Krokodýlí ZOO Praha

1086 reviews

Tusarova 1548/39, 170 00 Praha 7-Holešovice, Czechia

www.krokodylipraha.cz

+420728492488

About

Krokodýlí ZOO Praha is a Zoo located at Tusarova 1548/39, 170 00 Praha 7-Holešovice, Czechia. It has received 1086 reviews with an average rating of 4.5 stars.

Photos

Hours

Monday10AM-5PM
Tuesday10AM-5PM
WednesdayClosed
Thursday11AM-3PM
Friday11AM-3PM
Saturday11AM-3PM
Sunday11AM-3PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Krokodýlí ZOO Praha: Tusarova 1548/39, 170 00 Praha 7-Holešovice, Czechia

  • Krokodýlí ZOO Praha has 4.5 stars from 1086 reviews

  • Zoo

  • "Zúčastila jsem se VIP prohlídky a netuším, jak moc se to liší od té klasické, ale tuto doporučuji"

    "Dnes jsem navštívila krokodýli zoo v Praze"

    "Krokodýlí ZOO v Holešovicích splnila ve všech bodech naprosto vše nad očekávání"

    "K návštěvě Krokodýlí ZOO jsme si vybrali sobotní odpoledne"

    "Skrytá zoo, o které v Praze nikdo moc neví"

Reviews

  • Nikola Vondráčková

Zúčastila jsem se VIP prohlídky a netuším, jak moc se to liší od té klasické, ale tuto doporučuji. Má očekávání byla hodně zkreslená klasickou zoo, takže jsem čekala nějaký pavilon s krokodýly, ale při příchodu to působí trochu jako místnost na půdě s akvárii. Ale později se ukáže, že je to mnohem větší, zařízený je to tam pěkně a i jsou tam vyvěseny různé články, fotografie a naučné tabule. Nejprve jsme měli možnost vyfotit se s malým krokodýlkem a bylo příjemné si ho osahat. Poté následovala přednáška, kterou moc chválím. Byly zde řečeny základní informace, ale zároveň zajímavosti z praxe a fotky, tudíž přednášku hodnotím jako zajímavou, obohacující a ne jen nudný text na tabuli. Dále už probíhala samotná prohlídka krokodýlů, ta mohla být vedena o něco zajímavěji, ale stále rozhodně stála za vidění. My měli ještě možnost krokodýly nakrmit, což byla opět zajímavá zkušenost a bylo fajn si to zkusit. Akorát bych jen chtěla okomentovat to, že je moc hezké, že jsme k tomu měli mít zadarmo profi fotky, ale bohužel to byla jen fotka ze zadu, kde pořádně není ani nic vidět. Je to hezký bonus, který je součástí VIP prohlídky, ale takto odfláknutě provedený je ve výsledku poté trošku zklamáním. Rozumím, že to je jen bonus, ale kdyby se zvážilo trochu kvalitnější provedení, bylo by to lepší :-) Nicméně přijemný zážitek, který určitě stojí za návštěvu.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Do 10 min.
Rezervace vstupenek
Ano

  • Romi Renée Stiskalová

Dnes jsem navštívila krokodýli zoo v Praze. Úplně mi neseděla otevírací doba zoo (brala bych aspoň o hodinu delší otevírací dobu) ale řekla jsem si, že chci vědět co to je. Přišla jsem v době, kdy probíhal výklad pro třídu ZŠ a tak jsem se přidala. Přednášku vedla mladá slečna, která uměla zajímavo a interaktivně podat strašně moc informací a bylo vidět že se o to zajímá a baví ji to. Bylo to moc přínosné a obohacující. Pak jsme si samostatně procházeli jednotlivé akvária na kterých byli napsané další informace a zajímavosti. Osobně jsem očekávala větší prostory ale najdete tam akvária s krokodýlama, želvami a plazy. Personál je ochotný odpovídat na jakékoliv vaše dotazy. A je to moc klidné a příjemné místo. Nezdržíte se tam ale dýl než hodinu, není to celodenní aktivita jako zoo. Pro malé děti osobně doporučuji spíš zoo a tohle pro starší děti, které se o plazy zajímají nebo pro středoškoláky. Pro děti pak může být zajímavé víkendové krmení krokodýlů.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Oldřiška Sajverová

