Vetcentrum Nejez Roman MVDr. + Kolegové

641 reviews

1, Lvovská 6182, 708 00 Ostrava-Poruba, Czechia

www.vetcentrum.net

+420596939292

About

Vetcentrum Nejez Roman MVDr. + Kolegové is a Veterinarian located at 1, Lvovská 6182, 708 00 Ostrava-Poruba, Czechia. It has received 641 reviews with an average rating of 4.5 stars.

Photos

Hours

Monday8AM-6PM
Tuesday8AM-6PM
Wednesday8AM-6PM
Thursday9AM-12PM
Friday9AM-12PM
Saturday8AM-6PM
Sunday8AM-6PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Vetcentrum Nejez Roman MVDr. + Kolegové: 1, Lvovská 6182, 708 00 Ostrava-Poruba, Czechia

  • Vetcentrum Nejez Roman MVDr. + Kolegové has 4.5 stars from 641 reviews

  • Veterinarian

  • "Za mě hodně špatná klinika "

    "Nedoporučuji!!!! Zmrzacili nám psa, a neumí se k tomu postavit"

    "Dnes 13"

    "Můj asi nejhorší zážitek"

    "Velmi rádi bychom tímto poděkovali panu doktoru Nejezovi a celému týmu za záchranu tlapky našeho kocoura"

Reviews

  • David Bauch

Za mě hodně špatná klinika ..pravá ruka neví co dělá levá.. doktorů tam je plna pr… ale každý vám řekne úplně něco jiného a navíc se stane že ze dne na den doktor/ka odpadne a vlastně se nemůžete dobádat výsledků protože to ví jen ta určitá osoba jako se to stalo mě u odběru krve a následně když sem pak chtěl vědět výsledek testu nebylo to možné protože určitá osoba nebyla přítomná která dělala odběr a to mě celkem zarazilo snad si musí nejak předávat informace nebo to někde zapisovat ne ?? Člověk da cca 2k za testy a pak mu ani nedokážou pořádně říct výsledek .. .. pak něco k sonu… aby mi u psa sono museli provádět 4 sestry(doktorky ani nevím) a způsobem takovým že psa silou pokládají na bok sice před mými očima ale co chcete dělat když chcete vědět co je s vašim pejskem a pak jdete na druhé sono a to vklidu zvládne jedna osoba a to ještě jak byl pejsek ve stoje nebylo potřeba ani lehat to už vypovídá o svém.. osoby které by určité zákroky a vyšetření vůbec neměli provádět to uplne s klidem udelaji ať je to dobře nebo ne důležité je že jdete pak zaplatit na pokladnu. Provedl jsem zde 3x Sono a jednou z toho mi bylo dokonce řečeno že je tam nějaký menší nález s tim ze podle toho jak to bude příště vypadat se to bude resit a už byla navrhována hned kastrace psa že by to bylo do budoucna nejlepší volba atd mezitím sem do psa skoro měsíc valil atb. Po konzultaci s jinou doktorkou( paní Gottwaldova moc doporučuju ) sme byly poslání na kliniku do krmelina kde provádí SONO jedna z nejlepších doktorek tady u nás na SONO ) a zjistili nam že má pejsek šelest na srdci a stale pokračující zánět močáku.. ( ani slovo o kastraci nebo návrhu ze by bylo lepší ji provést !!!!) sice sme podle doktorky dostávali na klinice správné léky ale bylo jich zbytečně moc (2 druhy ) a v prubehu toho nás taky stále natahovali s tím SONEM .. jak sem psal 3x provedeno a ani jednou nic pořádného zjíštěno ba naopak jen nějaké spekulace a jen domýšlení si co by to asi mohlo byt .. šlo jen o prachy a těch sem tam nechal dost.. holky jsou příjemné ale vám jde o zdravý a vyšetření vašeho mazlíka a to je tam hodně nejisté za mě s něčím většímu nejistým se téhle klinice určitě vyhnout je spousta jiných klinik které jsou na větší úrovni a není to tam halabala ( Hlučín)

