Martiniplaza

5193 reviews

Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen, Netherlands

martiniplaza.nl

+31505222777

About

Martiniplaza is a Event venue located at Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen, Netherlands. It has received 5193 reviews with an average rating of 4.3 stars.

Photos

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Martiniplaza: Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen, Netherlands

  • Martiniplaza has 4.3 stars from 5193 reviews

  • Event venue

  • "Ik ben naar de paw Patrol voorstelling geweest met mn kinderen"

    "We zijn gisteren naar het springkussen festival geweest in Martini Plaza"

    "Het was wel leuk maar ik vond dat de de show te vaak verstoord werd door een bepaalde groep"

    "Ruime kamer en bed, veel te kleine douche voor deze prijs €116"

    "Tijdens de werkzaamheden van de ring Groningen slecht bereikbaar"

Reviews

  • Johannes Huizenga

Ik ben naar de paw Patrol voorstelling geweest met mn kinderen. De show was fantastisch en 4-5 sterren waard. Met zit verhoger en kussens hebben alle kinderen goed zicht. Ergens kon je ook gratis pompons krijgen (wij niet gezien), maar is wel leuk om daar naar te zoeken bij binnenkomst. Echter bij een show van een uurtje een pauze inlassen om 17.10 uur van 20 minuten is 1 grote commerciële happening. Zelfs mn dochter van 8 zag in dat dit geldklopperij is en vond dat belachelijk - los van het feit dat er op dat tijdstip enkel popcorn vanaf 4 euro te krijgen was en duur schepsnoep. Advies is dan ook; zorg voor wat voedzaam eten in de auto, die kun je makkelijk meenemen of dan ophalen. Dit hebben wij dan ook gedaan. Een andere teleurstelling was dat maar 1 figurant aanwezig was, met een rij van hier tot Tokio. Gelukkig waren de kinderen al eens met Skye op de foto geweest, maar vonden het jammer dat deze geen aandacht gaf in de vorm van zwaaien of iets aan de kinderen die erom heen stonden en niet in de foto rij. Mn zoontje van 4 was dan ook erg teleurgesteld dat Skye niet even zwaaide en verweet zichzelf omdat hij net een ingreep in het ziekenhuis heeft gehad. Nog een gratis tip, koop ergens lokaal alvast een paw patrol knuffel voordat je naar de voorstelling gaat. Merchandise is daar erg duur, en mn kinderen konden dan ook met trots zeggen dat ze de paw Patrol knuffels al hebben :)

  • Ellen Joosten

We zijn gisteren naar het springkussen festival geweest in Martini Plaza. Ik persoonlijk vond er niet veel aan. Er stond op de site dat je alleen met de pin kon betalen. Vervolgens bij de kassa is er 1 pinautomaat. Je kon daarom ook contant betalen. Toen kwamen we binnen en het was mega druk. De meiden wilden springen en hebben zich zeker vermaakt in het begin. Wij( de moeders) zijn maar bij andere ouders op de grond gaan zitten in de hal. Na een tijdje hadden de meiden wel zijn in wat lekker. Een mega rij voor de popcorn. Wat bleek, 1 pinautomaat voor 3 uitgifte plekken. Ook hier waren ze blij met contant geld. De meiden wilden ook graag schminken. Helaas de rij was onduidelijk en steeds voegden er kinderen weer bij groepjes ervoor. Ze hadden zo 2 uur kunnen wachten. Uiteindelijk maar weer naar huis. Na 2 uurtjes was het echt wel klaar. De meiden vonden het leuk, maar als het aan mij ligt gaan we nooit weer heen.

  • Annemieke Hesse

Het was wel leuk maar ik vond dat de de show te vaak verstoord werd door een bepaalde groep. Die alle aandacht opeisten. Rolstoelgebruikers konden niet alles zien omdat mensen er gewoon voor gingen staan . Het wegrijden na afloop was een drama .we rijden op een bus en moesten verplicht keren maar dat kan niet de bus is te hoog om onder de balk door te kunnen en heeft een grote draai cirkel. Diegene die het verkeer moesten regelen gaven tegenstrijdige signalen waardoor het nog een grotere puinhoop werd.