Krokodýlí ZOO v Holešovicích splnila ve všech bodech naprosto vše nad očekávání. Velmi poutavé a vtipné vyprávění pana průvodce, popis jednotlivých druhů zvířat byl vždy okořeněn nějakou zajímavostí. Pan průvodce poskytl až vyčerpávající informace, své nadšení pro svou profesi přenášel i na návštěvníky. V neposlední řadě musím opomenout skvělé a padné demonstrace podtrhující výše zmíněný výklad o určitých druzích zvířat, vyzkoušeli jsme si krmení krokodýlů, vyfotili jsme se s malým kajmanem, kterého jsme sami drželi, též jsme viděli, jak silný může mít krokodýl stisk a jak vypadají jejich vajíčka. Výborný servis, byl brán ohled na naše pohodlí a spokojenost, měli jsme neustálý přístup k různým druhům nápojů, které nám byli doplňovány, dle své potřeby a chuti jsme mohli poslouchat výklad k určitému zvířeti či si individuálně prohlížet zvířata v dalších teráriích. Tímto děkuji personálu v Krokodýlí ZOO, konkrétně panu průvodci a též samotným zvířatům za skvělý zážitek.

  • Lenka Neznámá

K návštěvě Krokodýlí ZOO jsme si vybrali sobotní odpoledne. Naplánovali jsme si to tak, abychom viděli krmení. Předcházelo mu krátké povídání o krokodýlech a po krmení byla možnost vyfotit se za poplatek s jedním exemplářem. ZOO je sice malá, ale strávili jsme tam docela dost času. Cena za prohlídku jedné větší místnosti se může zdát vysoká, ale předpokládám, že je úměrná nákladům. Želvy a krokodýli potřebují teplo a krmení... Chovatelské aktivity rádi podpoříme návštěvou. Odměnou nám je, že se my i děti dozvíme spoustu zajímavostí a můžeme se lépe poznat s těmito nádhernými tvory. Určitě zvažujeme VIP prohlídku.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Nevím

  • Kačenka Smolíková

Skrytá zoo, o které v Praze nikdo moc neví. Vstupné je optimální i přes to, že zoo je malá. Obrovským plus je druhová rozmanitost zvířat, obsluha příjemná, kupovala jsem dárkový poukaz na vstupné, vše bez problémů. Hvězdičku ubírám za opatlaná terária, byl problém najít kousek bez šmouhy pro fotku. Krmení krokodýlů je doplněno poutavou prezentaci, kterou si neužijete pokud kolem řve XY dětí, kolem terárií nebylo dost prostoru, aby všichni návštěvníci z krmení něco viděli. Časová náročnost 1-1,5h, možno si zakoupit suvenýr, chybí zde nějaké občerstvení.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Nevím

  • Jack Lev

Byl jsem zde s kámoškou na VIP prohlídce, kterou jsem od ní dostal. Starala se o nás příjemná slečna, která nám nabídla fotku s malým krokodýlem, pak nám něco k těmto plazům řekla, kompletně nám předvedla všechny terária a nakonci jsme měli možnost si nakrmit pár krokodýlů. Všechno probíhalo v pohodové atmosféře avšak mám pocit že ta cena je trochu nadhodnocená (dle slevomatu). Ne že bych nechtěl podpořit tuto pěknou zoo, ale zážitek pro mě asi nebyl tak zajímavý vůči ceně. Ale já to neplatil a rozhodně nelituji návštěvy a tohoto zážitku.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Do 10 min.
Rezervace vstupenek
Ano

  • Marketa Oktabcova

Nadšený skoro tříletý syn mi byl důkazem, že je to tu fajn. Vydržel se dívat 45 min, což jsem ani neočekávala. Přednáška je vhodná pro děti tak 6+ let. U terárií jsou stupátka pro děti od 3 let. Mladší uvidí pouze z náruče. Byli jsme během krmení. Zvířata vypadala spokojeně a fit. Jen by tato zoo zasloužila nějaké vhodnější místo/prostředí, tohle mi přišlo už trošku těsné. Personál též moc chválím. Jsou milý, vstřícní, vše vysvětlí. Vstupné vyšší, ale stálo to za to. Určitě ještě navštívíme.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Marketa Stecherova

VIP prohlídka měla určitě něco do sebe. Průvodkyně neuvěřitelně příjemná a vstřícná. Chov žel si ale představují trochu jinak, podmínky nebyly adekvátní,některé želvy měly záněty spojivek, jiné špatně rostlý plastron. Málo substrátu,žádná zeleň, úkryty... Želvy jsou nádherná zvířata, podrbat si ostruhatou želvu na krku a krunýř byl určitě velký zážitek. Občerstvení bylo milé a na fotky z krmení želv se budeme těšit. VIP prohlídka není určena pro děti do 8.let. organizátoři vědí proč.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Zdeněk Tomášek

