Grand Café Hooghoudt

1029 reviews

Grote Markt 42, 9711 LV Groningen, Netherlands

www.cafehooghoudt.com

+31503116879

About

Grand Café Hooghoudt is a Cafe located at Grote Markt 42, 9711 LV Groningen, Netherlands. It has received 1029 reviews with an average rating of 4.4 stars.

Photos

Hours

Monday11AM-12AM
Tuesday11AM-1AM
Wednesday10AM-1AM
Thursday11AM-10PM
Friday11AM-11PM
Saturday11AM-11PM
Sunday11AM-11PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Grand Café Hooghoudt: Grote Markt 42, 9711 LV Groningen, Netherlands

  • Grand Café Hooghoudt has 4.4 stars from 1029 reviews

  • Cafe

  • "3x is scheepsrecht"

    "Ik kwam hier om te lunchen (het was 12:30 ongeveer) het grand cafe was rustig maar er zat hier en daar wat"

    "Vanmiddag hier geluncht"

    "Personeel erg flink maar zeer gehaast"

    "Normaal gesproken heerlijk eten met een prachtige ambiance"

Reviews

  • Danny Pastoor

3x is scheepsrecht. Niet meer wat het geweest is. 3x Slechte bediening ervaring gehad. 1) Ooit keer alleen geweest en tafel binnen aan het raam gevonden (4 a 5 personen), zonder reservering. Of ik aan een andere tafel plaats wou nemen omdat de tafel te groot was voor 1 persoon, ze hadden liever een groepje. Prima, geaccepteerd. Uiteindelijk andere tafel achteraf aangewezen gekregen, bleek ook een 4 persoons tafel te zijn. Aangegeven. "ow ja sorry dat is waar maar wilt u daar toch heen verhuizen." Personeel had gewoon eerlijk moeten zijn en aangeven dat ze bij het raam liever volle bezetting hebben. 2) bier paar keer met slechte ingezakte schuimkragen, wordt te vroeg getapt 3) laatst ook nog eens buiten op terras volledig glas bier over mijn rug heen. personeel (jonge dame en jonge heer) waren behulpzaam bij het aanreiken van doeken, excuus aangeboden. Zelf bij dame en heer om wat korting of rondje van de zaak gevraagd, werd wat om gelachen ."hehe weet niet of dat kan" "he he weet het niet, moeten we even vragen" vervolgens kameraad bij afrekenen nogmaals bij dame in kwestie beklag gedaan en om stukje coulance gevraagd, niets van dit alles "nee kunnen we niet doen sorry". Dit is enorm klant onvriendelijk, buurvrouw op teras voor wie het gemorste biertje bedoeld was, was ook stom verbaasd en is weggegaan.
Soort maaltijd
Anders
Prijs per persoon
€ 1-10
Service: 1
Sfeer: 4

  • Niek Van Wattum

Ik kwam hier om te lunchen (het was 12:30 ongeveer) het grand cafe was rustig maar er zat hier en daar wat. Bij het ontvangst werd ons gevraagd of we wouden lunchen met z'n tweeën, waarna wij doorverwezen werden om 2 trappen op te lopen en dan werden we daar ontvangen. Wat ik op zich jammer vond want wou liever beneden zitten maar dit kon niet. Eenmaal boven aangekomen moesten we een plekje voor 2 uitzoeken, we mochten niet aan een 4 persoonstafel aan het raam zitten (weer vreemd want het was niet eens druk). Toen we vervolgens de bestelling op wouden nemen en ik een kopje koffie wou bestellen kreeg ik te horen dat er boven geen koffie geserveerd werd, dit was toen voor mij de druppel en zei ik dat we dan wel ergens anders heen zouden gaan. Toen we op weg waren naar de uitgang kregen we toch nog te horen dat we wel koffie konden krijgen. Jammer maar wel te laat, normaal zit ik altijd graag bij jullie op het terras en het bevalt me altijd goed, maar dit is mij hier nu al een paar keer overkomen dus wou het deze keer met jullie delen zodat jullie hier hopelijk wat aan gaan doen. Want met z'n tweeën helemaal boven zitten waar het heel rustig is is niet leuk, je gaat naar een grand caffe voor de gezelligheid.

