EXTRA SERVICES - Franchisová síť

96 reviews

Nádražní 24, 301 00 Plzeň 3, Czechia

extra-services.eu

+420800668888

About

EXTRA SERVICES - Franchisová síť is a Mover located at Nádražní 24, 301 00 Plzeň 3, Czechia. It has received 96 reviews with an average rating of 4.6 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of EXTRA SERVICES - Franchisová síť: Nádražní 24, 301 00 Plzeň 3, Czechia

  • EXTRA SERVICES - Franchisová síť has 4.6 stars from 96 reviews

  • Mover

  • "Musím touto cestou složit velkou, ale opravdu velkou poklovu pánům z franchisové sítě EXTRA STĚHOVÁNÍ"

    "Pres pocatecni nadseni se bohuzel musim podelit o spatnou zkusenost"

    "V průběhu několika měsíců jsme se potřebovali přestěhovat třikrát (jednalo se o přestěhování bytu, pak skladových a kancelářských prostor a nakonec ještě domku v centru Krumlova, což byl vzhledem ke krumlovským dopravním podmínkám docela oříšek)"

    "Dobrý den"

    "Již více jak 10 let jsem členem této franchisové sítě"

Reviews

  • Jaroslav Strnad

Musím touto cestou složit velkou, ale opravdu velkou poklovu pánům z franchisové sítě EXTRA STĚHOVÁNÍ. Po našem návratu z dovolené nás čekal velmi nelehký úkol - zajistit stěhování třech rodin z různých míst po Evropě. Z Německa, z Dánska a z Chorvatska zpět do naší domoviny do Čech na Moravu. Všichni z rodiny jsme se shodli na dvou věcech. Za prvé že jsme ještě nikdy neměli z ničeho větčí obavy jako z tohoto troj stěhování a za druhé v tom, že jsme se ještě nikdy nesetkali s větší profesionalitou, logikou a objetavostí se kterou jsme se setkali u všech zaměstnanců této společnosti. Jejich koordinace celého stěhování, koordinace jednotlivých poboček, které měli na starost vždy konkrétní stěhování jedné rodiny byla neskutečná. Od samého naložení veškerých stěhovaných věcí, které všude a všechny obalili a zabezpečili proti poškození při přepravě až po jejich vyložení v Čechách, které mimochodem probíhalo téměř v totožném čase u nás u všech třech najednou bylo kouzelné. Během čtyř dnů bylo vše přestěhováno ale hlavně - kompletně se nám postarali i o úklidy v našich starých domovech a o úklidy v našich nových domovech. Moc dobře vím a znám z vlastních zkušeností jak jsou rozdílné a často komplikované požadavky a nároky u rozdílných lidí, ale tady se nám dostalo pochopení a lidského přístupu, že jsme byli všichni uspokojeni přesně podle našich požadavků. Naprosto šokující pro nás byl například okamžik, kdy chlapi, kteří jeli až z Dánska a jistě toho měli až nad hlavu nakoupili jídlo, ale nejen pro sebe. Po příjezdu k nám se s námi, s cizími lidmi kteří byli vystresovaní z celého toho pro nás chaosu rozdělili! Myslím že to většinou bývá naopak, ale pro nás to byla dost nestandardní operace a tak jsme pánům ani nic nekoupili, ale oni na nás nezapomněli. Skutečně obdivuhodný a velmi milý lidský přístup, který se v poslední době už moc často nevidí. Moc moc moc děkujeme všem pánům a zároveň celé společnosti Extra stěhování za to, co všechno nad rámec svých pracovních poviností a standardu pro nás udělali. Velmi si toho ceníme a věřte, že co budu na tomto světě, všude o vás budu hovořit ve skutečných superlativech, se kterými jsem se na vlastní kůži setkal při využití vašich stěhovacích a úklidových služeb.Děkuji a přeji vám mnoho pracovních úspěchů a spousty spokojených klientů stejně tak, jako jsem byl já. Děkuji. Jaroslav Strnad.

