Gedimino pica

899 reviews

Vilniaus g. 167, 76352 Šiauliai, Lithuania

www.gediminopica.lt

+37065713388

About

Gedimino pica is a Pizza restaurant located at Vilniaus g. 167, 76352 Šiauliai, Lithuania. It has received 899 reviews with an average rating of 4.2 stars.

Photos

Hours

Monday11AM-11PM
Tuesday11AM-11PM
Wednesday11AM-12AM
Thursday11AM-12AM
Friday11AM-11PM
Saturday11AM-11PM
Sunday11AM-11PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Gedimino pica: Vilniaus g. 167, 76352 Šiauliai, Lithuania

  • Gedimino pica has 4.2 stars from 899 reviews

  • Pizza restaurant

  • "Perku is cia jau virs 14-likos metu"

    "Keista, kaip tokios vietos išsilaiko pačiame centre"

    "labai nuvylė aptarnavimas, pati padavėja nelabai orientuojasi situacijoje, paklausus kažko net nežino ką atsakyti (kalbant apie mieniu), maistas gal ir nieko, bet užsisakius sriubas ir pica vienu metu viską sunešė ant stalo, tai kol sriubas suvalgėm pica praktiškai buvo atšalusi, stalas nenuvalytas, įrankiai nenunešti, nunešė tik tada kai buvo paprašyta,viską suvalgius dar puse valandos reikia laukti kol atneš sąskaita (žmonių gal keli ir tie susėde lauke), graudu, kad niekas nereguoja nors mato, kad pavalgiusios ir laukiam, baisu"

    "Apsilankėme keturiese ir visi galime pasakyti - tai buvo puiku! Maisto pateikimas kaip restorane - gražu (gaila, foto nepadarėm), labai skanu, viskas pagaminta tikrai kokybiškai ir iš geriausių produktų"

    "Ši vieta viena mėgstamiausių Šiauliuose, tačiau pradeda nuvilti"

Reviews

  • Erikas Erikas

Perku is cia jau virs 14-likos metu. Maistas, nei kiek nesuprastejo, visada buvo pats skaniausias Siauliuose, isskirtinis pastovumas, visada buvo geriausios kainos. dziugu matyt, kad sitiek ilgai issilaike ir dar vis laikosi. Pirma karta cia valgiau, kai dar visai mazas buvau, dabar kiekvienas kasnis Gedmino picos - nostalgija.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Vakarienė
Kaina asmeniui
5–10 €
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)
Rekomenduojami patiekalai
Šaltibarščiai Vegetariška Ir Su Kumpiu Ir Pievagrybiais Picos ir Šiupininė
Stovėjimo vietos
Daug laisvų vietų
Automobilių statymas
Nemokama stovėjimo aikštelė

  • Gabrielė Martusevičė-Būdvytė

Keista, kaip tokios vietos išsilaiko pačiame centre. Lankėmės Šiauliuose, buvo sekmadienio popietė, tikrai ne viskas dirbo, tad rinkomės kas netoli ir kur būtų kažko tinkamo vaikams. Pavalgėme, bet tikrai nelikome sužavėti. Maistas labai vidutiniškas.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Kita
Kaina asmeniui
10–15 €
Maistas: (2)
Paslauga: (3)
Atmosfera: (3)
Rekomenduojami patiekalai
Šaltalankių Arbata
Tinkamumas vaikams
Nebeprisimenu ar gavome kėdutę, bet pati kavinė labai suspausta ir nepatogi su vaikais.
Pritaik. asm. su neįgaliųjų vežimėl.
Yra laiptai, patekti su vežimėliu neina.

  • Raminta Trumpyte

labai nuvylė aptarnavimas, pati padavėja nelabai orientuojasi situacijoje, paklausus kažko net nežino ką atsakyti (kalbant apie mieniu), maistas gal ir nieko, bet užsisakius sriubas ir pica vienu metu viską sunešė ant stalo, tai kol sriubas suvalgėm pica praktiškai buvo atšalusi, stalas nenuvalytas, įrankiai nenunešti, nunešė tik tada kai buvo paprašyta,viską suvalgius dar puse valandos reikia laukti kol atneš sąskaita (žmonių gal keli ir tie susėde lauke), graudu, kad niekas nereguoja nors mato, kad pavalgiusios ir laukiam, baisu.

