VIZAVİ CAFE RESTORANT

95 reviews

Bahçelievler, Taşkent Cd. No: 3 D:C, 06490 Çankaya/Ankara, Türkiye

instagram.com

+903124478312

About

VIZAVİ CAFE RESTORANT is a Middle Eastern restaurant located at Bahçelievler, Taşkent Cd. No: 3 D:C, 06490 Çankaya/Ankara, Türkiye. It has received 95 reviews with an average rating of 4.5 stars.

Photos

Hours

Monday10AM-8PM
Tuesday10AM-8PM
Wednesday10AM-8PM
Thursday10AM-8PM
FridayClosed
Saturday10AM-8PM
Sunday10AM-8PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of VIZAVİ CAFE RESTORANT: Bahçelievler, Taşkent Cd. No: 3 D:C, 06490 Çankaya/Ankara, Türkiye

  • VIZAVİ CAFE RESTORANT has 4.5 stars from 95 reviews

  • Middle Eastern restaurant

  • "If i would write about my first visit, i could give 5/5 for all"

    "Mekan merkeze çok yakın Ankara’ya Beşevler durağından çıkışta birkaç dakikalık yürüyüş mesafesi"

    "Update: the chef doesn’t come until 1 pm"

    "Restorana girdiğimde 21 yaşındaydım ve çıktığımda 30 yaşındaydım, yemeği almak için koca bir asır beklemek zorundasın Kimseye şimdiye kadarki en kötü muameleye gitmesini tavsiye etmiyorum"

    "Bazen pazar kahvaltısını yaptığım bir mekan"

Reviews

  • Fatma Karademir

If i would write about my first visit, i could give 5/5 for all. Unfortunately, the service is not the same if you go more than once. When my first time, i went with a Moroccan friend and service was so nice. 10 falafels with a nice sauce, some tomato, pepper and cucumber slices. This time i went with a Turkish friend. The nice waitress remembered me. They put a plate in front of us just 10 falalfels on a plate. It was the same price (75tl) but they didn't bring any sauce or vegetables. I asked for these. The answer was really weird. They said 'the first service is just for people who come first time.'. I said 'if you will not give the same, why they would come again?'. They just said everybody who eats there knows this rule well. I said okay but if this is your service, i will not come or recommend again. When i asked first they gave us sauce. Then i asked again for vegetables because when we came the restaurant we saw vegetables on the other tables. They said no it will extra price. After i said there are on others's tables but okay, if this is your policy and service we will not come again. They said sorry and brought some vegetables. we said no thank you. Because our aim was not eating some veg for free, just asked for what we had last time. While we were paying they wanted to give us some food as a gift and they said sorry. This was really kind but i think the main problem is about their service policy. As i said, i am not looking for free food. To be honest i am really sad about this experience, because the falafel is really really delicious. We also tried hummus today and it was amazing. I was also looking forward for kunafa.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Öğle yemeği
Kişi başı fiyat
₺200–300
Yiyecek: 2
Hizmet: 2
Atmosfer: 4
Önerilen yemekler
Falafel Servis

  • Sümeyye A

Mekan merkeze çok yakın Ankara’ya Beşevler durağından çıkışta birkaç dakikalık yürüyüş mesafesi. Otopark sıkıntı o bölgede. Mekan küçük sevimli temiz. Biraz yavaş yorumlarda yazıldığı üzere ancak siz sipariş oluşturunca taze taze yapıldığını düşünürseniz beklemeye değer. Biz iki kişi birkaç çeşit denemek istedik. Özellikle falafel ve peynirli ve zaater manakiş pidesi çok tavsiye edilmiş. Humusta Farklı olsun diye etli sipariş verdik. Falafel gerçekten yeni yapılmış sıcacık ve Çıtırdı. Pidede bizim kahvaltılık zahter olarak tükettiğimiz karışım kullanılmış. Peynirli kısmı Karadeniz pidelerini de andırıyor. Yani benim damak tadıma hitap etti ancak yoğun baharat kekik ve susam sevmiyorsanız denemeyin. Humus güzeldi etin içinde kavrulmuş bademler vardı fakat etin tadı pek bana göre değildi üstelik yağı ağır geldi yiyemedim. Aklımda kalıp deneyemediğim ise nablus künefesi onun için tekrar geleceğim. Shawarma da yapmaya başlamışlar bir sonraki sefere onu da denemek istiyorum. Falafel, etli Humus, peynirli zahterli pide = 180 lira 08.01.2023 tarihinde fiyatlar gayet makul. Farklı lezzetler arayanlar için denenmesi gereken yerlerden.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Öğle yemeği
Kişi başı fiyat
₺80–100
Önerilen yemekler
Falafel Servis