  • Tereza Beranová

Pres pocatecni nadseni se bohuzel musim podelit o spatnou zkusenost. Stehovani probehlo v zari minuleho roku v Bavorsku. Domluva naprosto bez problemu, samotne stehovani probehlo taky velmi dobre a profesionalne. Potud vse bez problemu. Bohuzel jsme vecer po akci zjistili, ze i pres veskerou opatrnost neprezila transport nase plasmova televize. Ok, to se samozrejme muze stat. Pojisteni pri stehovani je samozrejmost a i na strankach samotne firmy je to zmineno: "Standardem je pojištění přepravovaného nákladu ve výši 5 000 000 Kč.". Kompenzace skody nasi TV (pc. necelych 800 EUR) tedy nemela byt zadny problem. Jeste ten vecer jsem telefonovala s panem Hinterholzingerem, ktery mel celou akci na starost. Velmi se omlouval a dusoval se, ze celou vec samozrejme pokryje pojisteni a vse se vyresi. Tim me uklidnil, nemela jsem zadny duvod mu neverit. Poslala jsem prislusnou fakturu a dalsi potrebne udaje. Pak se tydny nic nedelo, pri telefonickem nebo mailovem kontaktu jsem byla vzdy ujistena, ze se na tom pracuje, ze na nas nezapomneli a prislusne oddeleni celou vec resi. Jenze pak se tydny protahly v mesice a my jsme od firmy stale nedostali zadnou zpetnou vazbu. Pan Hinterholzinger se vzdy jen srdceryvne omlouval a ujistoval, ze se na tom pracuje a hlavne at si nemyslim, ze se na nas vykaslali. A ja mu stale velmi naivne verila. Po nekolika dalsich pokusech o domluvu, kdy se mi dostalo jen dalsim vymluv na pojistovnu, pak firma prerusila kontakt uplne. Dnes je to osm mesicu od stehovani, od firmy jsme nedostali zadnou zpetnou vazbu a ani korunu. Netusim, proc tuto skodu, ktera prokazatelne vznikla pri stehovani, pojisteni nepokrylo. Mozna to muze souviset s tim, ze jsme nikdy neobdrzeli zadny oficialni danovy doklad. To, jak se firma k nasi vznikle skode postavila, me velmi zklamalo a bohuzel ji nemuzu dale doporucit. REAKCE NA ODPOVED: To, jak udalosti popisujete, se nezaklada na pravde, coz pravdepodobne sami vite. Ale evidentne jste od vaseho pravniho poradce na podobne situace velmi dobre pripraveni. Hezky den, T.B.

  • Vivi Vintageová

V průběhu několika měsíců jsme se potřebovali přestěhovat třikrát (jednalo se o přestěhování bytu, pak skladových a kancelářských prostor a nakonec ještě domku v centru Krumlova, což byl vzhledem ke krumlovským dopravním podmínkám docela oříšek). Navíc místo, kam se všechny věci stěhovaly, se nachází ve 2. patře domu ze 16. století s úzkým a trochu nevyzpytatelným schodištěm a bez výtahu. Na začátku jsme obvolali různé stěhovací firmy a buď se jim do toho nechtělo anebo byly extrémně drahé. Až jsme narazili na firmu Extra stěhování a to byla trefa. Se vším si poradili, přijeli pokaždé v domluvený čas a všechno ve všech třech případech proběhlo naprosto pohodově, přátelsky, v klidu a bez jakéhokoli problému. Cena pokaždé skvělá. Rozhodně firmu Extra stěhování v čele s panem Hinterholzingerem budeme rádi doporučovat všem našim kamarádům, protože z našeho pohledu jsou bezkonkurenční. Klobouk dolů a díky moc, pánové. Lucie a Jirka Langerovi

