Utenos veterinarijos klinika

336 reviews

K. Donelaičio g. 10, 28141 Utena, Lithuania

www.utenosvet.lt

+37068678900

About

Utenos veterinarijos klinika is a Veterinarian located at K. Donelaičio g. 10, 28141 Utena, Lithuania. It has received 336 reviews with an average rating of 4.5 stars.

Photos

Hours

Monday8AM-4PM
TuesdayClosed
Wednesday9AM-8PM
Thursday9AM-8PM
Friday9AM-8PM
Saturday9AM-8PM
Sunday9AM-8PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Utenos veterinarijos klinika: K. Donelaičio g. 10, 28141 Utena, Lithuania

  • Utenos veterinarijos klinika has 4.5 stars from 336 reviews

  • Veterinarian

  • "Здравствуйте!! Я Tetiana Kaminska 21 сентября вечером убежали 2 котика на заправке Utena, Литва J"

    "siaubinga klinika,čia atliekamos nereikalingos operacijos,išoperavo dviem jorkytėm pipiro dydžio augliukus,bet vieną paliko,sako ateisi kitą kartą ir išoperuosiu,bet dėl to ,kad jorkytės buvo numestos po operacijos į surudijusį narvą kolidoriuje ant žemės operuoti ten jau nebevežiau,o nuvežiau į profesianalią kliniką,kur sužinojau,kad pipirinio dydžio augliukai išvis neoperuojami ir operacijos atliktos nereikalingai"

    "Po katino kraujo tyrimo buvo nustatyta kad jis visiškai nusilpęs ir jau nebeįmanoma pagydyti, kadangi turi pasigavęs mirtiną virusą"

    "Prieš porą savaičių šioje klinikoje sterilizavo mano kalytę"

    "Mus apgavo, norėjom jauno sveiko katino, bet gavome ,kaip vėliau paaiškėjo, visiškai ligonį, kuris dar serga užkrečiama liga tarp kačių koronovirusu fib forma"

Reviews

  • Tomka Web

Здравствуйте!! Я Tetiana Kaminska 21 сентября вечером убежали 2 котика на заправке Utena, Литва J. Basanavičiaus g. 3, 28134 Побежали на территорию домика примыкающего к заправке за сетку. Не смогла найти. Не могла остаться ехала проездом. Коты домашние не привыкли к улице могут до сих пор там бродить. Чипированные, с международным сертификатом и титрами. Прилагаю фото документов. Собственник - Kaminska Tetiana Сейчас нахожусь в Санкт-Петербурге мой телефон для связи +79852565571 Пожалуйста помогите! Напишите сколько выслать денег и на какой счет для поиска! Коты не породистые но для меня как дети !!!!!! Пришлю вознаграждение нашедшему! Буду искать варианты переправления к хозяйке. умоляю помогите! Спасибо!!! Sveiki!! Aš Tetiana Kaminska Rugsėjo 21-osios vakarą degalinėje pabėgo 2 katės Utena, Lietuva J. Basanavičiaus g. 3, 28134 Nubėgome į namo teritoriją greta degalinės už tinklo. Nepavyko rasti. Negalėjau pasilikti, ėjau pro šalį. Prie gatvės nepripratusios naminės katės ten vis tiek gali klajoti. Chipuota, su tarptautiniu sertifikatu ir titulais. Pridedu dokumentų nuotraukas. Savininkas - Kaminska Tetiana Dabar esu Sankt Peterburge mano kontaktinis numeris +79852565571 Prašau, padėk! Parašykite, kiek pinigų siųsti ir į kurią sąskaitą paieškai! Katės nėra grynaveislės, bet man jos kaip vaikai!!!!!! Radusiam atsiųsiu atlygį! Ieškosiu variantų pervežimui pas savininką. Prašau padėti! Ačiū!!! Чипы 990000009020099 Simba male cream marble 2 years old metis 990000009020085 Nagaina female grey marble 3 yaers old metis

  • aušra mateliene

siaubinga klinika,čia atliekamos nereikalingos operacijos,išoperavo dviem jorkytėm pipiro dydžio augliukus,bet vieną paliko,sako ateisi kitą kartą ir išoperuosiu,bet dėl to ,kad jorkytės buvo numestos po operacijos į surudijusį narvą kolidoriuje ant žemės operuoti ten jau nebevežiau,o nuvežiau į profesianalią kliniką,kur sužinojau,kad pipirinio dydžio augliukai išvis neoperuojami ir operacijos atliktos nereikalingai.ir kaip negėda kankinti gyvūnus dėl pinigų,o po operacijos dar ir pūliavo,buvo leidžiami antibijotikai,visai praradę sąžinę pinigų lupikautojai,gyvūno kančios joms nesvarbu.

