MediaMarkt

2909 reviews

Oudenaardsesteenweg 76/86, 9000 Ghent, Belgium

www.mediamarkt.be

+3293829550

About

MediaMarkt is a Electronics store located at Oudenaardsesteenweg 76/86, 9000 Ghent, Belgium. It has received 2909 reviews with an average rating of 3.9 stars.

Photos

Hours

Monday10AM-7:30PM
Tuesday10AM-7:30PM
Wednesday10AM-7:30PM
Thursday10AM-7:30PM
FridayClosed
Saturday10AM-7:30PM
Sunday10AM-7:30PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

 • The address of MediaMarkt: Oudenaardsesteenweg 76/86, 9000 Ghent, Belgium

 • MediaMarkt has 3.9 stars from 2909 reviews

 • Electronics store

 • "Deze ene ster is nog teveel"

  "I recently had a highly frustrating experience with Mediamarket's after-sale service, and I feel compelled to share my disappointment with others"

  "Ik was op zoek naar een platenspeler, ik had eerst in wilrijk gaan kijken maar daar lag hij niet"

  "Ik raad af om iets in deze winkel te kopen, omdat later kan blijken dat het apparaat niet werkt en hun antwoord zal zijn: "Sorry, je hebt het een maand geleden gekocht, dus we kunnen niets voor je doen", ook al hebben we wist dat ze een beschadigd product verkocht"

  "Na enkele weken beslist om een nieuwe stofzuiger aan te schaffen"

Reviews

 • Cynthia De Vuyst

Deze ene ster is nog teveel. Dagen hebben wij online de Artikelen nagekeken, waar ze beschikbaar waren. Eens in MediaMarkt Zwijnaarde was dit nergens te vinden. Volledig uit stock. Nagekeken bij de concurrentie en daar was het identiek. Waarschijnlijk problemen met het artikel. De verkopers daar lopen daar echt dik tegen hun goesting. Fornuis en frigo besteld. Twee dagen later terug naar de winkel om mijn aankoop te betalen en een afspraak gemaakt om te leveren en te installeren. Van het onthaal werd ik terug naar de verkopers gestuurd. Die hielden met z'n drieën een gezellig onderonsje en keken zelfs niet op,toen ik erbij kwam staan. Toen ze uitverteld waren kreeg ik hun aandacht, maar wie zou mij helpen? Daar moesten ze ook nog eens over nadenken. Uiteindelijk heb ik zelf gezegd, dat ik twee dagen eerder bij die ene verkoper was, maar dat wist hij niet meer. Goed, twee dagen later komen ze leveren.Twee personen die geen woord Nederlands spreken?!Frigo laten ze verpakt staan. Fornuis kunnen ze niet installeren aangezien de elektrische aansluiting kapot is. Ondanks dat het fornuis volledig ingepakt was, is er toch lak schade. Ze zouden dit noteren in hun rapport om terugbetaling te doen. Twee mails en een week later ,geen reactie. Uiteindelijk zelf opgebeld. Krijg ik een arrogant ,onbeleefd en onvriendelijke juffrouw aan de lijn, waar ik drie keer hetzelfde verhaal tegen deed en ze het dan nog niet verstond en dat ik ook nog eens alles moest spellen??? Toen ik zei dat ik het mailadres van Zwijnaarde had gebruikt,die notabene op het aankoopbewijs staat, net als het telefoonnummer, Beet ze mij toe dat dit niet gebruikt wordt. Zorg er dan misschien voor dat de klanten bij een deftige klantenservice terecht kunnen. Twee dagen later terug opgebeld om te verifiëren, een vriendelijke dame aan de lijn en bevestigde mij dat alles genoteerd en doorgeven was, maar er waarschijnlijk nog geen reactie kwam door de "kerstdrukte". Op mijn review kreeg ik antwoord van MediaMarkt en vroegen ze mij te mailen naar Mediamarkt.ch wat ik ook deed. Als antwoord vroegen ze mij te converseren in het Duits, Italiaans, Frans of Engels. U heeft winkels in België waar Nederlands wordt gesproken, dan denk ik dat het vanzelfsprekend is dat de klantenservice ook in het Nederlands gebeurt.De winkel van Zwijnaarde ligt op een toplocatie, waar de verkoop gebaseerd is op passanten en het niet uitmaakt welke service jullie bieden. Ik kom er in ieder geval nooit meer.

 • Amir Askri

I recently had a highly frustrating experience with Mediamarket's after-sale service, and I feel compelled to share my disappointment with others. I purchased a product from them, which unfortunately turned out to be defective and completely unusable. From the moment I contacted their customer support, it became evident that their commitment to customer satisfaction was severely lacking. Upon realizing the defect in the product, I immediately reached out to Mediamarket with hopes of exchanging it for a functioning one. However, to my disbelief, they flat out refused to accept a return or provide a replacement. Instead, they assured me that the item would be repaired within a reasonable timeframe of three weeks. Trusting their promise, I reluctantly agreed to this arrangement, as I believed that Mediamarket would honor their commitment to resolving the issue promptly. However, it has now been an excruciating two months, and I am still without a working product. Throughout this entire ordeal, I have been left feeling ignored, frustrated, and utterly disappointed by Mediamarket's complete disregard for customer satisfaction. Their failure to fulfill their end of the agreement, without any clear explanation or proactive steps to rectify the situation, has left me feeling utterly let down. I urge potential customers to exercise caution when considering purchasing products from Mediamarket, especially if you anticipate requiring any form of after-sale support. My experience highlights the disheartening reality that Mediamarket's after-sale service is far from satisfactory. It is regrettable that a company with such a vast presence in the market fails to prioritize customer satisfaction and uphold their own promises. In conclusion, I would strongly advise others to explore alternative options and to be wary of the lackluster after-sale service provided by Mediamarket. There are numerous other retailers available who prioritize customer satisfaction and stand by their products, making them a far better choice for anyone seeking a positive shopping experience.

