Kavárna Bolt Café|DOV

261 reviews

Ruská 2993, 703 00 Ostrava 3, Czechia

www.dolnivitkovice.cz

+420724955121

About

Kavárna Bolt Café|DOV is a Cafe located at Ruská 2993, 703 00 Ostrava 3, Czechia. It has received 261 reviews with an average rating of 4.4 stars.

Photos

Hours

Monday10AM-6PM
Tuesday10AM-6PM
Wednesday10AM-6PM
Thursday10AM-6PM
Friday10AM-6PM
Saturday10AM-6PM
Sunday10AM-6PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Kavárna Bolt Café|DOV: Ruská 2993, 703 00 Ostrava 3, Czechia

  • Kavárna Bolt Café|DOV has 4.4 stars from 261 reviews

  • Cafe

  • "Het machtig industrieel complex van meer dan 100 jaar oud"

    "Kawiarnia usytuowana kilkadziesiąt metrów nad ziemią na terenie dawnej huty żelaza"

    "Pri prijezdu do kavarny jsme meli neprijemny pocit z vysky a ty mezery jak jde videt pod sebe dolu!Nic pro ty co se boji vysek! Manzelku mi ale uklidnila obsluha"

    "The most important tourist spot in the whole Ostrava"

    "Pyszne ciasto, miła obsługa i ładne widoki"

Reviews

  • Hugo Smant-Laarman

Het machtig industrieel complex van meer dan 100 jaar oud. Je valt in de ene verbazing naar de ander en je raak maar niet uitgekeken. Op elk vierkante meter ontdek je iets nieuws. Je kunt bijna overal vrij rondlopen en er zijn enkele tours de bezoeken. Let er wel op dat ze alleen in het Tsjechisch zijn en dat is een beetje jammer want dit trekt zeker veel toeristen aan. Daarnaast zijn er overal barretjes, musea en andere dingen te bezoeken. Ook het parkeren voor de deur is gratis. Wij hadden voor de bolt tower gekozen met gratis consumptie van het café dat meer dan 300 meter hoog staat. De tickets zijn elk 100 kroon per stuk waard. De koffie en thee waren goed en neem er een gebakje bij. Al met al hoefden wij slechts een paar kroon bij te betalen dus dat viel allemaal wel mee. Vanuit het café kun je nog naar de top van de toren lopen om een prachtig uitzicht over complex en de stad te krijgen. Wat wij overigens niet snapten is dat wij een helm op moesten maar daar zullen zij wel hun redenen voor hebben. Dit is zeker het mooiste attractie van Ostrava en ik raad het iedereen die Ostrava komt bezoeken van harte aan.

  • Funflik

Kawiarnia usytuowana kilkadziesiąt metrów nad ziemią na terenie dawnej huty żelaza. Rozpościera się z niej piękny widok postindustrialnego krajobrazu Dolnych Witkowic, obracając wzrok zobaczymy panoramę Ostrawy lub przy dobrej pogodzie widok na majaczące w oddali góry. Na dwóch poziomach serwowane są pyszne ciasta, kawa oraz inne napoje. Polecam spróbować miodownika, jeżeli akurat będzie dostępny. Wnętrze urządzono nowocześnie z drobnymi mebelkami zapewne z racji ograniczonego miejsca. Wykupując wejściówkę do kawiarni z dwustu koron przeznaczonych na bilet sto przeznaczone jest na konsumpcje (uwaga w kawiarni płatność wyłącznie gotówką). Czas nie jest limitowany, w cenie biletu możliwość spacerowania do woli oplatającym szczyt wieży balkonem, z którego możemy podziwiać opisane wcześniej widoki. Świetne miejsce, nietypowe, możemy odwiedzić przejazdem lub wybrać się na zwiedzanie innych atrakcji Dolnych Witkowic i przy okazji zawitać do Bolt Tower Cafe.