  • Ninca Buczykova

Nedoporučuji!!!! Zmrzacili nám psa, a neumí se k tomu postavit. Jeli jsme 200km na operaci která měla pomoct našemu psovi. A ono je to úplně naopak. Před operaci nám pes chodil normálně, po delší procházce začal kulhat na pravou přední nohu. Podle rtg tam byl vyrustek nebo co. Tak mám doporučili tuhle veterinu, že mají CT a že umí takovéhle operace. Podle CT zjistili že tam je nějaký odlomek, rovnou ji to odoperovali a že pes bude opět normálně fungovat. Prej jezdit už nemusíme že stačí jezdit k našemu veterináři a oni budou spolu vše konzultovat. Pes po 14dnech od operace dostal horečky, noha mu strašně otekla nemohl na ni ani šlápnout. Jeli jsme k veterináři, kde dostala antibiotika a že udělají rtg které budou konzultovat s tímhle pracovištěm kde byla operovana. Podle nich je všechno pořádku, a že to může být reakce nějaká nebo že to mohla nějak namahat. Pes dobral antibiotika a stále na nohu kulhal, znovu jsme tedy jeli k našemu vet. Proč nám furt kulhá. Po konzultaci opět s nimi dostala prášky na bolest,a že máme s nohou cvičit. Dokud brala prášky tak na nkhi trochu chodila, po dobrani na nohu vůbec neslapla. Opět jsme tam volali, říkali že to může trvat že to chce čas a že může brát léky na bolest i 14dni tak ať je ještě bere. Po dobrani opět žádná změna. Jeli jsme proto na jinou veterinu do Brna, kde udělali CT a veškeré testy, jak odběry krve tak odběry z kloubu operovaneho. Po vysetreni bylo zjištěno, že pejsek má kloub úplně špatnej nedá se tedy už vyléčit, bude na nohu stále kulhat. Prodělala/stále tam je silný zánět který zničil celý kloub. Pro přesnou diagnózu je potřeba veškeré testy a CT co dělali v Ostravě, ale po emailu a telefonátu nám bylo zdeleno že na takové věci nemají čas apod. Takže děkuji za zmrzaceni 11mesicniho štěněte Německé dogy!!!

  • Adam Matějovský

Dnes 13.12.2019 jsme s kolegyni s naším nemocným psem navštívily opětovně zdejší veterinu k pokračující léčbě našeho vlčáka.To jak probíhala tato návštěva je pro nás ŠOK !!!!!! Jelikož již minule jsme byly velmi nespokojení s jednáním personálu,napsali jsme na toto téma již recenzi(viz příspěvek níže)To co následovalo je šokující..Místo léčení našeho psa začala lékařka řešit námi napsanou recenzi a to ještě způsobem,který na mě naposledy aplikovali učitelé na základní škole v první třídě. Absolutně neskousli oprávněnou kritiku a podmiňovali tímto další léčebné procesy.Toto chování doopravdy nemáme zapotřebí,proto jsme raději ihned odešli.Místo vlastní sebereflexe a zlepšení přístupu k zákazníkovy zvolily útočnou formu obrany.Veškerá svá předešlá tvrzení máme podložené a rozhodně si za nimi stojíme.po tomto negativním zážitku ještě pevněji. PŮVODNÍ RECENZE: Z této veteriny mám smíšené pocity.Nejvice mě překvapilo neprofesionální a neochotný přístup sestry(jestli to lze na veterine takto nazývat)Pokud někde utratim cca 7.tisic korun za pár minut,předpokládám k dobré péči o mé psy i adekvátní chování personálu.Pani doktorka naopak velmi příjemná.Ceny však velmi vysoké...REAKCE NA VYJÁDŘENÍ VLASTNÍKA Nejsem žádný nereálný zákazník,navštěvuji Vás se svým psem křížencem Rexem(vyšetření CT cca 4400.kč 2.12.2019 v 14:00) a taktéž se svým druhým psem černým vlčákem Blackem a to včera 8.12.2019 cca 1500.kč a dnes 9.12.2019 cca 600.kč za léky +další následné pokusy o záchranu psa mě čekají.Takže ještě jednou opakuji,že recenzi jsem napsal hlavně z popudu pro mě nepřijémného chování sestry na recepci a to v obou případech kdy jsem tam dorazil osobně.