S manželkou jsme si řekli, že navštívíme Krokodýlí zoo. Nečekali jsme od toho moc, ale byli jsme hodně překvapeni. Je to pěkně schované, ale nakonec jsme to našli. Poprvé jsem viděl krokodýly, želvy a hady pořádně z blízka. Nejlepší je zajít v časech krmení, to je teprve podívaná! A pokud budete mít zájem, tak se můžete nechat vyfotit s malým krokoušem v náruči za 100kč. Za nás určitě doporučujeme.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Karolína Dzurová

Malinká krokodýlí zoo v Praze, Škoda, že se o ni asi tolik neví. Nicméně personál velmi příjemný, ochotný, veškeré otázky zodpovězeny. Vstupné je přijatelné parkování zdarma před objektem, jen míst je málo. Prostory malé ale využité. Několik druhu želv a krokodýlů. Opravdu zajímavé se na ně moci podívat z pár centimetrů. Určitě doporučuji navštívit je to hezké zpestření výletu do Prahy.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Dominik Branšovský

Absolutně skvělé místo, které je vhodné pro všechny kteří mají rádi Plazy. Personál je velmi příjemný a ochotný na cokoliv odpovědět. Velice mě zaujala široká sbírka krokodýlů a želv. Nejvíce mě bavilo krmení krokodýlů a i focení s kajmanem. Doporučuji navštívit, je veliký zážitek a určitě jsem tu nebyl naposledy.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Do 10 min.
Rezervace vstupenek
Ano

  • Filip Němec

Zajímavé místo. Snadno ho najít. Není nic velké a za pár minut máte vše prohlídnute. Určitě se dopředu zeptejte kteří krokodýli útočí. Jelikož děti stojí na dřevěných stupních, můžou si ublížit až se leknou. Dá se zde kreslit, fotit, můžete si zaplatit za cca 100kc vyfotit se s malým krokodýlem, ale az od 3 let. Berou zde flexi pass poukazy. Krom krokodýlů zde mají velké i malé želvy, hady a ještěrky.

  • dohny91

Byli jsme na VIP prohlídce, bylo to naprosto super. Průvodce skvěle přednášel, bylo vidět, že to dělá srdcem. Dozvěděl jsem se mnoho nových informací, které třeba v dokumentech neuslyšíte. K tomu možnost si pochovat malého krokodýlka (resp. kajmánka) a ty větší krokouše nakrmit. Krásný zážitek.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Jakub Čížek

Krokodýli a želvy jsou krásný. Mají čisto a vypadají spokojeně. Jen bych vytknul vysoké vstupné za 30min prohlídky a nemožnost platit platební kartou. Možná by se vstupné dalo pochopit, kdyby se člověk mohl bezplatně vyfotit s tím krokodýlem, ale platit za to jeste 100kc navic
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Honza Samko

Miniaturní ZOO zaměřená výhradně na plazy uprostřed Holešovic. No zkrátka - tady byste jistě nehledali místo, kde najdete velké množství druhů krokodýlů a želv. Je to titěrné, ale je tu milá obsluha a zvířátka s detailním popisem vystačí tak na hodinku. Ideální místo pro zabavení dětí.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Pan Petr

Na VIP prohlídce je možnost pití zdarma v průběhu výkladu, na parkování si stáhněte aplikaci citymove předem parkování tak na 2h za 120,-.. celkově zajimavé, příjemná slečna, můžu doporučit, voucher sebou nepotřebujete, můžete si nakrmit i krokodýla.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Tomáš Sysala

Návštěva splnila mou představu, jakou jsem od ní očekával. Doporučuji navštívit v době krmení, které zážitek umocňuje. Součástí byla i prezentace v Power Pointu se spoustou obrázků i videí, takže návštěvníci se toho o krokodýlech dozvědí docela hodně. Za příplatek je možno krmit želvičky nebo se nechat vyfotit s krokodýlkem v náručí.