  • Roelynn Stavenga

Vanmiddag hier geluncht. Twee " ambachtelijke" runder kroketten op brood besteld en mijn vriendinnen broodje carpaccio. De presentatie van de kroketten oogde al niet heel smakelijk en het rund in de kroketten was ver te zoeken. De carpaccio op het broodje was ook niet heel rijkelijk. Personeel was ook niet heel vriendelijk. Ik vind het niet meer dan normaal om je gasten te vragen of alles naar is geweest bij het uithalen van de borden. Het eten was prima te doen en ik zal er ook wel genoegen mee nemen als het gastvrijheids niveau wat hoger was. Ik zal hier niet zo snel meer gaan eten. P.s. Daarnaast misschien even nadenken over de kleding keuze van je personeel. Het ziet er netjes uit maar valt een beetje buiten het concept en niveau. Daarnaast is het enigszins ouderwets en niet meer van deze tijd.

  • Eva Poppen

Personeel erg flink maar zeer gehaast. Drinken viel nog net niet om toen het op tafel gezet werd in de haast. Bestelling was verkeerd opgenomen daardoor lang moeten wachten zonder update of id. Spareribs waren fantastisch maar Club Salad was echt niet lekker. Leek wel oude sla gemixt met dressing. Bovendien werd het gebracht met een mandje brood er bovenop (erg smerig). Bij afrekenen aangegeven dat salade niet lekker was want tussendoor is niemand bij tafel langsgeweest om te vragen of het naar wens was en er was ook niemand die we aan konden spreken. Oogcontact werd vermeden en iedereeen had haast. Personeel werkt wel hard. Jongen die afrekende zei alleen: “oh wat jammer”…..
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40

  • tom mulder

Normaal gesproken heerlijk eten met een prachtige ambiance. Vriendelijke bediening die verstand heeft van eten. Echter was ik vandaag iets minder tevreden. Ik zat samen met mijn collega te genieten van het heerlijke eten, toen de ober plotseling vroeg of we waren uitgegeten. Voordat ik kon antwoorden had hij het bestek en de gebruikte servetten al op mijn en mijn collega’s nog half volle bord gegooid. De borden werden meegenomen en we hebben niet van de volledige lunch kunnen genieten. Hierna hebben wij ook direct om de rekening gevraagd en zijn wij vertrokken. Jammer, want normaal gesproken zijn wij zeer tevreden over Café Hooghoudt.

  • Rozemarijn van Renssen

Kan het café niets aan doen, maar op zondagavond in de zomer was het verassend rustig. Ken de stad niet, maar had anders verwacht. Wellicht had ik ergens anders moeten zijn. Ik ben vergeten een foto te maken. De kipsalade zal door studenten wellicht erg gewaardeerd worden. Het was heel veel kip en heel veel spekjes en hier en daar wat sla. Ik waardeer dat ze niet zuinigjes aan wilden doen, maar de verhouding was hier wel erg zoek en daardoor niet lekker meer. Iets v dressing kon dit niet opheffen. Ik heb m laten staan. De wijn was wel erg lekker. Jongeman op het terras was netjes, ze zijn iets sjieker gekleed dan ze zijn ;)

  • A Jacobs

Ik kom al jaren bij Hooghoudt met allerlei verschillende gelegenheden. Zowel voor een gezellige avond met vrienden, terrasje in de zon of een diner voor twee, bij Hooghoudt zit je goed. Vriendelijk en personeel met veel kennis van o.a. bier & wijn en niet te vergeten de uitgebreide bierkaart. Qua eten ook zeer tevreden, de tosti & spare-ribs zijn zeker aanraders!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Broodje Spareribs en Tostie XXL Met Zalm & 3 Ommeleten Met Carpaccio

  • Andy vR

De Bovenbeste Tosti XXL en de Boerenbrood Carpaccio smaakten erg goed. Ik had graag nog wat curry bij de tosti gewild, mss had ik er gewoon om moeten vragen. Een stukje broodpudding bij de thee smaakte naar meer en dus gelijk savonds zelf broodpudding gemaakt haha. Vriendelijke bediening en het eten was vrij snel klaar. Wellicht omdat het niet heel druk was. Wij komen zeker een keer terug.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 3

  • David

Trage bediening. Een van de serveerders voelde zichzelf te goed om zelf even de glazen van de vorige mensen weg te halen dus liep zo weg. Dik 5 minuten later werd het opgehaald door een andere. Zat bij de serveerders weinig oprechte gastvrijheid, alleen geforceerde gladjakkerij. Duurde ook te lang voor er gevraagd werd of we nieuwe drankjes wilden, we waren nog wel even gebleven als er 5 minuten eerder gevraagd was. Verder... tja bier is bier. Je zit beter bij de Drie of Der Witz.

