Havana Restaurant

4460 reviews

Masarova 2428/9, 628 00 Brno-Líšeň, Czechia

www.havana-restaurant.cz

+420704300322

About

Havana Restaurant is a Cuban restaurant located at Masarova 2428/9, 628 00 Brno-Líšeň, Czechia. It has received 4460 reviews with an average rating of 4.6 stars.

Photos

Hours

Monday11AM-11PM
Tuesday11AM-12AM
Wednesday11AM-12AM
Thursday11AM-11PM
Friday11AM-11PM
Saturday11AM-11PM
Sunday11AM-11PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Havana Restaurant: Masarova 2428/9, 628 00 Brno-Líšeň, Czechia

  • Havana Restaurant has 4.6 stars from 4460 reviews

  • Cuban restaurant

  • "Nádherná restaurace, několikrát jsem byl na Kubě a krásná restaurace, jídlo sice s Kubou nemá nic společného, ale ok"

    "Půjdeme pěkně popořadě"

    "Velmi příjemný zážitek"

    "Na rodinnou oslavu nikdy více"

    "Havana by měla být stylovou restaurací a dost se o to snaží, ale nějak mi úplně nejdou dohromady pomalované zdi doslova vším (byť původní kubánské motivy nejsou vůbec špatné) s jídelním lístkem v iPadu"

Reviews

  • Ladislav Sýkora

Nádherná restaurace, několikrát jsem byl na Kubě a krásná restaurace, jídlo sice s Kubou nemá nic společného, ale ok. Ale celkový dojem z restaurace- nadšení a myslel jsem si že jsem našel novou oblíbenou restauraci. Cestují hodně ( několikrát do měsíce) a stravují se jen v dobrých restauracích kde na ceny nehledím a nedělá mě problém dát větší spropitné, když jsem spokojený. Ale tady to pro mě bylo zklamání. Jídlo nebylo nějak dochucené , ale každý máme jinou chuť. Objednali jsme si panenku, pravda je že jsme ji chtěli o trochu víc propečenou ,aby z ní netekla červená šťáva,ale aby byla měkká a šťavnatá. Trochu víc propéct pro kuchaře a číšníka znamená vysušená tvrdá podrážka. Ze slušnosti i když se to nedalo jíst, jsme nechtěli dělat ostudu, ale opravdu to nešlo už ani kousat a jediné co bylo plné tak zuby od vláken. Tak jsme se rozhodli reklamovat. Nakonec jsme se dozvěděli " že jsme blbci, protože jsme to takto chtěli" bohužel jsem z oboru tak vím že číšník se měl zeptat a upozornit že víc propéct panenku může být nepoživatelný , když to kuchař neumí odhadnout a z trochu víc propéct aby z toho nestříkala krev ( zkušenosti) vám naserviruje podrážku od bot. A ještě se vám snaží vnutit že chyba je vaše.... Zajímalo mě jak to vyřeší... Jestli řekne chcete novou porci, jak se to dělá v podnicích na úrovni, nebo řekne něco jste snědli, tak vám započítáme nějaké procentové,jak se to dělá ve slušných podnicích, tady to byli jak na vesnici ...to jste chtěli, mám to odnést ...ano nedá se to jíst ... zaúčtováno 100% dali nám nějaký levný zákusek , na jejich obhajobu...takový krásný podnik, který musel stal hrozně peněz, příjemná atmosféra a tak vše pokazit , že se stane chyba, to všem ale v takové restauraci by měla být úroveň personálu na jiné úrovni a místo této negativní recenze bych napsal pozitivní , číšník by dostal spropitné v ceně toho jídla pod 10€ nedávám když jsme spokojenýí a byli by jsme spokojení všichni. A to už jsem přešel bezinková limonáda chutnala víc jak šifon,ale už jsem nechtěl prudit. Je mě to líto , ta restaurace je moc pěkná, jídla vypadají krásně, ale po této zkušenosti už tam nikdy nedojdeme. A je to škoda, moc se mě tam líbilo a majitel pro to dělá vše ,je to vidět , ale personál ho nepodržel, nevím jestli by to takto majitel chtěl, protože ceny jídel se mě zdáli na to jak je ta restaurace krásná nízké, e vidět že majiteli nejde jen o peníze ,ale i spokojenost hosta, bohužel jen majiteli...personál má vždy pravdu...
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 1
Obsluha: 3
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště a Parkování zdarma na ulici
Bezbariérový přístup
Vše ok

  • Já Já

Půjdeme pěkně popořadě. Když už si chce restaurace hrát na vítače, tak by ho měli naučit etiketu a hlavně rozumně obléct! Po našem příchodu týpek telefonoval s nějakým kamarádem, místo ukončení hovoru, jsme si museli počkat. Spíš to vypadalo, že vlastně jen hlídá, až přijde oficiální obsluha, která nás má usadit. Pak nám se slovy pojďte za mnou utekl někam do chodby restaurace a místo usazení slečny ke stolu jen mával rukama ''tam někam si běžte sednout'' takového zbytečného člověka bych okamžitě vyhodil, protože dělá jen ostudu a vypadá to neprofesionálně. Situace s máváním rukama se xkrát za večer opakovala i u dalších hostů. Pak se nás ovšem ujala perfektní servírka. Mladší slečna, plná energie, elánu a zápalu pro práci, úsměv, profesionalita, žena na svém místě. Tu si držte, protože to je za dlouhou dobu obsluha jak má být. Překvapila mě nabídka v poněkud nestandardní podobě v tabletu. Pro někoho může být fajn, pro někoho ne. Mě se to celkem líbilo, ale znám lidi, kteří by nesouhlasili. Negativně hodnotím nabídku jídel, jakoby návrat do minulého století, zbytečně široká nabídka jídel, které nemá kuchyně šanci stíhat vařit, což se během večera ukázalo u vedlejšího stolu, kde si stěžovali na dlouhé čekání, tuším, že přes hodinu. Jedním slovem sebevražda. My naštěstí přišli před špičkou a vybrané jídlo přistálo na stole během chvíle. Což se taky nakonec ukázalo jako špatně. Nedovařené šťouchané brambory byli bez chuti ale hlavně jejich nedovařené části křupaly mezi zuby jak čerstvá zelenina. Samotná ryba byla dobře udělaná, však úplně bez chuti. Myšlenka salátové ozdoby taky ztrácela smysl, protože nikdo si nedal ani tu práci ji ochutit ji třeba olivovým olejem. Polévka byla vynikající, výrazná chuť, výborná. Ještě několikrát jsem se díval jak plný lokál zvládá naše obsluha. Bravurně, slečna zvládala i angličtinu a ještě s humorem, pecka. Teď chvála - výborné koktejly! Vyzkoušeli jsme jich asi 8 a všechny výborné! Skvělá cena, výborná chuť a i vzhled, například zdobení jsem v jiných barech postrádal. Kladně hodnotím i celkový vzhled podniku. Akvária, dekorace moc pěkně, jen z těch umělých kytek bych utřel prach. Rádi se někdy vrátíme, ale spíš na drink, jídlo raději jinde.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
900–1 000 Kč
Jídlo: 2
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Doporučená jídla
Fazolová Pikantní Polévka Výborná

