PRO BRO Express plovykla

858 reviews

Minijos g. 90, 93239 Klaipėda, Lithuania

probroexpress.com

+37070066026

About

PRO BRO Express plovykla is a Car wash located at Minijos g. 90, 93239 Klaipėda, Lithuania. It has received 858 reviews with an average rating of 4.3 stars.

Photos

Hours

Monday7:30AM-8PM
Tuesday7:30AM-8PM
Wednesday7:30AM-8PM
Thursday7:30AM-8PM
Friday8AM-8PM
Saturday9AM-8PM
Sunday7:30AM-8PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of PRO BRO Express plovykla: Minijos g. 90, 93239 Klaipėda, Lithuania

  • PRO BRO Express plovykla has 4.3 stars from 858 reviews

  • Car wash

  • "Plovimo kokybė gera tik kaikuriose tunelinėse plovyklose esančiose Vilniuje"

    "Automobilį plovėme VIP programa, automobilio galo nenuplovė iš vis, pranešus darbuotojams problema buvo ignoruota, tipo ko jus norit, cia viskas normalu"

    "Pamąstykite dėl didesnių tarpu tarp mašinų"

    "Švaros Broliai? Purvo Broliai būtų tinkamesnis pavadinimas"

    "Ir vėl techninės kliūtis 22"

Reviews

  • Benas Eidėnas (Benas Eidėnas)

Plovimo kokybė gera tik kaikuriose tunelinėse plovyklose esančiose Vilniuje. Rinkausi šią plovyklą dėl gerą trauką turinčių siurblių, bei neriboto jų laiko. Gaila tačiau Klaipėdoje, Minijos gatvėje esančioje plovykloje automobilio kairįjį sparną subraižė šepečiai palikdami gilias kryptingas žymes, įsitikinimui jog tai įvyko būtent šioje plovykloje į ją važiuota kėletą kartų, prieš pretenziją apie galimai braižančius šepečius įspėti darbuotojai, šią žinią jie pasitiko šypsodamiesi. Pretenziją tiriantys "Finance property" jos nepatenkino, argumentuodami savais išvedžiojimais ir neatlikę jokių papildomų tyrimų, tik remdamiesi plovyklos patirtimi. Gaila, tačiau su abonimentu tenka atsisveikinti, nes pretenzijos nera tiriamos tinkamai. Tiems kam rūpi automobilio išvaizda šios plovyklos nerekomenduoju rinktis. P.S. dėl dviejų valytuvų sulaužymo nesikreipiau.

  • Raimonda Steikūnaitė

Automobilį plovėme VIP programa, automobilio galo nenuplovė iš vis, pranešus darbuotojams problema buvo ignoruota, tipo ko jus norit, cia viskas normalu. Ko pasekoje automobili teko plauti dar karta bet jau kitur. Taipogi savitarnos siurbliai praktiškai nieko nesiurbia, issisiurbti kilimeli be šansų. Jums dar labai toli iki paslaugų kokybės apie kuria skelbiatės, užsienyje tokio tipo tunelines plovyklos nuplauna tikrai gerai, švariai, be dėmių. Investuokit daugiau i paslaugu kokybe ir klientu aptarnavima o ne i reklama, nes kiekvienas kas isvaziuoja su tokiu "puikiai" nuplautu automobiliu daugiau pas jus nemanau kad sugrįš.

  • Iveta Vaicikauskyte

Pamąstykite dėl didesnių tarpu tarp mašinų. Antra karta man kažkoks nedeakvatus sptabdantis įvarė į priekine mašinos dali. Ir iš jūsų girdžiu mūsų atstumas buvo tinkamas pagal numatytas normas, tai gal keiskite tas normas? Jaigu jums atrodo kad jūsų kaltės nėra tai nežinau kokia politika dirbate. Aš atvykstu į jūsų plovykla ir jūsų plovykloje vyksta tokie dalykai! Tai klientas neklatas, plovykla.nekalta,kaip atrodys mano auto po tokių 10 stuklelejimu? Jaigu kažkas vyksta ne taip ieškome problemos ar ne? Visiškas kosmosas! Pasibaigus abonimentui vargu ar kelsiu koja į šią plovykla

