TixExpress Liberec Géčko

459 reviews

460 01 Liberec, Czechia

www.tixexpress.cz

+420606635683

About

TixExpress Liberec Géčko is a Car wash located at 460 01 Liberec, Czechia. It has received 459 reviews with an average rating of 4.6 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of TixExpress Liberec Géčko: 460 01 Liberec, Czechia

  • TixExpress Liberec Géčko has 4.6 stars from 459 reviews

  • Car wash

  • "Tixexpress je jedna z více samoobslužných myček po Liberci"

    "Myčka Tixexpress v Liberci na Ostašovské (proti Decathlonu) má 6 mycích boxů, 3 vysavače, digitální kompresor, leštičku skla a plastů, čističku čalounění aktivní pěnou, aplikaci vůně do interiéru, silikon na pneumatiky a vnější plasty, dezinfekci interiéru ozonem, doplňování kapaliny do ostřikovačů, měničku bankovek na mince, platbu mincemi, kartou i NFC (mobil, hodinky), obsluhu co ochotně poradí a pomůže"

    "Naprosto nepřijatelné"

    "Je to fajn , můžete si tu umýt a vyčistit kompletně celé auto , včetně mytí kol , leštění karoserie nebo kompletní vyčištění interiéru a to včetně i plastů "

    "Update: V poslední době platební tragédie"

Reviews

  • Martin Roubiček

Tixexpress je jedna z více samoobslužných myček po Liberci. Mytí probíhá ve čtyřech krytých boxech a jeden otevřený. Obsluha je vstřícná a ochotná ve všem poradit takže se není čehokoliv bát. I když nemáte drobné tak nevěšte hlavu,mezi boxi je směnárna na drobné. Začínáme vždycky mytím kol,to je super věc. Nanesete chemii která rozpuštění všechny nečistoty ktere na kola nepatří pak změníte program na mytí a při kompletním mytí auta splachnete i kola a jsou jako nová. Pak pokračujete dle své úvahy co je potřeba pro vašeho plechového mazlíka. Když nechcete nic extra tak se dá auto pěkně umyt za 30 Kč. Tak pěkný pomazleni s plecháčem a díky za laik.

  • Miroslav Bačík

Myčka Tixexpress v Liberci na Ostašovské (proti Decathlonu) má 6 mycích boxů, 3 vysavače, digitální kompresor, leštičku skla a plastů, čističku čalounění aktivní pěnou, aplikaci vůně do interiéru, silikon na pneumatiky a vnější plasty, dezinfekci interiéru ozonem, doplňování kapaliny do ostřikovačů, měničku bankovek na mince, platbu mincemi, kartou i NFC (mobil, hodinky), obsluhu co ochotně poradí a pomůže. Těžko chtít víc. Vřele doporučuji.

  • Thomas Wanke

Naprosto nepřijatelné. Za 50 korun jsem dostal svych 90 vterin. Umyl jsem pulku citiga. Byl jsem uz podruhe za 2 roky a vzdy to same. Aktivni pena neni aktivní a spina zustava na autě. Dale nizky tlak wapky. Otřes. V cesku uz to jiny nebude. V Polsku za 90 korun umyju celho superba i s diskama a hlavně, v momentu styku aktivni peny s autem ta spina leze dolu a to i ta stara zazrana. Tady to ředi tak 10 x a cas zkracuji na ctvrtinu.

  • Zdeněk Nezdara

Je to fajn , můžete si tu umýt a vyčistit kompletně celé auto , včetně mytí kol , leštění karoserie nebo kompletní vyčištění interiéru a to včetně i plastů . Prostě auto si tu vycistite od " a " až po " z ". Jedná jedinou věc bych doporučil a to je řazení vozidel před mycím prostorem oni se totiž najdou i hlupáci , kteří si myslí, že je předbíháte. Jinak určitě můžu doporučit, chemie funguje tak jak má.

  • Marvin Gjepali

Update: V poslední době platební tragédie. Půlka terminálů nebere karty, ale jen hotovost. A ty co berou karty, tak jsou nespolehlivé - platbu přijme, ale myčka nemyje a platbu nejde zrušit. Původní recenze: Hodnotím ještě o chlup lépe jak TixExpress v Rochlicích. Lze tu platit kreditní kartou po 20 Kč a je tu více pozic pro sušení a vysávání. Jen v zimě by mohli více udržovat příjezdovou cestu.

