VETINO Jaggy Brno s.r.o.

490 reviews

5, Komárovská 353, Komárov, 617 00 Brno-jih, Czechia

www.jaggy.cz

+420545234035

About

VETINO Jaggy Brno s.r.o. is a Veterinarian located at 5, Komárovská 353, Komárov, 617 00 Brno-jih, Czechia. It has received 490 reviews with an average rating of 4.5 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of VETINO Jaggy Brno s.r.o.: 5, Komárovská 353, Komárov, 617 00 Brno-jih, Czechia

  • VETINO Jaggy Brno s.r.o. has 4.5 stars from 490 reviews

  • Veterinarian

  • "Našeho Maxíka jsme přivezli na tuto kliniku 12"

    "Tuto kliniku nedoporučuji "

    "Klinice jde vyloženě jen o peníze"

    "Za mě obrovská spokojenost, byli jsme v květnu 2021 na operaci vyhřezlé krční plotýnky francouzského buldočka u pana doktora Tomka"

    "Středy tam ordinuje nejlepší PAN VETERINÁŘ DERMATOLOG Rybníček ,který je podle mě jeden z nejlepších ve svém oboru"

Reviews

  • Iveta Heclová

Našeho Maxíka jsme přivezli na tuto kliniku 12. 3. s tím, že nám 10. 3. spadl z gauče. Od narození trpěl hydrocefalem s cystou. Na tuto kliniku jsme byli odesláni naším veterinářem s tím, že se jedná o špičkové pracoviště!!! Maxíkovi zde udělali rezonanci mozku a rentgen páteře. Zjistili, že se mu cysta v hlavě mírně zvětšila a že má posunuté krční obratle nejspíš následkem toho nešťastného pádu. Vzhledem k jeho stavu a celkovému onemocnění doporučili konzervativní léčbu (límec na krku), operace krčních obratlů by byla příliš riskantní. Až po úmrtí Maxíka jsme se na naší veterině dozvěděli, že tato léčba neměla ŽÁDNÝ smysl, protože při posunutí obratlů došlo k tomu, že Maxíkovi necirkuloval mozkomíšní mok, tím pádem se každým dnem zhoršoval i neurologicky. V úterý 14. 3. mi dr. Paušová volala s tím, že se Maxík lepší, již sám žere a celkově vypadá dobře – domluvily jsme se, že si pro něj následující den budeme moci přijet. Ještě v úterý večer mi ovšem volala dr. Múčková s tím, že Maxík dostal epileptický záchvat, nereaguje na zklidňující léky a bude ho muset navést do umělého spánku. Hned jsme za Maxíkem jeli, abychom v posledních chvílích mohli být s ním. Dr. Múčková i zrovna sloužící recepční byly empatické, což se ovšem nedá říct o dr. Paušové, která vmete nešťastným páníčkům, že stav pejska je rozhodně zhoršen tím, že nám žuchnul z gauče (pravda se dá říct různými způsoby…). Stejně tak recepční, která měla službu v den, kdy jsme Maxíka přivezli, zcela arogantní – tato dáma neumí odpovědět ani na „Nashledanou“. Tuto kliniku rozhodně nemůžeme doporučit. Ačkoli by náš Maxík měl minimální šanci na uzdravení i po provedení operace, člověk by si aspoň nevyčítal, že pro něj neudělal všechno. Litujeme, že v takovém prostředí Maxík strávil své poslední dny, hodiny... Ordinace nemoderní, vše sterilně zelené, čekárna neútulná, stejně tak wc…. Shrnutí – nedostatek informací o možnostech léčby, další prognóze, arogantní přístup personálu – rozhodně NEDOPORUČUJI.

