Decor Wonen Den Haag

1206 reviews

Loosduinsekade 96, 2571 BS Den Haag, Netherlands

+31644188783

About

Decor Wonen Den Haag is a Furniture store located at Loosduinsekade 96, 2571 BS Den Haag, Netherlands. It has received 1206 reviews with an average rating of 4.3 stars.

Photos

Hours

Monday10AM-9PM
Tuesday10AM-6PM
Wednesday10AM-6PM
Thursday12-6PM
Friday12-6PM
Saturday10AM-6PM
Sunday10AM-6PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Decor Wonen Den Haag: Loosduinsekade 96, 2571 BS Den Haag, Netherlands

  • Decor Wonen Den Haag has 4.3 stars from 1206 reviews

  • Furniture store

  • "Zeer slecht bedrijf"

    "Er was een meneer die mij bij binnenkomst in eerste instantie goed had geholpen"

    "Vanaf augustus jl"

    "slechtste service ooit ontvangen"

    "Wat een verschrikkelijk bedrijf"

Reviews

  • Michelle Mechelse

Zeer slecht bedrijf. In april een bank besteld, na lange tijd gewacht te hebben (langer dan de aangeven levertijd) blijkt de geleverde bank te groot te zijn. Decor wonen geeft totaal niet thuis, na lange discussies geven zij aan dat ik een verkeerde maat heb besteld, wat niet klopt. Maar zelfs dan is de bank groter dan de maat die zij zelf oorspronkelijk hebben besteld. Hiervoor is na enige tijd van discussie eindelijk iemand langs geweest om de bank op te meten. Constatering: bank is groter dan de bestelde bank. Iedere week bel ik om te vragen wat zij hier aan gaan doen. Iedere keer wordt er aangegeven dat er die zelfde week contact komt, dit gebeurt nooit. Ik ben dus al 7 maanden verder en heb nog niet de juiste bank. Bestel hier NOOIT wat, service is echt verschrikkelijk slecht, telefonisch wimpelen ze je af, in de winkel ook en per mail reageren zij niet eens. Diep en dan ook diep triest dat dit soort winkels nog kunnen bestaan.

  • CL Z

Er was een meneer die mij bij binnenkomst in eerste instantie goed had geholpen. Hij dacht mooi met mij mee binnen een passend budget. Hij gaf aan dat de bank showmodel niet terug mocht. Maar de andere overige spullen zoals keukentafel en stoelen en salon tafel wel terug mochten, omdat die nieuw waren. Toen de spullen bij mij thuis aankwamen bleek de bank te groot voor mijn woonkamer. Ik wist dat de bank niet terug mocht, maar omdat de overige spullen ook groot waren wilde ik die wel retourneren of ruilen. Achteraf bleek dat ze geen beleid hanteren om de spullen terug te nemen of te ruilen terwijl dat niet werd gezegd tijdens het verkoop. Hierom 1 ster voor mij. Slechte service!

  • Jabida Kalloe

Vanaf augustus jl. heb ik mijn producten besteld. Ondertussen heb ik sinds kort een gedeelte hiervan gekregen. De winkel zei bezorging is tussen 10-18. Ik werd half 9 gebeld we zijn onderweg. Ze communiceren niet onderling! Mijn glasplaat van mijn salontafel(1e keer vergeten mee te geven :/) en bed zijn nog steeds niet binnen. Je moet echt zelf hier achteraan. Ik ben geen enkele zelf gebeld over mijn bestelling. Door verhuizing van fabriek, duurt het allemaal zo lang. Elke keer neem ik contact op wat de status is van mijn bestelling. Ieder zegt ook nog wat anders. De situatie vraagt veel energie. Hierna ga ik nooit meer zee met ze. Klant staat echt niet op nr 1!

  • Raimondo Melita

slechtste service ooit ontvangen. 2 van de 2 producten zijn defect en kapot, we wachten al 2 maanden op een telefoontje van hen om het probleem op te lossen. elke 15 dagen nemen we contact met hen op en elke keer antwoorden ze dat ze opnieuw contact met ons zullen opnemen, maar dit gebeurt niet. sterk afgeraden! de 5 sterren die je in de recensies ziet, worden veroorzaakt door verkopers die de klant dwingen een goede recensie te geven op het moment van aankoop, maar wanneer de goederen worden ontvangen, is het een heel ander verhaal.

  • Ronda Morrow

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ik weet niet eens hoe ze komen aan de 4 sterren volgens mij plaatsen ze die reacties zelfs. Bank besteld en die komt niet in de afgesproken tijd maar echt over de tijd. Bovendien als we bellen horen we alleen komt volgende week en dan gebeurt nog steeds niks. De Turk die daar werkt vertelt mooie verhalen dat hij met Swiss sense werkt en dat blijf ook niet zo te zijn. De bank zou moeten ook door de bedrijf zelf worden ingespoten maar op eens moeten we dat zelf doen. Echt waardeloos dit

  • NBG S.

