechala obsluha. Paní byla neuvěřitelně milá, ochotná a usměvavá. Dlouho jsem se necítil tak příjemně. A při odchodu jsem dostal i bonbónek, což je velké plus :-).

  • Karolina Kalus

Byliśmy tu na obiedzie. Frytki, smażony ser, pizza z salami - wszystko ok, do zjedzenia. Nugetsy z kurczaka takie typowo mrożone bez szalu. Sama sala nie zachwyca, kafle i proste stoliki bez żadnych dekoracji, roślin. Za 3 dania zapłacilsimy 560 koron.

  • Ondřej Livora

Mám novou oblíbenou restauraci pro pizzu a kebab. Už jen potvrzení telefonické rezervace bylo vstřícné a milé. Restaurace je vybavením jednodušší, slušel by ji nějaký koberec, ale není to nutnost, ale ostatní skvělé. Pizza dobrá, obsluha … Další

  • Zdenda Hnízdo

Za mě úplně super, pizza i kebab výborný.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Durum a Nejlepší Pizza Co Jsem Jedl

  • Marek Mikeška

Kebab pizza tak to byl strop ⬆️⬆️⬆️ zapékáný kebab s hranolkami taky luxus restaurace je velmi čistá, obsluha milá a ochotná. Ceny jsou také velmi příznivé. Jediná chyba je vzdálenost cca 300km od mého bydliště …

  • Kristina Kalíková

Takhle výborný durum jsme už delší dobu neměli. Hodně masa, chutné omáčky. Moc jsme si pochutnali a nadlábli se až k prasknutí. Příjemná obsluha. Až zase pojedeme přes Liberec, tak víme, kam na 100% zavítáme :-).

  • Kryštof Šťastný

V Liberci byly donedávna pouze dvě dobré restaurace kde si člověk mohl dát chutný kebab...Ibo za radnicí a poté The best one v Moskevské...to se však mění a Cleopatra je opravdu královnou mezi místními kebaby...

  • Jana

Kebab dobrý,pivo Svijany nedobré. Je potřeba pravidelně čistit trubky. Prostředí hezké, zázemí pro děti. Záchody podprůměrné . Obsluha pomalejší . Při prázdné restauraci si musím říkat o jídlo … Další

  • Jan Zapletal

Dali jsme si kafe, další víc jak půl hodiny čekali aniž by si nás někdo všimnul a mohli jsme si objednat jídlo. Takže pak jsme to už vzdali a nic dalšího si nedali. Interiér ale vypadá ok a čistě.

  • Kristýna Pánková

Jídlo jsme objednali přes dáme jídlo. Objednávka byla doručena ještě o půl hodiny dříve. Příjemná slečna, která nám jídlo dovezla. Skvělé jídlo za skvělou cenu. Doporučuji. Určitě objednáme znovu.

  • Soňa Benešová

Mila, usmevava obsluha, nic neni problem, jidlo vynikajici, vse s ochotou. Jiz jsme zde byli, vratili jsme se a zase vratime. P.S. chilli omacka byla opravdu chilli a palila, ne jen jako :)

  • Jiři Večeřa

Příjemné prostředí, usměvavá obsluha, rychlé dodání
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • stephanie koch

Super Essen, Spielecke für die Kleinen, Bedienung und Preis sind einwandfrei
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Michal Pelikán

Hrozne místo, pan velmi arogantní, určitě nedoporučuji.. lze si určitě vybrat z lepších restauraci
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Pavel Beran

Čisto, rychlá a příjemná obsluha, jídlo výborné! Doporučuji se určitě zastavit a nemít předsudky z blízkosti nádraží či nečeské obsluhy.. Opravdu chválím a že sám mám restauraci..

  • AJMEX 43

Dnes poprvé , a lepší dűrum sem nejedla.❤ Obsluha usměvavá , mají dětský koutek a originální lustry . Už se těším až nám někdo pohlída škvrně a půjdeme na romatickou véču .