  • Lina Vai

Švaros Broliai? Purvo Broliai būtų tinkamesnis pavadinimas. Pasibaisėtinos paslaugos, mašinos nusiplaut atvažiavome pirmą ir paskutinį kartą! Automobilis po plovimo buvo visas aplipęs žemėmis, ant langų likę nedaplauti purvo ruožai. Geriausia palikta “dovana” buvo nuplėštos gumos nuo mašinos stogo. Pagal kompanijos taisykles, mašinos švarios nereikia tikėtis su pigiausiu plovimu. Kompensacijos už automobilio apgadinimą neprašėme, o pinigų gražinti už nevykusį plovimą atsisakė. Pasiūlė antrą kartą “nuplauti” ir dar labiau mašiną apgadinti.

  • A W

Ir vėl techninės kliūtis 22.01.14 atvažiavęs 18. 00 laikrodukas parodytas 18.10 atidarys palaukiau, bet deja atėjo darbuotojas prasuko dar ant valandos, valytuvas vėl nulaužtas buvo prieš savaitę kadangi turėdavo pakaitalą valytuvų tai duodavo ir pasikeisdavau, bet šį kartą neturėjo tai savaite važiuoju be valytuvų kadangi nespėju į jų servisą. Kantrybė trūko paskutinis mėn pas jus. ŽINOMA dėl manęs biznio neprarasit bet jei savo plovyklos plovimu šepečiu nesuriaguliosit manau atsiras daugiau. Ačiū

  • Ivan Kovalenko

Subraižė naują automobilį. Užteko 4 kartus išplauti. Ir jokios atsakomybės. Žinau daug atvėjų, baigiasi visiems vienodai - arba subraižo, arba ką nors nulaužo, ir atsakymas "ekspertų" vienas - tai ne mes... Nebent kokį valytuvą nulaužo ir užfiksuoja kamerą... Tuoj, aišku, komentuos, kad labai rūpi klientai ir prašom susisiekti.... Praeitas etapas. Klientai rūpi tik tol, kol kas neatsitiks. Turių šeimoj tris auto, bet nevažiuočiau ten, net jei turėčiau nemokamą abonentą gyvenimui

  • Karolis Toleikis

Su abonimentu patinka, kad gali plauti kiek nori kartu. Taciau kaip ir kiti minejo tuneline plovykla nereiskia, kad nuplaus pridziuvisi purva taip pat Svaros broliu tuneline yra truputi prastesne uz kita Klaipedoje tuneline plovykla nes ten dar pries ivaziuojant nuplauna zmones po stipriu spaudimu ir geriau nuplauna pridziuvusi purva. Verta pagalvoti buti ir svaros broliams apie toki pati principa. Aisku abonimenta kol kas siulo tik jie vieni.

  • Ramūnas Stanius

Pasiėmiau mėnesio VIP abonentą, nors kolegos atkalbinėjo , nes automobilius subraižo. Ploviausi iki šiandienos , kai sausą saulėtą dieną pamačiau kiek mano juodos spalvos automobilis subraižytas. Automobilis buvo pirktas iš salono prieš mėnesį, absoliučiai naujas ir plaustas tik Klaipėdos tunelinėje plovykloje. Dabar belieka tik kreiptis dėl žalos išieškojimo. Žmonės , negadinkite savo automobilių, apeikite šią pinigų kalyklą lanku.

  • Gediminas Gocentas

Seniai Klaipėdoje reikėjo tokios plovyklos, viskas labai tvarkinga, už tą patį galima kilimėlius išsiplauti ir mašiną išsisiurbti. O svarbiausia, bent jau man, kad čia viskas veikia abonimento principu. Pinigų susitaupo ir automobilis nuolatos švarus. Labai laukiau, kad šis tinklas ateitų (sugrįžtų) į Klaipėdą, tiksliau, kad atsirastų jų tunelinė plovykla. Dabar jau antrą mėnesį džiaugiuosi.