  • Katja Lombaerts

Service was prima maar daar is het wel mee gezegd, het glas dat ik kreeg stonk ontzettend naar bier. De wijn was zo zuur dat het ook niet goed kon zijn. Daarbij werd onze tafel pas na een kwartier schoongemaakt terwijl wij hier gelijk om vroegen. Verder was ons eten ook niet goed van smaak en zitten we beide met ontzettende buikpijn.. helaas geen hooghoudt meer voor ons!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 1-10

  • Erik Maes

Enorm lawaaierig, vriendelijke maar trage bediening. Enige tafel die vrij was, was aan de voordeur waardoor we iedere keer een koude luchtstroom over ons heen kregen wanneer de voordeur open ging. De kinderen hadden honger en daarom zijn we blijven zitten in de hoop om snel te kunnen eten. De croques (of tosti's zoals ze daar genoemd worden) zijn inderdaad enorm: maar liefst 6 sneetjes brood

  • Enric Gonzalez

We nemen bijna wekelijks en al sinds vele jaren met een groepje een koffie/thee in het Hooghoudt café. Nu komt af en toe ook ons zoontje mee. Aangezien hij honger had en altijd een koekje van me krijgt gaf ik hem dat en liet het pakje koekjes even op tafel staan. Maar tot mijn verbazing kwam er meteen iemand van de bediening aangesneld om te melden dat meegebracht eten niet toegestaan was.

  • jelle hoekstra

Aardige mensen, helaas kunnen ze niet zo heel goed een uitsmijter maken, koud en ietwat veel (koude) kaas, misschien het verkeerde moment. Heel leuke plek in Groningen (dat vinden meer mensen, t was beredruk) bedankt voor uw reactie, ik snap het helemaal daarom zei ik ook dat het wellicht het verkeerde moment was, en nee ik heb niet geklaagd natuurlijk, uitzonderlijke omstandigheden.

  • Johan Visser

Ik had hogere verwachtingen gezien deze beoordelingen. Als café geweldig waarschijnlijk, maar om te eten echt geen 5 sterren. En als je een glutenvrij broodje wilt is het zelfs 1 ster, echter vind ik dat niet eerlijk beoordelen. Een studenten café met dito voedsel maar wel voor een zeer volwassen prijs. Het bewijst maar weer eens dat een A locatie niet altijd ook A klasse eten is.

  • Patrick Renkema

Wat een goede locatie met leuk en gezellig personeel. Het eten is hier echt heel lekker met keuze voor iedereen. Op deze plek is mensen kijken vanaf het terras en vanachter een biertje helemaal geen straf. Rolstoel toegankelijk? Het pand is jammer genoeg niet toegankelijk dus naar het toilet gaan, jammer joh. Maar dat mag de pret niet drukken. Wij komen zeker terug

  • Patrick E

In de middag geluncht op het terras van Grand Café Hooghoudt. Personeel was vriendelijk en heeft ons goed geholpen. We hebben genoten van een Vlammenkouk Spek (links op foto) en een Sandwichbol Spareribs (rechts op de foto) met daarbij een portie dikke frieten met brandermayonaise. Daarbij dronken we een verse jus d’orange en een alcohol vrije Paulaner Weizenbier.

  • Tim De Jong

Wij mochten een tafel uitzoeken en na 15 minuten was er nog niemand geweest om drinken of de kaart te brengen. Er stond 3 man personeel bij de bar te praten terwijl alle tafels om ons heen zonder drinken zat en dat terwijl er maar 5 tafels bezet was. Na 15 min weg gelopen en ze hebben niks door gehad.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner

  • S R

Broodje sparerib is iconisch! Uitgebreid lunch menu met genoeg keuze. De cappuccino mag wat sterker. Service is vriendelijk. Restaurant zit wel altijd bomvol en het personeel is daardoor altijd aan het rondrennen.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 4

  • Erik Doornbos (Treda)

Wat een fantastische plek. Heerlijk eten, top cappuccino en goed opgeleide en vriendelijke bediening! Hier moet je langs als je in Groningen bent!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Broodje Spareribs en Club Salad

  • Ronald Cremers

Gezellige kocatie voor een hapje en een drankje. Kwaliteit is goed. Lunch maaltijden prima. Bijzondere biertjes prijzig (Maalust 5,- per flesje). Vriendelijke bediening. Pand heeft meerdere verdiepingen. Als je slecht ter been bent iets om rekening mee te houden. Tweede verdieping uitzicht begane grond. Aanrader om terug te komen.