 • Anthony Van Grevelinge

Ik was op zoek naar een platenspeler, ik had eerst in wilrijk gaan kijken maar daar lag hij niet. ik vroeg aan de verkoper of er nog andere winkels hem beschikbaar hadden toen zij hij in zwijnaarde zijn er nog 8, ongeveer 50 km verder. Ik heb dan maar besloten om erom te rijden. Ik kom toe in jullie winkel moet ik meermaals een verkoper aanspreken om mij te kunnen helpen ik had de platenspeler al zien staan er moest gewoon om de doos gegaan worden. ik kreeg als reactie dat is niet mijn afdeling je moet naar mijn andere collega gaan die trouwens alleen stond op deze afdeling en niet beschikbaar was. Dan kijk ik rond en staan er meerdere verkopers niks te doen of met elkaar te praten terwijl ze ook eens kunnen proberen om mij te helpen, na 20 min wachten en rond gelopen in de winkel probeer ik nog eens bij de 2 kakelkiekens te vragen of ze mij kunnen helpen 1 verkoper belde toch iemand op maar geen antwoord nogmaals 10 min staan wachten in die tijd was de 1 ne verkoper die op de afdeling stond beschikbaar. ik werd geholpen door Mohammed zeer fijne en vriendelijke man die mij toch zeer goed geholpen heeft, hij is meteen om de doos gegaan en mij een zeer snelle service gegeven en dat maakte mijn dag toch al beter. Hij begeleide mij mee naar de kassa en ik kreeg meteen voorrang op iedereen tot aan de security werd ik begeleid om zo nog even alles te controleren dat ik had betaald en dan kon ik verder doe zo verder Mohammed!! En chapau dat je daar alleen je mannetje kan staan op die afdeling! Ik wou jullie eerst 3 sterren geven maar dankzij Mohammed geef ik er toch 4 er kunnen veel verkopers van jullie van hem nog veel leren ! Mvg Anthony

 • Lusine Hovhannisyan

Ik raad af om iets in deze winkel te kopen, omdat later kan blijken dat het apparaat niet werkt en hun antwoord zal zijn: "Sorry, je hebt het een maand geleden gekocht, dus we kunnen niets voor je doen", ook al hebben we wist dat ze een beschadigd product verkocht. Hun medewerker Niels (in Zwijnaarde) verkocht de Samsung Galaxy Ultra 22 aan mijn man met slechts 40 euro korting door te beweren dat dit de laatste is en dat deze perfect nieuw is, alleen is hij gebruikt als "showmodel". Na gebruik blijkt dat de batterij niet langer dan 20 uur meegaat. We zijn teruggegaan om te controleren of ze de telefoon kunnen wijzigen of ons kunnen terugbetalen. Het antwoord was GEEN van de opties. Hoewel de telefoon niet langer dan een week werd gebruikt, beweerden ze dat hij een maand geleden was gekocht, dus dat was het dan. En hoe kun je ze ervan overtuigen dat als iemand een cadeau koopt, het de volgende dag niet moet worden gegeven? Ook al wordt het verkocht met 24 maanden garantie en de claim dat het van de hoogst mogelijke kwaliteit is, willen ze er niets aan doen. Blijf dus weg van deze professionele leugenaars. Zij kunnen je ervan overtuigen dat de producten in perfecte staat zijn, maar dat is niet het geval.

 • Tim Van Hal

Na enkele weken beslist om een nieuwe stofzuiger aan te schaffen. Omdat voorgaande aankopen vaak een teleurstelling waren, hebben we gekozen voor een toestel van het merk Dyson vanwege de kwaliteit en het energielabel. Aan de kassa kregen we te horen dat deze niet betaald kon worden met ecocheques, terwijl we achteraf zagen dat dit bij de concurenten (Cool Blue, Selexion, etc.) voor hetzelfde toestel geen probleem was. Bijgevolg dus met lege handen naar huis. Een andere teleurstelling is aan de kassa gewoon vlakaf gevraagd te worden om onze identiteitskaart af te geven. Ik moest vragen waarom en blijkt dat dit dan dient als klantenkaart en garantiebewijs dient voor als het kasticket kwijt zou geraken. Voor zo'n dingen je hele e-id laten uitlezen is wel wat frapant, alsook gewoon vragen achter iemand zijn identiteitskaart zonder de reden daarvoor te vermelden. Volgende keer gaan we wel bij de concurentie.

 • Stephanie Van de Keer

Woensdag een koelkast aangekocht, levering vandaag. Niets meer over gehoord. Wanneer je hun op belt, staat alles zoals het hoort in hun systeem. Levering vandaag. Bellen naar hun nutteloos leversysteem, nee nee het ligt aan hun. Levering maandag na 17u30. Mediamarkt? Nee nee zij liegen. Vpd? Nee nee bij ons is alles juist. Levering tussen 12 u en 20u. Mediamarkt? - maakt ongepaste sarcastische opmerkingen- nee nee alles is juist wacht gewoon 2-3 werkdagen voor je nog maar iets weet van oplossing. Geen weet van levering op maandag. Fantastisch te weten wanneer je een dure aankoop doet, te weten dat het met de nodige zorg behandeld wordt. Dat de mensen die telefoon opnemen, wanneer je zelf alles eraan doet om vriendelijk te blijven, zeker geduld tonen en vooral niet sarcastische moppen gaan maken

 • mason testone

Een hele slechte team vandaag ook maar eens gerief terug gelegd omdat ik geen hulp kreeg aan de tv afdeling omdat er bepaalde producten niet niet geprijst zijn liep ik even 30 min rond het is zeker niet de eerste keer als je iets vraagt in de game afdeling weten ze zelf ook niets ook werd eens mijn vriendin langs alle kanten uitgelachen door de toenmalige persoon dat verantwoordelijk was voor orange als men een klachtenmail stuur word het gewoon genegeerd ik kan zo verder gaan (wetende dat de keten daar niets aan doet ik sta zelf in de verkoop en ik wil graag behandeld worden zoals het hoort voor service en klantvriendelijk moet men zeker niet gaan het is soms een speeltuin beter eens een voorbeeld nemen aan hun collega's in eke dat een paar km verder zit die weten wel waar over men spreekt )

 • A Dion

Vandaag bij Mediamarkt een Garmin gps toestel gekocht. Voor aankoop uiteraard een verkoper aangesproken voor nader info. Uiterst onbeschoft jong mens, met de allures van een egotripper, die mij als enig antwoord wist te geven: "dat is een gps, he, mevrouw." Op mijn vraag of er misschien gek op mijn voorhoofd stond, kreeg ik van de kontdraaiende persoon als antwoord dat ik niet moest beginnen roepen. Op geen enkel ogenblik nota bene mijn stem verheft, want ik heb namelijk wel een opvoeding genoten. Ik heb deze persoon bedankt voor verdere diensten en ik ben naar een andere verkoper op zoek gegaan. Een iets oudere man, die mij wel de info kon verschaffen die ik wenste. Mijn bezoek was absoluut geen hoogvlieger, en dat eerste personeelslid zeker geen parel in de kroon van de winkel.

