Jazz Fresh Café

285 reviews

Sokolská 48, 772 00 Olomouc 9, Czechia

www.jazzfreshcafe.cz

+420606780161

About

Jazz Fresh Café is a Cafe located at Sokolská 48, 772 00 Olomouc 9, Czechia. It has received 285 reviews with an average rating of 4.6 stars.

Photos

Hours

Monday8AM-7PM
Tuesday8AM-7PM
Wednesday9AM-7PM
Thursday9AM-5PM
Friday8AM-7PM
Saturday8AM-7PM
Sunday8AM-7PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Jazz Fresh Café: Sokolská 48, 772 00 Olomouc 9, Czechia

  • Jazz Fresh Café has 4.6 stars from 285 reviews

  • Cafe

  • "Příjemná, nijak velká olomoucká kavárnička, která je ideální k načerpání sil, pokud procházíte skutečným centrem Olomouce, tj"

    "Ve čtvrtek večer, kdy byl minimální provoz aut i lidí, jsme s ženou poseděli na klidné zahrádce, prohlížejíce si podivného parohatého ptáka nad vchodem, dohadujíce se o zařazení do systému a odmítajíce multilingvního pána z Krnova, který motaje se po ulici všem nabízel pravou 52% slivovici, popili jamajskou kávu, ledovou kávu a malinovou limonádu a bylo to příjemné posezení"

    "Po hodině čekání na snídani jsem se šel zeptat zdali se na nás nezapomnělo, stoly které přišly později již byly obslouženy"

    "Místo hezké, ale jídlo jsme bohužel ani neměli možnost ochutnat"

    "Krásná pestrobarevná a velice útulná kavárna"

Reviews

  • Radek Gabcan

Příjemná, nijak velká olomoucká kavárnička, která je ideální k načerpání sil, pokud procházíte skutečným centrem Olomouce, tj. Horní náměstí, kostel sv. Mořice atd. Nachází se přímo naproti kinu Metropol a z boku restaurace - klubu Jazz Tibet Club. Od něj je i odvozena ta část názvu odkazující na jazz. Kávě nelze nic vytknout, místním sendvičům a zákuskům jakbysmet. Obsluha rovněž příjemná a navíc svolná k různým experimentům typu, že jelikož nemají v nabídce pivo (jak si matně vybavuji), tak si ho můžete donést z vedlejšího Jazz Tibet Clubu :-) Interiér moderně a vkusně zařízen a vyzdoben. Zkrátka, pokud jste v Olomouci a chcete v centru na dobré kafe, chvilku posedět, dát si zákusek, tak Jazz Fresh Cafe je jedna z mála možností, kde to bude příjemná záležitost.

  • Přemysl Pavka

Ve čtvrtek večer, kdy byl minimální provoz aut i lidí, jsme s ženou poseděli na klidné zahrádce, prohlížejíce si podivného parohatého ptáka nad vchodem, dohadujíce se o zařazení do systému a odmítajíce multilingvního pána z Krnova, který motaje se po ulici všem nabízel pravou 52% slivovici, popili jamajskou kávu, ledovou kávu a malinovou limonádu a bylo to příjemné posezení. Kávy výborné, limonáda přírodní, nepřeslazená, slečna-obsluha příjemná, ochotná, rychlá a bylo vidět, že se rozhodně nefláká. Příjemné místo, které určitě doporučíme dál a určitě někdy vyzkoušíme i tousty nebo něco sladkého.

  • Daniel Šebík

Po hodině čekání na snídani jsem se šel zeptat zdali se na nás nezapomnělo, stoly které přišly později již byly obslouženy. Dostal jsem odpověď na půli cesty ve dveřích a na půl huby, že určitě ne... Po dalších 15 minutách a obsloužení dalších stolu jsem se znovu zeptal a bylo mi řečeno že se nějak zatoulala lístky a že budeme čekat dalších 30 minut. Nepadla přitom žádná omluva... Nevadí mi nějakou dobu počkat ale vadí mi lhaní, zde jsem byl naposledy!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Natalia Válková

Místo hezké, ale jídlo jsme bohužel ani neměli možnost ochutnat. Čekali jsme na menu 15 min a i když jsme seděli hned vedle baru, dostali jsme jedno pro 4 osoby až když jsme se na ně přímo zeptali. Čekali jsme dalších 15 min až servírka za námi přijde, ale pořád chodila vedle a úplně nás ignorovala. Rozumím, že obsluha nestíhala, ale stačilo nám říct, že budeme muset chvíli počkat. Místo toho jsme byli celou tu dobu ignorování a nakonec jsme prostě odešli.
Obsluha: 1
Atmosféra: 2

  • Johana Šuleková

Krásná pestrobarevná a velice útulná kavárna. Na posezení s přáteli nebo i knížkou, vám nabídne pohodlí a širokou náruč nápojů, krásných desertů, ale i lákavých slaných pokrmů. Kávarna je velice malinká, takže pokud hledáte prostor pro interní rozhovory, zde se vám 100%ního soukromí, při naplněné kapacitě kavárny (a to je velice často), příliš nedostane. Na profesionální, milou a pozornou obsluhu nedám dopustit.

