Monte Bú restaurant a steakhouse

4119 reviews

76, Údolní 532, 602 00 Brno, Czechia

www.monte-bu.cz

+420778545778

About

Monte Bú restaurant a steakhouse is a Steak house located at 76, Údolní 532, 602 00 Brno, Czechia. It has received 4119 reviews with an average rating of 4.4 stars.

Photos

Hours

Monday11AM-12AM
Tuesday11AM-12AM
Wednesday11AM-12AM
Thursday11AM-12AM
Friday11AM-11PM
Saturday11AM-12AM
Sunday11AM-12AM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Monte Bú restaurant a steakhouse: 76, Údolní 532, 602 00 Brno, Czechia

  • Monte Bú restaurant a steakhouse has 4.4 stars from 4119 reviews

  • Steak house

  • "Byli jsme na narozeninovém pozdním obědě a měli jsme degustační menu s vinným párováním"

    "Né moc příjemný zážitek"

    "Dnešní návštěva, těžké zklamání"

    "Po delší době opět zde v rámci firemního večírku"

    "Tuto restauraci jsme jen navštívili na základě recenzí a udělali jsme moc dobře"

Reviews

  • Bronislava Auf

Byli jsme na narozeninovém pozdním obědě a měli jsme degustační menu s vinným párováním. Jídlo vynikající, porce rozumné, ze začátku jsme vtipkovali, že se půjdeme někam dojíst (tatarák velikosti noku z polévkové lžíce, kreveta skutečně jen jedna), ale nakonec jsme odcházeli doslova přecpaní. Vynikající rizoto, jen trochu přesolené, maso s foie gras úžasné. Vinné párování vhodně zvolené. Trochu víc jsme očekávali od obsluhy. Protože jsme měli degustační menu, očekávali jsme, že každý chod i víno představí. První 2 chody jídlo jen donesli a postavili před nás. Pak jsme žádali informace o tom, co právě donesli, jejich menu neznáme nazpaměť. Nedokázali popsat, co ten který chod obnáší, měli to naučené a chyběla určitá radost / hrdost, kterou jsme zažili jinde. Víno je suché a bílé :))). Vyptávali jsme se dál a pak jsme se dozvěděli více, ale nějak zůstal nepříjemný pocit z toho, že si to chtějí rychle odbýt. A my tam šli právě pro ten kompletní zážitek….. Posadili nás ke stolu u toalet, který nebyl připravený na další hosty, uklízeli jej a nosili skleničky za pochodu, ač uvnitř restaurace nikdo nebyl. Přitom při rezervaci bylo objednáváno degustační menu. Kvůli úžasnému jídlu se ale určitě rádi vrátíme.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 2
Atmosféra: 4

  • Lucie Hrbáčková

Né moc příjemný zážitek. Arogance, až to mlátí dveřma. Věděli jsme, na co máme chuť, co si chceme dát. Číšník měl evidentně svou představu o tom, co si má dát ten, kdo je v restauraci poprvé. Začal vínem, které jsme nechtěli, poté masem které jsme rovněž nechtěli .. My jsme si nakonec objednali steaky ze svíčkové jen USA a Argentina a ne cestu kolem světa, což byl očividně druhý z problémů po odmítnutí vína a výběru něčeho jiného než si číšník představoval. Hned dalším byla omáčka k masu, která je teda dle číšníka naprosto nevhodná protože zabije chuť masa, ale že to má takhle host rád to už je vedlejší. Takže potom co nás poučil o tom, že jsme si vybrali naprosto nevhodně nám nedonesli ani předkrm, který jsme si objednali. Steaky byly dobré, ale když si vezmu medium rare čekám medium rare a ne pouze medium, ale chápu, ono medium je dle číšníka nejlepší úprava tak proč to dělat podle žádosti hosta. No, tak špatně jsem se v restauraci už dlouho necítila. Doporučuju určitě pro lidi, co nemají vlastmi rozum a dají si na jídlo i pití přesně to, co jim obsluha nabídne.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 1
Atmosféra: 2