  • Jan Ka

Pri prijezdu do kavarny jsme meli neprijemny pocit z vysky a ty mezery jak jde videt pod sebe dolu!Nic pro ty co se boji vysek! Manzelku mi ale uklidnila obsluha.Pekny vyhled na vecerni Ostravu..Predrazene ceny!!!Když uz jsme chteli jet zpet dolu,cekali jsme snad hodinu na pruvodce,protoze meli problem s vytahem a manzelka odmitala jit pesky,protoze nesnese pohled dolu pod sebe pres ty diry a foukal dost studeny vitr.. Dekuji opet obsluze,blond kratkovlase slecne,ktera profesionalnim zpusobem se nam omlouvala,donesla nam zadarmo vodu a opet mi manzelku moc uklidnila.To se malokdy vidi.. Nakonec jsme pesky jit museli,protoze vytah vubec nejel..Kavarna krom cen,prijemna,utulna,obsluha vyborna s usmevem na rtech,to nas potesilo,ale ten vytah katasrofa!!Meli by jste s tím něco dělat..

  • Vít Vereš

The most important tourist spot in the whole Ostrava. Located on top of a furnace which is part of retired iron smelting plant you can see parts of old equipment mixed with modern architecture. When weather is good the view provides 360 degree view of the city and you can see the tallest mountains of Beskydy and Jeseniky. Definitely must see place when visiting Ostrava. In order to access it You need to book the ticket in the information centre. You will have 1 hour for the visit. The cost is 200kc and it includes a 100kc voucher for consumption in the caffe.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Cake

  • cubus

Pyszne ciasto, miła obsługa i ładne widoki. Bilet kosztuje 200 Kč od osoby, z czego 100 Kč kosztuje wejście, a 100 Kč to początkowy budżet na jedzenie w kawiarni. Jeśli kupi się coś powyżej tej kwoty, trzeba dopłacać. Wejścia są wyznaczane na określoną godzinę, na samą górę wyjeżdża się windą w asyście pracownika. Z kawiarni można podziwiać industrialną panoramę Dolnych Vitkovic. Po zjedzeniu smacznego deseru można udać się na górę i przejść się dookoła punktu widokowego.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Martin Surma

Mini kavarna je v cca 60 metrech. Lze ji navštívit buď tím, že si objednáte přímo návštěvu kavarny , nebo prohlídku Bolt tower. Prohlidka byli již obsažena, tak jsme aspoň zvolili návštěvu kavárnu s možností výjezdu na Bolt toner bez výkladu průvodce. Určitě super výhled, co mě mrzelo, obsluha velmi pomalá, dostal jsem jinou domácí limonádu než si objednal. Když jsem slečnu upozornil, že jsem si objednal mangovou a oba jsme se dívali na ostré červenou jahodovou, tak nepochopila co po ní vůbec chci..ano mango je žluté....vyhled super od kavarny nic nečekejte.. BOHUZEL..
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Obsluha: 1
Atmosféra: 4

  • Mojmír Kudláček

Myslím si, že je to novodobá dominanta Ostravy. Přiznám se, nebyl jsem zastánce zachování DOV, ale dnes uznávám, že jsem se mýlil. Výhled, technické řešení je samozřejmě zážitek. Vnitřní rozmístění kavárny mně trochu zklamalo. Většina příchozích byly cca 2 dvojice, ale stolečky u oken mají pro 3 osoby. K čemu je potom ta kožená sedačka uprostřed, tam dát stolky, tak v pohodě si sednou. Ano chápu argument, že lidi chtějí být u oken, aby se podívali ven, na druhou stranu při té velikosti, kdy bych i tak seděl cca 0,75 od skla, ale byla by tam komunikační cestička, tak by to asi šlo. Nehledě na to, že je venku perfektní vyhlídka. Ale jinak musím pochválit.

  • Petr Sasín

Exkluzivní prostředí s krásnou vyhlídkou na Ostravu a okolí. Až budu mít zase nějakou návštěvy, které budu chtít ukázat kraj kde bydlím tak ji sem určitě pozvu. Kapacita je omezená a je potřeba si koupit předem vstupenku. Ty se dají koupit přes internet na konkrétní čas, ale asi to nelze v ten samý den, přesto, že na internetu vidíte volná místa. Ale lze udělat i telefonickou rezervaci, kde jsem se dozvěděl že na internetu není k dispozici 100% kapacity.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 5

  • Martin Popek

Toto místo na vás dýchne kusem hystorie, ale i současnosti. To co se dokázalo vybudovat ze staré zašlé slávy hutníku, kteří na Ostravsku nechali kus života, klobouk dolů. Spátky, ale k BoltTower vyhlídce. Kavárná je úžasná. Slečna Radka, která byla veslice příjemná a odpověděla nám na jakoukoliv zvídavou otázku je top. Dali jsme si víno, kafe a nějakou sladkou ňamku. Každý návštěvník Ostravy by měl navštívit tohle jedinečné místo. Proč ? Proto že Usaint Bolt je a byl, legenda, která, vás vynese do výšin nad Ostravou.