  • Lucie Grondolská

Můj asi nejhorší zážitek. Naše agamka Agátka (2 roky) nám nechtěla jíst, moc nebyla aktivní a tak jsem vyhledala odbornou pomoc. Sdělila informace a agamě byly vpíchnuty dvě injekce (vitamíny), při tomto zákroku jsem měla totálně dodrápané ruce, byla až moc aktivní. Pak dostala lék do úst pomocí stříkačky Duphalit a bylo řečeno, že by se vše vrátit do normálu, že rentgen a sono je zbytečné, že ji trápit nebudou. Jelikož jsme byli 3-4 měsíce zpátky na vyšetření, kvůli snůšce a to bylo vyšetření rtg či sono, taky zbytečné, po prohmatu, nebylo žádné vajíčko cítit. Popis vyšetření - jasné oko, bez otoku, aktivní, barevná, výživný stav dobrý, bez rezistence, abdomen prohmatný. Kontrola ve čtvrtek- pátek. Po 4 hodinách to vypadalo, jako kdyby měla křeče v břiše a neustále syčela, netrvalo ani 10 minut a bylo to gumové, bezvládné tělíčko. Po telefonátu se nic nemělo dít, žádný vliv na léky a máme počkat. Neváhali jsme a jeli opět na veterinu, kde nám teda řekli, že nám už nepomůžou a můj miláček, nejlepší kámoš mi umíral před očima. Poprosila jsem o eut. Aspoň v tom jste nám pomohli. Řeknete nám ,jak je krásná a ona v ten den umře. Tělíčko jsem si vzala a příčina smrti bylo prasklé vajíčko, které rozpoutalo, po par hodinách sepsi. Trhá mi srdce tohle vidět, myslela jsem si, že svého miláčka dávám do správných rukou, ale mýlila jsem se. Agátku mi už nic nevrátí

  • Ladislav Hasalík

Velmi rádi bychom tímto poděkovali panu doktoru Nejezovi a celému týmu za záchranu tlapky našeho kocoura. Jako první jsme bohužel navštívili druhou ostravskou veterinární kliniku se specializací na ortopedické operace malých zvířat, kde nás nejprve pokárali, že jsme potíže zanedbali (ačkoliv jsme ihned po zjištění obtíží navštívili nejbližší otevřenou vet-kliniku, kde jsme byli uklidněni mylnou diagnózou). Poté nás postavili před okamžité rozhodnutí k operaci jež by neumožnila další hybnost kloubu. Krom chladného přístupu doktora ke zvířeti bych vytkl i vysokou cenu za operaci s pro nás neuspokojivým výsledkem a zesměšnění a striktní vyloučení dalších pokusů o záchranu tlapky. Celá situace nás odradila od okamžitého rozhodnutí zvíře u vet. zanechat k operaci a vyhledávali jsme i jiný názor. Naštěstí jsme po telefonické domluvě navštívili Vetcentrum v Ostravě. Pan doktor Nejez ačkoliv nebyl příliš komunikativní, se ke zvířeti choval láskyplně a po odborném vyšetření a vyhodnocení stavu nás uklidnil návrhem operace zachovávající hybnost tlapky. I na operačním sále jistě odvedl výbornou práci, neboť nyní je tlapka téměř k nerozeznání od zdravé. Cena této mnohem náročnější operace navíc byla podstatně nižší než na první navštívené klinice. Děkujeme.

  • SnitchCZ

Vlastnili jsme 2letou agamku.Chtěli jsme odbornou pomoc pro zdravou agamku, která přestala být aktivní a přijímat potravu. Veterinářka se tedy rozhodla dát agamě vitamíny v podobě dvou injekcí, agama se s námi doslova prala. Po cca čtyřech hodinách nám zdravá agamka umírala v náruči při cestě opět na veterinu. Podle veterinářky se už nedalo nic dělat, agamka už přestala reagovat téměř na vše a umřela. Byl to zlý sen, jakoby ji vpichly nějaký jed, myslel jsem si. Po konzultaci přes internet s jinacim veterinarem, který podotýkám neviděl agamku poznamenal, že veterinář pochybil ve všech krocích, prvně se mělo udělat sono bříška a odebrání krve, aby se zjistilo jestli nemá zadrzenou snůšku, pak podávat nějaké vitaminy. Když se s námi agamka prala, nejspíš v břiše prasklo vajíčko a to ji zabilo. Dá se říct, ze namísto pomoci nám naopak zabili agamku. Jestli máte nějakou ještěrku, rozhodně nejezděte sem! Absolutní neznalost základních věcí