  • pavel spacek

Dnešní návštěva, těžké zklamání. Objednal jsem krom jiného 1x polévku a 1x Wagyu 250 g. Cena Wagyu 1045,- Kč za 100 gramů. Po objednávce přišel číšník s tím, že mají poslední dva kousky, 150g a 140 g. Akceptoval jsem tedy, že budu mít 2 malé steaky. Ty mi byly přinesené studené na studeném talíři. Musel jsem nechat porci ohřát, čímž se celý zážitek z tak kvalitního a drahého masa zrušil a i kvalita masa klesla. Obsluha příjemná, jen by se nemuseli hosta ptát, když má sousto v ústech, zda je vše v pořádku. Nebylo. doma jsem zjistil, že nám naúčtovali 2 polévky, á 119,- Kč, měli jsme jednu. Takže pokud máte pevné nervy a chcete netradiční zážitek, zajděte a dotujte. Já zde byl naposledy. Hrají si na něco, co nejsou. P.S. Píšete, že porce máte připravené po stovkách. (asi gramů) . Jak je tedy možné, že mi byly nabídnuty porce po cca 150 g ? A prý jsou poslední. Peníze si nechte, třeba Vás potěší, ale mě tam už neuvidíte. Nemíním si kazit den.
Služba
Jídlo na místě
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 1
Obsluha: 3
Atmosféra: 2

  • Milena Chmelková

Po delší době opět zde v rámci firemního večírku. Z poslední návštěvy před dvemi lety jsem byla rozčarována, ale tentokrát spokojenost veliká. Od mixu předkrmů kde byl skvělý lanýžový tatarák a roastbeef po vrchol večeře, tedy variaci steaků z USA, Argentiny, Uruguay a ČR. Maso bylo luxusní, skvěle je doplnilo kvatro omáček a přílohy jako steakové hranolky, americké brambory, fazolky se slaninou a žampiony. Celý večer nás doprovázelo vynikající víno, které pro nás vybíral hlavní someliér z firmy Korek. S sladkou tečkou byl mix dezertů, kde mě nejvíce zaujala pěna z bílé čokolády s malinovým sorbetem a ultra čokoládový dortík z bílé a tmavé čokolády. Profesionální obsluha a příjemné prostředí to celé jen dokreslilo. Krásný večer a doporučuji, pokud si chcete dát výborný steak.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
900–1 000 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Filet Mignon - Filovaná H Svíčková Ze Specialit

  • Ing. Denisa Litvanová

Tuto restauraci jsme jen navštívili na základě recenzí a udělali jsme moc dobře. Velmi jsme si pochutnali na skvěle ochucených a připravených pokrmech. Na meníčku je velký výběr od předkrmů až po dezerty. Samozřejmostí je zde i stařené maso. Prostředí restaurace i celková atmosféra je také fajn. Určitě se musíme vrátit a ochutnat něco dalšího! Co nás ale potěšilo nejvíce byla obsluha. Moc děkujeme Robertovi, díky němu se proměnila večeře v restauraci na super milý gatsro zážitek.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
900–1 000 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Fajitas
Dietní omezení
Dají se zvolit i méně sacharidové pokrmy, zeleninová příloha a maso je idelální kombinace.
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště
Parkování
Před restaurací je dosti kapacitní parkoviště.

  • J F

Restauraci jsme si vybrali na doporučení a s chutí na dobrý steak. Přišli jsme v neděli v poledne, rezervaci jsme si dělali pro čtyři osoby den předem. Prostředí je hezké, stylové, čisté a láká vybrat si něco k jídlu. Jídelní lístek zaměřen na speciality z masa zejména steaky, doprovázen slušným výběrem příloh a taky vín. To všechno doplnil personál, který byl od první chvíle příjemný, dokázal poradit a doporučit to správné pro celou rodinu. Janek, který nás provedl návštěvou od začátku do konce doporučil kombinaci steaků a byl to skvělý typ. Pět steaků jako průřez nabídky restaurace, maso chovatelů z Čech, USA, Argentiny, Uruguaye a Japonska byli skvělé. Rádi se sem vrátíme. Janku Děkujeme.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Cesta Okolo Sveta