Wij hebben onlangs een cinewall in Capelle besteld. Ik heb een aantal keer telefonisch contact gezocht met het filiaal, maar helaas nooit gehoor. Gelukkig wordt er in Den Haag wel altijd opgenomen en word je netjes te woord gestaan. Ondanks dat we de cinewall bij een ander filiaal hebben besteld, is meneer altijd bereid geweest om ons zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Wij raden het zeker aan om de producten bij Decor Wonen in Den Haag aan te schaffen!

  • Mustafa Kocyigit

Vandaag geweest bij Decor Wonen in Den Haag. We zijn zeer goed geholpen, omdat wij geen idee hadden wat we precies wilden hebben qua woonkamer set, stof en kleur. Door slechts aan te geven welke kleur muur en laminaat we hebben, heeft de medewerker ons leuke ideeën gegeven en uiteindelijk hebben wij de winkel verlaten met prachtige woonkamerset. Ik beveel iedereen aan die ideeën wil op doen naar Decor Wonen te komen wegens de zeer uitgebreide assortiment.

  • vinz

Wees gewaarschuwd service tot aan de deur, De sleeperwood tafels en stoelen met het zelfde onder frame zakken door, Als je dan vraagt of je een los nieuw frame kan (kopen!) Krijg je een nee als antwoord en dat je een nieuwe moet kopen compleet’ Als je dan pist wordt willen ze je het frame verkopen voor 250€ terwel de hele tafel 290€ is en het hout het duurste is van heel de tafel… Dus als je denkt wat geld te besparen let op geen garantie !

  • M

Een bed besteld die op voorraad was vervolgens 16 weken hebben moeten wachten. Eenmaal bezorgd werd er geld gevraagd om de verpakking weg te gooien (voor de deur stond een grote container). Matras was toch niet naar verwachting, gebeld voor advies maar werd weg gesnauwd door de medewerker. Online formulier ingevuld waar 1,5 maand later nog steeds geen reactie op is gekomen. Geen goede service decor wonen. Eerste en laatste keer.

  • Marcin Rosa

Eerste meubelset vind ik prima mooi en zo alleen die was echt dik dik te laat. Nu heb ik een slaapkamer bed gekocht. Het was maart die man achter het balie had beloofd dat die Rond helft van de mei gaat komen maximum. We zitten bijna in Juli en ik kan ze niet telefonisch bereiken …

  • Juliette van Deursen

Vandaag gekeken voor een nieuwe bank. We zijn erg fijn geholpen. Aytac was heel behulpzaam qua stof en dacht goed met ons mee qua opstelling etc. Ook altijd leuk als je een bakkie koffie aangeboden krijgt. Nu nog wachten op de bank, hij wordt thuis bezorgd en gemonteerd.

  • arzuu sucu

Slechtste bedrijf! wat er maar slecht kan kan nog erger bij hun. In augustus bed besteld. in de brief stond levertijd Oktober, inmiddels zitten we in eind December. paar keer zelf maar gebeld hoe ver het was en steeds werd er een ander … Meer

  • Rachida Elharb

Ik herken de frustratie en de problemen van de andere klanten. Mij is precies hetzelfde overkomen. Komen afspraken niet na. Houden je aan het lijntje. Leveren kwalitatief lage kwaliteit af. Waardeloze service monteurs, hebben mijn bed … Meer

  • Grzegorz Humeniuk

48 uur bedenktijd!!! We hebben 4 maanden op meubels gewacht.Het bed was vanaf de onderkant beschadigd.Het frame van de tafel was bekrast.De nachtkastje is anders dan wat we besteld hebben.Het ergste is dat er geen contact met hen is.

  • umma Shah

Hele slechte producten en betaal nooit het hele bedrag, want dan gaan ze je al helemaal niet helpen. Slechte service, bezorgers nemen geld voor afval opruimen. En na 7 maanden nog steeds mijn nachtkastjes niet.

  • Talith Yomtov

Supersnel een mooie bank kunnen uitzoeken voor mijn nieuwe woning. Ben heel tevreden met de service, hierdoor de volgende dag kunnen laten bezorgen! Deze outlet is een grote aanrader, met erg mooie meubels.

  • Iems Bak

Super slecht echt nooit meer. Stoelen zijn binnen 6 maanden alle poten gebogen. Geen reactie via mail en telefoon. Ik heb per stoel €200,- betaald. Totaal €800,- heel heel slechte kwaliteit en service !!