  • Lenka Brichová

Dobrý den. Chtěla by jsem touto cestou poděkovat za stěhování nasehon pensionu z Prahy do Mohelnice, které se uskutečnilo 8.6.2018. Se službami stěhování jsme byli velmi, ale velmi spokojeni. Stěhování trvalo celkem dva dny. Kluci nám veškeré vybavení pokojů rozebrali, zabalili a přestěhovali. Na místě zase vše složili, rozhodili a rozmístili jak jsme potřebovali. Cena seděla přesně jak jsme se domluvili. Nikdy jsem podobné pochvaly nepsala, ale jelikož mě kluci, místo toho aby si vzali zpropitné poprosili o napsání mé recenze, pokud jsem byla spokojená, činím tak. Byla jsem velmi spokojená a budu všude doporučovat. Par stehovacich spolecnosti jsem uz vyzkousela, tak vim o cem mluvim. Jmenovitě by jsem chtěla pochvalit pana Pavla a pana Luboše z pobočky z Brna. Ještě jednou dekuji. Brichová

  • Extra Manžel Plzeň 1

Již více jak 10 let jsem členem této franchisové sítě. Nejprve jsem začínal jako partner a vyzkoušel si jak to všechno funguje. Po rozjetí celého mého podnikání naplno jsem si zakoupil na 5 let franchisu a musím uznat, že jsem skutečně udělal dobře. Mé podnikání se perfektně rozjelo a v současnosti mám plno na tři čtvrtě roku dopředu. Zakázky, které od této společnosti získávám bych nikde jinde za podobných podmínek nesehnal a líbí se mi i ten pohodový a upřímný přístup jakoby rodinné firmy. Mám zajištěné stabilní příjmy i zakázky, nemusím se o nic starat a současně mám super podporu od této sítě. Rozhodně doporučuji každému minimálně vyzkoušet tuto spolupráci, ale i služby které všichni poskytujeme.

  • Robin Gardavsky

Včera jsem se s touto společností stěhoval z Pardubic do Plzně a musím konstatovat, že s takto profesionálním přístupem jsem se ještě nesetkal. Bylo skutečně velké horko, ze všech jen lilo, ale ani na chvilku se kluci nezastavili a makali bez mrknutí oka. Nejvíc mě překvapilo, když nás po cestě z Pardubic ještě navíc pozvali na oběd – to pro mě byl skutečně šok a gesto profesionálů. Celé stěhování proběhlo bez nejmenší chybičky a s jejich předem stanovenou cenou jsem byl nadmíru spokojený. Tuto společnost budu každopádně doporučovat na každém kroku a pokud se budu ještě někdy stěhovat Kluci rozhodně s vámi. Za celou naši rodinu vám moc děkuju.

  • Hana Kratochvílová

Kluci z EXTRA STĚHOVÁNÍ ve dvou lidech během necelých dvou hodin stihli to, co jsem původně plánovala s osmi kamarády na celé odpoledne. Všechny mé věci opatrně odnosili do auta, tam je zabezpečili, převezli a VYNOSILI do čtvrtého patra. Komunikace byla na špičkové úrovni, přijeli včas, neměli zbytečné prostoje a jako bonus mi pomohli s vybalením matrace. Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. S tímto tvrzením ode dne, kdy to za mě vyřešili kluci z EXTRA STĚHOVÁNÍ, nesouhlasím. Za mě palec nahoru, skvělá práce, děkuji vám!

  • Jiri Bartik

Jsem Franchisantem na uklízení od roku 2017, kdy jsem chtěl rozšířit své podnikání v tomto odvětví. Bohužel jsem do té doby nebyl schopen i přes velkou snahu objíždět různé firmy i domácnosti sám zakázky získávat. Díky databázi EXTRA SERVICES jsem konečně pro své zaměstnance dokázal získat takové množství zakázek, abych si je ve své firmě udržel. Po spuštění celoevropské databáze jsme schopni uklízet i pro zahraniční klientelu, což je pro nás značně lukrativnější. Děkuji tímto celému týmu EXTRA SERVICES za jejich přístup a podporu!!!