  • Asta Tautvydienė

Apsilankėme keturiese ir visi galime pasakyti - tai buvo puiku! Maisto pateikimas kaip restorane - gražu (gaila, foto nepadarėm), labai skanu, viskas pagaminta tikrai kokybiškai ir iš geriausių produktų. Valgėme vištiena ant iešmelių, užkeptas kepsnys, grill sprandinė - tobula. O ir kainos tikrai nesikandžioja . Aplinka labai jauki. Ačiū jums! Kai tik atvyksime į Šiaulius - visada čia užsuksime.
Valgio tipas
Pietūs
Kaina asmeniui
5–10 €
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Ieva Slonksnytė

Ši vieta viena mėgstamiausių Šiauliuose, tačiau pradeda nuvilti. Viskas pabrango. Apmokestino daržoves patiekiamas prie bulvyčių fri. Anksčiau galėdavau užsisakyti fri bulvyčių be dešrelių, tačiau vietoj jų prašydavau daržovių ir kaina nesikeisdavo, o dabar ir pačio patiekalo kaina pakilusi ir daržovės apmokestinos. Padažai prie picų taip pat. Pradedame nusivilti šia vieta, nors čia ateiname dažnai ir pietaujame, ir ateiname pasėdėti vakarais, tačiau kylančios kainos ir kokybė atbaidys ne vieną nuolatinį klientą.

  • rita vadeikiene

Kaip tik atvykstame i Šiaulius visada aplankome Gedimino pica. Tai jau tapo musu tradicija. Visada esame pasitinkami su šypsena.Niekada neteko nusivilti maistu.Norime pasakyti dideli Ačiū Gedimino picos kolektyvui.Sekmes jums didžiausios,dar sugryšime ne kartą.!
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Vakarienė
Kaina asmeniui
10–15 €
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)
Rekomenduojami patiekalai
Vištienos Kepsnys Pica Plėšyta Jautiena ir Šaltalankių Arbata

  • gintukss

labai nusivylusi esu, ir labai liūdna, kad visai klientai nerūpi. užsisakiau su drauge aštrią sriubą ir šaltibarščius ir veliau picą, tik pradėjus valgyti pirmą patiekalą, atneša jau kita, nu kur taip matyta.. prie picos padažo nepasiūlė, rėikejo eit pačiai ir paprašyt kai paprašiau, piktai atšauta buvo, baisu. stalas nenuvalytas, nenurinktas iš po praaitu klientų:) kol nepasakiau, kad paimtu, tol nepaime. gerimo meniu nemoka:) neturiu žodžiu, sugadino diena tik ir viskas, labai neskaniai pavalgiau ;)

  • Gintarė Tekorė

Nerealiai skanus maistas pigu, skanu, o porcijos - nemažos nebuvau mačiusi dar tokios picos - tiek gausiai sūrio ir saliamio pridėti- pasaka aptarnavo labai šauni padavėja, paslaugi, mandagi, o kas svarbiausia - nebuvo be reikalingo kišimo ir siūlymo dar užsisakyti.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Pietūs
Tinkamumas vaikams
Tikrai ir vaikučiams galima rasti ką skanaus pavalgyti o porcijos - ne vaikiškos

  • Dainius Jocius

Kebabas leksteje su vistiena - pakepinta keptuveje vistienos krutinele, nieko neskanesnio neteko ragauti!! kai uzsisakai kebaba su vistiena ir tikiesi kad gausi ant iesmo kepta mesa, kiek zinau slauneliu mesa ten naudojama, o cia gauni krutinele.. tikrai nerekomenduoju niekam! norejos teksti atgal ta lekste bet kai uzsisakai i namus tai nebera kam pareiksti pretenziju. Ir cia tikrai ne konkurento atsiliepimas! bulvytes su salotom kaip ir visur

  • Paulius Brinius

Sveiki atvykę labai geras aptarnavimas skanūs maistas maloni aplinka siūlau visiems apsilankyti čia yra gera ateiti ir linksmai pabūti po darbo dienos
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Vakarienė
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)
Rekomenduojami patiekalai
Kepta Duona Su Sūriu Vištienos Kepsnys Šaltibarščiai ir Kebabas Lėkštėje
Tinkamumas vaikams
Pica

  • Zinaida Sivakova

Dėkojame administracijai ir personalui už skanų maistą ir puiku aptarnavimą Atvažiavom iį Šiaulius Viso 48 mokiniai ir jų mokytojai Vienu metu pamaitinti visus tapo tikru iššūkiu, su kuriuo puikiai susitvarkė Visi liko patenkinti skaniu maistu ir greitu aptarnavimu Lankydami Šiaulius kita karta būtinai pasirinksime Gedimino piceriją
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Gabriele Zen