  • Jos Rengers

Ruime kamer en bed, veel te kleine douche voor deze prijs €116.00 + € 16.00 voor parkeren en toeristen belasting heel duur voor een doordeweekse dag. Verder is tapijt in de gangen vol vlekken, wat dan weer goedkoop aandoet. Restaurant is gelukkig wel heel goed en de grote bouwput voor de deur kan hotel ook niets aan doen. Momenteel moeilijk bereikbaar door deze werkzaamheden.

  • Jeroen Vleer

Tijdens de werkzaamheden van de ring Groningen slecht bereikbaar. Hopelijk in de toekomst beter. Wij waren hier tijdens een concert van Direct met het Residentie Orkest. Binnen was alles prima geregeld, alleen zitplaatsen, dit past wel bij dit concert. Prachtige avond beleefd. De locatie is enigszins gedateerd, daar hadden wij overigens persoonlijk niet veel moeite mee.

  • Marja Huisman

Nou niet in dit pand, maar daar tegenover de Parkeerplaats. Dat wij kwamen 11:00 uur was de garage vol dus gewoon aan de weg Parkeerplaats geparkeerd ook net zo handig. Was nog genoeg plaats naar het centrum ongeveer 20 min lopen. Tja je moet er wat voor overhebben en genoeg tezien. Na ruim 3 uur terug en rond € 3,50 betalen, ja waar vindt je dat. Wij vonden het toppie.

  • lynet rooks

Gisteren naar Zwanenmeer geweest. Voorstelling mooi. Maar wat een drama om de parkeergarage uit te komen. Heeft wel een uur geduurd. Geen verkeersregelaars beneden die het invoegen van auto's kon begeleiden. Misschien een tip voor komende periode of tijdelijke voetgangersbrug maken (vele bezoekers moeten weg oversteken waar auto's parkeergarage uitkomen, geen zebrapad)

  • kimberley de munck

Wij zijn er de laatste keer geweest voor paw patrol, erg leuk! Zeker een aanrader. Ook in het verleden er geweest voor Tineke Schouten, was ook heel leuk Martiniplaza is een mooie plek met grote zaal en imposante wachtruimte. Genoeg plaatsten en zo geplaatst dat je wel genoeg kan zien. Mocht je de kans krijgen, ga er dan zeker een voorstelling zien!

  • MD BD

Bij een leuke voorstelling van Koefnoen geweest. Martiniplaza zelf was prima locatie, makkelijk bereikbaar. Gehandicapten parkeerplaatsen voor de ingang (parkeer garage er recht tegenover). Ruime zalen, iets té lage stoelen maar prima voor 2 uurtjes.. Schone Ruime toiletten. Voor de drink pauze/afloop drankje was er wel wat weinig zit ruimte.

  • Jolanda H

De woonbeurs bezocht. Deze keer beduidend kleiner dan voor de coronacrisis. Een drietal hallen met uiteenlopende stands die enigszins of helemaal te maken hadden met wonen. Achterin kon iets gegeten en gedronken worden. Die grote hallen zijn moeilijk om een huiselijke sfeer te creëren, maar diverse stands hebben er iets moois van gemaakt.

  • Lobke van Hoorn

Mooie theaterzaal. Goed geregeld. Alleen ivm voorstelling te weinig kussen als stoelverhoger, daarom werden kunststof verhogers ingezet. Echter gleden deze steeds uit de stoel, waardoor stoel inklapte. Dit was eng voor mijn zoontje en zijn vriendje, waardoor beide op schoot kropen.

  • SH Velthuis

We hebben Taptoe Groningen gezien mijn zus en ik hebben bij een drum /showband gezeten vandaar Nou ik heb de hele avond op het puntje van mijn stoel gezeten zo fantastisch de muziek en de choreografie, echt super we hebben onze handen stukgeklapt Ik zou zó wéér gaan TOP

  • Imka Havinga

Een gezellige beurs (SVR), binnen goed georganiseerd. Alleen wat lang wachten voor de catering. Parkeren was dramatisch, omdat er ook een tennis derby was..... Nergens was aangegeven dat je ook handig bij de drafbaan kon parkeren + stukje lopen

  • Wiebe Kremer

Bezochten een voorstelling van het koor de Hunzevaarders. De stoelen bleken erg laag te zitten waardoor een van ons groepje tegen de achterzijde van het hoofd van de voor haar zittende persoon keek. Er bleken mensen met kussens voor de … Meer

  • cynthiasandra

Hebben op de braderie gedeelte van de stadjersmarkt gestaan. Fijne relaxte sweer lekker overdekt en redelijk verkocht maar was een gezellige dag en volgende maand gaan we weer heen alleen dan op de vlooienmarkt gedeelte.