  • Dario Ortega

La comida estaba bien. Precio aceptable pero no aceptaban tarjetas.
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Oběd
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4

  • David Fisera

Akceptují pouze certifikát o očkování a tvrdí, že certifikát o prodělání covid19 neuznávají ( nezákonně), nechtěl jsem se hádat a odešel jsem, příště už vím kam nepůjdu

  • Monika Bubenscikov

Sme tu na dovoleny a sli sme pozde vecer z Babylonu kolem pul jedenacty sme uz ani neocekavali,ze se po ceste najime.Obsluha mila, prijemna a jidlo tez moc dobre …

  • Petr Vagabond

Nelze platit kartou.. špatně mluví česky.. čímž nerozumí objednávce.. nedoporučuji..
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Luciá Š.

hezké prostředí, útulno, čisto, velký výběr jídel.. :-) ale stále je co zlepšovat.. v dobrém slova smyslu. . ;-)
Jídlo: 5
Obsluha: 2
Atmosféra: 3

  • Jára Veselý

Podnik v dobré lokalitě s příjemným prostředím s dobrou obsluhou jídlo bylo také výborné . Vřele doporučuji
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře

  • Fanfár

Nějak moc propracované prostředí nemají,mají velkou nabídku jídel,čekací doba na jídlo cca 10-20min v prázdné restauraci,ceny celkem přijatelné,jídlo dobré.

  • Roman Karasz

V Pohodě,příjemné prostředí,příjemná obsluha a hlavně výborná kuchyně, mohu jen vřele všem návštěvníkům doporučit a ceny? Rozhodně přijatelné.

  • Ic Ic

Perfektní. Objednáváme často, vždy vše bez problému, jídlo super, dovoz rychlý a kurýr pokaždé velmi milý a vstřícný. Veliká spokojenost :)

  • Martin Šeps

Dnes první zkušenost a určitě ne poslední. Jak pizza tak i burger chutné a šťavnaté. Nyní mohu jen doporučit. Jídlo bylo přes rozvoz.

  • Jake Vlach

Pizza výborná, těsto dělané ručně a přímo před vámi, nemůžu nic vytknout, příjemná obsluha, navíc naproti nádraží. …

  • Petr Košťál

Dobré jídlo a skvělé ceny, milá obsluha. Sladká pizza je skvělá a ti co byly v Egyptě rádi ocení koftu, která je jak originál.

  • Petr Šefc

Doporučuji výborné jídlo a obsluha.
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Filip Löffler

Bylo tam trochu chladněji. Jinak ale vše čisté, obsluha milá a rychlá. Jídlo odpovídající standardům Kebab. …

  • Miroslav Macháček

Podle mě nejlepší kebap a rolka v Liberci.Ochotná obsluha,milí lidé.Chodím tam pravidelně a nikdy mě nezklamali.

  • Lenka Černá

Po dlouhé době, když jsi si objednala pikantní pizzu, dostala jsem ji. A to výtečné těsto! Naprostá spokojenost.

  • Karolína Pelantová

Rychlé dodání kurýr příjemný a hranolky teplé dobré a kebab výborný mohu jen doporučit. …

  • Natalja Heißler

Все очень вкусно и персонал очень классный. Самый вкусный kebab по сравнению с Германией. Спасибо за все

  • Marsi K

Úplně výborné zapečené brambory jedny z nejlepších co jsem kdy jedla
Jídlo: 5
Obsluha: 5

  • Michal Báča

Musím říct že kebab tu mají fakt vynikající, možná by se dalo říct že i nejlepší v Liberci …

  • Dušan Kotyk

Kluci se snaží, jsou milí, ochotní a příjemní. Mají vynikající pizzu. Určitě ji od nich vyzkoušejte.

  • Lenka ŠPICAROVÁ

Klasika - kebab restaurace s obsluhou, vše ok.
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Jan Havlík

Fajn kebab u nádraží, s rozvozem. Parkování je možné téměř vždy. Jen pozor, v úterý mají zavřeno.

  • Nikola Květová

Pěkné prostředí. Kebab i pizza dobré. Hlavně mají Točenou kofolu. Což s manželem vždy oceníme :D

  • martin jandl

Jídlo a cena velmi dobré. To se bohužel nedá říci o dámské polovině obsluhy. Velice urážlivé.

  • Petr Vítek

Naprosto úžasná atmosféra, velmi milý personál, jídlo vynikající a čisté moderní prostředí.