 • julie T

Slechte klantendienst. Mijn laptop ligt al 17 dagen in de winkel en de dienst geeft mij maar geen informatie. mijn FYI zou verwijderd moeten worden, terwijl het personeel deze zelf heeft verwijderd. Na 17 dagen krijg ik telefoon dat het wss aan hun eigen systeem ligt en ze veel problemen hebben. Laptop ligt nog steeds in de winkel na 17 dagen, moet nog opgestuurd worden en nog gemaakt worden dus zal hem nog lang niet terugzien update: na 2 maanden heen en weer bellen en mailen met bewijzen dat de FMI wel uitstaat, bleek dat de vrouw aan de balie al die tijd het verkeerde serienummer van mijn toestel heeft ingegeven waardoor het twee maanden misliep! Echter, zat ik hierdoor twee maanden zonder laptop en willen ze geen compensatie bieden 'menselijke fout'

 • Quincy De Poortere

Ongelooflijk onvriendelijk en ongemotiveerd personeel... en ze doen zelfs geen moeite om dit weg te steken! Heel lang staan wachten, terwijl de kassierster gewoon aan het roepen was tegen een collega (om haar ongenoegen over een andere collega te uiten), terwijl er maar 1 kassa open was en er ondertussen al zeker meer dan 10 klanten stonden te wachten. Geen beetje vriendelijk en nog een diepe zucht en ooggedraai omdat we een factuur vroegen! Tijdens het winkelen zelf, liepen er verschillende personeelsleden in de winkel, voortdurend kijkend naar de grond met een non-verbale blik van "spreek me alsjeblief niet aan". Ofwel mankeert daar echt iets aan het beleid, ofwel wordt het tijd dat ze wat deftig personeel zoeken!

 • Katie

Verkoper Samsung heeft perse een smartwatch willen verkopen. Hij wist dat ik het uurwerk een volledige dag in sportmodus wilde gebruiken. Na 1ste gebruik bleek de batterij slechts voor 2 uur mee te gaan in sportmodus. Gebeld naar mediamarkt om hun beleid hieromtrent te vragen : moest mij aanbieden in de winkel. In de winkel kreeg ik te horen, dat ik alle smartwatch functies diende uit te zetten bij het sporten. Waarom wil je dan een smartwacht ?? Het product terugnemen bleek geen optie omwille van de hygiëne. Dit had men mij ook aan de telefoon kunnen zeggen, dat had mij een rit en tijd bespaart. 1ste kennismaking met Mediamarkt. Niet voor herhaling vatbaar...

 • Narjes Ebrahimi

We bought a product from Media Markt (Oudenaardse Steenweg 76/86, 9000 Ghent) that did not work! Not only we needed to commute several times for the repair, butalso the customer service was awful! When we called the costomer service after several times of going to the shop and receiving the product that doesn’t work; they even did not take their time to find a solution for our problem, except for: asking to go back to the shop again and again! It has been several months and they did not solve our problem and we paid for a product which does not work! Really disappointed with this shop! A waste of time and money! If I cold choose zero stars ofcourse I would do!

 • Kristof Vaneeck

Ik ben fan van Mediamarkt en zijn concept, meestal ga ik naar een andere vestiging maar door aanbod en voorraad van een specifieke gsm hier een aankoop gedaan. We kochten een gsm met beschermfolie op het scherm, deze kwam los binnen de maand en ben ermee terug gegaan. In de afdeling stuurden ze me naar naverkoop en omgekeerd ook! Dan verhaaltje van verlof verantwoordelijke en uiteindelijk niet geholpen geweest, is blijkbaar amper 14 dagen garantie op, ik vind dit pure oplichting waarom 25 euro daarvoor betalen en amper garantie, ligt toch meer aan hen dan aan ons, zeker omdat we de gsm ook gebruiken met meegeleverde beschermhoesje.

 • L

In feite zou ik een - -10 veroordeling willen geven, slechter als dit is onmogelijk! Ik zal alvast nooit of te nimmer nog iets kopen bij deze oplichters. Hoewel ik op de technische dienst nog waarschuwde dat wat ze deden gevaarlijk was voor dit toestel gingen ze toch door, en ..........maakten mijn toestel kapot !! Garantie , dat is een begrip welke daar onbekend is , schandalig ! Als jullie volgens jullie antwoord op mijn beoordeling, nu gaan "polsen intern wat er gebeurd is " waarom hebben jullie dan destijds niet gereageerd op mijn schriftelijke klacht , en later op mijn aangetekend schrijven aan jullie gericht ??

 • Louis van rompaey

Al meer dan twee weken aan het wachten op een fout die zij gemaakt hebben. Ze hebben ons wasmachine geleverd aan het foute adres (facturatie adres) en niet bij het bezorging adres. We hebben voor installatie kosten betaald, zij moeten het dus komen installeren. Na meer dan twee weken krijgen we nog altijd het zelfde antwoord dat dit in behandeling is... Hoe kan het dat ze zo een slechte communicatie hebben met hun leverancier?? Het is een fout van hun, zij moeten deze kunnen recht zetten zonder hier zo lang op te moeten wachten ! Ik zet 1 ster maar als het kon had ik er minder gegeven.

