Praha hlavní nádraží

4558 reviews

Wilsonova 80, 120 00 Vinohrady, Czechia

About

Praha hlavní nádraží is a Train depot located at Wilsonova 80, 120 00 Vinohrady, Czechia. It has received 4558 reviews with an average rating of 4.2 stars.

Photos

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Praha hlavní nádraží: Wilsonova 80, 120 00 Vinohrady, Czechia

  • Praha hlavní nádraží has 4.2 stars from 4558 reviews

  • Train depot

  • "Měl jsem nedávno příležitost navštívit Wilsonovo nádraží a bohužel mám několik výrazně negativních dojmů ohledně této stanice"

    "Vnitřní prostory jsou čisté a relativně bezpečné"

    "Budova Hlavního nádraží Českých drah v Praze se dá při celkovém pohledu označit za dostačující pro případ, že jí pouze projdete a nasddnete do vlaku"

    "Na hlavním nádraží mi chybí hlavně dostatek míst k sezení, když jste nuceni čekat dlouho nebo jste zdravotně omezeni"

    "Hezky opravená budova, bohužel množství bezdomovců a feťáků to dost kazí a znepříjemňuje"

Reviews

  • Petr Březina

Měl jsem nedávno příležitost navštívit Wilsonovo nádraží a bohužel mám několik výrazně negativních dojmů ohledně této stanice. Zde jsou mé zkušenosti: Špatně řešená možnost sezení: Během čekání na vlak jsem zjistil, že možnosti sezení na Wilsonově nádraží jsou velmi omezené a nepohodlné. Nedostatek lavic nebo židlí v čekárnách znamenal, že cestující museli buď stát nebo se snažit najít místo na sednutí na chodníku, což bylo nepohodlné a nehygienické. Málo policejních hlídek: Dále jsem si všiml, že na nádraží byla nedostatečná policejní přítomnost. To může vést k pocitu nejistoty a obavám ohledně bezpečnosti cestujících, zejména ve večerních hodinách nebo v noci. Nízká bezpečnost: Myslím si, že celkově bezpečnost na Wilsonově nádraží je nedostatečná. Nedostatek osvětlení a dohledu může být příčinou nežádoucích incidentů a krádeží. Nebezpečná oblast narkomanů: Možná nejalarmujícím problémem byla oblast narkomanů před budovou nádraží. Viděl jsem několik lidí, kteří evidentně užívali drogy, a tato situace zhoršuje celkovou atmosféru nádraží a představuje potenciální riziko pro cestující. Celkově řečeno, můj dojem z návštěvy Wilsonova nádraží byl velmi negativní. Špatné řešení možnosti sezení, nedostatečná policejní přítomnost a obava o bezpečnost jsou závažné problémy, které by měly být rychle vyřešeny. Zejména otázka narkomanů před budovou by měla být prioritou pro zlepšení bezpečnosti na tomto nádraží.

  • David Němeček

Vnitřní prostory jsou čisté a relativně bezpečné. Je ostudou, že si musíte projít parkem "hrůzy" ať už prijíždite a směřujete do města, nebo odjíždíte. Zcela nedoporučuji vycházet z areálu nádraží postraními východy na úrovni podchodu k nástupišti, silný zápach moči a stolice, je to nejmenší co vás zde čeká. Nedoporučuji využívat taxi stojící před historickou budovou na úrovni Fantovy kavárny či pod parkem nové budovy nádraží. Je lépe využít aplikací k jakékoliv taxi služby. Na celý Areál hlavní nádraží v Praze jsou svého času dvě místa WC, cena je pro všechny stejná 20 Kč. Hůře se hledají, ale ke cti soukromého provozovatele, jsou čisté. Platit zde můžete hotově, ale i platební kartou. Jízdenku MHD lze pořídit v automatech u vstupů do metra a ve stánku DPHMP.