  • Rasa Kniukštienė

Greitai dar nereiškia, kad gerai.. Pats plovimas trunka apie minutę, nuplauna tik lengvus purvus, jei kas pridžiūve tai tikrai nenuplaus. Naudoja paprasta vandenį, tad lieka kalkių lašeliai, nusausina prastai, tai jei norit, kad blizgėtų reikia pačiam nusisausint. Vieninteliai pliusai gerai siurbiantys siurbliai ir kilimėlių plovimo aparatai.

  • as dangira

Pastoviai plaunu, bet jau kelintą kartą sumoku 14 eurų už plovimą, o gaunu ,kaip mini už 8. Nesuprantu ar čia sistema jų ar darbuotojai pastoviai kažka ne taip daro. Nusiviliu ,sumoki pinigus ,bet negauni verto aptarnavimo, šiandieną eilinį kartą ploviau ir vėl tas pats

  • algirdas.navakauskas navakauskas

Labas rytas, Tunelinėje  plovykloje Klaipėdoje,paskutinius keturis kartus,blizginimo šepečiai ,,išteplioja,, mašinos šonus.Atrodo kaip neplauta....Ir tai jau ne pirmas kartas.Šiaip kolektyvas dirba gerai.Norėčiau Jūsų komentarų tuo klausimu.Ačiū ir geros dienos.

  • egidijus skurvydas

Plovykloj su iškilusia problemėle labai greit ir operatyviai susitvarkė. Net jokiu priekaištu jiems neturiu. O kietiem norėčiau patart paprasčiau reguot i visokias problemėles. Nes Švoaros broliu kolektyvas labai mandagiai iroperatyviai viska išsprendė …

  • Edvinas

Plovykla atrodo įspūdingai. Tačiau plauna ji prastai. Nors ir plovimo operacija buvo viena iš geresnių, toli gražu nebuvo pigiausia. Bet labai smagu kad po to gali naudotis dulkių siurbliu tiek kiek reikia, ir kilimėlius puikiai išvalo specialus aparatas.

  • Darius Pumpalavicius

Tikrai greitai juda, puiku kad atskiras pravaziavimas pro kasa turintiems abonentus. Medziaga gan minksta, tai ne braizo automobilio. As plaunu ir keramika padengta ir uztenka virs metu. Ir gerai, kad galima nemokamai ishsisiurbt, isplaut kilimelius

  • Tomas Pocevicius

Ploviausi Minijos g, klaipedoje. Tai likau nusivyles, langai kaip buvo riebaluoti, taip ir liko po plovimo riebalini. Plovimas paprastas 5eurai. o gal cia mano masina keista ir nedaeina iki langu, sepeciai. universalo b6?

  • Tomas Ramanauskas

Tragedija. Automobilį apgadino, nulaužė valytuvą, tik ka nopliruota kėbulą subraižė visą stogą, bei išlaužė priekines groteles... Supildžius pretenzija jokios iniciatyvos, atsiprašyti, atlyginti žalą nėra. Taip vis dar laukiu jų skambučio.

  • Michail Se

Na kazkaip pablogejo kokybe klaipedos svaros brolise. Sausina masina siaubingai bet ir seip svarumas ne ant 10 balu... Tiesa kazkaip daznai pasitaiko kad yra arba sugede kazkas arba tesiog uzdaryta trumpam laikui Tai kelia nepatogumų.

  • Pavel

Valo neperšvariausiai, užtat su abonementu gali važiuoti kad ir kiekvieną dieną. Plius nemokami siurbliai ir kilimėlių valymo aparatai. Todėl vienkartiniai plovimai galbūt neapsimoka, bet abonemento yra tikrai gera vertė už pinigus.