  • Karim Soliman

Update: the chef doesn’t come until 1 pm. So if you will go, you should go after that time. This place is so relaxed. A typical arabian style relaxed place with no specific working hours unfortunately. In terms of food, it’s really delicious and high quality products. The falafel, hummus, and bread are so delicious the olive oil used is authentic and the food is served once it’s ready. The only downside is that the place itself as an operation is understaffed. They definitely need to take care of the place more to make it more popular and attractive. Simple things like having tissues in the bathroom, making sure the tables are clean, making sure the heaters are working in winter. These tiny details will attract more customers and of course using metal silverware instead of the plastic ones. But still the place is not bad to sit and enjoy a nice meal with friends. prices are updated so you have to ask when you are there. Falafel is 35. Platters are 65 and pizzas are around 75-85
Kişi başı fiyat
₺100–200
Yiyecek: 4
Hizmet: 3
Atmosfer: 2

  • ghazi hattab

Restorana girdiğimde 21 yaşındaydım ve çıktığımda 30 yaşındaydım, yemeği almak için koca bir asır beklemek zorundasın Kimseye şimdiye kadarki en kötü muameleye gitmesini tavsiye etmiyorum.عندما دخلت المطعم كان عمري 21 عام وعندما خرجت اصبحت 30 ، عليك ان تنتظر قرن كامل من اجل الحصول على الطعام لا انصح اي شخص بالذهاب اسوء معاملة على الاطلاق,When I entered the restaurant I was 21 years old and when I got out I became 30, you have to wait a whole century in order to get the food I do not advise anyone to go the worst treatment ever
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Kahvaltı
Yiyecek: 4
Hizmet: 1
Atmosfer: 1

  • Erdi

Bazen pazar kahvaltısını yaptığım bir mekan...yemekleri genellikle Arap (ki işletme sahibi bey Suriyeli ve güler yüzlü).Eğer Arap yemeklerine aşina değilseniz menüde biraz zahmet çekebilirsiniz.kendim Arap ülkelerinde yaşadığım için çoğu yemekleri biliyorum,ama bilmeyenler için biraz zor olabilir.Genellikle yemeklerde baharat bol oluyor.Ayrıca;vegan arkadaşlar da burada bazı yemekleri yiyebilirler,ki çoğu yemekleri veganlar için uygundur.Dediğim gibi bazı pazar kahvaltılarını burada yaptığım yer, tavsiye ederim.

  • İrem Toğrul

Burası yediğim en harika falafelleri yapan yer. Sahipleri çok tatlıdır, çok kibar insanlardır. Onun dışında farklı yöresel ürünleri de var ve ne yediysem memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Diğer
Kişi başı fiyat
₺1–100
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5
Önerilen yemekler
Falafel Tabağı, Super Falafel, Falafel Servis, Falafel Dürüm, Zaater

  • Sıla Önder

5 değil 5 bin yıldız olsa hepsini hak edecek bir mekan. Hayatımda böyle lezzetli falafel yemedim. Tesadüfen keşfedip gittik ve hayran kaldık. Sahibi inanılmaz güler yüzlü ve mekan tertemiz. Gönül rahatlığıyla gidip bu lezzet şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Akşam yemeği
Kişi başı fiyat
₺1–100
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • Başak

Mekan lezzet olarak muhteşemdi fiyatları da bir o kadar uygundu,İstanbul da yaşayan biri olarak burası İstanbul da olsa kapıda kuyruklar olurdu,şaşırdım.Henüz keşfedilmemesini dışarıdan bakıldığında iyi bir dekorasyona sahip olmamasına bağlıyorum.Fırsat buldukça geleceğim,tavsiye edebileceğim bir yer.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Akşam yemeği
Kişi başı fiyat
₺60–80

  • Cem Ertan Avcı

Ankara'da yaklasik 6-7 falafelci yedim ama burası en iyisiydi. fiyat performans müthis. gayet hızlı ve hijyenik. harikaydı cok beğendik. Sahipleri Filistinli gayet temiz insanlar. Daha önce baska bir sehirde Suriyeli mültecilerin yaptigi yerde de yedim onlar gibi cok guzeldi. Konu falafelse Türk restoranları o kadar da iyi degil maalesef :(

  • Sarper Akyürek

Harika lezzetler, işleten arkadaşlar da hizmette sınır tanımıyor. Yemek 5dk. gecikti diye çay ikram ettiler. Fiyatlar 27 Kasım 2021 itibariyle çok uygun. Ama ekonomiye fransız olan yönetimimiz doları 1 ayda %40 zıplattığı için fiyatlara illa zam gelecektir. Zam gelmeden bu güzel tadları deneyin.