Labai prastas aptarnavimas, personalas įžūlus. Perlenkta pica buvo sudegusi, maistas atneštas ne pagal eiliškumą (visų pirma gavom ledų desertą, vėliau tik picą ir burgerį). Stalai nuvalyti blogai, kybo ant krašto plaukai ir išvis, susišnekėti su padavėja buvo be šansų, gaila, kad vardo nepamenu, tuojau pat paskelbčiau. Tvarkykit savo piceriją, administracija! Nes seniau taip nebūdavo

  • Dee

Dar nei karto nenuvyle, kai valgai vietoje, kiek valgiau gavau skaniai paruosta ir sviezu maista. Bet i namus sakytis nerekomenduoju :DD uzsisakem vakarop cili sriubos pora porciju, tai praskiestas gavom ir tiek:D nors esam uzsisake ir pirmoje dienos pusėje, tai buvo super. Bet bendrai tai super, yoac pyoac patinka, kad keptos picos tikroje krosnyje!

  • Gabrie le

Visada greit atveza, picos labai skanios, niekada nebuvo problemu, bet paskutini kart labai nepasiseke. Picos ingridientai supjaustyti labai stambiais gabalais, atrodo, kad jei seimynine pica tai ir gabaliukai turi but pagal kepejo logika padidinti 5 kartus... Trecdalis picos pado buvo juodas, prilipusiom smalkem, neimanoma buvo valgyt...

  • Arūnas Jonas Kastėnas

Puiki aplinka, draugiskas personalas ir smagiai praleistas laikas. Picos galetu but kiek storesnes, taciau likome patenkinti. Rekomenduoju. Vienintelis minusas yra tai, kad sioje kavineje neparduoda Siauliuose gaminto alaus. Ir meniu yra tik 2 raudono vyno rusys. Taciau is esmes tai ne restoranas, o kavine tad prikibti prie nieko negaliu!

  • Liudas Bielskis

Skanu, daug. Fantastiškas personalas, paslaugus ir pasirengęs padeti
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Pietūs
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)
Tinkamumas vaikams
Vaikas apsiveme, personalas buvo labai malonus, sake nieko tokio. Padejo susitvarkyt.

  • Giedrius Girdziusas

Maisto daug, maistas neįmantrus bet skanus, pakankamai greitai patiekiamas, aptarnavimas malonus, erdvės daug, erdvios bei komfortiškos maitinimosi aplinkos (suolai/kėdės + stalas). Puiki vieta šeimai pasimaitinti bei pabendrauti.
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Mantvydas Bunkys

Labai nemalomus aptarnavimas. Buvo užrezervuotas stalas prie televizoriaus, atėjus į kavinę sėdint prie stalo, visiškai nesimato televizoriaus. Buvo kiti tušti stalai, prie kuriu daug geriau matosi televizorius pradėjo aiškinti, kad nieko negali padaryti ir labai nemandagiai bendravo.

  • Romas Turonis

Užsisakėme Trečiadienio dienos pietų, padavėja buvo maloni, greitai aptarnavo bet vištiena net su padažu buvo LABAI sausa.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Pietūs
Kaina asmeniui
5–10 €
Maistas: (3)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Arnela M-tė

Visada picos būdavo labai skanios, visada apskritai kalbant apie maistą, būdavo labai skanu. Bet šį kartą labaai nepasisekė. Šeimyninė pica buvo supjaustyta kreivai(belenkaip), stambiai supjaustyti ingredijantai, vien "riebalai". Puse picos išmetėm į šiukšliadėžę. Fiuuu!!!

  • Kristina Se

Būdavo vos ne lankomiausia mano vieta nuo pat mokyklos laikų. Dėja kokybė žiauriai suprastėjo :( picų ingridientai prasčiausias kokybės. Paskutinį kart nedadėjo pusės topingu ant picos. Tikrai nebegrįšme
Maistas: (1)
Paslauga: (3)
Atmosfera: (3)

  • Larita Rašimienė

"Kaprizingoji" (šeimyninė) pica - žiauru, kaip įmanoma taip sugadinti picą. Priberta ant viršaus pigiausių juodų alyvuogių (jų skonis ir dominavo), padažas grybų (be grybų skonio). Pavalgius visus beprotiškai visą dieną troškino. Pliusas tik už greitą pristatymą.