  • VladS

Bolt Café - káva, něco dobrého k zakousnutí, nádherný výhled na Ostravu, co více si přát. Úžasné místo. Je potřeba poděkovat všem, kteří se o zachování vysokých pecí zasloužili. Bolt Tower je taková třešnička na dortu. Nádherná a účelná stavba. Zkrátka je to klenot Ostravy. Všem návštěvu doporučuji. Bolt Tower dostal název podle svého unikátního šroubovitého tvaru (bolt je anglický název pro šroubovici), zároveň nástavbu pokřtil legendární běžec Usain Bolt, který několikrát závodil na Zlaté tretře.

  • Jakub Štefánek

Pro vstup do kavárny je nutné si zakoupit vstupenku z cenu 200,- z toho 100,- je voucher na útratu v kavárně. v rušných chvílích doporučuji rezervaci. Do kavárny Vás vyveze výtahem průvodce. Dolů také, je nutné to nahlásit obsluze a ta průvodce zavolá. Káva a cheesecake byl dobrý. Čaj Tea Forte byl výborný. Nejlepší je však výhled na Ostravu a areál Dolních Vítkovic. Na vrchol lze dojít po železné plošině obtáčejíci se okolo Bolt Tower.

  • Blanka Hladikova

Za mě ano! Trochu jsem se bála na vyhlídce a drátěnych chodnících ale bomba zážitek! Ristretto bylo výborné a Oreo desert mňamka. Lift boy vás vyveze nahoru a zase dolů, vstupenky jsou časové. Měla jsem prohlídku pece a navázala kavárnou, za mě ideálni kombinace. Obsluha ochotná a velmi příjemná.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Brunch
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Lu Panchártek Suchá

Tak je jasné, že 80 % celkového dojmu tu dělá zážitek. A dělá ho sakra dobře. Industriální kulisy a výška k tomu prostě sedí. Čaj, zákusek, vínko, co má kdo rád, je už jen takový bonus na pozadí. Jak tam navíc většina přileze v helmicích, dává to všem v tom malém stísněném prostoru pocit jakési sounáležitosti.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Ondřej

Meli jsme zaplacenou prohlidku celym arealem za 250 kc. Bylo nam receno ze pujdeme i na Bolt tower a ze muzeme i do kavarny. Kdyz jsme vsak vyjeli na Bolt tower, dostali jsme pouze cca 15min rozchod, za coz se nedalo skoro nic stihnout a museli jsme jit zase dolu. Kdyz jsme nasledne chteli jit jeste do kavarny, nemohli jsme....museli bysme si koupit dalsi listek za 200 kc. Celkem zklamani...

  • Livie G.

Nadherna kavarna...kdyz skonci prohlidka je tam ale moc lidi takze lepsi prijit mezitim...peceny caj se zazvorem naprosto luxusni takovy jsem dlouho nemela..slecna co nam ho donesla byla moc mila i kdyz se nam podarilo rozlit sklenicku s vodou, kava byla dobra a zakusky taky na urovni..a vyhled! Ten asi ani netreba vic opevovat to uz tady napsali jini...skvele investovanych 200 kc

  • lukas stryk

Výhled krásný ! Ceny ? Vysokohorská přirážka ! Ale ta obsluha byla katastrofa !! V životě jsem se s ničím takovým nesetkal !! Obsluhu na baru vyhodit a to okamžitě ! Pár tam čekal přes 10 minut na objednávku a druhý musel dát své nádobí po skoro půl hodině na vedlejší stůl aby měli čisto !! Katastrofa ty dvě dnes !

  • Tomas Orsovy

Flat white - 99 Kč. Nejhorší, co jsem pil. Bylo snad pouze ze singlu. Vřelé a preslehane. Obsah hrnku byl snad pul litru. No prostě kdo ma chut na flat white a rad si jej vypije z kyble, hnusne, slabé, nevýrazné tak doporučuji. Kavárna profituje pouze z vyhlídky. Tak pro me je to spise vyhlídková věž než kavárna.