  • Michael Milis

V první řadě chci z celého srdce poděkovat paní doktorce Nejezové, ale taktéž i paní doktorce Ruskové a Denerové. Byla to první veterina, které se náš pejsek nebál. Byla to první veterina, kde jsem měl opravdu pocit, že z nás netahají bezdůvodně peníze a kde pacienti jsou na prvním místě. I přes nepříznivou prognózu nám dali naději, ale i vysvětlili nepříznivé vyhlídky a dělali všechno proto, aby její poslední chvíle byly pěkné. Někdy to zde chvíli trvá, ale prostě, pacientů je hodně a doktorů málo. Musím vyzdvihnout paní doktorku Nejezovou, která dává do toho celé své srdce a někdy to vypadá, že i většinu svého času. Nevím, jestli ji tohle poděkování zastihne, ale kdyby každý měl tak velké srdce jako vy, tak svět je o dost pěknější místo. Z celého srdce Vám děkujeme, že se snažíte pečovat s láskou a respektem. Za nás, i za Borůvku. Děkujeme ❤️

  • Lucie Jakešová

Nedoporučuji! Volali jsme, tam že nám kocour nechodí, neji, slinta a je v křečí, řekli mám že máme přijet a říct že je ro urgentní. Přišla jsem, řekla jsem sepsala kartu a řekla mi sestra ať se na chvíli posadim. Chápu že jsou lidi objednání na kontrolu, ale když tam někdo jede s tím, že je to urgentní tak snad kontrola počká... A to tím myslím, že psům co šli na kontrolu nic nebylo.... Tak proč jsme měla říct že je to urgentní? Sebrala jsme a odešla jsem čekala jsem tam 15 min, jela jsem k jinému ten si prohlédl zpravy od jiného lékaře a hned začal jednat, dal mu kapacku byl na ni cca přes hodinu máme výsledky krve i na různé nemoce jsme ho nechali testovat, i sono břicha delali, protože dva veterináři si nevěděli už rady tak jsem změnila.

  • Kristýna Dardová

Máme dva pejsky, chodíme zde více než 10 let. Naši pejsci jsou staří. Dnes jsem volala , že můj pes lapá po dechu a kašle ,zvedla mi to doktorka Nejezová,bylo už poordinačních hodinách,ale stále běžela pohotovost. Bylo mi řečeno , ať navýšim dávku prášku a kdyby to nezabralo, ať zavoláme znova.. volali jsme teda i poordinačních hodinách pohotovosti,s tím, že nám to někdo zvedne, že je to s pejskem velmi zlé. Nikdo to nezvedal! Vůbec nikdo! Ostatní veteriny taky nic! Pejsek dnes zemřel na udušení. Volali jsme z důvodu, že by jsme chtěli pejska uspat,aby netrpěl. Opravdu nikdo nezvedal. Takže u mě takhle veterina končí. Hlavně tedy paní doktorka Nejezová. Nikdy neurčila pozitivní léčbu,snad jednou. Za mě doktorka k ničemu. Hezký večer.

  • Angels &

Strašně drahé vyšetření, poplatek pohotovostní je 700 Kč a celkem 3000 Kč to není normální, člověk chce pomoci zvířeti ale za ošetření musí zaplatit tisíce, chudák zvířátko!!! když na to majitel nemá!!! Je to nelidsky přístup !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pro kliniku odpověď :!!!!!!! Na odpověď z vaší strany musím reagovat, to víte že jsme u vás byli a v žádném případě bychom tady nepsali nic co není pravda, lžete tak akorát vy!!!! V žádném případě Vás již nikdy nenavštívíme !!! Nicméně máme účet !!! A navzdory vaší reakce ubohé, která je vážně směšná a primitivní vypovídá jen o vašem přístupu, a zcela jistě nebudeme sami, kdo bude reagovat !!!! Chudáci zvířátka, kteří se u vás nechají ošetřit !!!

  • Alena Rosypalová

Byli jsme se psem na čištění zubů, na tuto veterinu se už nevrátíme. Přístup se mi absolutně nelíbil v porovnání s jinými, kde bohužel stomatologii nedělají. Psa uspávají bez vaší přítomnosti, dají vám podepsat reverz ohledně uspání. Řeknou vám, že zuby půjdou vyčistit, pak mu vytrhají všechny spodní řezáky, ani vám nezavolají. Suše oznámí v telefonu při informaci k vyzvednutí. Chtěla jsem ostříhat drápy, každý ostříhaný jinak, některé zastřižené do nervu. Tašku na psa, ve které byl mi málem zapomněli dát. Při vyzvednutí psa, vám k zákroku neřeknou nic, dají vám antibiotika, k ním taky nemáte bez dotazu žádné informace. Peklo nastalo doma, myslela jsem, že to pesan nerozdýchá a odejde mi. Hrůza a děs.