  • Josef Reindl

Budova Hlavního nádraží Českých drah v Praze se dá při celkovém pohledu označit za dostačující pro případ, že jí pouze projdete a nasddnete do vlaku. Jiné to ovšem je, pokud zde musíte strávit nějakou dobu. V denní době to ještě celkem jde a to hlavně díky prodejně Billa, po jejím uzavření je prostor nádraží naprosto nevyužitelný. Není zde možnost jakéhokoli občerstvení, zkrátka nic. O lidech se zde vyskytujícím snad nemá cenu ani hovořit a to hlavně v noční době. Ochranka, která zde má na starosti bezpečnost je naprosto lichá.

  • Lenka Divisova

Na hlavním nádraží mi chybí hlavně dostatek míst k sezení, když jste nuceni čekat dlouho nebo jste zdravotně omezeni. Dale chybí absolutně koše na odpadky. A toalety jsme hledaly a nenašly. Asi by to chtělo více označení. A poslední věc - docela nás zarazilo, že v restauracích ve vestibulu nemají dostupné wc a odkazují na wc na hl. nádraží! Dosti blbé, když si chce člověk zkrátit dobu čekání příjemně v restauraci a ono ejhle, aby při wc pauze lítal po hlavase !! Děs myšlenka! Takže čili napravovat je evidentně stále něco.

  • Eliška Holzknechtová

Hezky opravená budova, bohužel množství bezdomovců a feťáků to dost kazí a znepříjemňuje. Stejně tak někteří cizinci dost na vás dost nepříjemně koukají a sledují každý váš krok. Žena cestující sama se tam opravdu necítí bezpečně. Extrémně málo míst k sezení při čekání a nedostatek odpadkových košů. Přehledné tabule odjezdů v hale. Obchody kolem jsou taky fajn, i když by tam mohlo být i levnější občerstvení (např. McDonald's). S bezlepkovou dietou máte jediný dvě možnosti - bagetu cca za 300 Kč v Subway nebo být o hladu.

  • Lubomír Kratochvíl

Hlavní nádraží Praha je dobře situováno,snadný přístup a dostupnost MHD, včetně stanice metra , které je prakticky jeho součástí. Orientace celkem dobrá,dostatek možností k zakoupení občerstvení i jiných produktů. Škoda ,že zde není více možností k sezení,vzhledem k častým zpožděním vlaků,je to někdy docela náročné. Chápu, že je problém s bezdomovci a jinými existencemi,ale to asi cestující nezajímá. Hlavně pro starší lidi to může být hodně vysilující.

  • WARLOR KRUTTWORZ

Kdo nezažil nezjistí!!!ŽEL(BOHU)., a nebo DÍKY ikdyž někdo by se po..il přinejmenšim ... říci i když je to ,,smaahna" vychovával. se sám.. TÍMTO CHCI PODĚKO říct VAT VŠEM NYNĚJŠÍM hvězdičkám za to za MOJI TWAROWATELNOSZT z nich sem s mohl utwarovat a snažit se uctívat morální ho.noTY píši pouze pozitiw ale to jen momentálně Jo stejně jde pouze o ,ÚHEL POHLEDU " a trochu M.O.D.Z.E.K ✓✓✓✓✓®=====®. M.R.D.T.K.A. ®™.

  • Matys Je Zmrd

Hnus, bezďák venku si ode mě chtěl koupit párno, ovšem nelíbila se mu cena, proto začal být agresivní a vyhrožoval ublížením na zdraví, naštěstí jsem byl pohotový a poslal mu granáta na obličej, na zemi jsem ho ještě zkopal do hlavy, dokud nedržel hubu. Můj úmysl byl takový, aby se dostal do nemocnice a měl kde spát, tudíž jsem udělal dobrý skutek.