  • Karolina Wołczyńska (Misiaa89)

Obsługa bardzo miła i pomocna. Pyszne i orzeźwiające lemoniady o nietypowych smakach Tak samo niespotykane desery, które wyglądają i smakują obłędnie. Dodatkowo super widok.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Gosia Wojtaś

Place is great, but expensive. You have to pay at information for the ticket to go to tower. 200kč it's 100 for entry and obligatory 100 for sth to drink
Služba
Jídlo na místě
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa

  • Eva Treslinova

Skvělý zážitek ☺️ lístek si koupíte dole s kreditem do kavárny, mají super dortíky a pak můžete vyšlápnout úplně nahoru a vidět celou Ostravu. Doporučuju
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jiří Zaoral

Absolutně úžasné místo za 5⭐️, které by si zasloužilo jídlo lepší než 3⭐️. Ten kdo jsem primárně nemíří za gastro zážitkem tak určitě nebude zklamaný. Je to úžasné místo a famózním výhledem ne jen na “Ocelové město”. Zkratka místo na výhled, dobrý čaj či kávu a něco malého k zakousnutí.

  • Tina

Tak jasně, že už jsem měla lepší kafe, ale rozhodně jsem ještě neměla kafe v místě, které vypráví takový příběh, 77m nad zemí, kdy se věžmír ěk pohupuje ve větru. Návštěva vás vyjde na 200,- a z toho 100,- máte na útratu. A to tak akorát vyjde na to jedno kafčo. Za mě super.

  • Petr Veverka

Velice pěkné a zajímavé místo, jehož návštěvu jsem zakončili na vyhlídce o tři patra výše. Jednu hvězdičky strhávám za naprosto nesmyslnou cenovou politiku u kávy. Espresso za 69 Kč nemají snad ani v Praze na letišti. Prostě nejdražší káva jakou jsem v ČR kdy měl.

  • Z

Obsluha výtahu bez roušky. Servirky připravují kávu a dorty bez rousky. Roušku jinak nosí pod nosem. Když jsme je slušně poprosili, jestli by si rousky mohly nasadit, tak se s nama malém servírka chtěla prát. Káva velmi drahá a dorty olezlé, asi z polotovaru.

  • Andrew Krilov

Я был просто в восторге от того насколько предприимчивы люди)) Из заброшенного завода сделать такой Арт объект, который посещает огромное количество туристов!!! Очень крутое место с панорамным видом!!! Можно выпить чай/кофе и съесть достаточно вкусный десерт!

  • Luba Salát

Jedno z míst, které musíte v Ostravě navštívit...co některé mate je to, že musíte jít okolo budovy., koupit si vstupenku a až pak můžete nahoru. Někdy je kavárna vytížená a nemusí tak pro vás být v daný čas místo. Chce to promyslet řešit včas a s předstihem.

  • Drahomíra Nedojedlá

Velice se nám líbilo vše
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Café Latté Zákusky
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště
Parkování
V místě

  • Tomáš R.

Nebýt poukazu na 100,- Kč útratu, který je součástí vstupenky nahoru, by tu byly vysoké ceny, ale díky němu je to v pohodě. Velmi příjemné prostředí s unikátním výhledem, který rozhodně z jiné kavárny neuvidíte. Kafe i dortíky výborné, obsluha moc milá!

  • Jaroslav Kostecký

Mimořádné místo. Máte Ostravu v dlaních. Na jedné straně Beskydy, které jsou vidět i v nepříliš dobrých podmínkách, na druhé straně Jeseníky. Na ty ovšem už musí být výborná dohlednost. Jestli máte aspoň trochu smysl pro techniku, celý areál je váš.

  • Marek Krejčiřík

Nejlepší (nejvyšší) vyhlídka v Ostravě... Kafe vcelku dobré, ceny dost vysoké, zbytek nabídky dle očekávání. Servis trochu pomalejší, ale na požádání rádi vyhoví... Vstup bez prohlídky 200kč z toho 100kč na konzumaci, takže žádná hrůza …

  • Petr šimkovský

Za ty prachy bych čekal víc, ale výhled paráda ;) káva tonic je hnus ;) zákusky ujdou. Pokud si to dáte bez výkladu a prohlídky, tak to máte opravdu jen drahé kafe s ,,pěkným" výhledem na ostravu a okolí. Parkovište je zde velké a zadarmo.

