Topo centras

318 reviews

Aido g. 8, 78322 Šiauliai, Lithuania

www.topocentras.lt

+37066000200

About

Topo centras is a Electronics store located at Aido g. 8, 78322 Šiauliai, Lithuania. It has received 318 reviews with an average rating of 4.0 stars.

Photos

Hours

Monday10AM-9PM
Tuesday10AM-9PM
Wednesday10AM-9PM
Thursday10AM-9PM
Friday10AM-9PM
Saturday10AM-9PM
Sunday10AM-9PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Topo centras: Aido g. 8, 78322 Šiauliai, Lithuania

  • Topo centras has 4.0 stars from 318 reviews

  • Electronics store

  • "Laba diena, pirkau telefoną is topo centro Šiauliuose, gryžusi namo persikėliau visus duomenis į naująjį telefoną, ir po to pamačiau kad liko mažai baterijos, nusprendžiau jį pakrauti, bet deja įkišus originalų pakrovėjo laidą  ką tik išpakuotą, gavau pranešimą jog yra vandens pavojus, iš kart supratau jog tai brokas, nuvežus atgal telefoną, pridaviau ji ekspertizei, po ekspertizės gavau laišką, kuriame nurodyta jog mano pirktas telefonas buvo išardytas ir pakeistas jo krovimo lizdas, taip pat gavau žinutę į telefoną jog atsiimti galiu toje pačioje parduotuvėje ir suma kurią turiu sumoketi buvo 0 eur, tai reiškia kad gamintojas pripažįsta savo kaltę ir vietoj to kad pakeistų į naują įrenginį sutaiso ta patį, nors kai pildžiau dokumentus aiškiai nurodžiau jog tik keitimas arba pinigų grąžinimas, deja esu dirbanti ir negaunu laisvų dienų darbo dienomis, atvykau atsiimti telefono į topo centrą Šiauliuose šeštadienį, ten man pasakė jog galiu važiuoti namo nes nedirba, darbo valandomis, man atvažiuoti  iki Šiaulių yra 35 km, niekas nemokamai neveža, sunku paduoti telefoną arba jį pakeisti kai jis yra parduotuvėje"

    "Pati blogiausia patirtis perkant elektroniką ir susiduriant su akivaizdžiu broku"

    "2023-03 men priduotas ps5 pultelis garantiniam tvarkymui"

    "Kavos aparato pirkimas užtruko valandą laiko!!! Salėje nemažai aptarnaujančio personalo, o prie kasos tik vienas žmogus"

    "Šių metų gegužės mėnesį Šiauliuose Topo centre pirkome SONY televizorių, bet niekaip nepavyko pasijungti namų interneto, apie tris mėnesius bandėm tai padaryti padedami įvairių specialistų, bet nesėkmingai"

Reviews

  • Aivik Studio

Laba diena, pirkau telefoną is topo centro Šiauliuose, gryžusi namo persikėliau visus duomenis į naująjį telefoną, ir po to pamačiau kad liko mažai baterijos, nusprendžiau jį pakrauti, bet deja įkišus originalų pakrovėjo laidą  ką tik išpakuotą, gavau pranešimą jog yra vandens pavojus, iš kart supratau jog tai brokas, nuvežus atgal telefoną, pridaviau ji ekspertizei, po ekspertizės gavau laišką, kuriame nurodyta jog mano pirktas telefonas buvo išardytas ir pakeistas jo krovimo lizdas, taip pat gavau žinutę į telefoną jog atsiimti galiu toje pačioje parduotuvėje ir suma kurią turiu sumoketi buvo 0 eur, tai reiškia kad gamintojas pripažįsta savo kaltę ir vietoj to kad pakeistų į naują įrenginį sutaiso ta patį, nors kai pildžiau dokumentus aiškiai nurodžiau jog tik keitimas arba pinigų grąžinimas, deja esu dirbanti ir negaunu laisvų dienų darbo dienomis, atvykau atsiimti telefono į topo centrą Šiauliuose šeštadienį, ten man pasakė jog galiu važiuoti namo nes nedirba, darbo valandomis, man atvažiuoti  iki Šiaulių yra 35 km, niekas nemokamai neveža, sunku paduoti telefoną arba jį pakeisti kai jis yra parduotuvėje. Nusipirkti daiktą iš jūsų parduotuvės lengva, greita ir patogu bei malonu, bet jei jam kažkas negerai dėl tiekėjo problemos, jūsų rankos yra surištos, nėra jokio žmogiškumo, bei supratimo, esu begalo nusivylusi savo pirkiniu, nemanau jog kada nors iš vis ką nors dar pirksiu iš topo centro, komentarai apie topo centrą rodo lygiai tą patį apie ką aš kalbu.