  • Matěj Vlk

Dobrá myčka. Je tam i vysoký box bez střechy, kde se dá umýt i střecha vysoké dodávky když si člověk přiveze štafle :D. Ale za velký auto už člověk zaplatí docela dost. Dodávku jsem myl za 160 (předmytí+kartáč+oplach) a jak jsem spěchal, tak to dokonalé není. Od té pěny bych taky asi čekal víc. Navíc kartáč netěsnil a krom auta nahazoval i mě.

  • Miro T.

Kdyby to zůstalo při zavádějících cenách tak fajn, ale byl pokrácen interval, takže vteřinky na myčce utíkají rychleji a to už je standart. Do toho občas studená voda na místo teplé...bohužel.. Naštěstí po Liberci se rozrůstá konkurence, tak to chce zkoušet i ostatníNová ruční myčka za nádražím pod zimním stadionem …

  • D jiricka

Nejlepší myčka v okolí. Tady odjedu s čistým autem a doopravdy navoskovaným. Leskne se ještě dlouho po návštěvě. Největší plus je tu platba kartou . Když je pěkné počasí ,tak je tu fronta ,ale to se dá čekat. Další výhoda je ,že to není jen myčka ale mají i vysavač,čištění interiéru a čištění sedaček (pěnou a vysavač na sedačky) .

  • Ondřej Novotný

Kvalitní ruční myčka pro auta. Bonus oproti jiným že zde mají přípravek na disky a funguje. Jinak je zde vysavač. Vůně na koberečky, leštění pneumatik, přípravek na palubní desku. Je zde i čistič klimatizace pomocí ozonu. Fakt super Myčka se platí mincemi nebo bezkontaktní kartou Ostatní je na mince Je zde měnič na mince

  • Roman F

Tixexpress má skvělý myčky. Je vidět, že z pistole opravdu teče nějakej mycí prostředek (ne jenom voda a občas bublina, jak u takovejch myček bejvalo zvykem), a kartáč vypadá jako kartáč a ne jako štětka na záchod. Vysavače vysávaj, ozonátor ozonuje. A ani jim nevadí, když si někdo přijede umejt špinavý auto.

  • Radek Vogl

Zhruba za 120 Kč umyjete svoje auto. Myčka je perfektní, vše funguje jak má. Nepotřebujete žádné své saponaty, vše je na místě a své z logického důvodu ani nesmíte používat. Vůz si i vysajete, jedinne co bych doporučil si vzít svého je jelenici či hadřík a po mytí šetřit vodu z karoserie.

  • Milan Mráz (MMM)

Skvělá nová služba v Liberci. Ochotný pán z obsluhy mě při první návštěvě zaučil a dal i některá doporučení. Auto bylo vážně čistější a lesklejší než z automatické myčky nebo jiné ruční myčky. Při příjezdu jsem byl překvapený, že tam bylo plno, při odjezdu jsem se vůbec nedivil.

  • Jan Belšán

Dnes jsem byl umýt auto a po opláchnutí jsem znovu nanesl aktivní pěnu a auto začal mýt ručně (vlastní pouze houba, ostatní prostředky TixExpress). Obsluha mi řekla, že je takové mytí zakázano i přes to, že ostatní boxy byly prázdné. Bohužel to byla má poslední návštěva

  • Martin Choutka

Padesátikoruna a auto je kompletně vygruntované - samozřejmě mluvím o exteriéru, vysavač a další hejblata do interiéru jsem nezkoušel. Jak už bylo řečeno, chemie funguje perfektně. Mohu jen doporučit. Velké plus je jinak takové, že je to naprosto neškodné i na polepy.

  • Martin Hildebrandt

Bezkonkurenčně nejlepší ruční myčka v Liberci. V poměru délky programu za dané peníze je v úžasnej poměru. Doplňkové programy jako je čištění klimatizace, vydávání, mytí skel, mytí plastů a čalounění. Vynikající servis pro toho, koho baví udělat si své auto čisté.

  • Ghouless

Perfektní místo na kompletní očistu auta (a nejen jeho ). Za mytí je možnost platit bezkontaktní kartou, použité přípravky jsou kvalitní a jelikož jde o bezkontaktní myčku, lak Vašeho vozidla zůstane bez mechanického poškození. Osobně nikam jinam nejezdím. …

  • AKVARISTIKA - Akvarista začátečník

Nejlepší myčka pro ruční mytí auta v Liberci. Za přijatelnou cenu dostanete moderní technologie. Například mytí aktivní pěnou. Součástí služeb je i možnost bezobalově natankovat ostřikovače nebo vypulírovat si interiér vozu. Občas je tu fronta a musíte čekat.