  • Maxicek546 Hrton

Tato firma nefirma, nám v Plzní na Lochotině polepila dveře našeho domů. Bylo zjištěno že ve velkém okolí polepila spoůstu domů bez povolení. Firma vytváří nelegální reklamu, a podporuje vandalismus. Jejich drzost je obrovská. Jednoho krasneho dne se polepilo cca 45 panelaku, a proto se jedna o planovanou akci. Jedna se o extra drzost. Upozornuji ze nelžu, a vse je overene. S pozdravem Hrton. ODPOVĚĎ. Je mi lito že tahle firma neprizna pravdu, a radsi vse svede na svoje zakazniky. Vase jednani je zbabele

  • Veronika Greifová

Spolupráce s franšízou EXTRA SERVICES byla jedním z mých dobrých rozhodnutí, které jsem kdy udělala. Začínala jsem s úklidovou firmou a po pravdě řečeno to byl mazec. Tolik starostí se shánění kšeftů jsem nečekala. Zkusila jsem spolupráci s touto společností a dost se mi ulevilo. Beru si jen zakázky které chci a jen za ty platím. Každý den si můžu vybírat. Určitě budu ve spolupráci pokračovat a můžu i doporučit každému, kdo začíná, nebo kdo chce pravidelný přísun práce. Fakt dokážou pomoct.

  • Josef Šedivý

S touto společností spolupracuju od roku 2017. Vyzkoušel jsem celkem 3 franšízové projekty a investice do EXTRA SERVICES se mi vrátila za 10 měsíců. Ekonomicky velmi výhodné a pohodové podnikání, přesto že by jsem to na začátku skutečně nečekal. Ve spolupráci budu pokračovat i nadále a určitě mohu s klidným svědomím doporučit každému, kdo se nebojí práce a chce skutečně podnikat a ne jen čekat na zázrak, že bez práce vydělá miliony.

  • Patrik Loš

Stěhovací služby Extra Services jsou skvělým řešením pro ty, kteří potřebují profesionální pomoc při stěhování. Tým byl vždy ochotný, spolehlivý a efektivní při práci. Komunikace byla rychlá a jasná, což nám ulehčilo celý proces. Ceny jsou konkurenceschopné a kvalita služeb je na vysoké úrovni. Určitě doporučuji stěhovací služby Extra Services pro bezproblémové a bezstarostné stěhování!

  • Karel Šebek

Mě sloníci z EXTRA SERVICES nestěhovali, já díky nim vydělávám. Nejdřív jsem si spolupráci vyzkoušel na té nejlevnější variantě spolupráce. Když jsem po několika měsících viděl, jak to funguje, jak mi pořád chodí zakázky, jak centrála komunikuje, koupil jsem si franšízu. Čím víc nás bude, tím líp, takže kdo se nebojí práce a vydělávání pěkných peněz, tak se k nám přidejte.

  • Veronika Vlčková

Děkuji mockrát za skvělý přístup a odvedenou práci. Na všem jsme se předem domluvili a den stěhování již probíhal velice rychle. Pracovníci vše pečlivě balili do folie a s nábytkem manipulovali opravdu opatrně, takže nikde žádné škrábance.Vše tedy bylo odstěhováno bez problémů, pánové jsou milý a v novém bytě mi pomohli rozmístit větší nábytek přesně jak jsem chtěla.

  • Martin Pavlata

Pánům bych vytkl, že po zaslání fotek bez váhání řekli, že se jim vše do auta vejde. Když fakticky přijeli, zjistili jsme, že se to do auta nevejde a nemohli tedy vše odvézt. Přiznali, že fotky ani neotevřeli, prý jim to nešlo. Na druhou stranu byli velmi ochotní a nabídli mi čas v neděli, kdy se asi většině lidí pracovat nechce.