  • Martina Havlíčková

Jelikož jsem “ přes jorkšíry”, tak velký dík MVDr. Millerovi za excelentní milrochirurgii, jednou kameny v močových cestách, jednou Calve pertes, takže dodnes bychom podle pejska na veterinu odbočovali při každé procházce, když mají volno, zajdem aspoň zvážit nebo se o něčem poradit. Nivý objednávkový systém jsem ještě nevyzkoušela. Jeden jorkšírek mi tam na konci listopadu 2015 přešel duhový most, nikdy nezapomenu na hluboce lidský přístup mladinké paní doktorky! Nemají to veterináři jednoduché, protože jsme národ chovatelů domácích mazlíčkků a když se jedná o ty naše němé tváře, nemáme často daleko k hysterii. Máme to se střapatým parťákem na tuto kliniku blízko a vím, že by moje hodnocení podepsal.

  • Martina Vaculíková

Otřesný přístup sestry, s naším potkánkem jsme jeli před pár měsíci na operaci s nádorem, když jsme tam přijeli sestra byla protivná a zlá, vyškubla mi z ruky přepravku a odnesla jí pryč. Další zkušenost se nám stala včera, volali jsme tam jestli by jsme jí mohli donést uspat, protože bohužel už byla na tom hodně špatně, sestra hnusně do telefonu odpověděla že jí máme donést, hodit jim tam stovku a oni se o ní postarají, bylo nám úplně jasné že by jí nechali někde v rohu chcípnout, jediné co tam bylo fajn jsou doktoři, ale už se tam opravdu nikdy nevrátíme, proto jsme radši zvolili jinou veterinu, opravdu otřesné a bezcitné chování, nedoporučuji nikomu tam chodit pokud máte rádi své mazlíčky.

  • Martin Šebesta

Byl jsem nucen tuto kliniku navštívit, protože veterinářka (Petra Kubešová z veteriny Vlatava ❤️) ke které docházím bohužel neměla otevřeno a já se bál aby mé morče do pondělí následujícího týdne nepřišlo o očko a to jsem nejsem neměl dělat...Zanedbané vyšetření mého morčete, na které se doktorka jenom letmo koukla.. Nezjistila jak vážné je poškození očka a ani co bylo příčinou. Jako student jsem zaplatil nehorázné peníze (500+1000,- příplatek za státní svátek!!) za vyšetření, které k ničemu nebylo a nijak nepomohlo. Rozhodně nedoporučuji! Této klinice se budu vyhýbat. Nehorázné jak těží na strachu lidí o zdraví svého mazlíčka.

  • Karolína Albrechtová

Doporučuji ! Kliniku máme kousek od bydliště, takže díky ordinačním hodinám můžeme pružně reagovat na problémy našeho buldočka. Pan dr. Müller (ke kterému se obracíme nejčastěji) a kol. jsou profesionálové každým coulem. Ceny odpovdají zákrokům či lékům a bonusem je VŽDY lidský přístup !! Na klinice nám moc pomohli, když měl pejsek zaklíněné kostičky v hrtanu a žaludku a i přesto, že návštěv, zákroků a jejich času bylo třeba opravdu hodně, finančně situace nikterak zneužili ba naopak !! Skvělí veterináři ale především skvělí lidé, kteří Vám kdykoliv poradí i po telefonu ! Doba čekání jak kdy ale odměnou je perfektní péče. Díky !