  • Ap Stoelwinder

De consumpties zijn gewoon schrikbarend duur, cappuccino €3.50 kun je beter een biertje nemen is ook €3.50 heb je ook nog meer ook de flesjes half leeg schenken en dan de rest voor de volgende.

  • Sander Moorlag

MartiniPlaza is een fantastisch groot gebouw in de stad Groningen. In dit gebouw worden o.a. evenementen gehouden, zitten bedrijven, restaurants en speelt het Groningse basketbalteam Donar.

  • Lucas Kelly

MartiniPlaza is een begrip in Groningen, hier kan je terecht voor grote evenementen, informatie dagen, sport en muziek. Het personeel is vriendelijk en de sfeer is over het algemeen fijn.

  • Roel Dost

Ga al jaren naar de Bedrijven-dagen. Mooi opgesteld met verlichting.Lekker rondwandelen en praatjes maken met de standhouders .Nu en dan krijg je koffie of een ballpoint,chocola enz doei

  • Myra Louwes

Tijdens de pauze van een concert moesten wij lang in de rij staan voor om ee consumptie te halen. Dit kan veel beter er waren 3 bars waarvan er eerst maar 1 open was daarna pas 2.

  • Doeke Leijstra

Wij zijn naar Holiday on ice geweest. De show en locatie zijn top. De parkeergelegenheid heeft er echter wel voor gezorgd dat we het eerste uur van de show gemist hebben.

  • heleen kerkhof

Kil, groot deel vh gebouw rook naar vis, het geluid in de zaal is matig. Verlichting naast de zitplekken is storend, zou gedempter moeten. De service was wel uitstekend.

  • Richard V

Mooie locatie om wedstrijden te zien. Het is natuurlijk altijd leuk om Donar te zien performen. De stoelen zitten heerlijk. De sfeer is uitstekend. De catering is prima.

  • Tjarda Dilling

Ik was met mijn oudste Broer Albert op stap ,in de MartiniPlaza was Stadjers markt. Een geweldige rommelmarkt met voor ieder wat te vinden.heel fijne tijd en voor … Meer

  • Sabine h

Naar Holiday on Ice geweest, goed georganiseerd, geen lange rijen bij de drankjes enzo. Wel drama om weer naar huis te komen, parkeergarage uitrijden kostte 30min.

  • Caroline Hemme

We zijn naar holiday on ice geweest. Het was fantastisch! Echter sta je lang met de auto te wachten. Door de wegwerkzaamheden was het erg lastig om er te komen.

  • Yvonne Logger

Heel mooie show van holiday on ice. Misschien fijn voor de medewerkers die daar werken een lekkere warme fleece jas met logo ofzo hebben die het ook lekker warm

  • Adrie Korhorn

Mooie zalen, extra ondersteuning voor mensen in een rolstoel. Wijzen en helpen de weg naar hun plek. Parkeerplekken dichtbij voor mensen met een beperking.

  • Jeroen Klijs

Hier voor mega indoor springkussen festival. Blijkt veel te weinig plek om te zitten. Ben van ellende maar ergens op de grond gaan zitten. Dit is niet oke

  • Leon Hard

Akoestiek is goed. Parkeerplaats nabij. Je moet rond deze tijd wel rekening met wegwerkzaamheden. Reken afhankelijk van drukte 20-30 min extra reistijd.

  • Ad Blaauw

Het was mijn eerste keer in de Plaza, wat een mooi gebouw, gezellig en vriendelijk personeel. De stoelen zaten prima, al met al heerlijke avond gehad.