  • Ilona Beimanaite

Po katino kraujo tyrimo buvo nustatyta kad jis visiškai nusilpęs ir jau nebeįmanoma pagydyti, kadangi turi pasigavęs mirtiną virusą. Sprendimas turėjo būti kad reikia katiną jau migdyti. Tačiau veterinaras pamatęs augintinio šeimininkų akyse šoką pasinaudodamas situacija suteikė tuščias viltis ir prisiūlė įvairių medikamentų už solidžią pinigų sumą. To pasekoje augintinis kankinosi ir net nespėjome sunaudoti medikamentų. Katiną vos po trijų dienų teko užmigdyti. Esame labai pasipiktinę tokių nežmogiškumu kai viskas daroma kad tik numelžt klientą

  • Tatjana Varniene

Prieš porą savaičių šioje klinikoje sterilizavo mano kalytę. Tokio aptarnavimo savo gyvenime aš dar nemačiau. Su gyvūnais elgesi geriau nei su žmonėmis poliklinikoje. Buvau nustebinta merginų gerumu, nuoširdumu ir superiniu bendravimu, kaip su šeimininkais, taip ir su gyvūnu. Operacija atlikta labai profesionaliai, toks jausmas kad mano Čitutė net nesuprato kad jai kažką darė. Nei jai skaudėjo, nei jai rūpėjo ta žaizda. Siūlai ištraukti, viskas gerai. Ačiū Jums nuoširdus, kad Jūs tokios nuostabios ir dirbate tokį gerą ir reikalingą darbą.......

  • Lina Guobyte

Mus apgavo, norėjom jauno sveiko katino, bet gavome ,kaip vėliau paaiškėjo, visiškai ligonį, kuris dar serga užkrečiama liga tarp kačių koronovirusu fib forma. Gydem,mokėjom didelius pinigus tikejom pasveiks, bet.. teko užmigdyti... Turim mažų vaikų , o katinas buvo net nenukirmelintas, o sakė priešingai. Tai supratom iš atliktu tyrimų... Rašiau direktorei, o ta net nesugebėjo atsiprašyti... Neimkite gyvūnų iš ten jie serga užkrečiamu koronos virusu, kuris gali užkrėsti sveikus kitus jūsų gyvūnus.

  • Тайрис Баранова

Замечательные специалисты, которые внимательно относятся к питомцам. Задали вопросы по самочувствию, сняли симптоматику, назначили необходимые дополнительные исследования. Особенно порадовала возможность разговаривать на русском языке и не привозить девушку в качестве переводчика. Благодарим от всем нашей хвостатой компании

  • Iveta Griškevičiūtė

Lankiausi du kartus ir abu kartus likau itin patenkinta profesionalumu ir išsamiais paaiškinimais. Klinikoje dirbantis jaunas vyrukas iš vis nerealus! Draugiškai pasitinka, pajuokauja, viską labai išsamiai ir profesionaliai paaiškina. Buvo labai malonu apsilankyti. Rekomenduoju ☺

  • Gina Wein.

Sveiki,noriu padėkoti visam kolektyvui,pagelbėjusiam mūsų prižiūrimam šuneliui,paliktam soduose be priežiūros.Susiskambinom,pasakė,kad atvažiuotume su šuneliu,jį operavo ir slaugė,labai mielas,profesionalus,jautrus kolektyvas,sėkmės jų nelengvam darbe...,mes iš Zarasų,linkėjimai!

  • Jurgita Adomeniene

Reikėjo ilgokai palaukti kol priims paskirtu laiku. Atsiprašė, sakydami, kad prisirašė pacientų, o aptarnauti nespėja... Norėtųsi, kad gyvūno gydymą tęstų tas pats vet.gydytojas. Nes reikia viską pasakoti iš naujo. Tai užtrunka, o ir gali ne viską pasakyti.

  • Evita Petrylė

Malonūs darbuotojai, lankemės jau pora kartų tai abiem kartais į augintinį žiūrėjo neatmestinai, nepaisant to, jog šuo turi charakterį ir nemėgsta veterinarų, nes tikrai buvo pasitaikę kitur kur net nelabai norėjo žiūrėti, o čia viskas super :)

  • Rasa Saulytė

Kalytei atliko sterilizaciją. Pasireiškė komplikacijos, kadangi vet. gydytoja nepasiūlė uždėti gaubto po operacijos. Žaizdelė pradėjo didėti ir pūliuoti, todėl kalytė privalėjo lankytis pas kitą vet.gydytoja ir vartoti didelį kiekį antibiotikų.

  • Brigita Vinokuroviene

Visada malonu ateiti į šią veterinariją, kadangi aptarnavimas aukštos kokybės, maloniai ir su pagarba darbuotojai žiūri į mus ir į mūsų "mažuosius draugus-pacientus", pataria, išklauso ir suteikia reikiamą pagalbą. Ačiūū Rekomenduoju.