  • Tomas Cabak

Vždy, když odjíždím z Prahy, stavuju se v Burger King na Long Chicken. Protože nevím proč, ale tam mi chutná nejlíp. Jestli za to může to nádraží nevím. Jinak nádraží jako takové je naprosto v pohodě, když si odmyslite ty existence před ním, tak pět hvězd. Čisto, přehledné, moderní, architektonicky super (rekonstrukce se povedla). …

  • Lea Sudová

Smutné, čekáte na vlak a pokud nechcete dát nemalý obnos asi ve třech kavárnách, připadáte si neskutečně trapně. Jediný světlý bod je budova starého nádraží s kavárnou a neskutečně milou obsluhou.Bohužel zavírají v 19,30. Ale i tak byli velmi milí a nechali nás tam po celodenních procházkách Prahou sedět do odjezdu vlaku. Děkujeme

  • Alena Strakova

Opravená část s Fantovou kavárnou je krásné místo k odpočinku. Ale v nové části je tak málo míst kde si můžete sednout. Starší člověk nevydrží dlouho stát a důchodce si nemůže dovolit sedět v předražené kavárně. Bývalo zvykem na nádraží mít uzavřenou samostatnou čekárnu. Bojíte se bezdomovců? Tak vstup jen s platnou jizdenkou.

  • Marek Lehký

Nádherné obrovské nádraží hlavního města ČR. Je velmi velké, rozlehlé, ale dá se tu dobře vyznat a orientovat. Rozdělené je na severní a jižní, každé s několika kolejemi. (asi 7 každá strana). Na nádraží je spousta obchodů, kaváren, restaurací, trafiky atd. Je zde i přímo vstup na metro. Nádraží je v centru Prahy.

  • Jaroslav Cibulka

Úplně skvělé je to tam přes noc :) člověk si tam nedá ani kafe ci bodu z automatu, místní ochránci buzerujou slušný lidi když si srovnání na lavičce záda , české dráhy v noci raději za rou a utečou a na lidi co tam díky spozdeni vlaku zůstali 7h přes noc s.rou.... Pozitivní je ze na WC lze platit kartou :) :)

  • Radim Krivanek

Došlo k obrovskému posunu, nádraží nyní připomíná letiště,jsou zde obchody informační tabule, které navedou ke správnému vlaku a původní secesní hala je nádherně zrekonstruovaná, Bohužel o prostoru parku před nádražím se totéž říci nedá, je plný páchnoucí h bezdomovců S tím by měla policie ještě něco udělat.

  • Ondřej Noga

Nádraží, kde je plno místa, plno lidí, ale ti lidi si nemají kam sednout a proto sedí na obrubníku sloupů a kde se dá jako bezdomovci. Vypadá to hrozně. Kontaktoval jsem kvůli tomu SŽDC, ti sdělili, že míst je dostatek. Asi jsou slepí. Na nástupištích je počet míst k sezení taky žalostně málo. Hrůza.

  • Vaclav Cerny

Dobře se opravuje a až bude hotové tak to bude pěkné, teď jen jak dlouho to bude trvat, podle mého názoru by to možná chtělo stánek který by byl otevřený celou noc kde by se prodávali nápoje, jako je káva,čaj a různé nápoje jen ne žádný alkohol s tím by byl určitě velký problém

  • Jarka Šípková

Velké nádraží i s mezinárodními vlaky. Všr je dobře označené elektronickými informačními tabulemi a ještě i hlásí i odjezdy vlaků rozhlasem. Je tu spousta obchůdků i kaváren a občerstvení. Jsou tu i toalety a moc hezká historická část s Fantovou kavárnou. Stojí za návštěvu.

  • Tom K

Nově zrekonstruované severní křídlo historické budovy je zatím zavřené pro veřejnost. Ale již je z nástupiště vidět sál pro kulturní přesstavení či přednášky, další místnost s kavárnou. Dříve zde byly čekárny pro cestující rozdělené dle vlakových tříd první druhé a třetí.

  • OrdinaceFan

Pěkné velké nádraží. Jezdí spoustu vlaku, vevnitř jsou pěkné obchody jako Claire's, Subway, Pont a další je tu i restaurace a vchod do metra dráhy C. Nahoře prosklená střecha je to pěkně zařízené a postavené. Doporučuji při cestování zastavit se sem je to kvalitní.