  • Lenka T.

Velmi zajímavý zážitek. Vyjet výtahem a posedět si na kávě skoro v 80 metrech nad zemí. Krásný výhled na areál Dolních Vítkovic i zbytek Ostravy. Možnost vyjít až na vrchol po ochozu. Nutná rezervace dopředu, ale určitě to za to stojí.

  • Luke

Co dodat, prostě nádhera. Vynikající dezerty i káva a to vše s pěkným výhledem na Ostravu.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Brunch
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jiří Straděj

Kavárna je umístěna na zajímavém místě, nahoru váš vyveze obsluha výtahem. Pěkný výhled do okolí, můžete se projít po plošině až na vrchol. Káva dražší než na Lomnickém štítu, kde sem byl nedávno, ale celkový zážitek je super.

  • Grzegorz Bakuliński

Piękny widok, zwiedzanie to niezapomniane wrażenia i przygoda z dreszczykiem . Polecam spróbować kawy i ciasta. Wizyta w toalecie i zakręcone schody to żelazny punkt programu . Obsługa na najwyższym poziomie …

  • Jaromír Petřík

Katastrofalni uroven, zakusky oschle, nevabne, nejsou schopni pripravit kavu s rostlinym mlekem...vymluva ze nejde naslehat neobstoji, v poradne kavarne to prokem neni. Kavarna jen tezi ze sve polohy. Neni duvod se vracet

  • Pavla Bolacká

Unikátní prostředí, výhled je úžasný za světla i za tmy. Vynikající zákusky. Obsluha škrobená, zdá se, že je početnější než hosté. Kavárnu lze navštívit i bez vyhlídky, pokud se někdo bojí výšek. Návštěva stojí za to.

  • Tomáš Khúla

Vyhliadková plošina ponúka možnosť originálnych selfee. Čisté, príjemné prostredie, ochotný a milý personál. Chutná kávička aj zákusok. Ideálne pre rodinný výlet s detmi. Možnosť prehliadky bane. Odporúčam …

  • Dusan Janecek

Skvělý zážitek a tip na výlet.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 4
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Café Latté Zákusky

  • JURA

Nejlepší kavárna na světě !!! Určitě se sem jednou vrátíme
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • alekas12345

Kavárna s exkluzivním výhledem na Ostravu v industriální stylu.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
300–400 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Víťa Knejp

Nápoje jsou sice dražší, ale můžete si ho dát v ceně vstupenky. Ty výhledy stojí za to a dát si v zimě grog v téhle výšce na zahřátí je super. Příjemná obsluha.
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Lucie

Asi nejhezčí místo v celé Ostravě. Krásný výhled, industiální atmosféra a dobrá kavárna. Určitě doporučuji.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
200–300 Kč

  • Ingrid Čevelová

Moc krásné místo. Doporučují .
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Café Latté Zákusky

  • Tomáš Petrík

Super výhled a pěkně udělané prostory!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
300–400 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Michal Chovanec

Výhled z kavárny je úžasný, to se musí nechat, ale přijdou mi opravdu předražené ceny za drinky (pivo 0,3 l 70 Kč apod.). Vstupné 230 Kč dospělý mi taky nepřijde úplně levné.

  • Michal Merenda

Musíte vidět, musíte zažít - Ostrava není odnikud tak krásná :-) A čokoládový dortík nahoře... pohádka... jen bacha, jestli nedáváte výšky (resp. hloubky), dobře rozvažte :-)

  • Jan Sapara

Je tam příjemně. Vstupenky se dají koupit na informacích v Gongu, přes voucher, nebo na internetových stránkách DOV.
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jana Jeseňáková

Industriální dostavba vysoké pece, která respektuje dané místo a prostředí. Káva i dezerty dobré. Místo nutné rezervovat, v ceně prohlídky káva. Rozhodně stojí za to.

  • Tomáš

Pekný zážitok spojený s exkurziou, a nie je to ani drahé, veľmi dobrý projekt. Klobúk dole. Oplatí sa to navštíviť, každý deň to človek nevidí a je to za rohom super.