  • Ilona Andonovová

Tuto kliniku nedoporučuji . Přišla jsem možná zbytečně o kocourka , který byl sice ve velmi špatném stavu. Měl vodu v plících stížené dýchaní, ale veterinář nás s nějakou šanci na kliniku odeslal a proto jsme tam také jeli . Na klinice recepční nejvíc zajímal náš limit - rozpočet a poté nás mladá a asi nezkušená lékařka na chodbě přesvědčila , že kocourek nemá šanci a doporučuje uspání. Žádný pokus o záchranu , žádné další vyšetření . Řekla nám , že se asi udusí a šance na záchranu vlastně není . Byli jsme v šoku a nechtěli ho trápit a tak jsme souhlasili s eutanázii , hlavně, aby se netrápil .Prý mají dalšího akutního pacienta . Dodatečně jsem se dozvěděla z některých útulků , že šance byla, .....bohužel náš kocourek šanci nedostal , protože nebyla ochota . Pro mě opravdu strašná zkušenost .....

  • jimin _biased

Klinice jde vyloženě jen o peníze. I po drahé magnetické rezonanci veterinářka nebyla schopna pořádně určit diagnózu. Tvrdila, že na 96% se jedná o zánět mozku a 4% by to mohl být nádor. Celkově jsme zde byli 2x a z toho se druhá "prohlídka" odehrávala v čekárně a to jen tak aby se neřeklo. Náš pejsek statečně bojoval měsíc a půl, ale jednoho dne se rapidně zhoršil a byl ve stejném stavu jako na samém počátku. Snažili jsme se tedy ve 2 hodiny odpoledne dovolat na SOS linku, ale nikdo to nebral. Zavolali jsme tedy jinou veterinářku a ta po prohlídce pejska řekla, že se jedná o nádor a je dobře, že jsme zavolali včas než se bude trápit - pejsek byl v 19 hodin uspán a až teprve o 4 hodiny později jsme obdrželi telefonát z JAGGY, kde nám řekli, že na nás zapomněli. Už nikdy víc...

  • Ondřej Klejnot

Za mě obrovská spokojenost, byli jsme v květnu 2021 na operaci vyhřezlé krční plotýnky francouzského buldočka u pana doktora Tomka. Ten tam měl dalších xy pacientů a každému se věnoval celý tým na 100%, všechno vám hezky vysvětlí, ukážou na snímcích atd. V ČR bych klidně řekl, že jak schopnostmi, znalostmi a vybavením, tak i přístupem je to absolutní špička. A pejskovi se hlavně ulevilo víceméně okamžitě a kromě jizvy a vyholeného hrudníku by nikdo nepoznal, že na operaci byl. Kdyby to byla restaurace, tak by ze mě byl štamgast, takhle doufám, že znovu přijdeme na očkování nebo preventivní prohlídku. :) na fotkách spokojený pacient, se žlutým obvazem na krku vlastně pár hodin až dní po operaci.

  • DENISKA Doleželová

Středy tam ordinuje nejlepší PAN VETERINÁŘ DERMATOLOG Rybníček ,který je podle mě jeden z nejlepších ve svém oboru. Přes rok jsem řešila kožní problémy u své Fenky u několikáti veterinaru, všemožná vyšetření, různé léčby a stále se to akorát zhoršovalo. Jedna návštěva, jedno vysetreni, pak 3tydenni léčba a moje fenka je vylecena;-) není to tam zrovna levné, ale když to srovnán s vydají co padly za rok za návštěvy,vysetreni, léčby před návštěvou Jaggy, tak je to nesrovnatelné, hlavně zbytečné:-( Jinak na recepci velmi sympatické slečny (nebo paní) Vic zkušenosti s klinikou nemám, ale co se týká dermatologie tak za mě a mou Beauceronku jsou NO 1.