  • Andrej Masloboev

Po kiekvieno apsilankymo stebėkite ar neapgadino automobilio, nes jeigu išvažiuosite ir pastebisite apgadinimus vėliau remonto jums neapmokes. Kas liečia plovimą tai viskas gerai, išskyrus nusausinimą, nusausina automobilį prastai.

  • Valerij Sar

Subraižė mašiną ir neprisiėmė atsakomybės. Visiškai neadekvati plovykla kurį neatsako už padarytą žalą. Ne vieną tokį atvejį turėjo jau. Na tikėkimės bent kad mokinasi ir tvarko įrenginius atitinkamai kad nesikartotų tokie įvykiai

  • World City

Labai prastas automobilio plovimas, automobilio galas liko murzinas, be to išvažiavus iš plovyklos pastebėjau kad sulaužytas numerio laikiklis, nerekomenduoju ir nesilankysiu daugiau ten, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas

  • Mantas Viliušis

Pastaruoju metu ypač suprastejusi plovimo kokybė. Ant kėbulo po plovimo matosi likusio purvo, putų likučiai bei vandens liekanos. Klaipėdos tunelinė, VIP plovimo paslauga. P.s. siurbliai dažnai veikia ne visu pajėgumu.

  • Arunas Normantas

Nenuplauna priekyje ant bamperio vabzdžių, bet servetėle nusivalo lengvai...po mano pastabos, antrą kart nuplove nemokamai, dalis nenusiplovė visvien... nusifotografavo, pripažino problema, o vabzdžiai liko...

  • Rolandas Kliukas

Patogu ir kokybiška, plauna gerai. Labai tūksta stogo virš siurblių zonos ir esant neigiamai oro temperatūrai neveikia šlapias kilimėlių plovimas. Dar vadybai reikėtų padirbėti su klientų aptarnavimu...

  • Ignacas Kislauskas

Labai patogi ir greita vieta švariai nusiplauti automobilį automatiniu būdu ir pačiam rankomis išsisiurbliuoti. Trūksta tik papildomų priemonių salono vidui išsivalyti o dėl kainos spręskite patys …

  • andrej kamuniagin

Svaros broliai! man atrodo kad tai tesiog puiku! tiak sutaupoma laiko ir automobilis isvazioaj svarus ir grazus. jai jus turit abonementa ir ipac juoda masina tai jus tikrai laimingas zmogus :) 5+

  • Andrius Lukavicius

Viskas šaunu. Visiems nepatenkintiems dėl purvo ar paukščių išmatų likučių patarčiau automobilį plauti ne kartą per metus. Nusipirkite abonementą ir atvažiuokite nors ir kelis kartus per dieną.

  • Saulius Balsys

Greitai, dar nereiškia, kad gerai. Šepečiai yra šepečiai ir kuo daugiau plaunu tu daugiau auto subraižytas mikro lako įbrėžimais. Jei tikrai rūpi kaip atrodo auto, tai geriau plaut rankytėmis.

  • Vilius Skarbalius

Viskas kolkas bent gerai, atrodo nuplauna tvarkingai, vienintelis dalykas naujam nesusako kad uzsilenkt ar neuzsilenkt veidrodeliu ir pan. Vieniem aisku, kitiem ne. Apart to kolkas patenkintas

  • Sergej Samoilov

Žaloja mašinas.. nuplėštas apatinės buferio dalies, žibinto apiplovimo purkštuko dangtelis.. dalis nerasta. Subraižytas žibintas, veidrodėlis.. Kreiptasi į darbuotojus dėl tolimesnių žingsnių.

  • Karolis K.

Greitai nuplauna, bet blogai nusausinta. Daug kas sako, kad subraižo auto, bet asmeniškai nepasitaikė. Nemažos kainos, bet per akcijas pataikius apsimoka. Nebūna eilių dėl greito plovimo.

  • Aurimas Patriot (Patriotas)

Greitai, kokybiškai ir už prieinamą kainą. Minusas gal tik toks, kad taupant vietą labai jau neatsižvelgta į posūkių formavimus, tai su didesne mašina manevruoti pakankamai geras iššūkis.