  • Jose „Pepe“

Dobrá ruční myčka, občas je zde plno a musíte čekat neboť bohužel ne všechny boxy jsou s aktivní pěnou, dostatek míst s vysavčem. Cena je přijatelná, ale ne nejnižší. Jezdím sem často na aktivní pěnu, program voskování je účinný a vydrží. Mohu doporučit.

  • František Machaty

Velká spokojenost, tady jde auto vyčistit jak komplet, tak i jen jednotné úkony. Občas mají i různé akční slevy. Osobně se mi moc líbí možnost platby kartou. Což jde bohužel jen na mytí v boxu. Vyzkoušejte určitě box s aktivní pěnou :)

  • Leoš Horna

Zatím co jsem vyzkoušel různé myčky, tak z TixExpress odjíždím s opravdu umytím autem, a auto umyjete za rozumné peníze, další stanoviště jako je čištění ozónem a tak dále jsou pecka, takže velice doporučuji myčky značky TixExpress.

  • Tomáš Skoupý

Udržovaná prostorná myčka. Dostatek mycich boxu, vysavačů. Je kde stát a leštit. možnost platit kartou. Aktivní pěna na mém bilem autě zázraky nedělá, nicméně myje dobře. Standardní mytí WAP a kartáč bezkonkurenční. …

  • Tomáš Akrman

Žádná NONSTOP se nekoná. Přijeli jsme v sobotu po 9. večer a vše zhasnuté, automaty mimo provoz. Měnička nefungovala - vedle měničky cedule - provoz mycí linky napsáno NONSTOP. Akorát nepravdivý údaj. Zklamání.

  • Peter Bovijn

Umit s teplou vodou, v léto i v zimě. Umity disky, aktivna pěna, normalni umytí, voskovani, leštění, visavačka, uklízení inrerier. Bezkontaktní placení (bohužel ne u vysavač). Prostě všechno perfektně.

  • Radu Stancov

Velmi špatné mytí auta. Standardní mycí program neumyje vůz správně. A také tato společnost zakázala používání vlastního šamponů nebo hadrů na utírání auta do sucha. Nedoporučuje tuto myčku.

  • Michal Stransky

Snad jen že program čištění disků už není co býval... Když to byla novinka tak jsem to chválil ale teď už to nepouští z disků tak jak za nova... Asi se to ředí a nebo jiný přípravek. …

  • Radek Jelínek

Super mytí, dobré ceny, mytí nonstop. Jediné co bych vytkl jsou dlouhé přechody mezi programy, které jsou uměle nataženy - například po vosku čekáte dlouho na čistou vodu.

  • Peters Peters

Je velice dobré, že myčku neustále doplňují o další služby. V současné době hodnotím velice pozitivně, možnost platby kartou v mycích boxech. Za mě jednoznačně …

  • Daniel Novotný

Nejlepší myčka na Liberecku. Čištění ozonem přes nouzový stav zdarma, jen doba mytí by mohla být za stejné ceny trochu delší jelikož jezdím mýt velmi špinavé auta.

  • Radim Kleinpeter

Parádní myčka. Vždy je lepší si auto umýt sám :) mají i pročištění klimy, spray na kola a příjemné vůně na koberečky... Lze platit kartou. Není moc co vytknout.

  • Stanislav Kadlec

Jezdím s auty jenom sem. Teplá vapka, mytí disků kol atd. Za pár drobných si tu člověk udělá pořádek v autě podle sebe. Vysavač jede fakt dlouho za 10 Kč...

  • Petr Nedorost

První návštěva - praskla trubka - neteče voda Druhá návštěva - auto už jsem umyl, nízký tlak vody Třetí návštěva - sežralo mi to peníze a obsluha nikde.

  • Katka Wendlerová

Dobrá myčka za slušné peníze. Zbytečně jsme přeplatili automat a peníze vám to nevrátí. Auto bylo čisté, ale já bych uvítala i leštičku.

  • Martin H.

Poslední dobou šla kvalita dolů věčně nefungují nějaké boxy 2 boxy jsou bez kartáčů pořád fronty a po umytí auta jsem měl zaschlé kapky

  • Martin Kroll

Příjemná a ochotná obsluha. Poblíž nákupní centrum i jiné obchody a provozovny. Rychlé napojení na hlavní tah Ústí nad Labem a Prahu.