  • Jaroslav Trucka

Bohužel se nemohu připojit k pozitivním referencím... Kocourek v akutním stavu, bylo mi vysvětleno, že prvně diagnóza, pak léčba. Krev se nepodařilo odebrat ani na dva pokusy. Kocourek nedostal nic ani proto bolesti, ani proti dehydrataci. Paní doktorka, mladé děvče ze Slovenska, velmi milá, laskavá, ale to je tak vše. Proto dvě hvězdičky, ne jen jedna. Prý musí paní doktorka postupovat "lege artis". Tak mi kocourek Garp asi do rána "lege artis" umře. Mockrát děkuji, fakt jsem těžce zklamán. Lege artis naštvaný... Paní Dr. uznala, že mi nepomohla a prý mi nebude nic účtovat. Na recepci jsem vypláznul 2800 Kč a ani účtenku mi nedali...

  • Vlastimil Mec

Pokud se nepídíte po především low cost veterině, ale jde vám hlavně o úroveň medicíny, tak tady určitě nešlápnete vedle. Nám během 2 dnů ochrnul pejsek na zadní nohy, tak jsem ho během krásné neděle po předchozí telefonické konzultaci dovezl těch 200 km a ještě večer byl vyšetřen a operován. Prognóza byla napřed nejistá, ale měsíc po operaci už zase chodíme po čtyřech (teda jak kdo, já ne) i bez podpory vodítky a na rehabilitaci je náš miláček pokaždé chválen. Cena na první dojem dost vysoká, ale byl jsem na to upozorněn už telefonicky a za tu týdenní permanentní péči to fakt stálo. Děkuji celému týmu i za Dinoška

  • Andrea Jandova

Já si nemohu stěžovat, ale zároveň jako obrovská milovnice psů a koček je mi líto lidí u kterých péče byla zanedbaná:(... Faktem je že jedna recepční by potřebovala trochu více volna- dokáže fakt hnout náladou...ale zase: Mě zachránili kocourka doslova za minutu dvanáct - epilepsie, záchvaty ho doslova dostaly. hospitalizován asi 9 dní celkove...Placeno cca 22 tisíc což se mi na všechny úkony co mu byly dělaný nezda tolik... A ikdyby tak ZACHRÁNILI mi moje srdce, to je priorita! Paní Paušová ochotná, radí i přes mailem dodnes 2roky od léčby. Děkujeme Andy + Larsík.

  • Jiří Roháček

Špička mezi hvězdami. Jak po odborné stránce chirurga, ošetřujících lékařů i ostatního personálu, tak i v jednaní s klienty. Na VFU Brno nás poslali se psem domů, že jde o zcela zdravé zvíře. Za dvě hodiny po navštěvě VFU nám buldoček ochrnul. Po radě kamaráda jsme psa odvezli (v sobotu v 5:30 ráno) do Jaggy, chirurg ho JEŠTĚ ten den dopoledne vyšetřil a odoperoval. 8 dní psa piplali, denně telefonicky podávali report. Už ho máme doba, nyní rehabilitujeme. Konec dobrý, všechno dobré. Vřele doporučuji.

  • Petr Tronecek

1 Návštěva u dermatologa naše fenečka se už delší dobu drbala. poplatek 5000 . Téměř od stolu určena diagnóza. Efekt nulový !! Další návštěva už radši u jiného dermatologa v jiné klinice (obava dalšího finančního odlehčení za nic ) za 1000 ,kde byla určena diagnóza ..alergie hned léčena injekcí a výsledek ?? No trefily se napoprvé .. paráda máme jistotu problému, víme jak léčit. Takže pokud máte spoustu peněz které chcete vydat za každou zbytečnou návštěvu dermatologa prosím tu je možnost.

  • Martin Sedlák (Criticall6)

Výborná veterinární pohotovost, v akutních případech doporučuji jet sem. Výborná klinika, kde se o má zvířata vždy výborně postarali. Pohotovost přesně taková jaká by měla být - nahlášení akutního stavu telefonicky po cestě a po příjezdu se zvířeti začali okamžitě věnovat s maximální péči bez jakéhokoliv zdržování. Teprve po zajištění stavu zvířete se začaly řešit administrativní věci. Je vidět, že zde vědí co dělají a zdraví a život zvířete je pro ně prioritou.