  • Jūratė Petkevičienė

Malonus dalykiškas aptarnavimas, nepuola iš karto pjaustyti gyvūno, stengiasi gydyti medikamentais, moka bendrauti su gyvūnais, priima nurodytu laiku.

  • Asta Lasiuniene

Dėkui čia dirbančioms merginoms už pagalbą ir dėmesį mano sunkiai sergančiai katytei. Maloni, geranoriška aplinka ir profesionalus aptarnavimas.

  • Milda Klimavičienė

4metai su jais bendraujam nuo tada kai įsigijom katinėlį, profilaktinės apžiūros ir skiepai, personalas malonus ir rupestingas.

  • Ieva Narutyte

Ačiū gydytojai Ievai! Nuostabi specialistė, labai pagelbėjo mūsų augintinei ir davė daugybę puikių patarimų. Ačiū! :)

  • Kristina O

Labai kvalifikuoti darbuotojei, issamei atsake i klausimus susijusius su gyvunais. Geri, atsakingi darbuotojei.

  • Arūnė Burneikienė

Tokio švelnumo, rūpestingumo, bendravimo dar nesu turėjus savo augintiniui. Ačiū. Rekomenduoju …

  • Arvydas Pužas

Šaunus kolektyvas. Aptarnavimas puikus. Linkiu ir ateityje likti mieliems savo mažiesiems pacientams.

  • Sigita Maknienė

Profesionali apžiūra,greitas reagavimas. Ačiū už suteiktas žinias, patarimus, rekomendacijas. Ačiū!

  • Žydrė

Mano atveju, visas aptarnavimas buvo puikus, gydymas pavyko. Jei reiks dar kartą kreipsiuosi. …

  • Jūratė Saulienė

Nepatikima įstaiga, jaučiamas kompetencijos trūkumas. Antrą kartą nesikreipčiau į Jūsų vet.kliniką.

  • Jolita Marcinkevičienė

Labai malonus gydytojas. Viską išsamiai paaiškina. Didelis dėkui už pagydytus Kuzią ir Pinkį …

  • Aidas Šinkūnas

Labai malonios ir užjaučiansios vet.gydytojos. Galima palikti augintinį po operaciniai priežiurai.

  • Aleksandras Zigilejus

Profesionalus ir dėmesingas personalas. Skubiai buvo atlikti reikalingi tyrimai ir operacija.

  • Arvydas Kanapenas

Malonus bendravimas ir supranta savo darbą didelis ačiū nuo manęs ir mano draugo nuotraukoje

  • gerda Lideikyte

Greitas aptarnavimas, kainos proto ribose, dirba nuostabus veterinarai, ilgos darbo valandos

  • Ilona Deveikienė

Lankomės šioje klinikoje Esame patenkinti ir dėkingi šios klinikos darbuotojams …

  • Valius Grigaliunas

Aptarnavimas ir gyvūno priežiūra gera. Bet vaistų kainos ir jų parinkimas nelabai trnkino

  • Lauras Tervydavicius

Sauniausi veterinarai Utenoje.Naudojamiesi ju paslaugomis daugiau nei 10 metu.Saunuoliai.

  • Vertėjas Irmantas

Paskirtas gydymas padėjo nusenusiam šuneliui kokybiškai nugyventi paskutinius mėnesius.

  • Renata Kryziene

Labai malonus ,paprastas, žmogiškas vaikinukas gydytojas labai stengiasi padėti ačiū

  • Virga Karaliene

Esu labai laiminga, kad atradau šią kliniką, visam personalui didelis Ačiū ❤️ ❤️ ❤️

  • Karolina Siniakovaitė

Tik geriausi atsiliepimai. Šioje klinikoje dirba savo srities profesionalai :)

  • Goda Kaselytė

Dėkojame už profesionalumą, atliekant šiandienos operacija prancūzų buldogei!

  • Rima Gaižutienė

kvalifikuoti darbuotojai, malonus aptarnavimas, platus prekių asortimentas.

  • Natalija Kirilčiuk

Очень довольна обслуживанием приветливые врачи кот чевствует себя отлично

  • Deivis Norvilas

Ačiū už šaunią pagalbą mūsų augintiniui! Jis ir mes sakome Au. T.y. Ačiū

  • Zita Karaliūnienė

Aukšta vet.gydytonų kvalifikacija, mandagus aptarnavimas, jauki aplinka.

  • Jurate Urbanaviciene

Labai mielos vet.daktarės,bet man pasirodė-brangokos paslaugos. …

  • Arvydas Adamonis

Vaistai, kuriuos pirkau dvigubai brangiau, nei pas Jakovą Vilniuje.