  • Michal Ruzicka

Nejlepší lívance na slano se sirupem, jaké kdy ochutnáte. Drží hezky při sobě, jak malý burger. Výborné kafe a velký výběr všeho možného. Ale nejvíc mě dostaly ty lívance... přijdu zas.
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Parkování zdarma na ulici

  • Roman Sívek

Toto místo jsme zvolili ke snidani druhý den dovolené. A určitě nelitujeme. Snídaně byla luxusní (lepší něž v Cafe Mahler), káva výborná. Velice mile nás překvapili čaje z čerstvé máty a zázvoru. Cena trochu vyšší, ale stálo to za to. Být tam déle, tak se určitě vrátíme. I když v budoucnu, proč ne.
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Hana

Místo vhodné nejen k odpočinku po náročných nákupech Posezení venku příjemné, čisté a pohodlné, 1 minutu od historického centra města☺ Obsluha usměvavá, rychlá. Výborná domácí limonáda- malinová a hrušková s grepem. Třešničkou na dortu byla specialita podniku - káva s čokoládou a chilliMožnost platby kartou je v jednání DOPORUČUJI

  • Tereza Košařová

Velmi útulná a příjemná kavárna v srdci Olomouce. Vynikající výběrová káva z berlínské pražírny The Barn, která chuťově nikdy nezklame. Možnost zvolit i alternativní přípravy. Skvělá nabídka také co se týče jídla týče, oceňuji množství sandwichů, toastů, slaných bulek atd. Možnost venkovního posezení a vždy přátelská obsluha.

  • Petr Hroch

Malinkatý, téměř intimní prostor překvapí vtipným designem a hlavně neotřelým konceptem. V Olomouci asi jedna z nejlepších trendy kaváren. Vždy jsem se setkal se vstřícnou, nikoliv však vlezlou, obsluhou a vždy si skvěle pochutnal. V létě navíc přibyde vkusná zahrádka stylu téměř milánského. Doporučuji!

  • Eva Augustinova

Super milá obsluha. Jídlo bylo rychle hotové. Brala bych větší výběr v jídelním listku. A řecký Talíř byl dobrý ale nikoliv vynikajici
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 3
Obsluha: 5
Atmosféra: 4

  • Łukasz W. (fikanderek)

Malá a útulná kavárna, kde si dáte i veganské dezerty.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Nabídka pro vegetariány
Vegan cakes.

  • David M.

Velice příjemná kavárnička s vstřícným personálem, příjemnou atmosférou a velice milým překvapením byla dobrota, kterou měli na mlýnku a kterou báječně připravili (mám na mysli kafčo). Jejich tousty taky stojí za zakousnutí.

  • Kristýna Siderasová

Výborná káva, osvěžující limča a famózní lívance se švestkami a perníkovou drobenkou. Nemělo to chybu!
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Denis Růžička

Vyšší ceny, ale obrovské porce a výborné snídaně. Posezení vám zpříjemní obsluha a parádní hudba. - Platba hotově i kartou. - Toalety uvnitř kavárničky.
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Premysl Skalka

Smíšené pocity. První návštěva skvělá, podruhé katastrofa.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Brunch
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 3
Obsluha: 1
Atmosféra: 2

  • Michaela Srncová

Dokonala kava, dezert i zázračná limča (Woody soda) s opravdu zajímavou příchutí dubové kůry a dalších spešl ingrediencí. Vše tu bylo výborné. Byla jsem tu poprvé, ale určitě ne naposledy.

  • Sabina Š.

Moje nejoblíbenější káva v Olo. Doporučuju též snídaně. A mají opravdu výbornou malinovku! Ne jen obyč vodu, sirup a jednu malinu.
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Lída Landová

Naprosto super kavárna,kávo-čokoláda s dvojnásobným chilli...čokoládový desert a domácí limonáda. Skvělé zakončení čtvrtečního večera. Jen tak dál. Nejlepší kavárna v Olomouci

  • Radka Trutnovská

Výborná káva, dobré tousty na snídani, supr zahrádka, ale ten den měli nějaké technické problémy v kuchyni a vázla celkem dost i obsluha, ale na to tam mám “štěstí”...