  • Miroslav P

Vývar byla osolená voda tažená tak maximálně 30 minut. Zmrzlina nechutnej polotovar z makra. Tatarak bez chuti jen s ocasem z capari. Steak v pohode i kdyz nam rozdali spatne omacky a tak jsme ho kazdej jedl s nejakou kterou jsme nechteli. Když si kolega začal na stole po jídle balit cigaretu prisel cisnik a rekl mu ze se to tam nesmi (asi si myslel ze to je trava). Pak jsme sli po dezertu za roh si zakourit a provozni chodil nenapadne kolem jak nam pak sdelil cisnik z obavy abychom neutekli bez zaplaceni. Tresnickou na dortu byl zachod kde nad umyvadlem byl “kosik posledni zachrany” a v nem indulona takze je to asi podnik plny buzerantu a pro buzeranty.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 2
Obsluha: 2
Atmosféra: 3
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Vladimír Heleši

Monte Bú - název podniku nemůže být výstižnější v tom nejlepším slova smyslu. Skvělý steakhouse. Skvělá obsluha, pestrý výběr jídel - od předkrmů, steaků a klasických pokrmů až po dezerty a pití. Vybere si snad každý. Pan Janek nám ochotně pomohl s výběrem jídla i pití a byli jsme velmi spokojeni. Každý steak byl upraven přesně podle našich představ, poklona šéfkuchaři, bylo vidět i cítit že ví co dělá. Dezert byl vynikající (White chocolate mousse), vyvážené a nepřeslazené, skvělá kombinace chutí. Ceny jsou přiměřené kvalitě a ta je vysoká. Jak jídla tak i obsluhy a celkového zážitku. Určitě doporučuji, byl to skvělý gurmánský zážitek. Děkujeme!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Tomáš Porwolik

We went to this restaurant to have a nice family dinner, our waiter was Janek and he was really helpful. He started with suggesting some drinks for us, which was great and then we couldn't decide what to order, so he offered us a tasting hot platter of different steaks and side dishes, so we could all taste many different dishes. Then we had also deserts and as a thank you for high bill we got a free shot of rum. I recommend this place for special occasions as the ambience and service is exceptional.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Aged Steak
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Nikola Johnová

V Monte Bú jsme si s přítelem dali každý hovězí steak z českého chovu a přílohy - hranolky a fazolky s guanciale. Jako omáčku jsme zvolili demi glace a musíme říct, že jsme si neskutečně moc pochutnali. Jako dezert jsme se rozhodli zkusit white chocolate mousse s mučenkovým sorbetem. Jídlo bylo velmi dobře ochucené, propečenost steaků dle představ a to vše podtrhl profesionální a zároveň opravdu milý servis od pana Janka. Tímto bychom mu chtěli poděkovat za vstřícnost a profesionalitu. Určitě se díky skvělému zážitku co nejdříve vrátíme. Rozhodně doporučujeme!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
800–900 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Aleš Franc

Výborný steak přesně podle objednávky. Vybral jsem USDA fillet steak medium rare a neměl chybu. Jako přílohu jsem měl fazolové lusky se slaninou a dal jsem si Demi glace omáčku. Ta už byla možná trochu navíc a lehce přebíjela chuť výborného masa. Obsluha příjemná a rychlá, ale nechodila zbytečně často. Jednou jsme čekali déle na pivo, ale bylo poměrně obsazeno, nicméně nic tragického. Určitě to nebyla poslední návštěva tohoto podniku.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Placené parkoviště

  • Zbyněk 88

Super restaurace, už dlouho jsem nezažil tak skvělý přístup personálu, trochu vítka, že mě neupozornil na poslední láhev vína v odrůdě a oblasti, což v podnicích této úrovně bývá zvykem, takže další už musela být jiná, dobrá, ale jiná... o jídle asi nemá cenu dle ostatních recenzí cokoliv psát... perfektní. Vše připraveno dle přání, skvěle ochuceno a doporučený steak z mečouna byl dokonalý. Prostě super restaurace, skvělé jídlo i obsluha. Určitě se budu vracet a doporučovat.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jan Maňák