  • Evaldas Jocas

Pati blogiausia patirtis perkant elektroniką ir susiduriant su akivaizdžiu broku. Parsinešus įrenginys (drėkinimo aparatas net neįsijungia) sugrįžus į parduotuvę ir konsultantams nustačius kad aparatas neveikia siunčiama į garantinį velnias žino kokiam laikotarpiui. Pasikvietus parduotuvęs "direktorę" kompetencija aukščiau visko - jeigu įrenginys neveiks mes jį suremontuosime ir pakeisime, nors ir konsultanatas aiškina, kad įrenginys neįsijungia net. Aptarnavimas broko klausimo prasčiausias koks tik įmanomas. Nerekomenduoju, jeigu nenori susigadinti švenčių ieškokitės kitų elektronikos pardavėjų.

  • retry retry

2023-03 men priduotas ps5 pultelis garantiniam tvarkymui.Šiandien 2023-09-02. Pultelio nera niekas nesusisieke. Nuejus i parduotuve nieko nežinau reikia laukti. Kreipiantis el paštu kelis kartus atsakymo nera. bendru tel numeriu niekas nekele. website susirasinejime pagaliau kazkas atsake , du kartus perdave info šiaulių skyriuj sako daugiau nieko negalim padaryt laukit susisieks. nieks nesusisieke. Kreiptasi per vartotoju teises i pačia parduotuvę atsakymo jokio. Užpildytas prašymas vartotoju teisem del nagrinejimo. DAPISOT.

  • Justina Gagaraite

Kavos aparato pirkimas užtruko valandą laiko!!! Salėje nemažai aptarnaujančio personalo, o prie kasos tik vienas žmogus. Labai nemaloni pardavėja, turėjo bėdų su sistema, nesulaukėm nei vieno malonaus žodžio, tiesiog "ačiū, kad laukiat", ar paprasto "atsiprašau už nesklandumus"... tikrąja to žodžio prasme, prie kasos stovėjom 45min ir laukėm kol viską suves į sistemą, o aptarnaujant mus pardavėja sugebėjo aptarnauti dar 6 klientus... labai nemaloni patirtis, nerekomenduoku jeigu tikitės greito ir kokybiško aptarnavimo :)))

  • Gitana JONIŠKIENĖ

Šių metų gegužės mėnesį Šiauliuose Topo centre pirkome SONY televizorių, bet niekaip nepavyko pasijungti namų interneto, apie tris mėnesius bandėm tai padaryti padedami įvairių specialistų, bet nesėkmingai. Paskambinus į parduotuvę ir paaiškinus situaciją mus nuoširdžiai konsultavo pardavėjas JUSTAS, jo padedami pasijungėme internetą. AČIŪ labai jam, šis konsultantas per keliolika minučių išsprendė mūsų užsisenėjusią problemą. Tokie darbuotojai turėtų būti skatinami ne tik žodine, bet ir pinigine išraiška.

  • Mantas Šimkevičius

Blogiausia, kas tik galėjo nutikt Šiaulių miesto buities prekių parduotuvėms. Konsultantai jau arba arti mirties, apie prekę žino tiek, kiek parašyta šalia kainos. O jei parašyta N/A, tai čia yra puiki proga dingt kažkur ir palikt klientą patį pasieškot info internete. Jaunesnis (nežymiai) kolektyvas, dažniausiai sulindęs į telefonus, ir po antrą sykį pakartoto klausimo, grakščiu barzdos judesiu nurodo kryptį, kur maždaug pačiam susirasti dalykus. Ačiū. Niekada daugiau.