  • Michaela Indráková

Výborná káva. Fajn snídaně.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
500–600 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Zdeněk Konopásek

Jo, milé malé místo, zajímavý výběr kávy, dobré dortíky (měl jsem makový). Obsluha vlídná a pozorná. Našli jsme tu prostě prima útočiště na snídani za mrazivého rána.

  • Vítek Dočekal

Dobrý kafe, skvělý zákusky a sendviče, příjemné a útulné místo. Jako bonus měli otevřeno od rána i o letních svátcích, což je pro olomoucké kavárny mimořádný přístup.

  • Renata Uřičářová

Kavárnička pěkná,ale zklamolo mě , že jim tam vypadává vifi a nemohli jsme patit teda kartou a museli jsme platit hotově
Obsluha: 3
Atmosféra: 4

  • Ondřej Sejk

Výběrová káva z berlínské pražírny The Barn a neskutečně milá slečna za kavovarem, která má kávu nejen jako práci ale i jako koníček. Zkrátka super zážitek

  • Petr Vybiral

Skvělá kavárna!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Brunch
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Roman Pešek

Mezi TOP 3 kavárnami v Olomouci. Ukázkové cappucino. Výborné toasty, sendviče. Na snídani vajíčka dle volby z vedlejší restaurace - nebojte se zeptat :-)

  • marie hnilicová

Úžasná, útulná kavárna s vynikající kávou! Doporučuji navštívit! Na výběr plno úžasných vegan, bezlepkových dezertů. Budete se přímo olizovat …

  • Nela B.

Příjemná atmosféra, výborná káva, skvělý výběr. Jsem kávový závislák a kavárenský povaleč a vždy když navštívím Olomouc, nezapomenu na Jazz Fresh café!

  • Pavel Portyš

Jedna z nejlepších kaváren v Olomouci nabízející kromě kávy a skvělých zákusků také sendviče a quiche. Posedět můžete uvnitř nebo na zahrádce. …

  • Veronika S.

Výborná káva,dá se i skvěle a chutně posnídat.Jediné co mě zamrzelo bylo,když na zahrádce dosti vázla obsluha.Museli jsme se několikrát upomínat.

  • Jakub Jurczek

Výborná kavárna, malá a útulná. Vynikající káva i domácí fresh limonády a nápoje. Zákusky velmi dobré. Doporučuji na relax za každého počasí!

  • Adéla Pustějovská

Kavárna s výběrovou kávou na mlýnku z Berlína The Barn, chuťově skvělá, krásná mikropěna v mléku, teplota taky v pořádku, děkuji ☕️ …

  • Kristýna M.

Příjemné posezení v útulné kavárně bylo pro mě nejlepším zážitkem v Olomouci. Moc dobrá káva a zajímavá výběr různých pochutin.

  • suchanec

Vynikající malá kavárna, příjemná a pohotová obsluha! Káva velice chutná. Doporučuji všem kdo hledá chvíli relax u dobré kávy.

  • Leona Kovarikova

Vynikající káva, zákusky, tousty. Milá obsluha. Jen by to chtělo kavárnu zvětšit, je to malinké lidí jsou k sobě namačkáni.

  • Veronika Kohoutová

Skvělá kavárna, příjemná obsluha, zajděte vždy, když můžete. Nikdy vás zde nezklamou , ba naopak vás čeká skvělý zážitek

  • Matyáš Fritscher

Výborná káva, o které toho obsluha dost ví, skvělé masové tousty a zákusky. Velice útulný interiér a příjemná obsluha.

  • Oto Kurac

Přišli jsme už spíš podvečer a už to nemělo ty grády. Cappuccino bylo studené a dortíky malinko oschlé. Obsluha milá.

  • Květa Smutná

Příjemná atmosféra a milá obsluha. Našli jsme zde takovou snídani, jakou jsme na náměstí marně hledali. Další

  • Milan Vavřinec

Příjemné a klidné prostředí...milá obsluha a výborné kafe
Obsluha: 4
Atmosféra: 4

  • Lu P

Chtela jsem Mela Gibsona a dostala jsem ho!!! Absolutně luxusní kava! Milá obsluha! Skvělé dorty!

  • Martina Kalinová

Tak dobré Latte jsem již dlouho neměla. Příjemná, útulná kavárnička kousek od centra Olomouce.

  • Katerina Sedláčková

Super obsluha a skvělá káva... O zákuscích nemluvě( také vynikající )...rádi se sem vracíme

  • Ivo Spilka

Skvělé kafe, perfektní toust, komorní prostředí. Ideální stav po zkoušce z anatomie …

  • Jakub Mrázek

Skvělé místo, výborné jídlo a příjemná obsluha. Dekujeme za servis!
Služba…
Další

  • Gabriela Sobková

Kává výborná, ale čekat 35 minut na ovesnou kaši, kterou Vám donesou vlažnou není ono.