  • Ludėk Bårta

Nádraží celkem čisté , mnoho cestujících na startovní čáře u tabule odjezdu vlaků a poté sprinty na nástupiště, hrůza a děs, Vlaky vypravené z hl. nádraží nečekají na zpožděné spoje. Neochota personálu u pokladen, pro hrubá slova nechodí daleku. Prostě Praha

  • Vera Luskova

Spokojenost, služby,restaurace, orientace v pořádku. Málo laviček v hale. Jen v čekárně Českých drah nepříjemná obsluha. Sedět zde můžete jen 2hodiny před odjezdem Vašeho spoje. My přišli ještě o 15 minut dříve, bylo poloprázdno a nedovolil nám si sednout!!

  • Václav Franče

Místo, které znám a pravidelně využívám již 25 let a které je stále stejné. Pro neznalé je to místo, ke kterému by asi bylo potřeba mít desetistránkový manuál, jak ho používat. Provozovatel by se za toto místo měl stydět. Ve dvacátém prvním … Další

  • Edita Triskova

Před chvilkou jsem přijela busem na Wilsonova Hl.nadraží ,přivítali mě sedmnácky a porvavali a urážlivé lidi kolem ,Fantovkou jsem vyrazila směrem k metru kde totéž dělali kluci.Nejsem puritánka nebo mravnosta avšak chybělo málo a seřvala bych je.

  • Pavla Šourková

Opravená historická část je pěkná. Zbytek nádraží je nevyhovující. Čekající cestující si nemají kam sednou. Na WC se da platit pouze v hotovosti, to se může stát velkým problémem pro většinu lidí. Prostor před vchodem nebudu ani komentovat . …

  • Petr Opatovský

Dal bych mínus hvězdičky, ale neumím to. Pět minut po pravidelném odjezdu vlaku jsem se dozvěděl, po kterých schodech budu tahat na nástupiště dva třicetikilové kufry, abych se po dvacetihodinovém letu s manželkou dostal k vlaku. Je mi 63 … Další

  • Raddo Raddo

Praha jako světová metropole má provinční hlavní nádraží. Cizinec, který přijede vlakem je hned při výstupu konfrontován s tím co ho v naší zemi čeká, dost špíny, drahota, nízká úroveň služeb a neschopnost postarat se o potřebné občany své země.

  • Antonin Březina

Můj názor se za mnoho let, ani po dalším dnešním využití služeb ČD bohužel nemůže změnit. Je to česká ostuda, hlavně v porovnání s ostatními evropskými hlavními městy, kde je každé HN obrovským komunikačním centrem. Škoda. TB …

  • Petr Kehr

Nemůžu si pomoct ale tohle to nádraží mně moc nepotesilo. Když si chcete třeba ráno koupit pití tak nemáte šanci všechno zavřeno a před nádražím škoda mluvit. Sami foťák,ožralec a bezdomovec no prostě hrůza. Přijet na nádraží a pryč odtamtud

  • Jan Kamody

Teď hodně záleží na úhlu pohledu. Podíváme li se na to jako na stavbu, na využití, nebo jako na ČD? Každá Recenze by byla jiná, ale cením si, že se snažíte zachovat původní rysy stavby, fantova kavárna super. Bohužel ale zbytek už je … Další

  • Patrik Racety

Po velmi zdařilé rekonstrukci působí hlavní vlakové nádraží příjemně. Červené podhledy a sloupy působí hřejivým dojmem a prostor oživují. Prostor pokladen je dobře uspořádán takže cestující jsou obsloužení bez zbytečných front. Velké … Další

  • Jonathan Narcis

Prostě nádraží. Spousta lidí. Chaos.Místo kvalitního občerstvení samý předražený jidlo řetezců, teploušský kavárničky, obchůdky s kravinama a když už člověk někde dostane pivo je to předražený podmírák. Prostě typický český nádražní hnus.

  • Robert M.