  • Aridanas Jankauskas

Labai blogas garantinio aptarnavimo lygis . Visiška nekompetencija ir nenoras aiškintis problemą. Buvo atsisakyta suteikti garantiją net nebandžius ką nors aiškintis. Teko pačiam atlikti "meistrų" darbą ir paaiškinti problemos priežastį. Tikiuosi bent kitam pirkėjui kreipiantis su tuo pačiu defektu jie nebedrįs sakyti, kad nežino problemos priežasčičių. Deja, garantinio aptarnavimo negavau

  • Edita Prževalskienė

2023-09-21d., grazinau preke ir iki 2023-10-16d., Topo centras nesugebejo atlikti, pinigu grazinimo( Topo centras savo taisyklese, deklaruoja: pinigus grazinsime per 14d.), o gal Topo centras neatlikes pinigu grazinimo per 14d., pinigus grazins su delspinigiaisDabar suprantu kam yra reikalingos " vartotoju teises" …

  • Lina Svid

Kūdikiai vežimeliuose nepageidaujami. Įvažiavus, darbuotojas pareiškė, kad su vežimais negalima, kad vežimą tik įvažiavus į parduotuvę palikti. Ir nešti kūdikį rankuose. Didesnio absurdo negirdejau. Apsisukome ir išėjome. Net neturėjome galimybės įsigyti prekės gyvai. Vykome į kitą parduotuvę. Nerekomenduoju.

  • Neringa Urbonaviciene

Toli gražu ,ne vis darbuotojai malonūs...Sėdinti kasoje trumpaplaukė mergina atrodo taip,tarsi visi atėję kažko paklausti ,būtų jai skolingi.Ir ,šiaip,turėjome labai nekokią patirtį...Aplenksim nuo šiol šitą parduotuvę dideliu lanku.Juo lab,kad konkurentai dirba daug profesionaliau ir kur kas maloniau...

  • Sigita Pluščiauskienė

Salė buvo visišai tuščia, kai įėjau, tik prie kasos sedėjo kasininkė, vos įėjus, pasakiau ką noriu pirkti. Liepė laukti. Laukiau 15 minučių. Paklausus ar dar ilgai reiks laukti, nes laikas ypač brangus atsakymo negavau. Teko išeiti be pirkinio. Aptarnavimas ypač prastas!

  • Dainius Balbonas

Neblogas buitinės technikos ir elektronikos asortimentas. Bet kainos tikrai nėra pačios žemiausios. Aptarnavimas vidutiniškas, kartais gali tekti laukti ilgai konsultacijos. Nauja nuolaidų programa Topo klubas suteikia galimybe kaikurias prekes įsigyti su nuolaida

  • Birutė Maciuliene

Užėjau pasidairyti. Artėja vieno žmogaus artimo jubiliejus. Pasiklausiau darbuotojo apie vieną gaminį, kurį geriau pirkti. Labai maloniai man viską paaiškino. Svarbu padovanoti žmogui tai ko jis nori. Pats centras labai tvarkingas, visur švara. Patiko. …

  • Veronika Pekarskaite

Net uzmokejus uz norima preke internetu, norint ja atsiimti (atrodo ko reikia tik pasiimti paruosta uzsakyma) uzgaisau 30 minuciu. Zmogus atsakingas uz prekiu isdavima konsultavo visus vietoj to kad tiesiog padaryt veiksma kuriam skyre 30 sek …

  • Petras Petraitis

Konsultantai nemandagūs, nepaslaugūs. Konsultantė Neringa išvis net nenešioja vardo kortelės. Klientai dėl neaiškių priežasčių yra skirstomi į dvi grupes, nes atsiimant užsakymą vieną kartą prašo pateikti dokumentą, kitą kartą ne, tai tik … Daugiau

  • Justinas Krivickas

Esu labai nusivyles šia topo centro grupe, isigyje prekę likome apgauti nes gavome brokuotą prekę prisimti už broką ši grupė nesiteikė ir į kalbas nesileidžia kad prekė būtu pakeista kita. Nerekomenduočiau niekam šios grupės.

  • Andrius Stanzeleit

Didelis prekių asortimentas, erdvi parduotuvė, paslaugus personalas. Papildymas: deja kai kurių prekių taip ir negalima apžiūrėti Šiaulių filialo parduotuvėje. Nors Vilniuje, Kaune ar net Klaipėdoje prekės yra ekspozicijoje.

  • Gregory House

Decent electronic shop, has every appliance you would need for your home. Printers, coffee makers, TVs, fridges, gaming consoles + video games, phones, smart watches and much more. All and all a great place to go to

  • Elona Limantiene

Prisistato konsultantai patys, nereikia jų ieškoti ar laukti pusvalandžio - parodo, paaiškina, kad yra ir daugiau norimos prekės modelių, kurie nėra eksponuojami. Tai daro subtiliai, neįkyriai.