  • Jūratė Gedminienė

Labai jauki picerija Šiaulių bulvare. Labai skanus maistas, picos, krevetės filo tešloje, šaltalankių arbata. Labai paslaugus personalas. Jauki atmosfera. Porcijos didelės. Būtinai apsilankykit!!
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Irma Kvietkauskiene

Kiekviena savaite papuola diena kai nespeju namuose pausryciauti Dazniausiai uzeinu i Gedimino pica, valgau kiausiniene, labai skani, siandien pabandziau omleta tai galiu tik pagirti. Mergaites visada pasiulo svieziai maltos kavos. Geriausias ivertinimas !

  • Minte Launikonyte

Kažkoks kosmosas, draugei picą atnešė su sudegusiais šonais, užsisakeme du kiaulienos grill taprasme tragedija, atnese kepsni su plauku ir dar keista, kad paklause gal norite atsisakyti patiekalo , draugui atnese tik tada kai perkepe man … Daugiau

  • Aivaras Gelumbickas

picų ir kainos santikis 3,6 iš 5, bet aptarnavimas 5 iš 5. atęjom su vaikais, 4 ir 2 metai, tai neprašyti atnešė papildomų įrankių ir lėkščių, net tuščia lėkštutę sriubai, kad perpilt ir vaikams grei-iau atvėstu, ir šeip labai maloniai bendravo

  • dalia mazoniene

Gražu švaru puikus maistas.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Pietūs
Kaina asmeniui
30–35 €
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)
Rekomenduojami patiekalai
Šaltibarščiai

  • mama mama

Jeigu butu galima uždėti 0 zvaigzdučiu ,tai tikrai uždečiau. Vienos picos teko laukti valanda su puse. Pačios picos skonis kaip šaldytos APGAILĖTINA.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Vakarienė

  • jolanta savickiene

Atejus su vaikais papietauti iskart buvo kreivai ziurima uzsisakem pica negana buvo su plauku tai dar apsinuodijo dukra su anuku net atsidure ligoninej tiesiog maistas buvo nevaldgomas nekelsim daugiau ten kojos

  • Birutė Maciuliene

Šiuo metu nedirba ir išsinešimui negalima užsisakyti.
Valgio tipas
Vakarienė
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)
Pritaikymas vegetarams
Pica vegetariška labai patiko

  • Edmundas Juškevičius

Nerekomenduoju karbonado ten valgiti apgailėtinas . Pica buvo puse velnio bet nebuvo labai gerai . Lietiniai buvo geri . Greitas aptarnavimas .
Maistas: (2)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (4)

  • Lauris YT

Labai skanus maistas, greitas aptarnavimas. Padaveja lygtais vardu Greta - labai maloni ir gerai aptarnaujanti panele. Uzsuksiu dazniau.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Vakarienė

  • Vytas Baltrūnas

Televizorius paleistas ant viso garso, susišnekėt buvo neįmanoma, šonkauliukai buvo perkepę, įpjaut niekaip nėjo, sausi, be jokio padažo ar kažko kas padėtų juos nuryti. Draugai taip pat liko nusivylę.

  • Gediminas Kriauciunas

Viena iš geresnių picerijų mieste.
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Priešpiečiai
Kaina asmeniui
10–15 €
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Belekas yra

uzsisakem alaus, papraše pasu bet alaus taip ir nebesulaukem. uz tai kad paklausiau kodel neatneset alaus, sake ateit prie baro. ir jokios pagarbos klijentam, padavejos vardas Karolina.

  • Fa

Per valanda nesugeba picos atvezt antradienio vakara. Tikrai nuvyle. Paskambinau, paklausiau kur Mano pica pradingo - sako bus uz dar 15-20 min. Per ta laika Kita kart patys issikepsim.

  • marijus k.

Labai skaniai papietavome su šeima. Maža pica kaip kitur vidutinė, o vidutinė kaip didelė. Kainos visai nesikandžioja, ir sūrio ir kitų priedų ant picos buvo nepagailėta. Sėkmės jums.

  • Erika

Pica skani. Verta palaukti
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Valgio tipas
Pietūs
Maistas: (5)
Paslauga: (4)
Atmosfera: (4)

  • Gabrielis Kacanauskas

Worst pizza ever. Valgėm greičiausiai pačią blogiausiai pagamintą picą gyvenime. Pigiausi ingridientai. 2 iš 10 balų. Nerekomenduoju. + sumaišė užsakymą...