  • Iva Frýbortová

Super zážitek. Kavárna s úžasným výhledem. Poukaz do kavárny 100 Kč v ceně vstupenky. Toalety na místě. Velký výběr božských zákusků i nápojů. Příjemná obsluha.

  • Nikola Vantuchova

Dne 27.7.2020 jsme navštívili Vaší kavárnu. Obsluhovala nás slečna Klára, která byla velice ochotná, milá a usměvavá. Díky ní jsme si návštěvu ještě více užili.

  • Heinz Kledde

Der Bolt Tower ist immer einen Besuch wert. Der Cappuchino ist gut und die Aussicht über Ostrava hervorragend. Ein Ort zum Verweilen. In der Woche besuchen.

  • Marta Mendřec

Příjemné posezení s krásným výhledem. Nutná rezervace.
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Café Latté Zákusky

  • Massimo Maneo

Bellissimo posto.ottimo caffè e dolci squisiti. panorama fantastico.bella visita ad un pezzo di storia industriale vecchia di più di 150 anni …

  • Antonín Jalovec

Ceny vysoké, takže 100 Kč z voucheru utratíte bez problémů. Na druhou stranu, kávu, čaj i dezerty tu mají výborné a provoz tu určitě není levný.

  • Lukáš Vaculík

Zajímavá stavba v areálu DOV. Přístup není úplně ideální, ale čeká vás unikátní výhled na Ostravu nebo se můžete občerstvit v malé kavárně.

  • Miroslav Hlasek

Vyjimecne tak jako cela Dolni oblast Vitkovice. Vstup na vez 200,-/os zahrnuje voucher 100,- na konzumaci v kavarne. Doporucuji rezervaci.

  • Jiří Matoušek

Nejlepší je zaplatit si prohlídku vysoké pece a vstupenky na Bolt Tower dostanete v ceně. Je to výhodnější než jít na věž samostatně.

  • Miroslav Bláha

Pěkné ale vadí mi komplikovaný vstup a odchod z kavárny za asistence zaměstnanců a také povinná konzumace v kavárně v ceně vstupenky.

  • Karolína Svatoňová

Podávají velmi dobrou kávu. Obsluha byla rychlá a příjemná. Zvládne i osoba se strachem z výšek (ale chce to trochu odhodlání).

  • Paulína Pidaná

Žiadne pravé uhly :) Pohodlné sedenie. Super výhľad. Výborné espresso v perfiš červenej šálke. Bezlepkové dezerty. Výhľad 360 ¤

  • Šarka Machová

Při štěstí na počasí krásný výhled.Ceny dezertů o něco vyšší.Pro děti výborný zažitek,když nechcete absolvovat prohlidku pece.

  • Jiří Č

Byl jsem tam v době, kdy kavárna ještě neexistovala, ale samotná vysoká pec je nezapomenutelný zážitek, rozhodně doporučuju.

  • Jiří Sýkora

Ideální místo s výhledem na Ostravu a okolí, příjemné posezení v restauraci, stojí za návštěvu třeba jako oslava narozenin

  • Jose Mina

Hezké prostředí, krásný výhled, chutné dortíky, vlažná obsluha a vyšší ceny nápojů. Doporučuji všem. Platit lze i kartou

  • Asger Frank Sørensen

My favorite place in Ostrava, Vitkovice. The tower the view is good, the subject is Ostrava, so good but not interesting

  • Marek Kratěna

Velmi příjemná obsluha, nadstandardní občerstvení za normální ceny.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné

  • Vojtulee M.

Skvělý výhled na Ostravu, avšak trochu menší výběr jídel. A protože se jedná o kavárnu, tak teplá kuchyně chybí úplně

  • Arnost Mazanek

Moc dělo kavárna s krásnými výhledem jídlo pití super obsluha prijemna čisto mužů doporučit všem zajít …

  • Marcela Vopalecká

Velmi příjemný personál včetně informačního centra, malá nabídka občerstvení, chyběl mi výběr nesladkeho jidla

  • Raklo Rukono

Miluju tohle místo. Akorát se tam nemůžu dostat
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
300–400 Kč

  • eh grace kang

doesnt have much seats and its not a great place to go with kids too and i also think the price is a bit high

  • Lukáš Nosek

Kdyby si člověk nemusel predplacet konzumaci, tak by tam ani nešel. Hodnotím kavárnu ne vyhlídku kolem.