  • Petr Zoubek

Vyborne na myti kol, a pro lidi bez vlastni vapky i na rucni myti vozu. Ale poprve, nez jsem se rozkoukal, tak jsem mel po limitu.

  • Lukáš Louda

I když jsem tu byl poprvé. Tak jsem byl nad míru spokojen. Myl jsem si auto když jsem jel ve 3 hodiny ráno z práce. …

  • Petr Novák

Pravidelně navštěvuji každý týden. Už několikrát se mi ale stalo, že nefungoval vysavač a nikde nebyla k nalezení obsluha.

  • Marek Charvat

Široký výběr z mycích programů, vysavač, tepovaní sedadel, dezinfekce klimatizace a další služby. Možnost platby kartou.

  • Vladislav Kiršner

Super obsluha a myčka na výbornou ! Mnoho věcí od kompresoru, přes dezinfekci klimatizace, vysavače a čištění interiérů.

  • Morfeus CZ

Jednoduchá obsluha a dobře dostupná myčka. Bohužel se zhoršila kvalita, pravděpodobně vody. Po umytí zůstávají fleky..

  • Vojtěch Passian

Wapka v Liberci nad globusem jezdím si sem umývat a vysávat auto , taky si čistím dezifekcí potrubí klimatizace :)

  • Filip Galnor

Skvělá myčka s horkou vodou a vším, co je potřeba pro naleštění vašeho miláčka. Dobré vybavení pro úklid interiéru

  • Lukas Marek

Navštíveno o víkendu za pěkného počasí. Žádné fronty, několik programů mytí, vysavače nebo automat na rozměnění.

  • Miroslav Kocour

Současný stav bída. Např. program s mytim teplou vodou nefunguje, tedy funguje, ale se studenou vodou... …

  • Petr_xLB

Super myčka aut převážně pro lidi, kteří mají rádi mytí svých miláčků aniž by riskovali poškození laku...

  • Milan Urbanec

Super ruční automyčka, výborné programy 24hodin provoz. Ideální na noční mytí když se vám nechce spát.

  • Josef Šmíd

Klasická Tix myčka, dobrá lokalita, ceny stejné jako všude. Možnost platby bezkontaktní kartou. Bezva.

  • Libor

Tady ten čas ubíhá nějak pomalu. Jako vždy jsem nabil za 120, auto jsem umyl a stále mi 60 zbývalo....

  • Lukáš Dobeš

Některé věci nefunkční ,opravte nebo dejte ceduli,pan co tam byl tam byl opravdu jen na okrasu …

  • Petr Bartizal

Skvělé místo pro údržbu plechových miláčků, program na mytí kol a výborný vosk, můžu jen doporučit.

  • Lucky „Luckyno“ Hak

Nejlepší myčka široko v okolí. Vždy jsem byl spokojen :) a hlavně mají otevřeno nonstop! :)

  • Milan Pesek

Myčka je fajn, na dobrém místě, platit lze kartou a auto umyjete velmi slušně do 80 Kč...

  • Marek Hoffman

Jako vždy perfektní umytí. Vyzkoušel jsem už několik ručních myček, ale tato nemá chybu.

  • Lukáš Brát

Obvyklé služby ruční myčky. Možnost platit kartou přímo v boxu. Někdy bývá dost plno.

  • Jirka Kolář

Perfektní myčka, super čištění klimatizace, ale i ostatní doplňky pro svého miláčka.

  • Martin Svoboda (Matty)

Nejlepší myčka jinam jezdím skvělá obsluha přístup no prostě vše …

  • Jirka Kaa

Zavřeno. Proč? Nevím. Prý nonstop. Teď nevím jestli zavřeno nebo otevřeno

  • Ondřej Sojka

Nespolehejte na platbu kartou, není možná všude a mít hotovost je lepší

  • Filip Löffler

Prostorná, možnost mytí disků speciálním přípravkem. Kvalitní vysavače.

  • Daniel Beranek

Když je potřeba umýt auto za rozumnou cenu a rychle ,vřele doporučuji.

  • Jiří Humpolík

Je dobře že máme v Liberci dvě stejné myčky. Jsem maximálně spokojen.