  • Sam Engelsman

Parkeren niet ideaal. Wc erg netjes en ruim, ook gratis. Bezocht een vlooienmarkt en jet was prima geregeld. De hal was ruim en op goeie temperatuur.

  • Carry Huijink-Jansen

Prima theater maar momenteel amper bereikbaar. Over laatste 2 km uur gedaan met de auto. Het is dat het zo hard regende… anders waren we gaan lopen.

  • Harry Bos

Vandaag hier geweest met de luchtkussen festijn...Vollop feest voor jong en oud... Kids betaal je entree,11 euro en de volwassenen mogen gratis

  • Wieteke H

Hier worden verschillende dingen georganiseerd: een basketbal wedstrijd, banen markt, shows, muziek. Wij gaan regelmatig heen.

  • Hendrik Jan De Wolf

Naar mooie uitvoering van Carmina Burana van Carl Orff geweest. Logistiek er om heen was prima verzorgd door Martiniplaza.

  • hannieh88

Mooie zalen en zelfs mooie en nette toiletten. Perfect georganiseerd! Weinig tijd kwijt aan wachten waar dan ook op.

  • Win Koekje

We zijn bij Our planet in concert geweest met het Noordpool orkest (David attenborough). Was erg mooi,dikke pluim

  • Patrick Boerrigter

Zowel in de zaal als in de lounge stond de airco zeer hoog, zo koud niet te doen. Voorstelling was wel mooi.

  • corina weide

De promotiedagen zijn gisteren weer van start gegaan. Vandaag staat de koffie wederom klaar bij stand 2024

  • Francisca Weber

Heel leuke rondleiding tijdens de open dag. Helaas niet back stage. Hoe alles werkt achter het podium.

  • ulbe van der wal

Naar K 3 geweest. Echt mooi en leuk gehad. Mooi plekje op rij 6 . Parkeren voor de zaal dus ideaal.

  • Helen Kinds

Top locatie. Echt heel mooi theater!! Super avond bij de Dolly Dots gehad. Fantastische sfeer

  • Hans Boogert

Ruime workshop kamer. Heel mooie centrale zaal en de aanrij routeprima aangeven op de borden.

  • Juliette van der Wurff

Grote congreslocatie. Wel heel donker zonder daglicht. Goede catering. Wc’s vaker schoonmaken

  • Wiena Flierman

Fijne avond gehad,leuke show en heerlijk gegeten vooraf. Vriendelijke bediening en personeel

  • Winny Lanting

Weer een fantastische show gezien van Holiday one Ice, was geweldig. Volgend jaar weer

  • Mina Katuin

Wij zijn naar Hollidy on ice geweest Geweldige voorstelling En aanrader voor iedereen

  • Wilco De Bruin

Top locatie, top medewerkers en wij voelen en beleven de Gastvrijheid van Groningen.

  • Joho Hoogendoorn

Indicator 2023 was super. Korte rijen voor het drinken, prima sfeer geweldig feest.

  • Marleen Puite

Mooi theater alles prima geregeld, parkeren binnenkomst stoel vinden goed geluid

  • I Logtmeijer

Prachtig concert van de Analogues gezien. Prima geregeld met parkeren.

  • Jelle Komrij

Toegang tot parkeerplaats was wat traag. Verder prachtige avond gehad

  • rachel molanus

Grote zalen, maar parkeren en aan en afrijden blijft een gedoe daar.

  • Ron De Bruijne

Mooie hal ..konden snel naar binnen maar parkeergarage was een drama

  • Erik emmelkamp

Mooi concert gehad geluid was goed zanger misschien iets zachter

  • Mark van Dijk

Vriendelijk personeel, echt super aardig en een geweldige show.

  • Raymond Bailly

Het is een hele mooi dag met al die auto's was geweldig

  • Jan

Mooi theater. Vriendelijk personeel, super show

  • tobyschimm

We hadden genoten van de musical

Similar places

Café de Sleutel

389 reviews

Noorderhaven Z.z. 72, 9712 VM Groningen, Netherlands

De Wolkenfabriek

201 reviews

Suikerlaan 18, 9743 DA Groningen, Netherlands