Praha ÚAN Florenc

2038 reviews

Křižíkova 279, 186 00 Karlín, Czechia

florenc.cz

+420221895111

About

Praha ÚAN Florenc is a Bus depot located at Křižíkova 279, 186 00 Karlín, Czechia. It has received 2038 reviews with an average rating of 4.2 stars.

Photos

Hours

Monday3AM-12AM
Tuesday3AM-12AM
Wednesday3AM-12AM
Thursday3AM-12AM
Friday3AM-12AM
Saturday3AM-12AM
Sunday3AM-12AM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Praha ÚAN Florenc: Křižíkova 279, 186 00 Karlín, Czechia

  • Praha ÚAN Florenc has 4.2 stars from 2038 reviews

  • Bus depot

  • "Hala je plná pokladen, dvě občerstvení a malý obchůdek i wc"

    "Chování ochranky je dost nevybíravé"

    "Dosti obskurni bus terminal; v nekterych mistech docela civilizovany jinde (WC) spis strasny - kazdopadne je autobusove nadrazi na uplne blbym miste"

    "Během mého odjezdu zrovna na Florenci probíhala nějaká rekonstrukce (která nebyla online nikde avizovaná), takže byl podchod zavřený a nová cesta byla mizerně vyznačená"

    "Záchod před odjezdem nočním busem na Florenci pouze v hotovosti (neplatí karty), tudíž jsem využil stinného místa, když vím, že pojedu 8 hodin bez WC"

Reviews

  • Patricia Herrera

Hala je plná pokladen, dvě občerstvení a malý obchůdek i wc. Překvapila mě cena za použití wc 20,-Kč. U sedadel jsou zásuvky, bohužel nefungovali. Vzhledem k tomu, že jsem měla moře času, s další cestující jsme zjistili,že stačí použít ten správný kabel a vše může fungovat jak všichni co tu čekají očekávají. La sala está llena de cajas de empresas para transporte, dos refrescos y una pequeña tienda y aseo. Me sorprendió el precio de usar un baño 20 CZK. Hay par enchufes en los asientos, lamentablemente no funcionaron. Como tuve mucho tiempo, con otros pasajeros descubrimos que solo use el cable correcto y todo puede funcionar como todos los que pagaron sus ticketes aquí esperan. Usan la última foto.

  • Václav Stavárek

Chování ochranky je dost nevybíravé. Na Florenc jsem s přítelkyní dorazil s předstihem. Vzhledem k tomu, že pršelo, místa na sezení v hale byla plně obsazená. Proto jsme použili na sezení naše skateboardy. Chvíli potom, co jsme si sedli (a já si na chvíli odskočil), se vedle mé přítelkyně postavili dva členové ochranky a začali se bavit: Co tady tahle? Necháme ji tu sedět? Potom co se dohodli, že ne, přišli za mojí přítelkyní a sdělili jí: Tak asi jste nás slyšela. Musíte si stoupnout. Příště bych členům ochranky doporučoval chovat se k lidem, kteří si normálně zakoupili jízdenku způsobem, který by svědčil alespoň o základním stupni vzdělání.

  • igor svatos

Dosti obskurni bus terminal; v nekterych mistech docela civilizovany jinde (WC) spis strasny - kazdopadne je autobusove nadrazi na uplne blbym miste... uprostred mesta. Bus se tam prokousava pomalu a naopak, nez se odsud vyhrabete na dalnici - tak to trva i hodinu. Jedine, co by pomohlo je to ZRUSIT!!! Doporucuji navstivit jejich stranky - to je jeste vetsi bizaaar: jako cesta do weboveho praveku. Welcome to Prague/Czechia - "kaountry of ze fjuča!"

  • Anna Augustinová

Během mého odjezdu zrovna na Florenci probíhala nějaká rekonstrukce (která nebyla online nikde avizovaná), takže byl podchod zavřený a nová cesta byla mizerně vyznačená. Pak ani na samotném nádraží nebylo nejjednodušší se zorientovat. Tabule s odjezdy autobusů byla matoucí. Jsou zde k dispozici toalety, ale pozor, jsou placené (20 Kč). Co mi vadilo, je, že hlasu z rozhlasu vůbec nebylo rozumět (byl moc potichu a zastřený), což bylo stresující.

  • Michael Nosek

Záchod před odjezdem nočním busem na Florenci pouze v hotovosti (neplatí karty), tudíž jsem využil stinného místa, když vím, že pojedu 8 hodin bez WC. Místo jako vždy na Florenci depresivní, plno bezdomovců a ochranky, předražené stánky. Autobusy odjíždějí především soukromé dopravci, tudíž musíte mít lístek koupený klidně i několik dní/týdnů předem.