Posezení v rámci firemní večeře. Bylo to velmi příjemné, personál byl profesionální, jídlo velmi chutné. Měli jsme několik předkrmů a ochutnali výběr ze steaků, k tomu nejrůznější omáčky a přílohy. Nakonec desert, kafe, vše velmi dobré, vychytané, někdo nad tím očividně přemýšlel. Jeden z nejlepších steak housů, které jsem navštívil. Cena samozřejmě odpovídá kvalitě, ale když něco děláte dobře, je vhodné být za to adekvátně ohodnocen. Doporučuji
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
700–800 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla

  • Peter Walter

Dnes jsme se rozhodli pro degustační menu a rozhodně jsme neudělali chybu Jídlo bylo výborné, chody se navzájem doplňovali, proste slast pro chuťové pohárky. Nemůžu samozřejmě zapomenout na super obsluhu Ivku je to Zlatíčko moc děkujeme a příště se zastavíme na ochutnávku steaků. Mužů jenom doporučit
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Oběd S Miláčkem Monte BÚ a Tatarák
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Ategi Kelil

Celkově tak trochu propadák, pokud si teda někdo potrpí na naleštěnou bídu, tak bude asi spokojen. Jak už někdo v recenzích psal, dá se to nazvat okrádáním lidí. Ale každá zkušenost dobrá, i ta špatná, aspoň víme, kam už se nevrátíme. Na fotce je předkrmový tatarák, který nevážil ani 30g (možná by bylo vhodné gramáž uvádět), chuť nijaká, možná spíš převládala chuť kapar a to za cenu "krásných" 225,- Kč. Hlavní chod už ani raději rozepisovat nebudu.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 1
Obsluha: 2
Atmosféra: 2

  • Jesetýrek

Výběr restaurace byl náhodný ale vse bylo nad naše očekávání. Dali jsme si vynikající burgery, kachnu a vynikající mučenkový desert. Není to restaurace, kam bychom chodili každý týden, ale rozhodně tady se nám to líbilo. Obsluha Oscar se o nás staral úžasně. Fakt doporučujeme
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Burger S Trhaného Vepřového V Černé Housce, Kuřecí Burger, Fajitas a Kachna Petrželové Pyré

  • Kateřina Kohoutová

Byli jsme zde poprvé a byli jsme velmi nadšeni. Obsluha perfektní (obsluhovali nás pánové Janek a Robert), vše nám ohledně steaků bylo do detailu řečeno a dobře doporučeno. Jídlo bylo vynikající, lepší steaky jsme nikdy nejedli. Rádi se zde budeme vracet. Příjemná atmosféra a božské steaky nás budou vždy lákat znovu a častěji navštívit tuto restauraci. Doporučujeme všem!!!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Verunka R.

Jak vždy maximálně spokojení! Tento krát degustační menu a můžu říct výtečný. Obsluha je bezkonkurenční - Milá veselá vyzná se a ví poradit . Zajímá se o hosta. Skvělý. Chodíme sem pravidelně a nikdy nezklamali. Za nás jedno velké děkuji za takové restaurace a zaměstnance který dělají restaurací, výtečnou restauraci. DOPORUČUJEME!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Pavel Macenauer

Na obědy parádní meníčka za výbornou cenu, určitě jedno z nejlepších cena/výkon v Brně. Kryté posezení venku a hodně míst jsou supr v létě. Na večeři nás bůček a filet mignon zas tolik nenadchl. Bůček byl trochu přepečený a chyběla tomu šťavnatost. Filet Mignon opět "not bad", ale nebyla to ta krásně šťavnatá, měkká svíčková, kterou by člověk očekával, aby to byl top :).
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
500–600 Kč