Místo a nádraží je pěkne ale bohužel okolí je plne fetaku a bezdomovcu. Horší nádraží jsem nezažil. Je to hnus. Turisté kteří přijedou do našeho hlavního města mají ,,moc pěkné přivítání ,, zaráží mě že to nikdo neřeší. Je to ostuda ČR.

  • Richard Novotny

Budova pěkně opravená, včetně historických sálů a místností. Velmi přehledný informační systém. Málo místa na sezení při čekání na odjezd vlaku. Bohužel velké množství bezdomovců kteří svojí přítomností znepříjemňují pocit na nádraží.

  • Michal Čížek

Opakovaně mě zradilo centrální parkoviště, zavřeno bez informace proč. Naopak potěšil objev parkingu u GynMedico po magistrále od muzea napravo za hlavní budovou. Placený parking s přístupem rovnou na perón 1 hlavního nádraží. Ideál!

  • Šárka Kopecká

Bohužel i když se možná trochu snaží, je to stále ošuntělé místo, kde si nemáte ani kde sednout a dostat se do haly znamená projít kolem skupinek zahalených do oblaků kouře různých tabákových výrobků. Je dost co zlepšovat.

  • Iveta Maleckova

Nádraží samo o sobě úchvatné a krásná historická stavba spojená s novodobou. Jen to okolí by chtělo upravit a dohlédnout na to aby bylo reprezentativní . Denně tudy proudí tisíce jak tuzemských tak i zahraničních turistů.

  • Petr Vaněk

Oproti minulým návštěvám chyběli bezdomovci a narkomani v okolí, což je pozitivní změna. Překvapivě si i bylo kam sednout, ale pořád je tu málo míst k sezení. Jinak čisto, nepřekvapivě vyšší ceny, srozumitelná hlášení.

  • M. T.

Pro milovníky mumraje a zmatků istanbulského tržiště je to pravý ráj. Pro introverty a milovníky ranní pohodičky je to za trest. Nicméně - bezdíci jsou vykázáni před nádraží a výběr obchodů na nádraží je nadstandardní.

  • Václav Herda

Nádraží takový pohodě jen je na prd že se tu nejde kde sednout když čekáte na spojení a musite sedět na zemi nebo prostě stát. A druhá věc okolo nádraží samá smazka a projít okolo tak se po zvracite co je to za smrad

  • andel padli

Je to hlavní vlakové nádraží v hlavním městě . Je to velké nádraží se spoustou butiku a obchůdků . Jako budova se mi líbí , ale kolem nádraží je to strašné ,tak jako asi všude . Opilí bezdomovci a pochybné existence

  • Veronika

Kdyz pominu, ze se tam pokazde bojim o svuj holy zivot kvuli tomu, co se zabydluje v blizkem okoli, je to docela fajn misto, kde se da dobre zabavit i najist, nez vam jede spoj. Zachody vzdy ciste, to cenim nejvic.

  • Ladislav Roll

Jako bývalý zaměstnanec ČSD a později ČD se mně současné úpravy líbí, hlavně možnosti občerstvení a čistoty. Hyzdí to jen bezďáci. Též úprava nástupišť se povedla. Jen to občas skřípe v oblasti dispečerské.

  • Lev Barták

Pěkně zrekonstruované, moderní nádraží. Jediný problém nastal, že ačkoli jsem dle ukazatelů chodil po vestibulu nádraží od čerta k ďáblu, WC jsem zkrátka nenašel...mohlo jít ovšem i o mojí desorientaci...

  • Josef Kočí

Jako horor to že Hl.nadrazi zavírá po pulnoci!!!! Přiletěl jsem z Malagy dostal jsem se nádraží a to bylo uzavřeno do 3:30 prostě horor a kdyz se otevře tak zde není možnost zakoupit žádné občerstvení!!!