  • Michal Ječmen

Výběr jídel nic moc. Česká kuchyně chybí. I když hospoda je poloprázdná, obsluha nestíhá.

  • Michal Brož

Vážně vynikající kebab, maso šťavnaté a velmi dobře okořeňené. Milá obsluha. Doporučuji

  • Gabriela X (X)

Dobré jídlo. Příjemná hudba a prostředí. Možnost platit kartou Doporučuji. …

  • Martin Simandl

Jídlo dobré, prostředí ne zas tolik z důvodu disco hudby při jídle. Obsluha milá.

  • Plachetka

silne nespokojen, nedoporucuji, na dame jidlo maji strasnej bordel a neumí s tím

  • lukas gerhat

Nejlepší Kebab v Liberci
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Natálie Blažková

moc příjemná a krásná restaurace kde se člověk velmi dobře nají, obsluha super

  • Elza Spidermanova

Supr jídlo...super obsluha..sem tam stále pěkně uvitan..a spokojen odcházím...

  • Kristyna Masarykova

Zpoždění o cca 45 min, kebab dobrý jako vzdy ale hranolky po té době šílený.

  • Milan Prchlik

Nemělo to tam chybu. Moc příjemná obsluha a slušné ceny a vynikající jídlo.

  • ALEŠ OBŠIVAČ

Výborně zde vaří, příjemný a ochotný personál, vřele doporučuji ‼️✌️ …

  • PZ Pavlu

Výborné jídlo se supr obsluhou ,příjemné posezení za vcelku normální peníz

  • Black Man

Konečně dobrá pizza v Liberci super těsto! Jen tak dál …

  • Annie Lišková

Skvělá kombinace arabského chleba a burger ingrediencí, fakt zážitek

  • yriderkoo a HONZA kamoši

Příjemný personál a kebab naprostá pecka velká spokojenost …

  • Muhannad Aldeeb

Its new, so clean and the food is fantastic , i highly recommend

  • Dana Vecková

Je zde příjemný posezení, příjemná obsluha a dobré jídlo ☺️☺️☺️

  • Sue Pixie

Výborné jídlo, skvělá obsluha, pěkné místo a blízko nádraží!

  • Petr Lukeš

Luxus pizza s kebab masem,pěkný interiér a příjemná obsluha.

  • Davi Maklik


Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jan Rulisek

Naprosto chybejici dresing ke kebabu....totalni katasrofa

  • Marcela Závůrková

Příjemná atmosféra, příjemné ceny za výborné jídlo i pití

  • Kateřina Livorová

Velice příjemná obsluha a vynikající pizza …

  • Tomáš Kurfűrst

Jídlo skvělé a obsluha velmi milá. Vše perfektní.

  • Jamal King

Naprosto perfektní, není co vytknout! Doporučuju

  • Radek Žák

Super místo ,výborné levné jidlo a skvělá obslu

  • Eva Čermáková

Výborná kuchyně,krásné prostředí,obsluha skvělá

  • Patrik Hubený

Kebab moc nemusím, ale tady byl výborný …

  • Lucie H

Příjemná obsluha, vynikající pizza, dobré pivo

  • Jiří Humpolík

Dobrá káva a také se tu najíte a velice dobře.

  • Valentina Chlapcova

Výborná pizza super ceny a milá obsluha …

  • J K

Věřím, že se zlepší, ale zatím jen takhle...

  • Renata Martinů

Úžasná pizza, doporučuji sm etanovo-sýrovou

  • Sholpan Ashirbekova

Nejlepší kebab v Liberci a obsluha …

  • sasa vykoukalka

+cena +Včasné dodání - špatně dochucení

  • Mirka Capouškova

Super obsluha,příjemné posezení ☺ …

  • Zdenek Martin

Slušný podnik naproti nádraží v Liberci

  • Jaroslav Smištík

Usměvavý, rychlý a slušný pan majitel.

  • Jiří Gurin

Ceny ok, cistota by mohla byt lepsi...

  • Kristýna Jůzová

Nejlepší pizza a kebab v Liberci :-))

  • Martin Surovec

Super kebab a fakt příjemná obsluha.

  • Jaroslav Lacina

Milá obsluha a dobrá arabská kuchyně

  • frabit bitt

Klasická kuchyně, polotovary, kebab