 • Steven

Ik bestelde een wasmachine, maar enkele dagen later krijg ik plots een mail dat ik deze zogezegd geretoured heb (terwijl ik nog niets ontvangen heb) zonder enige uitleg. Na zelf contact op te nemen met mediamarkt krijg ik te horen dat ze geen stock hebben en dus niet kunnen leveren en dat ik mijn geld binnen de 3 weken terugkrijg. Van welk geld moet ik een ander wasmachine bestellen? De rubberen voetjes die bij het wasmachine horen sturen ze om een of andere reden wel op? Moet ik ze zelf nog terugsturen. Vreselijke ervaring, absurd dat dit zelfs legaal is, koop niet bij Mediamarkt!

 • samira El

Ik ben onlangs naar de Mediamarkt gegaan nadat ik eerst had gebeld en te horen kreeg dat het product dat ik zocht op voorraad was. Helaas was de service bij aankomst teleurstellend. Ondanks dat ik zes medewerkers heb aangesproken, kon niemand mij helpen. Bovendien werd ik genegeerd toen ik eindelijk aan de beurt was, omdat een medewerker iemand anders hielp die iets had besteld. De service was werkelijk beneden alle peil, en ik heb besloten dat ik hier nooit meer zal komen. Ik adviseer de Mediamarkt om geschikt personeel te vinden dat hun werk wel naar behoren kan uitvoeren.

 • Kurt Laurent

Iets wat heel eenvoudig zou moeten zijn, het omwisselen van een nieuwe machine, is voor mediamarkt ingewikkeld! 03/03/2022 aangevraagd, diverse keren gebeld en op 21/03/2022 nog steeds geen oplossing! Wel altijd dezelfde uitleg, wij sturen een email naar onze transportdienst...... 000000000000000000000000000000000000 2de de nieuwe machine, hier hebben wij pech, deze is kapot geleverd, nu 17/03/2022 service aangevraagd, op 21/03/2022 nog steeds geen reparatie op technieker gezien, wel heb ik al 6 x gebeld, zonder antwoord 000000000000000000000000000000000000000000000000000000

 • Besix Vandenberg

Bijna geen volk, waardoor de verkopers de klanten die ze hielpen niet wouden laten gaan zonder iets te verkopen. Bij het binnenkomen word je meteen voor de gek gehouden door verkopers van Luminus die staan te zwaaien met een kortingsbon van 100€ van Media markt, maar dat eigenlijk niet is. Een trucje om het ijs te breken zeker...¿¡♡◇|♡◇《¡▪︎》《☆ Zeer koele sfeer, onpersoonlijk, vriendelijk op een onvriendelijke manier, zodat je tevreden bent er maar 5 minuten bent geweest........................... en nu buiten staat pfff ' I'll not be back " zou schwarzenegger gezegd hebben.

 • Anne

We hadden graag een nieuw koffietoestel gekocht bij Mediamarkt. De prijs die werd uitgestald bedroeg 143€. We komen enkele minuten later aan de kassa en de prijs bedraagt plots 199€. Ze hebben dit in hun systeem nagekeken en effectief was de prijs op enkele minuten tijd veranderd… ze wilden ons echter de eerste prijs niet meer aanbieden, schandalig! Wat een onvriendelijke verkopers die geen begrip hebben. Jammer voor Mediamarkt, maar we zijn dan maar bij Krëfel gaan kopen waar het toestel nog goedkoper stond dan de laagste prijs hier.. hier zien ze mij niet meer.

 • Toto Pique

Bijna in de val gelokt om een Airfryer te kopen, maar ja de verkoper had 1 fout gezegd: "een airfryer is niet meer dan een oven met ventilator, kooktijd is toch dezelfde, je bespaart enkel op de opwarmtijd" Dus waarom een airfyer kopen als we toch een oven hebben met warme lucht! haha we hebben direct tot ziens en bedankt gezegd aan mediamarkt, 150 euro gespaard door niks te kopen! Ook verhogen ze hun prijzen voor de solden/black-friday om daarna zogezegd "veel korting" te kunnen geven! En pas op voor service na verkoop hier ze zijn enkel uit op geld verdienen!

 • Mario De Sutter

Zeer lange wachtrij en toch slechts 1 kassa open. En, heeft Mediamarkt het recht om iedere keer de identiteitskaart te vragen aan hun klanten? Dit is zeer irritant. ik weiger steeds die te geven. Maar veel mensen durven blijkbaar geen nee te zeggen tegen de opdringerige verkopers (die door hun werkgever verplicht worden die vraag te stellen.) Ook het aandringen om een extra verzekering te kopen voor het gekochte product is geweldig irritant. Mijn volgende aankoop zal wel online zijn, ze zien mij daar niet meer terug.

 • Ferhat Karatasli

Jammer dat ik geen 0 ster kon geven. Wat een SLECHTE service en zo KLANTONVRIENDELIJK MET EEN PASSIEF AGRESSIEF GEDRAG NAAR MIJ TOE VAN ENE VERANTWOORDELIJK AAN HERSTELDIENST DAAR AMAI DIE MAN KAN ZUUR KIJKEN!!MEDIAMARKT IS GOED TOT ZE TOESTEL VERKOPEN MET FABRIEKS GARANTIE EN ZEGGEN ERBIJ DAT JE BETER OMNIUM BETAALD OOK. MAAR DAARNA BEGINT AVONTUUR ALS JE TOESTEL DEFECT IS DAN BEGINT DE PROBLEMEN EN KOMEN DE WARE GEZICHTEN BOVEN!!! NOOIT MEER MEDIAMARKT!!!!!!PROBLEEM NOG NIET OPGELOST!!!!SLECHTSTE SERVICE OOIT!

 • Nathalie

Wat een onaangename winkelervaring. We zijn 2u lang ping-pong balletjes van het personeel geweest, verkopers, dienst na verkoop en klantenservice . Als je vragen stelt waarom dit toestel beter is dan het andere, ja daarom... Niet de verkoop uitleg wat je verwacht. Heel onverzorgd personeel, onfris ruikende adem en de andere was constant aan het rochelen, dégoûtant ! 2 pogingen gedaan om in de winkel een toestel te kopen, uiteindelijk online op de parking een toestel besteld.Trek uw plan is de boodschap.