  • Barunka Kubíčková

Velmi příjemný zážitek. V rezervaci jsem požádala o místo blízko dětského koutku nebo podobné, které zaujme dítě. Nádherná recepční v tradičním kubánském oblečení nás uvedla ke stolu, kde jsem na hrající si dítě viděla pohodlně přímo od jídla, ochotně nám přinesla dětskou židličku, na děti tu jsou nachystáni opravdu skvěle. Trochu nás šokoval výběr pomocí tabletu a příliš široký výběr nápojů a vlastně i jídel, ale i s tím jsme si poradili. Na koktejlech jsem si pochutnala, jídlo bylo takové standardní, dětské jídlo bylo vyladěné do posledního detailu včetně dětského šampáňa a sběratelské kartičky v ceně, obsluha milá, laskavá, profesionální. Na to, jak je restaurace obrovská, mě příjemně překvapilo, že není rušná. Člověk se pohodlně baví, nemusí nic překřikovat. Na závěr krásný detail v podobě bonbónů v krabičce od doutníků. Milé, autentické, příjemné.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Vstřícnost k dětem
Na návštěvu dítěte jsou tu nachystaní, na požádání nám zarezervovali stůl hned vedle dětského koutku. Dětský koutek je menší, obyčejný, ale účel plní. Dětské jídlo je pojato formou pestré a lákavé hostiny pro malého návštěvníka, dětské šampáňo, kartička, lákavá ovocná ozdoba. Byla jsem z návštěvy s dítětem trochu nervózní, protože dítě zrovna nemělo náladu a bála jsem se, že budeme obtěžovat, rušit, ale obsluha byla profesionální, nikdo si nenálady dítěte nevšímal, nikdo po nás nevrhal žádné pohoršené pohledy a jídlo, kterého se dítě nakonec ani nedotklo, nám s úsměvem zabalili s sebou. Cítila jsem se velmi příjemně.

  • Lucie Dostalova

Na rodinnou oslavu nikdy více... Včera jsme zde měli rodinnou oslavu životního jubilea. Oslavenci jsme chtěli pořídit jako překvapení dort, proto jsme kontaktovali restauraci s prosbou, zda by to bylo možné zařídit přímo u nich. Dostali jsme odpověď, že by bylo lepší, abychom si dort zařídili samy a kontakt na cukrárnu, kterou provozuje stejný majitel. Víc nic. Protože jsme nevěděli, kde cukrárna je, jak je to daleko apod. a máme velmi malé děti, tak je logistika všeho náročná, rozhodli jsme se, že dort objednáme tedy v místě bydliště, ať nemusíme nikde běhat. Po příchodu do restaurace jsme požádali obsluhu, aby nám dala dort do lednice. Po večeři jsme požádali, aby nám dort přinesli. Oslavenec sfoukl svíčku a tak jsem obsluhu požádala o nůž a talířky. K našemu překvapení obsluha odpověděla, že tam ale dort jíst nemůžeme. Jedině, pokud by byl z jejich cukrárny. To byl poměrně šok, obzvlášť, když jsme s restaurací předem komunikovali a chtěli dort objednat přímo u nich. Ani přes vysvětlení situace a uznání obsluhy, že komunikace z jejich strany byla nejednoznačná, nám nedovolili dort nakrojit a sníst. Zkazili oslavenci radost a atmosféru celé oslavy. A to podotýkám, že utratu jsme nechali slušnou ..předkrmy, polévky, hlavní jídla, přípitek, rumy, kávy.. Takže do této restaurace už nikdy více. Pokud chcete mít hezkou oslavu, zvolte jinou restauraci. Číšníci tu ani jinak nejsou příliš milí, prostředí také nic moc. Hodně hluku. Jídlo mají dobré.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 4
Obsluha: 2
Atmosféra: 1

  • Daniel Keller

Havana by měla být stylovou restaurací a dost se o to snaží, ale nějak mi úplně nejdou dohromady pomalované zdi doslova vším (byť původní kubánské motivy nejsou vůbec špatné) s jídelním lístkem v iPadu. Jídlo i pití výborné. Obsluha příjemná. Nebylo třeba na nic dlouze čekat. Trochu mi vadila hlučnost (možná i špatná akustika) i přes příjemnou kubánskou hudbu. Zaskočila mně přítomnost recepční, ale dovedla nás k volnému stolu.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
500–600 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Nabídka pro vegetariány
Restaurace nabízí vegetariánské pokrmy včetně polévek. Určitě je z čeho vybírat.
Parkoviště
Obtížné parkování
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště a Parkování zdarma na ulici
Parkování
Restaurace a přilehlý komplex obchodů mají své vlastní parkoviště pro hosty a návštěvníky. Při naplnění kapacity lze parkovat na okolních parkovacích plochách u sídliště.
Vstřícnost k dětem
Mají tu dětský koutek, dětská menu, pomohou najít místo u stolu s dostatečně velkým prostorem pro kočárek. Pro ty nejmenší tu mají dětské sedačky ke stolu a další vybavení pro ty nejmenší.
Bezbariérový přístup
Vstup od parkoviště až ke stolu je bezbariérový.