  • Floris Uithof

Heerlijk geluncht bij Grand Café Hooghoudt: lekkere tosti en smakelijk 'vlammenkouk' gegeten, allebei ruim voldoende en erg goed op smaak. Personeel heeft kennis van zaken en is erg behulpzaam, prijs-kwaliteitverhouding is ook prima en een fijne locatie. Al met al een goede stop voor een lekkere lunch, een biertje of een diner.

  • Christina Weenk

De fish and chips was perfect, van kabeljauw en niet vet, het 3 gangenmenu is vriendelijk geprijst en de bediening vriendelijk en attent. De hooghoudborrel bij de koffie maakte het af.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Deetje

Lekker! Ze hebben verschillende kleine gerechtjes die je kunt delen, wat het erg leuk en betaalbaar maakt! Dit heb ik nu 2 keer gedaan en alle gerechtjes die ik heb geproefd waren erg lekker. Vooral de zoete aardappel frietjes en Bruschetta's waren heerlijk!
Soort maaltijd
Anders
Prijs per persoon
€ 1-10

  • Melvin

Leuke plek, goed eten en grote hoeveelheid. En niet al te duur, ideaal voor studenten. Het is wel een beetje krap. Dus het is wel even puzzelen met de grote borden aan tafel.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 4
Service: 5
Sfeer: 4

  • kimberley de munck

Leuke café! Erg gezellig, leuke sfeer en vriendelijk personeel. Eten was ook top. (Barra surano, dikke friet en hamkaas tosti.. hadden wij genomen met drinken, een aanrader!)
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • A. Noniem

Gezellig en ruim opgezet restaurant, goede en snelle bediening, vriendelijk personeel, heerlijk en betaalbaar (!) eten, schone toiletten, leuk tentje met uitzicht op het plein
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30
Aanbevolen gerechten
Stokbrood

  • Rick Meijer

Heerlijke plek om even te borrelen. Goede stoelen en banken en als je geluk hebt zoals wij kun je bij het raam zitten en kijk je over de grote markt.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Anders
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 4
Service: 5
Sfeer: 5

  • Mika Hartman

Goed eten en drinken, alleen erg duur naar mijn mening. En het steeds maar vragen is het naar wens en moet u nog een drankje, begint vervelend te worden, begrijp het wel een beetje, gasten die 1 drankje bestellen en 2 uur lang een tafeltje bezet houden, is ook niet leuk.

  • Peter-Paul Hazelzet

De kwaliteit is hard achteruit gegaan, wel de toiletten opgeknapt, maar de koffie is duidelijk minder als voorheen.. misschien kan daar wat aan gedaan worden want als je daar voor komt en ook een nieuwe kaart tegenkomt die minder is, dan wordt het echt minder jammer...

  • Caroline Gussenhoven

Zeer vriendelijke en correcte bediening!! Lekker eten, geen fritessaus uit pakjes, maar lekkere kwaliteitsmayonaise! En ook niet onbelangrijk: propere toiletten!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20

  • Roberto Murcia

Voor lunch zeker hier zijn , maar voor diner helaas niet . Spare ribs bijna verbrand , taai als wat . Burgers net piepschuim , helaas gaan we niet weer doen .
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Gerbrand Meijer

Een prima plekje! Echter wanneer je bij een gerecht vraagt om patat i.p.v. aardappelen dan kan dit niet... patat hoefde niet speciaal gemaakt te worden. Een gemiste kans want het eten en de bediening is er goed! De kok dient op de vraag van … Meer

  • Jeroen Pel

De bediening gaat redelijk snel te werk. Kaart ziet er prima uit en veel keuze. Echter: mijn Fish & Chips bevatte een niet goed bereid stuk kabeljauw, veels te zacht en alsof deze al een tijd in een koekenpan heeft liggen pruttelen. De … Meer

  • Heleen van Meurs

Wat een verademing, ouderwets gastheer/vrouwschap. Je voelt je welkom, je wordt met alle egards behandeld, je wordt verwend! 10 ⭐ is wat het verdient. Dank voor een heerlijk genieten moment
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Desiré Gruppen

Hier op een doordeweekse dag met twee personen geluncht. Lunch was prima en bediening vlot en vriendelijk. Niets bijzonders. Prijs kwaliteit prima.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20