  • Leyla Akyürek

Bademli fatte , humus menü ve zahter & peynir manekiş sipariş verdik. Kalabalık olduğu için servis biraz yavaştı. Çalışanlar çok ilgiliydi. Yemekler olağanüstü lezzetliydi. Özellikle bademli fatteyi çok beğendik. Fiyatlar makul. Mekan temiz. Güzel bir Filistin restorantı.

  • Görkem Yıldız

Falafel servis yedik. Oldukça lezzetliydi. Falafeller çok iyi kızarmış ve hiç yağ çekmemiş. Humus ve özellikle zeytinyağı çok çok lezzetli. 1 porsiyon falafel servis 120 TL ve oldukça doyurucu. Tavsiye ederim.
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • J R

الاكل كويس نوعا ما لكن الخدمة جدا سيئة وبطيئين ومافي اهتمام بالزبون. من فترة ضلوا مقفلين كم شهر ولا تعبوا حالهم يقولوا عصفحة الانستغرام. بالاضافة لانو زرناهم يوم الاربعاء مشان الكنافة لكن قالولنا خلصت
Yiyecek: 3
Hizmet: 1
Atmosfer: 2

  • merve kuntoğlu

İşletme sahibi çok ilgili. Felafel lezzetli. G.zze'nin bombalandığı bu günlerde bir de Filist.n marşları çalıyor olup dolapta boykot ürünü içecekleri de görmeyince 5 yıldız değil 10 yıldızı hakketti.
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • Hamad Nokta

Filistin usulü falafel ve humus yapıyor. Peynirli manekiş'i mutlaka deneyin. Fiyatları gerçekten uygun. Butik bir mekan. Künefesini beğenmedim çünkü peynir sönüktü. Falefel tanesi 3,5tl. Beşevler metrosuna 1 dakika yürüme mesafesinde.

  • Rossy

Akşam 6 da gitmemize rağmen kapalı olan mekan... Kapanış saati 9 değil. Yorumları görünce gerçekten hevesli bir şekilde denemek istemiştim ama bir daha bura için yolumu değiştirmem büyük ihtimalle
Hizmet: 1
Atmosfer: 1

  • bekhedda nasrine

Çok güzel bir yer. Künefesi efsane. Gerçek künefe denek istiyorsanız oraya mutlaka gitmelisiniz. مكان أكثر من رائع. أكله لذيذ ومعاملة صاحب المحل كثير مليحة. اذا تريد تذوق الكنافة الحقيقية النابلسية أنصحك تروح ليه.

  • Abide Ayşe Büyükkal

Çalışanları da ortamı da çok tatlı bir işletme. Yediklerimiz gayet lezzetliydi. Humus, felafel ve peynirli/zahterli ekmek söyledik ben çok sevdim.
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • Aiham Al-hindawi

Food, service, and atmosphere are really great. A bit overpriced.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Akşam yemeği
Kişi başı fiyat
₺100–200
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • Nur Hassan

Absolutely the most perfect traditional Palestinian food! Tried the falafel, Mesabahe, and Manakesh. Absolutely out of this world. The service is a bit tardy though but absolutely worth it.

  • Emran Alamri

ممتاز ولا غلطة .. بالتوفيق دائما
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Öğle yemeği
Kişi başı fiyat
₺60–80
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • Mishkat Awad

Ankara'daki en lezzetli falafel.. Küdsiye ve manakiş her zamanki gibi.. En temiz ve lezzetli Filistin yemekleri (Arap yemekleri) burda bulabilirsiniz.

  • Abdulfattah s a Ashour

Mükemmel bir restoran ... falafel ve hummus ta yapıyo ikisi de on numara Tavsiye ediyorum
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • kamran farshchi

Bukadar guzel olacagini bilseydim fotograf cekerdim, alip bir de arkadasima goturdum bayila bayila yedi. Alinize saglik, guzel insanlar …

  • Abdullah

Falafel, humus, tebbule, menakiş güzeldi. İlgi, alaka iyiydi. Teşekkür ederiz.
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Öğle yemeği

  • Betül Öztürk Gündoğdu

Çalışan kadın kibar. Yemeklerin lezzeti için yorum yapamıyorum çünkü tuzluğun içinde kıllar vardı siparişimizi iptal edip çıktık.

  • Funda ay

Bugün deneme fırsatım oldu.Hızlı servis, lezzetli yiyecekler.Çok beğendim.
Yiyecek: 5
Hizmet: 5
Atmosfer: 5

  • Merve Bilir

Ankara’daki en iyi falafeldi. Manakişi ilk defa denedim, nefisti. Her şey çok lezzetliydi. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özlem A.