  • Ondřej Moravec

Nejprve jsme měli privátní ochutnávku rumů ve VIP salonku, tam nemohu skoro nic vytknout. Prostředí bylo klidné a slečna, která nám rumy nalévala, byla milá a snažila se o poutavý výklad o rumu obecně i o konkrétních druzích zařazených do ochutnávky. Jen to bylo trošku moc rychlé, byť po konci "výkladu" vás nechají dál sedět v salonku a v klidu si rumy dopít. Chápu, čas jsou peníze, prostě úplně klidnou a pomalou degustaci nečekejte. Na degustaci nechoďte úplně nalačno, přeci jen vypít 5 panáků (sic malých) během cca 20-30 min zanechá stopy i na zkušeném pijákovi. :-) V rámci degustace jsme dostali láhev vody zdarma. Ochutnávka splnila svůj účel, jednu lahev výborného rumu z ostrova Mauricius (vyráběno přímo pro restauraci) jsme si koupili domů. Poté jsme se přesunuli na večeři, jídlo bylo velmi dobré (kubánská žebírka a trhané hovězí s rýží), obsluha šetřila úsměvy, ale byla rychlá. Prostředí je pěkné a stylové, ale na můj vkus příliš hlučné, na klidnou romantickou večeři ve dvou zapomeňte (alespoň v části, kde jsme seděli my). Oceňuji vybírání jídla na ipadu s fotkami, je fajn vidět, jak daný pokrm vypadá.

  • Lubos Svamberg

V této restauraci jsme byli s manželkou poprvé a recenze nelhaly, ba dokonce spíš naopak - skutečnost byla mnohem lepší. Sešlo se nás 21 na rodinné oslavě. Začínali jsme obědem a nakonec jsme vydrželi téměř do zavírací doby. Prostředí je nádherné, my byli v samostatném salónku, kde se o nás vzorně staral Harry spolu s dalšími kolegy a kolegyněmi. Jídlo bylo naprosto vynikající, velké porce a za příznivé ceny. Jak jsem již zmínil, obsluha byla perfektní a vždy jsme měli vše obratem. Velmi mile nás překvapili, když najednou donesli 21 obědů s rozmanitými jídly a vše teplé a dokonale naservírované. Překvapením pro oslavenkyni byla její fotografie na hladině šálku kávy. Určitě se sem zase vrátíme, abychom si mohli opět užít nezapomenutelné chvíle zde strávené. Děkujeme!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
800–900 Kč
Parkování
Restaurace je v malém obchodním středisku na kraji sídliště, kde je dostatek bezplatných parkovacích míst.
Vstřícnost k dětem
Pro děti je zde možnost vyžití, ať již v dětském koutku s elektronickými hrami nebo u akvárií či další možnosti.

  • Lucie Štěpánková

Naše první zkušenost s touto restaurací. Za nás obrovská spokojenost. Je to opravdu stylová restaurace s velkým množstvím alkoholu a dobrého jídla. Personál velice milý, ochotný, příjemný, zjistí a vysvětlí . I v úterý po 20:00 restaurace úplně plná. Jídlo hodnotím 1* naprostá dokonalost. Můžu všem doporučit, je to zas jiný styl restaurace než jsme zvyklí, ale stojí to za to. Každý si přijde na své. Probíhala i jak sem si mohla všimnout degustace rumů u jiného stolu a dokonce se nesl i dort s velkou prskavkou, když se v části restaurace zhaslo Restaurace má i dětský koutek. Doufám, že se zase brzy uvidíme a ochutnáme jinou specialitu Musím i vyzdvihnout možnost sestav si večeři sám kdy si volíš maso, přílohu, omáčky jak teplé a studené a dokáží použít i koření které třeba dávají na El Gaucho, dokonce nám i zbytek koření sbalili domů ať si vyzkoušíme i doma. Za mě prostě bomba
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře

  • Věra Prok

Jak píší - vynikající restaurace, personál skvělý, všímavý, příjemný. Jídlo také dobré. Prostředí restaurace ve stylu terária, rybičky, krokodýl atd. Vše OK až na recepci. Začátkem týdne jsem rezervovala stůl na sobotu a to do atria - stůl u krokodýla. Bylo zapsáno a potvrzeno. Koncem týdne jsem si to osobně ověřila na recepci, slečna mi ukazovala, že to je zapsáno. Ovšem jaké nemilé překvapení při sobotním příchodu! Stůl obsazen, slečna velmi nepříjemná a ke všemu nás usadila až vzadu v tom přístavku, který nemá ráz vaší restaurace a nikdy se mi nelíbil. Měl to být oběd k narozeninám, takže velké zklamání a dle mně hodně nesolidní jednání. Příště si už na rodinné setkání vybereme jinou restauraci.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
500–600 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 3
Doporučená jídla
Fazolová Pikantní Polévka Výborná a Chilli Con Carne

  • Miguel Cinematic

Velmi nevšední restaurace ani nevím kde začít. Takže jídlo : začneme výběrem na tabletu ( jdou s dobou = VELKÉ + ), nabídka nás mile překvapila ( možná i oslnila) skvělá paella na několik způsobů, jídla v kokosu, steaky luxusní atd atd... Prostě skvělé. Drinky taky úžasný. Obsluha: Velmi milá paní se vším poradí až se div pro zákazníka nerozkrájí Prostředí: Interiér jde hodně do stylu člověk se na chvíli cítí jako někde v Karibiku i muzika v pozadí vás k tomu posune nemluvě o rybkách v akváriích a živého krokodýla. Všude na vás koukají kvalitní rumy z celého světa. Dětský koutek nechybí ( možnost sledovat pohádky na tv, playstation, xbox +hračky) Místa k sezení je spousta kapacita restaurace je více než solidní. Hned u vchodu možnost zakoupit kvalitní rumy. Toalety byli čisté. Určitě uspořádáme další oslavu. Za nás paráda a dobrý zážitek
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd

  • Lenka Kynická

Restaurace má na výběr z velmi mnoha jídel, což oceňuji. Najdete tam jak jihoamerické pokrmy, tak i ty české a speciality jejich. Drinky také velké výběr. Obsluha občas byla rychlá, ale občas taky nevšímavá, což chápu, ale protože jsme tam byli v období večeří a bylo dost plno. Takže i čekání na jídlo jsme chápali, ačkoli 30 minut nám přišlo už dost na předkrmy. Drinky jsme měli alko, ale alkohol v nich nebyl cítit téměř. Jídlo chuťově velmi dobré i velké porce, což se za ty ceny sluší. Interiér restaurace se mi nelíbil, všude popsané zdi, ale asi to je ten vzhled, co chtějí. Stoly byly dost blízko u sebe, takže se nedalo moct bavit, protože byl velký hluk.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 3
Atmosféra: 3
Doporučená jídla
Fajitas

  • Martin Sikora

Dobré jídlo a atmosféra, kdy se oboje drží již roky stejně. Jak specifické jídla dle názvu restaurace tak i variace na vybrané české jídla. Všichni si vždy vybrali a chutnalo jim a na zakončení se vyplatí dat vynikající zákusky (výběr z vytríny). Obsluha příjemná a znalá. Parkování u objektu a větší parkoviště v okolí (více na hlavní).
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Parkoviště
Spíše obtížné najít parkování
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště a Parkování zdarma na ulici
Parkování
Lze parkovat hned u nákupního centra ale většinou je to plné. Lepší je zaparkovat na velkém parkovišti na hlavní ulici na větším parkovišti pro paneláky.

  • David Smejkal

Skvělé jídlo, báječná obsluha, parádní zážitek. Co napsat víc, zastavte se, a sami uvidíte. Já tuto restauraci objevil náhodou, a od té doby je mou pravidelnou zastávkou při cestách do Brna. Krásný vnitřní prostor restaurace, spousta místa a tolik rumů, že jsem si nedovedl představit, že jich tolik existuje. A dodnes mě to při každé návštěvě fascinuje. A všechny bych si přál ochutnat, i když vím, jak nereálné to je. Prostě zkuste, navštivte a uvidíte, určitě nebudete zklamáni.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
El Gaucho, Krem Cesnekpvy S Krupavou Slaninkou A Krutony, Dorty a Česneková Polévka

  • kuky puky

Tahle restaurace mě nadchla a určitě se sem zase někdy vrátím. Prostředí se nese v kubánském stylu což dává smysl. Profesionální obsluha, zajímavě řešený jídelní/nápojový lístek formou tabletu, kde skoro u všeho jsou fotky takže víte, co můžete očekávat. Velmi mile mě překvapily ceny! Žádné zbytečně předražené jídla a drinky. Milovníci rumu si přijdou na své. Největší rumotéka ve střední Evropě, nabídka je tak velká, že ani nevíte co ochutnat dřív. Obsluha určitě velmi ráda poradí. Škoda jen, že je to někde mezi panelákama na okraji Brna v Líšni a ne někde blíže centru, ale určitě to stojí za tu cestu sem. Je to zážitek.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
400–500 Kč

  • Martin Fine

Nepříjemný pocit po vstupu do restaurace,personál se hlasitě pochehtava za vedení manažera, ale co se týká jidla tak mohu jen doporučit absolutně skvělé i prostředí příjemné ,ceny standardní na Brno , takže skvělé.
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 2
Doporučená jídla
Polední Menu, Fajitas, Paella S Mořskými Plody, Varadero, Hovězí Carpaccio, Fazolová Pikantní Polévka Výborná, Mochyto XXL, El Gaucho, Krem Cesnekpvy S Krupavou Slaninkou A Krutony, Chilli Con Carne, Carpaccio Z Hovězího, Kubánská Limonáda, Akvárium, Valentýnské Menu, Dorty, Hovezi Carpaccio, Česneková Polévka a Dětské Menu
Vstřícnost k dětem
Skvěl

  • Czandra Cieva

Za nás dnes krásných 5 hvězd. Zde to neni jen o jídle, ale tak trochu o zážitku. :) Deti si zde krásně vyhraji v koutku, dostanou pozornost k detskemu jídlu v podobě přívěsku a poukazky do cukrárny. Jidlo výborné, ale co doporučuji, nemít velké oči . Pocitali jsme s tim ze porce budou jako v ochutnavkove restauraci a opak se stal pravdou, porce byly jako pro 4 lidi vse odnasime s sebou a za vse moc dekujeme. Nechat se obsluhovat tolika lidmi, je zazitek, pěkné a příjemné. Prostredi v kubánském stylu s prijemnoi hudbou. No a obsluha perfektni, vtipna a ochotna. Velmi děkujeme. Jedno vytknu.. Fazolky plavaly v oleji,nebyly moc dobré, ale byla jich kupa ‍♀️. Jinak paráda.

  • Záhon 1997

Rád bych se podělil o mé znechucené dopoledne v tomto podniku, usadili nás úplně mimo jako nějaké "outsidery" , pochopil bych to, kdyby byla restaurace plná, ale míst bez rezervace bylo dost. Obsluhovala nás velmi neprofesionální paní, jídlo nám donesla zřejmě brigádníce, protože vzít 3 talíře zvládne učeň 1.ročníku, každá porce vypadala jinak přitom si můj kolega a moje maminka dali úplně stejné jídlo, údajně loupané krevety, loupal asi pan kuchař po tmě, můj candát s citrónem, který pan kuchař místo krájení asi nakousal a raději nekomentuji, jídlo nedochucene, když jsme obsluhu informovali o nespokojenosti místo omluvy zaznělo "hmm" , tento podnik bych už nenavštívil ani zadarmo.