  • Mirek Magdálek

Chcete-li uspat Vašeho pejska na vyšetření,zavezte ho do Jaggy. Nám naši lásku uspala paní doktorka Miriam Žáková svým nešetrným přístupem navždy. Ačkoliv jsme paní doktorku upozornili,že naše Belinka neměla nikdy ve svém devítiletém životě nasazený náhubek,tak jí ho násilím nasadila,a při aplikaci kanyly se Belince tězkým stresem zastavilo srdíčko.JAGGY už nikdy více!!!

  • Lada Kavanová

Paní doktorka Žáková je úžasná, pan doktor taky. Skvělé vysvětlili, pomohli, postarali se o pejska po vážném traumatu a zánětu středního ucha. Jejich postoj nebyl vůbec cynický, jako to bývá u jiných veterinářů, a s láskou profesionálně pejskovi pomohli. Momentálně se zlepšuje a díky nim mám vedle sebe stále svého 12ti letého životního parťáka. DĚKUJI!

  • Nina Skalíková

Mám velice dobrou zkušenost s pohotovostí a paní doktorkou Lippert. I když jsem dorazila ve čtyři ráno, moji kočičku velmi pečlivě vyšetřila a byla hned schopná nasadit léčbu. Všechno mi důkladně vysvětlila a po zhruba 1,5h jsem odcházela s výsledky z ultrazvuku, moči a krve kočičky a úlevou, že bude v pořádku. …

  • Michaela Janíčková

Vřele doporučujeme. Takový přístup jako je na téhle klinice, jsem vnepotkala dlouho! Pokud opravdu potřebuje vás miláček péči a pomoc tak jedině TADY !! Tentokrát nám už pomoci nebylo ale úžasný lidský přístup. Pokud někdy bude potřeba tak jedině JAGGY BRNO ! Pokračujte ve své úžasné práci. S pozdravem Janíčková

  • Pavel Dostálek

Navštívil jsem tuto kliniku se závažným a akutním onemocněním pejska. Byl i několik dní hospitalizován. Lékaři i personál vždy příjemní a v pohodě. Každý den po telefonu informace o pejskovi a to třeba i v osm večer. Pejska se podařilo zachránit a to je hlavní i když to bylo finančně velmi náročné. Mohu doporučit.

  • Michal Štrych

Dnes jsem přišel kolem deváté hodiny večer s pejskem. Do ordinace JAGGY, je jsem překročil práh tak po mě chtěli 3000,- aby ho jen zkontrolovali, a přitom jsem problém popsal. Stačilo se mu jen podívat do tlamičky, nejspíš tam něco má, nebo ho bolí zoubek. A celý se třese, a nechce si nechat otevřít tlamičku.

  • Nicole Rozsivalova

Děkujeme za skvělý přístup lékařů na této klinice. Náš pes podstoupil MRI na této klinice. Panovala přátelská atmosféra vše vysvětlí udělají si na Vás čas. Pes po narkóze neměl žádné vedlejší účinky. Probouzeli ho po narkóze s námi. Opravdu nadstandardní péče. Doporučuji a ještě jednou děkujeme

  • minařík

Bohuzel po druhe navsteve musim ohodnotit negativne. Po celem udajnem "nedorozumeni" mam pocit, ze z nas chteli vytahnout vice penez nez bylo potreba a ani nasledny rozhovor s pani osetrujici doktorkou muj nazor nezmenil. Priste zvolime kliniku s malinko vice lidskym pristupem

  • zdenek winkler

Cena odpovídá kvalitě!!! Moje fenka dostala zánět spodků. Tak musela jít na operací nechal jsem tam za operaci větší obnos peněz. Super péče, hlavně každý den jsem byl informován jak je pes na tom Profesionální přístup jen tak dál