  • Dominik L

Pletou si zde flat white s caffe latte. Káva byla podprůměrna a předražená. Dávám plus za pěkný výhled.

  • Andrea Kopalová

Výborná káva, moc milá obsluha a skvělý zážitek z vyhlídkové plošiny
Služba
Jídlo na místě

  • Radek Bla

Doporučuji domácí limonádu je fakt dobrá
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Petr Mareš

Bohužel bez rezervace Vás tam nepustí, ale nikde to nepíší. Takže jsme se zase otočili a jeli pryč

  • Petr Vaculcik

Zajímavá rekonstrukce bývalé vysoké pece. Malá a útulná kavárna ve výšce několika desítek metrů.

  • Iva Burešová

Překvapivě široká nabídka a skvělá obsluha - naprostá spokojenost.
Služba
Jídlo na místě

  • Vlastimil Burian

Na místě,kde je kavárna umístěna, jedině obdiv, co v tak krátkém čase dokáže personál stihnout.

  • snake snake

Skvělá pohodička doporučuji navštívit v dopol.hodinách byli jsme tam úplně sami 28.11.2017

  • Tomasz Gembrowicz

Sympatyczna kawiarni w której można zrobić przerwę przy zwiedzaniu. Wyżej taras widokowy.

  • Lukáš Paul

Místo s perfektním výhledem a super atmosférou...doporučuji se jít podívat a navštívit!

  • Pavel Gondek

Vynikající zákusky s dobrou kávou, to vše podtrženo výhledem na celou Ostravu. Super

  • Roman Gavor

Nádherný výhled na Ostravu..
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Michal Harman

cool place for a date in Ostrava, nice panoramic view, new well mantained building

  • Radek Grobař

Výborně místo v srdci Ostravy . Výhledy a výborná kavárna . Velmi doporučuji !!!

  • Andy SDK

Потрясный постиндастриал сюр. Весьма интересное место, очень стоит ознакомиться.

  • lukas najman

Super výhled, tolik zrezlého železa jsem ještě neviděl a asi nikdy neuvidím :)

  • Frank Gajek

Fair pricing, friendly staff, awesome views over the metal works and Ostrava.

  • Veronika Hustopecká

Bylo to perfektní
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Adrian Ha

Milá obsluha, nevšední zážitek z návštěvy a hlavně skvělý výhled na Ostravu.

  • Petr Srsen

Prvotřídní atrakce v Ostravě, nevhodné pro návštěvníky, kteří se bojí výšek.

  • Michal Kucharski

Dobre miejsce na romantyczną chwilę we dwoje w industrianej przestrzeni :)

  • Stanislav Hýl

Veľmi pekná kaviareň s pekným výberom koláčov a aj kávy. Príjemní personál

  • Jan Filsák

Nádherný výhled na Ostravu. Skvělý zážitek . Velmi příjemná obsluha.

  • Dana Palacková

Very interesting concept, amazing views. The best coffee in Ostrava.

  • Petra Horvatova

Krásný výhled. Kávička výborná a pro milovníky zákusků super výběr.

  • Jindřich Cendelín ml.

Krásná kavárna, pěkná vyhlídka. Není co dodat. Doporučuji.

Similar places

Čauky Mňauky Cafe

1088 reviews

Nádražní 716/46, 702 00 Moravská Ostrava, Czechia

CØKAFE Dolní Vítkovice

908 reviews

Vítkovická 3369, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

CØKAFE Centrum

769 reviews

Nádražní 1266/26, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Česko

AlterNativa Café

723 reviews

17. listopadu 768, 708 00 Ostrava 8, Czechia

Cafe Daniel

689 reviews

Žerotínova 1230, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

CrossCafe Zámecká

673 reviews

Zámecká 1507/15, 702 02 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

Black Tree Cafe

609 reviews

Prokešovo nám. 1883, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

Plesenská kafrárna - kavárna a vinárna

600 reviews

Karla Svobody 369/5, 725 27 Ostrava – Plesná, Česko

Trdlokafe

157 reviews

Jantarová 3344/4, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Česko

Café Vivet

144 reviews

Alšovo nám. 688/6, 708 00 Ostrava 8, Czechia