  • Markéta Kolaciová

Myslím že, kdo nádraží zná, ví jak místo funguje, vypadá a není potřeba to více rozebírat. Pro mě to splňuje přestupní stanici na cestě do Německa a pokud nemusím, čas trávit rozhodně nechci

  • Dagen

V noci zavřeno. Čeká se ve stoje u vchodu mezi ležícími bezdomovci. Do 4 ráno se pokud možno vyhněte. Je hezké že se dávají miliony do opravy staré budovy ale to asi cestující moc nezajímá

  • Helena Opolkova

Hodně se změnilo, ale zůstali i nostalgicky známá místa. Super je podchod na Žižkov nový, to je velké urychlení. Jinak sice obchody,kavárny apod., dýchne na Vas však také duch minulosti.

  • Václav Barák

Na to že je to hlavní nádraží v Praze by mohlo být okolí trochu více reprezentativní. Spousta bezdomovců, drogově závislích, migrantů. Málo míst k sezení při čekání na vlak v hale.

  • Vincent Tarcynec

Kdyz stojite uprostred, a vidite na hlavni tabuli ze vas vlak jede z 1j, nebo 1s. Tak zadna sipecka vam nenapovi kde panove udelaly ten sever, a kde jih...vlevo nebo vpravo?

  • Standa Dufek

Téměř nic pro cestující. Hala plná butiků, ale míst k sezení pro čekající cestující absolutní minimum. Vrcholem je, že ČD v tak obrovském prostoru nenašly místo pro ČEKÁRNU!

  • kardio sestra

Jsem ráda, že za dobu, co na toto nádraží jezdím,vše jeho kvalita, co se týká nabídky obchodů, občerstvení a hlavně modernizace a rekonstrukce budovy zlepšuje. Jen tak dál.

  • Libor Karban

Mnohé se změnilo k lepšímu, doporučuji Fantovu kavárnu. Dále je tu plno obchodů a rychlého občerstvení. Cením taky pocit bezpečí a čistoty. Chybí mi občerstvení na perónu.

  • Vlasta Blažková

Často mnou navštěvované místo.Nádraží se lepší je čistší nepovalují se zde bezdomovci.I když tu jen probíhám z vlaku na metro či tramvaj cítím se zde lépe než před lety.

  • Dagmar Brančíková

Nádraží samotné v pohodě, ale to co se cestujícím, především cizincům naskytne, sotva z něj vyjdou, je ostuda a opravdu smutná vizitka hlavního města České republiky.

  • Jana Roubová

Čistě místo, kde lze při čekání na vlak se najíst, i pouze nakoupit potraviny, případně jiné zboží. Jako minus hodnotím nedostatek laviček, a jiných možnosti k čekání

  • Bohus Hauser

Tentokrát velmi spokojen i když byl velmi obsazen i uličky byly plné,ale vlak přistaven velmi brzy spokojenost myslím byla u všech cestujících,spozdeni bylo v normě

  • Ondrej Citek

Pražské hlavní nádraží má velký (zatím nevyužitý) potenciál, již je zde pár pekných míst (třeba Fantova kavárna) a v budoucnu má dojít k pěkné rekonstrukci...

  • Jury Kowalsky

Chtělo by to více míst na sezení při čekání na vlak. Nádraží je plně vytížené.super je že jsou tady potraviny i lékárna, tabák, drogerie, knihy a oblečení atd

  • pinka linka

Odjezdové tabule přehledné, velmi málo místa k sezení v hale i na nástupištích. Celkem čisto, dostupné WC a spousta miniobchůdků s občerstvením.

  • Hans

Do moderního vzdušného evropského prostoru to má daleko. O prostředí před hlavákem, stydno mluvit. Jako turista bych nevěřil že jsem v Praze.

  • Karel Leubner

Nádraží krásné, ale se stále narůstajícím počtem lidí dost nepřehledné. Chybí mi tam interaktivní mapy a meeting pointy pro lepší orientaci.

  • Petr Mlejnek

Rozhodně to není místo, kde by chtěl člověk čekat příliš dlouho. Za návštěvu stojí knihkupectví a za prohlídku pak veterán a Lego nádraží.

  • Pavel Kirchner

Zrekonstruovaná část je moc hezká. Jinak jsme byli spokojeni iv dalších prostorách, které jsme navštívili, včetně jedné příjemné kavárny.