 • Ngo Duc Toan

Heel slecht services!!!!ik kom binnen met mijn klein handtas maar personele en bewaker man maakten super moelijk over. Binnen ik rayon Dyson, de meest draaide , er was enige dat ik wilde kopen draaie niet,Ik heb vriendelijk gevraagd aan verkoper...dan kreeg ik een onvriendelijke antwoorden, ik heb geen afstandbediening...Sorry maar 749 euro is toch geld , dat is normal dat mens wilt testen. Voor kopen. Ik ging direct naar Krefel en ik he b daar gekocht. Ik ga zeker nooit meer binnen Mediamarkt.

 • Andreas C

Vandaag aangesproken in de mediamarkt omdat ik een rugzak aan had. Moest deze verplicht aan de kassa leggen anders mocht ik niet meer binnen. Handtassen, valiezen, zakken, werkkoffers mogen wel binnen. In deze kan je blijkbaar geen dingen wegsteken...? De functie van mijn rugzak heeft dezelfde als die van een handtas, voor het wegsteken van portefeuille, gsm, deo, ...ext. De logica van "rugzakken mogen niet binnen en de rest wel" klopt gewoon langs geen kanten. Echte primitievelingen... .

 • ben eslami

This is the worst mediamarkt ever throughout entire Europe. The personnel are really rude and carefree about customers’ needs and demands. The support service is disaster. I accidentally bought a product and I only opened box (not the product itself). They didn’t accept the return. I simply went to another mediamarkt in Oostaker and they took it back. Also, a lot of my friends had awful experience with this Mediamarkt. Don’t waste your time and energy going to Mediamarkt Zwijnaarde.

 • mike lasseel

Komen aan de kassa met een bon voor verjaardag van Mediamarkt zelf van mijn vrouw en een terugbetaling van mij , en zonder iets te zeggen nemen ze beide aan maar gebruiken er maar één van en toen we het zeiden was het van ja je kan die bon nog gebruiken want je kan niet van 2 Verschillende personen iets gebruiken . Was handig als je dit gezegd had voor we betalen want dan vraag ik mijn terugbetaling gewoon terug in cash . Het is niet dat we elke dag iets komen kopen

 • Makeeba fordjour

Depressieve, slechte medewerkers. Zijn niet goed opgeleid en echt verschrikkelijke marketing strategie dat jullie toepassen. Als je iets vraagt over een goedkoper product kraken ze het gewoon af en praten ze over hoe goed het product is van 600 euro. Ik ging naar de fnac, ze gaven mij een goede uitleg en super blij met mijn product. Ze doen hier echt niet graag hun job en aangezien de reviews… doe eens jullie best echt schaamtelijk

 • Liyaqat Momand

I bought a printer in media markt . I had no idea which one should I buy then I ask their a worker for suggestions. He suggest us epson 2811without display . So we bought this one . We had difficulty to connect with Wi-Fi . . I went back to ask is their any problems in this. 3 -4 workers then said why you bought without display . They didn’t help us . Just I want to say please don’t ask them for suggestion.. onbeleefd mensen

 • ibrahim altintas

Vandaag van mediamarkt lochristi doorverwezen tot naar zwijnaarde. Toch nog gereden naar Zwijnaarde om een iphone dat voorradig was enkel in Mediamarkt Zwijnaarde. Om 19uur aangemeld bij een werknemer en als antwoord “ik heb geen tijd er zijn nog mensen aan het wachten.” Kort en zonder goeiedag. Wel aangenaam om zo als klant te worden behandelt… Service? Klantentevredenheid? Ontzorgen van klant? Ver te zoeken in Mediamarkt.

 • rubi chaudhary

I bought a printer in media markt . I had no idea which one should I buy then I ask their a worker for suggestions. He suggest us epson 2811without display . So we bought this one . We had difficulty to connect with Wi-Fi . . I went back to ask is their any problems in this. 3 -4 workers then said why you bought without display . They didn’t help us . Just I want to say please don’t ask them for suggestion .

 • Krzysztof Socko

Heel slechte service ! Een maand geleden een tv gekocht de toestel is kapot geleverd. Het heeft hun een maand geduurd om onze aanvraag van de wisseling van de toestel te wijgeren. Wij werden altijd genegeerd en na een maand achter onze tv te vragen krijgen wij het antwoord dat wij het gedaan hebben dit hebben ze beslist op bazis van fotos want er is niemand komen kijken naar de schade Slechste service ooit!

 • Paul Bracke

Zeer goede service en garantie. Ben gisteren bij v d brol (borre) geweest voor een smartphone glas was kapot geen garantie vertelde dit daar .bij ons geen enkel probleem kom gerust terug wij geven u een nieuwe das pas een service zet nooit nog een voet binnen bij v d brol (borre) dus besluit had ik eerst bij mediamarkt geweest had ik geen 2 smartphone moeten kopen voor 1 te hebben 100% voor mediamarkt

 • Manolito Waelkens

Zéér onvriendelijk personeel met teveel attitude, alsof het een gunst is dat je mag kopen bij hen. Dit hoor ik van vele mensen! Kennen vaak hun producten niet waardoor ze iets anders proberen te verkopen. Een mentaliteitsprobleem in deze winkel. En als alles goed gaat maar als er een herstelling of klantenservice wil sta je er helemaal alleen voor. Trek uw plan is de boodschap. Koop daar NIET!

 • Dirk

Had nog wat eco-cheques,bij Mediamarkt kan je die gebruiken voor led lampen en uiteraard de bekende producten zoals bepaalde ovens, ijskasten, wasmachines en droogkasten en etc,maar ook voor powerbanks,wat je blijkbaar bvb niet in Krëfel kan gebruiken wat ik toch maar raar vindt!? Het bedrag was niet héél veel dus maar gebruikt voor deze en die blijven toch steeds super handig!

 • conny cantaert

Tv aangekocht ,bij thuiskomst volledig Stuk,elke telefoonnr gebeld,GEEN enkele aanneming van telefoon!!!dus meer Da 1/2 uur,omdat U direct iemand aan de lijn krijgt .terug naar zwIjnaarde Mediamarkt,wel direct andere gekregen maar geen compensatie!!! Niet oke!!!antwoord van meneer achter balie,wij zijn niet verantwoordelijk voor de leveringen van toestellen.