  • Kinzxe

Su prekėmis viskas ok bet pardavėjas labai piktas norėjau pažiūrėti į monitorių prie kompu atėjo trenkė per monitorių kad išjungti ir sake eikite is šią ir sake dar nori kažką pasakyti …

  • Antanas Ruminas

Konsultantai visiskai ignoruoja, turi pats lakstyti po parduotuve ir gaudyti juos. Kasoje dirba viena mergina, laukti teko pusvalandi. Maximoje greiciau aptarnauja...

  • Neringa Dale

Salės darbuotojai puikūs, bet kasininkės labai nemalonios. Net norėjosi jų atsiprašyti, kad atejom i parduotuve ir jos turėjo daugiau darbo per mus...

  • Petor

На русском языке не кто понимать нехочет и при заданном вопросе в испуге отбегает бросая 2 слова "я не понимаю", и так весь робочий персонал.

  • Gabe

Viskas su prekem ok. Pardavejos piktos, susiraukusios, pora min laukem kol nuskanuos preke nes sedejo prie kompo tiesiog..nusivylusi

  • toks ir toks

Trūksta pasirinkimo, jei ieškai ko nors, ko neturi, prašo neūžti galvos ir kreiptis pas konkurentus. Patiko, kad galima nusiderėti.

  • Дмитрий Рыжко

Был сегодня в магазине, сказали, что не возвращают pvm(tax free, НДС) белорусам, в связи с санкциями. Как это понимать?

  • Kristina Se

Eilėje reikia laukti po pusvalandį. Mergaitė trumpų plaukų labai nemėgsta savo darbo. Teko išeiti nieko nepirkus

  • Gie drius (STEInmANN)

Praktiškai visų parduodamų daiktų užkeltos kainos. Galima rasti ir pigiau. Pliusas - didelis pasirinkimas.

  • Gediminas Kriauciunas

Internete daug didesnis pasirinkimas ir kainos mažesnės.....į šiaip, sašlavyno išpardavimas visus metus.

  • Virginija Tautkiene

Daug įvairios technikos prekių.Kainos panašios kaip ir kitų tokio tipo parduotuvių. Aptarnavimas geras.

  • Markus Alsbergs

Just bought a Samsung watch 6 classic 47mm and it came in store mode, therefor can't set it up at all

  • Donatas Miseikis

Paslaugų centre priėjus prie darbuotojos (blondinė) prieš nosį trenkė su pertraukos laikrodžių.

  • mode edom

Viskas su "Topo Centru" yra gerai. Jei reikia pataria,pakonsultuoja ir geras aptarnavimas!

  • Hürol Yavuz Gürcan

The worst electronic company ever. To solve my issue i had to call to police

  • Virmantas Aksinavicius

Labai brangios prekės kitur gali tokia pat prekę žymiai pigiau nusipirkti.

  • Mantas TOks

Puiki elektronikos parduotuvė su skubaus užsakymo ir suruošimo funkcijom

  • Zydrius Melenis

Konsultantas padėjo išsirinkti norimą daiktą ir buvo mandagus.

  • Lu Stu

Geras aptarnavimas, suteikta visa reikiama informacija, patiko

  • Mindaugas Rupšys

Gerai ir kokybiškai aptarnavo. Po patarimų išsirinkime prekę.

  • Rimantas Vasiliauskas

Didelė parduotuvė turinti pakankamai platų prekių pasirinkimą

  • gintautas kazakevicius

Labai gausu įvairios rūšies prekių . Platus pasirinkimas .

  • Shiro San

Labai nusivylem, pirkom ausines o gavom tuscia pakuote...

  • Arvidas Budrys

Geras prekių pasirinkimas, šaunus aptarnavimas …

  • kay job

All the new phone/pc are there. Some people are rude

  • Saulius Talocka

Gera parduotuvė randu viską ką nevisur randu kitose

  • perdeci İbrahim

U can find lots different home stuff which u need .

  • Henrikas Fokas (Kankis)

Good staff you will find what you need definitely.

  • Algimantas Juškevicius

Patogus privažiavimas, viskas ko reikia buičiai.

  • Sandra Klemanskiene

Puikūs konsultantai, didelis prekių pasirinkimas

  • Donatas M

Išsamios konsultacijos, malonus aptarnavimas.