  • Bronė Pipirienė

Buvome pirmą kartą,labai patiko,jauku ramu.Labai skanios picos,aptarnavo labai greitai,maloni ,besišypsanti padavėja.Tikrai užsuksim dažniau.Ačių …

  • Viktorija Vinickienė

Labai viskas patiko! Skanus maistas, jauki aplinka. Bus proga, būtinai kartosiu!
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Gabrielė Daugmaudytė

Padavėjos - super. Bet kokybė maisto tokia suprastėjusi.. Pica rūgšti, skanioji būdavo tobula, o dabar vistienos vos pora gabalėlių.. Nusivylėme..

  • Simonas Baltūsis

Žiauriai skanios picos. Kepamos malkomis kūrenamoje krosnyje. Kainos irgi nesikandžioja: vidutinė pica(bet kokia) - 6 Eur. (2018 07 08 duomenys)

  • V S

Šviežia ir greitas aptarnavimas, malonus aptarnaujantis personalas, rekomenduoju apsilankyti. Kaina nėra labai aukšta kaip už tokią picą. 5/5

  • Daiva Šimkevičienė

Keturiems neleidžia sėdėti už vieno stalo, nors visi pasiskiepiję. Iš anksto darbuotuoja neinformavo, nors sakėme, kad dar ateis draugai.

  • Vytautas

Malonus aptarnavimas ir nebrangu. Ant picos visko daug. Bet padas tai toks popierinis. Gal reikėtų paieškoti kito tešlos recepto.

  • () renopvz@gmail.com

puikus maistas kada tik užeisi
Paslauga
Maitinimo paslaugos
Maistas: (5)
Paslauga: (5)
Atmosfera: (5)

  • Netavo Reikalas

Aptarnavimas baisus, neina prisiskambinti. Skambini pusę valandos ir dar numetineja ragelį.... Daugiau ten nebesilankysiu...

  • Rūta Vaškytė

Malonus aptarnavimas, skani vegetariška pica, be problemų leidžia priedus pakeist. :) Aplinka ne ypatingai jauki - tamsoka.

  • Dovydas Armalis

Skaniausios picos Šiauliuose. Ko gero likusi vienintelė malkomis kūrenama krosnis. Kainos ir kokybės santykis optimalus.

  • Gediminas Paulauskas

Atrodo visai nesenai picos buvo čia kepamos malkomis kūrenamoje krosnyje, gaila to nebėra, bet picos vistiek geros :)

  • litukas janusauskaite

Maisto laukti reikėjo ilgai, atnešė ne tokį užsakymą, koks buvo prašytas, tačiau maistas skanus, porcijos didelės.

  • Rokas Kovalevskis

Labai malonus aptarnavimas, greita, labai skanu, padavėjos savo darbą išmano puikiai, užsuksiu čia dar ne kartą.

  • v s

Super pica iškepta ne elektros krosnelės, o ant akmens. Ir labai greitai, ir kava late labai skani. …

  • R P

Skanios picos, geras aptarnavimas. Tik įėjimas nepritaikytas vežimėliams - tiek vaikiškiems, tiek neįgaliųjų.

  • Faustas Niaura

Puiki picerija, nebrangu ir skanu. Kai būnu Šiauliuose ir noriu skaniai papietauti, stengiuosi pietauti čia.

  • Edita Gricienė

Šalta ten... Jei reikia sėdėti apsimuturiavus tai nekažką... O šiaip maistas skanus. Aptarnavimas geras :)

  • Violeta As

Aptarnavimas labai malonus, greitai paruoštas maistas, aplinka labai graži, jauki, tikrai grįšiu dar :)

  • Mindaugas Kutavicius

Šauni vieta Šiauliuose! Ypač šaunus pardavėjų kolektyvas, profesionalus aptarnavimas. Verta aplankyti!

  • Regimantas Rusilas

Skanus maistas, malonus aptarnavimas, jauki vieta, kainos nedidelės brangiausias patiekalas 8.50.

  • Irmantas Vilimas

Be priekaištų. Kainos geros, kaip ir pačios picos
Maistas: (5)
Paslauga: (5)

  • Simas Janulynas

Puiki, picerija, malonus aptarnavimas ir svarbiausia didelis picų ir kito maisto pasirinkimas.

  • Tomas Lukošius

Per ilgas picos deliverio laikas. Jei pusantros valandos neužtenka tai nebėra ką ir besakyt

  • Mindaugas Balsys

Žalios picos, nedakeptas maistas, stiklinės purvinos, lėkštas ir kainos neatitinka kokybės

  • Tomas Ščiglinskas

Maistą labai skanus, porcijos labai didelės kainos mažos begalo skanus Ačiū …

  • Rimantas Danilevičius

Geros picos. Daug padažų. Galima pasiprašyti priedų papildomai už nedidelią sumą pinigų.