  • Václav Jelínek

Bohužel to je nepřehledné místo. Těžko člověk zjistí z jakého nástupiště mu autobus jede. Nehledě na to jak funguje tabule s odjezdy, kde se zobrazují jen některé autobusové linky. Dostat se odtud do metra je taky zbytečně složité. Doporučuji dorazit vždy o něco dřív, než vám autobus odjíždí, ať se stihnete zorientovat.

  • Ruzena Karaskova

Malá hala vhledem k množství cestujících, předražené a nedostatečné toalety, nemluvě o předraženém občerstvení na stojáka,včetně nepoživatelné kávy... Nesrovnatelné s menšími aut. nádražími s adekvátním posezením u kávy s čerstvým pečivem a za,, lidové,, ceny např. Vysoké Mýto, Jihlava, Zlín atd.

  • Lukas CZ

Člověk aby se tu měl trošku na pozoru :-) Ale hlídkuje tu člen ostrahy se psem, takže to ve mě vyvolávalo i ten pocit relativního bezpečí... Co se týče vnitřních prostor, tam se nikdy moc nezdržuju, radši čekám venku. Informační tabule jsou přehledné, kdo umí číst, tak si poradí..

  • Libor P

Na letišti je orientace snazší jako v hale nádraží. K nástupním ostrůvkům s těžkými kufry na kolečkách po dlažebních kostkách není ideální. 20 korun českých za pisoár je síla a to tato dotace není nikde vidět. Cca 40 let return... Zamrzí to. Konkrétně mně, to nasr...lo !

  • Klára H. Švecová

Autobusové nádraží - nic ohromujícího. Avšak chodí tu policisté a čistota je také lepší, než bývala. Jediné co, tak by to chtělo lepší údržbu automatů na jídlo a pití a před "areálem" hlídat nebezpečné feťáky a bezdomovce, kteří mají tendence obtěžovat, či být agresivní

  • Zdena Riedlova

Autobusové nádraží se za poslední léta hodně zlepšilo. Čistota, opravené a nové jsou všechny stavby, je výběr všeho potřebného k čekání i občerstvení.. jediný problém vidim v naprosto nedostatečném označení směru v podchodech metra.

  • Pavla Bradáčová

Asi jedno z horších autobusových nádraží. Taková ta nutná zastávka v Praze, pokud někam jedete. Čistota se zlepšila, bohužel zvláštních lidí se tu pohybuje více, nabídka občerstvení je ok a všudypřítomný chaos.

  • Juraj Ragač

Spoje do celé Evropě to je sice hezké ale jinak to tady není moc hezké pohybují se zde různá stvoření a existence ale oproti Zvonařce v Brně to je pořád skvělé a nádherné no zjednodušeně řečeno nic moc to není

  • Kateřina Roznickova

Druhé nejlepší autobusové nádraží, co znám. Hned na metru, služby jsou k dispozici. Slušné záchody. Nádraží znám 50 let, prošlo velkou proměnnou. Cítím se zde relativně v bezpečí, na rozdíl od 80 90 let.

  • Ladislav Vambera

nic horšího jsem neviděl je to jako nádraží v nějaké vesnici kdyby se tam nedalo najíst nebo tam nebylo wifi připojení a možnost si koupit mezistátní lístky tak je to na nádraží na nic

  • Vlastimil Šimíček

Pouze pro nastup do autobusu,kultura nula 20 Kc /1€ za wc je tresnicka na dortu...,k tomu navic samy Ukrajinec,clovek i dle upoutavek,ceduli atd si pripada jako by ani nebyl v CR.

  • Tomáš Ratouský

Veřejné wc za nekřesťanské ceny, jinak vysloveně klasické autobusové nádraží, kde překvapí nejspíš jen částky, které na frekventovanějších místech jsou nižší několikanásobně.

  • Frantisek Berki

Je to pěkné ale škoda že čekáren není k dispozici 24 hodin a když stě tam ráno kolem 3 hodin tak musíte čekat buď někde venku nebo jít dolů pod metro aby na vás nepršelo

  • Magdalienka MCM

Autobusové nádraží Florenc plné cestujících, hlavně z Ukrajiny. Udržovaná čistota a pořádek, nekuřácký objekt. Toalety zpoplatněné 20,- Kč, úschovna zavazadel 70,- Kč.

  • Hana Fogatošová

Již je to docela klidné místo. Prodej lístků funguje, je zde čisto. Můžete se občerstvit, i když to není zrovna můj šálek kávy, ale lidé si docela dost kupují.