  • DOVILE BASKYTE BERNARDES PEREIRA

Aptarnaujantis personalas ignoruoja pirkėjus.

  • Evaldas Cerniauskas

Puiki vieta apžiūrėti buitinę techniką :)

  • rokas vaitekunas

Konsultantam prisiskambinti, tai patyliu.

  • Vytautas Sneideris

Nemandagus ir nekompetetingi darbuotojai.

  • Darbai is medzio

Malonus personalas išmanatis savo darbą

  • Žydrūnas Narkevičius

Malonus personalas prekiu įvairovė ok

  • Gražina Stanevičienė

Gera parduotuvė, malonūs darbuotojai.

  • Tomas Dijokas

Malonus bendravimas, paaiškina viska

  • Scooby Doo

Koks passwordas nuo GAMING ZONOS?

  • SwarcaS

Visko yra, o ko reikia tai nėra.

  • Ingrida Paulauskaite

Greitas ir malonus aptarnavimas.

  • Darius Klovas

Pristatymas šiek tiek vėlavo.

  • Liutauras Sambarauskas

Malonus ir geras aptarnavimas

  • olegas gaginas

Buitinės technikos parduotuvė

  • Tomas Dirzys

Palyginus platus pasirinkimas

  • Birute Lauras

Patiko. Paslaugus pardavejai

  • Костик Мотькин

Приятный магазин и персонал!

  • mantvidas butkus

Gera parduotuvė turi vissko

  • Анатолий Байцым

Отличный торговый центр...

  • Eitv

Good place but expensive

  • Ugnius Lukoševičius

Tikrai gera parduotuve

  • Gustas Gstas980

Nu super mažos kainos

  • artūras veniulis

Didžiulis pasirinkima

  • Gintautas Kiela

Yra visada ko ieškai

  • Andrius Balnys

Dydelis pasirinkimas

  • Almantas Viluckis

Puiki vieta, Aido 8

  • Tomas Černenko

Puikus aptarnavimas

  • Jolanta Povilaitiene

Malonūs darbuotojai

  • Airidas Brikas

Nice, yet expensive

  • Birutė Paul

Parduotuvė ir tiek

  • Rolandas Keturakis

Geras aptarnavimas

  • Arvydas Bernotas

Normali parduotuvė

  • Orinta Krasauskienė

Geras aptarnavimas

  • Darius Niznaju

Letas aptarnavimas

  • Ričardas Simaniūkštis

Nebloga krautuvė

  • O. Neumann

Good electronics

  • Nerijus Burneika

Gera praduotuvė

  • Wolf Mantss

Very nice place

  • Ignas Indrijauskas

Visai neblogai

  • Nu tjep Tjep

Not much there

  • Markas Šablinskas

Labai patiko!

  • Aurimas Saulis

Yra ka pirkt

  • Marius Kniuras

Labai patiko

  • Giedrius Augys

Nice support

  • plikis Zilve

Aš renkuosi

  • Gedas Tuzinas

Normaliai

  • Arvydas Stupuras

Super !

  • svajonių kadras Video Production

  • Renata Skrockaitė

  • Melanija Endrik Iglesija Petrikiene

Patiko

Similar places

Topo centras (Euronics Group)

244 reviews

Tilžės g. 109, 77159 Šiauliai, Lithuania

Elektromarkt Siauliai, parduotuve, Mediashop

136 reviews

Gegužių g. 30, 78346 Šiauliai, Lithuania

Kilobaitas, Siauliu padalinys

119 reviews

Tilžės g. 9C, 78291 Šiauliai, Lithuania

Mobas

118 reviews

Vytauto g. 111, 77160 Šiauliai, Lithuania

Milgreta

89 reviews

Tilžės g. 122, 77160 Šiauliai, Lithuania

Gusto prekyba

85 reviews

Metalistų g. 1E, 78109 Šiauliai, Lithuania

Šiaulių buitinių paslaugų centras

75 reviews

Tilžės g. 36, 78194 Šiauliai, Lietuva

Armod electronics

68 reviews

Tilžės g. 126B, 77160 Šiauliai, Lithuania

MB "Germoda"

40 reviews

Vytauto g. 102, 76346 Šiauliai, Lietuva

Visigps.lt

27 reviews

Stoties g. 8, 77157 Šiauliai, Lithuania