  • Justina Shtichleryte

Maistas pusetinas aptarnavimas tragiskas pas padavejas nerasta atidumo kliento atzvilgiu

  • Gediminas Balciunas

Labai sauni picerija ir kolektyvas superinis ačiu jums draugiškos mergaites …

  • Benass Kee

Labai skanios picos puikus aptarnavimas isiklauso į kiekvieno kliento norus 10 balu

  • Evaldas Usoris

Dvaras uždarytas, aplinka tvarkoma, pasivaikščioti ir pasigrožėti - pats tas.....

  • Gustė Mačytė

Graži aplinka, geras aptarnavimas, skanus maistas, padavėjos taip pat gražios;)

  • Vaida Žėkienė

Puikus maistas, aptarnavimas labai geras. Maisto ilgai laukt nereikia …

  • Ovidijus Skripkus

Puiki vieta. Skaniausios picos Šiauliuose. Malonus aptarnavimas. …

  • Brigita Štikelienė

Picos super. Mėsos patiekalai labai geri. Kainos nedidelės. Padavėjos fainos.

  • Ingrida Bubulė

Puiki vieta pavalgyt ir susitikt paplepėt,jauki atmosfera,puikus aptarnavimas

  • Paulius Filipavičius

Gedimino pica, kurioje galite skaniai pavalgyti arba šiaip praleisti vakarą.

  • Kęstutis Vaičiulis

Skanios, tikroj krosny kepamos picos, jauki aplinka, malonus aptarnavimas

  • Algimantas Pipiras

Labai skani kava skanios picos malonus aptarnavimas užeikit nesigailėsit

  • Matas Vaitkevicius

Jauki vieta, tiesa maisto cia nevalgiau tik atsigerem kavos ir kolos...

  • Arnas

Šaltibarščiai buvo surūge. Pieno kokteilis irgi sušokes ir surūges.

  • Airūna Šileikienė

Nebloga vieta kartais užsukti. Maisto skonis geras. Kaina taip pat.

  • Deimante Jasiulyte

Labai gera vieta. Malonus aptarnavimas. Skanūs maistas …

  • Vaiva Grabauskaitė

Labai skanu, fainas personalas ir greitas aptarnavimas :) 10/10

  • Modestas Kačiušis

Geras skanus maistas, maloni aplinka, truputi didokos kainos

  • Raminta Palaima

Jauki,rami vieta susitikti su draugais ar verslo partneriais

  • Tomas Didžius

Jauki vieta, erdvu, skanus maistas, bei geras aptarnavimas.

  • Laimonas Urnikis

Puikūs patiekalai, geros kainos, geriausia vieta pavalgyt.

  • Vidmantas Gvazdauskas

Greitas aptarnavimas, skanu ir pakankamai geros kainos...

  • Rolandas Dragašius

Skanus maistas, labai geras aptarnavimas. Siūlau užsukti.

  • face von true

Labai skanios ir sočios picos, nepagailėta ingridientų :)

  • Giedrius Petraitis

Kam daryti lauko terasa, jei joje neaptarnauja padavejai.

  • Rolandas Valtaris

Patiko.Skanios picos, nedidelės kainos. Sugrįšime vėl :)

  • Vytautė Danielienė

Labai malonus ir greitas aptarnavimas, likome sužavėti.

  • Evaldas Navickas

Skanios picos,malonu aptarnavimas ir labai geros kainos

  • Antanas Š

Picos labai skanios, bet staliukus reikia valyti …

  • Vita Urbonaitė

Prastas aptarnavimas, padavėjai reikėtų išmokti meniu.

  • Gintautas Samauskis

Truputi nusivyliau. Išsivaizdavau kad skanesnes picos.

  • Povilas Miklaševičius

Gražios, draugiškos padavėjas. Picos taipogi skanios

  • Edgaras Valys

Skanios picos ir nedidelės kainos. Gera picerija! :)

  • Sandra Lukšaitė

Suprastejusios picos, bet šiaip jauki vieta pasedet.

Similar places

Charlie Pizza

1082 reviews

Tilžės g. 109, 77159 Šiauliai, Lithuania

Gedimino pica

627 reviews

Aido g. 12, 78258 Šiauliai, Lietuva

UN PO - La Parma

99 reviews

Vytauto g. 76A, 76353 Šiauliai, Lietuva