  • Martin ŽIŽLAVSKÝ

S dětmi jsme sem zavítali poslední srpnový víkend 2022. Vyplatí se vyrazit na komentované krmení krokodýlů. Za poplatek můžou návštěvníci nakrmit želvu nebo se nechat vyfotit s menším krokodýlem v rukách. To se dcerám moc líbilo.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Klára Hreusová (Ladykleer)

Příjemná průvodkyně, komunikativní. Při VIP vstupu nápoje zdarma, foto s malým krokodýlem, krmení velkých krokodýlů, prezentace o životě krokodýlů a představení každého druhu krokodýlů, kteří jsou k vidění. Velice jsme si to užili.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Pavel Čech

Nedá se platit kartou. Tím bych začal. Na pokladně chlap bez zájmu, který vám pak za poplatek vrazí malého krokodýla do ruky jak kus hadru. Celkový dojem nic moc. Asi jsem namlsán z Protivína Co musím ale vyzdvihnout je mladík (zaměstnanec), který dělal šou pro děti a vše vysvětloval. Bylo vidět že ho to baví. Další

  • Kashaela

Skvělé místo. Moc milé slečny. Sice v tomhle počasí to nebylo úplně ideální, jelikož bylo horko a krokodýli, samozřejmě, potřebují teplo, tak tam nebylo moc příjemně, ale s tím se dalo počítat :d. Krásný zážitek.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Urbanová

Bylo to moc krásné. U některých krokodýlů jsme vydrželi opravdu dlouho. Želvy taky super. Byli jsme v týdnu po obědě a byli tam s námi pouze dva lidé, takže jsme byli spokojení. Nikdo nás nerušil. Zarazilo mě společné wc pro ženy i pro muže. Parkovat se dá před vchodem, když je v ulici místo.

  • Petr K.

Trochu mě to zklamalo, myslel jsem že želvy budou ve venkovním výběhu. Jedná se o velkou místnost, kde jsou na sobě narovnaný terária. Zvířata vypadají spokojeně, ale prostředí se mi moc nelíbí.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Daniel Kasal

Super mini zoo s krokodýly, aligátory, kajmany, želvami a dalšími živočichy. Určitě oceníte komentované krmení, možnost ptát se a blízký, ale bezpečný kontakt se všemi chráněnci. Jediné, co opravdu nechápu, že i v dnešní době neakceptují platební karty. Jinak návštěvu určitě doporučuji.

  • Klára Raniaková

Bezvadná ZOO. Sice na malém prostoru, ale zvířat dostatek. Oceňuji čistotu, zvířata ve skvělé kondici. Víkendové komentované krmení bylo super. Je tu znát, že ZOO provozuje někdo, kdo tomu rozumí a koho to baví. Děkuji, dnešní návštěva neměla chybu, určitě přijdu znovu. Další

  • Hana Lacková

Moc milá obsluha. Navštívili jsme s dcerou 2,5roku a moc jsme si to užili. Máme i foto s krokodýlem a byla možnost si ho i pohladit. Super zážitek. Moc děkujeme za krásne strávený čas.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Lucie Kocourkova

Mala, ale moc zajimava krokodyli zoo. Druhy, ktere jsem jinde nevidela, nekteri krokodylci byli i docela hbiti, da se pak za 100,- poridit fotky s malou, krasnou krokodylkou a prijemna slecna, ktera nam i priblizila chov a zodpovedela nejake dotazy … Další

  • Petr Žitný

Sofistikovaná přednáška profesionála. Obdivuji zápal pro věc, odbornost ,znalost a zcestovalost po mnoha kontinentech a zemích. Moc příjemné prožití nedělní návštěvy . Mohu jen a jen doporučit.Moc děkujeme. Petr a Venuše z Teplic
Den návštěvy
O víkendu

  • Denisa Bradáčová

Krásné místo na kratší výlet s dětmi. Velké teplo tam mají, větší množství různých druhů krokodýlů, hadů i želviček. O víkendu mají v programu 2x denně ukázku krmení a výklad o krokodýlech. Po prohlídce je možnost nakreslit si obrázek nebo … Další

  • Natálie Keprtová

Krásná ale menší zoo, výklad od průvodce byl dobrý. Za 100 Kč si můžete pochovat maleho krokodýla, a to je opravdu moc skvělý zážitek. Moc doporučuji
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Yauheni Zviazdou

Strávil jsem tam ~30 min a myslím, že 190 Kč je trošku moc za takovou malou expozici. Navíc v budově bylo vedro. Nejde zaplatit kartou. Docela ok.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Nevím

  • Bedřich Löfelmann (Leffi)

Kousek divočiny v Holešovicích o kterém bych vůbec nevěděl, kdyby mi o něm neřekli. Mají zde celkem slušné zastoupení druhů, komentované krmení a možnost vyfotit se s malým kajmanem za příplatek. Prostor je nevelký, takže se je potřeba … Další

  • Jakub „qubi“ Houfek

Absolutní spokojenost! Jde vidět, že personál má k živočichům dobrý vztah a že se tu žádný z plazů netrápí, přestože jsou maličko omezeni prostorem. Je to poučný zážitek. Jsem z místa nadšený a vřele doporučuji i s komentovaným krmením!