  • Jeanette Dusschooten

Zoals altijd heerlijk geluncht. Geen dagje Groningen zonder Hooghoudt
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Broodje Carpaccio en Club Tosti

  • Ilse van Rijssen

Ik weet niet of ik ooit ergens lekkerder geluncht heb! De bediening was super vriendelijk en het eten stond er binnen 10 minuten. Ik kom zeker terug als ik weer in Groningen ben!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch

  • cor vrijens

Tijdens mijn verblijf in Groningen hier gaan lunchen op het terras.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten

  • Actual

Ideaal om te lunchen en bij te praten, lekker plekje met uitzicht op het plein. Nette en gastvrije bediening. Nacho's mét kip is prijzig (€12,5), maar het zijn dan ook de beste nacho's die ik gegeten heb
Service
Ter plaatse eten

  • Ruben de Korver

Goede tent om te lunchen. Ruim opgezet en je kunt er comfortabel zitten. De bolletjes zijn riant en goed geprijsd. Personeel is vriendelijk!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Brunch
Prijs per persoon
€ 10-20

  • Tineke Hopstaken

Lekkere broodjes waar we wel heel erg lang op moesten wachten ...gasten die later kwamen en ook broodjes bestelden werden veel eerder bediend . Na gevraagd te hebben of het nog langer ging duren kwam er schot in de zaak.

  • Groningen 050

Broodje sparerib fenomenaal! Eigenlijk is alles gewoon goed! Maar broodje sparerib mijn nummer 1 4 sterren bediening kan iets beter op de lege glazen letten Verder helemaal dikke prima, drinken en eten komt snel

  • Anne Marije

Hele gezellige plek voor een drankje op een hapje eten. Het is er gezellig, het eten is prima en de prijzen zijn laag. De kaart is redelijk simpel, en dat zorgt ervoor dat er altijd wel iets opstaat wat iedereen lust.

  • Chris

Altijd een uitstekende bediening welke onderscheidend is van de nabij gelegen horeca en een goede kaart!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Anders
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • SerasI Victoria

van favoriete restaurant naar liever naar burger king. kwalitijd is dermate van tijd naar beneden gegaan.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Eten: 2
Service: 1
Sfeer: 3

  • Donna Draijer

Eten was prima, voor een prima prijs. Service was snel & vriendelijk. Beneden is het vrij koud, en tocht het vanwege de telkens opengaande deur.
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Laura Klein Nagelvoort

Je wilt het liefst het hele menu bestellen! Heerlijk eten, goede porties, uiterst vriendelijk en bekwaam personeel en een gezellig geroezemoes :) Genoten!
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Aafke Baas

Mooie ambiance bij Hooghoudt. Alles klopt. Bediening keurig in outfit. Ik houd ervan. Erg gastvrij, alert op de gasten. Heerlijk biertje gedaan. En de nacho's met stukjes kip......zooo lekker. Tot gauw.

  • Maria Pimenta

Echt heel gezellig leuk om te vertoeven Leuke personeel
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Brunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • pim voesenek

Gisteren hier heerlijk gelunched en een drankje gedaan. Daarna na het shoppen weet hier heerlijk avond gegeten! Super vriendelijk personeel en zeker een aanrader voor als je in de buurt bent!!

  • Jan Aike Strockmeijer

Heerlijk terras, goede service en heerlijk gegeten
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Henk Liebregts

Wij zijn hier geweest om wat te drinken tijdens een paar daagjes in de stad Groningen. Heerlijke cocktails met Hooghoudt jenevers gemaakt. Verder ook een ruime keuze in (speciaal) biertjes.

  • Karin van den Heuvel

Goed eten en snelle service ondanks de drukte
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 4
Sfeer: 4

  • Joost Kuin

Prettige plek aan de Grote Markt in Groningen. Bij mooi weer is een ruim terras voor handen. Reserveren kan zinvol zijn, met name als het weer uitnodigd om op het terras te gaan zitten.

  • Hanna Mae

Super lekker geluncht! Grote porties voor een normale prijs. Bediending was vriendelijk. Aankleding mag wel iets gezelliger.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch

  • Sandra Haringsma

Lekker gegeten. Uitgebreide kaart en vriendelijk personeel. De prijzen staan niet echt in verhouding voor alles wat je krijgt. Ze mogen best iets meer vragen voor de gerechten.