  • koovy001

Mohli by jse zlepsit v navigaci na wc v ranich hodinah jsem sel napred dle ceduli a dovedlo mi to ke koupi listku ale zadne wc tam nebilo tak jsem hledal dale

  • Šarka Morávková

Totálně nepřehledné, informační tabuli jsem nenašla, toalety za 20 Kč, kouřit se nikde nesmí, prostě nic pozitivního. Před lety bylo vše jasné a příjemnější.

  • Petr Šebek

Ostraha svědomitě dbá dodržování zákazu kouření, ale když si jedinec zapálí o 5 metrů dál, tak nezmůže nic. Musela by chodit s nimi Policie a pokutovat to.

  • Daniel Novák

Budovy autobusového nádraží jsou nové, hezké, místo na sezení snad každý najde. Záchody za 10 korun, ale dá se použít do BurgerKingu. Vcelku spokojenost.

  • Marcela Capencova

Novodobá Florenc nelze srovnávat s původní. Rekonstrukce tohoto místa je pastva pro oči Doporučuji zastavit se a prohlédnout si Karlín …

  • Lucie Rhein

Poté, co tam postavili tu novou halu, šla úroveň prudce nahoru. Nicméně okolí je pořád neskutečná špína, za což už nádraží jako takové nijak nemůže.

  • Pavel Petr Pavlik

Obrovské masy lidí se hrnou a ženou pi chodnících mezi autobusy.Nepořádek, plivance, odpadky všeho druhu.Prostě obrovský provoz na malém prostoru.

  • Pavel Marek

Po hodně letech jsem navštívil a byl jsem vcelku spokojen, docela pěkné prostory pro cestující. Oproti tehdy, co pamatuji, tak je to o 100% lepší.

  • Jaroslav Ryba

Hodně se to změnilo k lepšímu, je tu čisto, v celém areálu je zákaz kouření, funguje kamerový systém a obchází tu pravidelně bezpečnostní služba

  • Pavel Novak

Autobusové nádraží v Praze prošlo rekonstrukcí a dá se říci, že je na úrovni. Hlavně tím, že je nekuřácké a né jako v mnohých městech v evropě

  • Dave Godfather

Jeli jsme flixbusem do Brna, zpozdeni odjezdu vice nez 1 hodina. Jinak je to pekne rozestavene nadrazi v rekonatrukci. :D neni co hodnotit...

  • Jakub Weidl

Na Prahu nic moc. Kde jaká vesnice má hezčí a lépe vyřešené nádraží. Když prší a jedete že stanice například uprostřed jste v pr.... .

  • Ivo Maximovič

Svou velikostí už dávno nestačí, autobusy se obtížné vytáčejí a vyhýbají, stejně tak lidé se jen obtížné prodírají plným nástupištěm.

  • Lenka Kalousova

Využili jsme v horkém dni úschovnu zavazadel. Jen je trochu škoda, že je uzavřený východ z metra směrem na autobusové nádraží …

  • Simona Bartošová

Byla jsem po několika letech a jsem překvapená. Čisto, koše vysypané a hala velmi čistá. WC v hale sice 20 Kč ale také čisto.

  • Hana

Autobusové nádraží, dobře vybavené na prostoje při cestách. Posezení, občerstvení i informace spolehlivě dostupné

  • Allyss 19

Lidi - většinou totálně vyjetý smažky, jinak prostě normální nádro no lepší přístup z metra by to chtělo …

  • Semirozzak

Vcelku moderní prostředí, nebýt jistých individuí, bylo by to poměrně klidné a pohodlné autobusové nádraží.

  • Alena Petrmichlova

Stále se tady něco modernizuje, jen mi vadí všude ukrajinština. Z 8 prodejních okýnek, je 6 ukrajinských.

  • Marie Cankova

Oceňuji digitální jízdní řády, nesrovnatelně větší čistotu než dříve a mnohem vyšší kvalitu cestování.

  • Jiřina Černá

Bylo by fajn v modernizovaném komplexu nádraží v dnešní době některé služby mít k dispozici NONSTOP.

  • Černý Jestřáb

Autobusy, WiFi která nefunguje, multikulturalismus a bezďáci. To je Florenc. Vždycky prima zážitky

  • Eleanor Poláchová

Praha, lidi, ale fajn lékárenský automat... Koupíte zde lubrikační gel, vibrátor, léky, hygienu

  • Pavel Janečka

Velikostně někdy bohužel nedostačující hala, přehledná tabule odjezdů a příjezdů, čisté WC.