  • Jana Falešníková

Pracují zde lidé, kteří mají lásku ke zvířatům. Náš čtyřletý epileptický pesan byl na klinice hospitalizován 12 dní s těžkou pankreatitidou, peritonitidou a následně taktéž s polyneuropatií - prognóza byla spíše špatná. Převezli jsme ho sem … Další

  • Tomáš Absolon

Potřeboval jsem pomoci našemu psovi, protože snědl co neměl. I když bylo 2h ráno, tak paní mi po telefonu poradila co a jak. Asi půl hodiny na to volala sama, jestli je vše v pořádku a jestli její rady pomohly. Bylo to moc příjemné. I když … Další

  • Eliška Čermáková

Byli jsme zde s pejskem, paní doktorka se půl hodiny vyptávala na úplně nepodstatné věci...když se teda odhodlala se na pejska vůbec podívat 2x prohmatala nožičku, změřila teplotu a poslechla srdíčko...tak od boku střílela diagnózy i ceny. … Další

  • Jana 46

První návštěva, ale dojem nic moc. Než jsem přišla, snažila jsem se telefonicky ohlásit. Místo dovolání to zvedl záznamník, ale zpráva nešla namluvit, jen info, že se věnují pacientům předemnou. Zvonek neoznačený, na dveřích taky nic, jen … Další

  • buon058 That

Můj přítel byl velmi smutný, když kočka už nežila. Kocour byl převezen na vyšetření do VETINO jaggy Brno a byly mu diagnostikovány ledvinové kameny. Požádali o operaci a můj přítel souhlasil, že zaplatím téměř 49 000 korun. Po dnu operace … Další

  • Dagmar T

Špičkoví odborníci. Profesionální přístup celého personálu (lepší než v nemocnici pro lidi). Vždy vše podrobně vysvětlí, navrhnou více variant a do ničeho vás nenutí. Léčili jsme tam 3 pejsky a můžeme všem jen doporučit. Ceny jsou sice … Další

  • Rada Jindrova

Děkujeme paní doktorce Žákové za úžasný přístup při ošetřování našeho staforda Romiho, při jeho dlouhém epileptickém záchvatu v sobotní noci. Jsme nadšení její péčí a přístupem a vysvětlením všech souvislostí s jeho zdravotním stavem. Husákovi

  • Lukáš Novotný

Dobrý den,moc rád a z celého srdce ❤️ bychom,chtěli touto cestou poděkovat za léčbu naší fenky francouzského buldočka Keysinky hlavně paní doktorce Paušové a panu doktorovi Tomkovi za operaci a o uzdravení našeho pejska,ale i celému … Další

  • Riana Šoukalová

Vysetreni, které na této, "klinice" trvalo 6 hodin, 13 tisíc a výsledek je zmrzačena kočička z důvodu že k neurologicky vážně nemocnému zvířeti pustí lidi, kteří o nem absolutně nic neví a zachází s ním jako obvykle. Opravdu nedoporučuji!!!

  • Robert Vaček

Pracoviště hodnotím pouze kladně. Velmi se mi líbil lidský přístup a skvělá komunikace ohledně stavu pacienta. Dále bych rád zmínil vstřícnost - mohli jsme akutně přijet během hodiny a dokonce provést vyšetření MRI.

  • Jenka Mityskova

Dr Hanzlicek je naprosto uzasny lekar, odbornik, prijemne vystupovani, vecny pristup. Zato recepce velmi slaby clanek podniku. Myslim, ze vedeni kliniky by se melo zamyslet a nekazit si dojem na Jaggy.

  • Pavel Světelský

Nečekejte super luxusní veterinu, ale můžete hlavně očekávat, že pomohou Vašemu miláčkovi, tak jako našemu. Ano je dražší, ale kdo dnes nemá pojistku že. Milé doktorky i holky z recepce.