  • Sharon Prins

Ze nemen de tijd voor je, ze helpen bij het uit zoeken en er is altijd alternatieve waar je uit kan kiezen. Geduld, klantvriendelijk, bedankt toppers jullie hebben mijn schoonmoeder goed geholpen!

  • Semih Parlak

Na eindeloos zoeken heb ik bij decor wonen mijn droom bank gevonden. En dat laag onder de prijs wat ik had verwacht. Nu afwachten tot levering. Thnx voor de goede service en meedenkend advies.

  • Mustafa Acar

Super mooie en duidelijke winkel, personeel is ook heel behulpzaam en heel erg vriendelijk! Super mooie winkel en heel overzichtelijk ingedeeld! Echt een aanrader, zeker een kans geven!!

  • Kawita Bissumbhar

Vandaag een nieuw bed gekocht bij Decor Wonen. Meneer was erg aardig, behulpzaam en denkt superfijn met je mee, aanrader mensen! Ons vorige bed komt trouwens ook van Decor Wonen.

  • Nikita Baldew

Decor Wonen levert erg goede service. Ze denken met je mee en zijn erg flexibel. In de winkel staan ze je uitstekend te woord. Echt een aanrader!

  • Elifbdmr

Goede kwaliteit bedden en super fijne service! Wij zijn erg goed geholpen door erg vriendelijk personeel die de tijd en moeite voor je neemt.

  • Mohammad Aal Noor

Geen klant behoudend bedrijf spullen zien goed er uit maar slecht kwaliteit bezorgen en montage dienst is super slecht

  • Nada Ababou

Super service! Werkten heel goed mee toen we de datum wilden verzetten. Erg vriendelijk personeel. Zeker aan te raden!

  • Faruk Aydinli

Mooie bed voor een mooi bedag, aytac bey heeft ons super goed geholpen. Mooie bedden en banken voor goede prijzen.

  • Nasratullah Ahmadzadah

Ik heb medere keer van hier gekocht, ze hebben heel goede producten, maar ze hebben geen korting op hun producten.

  • Lucille van der kust

Dit is mijn tweede keer dat ik mijn spullen hier koop, elke keer een top service en weer tevreden klant.

  • Roxanne van Dams

Heel klantvriendelijk ontvangen. Heel benieuwd naar mijn nieuwe aankoop van deze top-winkel!

  • Rita Tobia

Heel fijn geholpen, en goed uitgelegd over de bank. Heeel erg tevreden met verkoper 359

  • Samar Omri

Heel vriendelijk geholpen door Aytuç. Vandaag ook meteen een bank gehaald! Dankjewel!

  • Rowan Traats

Goede service, vriendelijke en meedenkend personeel, al met al een hele fijne winkel

  • Ouidad Kharbach

Zeer tevreden. Goede communicatie en service. Meubels ook van hoog kwaliteit

  • omerta 40

Super geholpen door Aytac. Alles ingekocht voor een zeer mooi bedrag.

  • Rozerin Yildirim

Heel top!! Net snel tafel met kwaliteit gehaald. Erg goed geholpen.

  • Cinthia Payero suero

Beste service ten wereld, ook super mooi prijzen en meubels

  • Anna Papis

zeer groot assortiment, goede service en mooie bedden.!!!

  • Sabine van der Heide

Goed geholpen! Ben super blij met mijn bank.

  • P R

Aardige verkoper & mooie spullen!

  • Mar El

Top service, vriendelijk!!

Similar places

Seats and sofas

899 reviews

Waldorpstraat 144, 2521 CD Den Haag, Netherlands

Decor Wonen Outlet Megastore Den Haag

403 reviews

Waldorpstraat 278, 2521 CG Den Haag, Netherlands

Hoogenboezem Den Haag

161 reviews

Van der Kunstraat 131, 2521 BR Den Haag, Nederland

CASA Den Haag

126 reviews

Grote Marktstraat 42, 2511 BJ Den Haag, Netherlands

Fort M

107 reviews

Prinsestraat 4a, 2513 CD Den Haag, Netherlands

Orientique Asianliving

101 reviews

Wagenstraat 79, 2512 AR Den Haag, Netherlands

Lasas en Loekov

64 reviews

Grote Marktstraat 16a, 2511 BJ Den Haag, Netherlands

Bright Living Meubelwinkel Den Haag

59 reviews

Prinsestraat 85, 2513 CC Den Haag, Netherlands

Bolia.com - Den Haag, Noordeinde

45 reviews

Noordeinde 85, 2514 GD Den Haag, Netherlands

SeatsOnline

35 reviews

Loosduinseweg 203, 2571 AB Den Haag, Netherlands