  • Karolína Kavková

Restaurace Havana je vyladěná do posledního detailu!... Krásné prostředí, které vás už od příchodu vtáhne do své atmosféry. Restaurace je opravdu veliká a má více místností. Líbil se mi i nápad výstavky rumů, které jsou ve skleněné vyloze která odděluje dva prostory. Co se týče jídla je vybíráno pomocí Ipadu. Velice oceňuji, že u jídel jsou i fotografie, pro lepší představu. Samotné jídlo bylo jedna velká dokonalost! Opravdu každý pokrm byl vynikajicí a nebylo co vytknout. Číšník byl také skvělý v rumech se vyznal a dokázal poradit i nabídnout. Třeba u Fajitas,které jsem jedla poprvé ukázal jak pokrm poskládat a jíst. Prostě doporucuji vsemi 10! Já si připadala jako na dovolené.

  • Pavel Svoboda

Vynikající restaurace, personál skvělý, všímavý, příjemný. Jídlo luxusní. Prostředí restaurace ve stylu, terária, rybičky, krokodýl, dětský koutek, prostě ráj. Rádi tuto restauraci navštěvujeme, ať už jen tak nebo k různým oslavám nebo příležitostem.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
700–800 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Polední Menu, Fajitas, Hovězí Carpaccio, Mochyto XXL, El Gaucho, Chilli Con Carne, Carpaccio Z Hovězího, El President Steak Sauce Grilled, Akvárium, Dorty, Hovezi Carpaccio a Klasika Gauco Steak
Vstřícnost k dětem
Koutek pro děti, dětské porce, ...

  • Veronika Ježková

Do Havany chodíme už dobrých 10 let. Nikdy se mi nestalo, že bych zde dostala něco špatného na talíř. Je to moje jistota výběru místa ať už na pracovní schůzku či teambuilding, nebo oslavy. Neznám jiné místo v Brně, kde by mi udělali Paellu, také neznám jiné místo v Brně, kde bych si většinou nechala jídlo balit domů, jelikož porce zde jsou opravdu velké. :) A taky jsem v Brně za ty roky nenašla lepší carpaccio. :) Fandím Vám, i když každý den není posvícení a ne vždy vychytám třeba svou nejoblíbenější obsluhu. I tak vždy odcházím spokojená a ráda se vracím. :)
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
500–600 Kč

  • Daisy Hrdlickova

Večer byl super, jídlo bylo dokonalí dala jsem si Paellu Chorizo jako hlavní chod ,chutě byly vyladění nuc me neruší vychutnala jsem si to a vůbec to nebylo ostré a jako dezert jsem ochutnala Asado aguava bylo to sice trochu moc přeslazene ale to tak asi patří :) . Čerstvá stava z kiwi byla totálně top stejně jako nealko koktejl v kokosu. Jen obsluha by trochu více se mohla usmát ale chápu že po celém dnů toho maj plný kecky jinak ve vsim vysli vstric a na kazde otázky odpověděli mile :) . Určitě se zase vrátím moc se mi tam líbilo.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 4

  • Hildegarda Sniegonova

Z venku pohled z mé strany byl poněkud pochybny,ale při vchodu nás uvítala slečna a doprovodila nás až ke stolu. Než jsme se usadili a rozhledli,přivítal nás číšník,který vnoučkovi podal pastelky s omalovankou a každému dospělému vložil do rukou tablet,kde byla nabídka jídel,pití,dezertu....je vidět,že v této restauraci se umí postarat o své klienty,než vám donesou jídlo,je od stolu na co koukat...akvária,terária s živočichy,plné sklenice alkoholu co pochází z Havany a v pozadí hudba z tohoto světa. Koktejl zdobený ovocem ,jídlo chutné ,krásné naaranžované ,nemělo to chybu...cena trochu vyšší,ale stálo to za to!! Mohu jen doporučit!

  • Šimon Hochman

Dobrý den, navštívili jsme tuhle restauraci a bylo to hrozné! Chtěli jsme si dát jen nějaký dezert a obsluha nám hned přinesla polévku, což neříkám že je špatně, ale mohli se nás prvně zeptat co chceme. Dále jsme si chtěli dát něco na pití a vůbec se nás nezeptali jestli nějaké pití chceme. V restauraci jsme byli s kamarády a chtěli jsme platit zvlášť, ale pán nám hned přinesl účtenku kde to bylo dohromady sečteno. Nakonec nám paní něco přinesla a vůbec jí nebylo rozumět co říkala a byla protivná.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
300–400 Kč
Jídlo: 3
Obsluha: 1
Atmosféra: 2

  • Peter Walter

Havana je jedna z nejlevnějších restaurací v Brně. Dá se tady dobře najíst. Chodíme sem často a nikdy nezklamali
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
300–400 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Doporučená jídla
Polední Menu, Fajitas, Hovězí Carpaccio, Fazolová Pikantní Polévka Výborná, Mochyto XXL, El Gaucho, Krem Cesnekpvy S Krupavou Slaninkou A Krutony, Chilli Con Carne, Carpaccio Z Hovězího, Kubánská Limonáda, Dorty a Hovezi Carpaccio
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště
Vstřícnost k dětem
Mají dětský koutek

  • Dahlia Maya

Skvělá stylová restaurace. Chodila jsem tam převážně na firemní akce a soukromé oslavy, zvali jsme sem obchodní partnery. Ale i na meníčko jsou senzační. K dispozici je i dětská židlička a přebalovací místnost.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Polední Menu, Hovězí Carpaccio a El Gaucho
Vstřícnost k dětem
Dětská židlička, koutek, přebalovací a kojící místnost. Myslím, že tam byla i mikrovlnná trouba na ohřátí prikrmu.
Bezbariérový přístup
S kočárkem úplně v pohodě.