  • Robin Plodek

Útulné prostředí, milá obsluha a fantastické kávy dorty a tousty. Můžu jen vynachválit

  • František Zejda

Káva chuťově dobrá, ovšem bez pěny. Obsluha příjemná a svižná. Fajn posezení venku.

  • Daniel Látal

Zajímavé a originální místo. Káva výborná. Tu byste v Olomouci jinde hledali težko.

  • Michal P

Opakovaně velmi pozitivní zkušenost. Výborná káva, domácí limonády i občerstvení.

  • Matěj Cetkovský

Chutné sandwiche, dezerty a nápoje. Nenavštěvuji poprvé a rozhodně ani naposled.

  • Vilém Pomoc

Lepší Irish coffee jsem ještě neměl. Obsluha je velmi milá a vnitřek útulný :)

  • John Pirannha

Dali jsme si horkou čokoládu a rooibos capuchino, naprostá spokojenost

  • Richard Trébal

Velice příjemná obsluha, dobrý jablečný desert a výborná káva ☝️ …

  • David Vašíček

Famózní filtrovaná káva (Keňa z pražirny The Barn), příjemná obsluha.

  • Michal Vašenka

Příjemná kavárny s výbornou kávou a sendviči. Ideální snídaně …

  • Jaromir Krisica

příjemné místo
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 5

  • Michaela Řeháková

Výborná snídaně za skvělé ceny, milá obsluha a krásná menší teráska.

  • Petr Novotný

Příjemný úkryt v rušném centru. Vynikající káva s dobrými zákusky.

  • Pavel Žemlička

Moje nejoblíbenější kavárna, asi nejlepší Flat White …

  • Petr Kříž

Příjemné prostředí a personál, dobrý výběr. Perfektní limonády.

  • Jakub Štefánek

Kavárna s milou obsluhou a velmi dobrou nabídkou produktů.

  • Pavel Rido

Neskutečně skvělá obsluha a parádní káva …

  • Pete Lupton

Výborná káva a zákusky, ale místo není zrovna prostorné

  • Top Secret

Výborná kává a zákusky, útulné originální prostředí :)

  • Tomas Martoch

Kava tak na puli cesty mezi Italii a specialty coffee.

  • Radka

Milá obsluha, výborné limonády, káva i občerstvení :)

  • Natálie Kučerová

Skvělá káva, vždy něco dobrého na zub. Doporučujeme!

  • Jan Svatopluk

Káva výborná ale 19. září nepříjemná blond obsluha.

  • Televize PLACH

Skvělý, vážně skvělý, víc bych k tomu nedodával.❤

  • Žanett Žaludková

Malá kavárnička. Jen pár stolečku. Výborna káva.

  • Valdemar Hönig

Milá obsluha a dobrá káva na příjemné zahrádce.

  • Antonín Martinek

Top káva a obsluha. Malé a příjemné místo.

  • Slavka Mikusova

Můžu vřele doporučit skvělá káva i obsluha

  • Ingrid Steklá

Intimní prostředí pro šálek kávy a čaje.

  • Martin Dvořák

Na ranní kávu či snídani bezkonkurenční.

  • Nora Rusev (magiciansdamsel)

Příjemná kavárna v centru Olomouce.

  • Šárka Novosadová

Výborná káva a skvělá obsluha.

  • Jakub Doležel

Nejlepší Flatwhite ve městě

Similar places

Naše Café

636 reviews

779 00, Dolní nám. 173/15, 779 00 Olomouc, Czechia

Coffee Library

574 reviews

1, Biskupské nám. 842, 779 00 Olomouc, Czechia

Long Story Short Cooking Bar Café

517 reviews

Koželužská 945, 779 00 Olomouc 9, Czechia

Café Mahler

481 reviews

Horní nám. 322, 779 00 Olomouc 9, Czechia

Cafe Hajek

306 reviews

8, tř. Svornosti 180, Nová Ulice, 779 00 Olomouc, Czechia

Caffe Dolce Vita

237 reviews

1. máje 38, 779 00 Olomouc 9, Czechia

Café+

207 reviews

Mariánská 850/14, 779 00 Olomouc 9, Czechia

Café on the Balustrade

75 reviews

28. října 9, 779 00 Olomouc 9, Czechia

Café Palác

74 reviews

1. máje 869/27, 779 00 Olomouc 9, Czechia

Momento Café

49 reviews

Jeremenkova 23, 779 00 Olomouc 9, Czechia