  • Riebus Katinas

Kainos kyla, o kokybė krenta. Vieną pusę nusausina, kita visa šlapia. Kartais net šampūno nenuplauna... Dar kartą pakelkite kainas, o kokybe nesirūpinkite ir vienu abonentu bus mažiau.

  • D lin

Dvejopas jausmas. Labai gerai kad greitai nebrangiai ir be eilių. Bet plovimo kokybė..... ne pati geriausia ir net sakyčiau žemiau vidutinės. Tai kaina už greiti. Jūsų teisė rinktis.

  • Sigita Kolakauskienė

Naudojuosi abonimenru jau antrus metus, plauna pakankamai gerai, greitai, bet su nusausinimu nekas, automobilio apatinis trečiadalis visada reikalauja papildomo sausinimo .

  • Romanas Jelistratovas

Viskas gerai tik per saulėtą dieną nuplovus mašiną vandens lašai greitai išdžiūsta ir palieką dėmes,reikia pavesio,kad nešviestu į mašiną tiesioginiai saulės spinduliai.

  • Ruslanas M-kovas

Viskas kaip ir gerai ,bet vieną sykį nuplovė mašiną ne už maxi ,pakuklino ar kažką praleido, ne viską nuplauna ką turėtu nuplauti ,anksčiau kažkada nuplaudavo …

  • Emilis Mitkus

Apziurekit savo automobilius isvaziave is situ “autoplovyklu”, paziurekit kaip atrodo jusu automobiliu kebulas. Kazkas baisaus kaip jus raizot visus automobilius…

  • Mindaugas Mik

Nuplėšė apdailos juostelę aplink langą. Kompensuoti nesiruošia. Mašina 7 metų senumo, kitose plovyklose nieko panašau nesame patyrę. Dabar tvarkykis kaip nori

  • Ievute Ieva

Visai nerekomenduoju. Su kokiu automobiliu įvažiavome su tokiu praktiškai ir išvažiavome. Paukščių išmatų nenuplovė, vabzdžių taip pat.. programa - Maxi

  • Giedre Kazimieriene

Labai braizo masina...O pasnekejus pareiskia,kad cia ne ju sepeciai...nors abonimentas yra nupirktas.Laukiu kol atsidarys salia ju ,kita plovykla...

  • Deividas David

9 val. Ryto, neatidaryta ir nesimato kad bus atidaryta greitai. Skubu, planavau greita sustojima nusiplauti masina ir neisejo. Labai nusivylęs.

  • Gedas Buivys

Visiškas nesusipratimas su nuolaidą, nenori nieko aiškintis ir bando apgaudinėti žmones. Nebebus apsilankyta :) Linkėjimai Virginijai atgal :)

  • marijus k.

Jeigu reikia greitai nuplauti automobilį ir tuo pačiu pačiam nesušlapti. Papildomai dulkių siurblys ir kitos paslaugos. Labai geroje vietoje.

  • Rimante Les

Greitai, švariai tik esant didesniam srautui klientų norint išvažiuoti susidaro "kamštis" ir tenka pastovėti, kol pasieki pagrindinę gatvę.

  • Loreta Bizauskė

Esu nauja klientė, specialiai pirkau maxi abonimentą dėl to, kad plovykla teigia : 1. skalavimas vandeniu, nepaliekantis dėmių. … Daugiau

  • Aelita Bondareva

Tik pagirimai šiai kompanijai. Tik tiek, kad galėtų patobulinti Smart programą, kad galima būtų naudotis sakykim Vip ir Mini programomis

  • Edgaras E

Labai puikus ir greitas aptarnavimas.Nuplauna gerai,nusausina prastai yra kur tobulintis Siurbliai ir kilimeliu plovimas be priekaistu

  • Edita Lenkauskaite

Nuolaidos seniems klientams netaikomos. Plovimas MIDI ir MINI beveik nesiskiria. Patinka automatizacija, patogus naudojimas ir vieta.