  • Ivana Křivánková

Děkujeme paní doktorce Vrabové a celému týmu za záchranu našeho pejska. Veterinu můžeme doporučit, velmi vstřícné jednání a profesionální přístup. Ještě jednou moc děkujeme

  • Claudie Gregorová

Děkujeme za výbornou péči o našeho pejska! Pan doktor Tomek je opravdová kapacita a má velmi šikovné ruce, operoval našeho pejska s vyhřezlou plotýnkou. Děkujeme ❤️

  • Adéla K

Byli jsme u pana doktora Rybníčka. Vše ok, jen by se mohli při objednávání zmínit, že pouze klinické vyšetření panem doktorem stojí nemalých 5 000,-.

  • Renáta Tóthová

Profesionální přístup. Děkují MVDR Vrábové a MVDR Luptakove za péči o Vanilku. Lidský přístup od recepční až po doktorů. Ještě jednou moc děkujeme❤

  • Martin Slesinger

Velice ochotný personál.. Profesionální přístup.. Jsem spokojený.. Nyní tedy teprve čerstvě po kastraci naší fenky... Ale komunikace super

  • Petra Tylichová

Příplatek za pohotovost je darda, ale když potřebujete pomoc, jste vděční, že taková služba existuje a ničeho nelitujete ...

  • R. K.

Je fakt že levné to není, ale mají dobré vybaveni a doktoři jsou leč mladí tak zkušení.. Nám psa zachránili..díky..

  • Verunka

Všichni střídající se lékaři jsou bezva až na ty docela drastické ceny.. tak má asi pes smůlu.. …

  • Lucie Jiroušková

Děkuji za úžasnou péči pro Falca a také Pani doktorce Paušové za trpělivost a denní komunikaci ❤️ …

  • Vojtěch Karger

Děkujeme moc za profesionální poradenství, přístup a záchranu pejska. Jste nejlepší . …

  • Vendula

Moc děkujeme za přijetí v pozdních nočních hodinách a pomoci našemu pejskovi.

  • Andrea Skálová

Jedině doporučuji!!! Super přístup ,jednání . Cena na tuto kliniku normální .

  • Milan Blaťák

Udělali pro nás maximum,možná i trochu víc co se v danou chvily udělat dalo.

  • Šimon Příhoda

Úžasná klinika s profesionálním a přátelským personálem. Určitě doporučuji.

  • Rudolf Dostál

Udělali pro mého pejska maximum . Ochotní vstřícní prostě super.

  • František Sofka

Profesionální přístup a velmi milý personál, doporučuji!

  • Hana Svobodova

Všichni milí, bezvadný přístup, vše vysvětleno.

  • Nikola

Úžasný, vstřícný a milý personál …

Similar places

Veterinární klinika s pohotovostí

645 reviews

Gellnerova 8, 637 00 Brno-Jundrov, Czechia

GABRID – veterinární klinika

346 reviews

Špitálka 122/33, 602 00 Brno-střed, Česko

Veterinary clinic in Brno Vinohrady DVM. Boris Seman

331 reviews

Pálavské nám. 4288, 628 00 Brno-Vinohrady, Czechia

Veterinární klinika Dr. Snášila

285 reviews

Podveská 20, 624 00 Brno-Komín, Czechia

Veterina Eden

189 reviews

Tererova 1, 612 00 Brno-Královo Pole, Czechia

1. veterina Lískovec, s.r.o. - MVDr. Renáta Novotná a kolektiv

177 reviews

Mikuláškovo nám. 577/16, 625 00 Brno-Starý Lískovec, Česko

VETERINÁŘ DOMŮ BRNO +VET plusvet.cz

171 reviews

pouze skladové místo, Kumpoštova 12/198, 612 00 Brno 12, Czechia

DERMIO-VET

168 reviews

Kaštanová 285, 620 00 Brno-Tuřany-Brněnské Ivanovice, Czechia

Veterina V.I.Pet - Very Importan Pet

165 reviews

Úvoz 4, 602 00 Brno-střed, Česko

MVDr. Martin Petrlík

162 reviews

20, Viniční 6, 615 00 Brno-Židenice, Czechia