 • Pauline Verhelst

Groot aanbod en de meeste personeelsleden zijn vriendelijk. Toch ook enkele negatieve ervaringen. De service is niet altijd even vlot en je moet opletten dat je niet te veel betaalt en zelf goed je garanties en dergelijke checkt. Verder wel erg vriendelijk en ze helpen je met alle soorten vragen. Ze nemen echt de tijd om het juiste product te zoeken.

 • Tanja Koosman

Advies voor mensen die geen parkeerplek kunnen vinden ondergronds of op de begane grond-->er is genoeg parkeerplek op het dak. Ik heb niets gekocht omdat de lange rij mij een beetje ontmoedigde om iets te kopen. Misschien is het op de zaterdag gewoon wat drukker of ligt het aan de black friday deals? Het is in ieder geval wel heel ruim gesorteerd.

 • Jo Leroy

Zeer onvriendelijke persoon aan de videogames.... Heel lang moeten wachten op informatie over een product bij de computerafdeling..dus ik kon na 20min niet blijven wachten en ben dan maar naar krefel gegaan waar ze heel vriendelijk waren met een perfecte uitleg ...dus volgende keer terug naar krefel in plaats van mediamarkt...klant is koning

 • Nancy Van Lathem

Onvriendelijk en ongeïnteresseerd personeel. Moesten zelf nog vragen of ons produkt verkrijgbaar was in omliggende Mediamarkt zaken. Bij de vraag of mijn vader van 80 jaar naar het toilet mocht gaan werd ons medegedeeld dat dit op eigen risico was en overhandigde ze ons de sleutel alsof we zelf besmet waren. Mij zien ze hier nooit meer!

 • dominique beeuwsaert

Aankoop kwaliteitsvaastwas Siemens volledig geiintegreerd en geplaatst door mediamarkt. Nog nooit van mijn leven zo een slechte service!!! 70 euro voor installatie. Dit is het resultaat!!! En voor de rest trek uw plan! Centjes binnen los het zelf op! Toestel kan niet geplaatst worden. Revieuw geplaatst om 1600 om 1700 verwijderd

 • Ann De Backer

Wij wilden wat meer uitleg over een espressomachines, en de man die ons hielp kende er niet veel van jammer wij zijn naar huis gegaan zonder en alles moeten opzoeken vie Google. De persoon die ons hielp voor een computer spelletje was super, het lag niet meer uitgestald in de winkel en hij is er om gegaan naar beneden, dank je wel

 • Mathias Ellegiers

Very bad experience. The store is stuffed full with products making it hard to find what you need. It is understaffed making it hard to ask a question. Apple products can only be obtained by asking a sales person yet they only have one person available I waited for 20 minutes without success and so I walked out without anything.

 • nora aberri

Totaal niet tevreden 2 dagen geleden een tv gekocht bij het uithalen van de tv bleek er schade te zijn aan de tv, mediamarkt kan er dus niks aandoen er werd ook niks gezegt over een bijkomende garantie bij het kopen, de verkoper die naar de tv kwam kijken kon zelf niet de moeite doen om ons zelf aan te spreken over het product

 • Bruno Vanderpoorten

Ik Belde in verband met de iPhone 13 pro max omdat ik niet helemaal naar de winkel Zou moeten gaan als die er niet Zou zijn en aan telefoon zou die er nog zijn. Bij aankomst van de winkel na lang Wachten op de mensen voor me bleek die enkel op bestelling er te zijn. Slechte telefonische klantbehandeling. Ik Kom hier niet meer.

 • Laurens De Winter

Heel teleurstellende customer service Mediamarkt leverde het verkeerde toestel en heeft tot dus ver het correcte nog steeds niet kunnen leveren, welke al 3 weken aansleept. Verder verwijst de customer service altijd naar de winkel, welke nooit actie onderneemt. Vermijd deze miserie en koop je toestellen best ergens anders!

 • Jean Paul De Cloet

Ik ben niet tevreden. Ik kocht een luidspreker waar een micro bij geleverd werd, maar dat wist ik niet. De verkoper had mij die luidspreker aangeraden dus ik ging af op zijn oordeel. Daarna vroeg ik naar een micro die paste bij die luidspreker en jawel, hij verkocht mij een micro hoewel ik er al een had. Kassa, kassa ???

 • Marijke Matthijs

Zeer positieve ervaring. Bijgestaan door een super verkoper David, die mij voor het instellen van mijn laptop verwees naar nog een topkerel. Deze jonge man is een meerwaarde voor mediamarkt gent. Met zijn kennis en vriendelijkheid kom je daar zeker bij terug. Doe zo verder man en je hebt een massa tevreden klanten.

 • nihad belkhiri

Mijn vader werd vandaag super slecht behandel de medewerker trok zelf zijn hand omhoog om mijn vader te slagen de medewerker zij ook heel onbeleefd ik het Frans “ sort” dat betekent “vertrek” de medewerker riep zelf de security terwijl mijn vader niets dee hij wou gewoon een gsm kopen. Wat is dit voor rare servic.

 • Kenny De Maesschalck

Airfryer in korting 298. Maar je kan hem niet meer bestellen. Raar nieuw model van philips. Dus zeg ik geen probleem wacht wel wanneer het wel kan a neen gaat niet zegt hij. Daar zien ze me niet meer terug zakzetterij. Dus naar krefel geweest en daar wel voorradig en vriendelijker. Daar weten ze wat hun job inhoud

 • WIN FREE BITCOINS

De verkoper van de gms gaf geen correcte uitleg. Volgens hem Kan bestaande klant bij provider geen actie doen van gsm afbetaling. Hiervoor gebeld naar de provider maar informatie klopt niet. Als ik hem dag erna over aansprak was hij kwaad en zei hij Dat ze volledig opgeleerd waren van mediamarkt met alle regels

 • ozge guven

i bought an iphone from this store. everything was so smooth. people were helpful and nice but just as a suggestion: even if you think that you need a cover and cover for your phone do not buy screen protector or cover from this store because they are too expensive compared to the other random shops.