  • Mijáky

Jsem partnerem této společnosti již několik let a spolupráce s nimi je na naprosto perfektní úrovni. Velmi vstřícný přístup i komunikace. Jejich podpora při mém podnikání je nedocenitelná. Spolupráci s nimi určitě doporučuji a to nejen na partnerské či franchisové úrovni, ale i jejich služby poskytované po celé Evropě.

  • Eva Medková

100 % spokojenost, profesionální přístup, velice vstřícná komunikace, maximální nasazení, naprosto se přizpůsobili našim potřebám, celé stěhování proběhlo hladce, rychle a bez jakýchkoliv komplikací, při porovnání cen s konkurenčními nabídkami nám byla vypočtena jednoznačně nejnižší cena. Mohu jedině doporučit.

  • Zuzana Pešková

S firmou EXTRA SERVICES spolupracuji už od začátku mého podnikání a nemohu si na nic stěžovat. Pomohli mi se vším - od první komunikace se zákazníkem až po úspěšnou realizaci zakázky. Což jsem jakožto začínající podnikatelka velice ocenila a určitě mohu jen doporučit spolupráci s touto firmou.

  • Aneta Maříková

Mohu jen doporučit. Skvělá podpora jak pro partnery tak pro franchisanty. Jako partner jsem začínala v Praze. Teď mám už franchisu a největší výhodou pro mě je to, že už si mohu brát zakázky po celé Evropě. Jsem spokojená a určitě budu ve spolupráci s touto společností pokračovat.

  • Eliška Marková

Maximální spokojenost! Stěhování probíhalo naprosto bez problémů. Byla jsem překvapená za rychlost, spolehlivost a čistotu. Nemusela jsem se o nic starat. Nábytek mi firma rozmontovala, vystěhovala za super cenu a to i o víkendu bez jakéhokoliv příplatku. Mohu jen doporučit! :)

  • Ladislav Hofman

Tato společnost mi zajišťovala stěhování v Praze. Stěhoval jsem celou svoji domácnost včetně veškerého vybavení garáže a dílny. Vše co jsme si domluvili platilo. Seděla doba příjezdu, seděla doba stěhování, seděla i cena stěhování. Chválím komplexnost služeb této společnosti.

  • Jindra Krstev

Skutečně výborná franchisová síť, která nabízí skvělé příležitosti pro růst a zisk. Jejich podpora a odbornost mi pomohly dosáhnout úspěchu ve svém oboru. Mám neustále přísun nových zakázek což považuji za největší bonus. O nic se nemusím starat. Určitě doporučuji …

  • Barbora Krasova

Extra stěhování mohu jen doporučit! Byla jsem příjemně překvapena jak byl team pana Pastora a Maděry super ochotný, milý a celé stěhování s nimi proběhlo bez problémů a velmi profesiálně. Úvodní komunikace a plánování bylo také na jedničku, všichni byli ochotní a nápomocní!

  • Jana Poláčková

EXTRA STĚHOVÁNÍ jsem si vybrala na základě recenzí a hodnocení. A byla to skvělá volba!!! Mohu jedině doporučit! Opravdoví profíci, stěhování proběhlo bez problémů, spokojenost maximální, cena příznivá! Ještě jednou děkuji a přeji firmě hodně spokojených zákazníků!

  • Vlasta Brousková

Výborný nápad franchisového systému a propojení těchto služeb. Již jsem několikrát využila služby této společnosti a vždy jsem byla naprosto spokojená se stěhováním, s úklidem i s malováním a částečnou rekonstrukcí svého bytu. 100% doporučuji. Není co vytknout.

  • Martina Krivancova

moc nechvalim, ale tady musim. moc mile me prekvapilo, ze mi nabidli i stehovaci krabice, nemusela jsem nikde shanet "bananove". vse probehlo naprosto hladce byla videt, ze maji zkusenosti pokud se nekdy budete stehovat, urcite doporucuji …

  • Veronika Mudrova

Chtěla bych poděkovat za perfektní služby. Včera jsme měli objednané stěhování na 13 h. Pánové přijeli přesně tak, jak bylo domluveno. Stěhování proběhlo naprosto v pořádku, byli skvělí!!! Děkuji za profesionální přístup, byli jsme opravdu moc spokojeni!

