Pardubické letní kino Rebel

484 reviews

Hradecká, 530 02 Pardubice II, Czechia

www.letni-kino.cz

+420602459579

About

Pardubické letní kino Rebel is a Outdoor movie theater located at Hradecká, 530 02 Pardubice II, Czechia. It has received 484 reviews with an average rating of 4.4 stars.

Photos

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Pardubické letní kino Rebel: Hradecká, 530 02 Pardubice II, Czechia

  • Pardubické letní kino Rebel has 4.4 stars from 484 reviews

  • Outdoor movie theater

  • "Dovolím si podotknout, že promítač u snímku Příběh Hraček 4, promítaného ve středu 5"

    "Fajn kino, myslím že mohu mluvit za všechny, když napíšu, že si vážíme toho, co "autor" tohoto kina pro nás diváky dělá- bez výběru vstupného"

    "Legendární kino již 18let v Pardubicích na břehu Labe poblíž mostu Pavla Wonky a celou dobu zdarma celé prázdniny skvělá kulturní vložka pro místní i přespolní"

    "Přestože bylo slušné počasí, na poslední chvíli projekci pan majitel zrušil kvůli nepřízni počasí"

    "Dobrý večer, se syny jsem mel naplanovany vecer na 25"

Reviews

  • Jaroslav Chorý

Dovolím si podotknout, že promítač u snímku Příběh Hraček 4, promítaného ve středu 5.7.2023, naprosto nezvládl svoji práci. Nejdřív pustil tento film určený dětem v angličtině bez titulků, což trvalo velmi dlouho než mu toto naprosté faux pas došlo, a poté necitlivě pozastavil film na reklamní přestávku, přičemž bylo opakovaně vidět, že se používá velice předpotopní přehrávač videa. navíc si dovolím silně pochybovat, že video běží na plátno ve 4K, spíš bych to viděl kolem 720p. Navíc se obraz často klepal. Nevím jestli jsou promítači z dobrovolných řad, pokud jsou ale placení, je určitě třeba zjednat nápravu. Na promítání filmů se rád okamžitě hlásím jako brigádník. Stáhnout film ve 4K s českým dabingem a umět správně zmáčknout mezerník by nemělo být zas tak těžké :-)

  • Sára Myšková

Fajn kino, myslím že mohu mluvit za všechny, když napíšu, že si vážíme toho, co "autor" tohoto kina pro nás diváky dělá- bez výběru vstupného. Výběr filmů super, každý si něco najde. Jen člověk, co má na starosti promítání to leckdy úplně nezvládá- pustí zvuk bez obrazu, trvá dlouho, než to napraví, uprostřed filmů hláška o vybité baterii, kde náprava trvá též dost dlouho. Myslím, že by tam měl sedět někdo, kdo umí trochu lépe zacházet s PC atd. Čistota WC- chápu že to není úplně v možnostech provozovatelů zajistit 100% čistotu, ale když je na WC roztahaný pomočený toaletní papír, moč i všude na zemi, také to nebudí moc dobrý dojem.

  • Deakon Frost

Legendární kino již 18let v Pardubicích na břehu Labe poblíž mostu Pavla Wonky a celou dobu zdarma celé prázdniny skvělá kulturní vložka pro místní i přespolní. Bohužel v ohrožení kvůli městu které dotace řeší jako ve většině měst dle sympatií což je největší chyba a říct provozovateli kterej je patriot a dělá něco pro lidi ať začne vybírat vstupné je víc než vrchol drzosti ani jeden ze zastupitelů pro kino neudělal tolik co provozovatel za léta promítání asi tak každý ať si sáhne do svědomí.

  • Jitka Dvořáková

Přestože bylo slušné počasí, na poslední chvíli projekci pan majitel zrušil kvůli nepřízni počasí. Úplně zbytečně. Lidí tu sedělo určitě přes stovku, měla být pohádka, takže všechny ty děti včetně našeho to samo obrečely. I zaměstnanci, co nás poslali domů to evidentně nechápali. Po téhle zkušenosti už nepřijdeme. A mimochodem, pršelo až dlouho v noci

  • Matěj Kolík

Dobrý večer, se syny jsem mel naplanovany vecer na 25.7. a hned po prichodu nám bylo oznámeno, že daný pan promitac se s neznámého důvodu nedostavil. A tak si dovolim podotknout, ze toto jednani je opravdu nepripustne a myslim si ze naprosto nevhodne. Muzete mi to nejak srozumitelne objasnit?

  • Roman Jonáš

Hodinová reklamní smyčka před začátkem projekce, začátek kvůli tomu posunutý o téměř 40 minut. Po 70 minutách promítání opět reklamní přestávka 20 minut (přestávka na "občerstvení") Mnoho lidí po začátku této přestávky z kina odešlo, protože už také nechtěli čekat

  • Dominik Hájek

Jedno z nejlepších letních kin v České Republice, příjemná atmosféra, velká projekční plocha i počet míst na sezení. Stánek s občerstvením s rychlou a milou obsluhou :) Ideální pro strávení večeru s blízkou osobou, přáteli či jentak pro odpočinek.

  • Darius Špulák

Perfektní letní kino s dostatkem míst k sezení a stánky plnými občerstvení... Návštěvu můžu maximálně doporučit... Určitě nezapomeňte něco měkkého pod zadek a za mě i repelent proti hmyzu... Přeci jen je to kousek od vody …

  • Dusan Cermak

Super, že zadarmo, občas ale není nic vidět, někdy ani slyšet. Zákaz vlastního potí je tristní. Na tržbách by určitě neubylo a stejně nikdo v noci nebude chodit a kontrolovat, zda ho máte.

  • Vendula Vojtová

Super program, na druhou stranu kvůli prostředí musí člověk počítat s tím, že si vždycky sedne na mokrý židle, které ani nikdo při dešti neotáčí. Občerstvení je za normální peníz.

  • Michal Pelikán

Určitě jde o jedno z nejlepších letních kin v ČR. Doporučuji se teple obléct (od Labe jde vždy chladno) a třeba deku s sebou, kdyby nezbylo volné místo k sezení.

  • Pavlina Vlckova

Spokojenost, Ovečka Shaun =promítání začalo přesně na čas, repelent nás zachránil před komáry, občerstvení rychlé, zvuk i obraz v pohodě. Za nás super zážitek!

  • Petr Bartůněk

Když dopadne počasí, je to skvělá záležitost přes léto. Vstup zdarma a velmi mírné ceny občerstvení jsou jen příjemnou třešničkou na pomyslném dortu.

  • Milan Linhart

Mám dvě práce, takže noční radovánky jsou mimo mě. Jedna návštěva skvělého filmu a spokojenost!

  • Паша Борода

Reklama před filmem asi hodinu a pořád se opakuje, radši bych dal za vstup peníze než tohle

  • Martin „Márty“

Fajn místo, bohužel letos nebyl čas nebo důvod zavítat třeba příští rok …

  • Karel Soural

Bezplatné kino pod širým nebem, navíc s přijatelnými cenami za občerstvení.

  • Stanislava Kotyková

Super kino. Super filmy. Možnost občerstvení. Vstup zdarma

  • Maxim Viter

Lepsi nez v kine, obsluha nejlepší

  • Eva Turynová

Akce Nachmelené mlýny neměla chybu