  • Verun Ž.

Perfektní krokodýlí zoo. Najdete tu nejen krokodýli, ale také hady a želvy. Největší zážitek bylo pochování malého krokodýla :-)
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Kristýna Požárová

VIP prohlídka se mi moc líbila. Zoo je malá, ale srojí za návštěvu. Dopuručuji hlavně těm, kteří jsou ochotní se vzdělávat.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Jitule

Krásná zvířata, nám se moc líbilo jen sem myslela že je to větší prostor, ale i tak sme si to užili a strávili krásné odpoledne Měly sme to i s výkladem, slečna nám řekla dost zajímavosti o krokodýlech … Další

  • Jakub Wolf

Celkem malé, ale díky komentovanému krmení a skvělému chovateli parádní zážitek a podívaná. Určitě doporučuji navštívit a ideálně na čas komentovaného krmení.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání

  • Aneta Brendlova

VIP prohlídka, krmení krokodýlu a zajímavosti od odborníka, který o krokodýlech ví snad všechno. Super zážitek
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
1 h. nebo déle
Rezervace vstupenek
Ano

  • Filip Photo

Super zážitek a i s přednáškou, že se člověk něco dozví. Krmení byli asi nejlepší vidět.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Míra Trojan

Parádní prohlídka, díky skvělé průvodkyni už vím o krokodýlech skoro všechno.
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ano

  • Nikola Bridzikova

Nečekaná návštěva a nadchlo nás... Sice dražší vstup (pochopitelné, když musí živit tolik zvířátek), celkem malé prostory, ale pro rozveselení malého to stačilo …

  • Lenka Belanikova

Byli jsme v čase komentované prohlídky a krmení krokodýlů, dětem se moc libilo.
Den návštěvy
O víkendu
Doba čekání
Do 10 min.
Rezervace vstupenek
Ne

  • Filip Drazdík

Všem se nám moc líbilo, možnost vyfocení s krokodýlem
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • Dana Nedělova

Menší krokodýlí zoo, děti od 6let se můžou i s krodyli v ruce vyfotit
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání

  • Lenka Navrátilová

Za dost peněz málo muziky. Čekali jsme od toho více, zoo byla pouze na jedno patro. Za nás Krokodýlí zoo Protivín mnohem lepší.

  • Stanislava Brožová

Měli jsme VIP prohlídku želv. Nemůžu popsat slovy jak krásný to bylo. Děkuji moc krásný průvodkyni za skvělou přednášku. Další

  • Vojtěch Morcus

Super zážitek cena cca 250 kc
Den návštěvy
V pracovní den
Doba čekání
Bez čekání
Rezervace vstupenek
Ne

  • AK

Ciste terarka a akvarka. Zabava pro deti na cca 40 minit. Vysoke vstupne kazi jinak dobry dojem z navstevy. … Další

  • Miroslav Šiling

Skvělý zážitek. Malinké, ale s výkladem průvodce parádní …
Den návštěvy…
Další

  • Tereza Krupičková

VIP prohlídka je naprosto úžasný zážitek. Vřele doporučuji.

Similar places

Zoo Praha

55124 reviews

U Trojského zámku 120/3, 171 00 Praha 7, Česko

Malá Chuchle zoo

1811 reviews

V Lázních 8, 159 00 Velká Chuchle-Malá Chuchle, Czechia

Zoo Milíčov

1582 reviews

K Milíčovu 1036/6, 149 00 Praha 11-Háje, Czechia

Wild Garden Hostivař

596 reviews

K Obecním Hájovnám 275/1, 102 00 Praha 15-Hostivař, Czechia

Údolí slonů

555 reviews

171 00 Praha-Troja, Česko

Gorilla Pavilion - Méfou Centre

344 reviews

U Trojského zámku 120/3, 171 00 Praha-Troja, Czechia

Minizoo

336 reviews

K Milíčovu 100/8, 149 00 Praha 11-Háje, Czechia

Zookoutek Kamýk

305 reviews

Šatrova, 142 00 Praha 12, Česko

Ibises Enclosure

296 reviews

Prague Zoo, 171 00 Praha-Troja, Czechia

Zookoutek Kunratice

185 reviews

Praha-Kunratice 139, 148 00 Praha, Czechia