 • Van hove Johan

Mooie winkel met goede bediening. Enkel het feit dat een man zijn handtas niet mag meenemen is bijzonder discriminerend. Daarbovenop moet je die openlijk achterlaten bij onbekende personen. Iedereen kan er dus mee weglopen. Hopelijk komt daar snel verandering in. Dat is helemaal niet passend.

 • Koenraad Burghgraeve

Dat deze winkelketen nog bestaat, zal vermoedelijk komen doordat voor bepaalde toestellen, de prijs lager ligt dan in andere winkels. Verwacht echter geen vriendelijk personeel .Geven de indruk tegen hun zin te werken. Tonen slechts interesse wanneer ze zien dat je daadwerkelijk gaat kopen.

 • Isidoor Lampaert

Mijn tablet werd gestolen. Gelukkig had ik hiervoor een verzekering afgesloten waarbij ik ook voor diefstal verzekerd ging zijn volgens de verkoper. Dit bleek dus achteraf niet te kloppen. De winkel wil tot nu toe ook geen tegemoetkoming doen. Heb ik daarvoor €150 betaald? Teleurstellend!

 • Inesss

Zeer druk op zaterdagen, het is heel vaak lang wachten in de rij voor je kan geholpen worden. Weer zeer professionele werknemers. Kennis van verschillende services en producten zat zeker goed, je zag dat ze wisten waarover ze spraken. De winkel zelf is ook zeer overzichtelijk ingedeeld.

 • Olivier Courtens

Vond het vervelend dat ik mijn rugzak moest afgeven. Verder was het ook wat vervelend dat ik bij het binnenkomen eerst aangesproken moest worden door een Luminus vertegenwoordiger. Verder vond ik de winkel niet super overzichtelijk, en het personeel die ik sprak niet erg behulpzaam.

 • Lara Firrao

Klantenservice trekt op geen zak, ze zeggen via telefoon dat er airpods 2 zijn. Ik kom toe en ik zie er geen liggen. Ik wacht 1u op een medewerker die mij eindelijk kan helpen, dan laat die iemand anders nog voorsteken. Eindstand zijn er geen en heb ik tijd en belcredit verspild.

 • Shivam Inder (Sunny)

It was very busy there. I came on a Saturday which was not a good idea. I couldn't get any service from the workers. They were all busy. Also at checkout it says they accept cards only but after asking they also accept cash. Conclusion? Don't go on a Saturday, you can pay cash.

 • walter rogiest

Gisteren Samsung soundbar gekocht in Mediamarkt Zwijnaarde! uitstekende verkoper Jarne met professionele uitleg zonder opdringen! Thuis gekomen en geïnstalleerd en het Dolby Atmos systeem is fantastisch! niet alleen voor film maar ook muziek beluisteren is Top! DIKKE PLUIM

 • Louis Vercauter

Een TV gekocht bij Mediamarkt van Phillips, na 2 jaar en 2 weken ineens scherm defect. Wat een toeval... Mediamarkt kan uiteraard niet helpen buiten een algemeen telefoonnummer van Phillips te geven! Mooie houding als verdeler! Wij kopen de nieuwe TV ergens anders! …

 • Rodrigo Garcia

If you need something technologic, this is the place to go. From TV's to computers, coffee machines or PlayStation games. Prices are not the lowest, but they have good brands and the customer service is good. Have bought and returned products, and didn't have any problem.

 • Samuel Albrecht

Ik koop hier nooit meer. Achterhaald concept. Een horror om 5 minuten in rond te wandelen qua lawaai en onoverzichtelijkheid. Bijna geen verkopers om aan te spreken. Slecht retourbeleid, is archaïsch. Coolblue for the win. Met wel een niet-tevreden-geld-terug-garantie.

 • Serpil Ersoy

Slechtere na verkoop...Door de nieuwe kapot kolbast al die boodschappen vuilbak. mijn aAls je wil je geld kwijt ga maar naar de winkel. Vana 7 April media marka voor me gedaan. Mensen zijn ook niet vriendelijk geweest. Ik heb spijt van ben ik deze winkel geweest. :(

 • Claire Bert

Gezien ik in opdracht een techno-item ging kopen en ik nogal onwetend ben over die zaken, sprak ik een medewerker aan. Hij begreep me meteen en begeleidde me naar het juiste product en gaf me nog wat uitleg in 'lekentaal' die ik zelfs begreep! Top! Dankjewel …

 • Jessica Witte

Zeer grote winkel met aan breed assortiment aan producten gaande van alle soorten huishoud materiaal (elektronica) tot gaming consoles en spelletjes. Het personeel is ook zeer vriendelijk en ze helpen deskundig om het beste toestel,... voor de klant te vinden

 • Filip

Veel personeel dat met de vingers staat te draaien, eenvoudige vraag ivm bepaald type kabeltje dat ik zocht, "hebben we niet sneerde de man", na 2 minuten zelf zoeken het toch gevonden. Lange wachtrij aan de enige geopende kassa... Niet echt een topervaring

 • Jean louis Barbe

Naverkoop dienst super slecht wat een komedie omdat je de doos niet meer hebt mensen laten terugkeren maar na 2 de rit eindelijk toestel voor reparatie onderweg benieuwd hoelang dat gaat duren ze waren enkel beleefd toen het die wedstrijd was

 • Jonas Van Damme

Via de website vandaag iets besteld, zou binnen 2h beschikbaar zijn in Mediamarkt Zwijnaarde. Volgens Google en de site van Mediamarkt is dit filiaal open op zondag. Speciaal meer dan een halfuur gereden om er voor gesloten deuren te staan.

 • tbaasje

Ik heb mijn rugzak ingebracht want "kluizen" zijn niet gemakkelijk bereikbaar. En daarna vragen ze dat ik gewoon mijn rugzak (met de dure laptop) bij de balie laten staan. Ik ben toch niet gek... Gelukkig zijn er andere winkels dichtbij :)

 • catherine bral

Alles wat je maar kan denken electronische produkten, huishoudtoestellen, klein en groot, tv's in alle maten en soorten, vriendelijk personeel en dikwijls mooie kortingen, zeker een aanrader om eens binnen gegaan!!! Parking is er ook...