  • Edita Matuleviciene

Labai malonus ir profesionalus aptarnavimas.Ačiū Jums,kad esate.

  • Justina Kavolyte

Super veterinaras... Rekomenduoju tikrai išmano savo darbą

  • Aivaras Šaučiūnas

Malonios darbuotojos suteikia visą reikiamą informaciją :)

  • Sm Mk

Tikrai puiki klinika ir vet. gydytojai puikūs. Ačiū Jums.

  • lino mūza

Geri, paslaugūs veterinarai. Esame patenkinti paslaugomis

  • Egidijus Dagys

sveiki noreciau suzinoti kiek kainuotu suns apziura aciu

  • Lukas Petrauskas

Greitas aptarnavimas ir priėmimas esat skubiai pagalbai.

  • Rimas Skrebuténas

Bruknės mylimiausia klinika!Daktarytės šaunuolės! …

  • Giedrius Kaunelis

Tikri specialistai prikele katuka naujam gyvenimui

  • Viktorija Bikulčienė

Labai atsakingi , rūpestingi malonūs veterinarai

  • Daiva Rimseliene

Labai saunus ir mylintis savo darba kolektyvas

  • darius linka

Truksta žvėrelių rengeno, o taip viskas puiku

  • Violeta Raugaliene

Aptarnavimas kokybiškas, malonus bendravimas.

  • Sigita G.

Labai patiko aplinka ir gydytojos gyvuneliu.

  • zita asdkasd

Malonus aptarnavimas, dėmesingas darbuotojos

  • Paulius Dijokas

Labai jauki klinika ir malonus personalas :)

  • Erika Juskenaite

Geri specialistai ismanantys savo darba. ☺

  • Vale Valez

Darbuotojos mandagios išsamiai paaiškina

  • Danguolė Ščerbakovienė

Saunus aptarnavimas,nuostabus kolektyvas

  • Egle Vainiūte

Ačiū už jūsų rūpestį, labai patiko :)

  • Valdas Kaulinis

Svarbios paslaugos mūsų augintiniams

  • Laura Juocionyte Medutis2021

Have a good time and great treatment

  • Tomas Zukelis

Geras aptarnavimas ,puiki klinika .

  • Dainius Paskonis

Visada maloniai esu aptarnaujamas.

  • Dovilė Misiūnienė

Kvalifikuoti ir malonūs gydytojai!

  • Jurate Arstikaitiene

Gavau atsakymus į visus klausimus.

  • mindaugas jupatovas

Maloniai bendrauja ir kad prienamu

  • Na Namuukis

Super turim patį geriausią draugą

  • Ricardas Savickas

Gera klinika, puikūs darbuotojai.

  • Edma k

Malonios merginos, puikiai dirba

  • Daiva Miškinienė

Mielas ir paslaugus personalas.

  • Darius Januševičius

Patogi vieta, gerai aptarnauja

  • Migle Aleks

Suteikė skubią pagalbą. Ačiū

  • Rasa Rastenyte

Puikiai, operatyviai …

  • Ausra Boloziniene

Labai malonus aptarnavimas

  • Tomas

Labai malonus personalas

  • Alfredas Guogis

Labai puikus personalas

  • MARIUS JUODAGALVIS

Labai gera veterinarija

  • Inga Kalinauskiene

Puikus daktaras Benas.

  • Kęstutis Račinskas

Malonios darbuotojos.

  • kristina žičkienė

Malonus aptarnavimas

  • Tomas Baliulis

Puikus aptarnavimas

  • Dainius Kazlionka

Viena is geriausiu!

  • Ieva Kindurytė

Geras specialistas.

  • Darius Šapoka

Geras aptarnavimas

  • Živilė Bružienė

Geras aptarnavimas

  • vygandas simkunas

Geras aptarnavimas

  • Dumplys

Nekokia patirtis.

  • Danaguole M

Šiaip tai brangu

  • Dovile Meldaikyte

Isgyde suniuka.

  • Vidas Juknevičius

Švaru irgražu.

  • Saulius Buivydis

Aukštas lygis

  • Tomas Baliulis

Puikia padeda

  • Rita Šaučiulienė

Labai patiko.

  • Tadas Lapinas

Viskas puiku

  • Lina Pučėtienė

Labai patiko

  • Vytautas Vaiskunas

Vidutiniškai

  • Mindaugas Arbocius

Specialistai

  • Arvydas Kulevičius

Super …

Similar places

Sniffavet veterinarijos klinika

67 reviews

Maironio g. 17, 28145 Utena, Lietuva

Veterinarijos klinika Utenoje UAB TRIVITAS

66 reviews

J. Basanavičiaus g. 47, 28133 Utena, Lithuania

J. Stankevičienės veterinarijos paslaugų firma

Sodo g. 14, 28249 Utena, Lietuva