  • ZILVINAS Dzimidas

Pirkau vip plovyma bet likau nepatenkintas, net normaliai numeriu auto nenuplauna o ka snekėti apie mašinos slenksčius ir ratus......

  • Steponas Plauška

Pasiemus max programa ratu nenuplove,kebulo purvu taip pat liko,is antro karto ok. Kokia prasme 96s jai nenuolauna auto?

  • Milda Mikstaite

Tunelinė plovykla super tik gaila jog vidaus valymo teritorija atvira ir nepatogu naudotis kai lyja ar didesniam vėjui

  • Danute Sung

Pirmą kartą pasinaudojau paslauga. Mandagiai,maloniai paaiškino kaip ir ką daryti. Super. Apsilankysiu dar kartelį.

  • Gintaras Laugalys

Apgadona mašina o žalos neatlygina ju šepečiai švelnus toks pasiaiškinimas.nulaužo valytuvus tai čia viskas normalu

  • TDK K

Pirmas apsilankymas, paliko gerą įspūdį. Viskas ėjosi LABAI greitai ir sklandžiai. Progai pasitaikius sugrįšiu.

  • Nensi Lia

Tas jausmas, kai susimoki už brangesnę paslaugą, o kasininkė pamiršta paminėti, kad siurbliai neveikia. …

  • Mantas Mikalkėnas

Blogai nuplauna automobilį. Pradžioje nenaudoja vandens ant šonų- tik ant stogo. Pabaigoje blogai nuskalauja.

  • Kestas Razgaitis

Plauna gerai, tik naujų automobilių varyti čia nedrįsčiau. Nes vis randu automobilio pabraižymų nuo šepečių.

  • Rasa Baltrušaitienė

Lb greitai nuplauna automobilį, bet nepasakyčiau, kad puikiai nuplaunam Siurbliai nemokami, čia pliusiukas.

  • tomas martisauskas

Plovimo kokybe apgailetina. Viskas padaryta kad tik kuo greiciau. Dabar zinau kur daugiau nebevaziuoti.

  • Tomas Globys

Greitas plovimas, net nespėji suprasti, kad jau baigta. Nelabai švariai plauna, ypač senesnias dėmes

  • Marijus Gaputis

Viskas gerai, neklausykit pasakų, kam ten ką sulaužė, subraižė, mano mašina juoda, jokių problemų

  • Domantas Kubilius

Subraižė automobilį ir neigė kad tai padarė plovykla nors diena prieš tai buvo sugedus plovykla

  • Irmantas

Labai geras aptarnavimas. Malonus ir saziningas personalas. Siulau apsilankyti ir kitiems.

  • Romas Xxi

Antra karta per dvi dienas atvykstu plauti su menesiniu paketu 07.30 - plovykla uzdaryta.

  • gyva moteris :audrone, Regnatum, beneficiaras

Naudojuosi jusu paslaugomis.esu patenkinta. Greitai aptarnauja, nereikia gaišti laiko..

  • Mokymo Centras

Patiko kad papildomai galima išsiplauti kilimėlius ir siurbliuotis tiek kiek reikia.

  • Žygimantas Eidėnas

Galėtų švariau nuplauti, bet šiaip 8/10. Gerau lėčiau, bet užtikrinčiau ir švariau

  • Mantas Pocius

Išvis achujielina. Rytais. Ir daznai taip. 8;18 h. Nedirba. Jokiu įspėjimų nieko

  • Julija Mickute

Ne visada svariai nuplauna is pirmo karto, bet visumoj labai gerai ir greitai

  • Diana Keserauskienė

Greitai, gerai nuplauna mašiną. Be to yra siurblys, kilimėlių plovimas …

  • Viktorija S.