  • Kája Vondrová

Hlavní nádraží je ikonou Prahy. Samotná budova je fajn. Ale kdyby se podařilo vymytit ty smazky a různé existence, což je nadlidský úkol.

  • Vladka Vojakova

Nikde se tady nedá koupit točená zmrzlina a prostor staré budovy je sice zrekonstruovaný ale kromě fungujici kavárny tam neni vůbec nic.

  • Eva Hableová

Budova nádraží se mi líbí,ale to okolí je katastrofální. Lavičky v obložení bezdomovců, mám tam špatný pocit, když procházím.

  • Jiří Březina

Prosím udělejte něco s veřejným prostorem před nádražím, člověk co přijede poprvé do Prahy by zde mohl očekávat něco hezkého.

  • Niki Proch

Pěkně architektonicky řešeno, i zde najdete kousek historie, ale jinak všude houfy lidí-prostě klasické vlakové nádraží..

  • Pavel Sudzina

Krásná budova, pro cestující nedostatek míst k sezení. Prostor před nádražím by si zasloužit stálou policejní přítomnost

  • Hana Hanzlíkova

Bylo to v pohodĕ.Vlak jel včas.Nebyl nutný dlouhodobí pobyt na nádraží.Jízdenka zakoupena v klidu.S příjemnou slečnou.

  • Petr Nemecek

Jj pěkný chce to další investice do rekonstrukce ale vyplatí se to je to nádraží svého druhu unikát …

  • Jiří Vladimír Matýsek

Prostě nádraží. Docela negativum je, že se prakticky vše ve 23 hodin zavře a člověk si nedá ani kafe.

  • Karel Vajdel

Trochu času a dobře se člověk orientuje. Nejlépe si zvolit jeden hlavní bod a dle toho se orientovat.

  • Jiří Vonšík

Od 1 do 3:30 nádraží zavřené a stateční securitas beu milosti vyhodí na mráz i lifi staré i děti.

  • Renata Jisova

Není kde se ve vestibulu posadit, když čekáte na vlak,který má zpoždění. Minimum sedacích mist

  • Jiří Zahradník

Stará část nádraží je úchvatná, ta novější má ještě spoustu rezerv, proto jen čtyři hvězdy...

  • Vlasta Lánská

Je to srdeční záležitost. Méně turistů nyní mi vyhovuje. Nelze vše hodnotit jen ziskem.

  • Matej Procházka

Hrůza. Po 23:00 si nemáte ani kde koupit něco k jídlu a pití. O službách ČD/RJ pomlčím.

  • Daniela Váchová

Vypadá to tam o něco lépe než před léty. Jen ten park před nádražím....škoda mluvit.

  • Alena „ADINA“ Nocarova

OK ze segrou v Praze, kde bejvalo blaze a trochu ještě je …

  • Lenka Vaculova

Pěkné nádraží jen plno feťáků okolo opravdu musíte děti hlídat injekce po zemi

  • zuzana dedkova

Na to,že vlaky mají stále velké zpoždění, chybí lavičky, není kde si sednout.

  • Marcela Vonsikova

V noci zavřené, mrznout venku po příjezdu z letiště.. V zimě, v mrazu, hnus

  • Vlasta Dvorakova

V pohodě, informace fungují perfektně a vlaky jsou pohodlné a s klimou.

  • Jiří Bendl

Tady to žije. Dálky lákají a vlaky to umožňují v tom nejlepším pohodlí.

  • Hika Yatsevyuk

Hlavní je koupit si lístky tam i zpět v předstihu před cestou do Prahy

  • Želmíra Hübnerová

Cesta vlakem a výstup na hlavním nádraží byl pro mě hezky zážitek.

  • jiří „Staratata“ Petr

Zmatek. Nástupiště sever, jih. Chybí šipky pro cizí.

  • Josef „The Wall“ Bína

Pražské hlavní (Wilsonovo) nádraží. …

  • Ivan Novotný

Krásně opravená starobylá výpravná vlaků.