  • Jaromír Hronek

Spojeni po cele Evrope lze sehnat na jednom miste,jen ta kriminalita.Kapsari a prostituce.

  • Adam Kočvara

Autobusové nádraží je (relativně) čisté, naštěstí již má digitální tabule u terminálů.

  • Jiří Odehnal

Autobusové nádraží docela velké všude mraky lidí je to přestupní uzel …

  • Ludmila Krištofová

Trošku moc lidí, pokud déle čekáte na spoj je problém najít v hale místo na sezení.

  • Dagmar Forejtova

Arogantní prodavačka lístků na Žlutý,na Florenci. Jinak dobrý. Stále co obdivovat.

  • mimo.simo mimo.simo

Vše přehledně uspořádané na velké tabuli (odjezd- příjezd). Jinak nic zajímavého.

  • Zdenek Kudrnac

Po dlouhé době jsem navštívil toto místo a moc pěkné a prahledne jeto tu nyní.

  • Věra Musilová

Je vidět, že se tady stále něco vylepšuje, za mě dobré autobusové nádraží

  • Tomáš

Aktuální rekonstrukce dost komplikuje cestu sem, ale jinak funguje dobře.

  • David P

Místo se postupem času kultivuje, ale chtělo by to zapracovat na cistote

  • Frantisek Hrncir

Autobusové nádraží je krásné a co se týče svačinky tak je tu velký výběr

  • Jaroslav Radkov

Jediné, co by se ještě mohlo zlepšit, je orientace nástupišť ukazateli.

  • Jaroslav „Baddy“ Glockner

Lidé tu zmateně běhají a ptají se každého odkud jim to jede …

  • Miroslav Špinka (SPiNOS)

Autobusové nádraží, příjemné prostředí, WiFi zdarma. Spoustu obchůdku.

  • Katka „Gita“ Tomankova

Vynikající pro turisty,vše dobře popsané, zázemí také parádní a čisté

  • Jiří Bremert

Dnes už na mnohem vyšší úrovni. Ale i tak mi přijde trochu chaotické.

  • Petr Tomek

Jedno z nejlepších autobusových nádraží v Česku v samém centru Prahy.

  • Tomáš B

Jak na Prahu celkem klid ale jen proto možná že to už bylo večer xd

  • T. -

Přelidněné, malé, infiacni tabule s odchodama není zobrazena pořád.

  • Monika „MONA“ Střížová

Budu se opakovat,ale také nechápu WC za 20Kč. Jinak orientačně ujde

  • Tomáš Caha

Odbavení super. Akorát není moc místa k sezení a čekání na spoje.

  • Viktorie Černoskutová

Autobusové nádraží v Praze, nová hala super, ale těch lidí...

  • Václav Sahula

Klasické, ale vcelku moderní a sympatické autobusové nádraží.

  • Karel Kolář

Dobré autobusové nádraží v centru hlavního města Prahy...

  • Jenda Dolezal

No, stále to není reprezentativní mezinárodní terminál.

  • TvTwisst

Odtud jsem už párkrát vycestoval do Anglie nebo jinam.

  • Radek K.

Celkem pěkně autobusové nádraží, možnost občerstvení.

  • Bedřich Čermák

Důležité je chytit spoj,a pak už je to všechno fajn.

  • Michelle

až na ten ruch a nepořádek docela v pořádku :)

  • Jirkast@gmail.com Starman

Není zde vůbec hezké místo. Není co doporučit

  • Lubik Vodouch

V sobotu ve 20:00 už nešlo zakoupit jizdenku

  • Jan Cafourek

Na WC musíte mít drobné. Karty neberou...

  • Marie Spáčilová

Velmi ochotná slečna v informacích …

  • Vladimír

Jízda busem proběhla bez zpoždění po D1

  • Oldřich Martinec

Přehledně vyznačená nástupiště . …

  • Vojtěch Krutil

Takto si představujete WC za 20 Kč?!?

  • Peter Spisak

Jo dobrý pod kontrolou ostrahy super

  • Dana Spirutova

Vhodné místo k odjezdům a příjezdům

  • FiASKO

Supr zastávky, Flixbus a Regiojet

  • Jarda MoniN2

Hodně se zlepšilo po 5letech.

  • Miloslav Pekař

Autobusák, nic víc, nic míň

  • FarSniper

Velké rozšířené nádraží

  • Olga Šlezinger

Maksimalni spokojenost.

  • tochla

Čisté a bezpečné místo

  • Ladislav Dinnebier

Špína kam se podíváš.

  • David Matoušek