Patogus darbo laikas. Švarus plovimas. Klientų zona. Yra wc (+bide dušelis)

  • Pavardė Vardas

Galietų geriau muses nuplauti ir tokiu vietų yra kur šepečiai nepritrina

  • Andrius Venckus

Patogus dalykas. Greitas plovimas. Minkštas vanduo, tai nelieka dėmių.

  • marukas anglija

Turėjau nemalonų incidentą. Bet komanda vadovaujama viską išsprendė

  • Audronė Patarakienė

Labai patinka, kad greitai ,kaina ir gi gana gera, ypač kai akcijos

  • Karolis Juraitis

Prastai nusausina automobilį… pats turi išlipęs sausint iš naujo..

  • Ar Ju

Greitas ir kokybiškas plovimas. Labai gera dulkių siurblių trauka.

  • Domce D

Greitas plovimas. Tik 96 sekundės ir jūsų automobilis bus švarus!

  • Rasa Žilienė

Visada puikiai. Ir patogiai susitvarkyt mašinytę - visos sąlygos

  • Helmutas Vaškaitis

Tinkama vieta automobiliui plauti: viskas atliekama automatiškai

  • Ruta Žandarienė

Labai prastai nuplovė. Visas galas buvo murzinas... Nusivyliau.

  • Aliona Savcik

Labai greitai, bet ne visada kokybiškai, logai nuplauna galą :)

  • Linas Buivydas

Viskas gerai,tik ar man pasirodė,kad kainos gerokai užkeltos.

  • Mantas _

padalinio vadovo elgesys maroziskas. nera daugiau komentaru

  • Andrius Z

Viskas super, tik vienintelė bėda, dažnai numerius lanksto

  • Natalja Istomina

Puiki galimybė greitai ir kokybiškai išvalyti automobilį!

  • Ana M

Nepatogus įvažiavimas, neplauna ratų net su VIP programa

  • Grazvydas Jalinskas

Labai gerai ir greitai nuplovė, kad net numerį nunešė :D

  • Darius Klipstas

Išvažiavau švarus! Reiškia plovykla padarė savo darbą!!!

  • Tomas Mk

Subraize masina, kazkas nesukalibruota ten pas juos..

  • Arturas Latvėnas

Super chebryte dirba..Respectas !!! …

  • Valerij Spiridonov

Ploveu mašina,patiko. Ačiū firmai už aptarnavimą.

  • Andriejus Piliciauskas

Plauna tikrai,gerai kolkas niekur nenubraižė.

  • Paula Ramos

Iš Kauno atvykom nusiplaut į Klaipėdą …

  • Stasys Šimkevičius

Už tokią kainą ir švariau galėtų nuplaut

  • Tomas Dobrovolskis

Greitai nusiplauni masina ,be eiliu.

  • dzeneta terespolskiene

Nepakankamai švariai nuplovė. Deja

  • aleksandras silovas

Vieta kur tavo auto bus švarutėlis

Similar places

H2Auto

565 reviews

Šiaurės pr. 18, 92312 Klaipėda, Lithuania

H2Auto

379 reviews

Kauno g. 10, 91167 Klaipėda, Lithuania

Tunelinė plovykla Plovimo pajėgos

249 reviews

Butkų Juzės g. 11, 92228 Klaipėda, Lietuva

Kultūra Bekontaktė savitarnos plovykla

205 reviews

95187, Taikos pr. 60, 93225 Klaipėda, Lietuva

Padremas

199 reviews

Tilžės g. 60, 91108 Klaipėda, Lithuania

Kristalas

190 reviews

Šilutės pl. 26B, 91177 Klaipėda, Lietuva

Autoplovykla 69, UAB

174 reviews

Nemuno g. 111, 93249 Klaipėda, Lithuania

Ainava Auto Spa

166 reviews

Minijos g. 96, 93234 Klaipėda, Lithuania

H2Auto

157 reviews

Vingio g. 31, 95203 Klaipėda, Lietuva

AUTORIKA, car cleaning center

140 reviews

Birutės g. 12, 91204 Klaipėda, Lithuania