  • Ondřej Jarolím

Přišli jsme na degustaci rumu. Na recepci ihned věděli kdo jsme, usadili nás, ochutnali jsme dva výborné tataráčky a poté jsme se přesunuli do VIP salónku, kde se o nás brilantně postaral zdejší rum master. Úžasný dojem z celé degustace byl dotvářen velmi klidným, příjemným prostředím a velmi obohacujícím, přesto však poutavým, zajímavým výkladem. Lze jen těžko přehlédnout, jak srdcová záležitost pro rum mastera vedení degustací doopravdy je a s kamarádem nás tato skutečnost celý večer nadměrně těšila. Rozhodně se nejedná o mou poslední návštěvu. Seděl bych tu hodiny, ba možná klidně dny… :)

  • libuse nausova

Od návštěvy nás skoro odradila slečna ,,recepční " v sukni s kanýry.Nesprávnou češtinou( byla to češka ) se nepříjemně divila,že nemáme rezervaci.Bylo nás dohromady šest,rozhodli jsme se podnik navštívit na poslední chvíli.Nakonec jsme byli rádi,že jsme to nevzdali.Obsluha příjemná,jídlo výborné! A místa bylo,světe div se,taky dost.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Vstřícnost k dětem
Jen jsme usedli ke stolu,dostaly vnučky omalovánky a pastelky,všimla jsem si i dětského koutku.

  • N. Mušková

Úžasná restaurace s příjemnou atmosférou a obsluhou. Restauraci jsme navštívili za účelem teambuildingu a určitě se chystám vracet i osobně. Překvapil mně jak velký výběr jídel různých stylů tak i alko a nealko nápojů, vše velice chutné a skvěle dochucené. Potěšilo mně také moderní pojetí jídelních lístků ve formě tabletů. Rozhodně doporučuji.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
800–900 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Rudolf Ursacher

Je třeba něco dodávat??? Já vlastně ani nemám co:)) Do Havany ,kterou jsme objevili před cca 10 lety, se vždycky s nadšením rádi vracíme:)) Kvalitu a schopnost uchvátit hosta si drží stále na perfektní úrovni. Jídlo tady miluju všemi smysly. A než se tu rozepisovat o superlativech, posuďte z fotek níže sami. Manželka si už několik let moc přála ochutnat humra. No, tak jsme si objednali rovnou DVA :))) A jací byli? Jak říkám......vše vám řeknou fotky.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+

  • Daniel Schmied

Velmi příjemná restaurace v kubánském stylu s velkým výběrem jídel a nápojů. Rychlá, milá a ochotná obsluha . Velice vhodné jak na obědové menu, které je za velmi nízké ceny ale přesto je zachována kvalita i kvantita jídla. Ale také na posezení s přáteli u dobrého jídla nebo drinku a vybere si z nepřeberné nabídky opravdu každý.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč
Doporučená jídla
Polední Menu
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Josef Schiller

Krásné místo, co se týče stylu úžasné. Jen pro to pokoukani stojí toto místo za návštěvu. Úžasná jídla, por e co se nedají sníst, to co nesmíte dostanete samozřejmě s sebou. Obsluha příjemná a vtipná. Opravdu doporučuji návštěvu a ochutnat jídlo a něco z obrovské nabídky rumu, je jich tu na 1000 a to nekecam. Za mě super.
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
400–500 Kč
Nabídka pro vegetariány
Nějaká je.
Parkování
Záleží na hodině

  • Petr Horáček

Fantastická restaurace s nezaměnitelnou atmosférou. Výborná kuchyně, vstřícný a ochotný personál, nádherné prostředí a neuvěřitelný výběr prémiových rumů. Opakovaně se sem rádi vracíme a mohu vřele doporučit.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Doporučená jídla
Fajitas, Kávový Dort, Paella S Mořskými Plody, Hovězí Carpaccio, Mochyto XXL, Carpaccio Z Hovězího, Kuřecí Vývar, Akvárium a Hovezi Carpaccio

  • Jitu Fuchi

Havanu vřele doporučuji. Kuchyně je naprosto excelentní. Ochutnávky rumu jsou vedeny naprosto skvěle. Pro každé návštěvě jsme ohromeni kvalitou a ochotou personálu. Pozor, je zde nutná rezervace. Zážitek. ❤️
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Paella S Mořskými Plody, Fazolová Pikantní Polévka Výborná, El Gaucho a Carpaccio Z Hovězího

  • Veronika Škarpišková

Naprosto fantastický podnik s úžasnou atmosférou. Určitě mohu doporučit vynikající hovězí carpaccio jako předkrm. Panenka s pepřovou omáčkou byla krásně do růžová a hovězí roštěná skvěle dochucená a propečenost též super. Velká nabídka alkoholických, tak i nealkoholických nápojů. Ceny jsou podle mě k dnešní době přijatelné. Moc děkujeme a určitě přijdeme zase :)
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
300–400 Kč

  • Jitka Křivánková

Při vstupu nás uvítala prijemna slečna v mexicke robe,a celý podvečer byl tez velmi příjemný,i obsluha vstřícná,pozorna,usměvavá.Jsou pripraveni a nachystani i na detske hosty!!!Spokojenost.Vyborna jídla i alko/nealko koktejli.Toalety s kachlemi v nádherných barvach v pořádku.Dekujeme a přijdeme rádi zas
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Zdena

oslava narozenin, 8 osob, všichni jsme byli velice spokojeni s pohotovou a přátelskou obsluhou, příjemným prostředím a skvělým jidlem - steaky, fachitas, paella, žebra. Jednoznačně doporučujeme.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
700–800 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Fajitas a Carpaccio Z Hovězího
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Hana Petrovska

Po letech mě to tady příjemně překvapilo. Jídlo výborné, ceny přijatelné, obsluha milá. Dobrý nápad s menu na tabletu, lze vybrat jazyk. Jediné co mi vadilo bylo nedostatečně oddělení prostoru pro kuřáky. Rezervace nutná.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 4
Doporučená jídla
Krem Cesnekpvy S Krupavou Slaninkou A Krutony

  • Pavla Bradáčová

Nedávno jsme navštívili cukrárnu v nedělní dopoledne a byli jsme velmi spokojení. Plná vitrína dobrot, nešlo vybrat jen jeden dortík. Velká nabídka nápojů, neskutečně nízké ceny.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Vstřícnost k dětem
Omalovánky na stolech. Dětský koutek.