  • Veronika Černá

Skvělý přístup stěhováků. Milí, vstřícní, ochotní, neskutečně obětaví. Plzeň Praha zvládli rychleji než já osobákem. Doporučuji a budu doporučovat. Kluci se skutečně nemají za co stydět. Byly naprosto skvělí stejně jako cena za jejich výbornou práci.

  • Veronika

EXTRA SERVICES je fajnová franchisová síť, která mi umožnila rozšířit své podnikání a zvýšit mé zisky. Již jsem nějaký čas podnikala, ale bylo velmi nákladné a časově náročné shánět nové zakázky. Hodně se mi to usnadnilo, když jsem s touto … Další

  • Mates Seda

Při stěhování kanceláří, jsem využil služby Extra Stěhování a byl jsem naprosto spokojený. Chlapi byli slušní, rychlý a jejich práce měla super systém. V autě bylo vše krásně naskládané a zabezpečené proti rozbití. Mohu jen doporučit …

  • Antonín Kovanda

Jsem naprosto spokojený a děkuji za vaši ochotu při stěhování z Prahy. Vše pro mě rychle naplánovali a s vašimi pracovníky jsem byl také velmi spokojen. Veškeré vybavení rychle naložili, vyložili a ještě mě dovezli zpět k mému autu. Moc děkuji.

  • Isabella Toncová

Za mě veliká spokojenost!!! Stěhováci přijeli na čas, vše vysvětlili, přestěhovali byt tak rychle, že jsem tomu nemohla ani uvěřit. A ještě jsem obdržela 10% slevu za využití jejich služeb již dříve. Velice děkuji pánům za vše. I.Toncová

  • Stanislav Mikšovský

Už několik let jsem partnerem sítě EXTRA SERVICES v České republice. Jejich tým je vždy připraven pomoci a poskytnout potřebné informace, což mi usnadňuje řízení mého podnikání. Určitě mohu doporučit a to nejen začínajícím podnikatelům.

  • Dominika Valkova

Určitě firmu nedoporučuji, udělali nám cenovou nabídku a po stěhování nám naúčtovali další hodinovou sazbu navíc pro návrat auta na místo začátku stěhování (cca 30km)!!! to jsem ještě nezažila....pro nás je to neseriózní firma/majitel.

  • Ladislav Rut

Tuto firmu hodnotím velice pozitivně,úroveň,prestiž,kvalita,cena,dlouholetost na trhu,špičkový tým odborníků,s touto firmou spolupracuji a nikdy nebyl žádný problém.pokud hledáte kvalitní firmu za dostupnou cenu jste tu správně.

  • Petr Březina

Byt se jednalo o malé stehovani domácnosti v Plzni, tato společnost nám poskytla naprosto skvělý servis. Děkujeme jim za jejich ochotu a rychlost, s jakou nám poskytli své stehovani služby. Děkujeme i za zajištění úklidu.

  • Extra Stěhování Plzeň 1

Perfektní spolupráce. S touto společnosti spolupracuji od roku 2011, mám 2 franchisy a určitě budu spolupracovat i nadále. Pohodové jednání, vše funguje jak má, o nic se nemusím starat. Určitě doporucuju …

  • Diana Pytlová

Jen si beru zakázky a o nic víc se nestarám. Takhle si představují podnikání. Vymysleli to skvěle. Rozhodně doporučuji každému, kdo nechce mít starosti a chce se věnovat jen své práci a vydělávání peněz.

  • David Stolín

Problém s komunikací a neustálé se vymlouvání a slibování dalších a dalších termínů. Kontaktováno 5x a od posledního telefonického kontaktu a slibu již jen mlčí a telefon nezvedají. Jablonec nad Nisou

  • Jan Pešek

⁩ Síť EXTRA SERVICES je jedinečná franchisa, která nabízí skvělé příležitosti pro růst a zisk. Jejich podpora a získávání zakázek mi pomohly dosáhnout úspěchu ve svém oboru. Doporučuji.