  • K. Z

Heerlijk geluncht en dat is eigenlijk nog te zacht uitgedrukt. Ook nog eens een vriendelijke prijs, servicegericht personeel en heerlijke plaatselijke biertjes

  • Allard Suiveer

Leuke en attente serveerster op het terras buiten. Warmte lampen aanwezig onder de parasol. Geen verkeer meer wat langs rijd sinds de wijziging

  • henk hoek

Leuk en druk terras, zeker om mensen te kijken. Lunch was heerlijk, ook glutenvrij. Top.
Eten: 4
Service: 5
Sfeer: 4

  • Casper Kuipers

Eten was niet lekker en hele dag erna ziek van geweest + 6 andere jongens die ziek waren
Eten: 1
Service: 1
Sfeer: 1

  • Wendy Westerhof

Gezellig en lekker eten. De kinderen even opgezocht in Groningen. Spontane actie met de kinderen wat hapjes gedeeld. Mooie centrale plek.

  • Erik Vogel

Prettige snelle bediening, ondanks de drukte, op terras aan de Grote Markt in Groningen. Lekker gesmikkeld en een drankje gedaan. Meer

  • J.L. Vos

Biertje met bitterballen. Gewoon lekker. Ook Gewoon bier merken ipv eigen merk wat het net niet is
Service:
Meer

  • W. R.

Goede service, vriendelijk personeel, vlotte bediening en lekker eten!
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Sophia Sophia

Al jaren een fijne plek om te lunchen. Mijn favorieten zijn de tosti’s, de nacho’s en sinds kort het broodje sparerib.

  • Will. Lankhorst

Fijn café op de Grote Markt met een hele fijne (bruine kroeg achtige)sfeer . Leuke medewerkers.
Service:
Meer

  • Gerard Van De Lavoir

Heerlijk biertje gedronken op het terras hier afgelopen zondag.
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Channah Van Der Boon

Lekkere lunch gehad. Vlammkouke. Lekker vers en snel bediend. Enige nadeel is dat het ontzettend lawaaierig is.

  • Koen

Hun eigen Hooghoudt weizen is top, en hun broodje sparerib vlees moet je echt proeven die is heerlijk.

  • Lisa Kleinhuis

Beste plek om te lunchen in Groningen! Zeer uitgebreide kaart en vriendelijk personeel. Wel vaak vol.

  • Frankiee

Zaten 45 min en niemand kwam naar ons toe slecht
Eten: 1
Service: 1
Sfeer: 1

  • Klaas Kooistra

Prima vriendelijk personeel en heerlijk gegeten.
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Henco Haarsma

Erg drukke zaak, maar heerlijke broodjes en ontzettend fijne bediening!
Service…
Meer

  • Stella Louisa Moussougan

Tantoe lekkere Italiaanse bol met spareribs. Echt een aanrader, ik geef de keuken een 10+!

  • Daniel Djahani

Echt een top plek. De bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam, het eten is nog beter!

  • Simone Bruins-Kleisman

Prima, leuk terras met uitzicht op de Martinitoren.
Prijs per persoon
€ 1-10

  • Elbrich N.

Erg lekker gegeten en was ook veel. Goede prijs kwaliteit verhouding

  • Michel de Groot

Lekker gegeten, super sfeertje
Soort maaltijd
Diner…
Meer

  • Robert Stephan

Superservice, mooie sfeervolle zaak en heerlijk eten. Aanrader!

  • S.J. Z

Leuke plek om savonds een biertje te doen

Similar places

Café Hoppe

3215 reviews

Grote Markt 38, 9711 LV Groningen, Netherlands

De Toeter

980 reviews

Turfsingel 6, 9712 KP Groningen, Netherlands

Café De Sigaar

916 reviews

Hoge der A 2, 9712 AC Groningen, Netherlands

Café Old Guard

793 reviews

3-5, Gedempte Zuiderdiep, 9711 HA Groningen, Netherlands

Flinders

757 reviews

Nieuweweg 2, 9711 TD Groningen, Nederland

Café Der Witz

530 reviews

Grote Markt 47, 9711 LX Groningen, Netherlands

Food Matterz

489 reviews

Oude Ebbingestraat 86, 9712 HM Groningen, Netherlands

Buckshot Café

465 reviews

Gedempte Zuiderdiep 58, 9711 HK Groningen, Netherlands

Café De Drie Uiltjes

460 reviews

Oude Ebbingestraat 47, 9712 HB Groningen, Nederland

Dees Coffeeshop

459 reviews

Papengang 3, 9711 PA Groningen, Netherlands