  • Monika Kalašová

Pan Janek nám doporučil famózní stejkovy skvost cestu kolem světa, skládající se z 5 různých druhu světového hovězího masa, které jsme si náramně užili! K tomu uzasne doporučené červené víno Primitivo a nakonec famózní rumik chutě slaný karamel. Děkujeme moc panu Jankovi za příjemný večer ;)
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Cesta Okolo Sveta

  • Albert Vu

Nejlepší steaky v Brně. Stařený tomahawk co se skoro rozpadá ? Obrovská mísa salátu Coleslaw, hranolky a k tomu skvělé omáčky. Jasná volba při výběru restaurace na pořádný kus masa. Akorát točené pivo není pivo ‍♂️
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště
Parkování
Vlastní velké parkoviště.

  • Marek Szwarc

Foie gras skvělá, taktéž vepřový tomahawk, který byl nabídnut coby denní speciál. Grilovaná zelenina i pepřová omáčka rovněž v pořádku. Cenově rozhodně odpovídá kvalitě.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
900–1 000 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Parkoviště
Spousta místa
Možnosti parkování
Bezplatné parkoviště

  • Miloš Sedláček

V této restauraci jsem byl již potřetí. K mým níže uvedeným recenzím nemám, co dodat. Jen bych ocenil kdyby dámská obsluha nepůsobila studeným dojmem. Nepůsobí to příjemně, ani profesionálně.V této restauraci jsem byl již podruhé. Vnitřní prostředí se mně líbilo. Jídlo, které jsem si objednal mně chutnalo. Jen slepičí vývar byl prostý kousků masa. Obsluha byla příjemná.
Obsluha: 4

  • Anna Vrr

Naprosto perfektní zážitek. Maso bylo jako koláček, obsluha skvělá a velmi příjemná, Matěj poradil, ale nevnucoval. Vše jsme dostali včas a bylo to skvělý. Velmi rádi se sem vracíme.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Burger S Coleslawem

  • Marcel Zdeněk

Vynikající restaurace pokud chcete zajít na slavnostní oběd/večeři. Paní servírka Ivka byla celou dobu velice ochotná a udělala z celého oběda nevšední zážitek. Určitě přijdeme zas.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Tatarák

  • Andrea Šmídová

Letos jsme se na Svatomartinské hody rozhodli pro Monte Bú a rozhodně jsme neudělali chybu. Husička byla skvěle upečená do křupava, doplněná o dva druhy zelí a špekové knedlíky. Prostě lahoda
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
600–700 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Michal Svejkovský

Steak z argentinské svíčkové byl excelentní. Grilovaná zelenina taktéž. Velmi příjemný personál, hlavně číšník Robert. Při placení jsme byli odměněni degistivem v podobě sklenky dobrého rumu.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
800–900 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Szabolcs Volford

We walked 2,5 km (~half hour) from our hotel to Monte Bú, and it worth it very much… the staff was nice, kind and helpful, especially our waitress Sandra. She offered us wine, and helped to decide between dishes… the food was great, tasty, let’s say perfect! Everyone who visits the city Brno, must visit Monte Bú too… Další

  • Monika Kratochví­lová

Návštěva byla naprosto skvělá. Číšník Janek nám doporučil Cestu kolem světa a naprosto se nám trefil do chuti a mohli jsme tak ochutnat 4 druhy steaku ze 4 zemí světa. Mohu tuto restauraci velmi doporučit, servis i jídlo naprosto skvělé.
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Tereza Francová

Cestu kolem světa jedině s Jankem. Skvělá obsluha, výborné jídlo, příjemné prostředí. Děkujeme
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Fajitas, Mučenka a Cesta Okolo Sveta

  • Alexandra Szaboová

Naprosto úžasný jídlo a velice příjemná restaurace s milou obsluhou. Pan číšník Martin se o nás celý večer skvěle staral s naprosto skvělým profesionálním přístupem a nic nám nechybělo. Určitě přijdeme zas!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
800–900 Kč

  • Gabriela Bukovacova-Bartosova

Filet steak a salát s kozím sýrem. Domácí výborná zázvorová limonáda. Asi jsme byli první hosté, co si odnesli jidlo za 1200 v krabičkách
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
500–600 Kč
Jídlo: 4
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jakub Janeček