  • Martin Kovanda

V pondělí jsem využil tuto společnost na stěhování své prodejny do Olomouce. Chtěl bych velmi poděkovat, moc fajn služby, parádní servis, milí zaměstnanci, velmi příznivá cena. Děkuju.

  • Jiří Matyáš

Stěhovali jsme se ze zapadlé vesnice na Rychnovsku do Pardubic, vše proběhlo v pořádku, chlapci přijeli na čas a všechno udělali a nemusel jsem ani moc vysvětlivat. Za mě super

  • Josef Vajtor

Opět jsem využil služby této společnosti a opět musím konstatovat, že v naprostém pořádku. Děkuji za vaši ochotu a spolupráci kterou jste mi poskytli i o víkendu.

  • Katerina Pestova

Kluci byli perfektní ! :) Starý nábytek odvezli a nový přivezli a namontovali , tak jak babička chtěla. Jako bonus vše uklidili na jedničku . Moc jim děkujeme :)

  • joelle

Určitě doporučuji, příjemné vystupování, nic nebylo problém, cena odpovídající, nijak přehnaná. Jsem ráda, že jsem vybrala právě Žlutého slona (Ústecký kraj)

  • Kristýna Havelková

S touto společností spolupracuji zatím jen pár měsíců, ale jsem spokojená. Co slíbily plní, podnikám si přesně jak chci já. Určitě mohu každému doporučit.

  • Ondřejka Harvalíková

Děkuji za profesionální přístup a velkou pomoc. Přestěhování z Č. Budějovic do Prahy proběhlo hladce a cena byla více než příznivá. Mohu jen doporučit.

  • nika strotmann

Dejte jsi bacha na věci!! Kluci na stěhování mi ukradli zlatý řetízek, dost drzý a chef mi mnel za idiota a nic neudělal. Nemůžu doporučit …

  • Petr Bureš

Deset let spolupráce bez jakýchkoli problémů. Dokonalá spolupráce pro rozjezd podnikání. Rozhodně mohu jen doporučit tuto franchisu …

  • Corentia Corentia

Využil jsem tuto firmu na stěhování nasich kanceláří z Plzně do Brna. Za naší firmu skvělá spolupráce. Moc děkujeme a mile rád doporučím.

  • Alena Kovářová

Skvělá firma, hoši byly profesionální, vše zvládli na 100%. Nic se neztratilo a ani to moc dlouho netrvalo. Za mě nejlepší stěhováci !

  • Jaroslava Hejcmanová

Dobrý den, mnohokrát děkuji Vašim stěhovákům, přestěhovali mě i o svátcích. Vše proběhlo na jedničku. Ještě jednou děkuji Hejcmanová

  • Radek Belac

Na spolupráci se mě líbí, že vždy dodrží na čem se domluvíme..Vyhovuje mě systém získávání zakázek je,rychlý a přehledný způsob.

  • Jana Svatošová

Přestože šlo o stěhování za poměrně dramatických okolností, prokázali lidský přístup, systematičnost a profesionalitu. Děkuji.

  • Martina Blechova

Objednala jsem si firmu na vyklízení. Skvělá domluva a perfektně odvedená práce. Kluci jsou makáči. Byla jsem moc spokojená

  • Radek Straka

Podnikání s tutou franšízou se rozhodně vyplatí. Reklama kompletně zadarmo, vybavení, oblečení. Zakázky a práce každý den.

  • David Gallo

Pozor na tuhle firmu, která má klamavou reklamu. Rozhodně neprofesionální jednání. Velká znalost jak natáhnout zákazníka.

  • Lenka Říhová

Služby můžu jedině doporučit, skvělá komunikace, ochota poradit a samotné stěhování rychlé, profesionální a bez problémů.