  • paní Růžičková

Doporučuji. Po dvouleté odmlce nás vítr zavál do starých dobrých koutů. Tato restaurace neztratila na své osobitosti ani trošku, spíše naopak. Nejnovější technologie, rezervace, výběr jídel podle fotografií, super. Vysoce školený personál. Jídla vypadají velmi dobře a ještě lépe chutnají. Odpovídají vyšší cenové skupině. Těšíme se na další návštěvu. Více na blogu paniruzickova.cz

  • lubos palat

Nevím kdo vymyslel tablety a předražené jídla, ale pár let zpět byla Havana úplně někde jinde. Dnes jídla, která nedávají smysl a jídelníček tak dlouhý, že zapomenete co bylo na začátku. Před vstupem nutná rezervace jinak nic a to je restaurace naplněna z 50%. Pokud nepřijdete v poledne na polední menu, tak tam necháte pěkný bakšiš peněz.
Jídlo: 1
Atmosféra: 5

  • Tomáš Forman

Určitě jedna z nejlepších restauraci v Brně, kde se dá jednak dobře najíst a také ochutnat světové rum z různých koutů světa, některé rum jsou v ČR pouze k dostání/ochutnání právě tady…obsluha v pohodě, možná už zákazníky berou jako samozřejmost, takže by mohli mít víc osobní a přátelský přístup, ale jinak v pohodě vše…
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 4

  • Pavlína Scheichlová

Skvělé jídlo. Opravdu nadšení z předkrmů - různé druhy carpaccia a hlavního jídla - fajitas. Dobré víno k tomu, moc příjemný zážitek. Prostředí už je trochu za zenitem a popsané zdi mi vyloženě vadily, ale asi každého vkus.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
300–400 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 3

  • Terezie Menšíková

Velmi se mi líbí prostředí, které je perfektně vyzdobené jsou tu krásná akvária a rumy ve vitrínách z různých zemí. Obsluha byla příjemná, avšak se nás nezeptala, zda si dáme nápoje, po dojezení jídla nebylo jednoduché je odchytnout, jelikož byla doba meníček, ale nakonec se povedlo. Jídlo bylo vážně dobré a chválím i velmi přívětivé ceny.

  • Anna

Kvalita jídla se dle mě zhoršila. Je to velký rozdíl, když to porovnání s návštěvou před x lety. Původní: Naprosto super večer strávený v této restauraci. Obsluha příjemná, profesionální, věnovala se máme celou dobu, a kdykoliv byla potřeba. Jídlo výborné od předkrmu po dezert. Rumy a nápoje velice kvalitní.
Cena na osobu
1 000 Kč+

  • Jiri Dobrovolny

Měli jsme degustaci rumů Zacapa. Bylo to příjemné, paní rozhodně věděla o čem mluví a rumy byly výborné. Můžete si vybrat až 2000 rumů Rozhodně to stojí za to. Je to krásná restaurace s úžasným jídlem. Jako předkrm jsme měli jelení carpaccio. Můžu doporučit. Lepší jsem nejedl. Jídlo skvělé. Rozhodně se sem budeme vracet. …

  • Pavel Václavek

Dnes jsme si dali ve Vaší restauraci pozdní oběd a byli jsme velice příjemně překvapeni. Slušný a příjemný personál, výborné míchané nápoje a vynikající jídlo. Dezert a kávička také na jedničku. Určitě Vaši restauraci znovu rádi navštívíme.
Typ jídla
Oběd
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Petra Dostálová

Na doporučení jsme se s přítelem rozhodli, že zde strávíme Valentýn a zarezervovali si Valentýnské menu a byli jsme oba nadšení . Nejen příjemným a milým personálem, ale i samotným menu, které bylo výborné . Určitě to není naše poslední návštěva
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné

  • Ammar Otman

Jsem dost kritický a po poslední návštěvě v Havaně asi před 5 lety jsem si nedělal velké naděje, ale musím říct, že jsem byl velice spokojen, a to především s personálem, který hraje velkou roli v celkovém dojmu. Vím, že je to o čas jako na houpačce, ale my měli štěstí na příjemné lidi v obsluze. Díky :-)

  • Lenka Staňková

Po dlouhé době příjemná obsluha, jídlu se nedá z pohledu mých chuťových pohárků nic vytknout a závěrečná degustace rumů ...
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
700–800 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Fajitas

  • Pavel K.

Kubánská restaurace v Brně = Havana. Velmi oblíbená restaurace, která Vás nadchne stylem i atmosférou s hudbou ulic Havany :) největší sbírka rumů. Výborná kuchyně a steaky. Luxusní polévky. Pokud se Vam naskytne možnost zajít do VIP části tak si rozhodně dopřejte degustaci rumů. Dávám 5 hvězd :):)

  • Lukáš Pytela

Fantastická restaurace s nezaměnitelnou atmosférou. Výborná kuchyně, vstřícný a ochotný personál, nádherné prostředí a neuvěřitelný výběr prémiových rumů. Opakovaně se sem rád vracím a mohu vřele doporučit.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+

  • Honza W.