Filistin yeri. Çok beğendim falafeli, humusu, mezelerini de, tekrar gitmeyi düşünüyorum. Çalışanlar da nazik. Tavsiye ederim.

  • asude

Falafel servis 40 tl zahterli peynirli pide 35 tl. Mükemmel. Ortam çok ferah değil ama onun dışında iyi. F/p iyidir. Hoştur.

  • gourmet in ankara

gitmedim ama falafeller kizartilmadan once haslaniyor mu, yoksa orijinali gibi sadece suda bekletilmis cigden mi yapiliyor?

  • Mahmoud Jumaida

الطعام راااااااااااااائع والمعاملة لطيفة جدا والأسعار تنافسية.
Yiyecek: 5
Hizmet: 4
Atmosfer: 3

  • Heba Elzarka

Yemekler harika ellerinize sağlık.
Hizmet
Paket servis
Öğün
Geç kahvaltı
Kişi başı fiyat
₺20–40

  • tabbrizi T

المطعم جدًا ممتاز والأكل جميل ونظيف ومرتب ولذيذ وأخلاق أصحاب المطعم جدًا مرتفعة، بلا شك يستحق الزيارة ♥️♥️♥️

  • Emre Kömürcü

Saat 21 de geldim kapalıydı. kapanış saati 22 gösteriyor. Uzun yol yaptım kötü bir sürpriz oldu.

  • Louise Farina

İnanılmaz lezzetli za3tarlı manakiş ☺️ Kendimi yine Şam’da bulunuyormuşum gibi hissettim

  • Ayoub Othman

Harika bir yer yemekleri mükemmel Filistin sofrası tatmak isteyenlere tavsiye ederim

  • Haneen Alqatanani

best Falafel and Hummus in town!
Hizmet
İçeride servis
Öğün
Kahvaltı

  • Caitlin Chung

Affordable, delicious, and with friendly owners and workers. Highly recommend.

  • sarah ibrahim

ابطأ محل بالتاريخ بخزي
Yiyecek: 1
Hizmet: 1
Atmosfer: 1

  • Oruc Efe Senol

The best falafel and humus in town, without hesitation pay them a visit!

  • Neyyire Pınar Ersöz Güngör

Falafel tabagini cok begendim. Sicacik ekmekleri de cok guzeldi.

  • Mohammed Ali

Nice restaurant, you can eat Palestine food here. Recommended

  • HAMED S

Very very delicious food .. extremely recommended …

  • Naji Sartawi

Its good ceap place for ok food anf goos sweet …

  • Arda Kucukahmetler

Ankara'nin en iyi falafeli!
Yiyecek: 5

  • Ibrahim Abdelal

The best Palestinian restaurant in ankara

  • Роман Кушнир

Humus, falafel ve fool çok lezetli.

  • awab Alneamy

Very good falafel, best in ankara

  • Sara Koşaloğlu

Her şey çok lezzetliydi …

  • Arief Bergui

Harika bir yer tavsiye ederim

  • bayram selvi

Muhteşem Filistin lezzetleri

  • Riyadcan Aziz

Nice Palestinian fast food

  • Fares Loulou (‫فارس لولو‬‎)

محترم وراقي واكثر من رائع

  • Özge Selçuk

Falafeli aşırı iyi 5/5

  • Mehmet Özer

Tek kelime efsaneee

  • Bush Nabel

  • Samer Wadi

Güzel

  • Selim Kaya
  • Ümmügülsüm Kurt
  • Anas M
  • Motaz Lubbad
  • Mustafa BATMAN
  • Lina Subhi
  • Ahmed Khasawneh
  • Umay Akbulut
  • Alaa Kharrat
  • Basil Heriz
  • Mohamad Samer Kansou
  • Khitam Khlief
  • Walaa Masri
  • Tanju Tutulus
  • banshee8831
  • Maymouna Taha
  • Nisanur Bilici
  • Latife Yılmazoğlu
  • mahmut sami yılmaz
  • Yasin Çelik
  • Taha Alçiçek
  • Ceren Ergenc
  • Hazem Alfarra
  • mohammed almobayed
  • Alaa Al-ashqar
  • Furkan Yasir Bircan
  • Yakup Kose
  • Mohamed Almobayed
  • Raghda Gaafar
  • Zeynab Haidara
  • Mohammed Aljamal
  • Karmel AlZiri
  • Beyzanur Yıldız
  • Dr.Jamil Qasem
  • Şükrü Şimşek
  • Nes-chan !
  • ayoub osman