  • Anet Loukotová

Členem této sítě jsem už řadu let a věřím že i nadále budu. Jednoduché, přehledné, výdělečné. Určitě doporučuju …

  • Vladimír Škarda

Už rok si jako živnostník můžu vybírat a vybírám zakázky skoro po celé Evropě. Moc mi to vyhovuje, parádní nápad.

  • Štěpánka Járová

Určitě Všem doporučuji. Spolehlivě a rychle bylo o nás postaráno, za rozumnou cenu. Ještě jednou děkujeme!

  • Josef Blecha

Využil jsem firmu na vyklízení sklepů pro náš dům SVJ. Vše proběhlo bez jakýchkoliv problémů.

  • Filip Jansky

Skvělá spolupráce, ochotné jednáni, flexibilita a spolehlivost. Prostě profesionální práce.

  • Viki Zlochova

Děkuju za všechno. Podnikám, vydělávám, rostu. Díky za příležitost být ve vaší síti. …

  • Veronika Kozáková

Super koncept. Využívám už několik let a neustále se zdokonalují. Chválím a děkuju.

  • Martin Krajník

Skvělý přístup, výborná domluva, za mě naprostá spokojenost... mohu jen doporučit!

  • Jiří Tomek

Stěhovací firma byla velmi profesionální, se službami jsme byli velice spokojeni.

  • Ap M

Parádní stěhováci, snadná a rychlá domluva. Za mě super, určitě doporučuji.

  • Radek Straka

Naprosto kvalitní a spolehlivá stěhovácí společnost. Všem doporučuji.

  • Tomáš Holeček

Při vyklízení naprostá spokojenost!! Mohu jen doporučit!!

  • Rudolf Dubský

Super parta, parádní spolupráce. Určitě můžu doporučit.

  • Nicol Magpie

7 let spolupráce a naprostá spokojenost. Doporučuji.

  • Karolina Podlipska

Chtěla bych Vám poděkovat za skvěle odvedenou práci.

  • Gagalog Mushilo

Osobně nedoporučujeme. Velké zklamání a vysoké ceny.

  • Veronika Bauerová

Profesionální a rychlé jednání. Všem můžu doporučit.

  • IT Praha

Bezproblémové služby a příkladná ochota.

  • Michal Nový

Skvělá spolupráce při stěhování. Děkuji

  • David Kouba

Výborná spolupráce,mohu jen doporučit!

  • Petr Fazekas

Super služby, skvělá domluva na 100%

  • Stanislav Jiroušek

Děkuji za skvělý přístup

Similar places

Stěhujemezavás.cz - stěhování Plzeň

83 reviews

Domažlická 1135, 318 00 Plzeň 3-Skvrňany, Czechia

Odtahová služba Plzeň - Ivan Doskočil

55 reviews

Plovární 1, 301 00 Plzeň 3, Česko

Autodoprava stěhování Plzeň Rychlý

39 reviews

Kaznějovská 1758/43, 323 00 Plzeň 1, Česko

Stěhováci Plzeň - Čepický Jaroslav

18 reviews

K Valše 89/5, 321 00 Plzeň 6-Litice, Czechia

Pavel Pech Autodoprava

14 reviews

Táborská 751, 326 00 Plzeň 2-Slovany, Czechia

Robert Pastor

9 reviews

Bzenecká 1033/6, 323 00 Plzeň 1-Severní Předměstí, Czechia

Dokrabic.cz s.r.o.

9 reviews

Luční 165/28, 301 00 Plzeň 1-Severní Předměstí, Czechia

Brukva s.r.o. - člen franchisové sítě EXTRA SERVICES

4 reviews

Plovární 478/1, 301 00 Plzeň 3, Czechia

Stěhování-vyklizení a bourání

2 reviews

Kardinála Berana 1027/10, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí, Česko

ABC stěhovací služby FTK s.r.o.

2 reviews

Kaznějovská 1307, 323 00 Plzeň 1, Czechia