Obsluha Oscar, nejlepší obsluha co jsem zažil, osobnost jak má být v tomto oboru. Jídlo jako vagia a 24k TBone byl chuťavý zážitek.
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Australský Steak

  • Zuzana Valentova

Lilia se dnes starala o náročný stůl o 12 lidech. Poradila nám se všem od stejku po víno po rum. Velká spokojenost, přijdeme zase, díky.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Večeře
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Tomáš Koutský

No, vůbec nevím, kde začít. Prostě jsme tady dneska super žrali, milá obsluha, steaky naprosto skvělý. Dali jsme i dezerty, byli jsme tři, takže od každýho kus a vůbec nevím, kterej byl nejlepší, ale všechny top. Tady je svět ještě v pořádku. Děkujeme za super oběd! Další

  • Vojtěch Hertík

Nejlepší obsluha, kterou jsme zažili -Janek!! Jídlo výborné! Ať se daří dál!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Cesta Okolo Sveta

  • X. Y.

Skvělá kuchyně i servis, velmi příjemné prostředí, on-line rezervace funguje na výbornou, personál profesionální, ochotný a vstřícný - děkujeme mockrát Matějovi za úžasný přístup, trpělivost a vyslyšení každého přání i za jeho doporučení … Další

  • Radek Vymazal

Monte Bú jsem navštívil s přítelkyní. Po příchodu jsme si objednali nápoje, polévku a hlavní chod, desert až po hlavním chodě. Nápoje přinesli hned, ostatní chody přicházeli s odstupem maximálně 20 minut, takže rozhodně se na nic … Další

  • Simona F

Děkujeme za skvělou obsluhu i doporučení pro výběr masa s plným servisem. Byli jsme moc spokojeni.
Typ jídla
Večeře
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Cesta Kolem Světa

  • Karel Zeiler

Super oběd , steaky mix cesta kolem světa a bozi presso a zákusky se skvělou atmosférou a bozi obsluhou mistrem Jankem….. vracíme se s radosti
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Gabriela Kasparcova

Byli jsme u vás minulý pátek s manželem a pejskem v tašce, staral se o nás přímo noblesne a úžasně PAN číšník Janek... obrovská spokojenost... velmi dotyčnému děkujeme. Gabca a Tomáš a Bonitka Další

  • Petr Smekal

Velmi krásný gastronomicky zážitek Degustační menu skvělé a spárování s vínem na jedničku Obsluha skvělá Děkujeme a zajisté se vrátíme
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Jiří Zaoral

Pauza po veletrhu Ampér. I když jsem zvažoval otestovat USDA prime filet, tak když jsem viděl křupavý bůček, nemohl jsem odolat. Neudělal jsem špatně a byl opravdu jemný, mohl by byt … Další

  • Ivan Pichkar

Super restaurace, už dlouho jsem nezažil tak skvělý přístup personálu. číšník Iva
Cena na osobu
1 000 Kč+
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • veronika turkova

Byl to nevsedni zazitek umocneny skvelym vykladem a prijmne vedenou obsluhou.Obsluhoval nas Janek
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Libor Z Brna

Pochala panu Jankovi ktery nas obsluhoval a mel s nami velkou trpělivost cely večer. Úroveň obsluhy vyborna, jidlo na jedničku s 5*. Další

  • Nelli Margolit

It's really one of the world top steakhouse with a fantastic local meat cooked in the best way. The great service. Další

  • Martin Přibyl

Opravdu hodně na úrovni. TOP zážitek. Obsluhoval nás velmi příjemný personál. Děkujeme Roberte.
Služb…
Další

  • Alena Korbickova

Milá,ochotná,usměvavá obsluha ,dobře nám doporučila jak k pití,tak i jídlu.Vše moc dobré,vynikající. Další

  • Verun Ž.

Byli jsme tu poprvé a vše naprosto perfektní!
Služba
Jídlo na místě…
Další