  • Jakub Hýsek

- kvalitní myčka - ceny trochu vzrostly - 24/7 - možné platit kartou

  • Rostislav Jakub Krause

Super myčka, pěkně ručábo, za pár kaček a auto jako že škatulky :)

  • Jiri Bartyzal

Vynikající samoobslužná myčka, můžu potvrdit . …

  • Jan Rysanek

Výborná ruční myčka, mnoho programů na kompletní vyčištění vozu

  • 33metalliza

Určitě budu návštěvu opakovat. Jsem spokojený s výsledkem mytí.

  • aprilinka31

Prvně jsem tady dnes zkusila aktivní pěnu a za mě super …

  • Vojtěch Brzek

Za posledni rok jsem nebyl snad jinde. Maximální spokojenost.

  • Petr Vaňátko

Chvilku mi trvalo než jsem se rozkoukal , ale jinak paráda .

  • Michal Housa

Velký výběr mycích programů, vysavač, tepování, kompresor

  • Jaroslav Volešák

Je to pro mě vždy první volba, když potřebuji omýt auto.

  • Jiří Zahradník

Jezdím sem nejradši, velký výběr služeb za dobrou cenu

  • Jan Matoušek

Opět perfektní. Za přijatelnou cenu auto krásné umyté

  • Vladimír Hnyk

Nová automička je tam přípravek na plasty vůně atd.

  • Karel Makovsky

Skvělá myčka, perfektně vybavená za rozumnou cenu.

  • Tom Hellebrand

Vše co je potřeba pro vyvonění plechoveho miláčka

  • Martin Mizera

Hlavně se můžou mýt motorky a to je super …

  • Milan Bohuslávek

Super mytí ,vysávání auta také super. fajn místo

  • Patrik Vaistauer

Místo kartace, je zde myti aktivni penou. Parada

  • David Vyborny

Včera jsem umyl auto z venku i zevnitř za 160kč

  • Jan Berescak

Výborná samo myčka.... …

  • Michal Marinec

Velmi zručná myčka,furt používám, doporučuji

  • nezdara zdenek

Řekl bych že nejlepší ruční mytí v Liberci.

  • Miroslav Kolombo

Jo, dá se tu umýt auto, když je to potřeba.

  • Mira Hlubucek

Nic,moc a pan hlídač pořád za mnou :-(

  • David Mocek

Super, žádný problém. Kvalitní služby.

  • Romana Černá

Tuto myčku mám nejraději z Liberce.

  • Martin Jiříček

Velká pěkná benzina,téměř se vším.

  • Martin Liška

Jsem spokojený při každé návštěvě

  • David Moc

lepší než v Jablonci nad Nisou...

  • Mirec Gromo

Spokojenost. Vše na jednom místě.

  • Josef Vepřek

Skvělá myčka. Všem doporučuji!!!

  • Peter Korbel

Super, myčka nemá chybu. …

  • Lubos Lubos

Jo super,a velmi slušná obsluha

  • petr otradovec

Super myčka jinam už nejezdím.

  • Andrejka ŠVINGALOVÁ

Vše vždy funguje tak, jak má.

  • Youtuber Amater

Super myčka, ochotná obsluha.

  • Lenka Benka

Zumba vždy ve středu od 18hod

  • Zdenek Holý

Ideální místo na autoočistu.

  • Fuufni

Super myčka. Už nikdy jinam.

Similar places

TixExpress Liberec

478 reviews

U Močálu, 460 02 Liberec, Česko

Dr.Wash Liberec - automyčka

357 reviews

Londýnská 661, 460 01 Liberec 1, Česko

Ruční mytí automobilů

155 reviews

13, Doubská 4, Liberec, Czechia

Automyčka Witti CarWash

120 reviews

České mládeže, 460 06 Liberec 6, Česko

Autospa

109 reviews

Dr. M. Horákové, 460 01 Liberec, Czechia

DIBO Automyčka Incore Wash s. r. o. Liberec, Generála Svobody

74 reviews

Gen. Svobody, 460 01 Liberec 1, Česko

SKS Car

50 reviews

730, U Kapličky 12, 460 01 Liberec, Czechia

AUTOATELIER Liberec

39 reviews

Zhořelecká 1123/14, 460 01 Liberec 1-Staré Město, Česko

Autogarage

38 reviews

Žitavská 656/44, 460 01 Liberec, Česko

Automyčka Perfect

36 reviews

nám. Soukenné 669/2a, 460 01 Liberec, Czechia