 • Y Z

Zeer slechte klantenservice. Als je producten komt ophalen die je retour had gestuurd kunnen ze niets van uitleg erbij geven en verwijzen ze door naar de fabrikant of een verkoper in de winkel. Wat is dit voor slechte service

 • deagle biggy

When searching for the right appliance for us we were assisted by a very helpful staff member. Older gentleman Towards end of the day and only 1 register open made us wait too long as there were like 10 people queueing

 • mohamad sleih

In fact, there are some employees who are wonderful to be human like us..but there are some of them who are indifferent and do not understand their work well, and there is a lot of slowness in dealing

 • Tsen Ikeuh

Heel goed geholpen, eerlijk en was gratis thuisbezorgd aan deur voor mijn droogkast. Ik had toch zo karretje waar ze heel vriendelijk het erop gezet hebben zo kon ik makkelijk binnenrijden …

 • MarieAline

Goed geholpen door medewerker Mo, zeer vriendelijk, nam zijn tijd om alles uit te leggen en te zoeken naar het meest geschikte toestel in stock. Zo is een winkelbezoek des te aangenamer!

 • Darío Rodríguez

De verscheidenheid was absurd, PSP sd kaart adapter absurd, alle headphones die er waren en dan nog wat, ik kocht mijn eerste BT daar en ze hadden 50 korting, goed spul.

 • Dadhlu Sipa

Beste, Jullie securty LORENZO is een top medewerker. Bewaakt niet alleen maar helpt ook met de vragen. Met een glimlach erbij! Verdient om beloond te worden. Groetjes

 • Dieter Blomme

I did not buy any expensive appliances here, only things like games and a coffee machine. Staff is ok, sometimes very good, sometimes doing the bare minimum.

 • Dzmitry Sledzevich

Goedemiddag, ik ben hier nog niet geweest, maar ik zou graag willen weten of u een Nubia Red Magic 6s pro-smartphone of een Asus Rog-telefoon 6 pro hebt?!

 • Didier Vandewalle

Een prima multimediamarkt. Prima ligging naast de R4. Ruime keuze en behulpzaam personeel. Weinig tot geen drukte in vergelijking met andere filialen.

 • DIMITRI GLORIEUX

Mediamarkt Zwijnaarde is slechtste dat er bestaat… Enorme wachtrijen voor de informatie over gsm’s of accessoires en dan nog in die hitte. Nooit meer!

 • Xavier Janssens

Tergende klantendienst. Weigeren zich in te zetten om probleem op te lossen en steken alles op fouten in hun IT systeem. Nog geen één ster waard!

 • Sami Naji

They are not helpful! I bought a Samsung phone and turned out to be slow as crocodile and malfunctioning. After two weeks the phone was shaking

 • Laura Vermeersch

Heel vriendelijk personeel. Helpen me waar nodig en bevelen me de beste producten aan op maat van mij. Helpen me ook zoeken naar oplossingen.

 • Catherine Bral

Zeer nette, grote winkel, je vind er alles wat met technologie te maken heeft, prijzen ook goed en personeel ook vriendelijk, behulpzaam,...

 • tGENTeneeRke Rugzak

Veel keuze. Vriendelijk personeel.Bereikbaar met bus 70, maar lastige oversteekplaats voor voetgangers. Zag er geen QWERTY toetsenbord.

 • Ivan VAN PARIJS

Vriendelijk personeel (zeker nu Peter daar in de afdeling muziek te vinden is). Het aanbod aan LP's is er beduidend op vooruit gegaan!

 • Sevginar Mollahasan

Ruime assortiment en de beste prijzen.Heel professioneel ,vriendelijk en behulpzame medewerkers.Ik ben heel tevreden. Bedankt.

 • Dirk Van Gasse

Eindelijk eens een medwerker die weet waarover hij praat. Naast testaankop ook zijn mening in aanmerking genomen bij aankoop.

 • Jeanke Barbe

Wat een winkel echt slechte dienst product betaald online voor afhaling ga je naar de winkel moet je nieuwe kopen echt waar

 • martine vanhaverbeke

Telefonische ondersteuning is onbestaand. Toestel dat ik vandaag gekocht heb heeft mankement, niemand kan me te woord staan

 • Christiaan Corthals

ruim aanbod, vriendelijke service, kans om zelf cadeautjes in te pakken. Vlugge assistentie bij zoeken naar een product

 • Silvie Peeters

Steeds een groot gamma aan diverse artikelen..met zeer behulpzaam personeel....maw top...aan een betaalbare prys...

 • Sigrid Ysebie

1ste aankoop ooit gedaan, viel super mee Heel vriendelijke verkoper, Chris, zeer behulpzaam en goede raad geven

 • Dennis DICKX

Nespresso apparaat gekocht en gevraagd welke capsules ik nodig had. Thuisgekomen blijken ze niet te passen.

 • Gaspar Geiregat

De persoon die me geholpen heeft was te vaak met 2 klanten bezig, niet tevreden.art nr 1587000

 • Dhammika Wijayaratne

Beste medewerker van samsung. Winkel is groot in hecta m3 weet ik niet.heel groot.ik ben blij

 • Tine Knockaert

Snelle en vlotte bediening. Aanbod online is ruimer en ook beter gevarieerd qua prijzen.

Similar places

Coolblue Gent

3038 reviews

Antwerpsesteenweg 693, 9040 Gent, Belgium

Krëfel

640 reviews

Rooigemlaan 2A, 9000 Gent, Belgium

Gotron

350 reviews

Lange Violettestraat 8, 9000 Gent, Belgium

ElectroStock Gent (buiten de LEZ)

136 reviews

Dok-Noord 7, 9000 Gent, Belgium

Thienpont Sound & Vision

79 reviews

Brusselsepoortstraat 2, 9000 Gent, Belgium

Schol & Meert

29 reviews

Nederkouter 49, 9000 Gent, Belgium

Scarlet

25 reviews

Martelaarslaan 307, 9000 Gent, Belgium

Medo Phone

15 reviews

Brugsepoortstraat 42, 9000 Gent, Belgium

De Hersteller

2 reviews

Cederstraat, 9000 Gent, België

Noctic

2 reviews

Begijnhofdries 30, 9000 Gent, Belgium