Na menu jidlo hodne levné, ale treba brambory sehrivany polotovar, coz je hodně znát. Ale cena prostě odpovídá kvalitě (Kč 90,-). Obsluha rychla a příjemná
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 3
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • michal javorik

Restauraci netřeba nějak hodnotit...O úrovni restaurace svědčí její obsazenost a návštěvnost. Jídlo si drží svůj standard delší dobu,jen tak dále!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Doporučená jídla
Fazolová Pikantní Polévka Výborná

  • Ida Dobešová

Chtěli jsme málé pivo, číšník donesl velké. Vývar studený, ikdyž jsme říkali, ať donese horký. Fajitas- zelenina twk strašně mastná. Za nás naposledy. Po 20 letech naposledy.
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
700–800 Kč
Jídlo: 1
Obsluha: 1
Atmosféra: 3

  • Kateřina Š.

Výborné jídlo i koktejly :) Velké prostory restaurace. Milá a pohotová obsluha. I když v restauraci byly dvě svatby vůbec jsme to na kvalitě nepoznali . Doporučuji velký výběr koktejlu, rumů a vynikajících jídel. Jako pozornost jsem dostala růži, příjemně potěšilo ❤️ …

  • Krtek Jan

Jídlo jako vždy skvělé, obsluha poněkud méně všímavá, prostředí? ....podle mne tak trošku slátanina...ale neurazí. Doporučuji.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 3

  • Evka Řehulková

Obsluha na 1* Prostředí - přišla jsem si jako někde na dovči v létě , ikdyž je leden - 1* Steaky 1* Drinky 1* Spokojenost. Jenom malinkatý mínus - přílohový chef by mohl trošičku více ochutit přílohy (brambory, fazolky). Určitě se vrátíme při další návštěve Brna .

  • Dobromila Hadašová

Atmosféra a vzhled restaurace nás vždy stáhnul do kubánské kultury. Jídlo výborné a co teprve výběr rumů…. Obsluha příjemná, pokud je restaurace plná, tak si na jídlo chvíli počkáte, což nám úplně nevadilo
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Heiko Gaarova

Supr restaurace se zajímavým designem, bohatý výběr koktejlů i jídla, vše bylo moc dobré! Jediné za co ubírám hvězdičku je číšník, který byl při placení bohužel drzý a nepříjemný (i přes velké dyško od celé naší skupiny), což nám trochu pokazilo závěr večera

  • Paris Grigoriadis

Tuto restauraci jsme navštívili opakovaně. Musím říct, že se k Vám moc rádi vracíme. Skvělé prostředí a výborné jídlo, fantastická obsluha. Vřele doporučuji na rodinné oslavy.
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 4

  • jiri zich

Moc děkujeme,vše bylo na výbornou,jako vždy. Jediný problém byl,že jsme měli zarezervovaný stůl dle dohody a ten byl obsazen Díky super číšnikovi se vše vyřešilo.
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Tomáš Toskano

Vše naprosto super. Obsluha milá, rychlá a ochotná. Velký výběr jídel. Bohužel jsem vyzkoušel jenom jedno . Musíme se tam určitě vrátit vyzkoušet další
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Max B

Hezké prostředí, dobré jídlo, příjemná obsluha, ceny ... no, ještě snesitelné.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Michal

Polévka byla výborná, dále musím pochválit obsluhu, ale hlavní chod byl spíše podprůměrný, navíc za tu cenu spíše tragický.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
400–500 Kč

  • Jiri Audy

Konečně restaurace, kde s chutí zaplatím. Děkuju za pěkný zážitek.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
500–600 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Mája

Havanu navštěvuji už několik let a stále perfektní! Obsluha milá, rychlá, pečlivá, jídlo vždy připravené podle toho co řeknete (obložené mísy) jinak velmi chutné a vynikající. Drinky ani nemluvím ☺️

  • Magda Juhasova

Jídlo, obsluha a prostředí opět nezklamalo. Vše bylo moc fajn a užili jsme krásný večer. Obsluha výborně poradila s výběrem jídla i pití. Děkuji
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Martina Homolova

Luxusní gastro zážitek. Vřele doporučuji, parkoviště vedle restaurace bez poplatku.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • MK MK

Restaurace je naprosto skvělá, obsluha fantastická až na kyselou a protivnou slečnu na recepci.. Myslím že její výraz zkazí náladu hned při příchodu. Jinak jídlo a drinky báječné ❤️

  • Kristýna Bařinková

Zatím vždy spokojenost, obsluha milá, jídlo chutné, prostředí zajímavé. Nejlepší lososový tatarák
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
500–600 Kč

  • Pavel Ungr

Skvělá kubánská restaurace na nečekaném místě. Vynikající výběr rumů (cca 2 000), skvělá kuchyně a super obsluha. Doporučuji i samotnou degustaci v samostatné místnosti.

  • Aleš Pietrula

Super milá obsluha, která dobře poradila. Jídlo také vydařené a nevšední koktejly. Určitě stojí za návštěvu.
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 4

  • Petr Nilaš (Petr Ň.)

Po delší době jsme tu uspořádali menší slavnostní oběd. Obsluha perfektní, pozorná, jídlo vynikající. Všem doporučuji a těším se na příště.
Typ jídla
Oběd

  • Miroslav Stříška

Naprosto bezkonkurenční. Skvělé jídlo, pití i obsluha.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Petr Vitásek

Je skvele, že se v Havaně naučili vařit dietní výpečky. Ale chuťově vynikající.
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Milda Buko

Příjemné a pohodové místo nepřeberné množství rumu výborné jídlo vše v kvalitě 1a
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jitka Vítková

Jedním slovem dokonalá. Jídlo naprosto úžasné. Milá a pozorná obsluha. A nádherné prostředí. Obrovský výběr rumů. Doporučujeme!

  • Sarka Novakova

Velmi krásná a nevšední restaurace personál je vynikají a příjemný jídlo dokonalé těšíme na další návštěvu

  • Monika Ralenovská

Jako vždy skvělý přístup personálu, luxusní jídlo. Určitě přijdeme zase.

  • Jaroslav Panáček

Skvělé prostředí, výborné jídlo , perfektní obsluha.