  • Jaula El houdar

Opravdový a příjemný personál. Pohotovost na 1 s hvězdičkou. Problém pejska vyřešen do 30 minut. Tady jde vidět, že veterinářům na zvířatech opravdu záleží a nedělají to jen pro peníze. Pro peníze to dělá ‍☠️( veterinář Jan Nytra v Porubě na ulici ukrajinská! Toho vám nedoporučuji! Odmítl mojeho psa vyšetřit …který spolknul ostrou sponu do vlasů a říkal aby jsem přišla ráno..a bude asi operace..) ‍☠️to už však mohlo být pozdě. Naopak jsem navštívila tohle Vetcentrum a problém byl vyřešen kapkama na zvracení. Bylo mi sděleno, že do 2 hodin po spolknutí předmětu u pejska je šance na vyzvracení. Tak ještě jednou děkuju.:)

  • Denisa Dresslerova

Dobrý den, hodně lidí tady píše ohledně cen této veteriny. Mám tam zrovna na hospitalizaci pejska který je po operaci páteře. Za mě bych rekla ze ceny jsou moc dobré na to jakou má klinika vybavení, stačí se jen podivat na stránky jiných klinik nejen v Ostravě ale i poblíž. Mám tam pejska už 5 dní, každý den volám a vždy mi paní doktorka ochotně vše sdělí jak na tom pejsek je a tak. Neberu to jako vytriskavani peněz...ale vim ze je o pejska profesionálně postarano a vím že ho pustí domů jak to bude možné. A vůbec nemám pocit že bych je otravovala. Za mě 5 hvězdiček a když bude mít pejsek problém tak určitě navštívim znovu :))

  • Tereza Hejnová

Kdyby to šlo, nedám ani tu jednu hvězdu. Chodili jsme zde jen na klasické jednoduché věci, stříhání drápků králíkům nebo očkování. V momentě kdy jsme potřebovali vyřešit závažný problém s naší králindou zhruba rok zpátky, doslova nás po telefonu odpálkovali, kdy jsem popsala že mi kralinda nejí a nebobkuje a je velmi apatická. Prej je jen přežrána a nemám ji přecpávat. Nelenila jsem a jela do VetParku, kde mi samičku zachránili. Měla kompletně ucpané střeva a do pár hodin by bez pomoci umřela. Pokud tedy máte nějaké primitivní zákroky, které zvládne každý, není problém, ovšem co se týče větších problémů nedoporučuji.

  • Vladan Hýl

Důrazně nedoporučuju využívání služeb porubského Vetcentra vedle Hrušky na Čistírnách! Jde o tým lidí, kterým nejde prioritně o Vaše mazlíčky, ale o prachy, nutí nejdražší procedury a i za základní zákroky si účtují šílené sumy - nevyžádaný odběr krve: 1500,- ! Když slušně požádáte o strpení, než si převedete peníze z účtu na účet, sestra na Vás začne vřískat, že takhle se to nedělá a že za věci se musí platit... (jednání s člověkem, který centrum navštívil s pomalu umírajícím 13ti letým psem) Přeju Vám i Vašim zvířatům lepší přístup u jiného doktora...

  • Lucie Macejechová

Ze mne úplná TOP. Chodím tady s našimi i nalezenci. Recenzi píšu až nyní, kdy jsme přišli o kocourka. Sice jsme téměř vždy měli ošetřující doktorku paní Gabrielu, která je úžasná, ale na poslední cestě našeho kocoura odprovodila jiná velmi empatická doktorka. Za veškerou péči, která nám byla poskytnuta, si tato veterina zaslouží 5 hvězd. Vždy naprostá spokojenost, ať už sestřiček na recepci, tak úžasný přístup lékařů. Paní Nejezová je taky úžasná. Někdy si sice počkáte, ale za tu odbornou péči se to vyplatí.

  • Michaela Mischa

Velmi děkuji za profesionální, lidský, citlivý a úžasný přístup ❤️Naše Lili je díky Vám po operaci a zdárně se zotavuje ❤️Tak vstřícné jednání po přečtení některých recenzi jsem ani na nečekala. Jsem moc ráda, že jsem nedala na písmenka, ale na skutek ❤️Z celého srdce Vám děkuji za péči která se k Lili dostala. A co se týče placení. Věřte, že tahle klinika opravdu není drahá. Já mít zlomenou nohu tak skaredě jako náš PES, tak se snad jdu ošetřit k Vám ❤️JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJEME ❤️

  • Radim Miklušák

Doporučuji tomuto místu se vyhnout obloukem. S pejskem jsme vždy chodili zde nikdy nebyl problém. Po dnešním hororovém zážitku sem nikdy nepůjdu a nikdy nedoporučím. Jelikož se pejsek nechtěl nechat vyšetřit byl "odborným" personálem přiškrcen takovým způsobem, že mu otekly oči a zkrvavěly. Foto přikládám. Nevěřím že tento zákrok je normální, profesionální a v pořádku i přesto že se pes nechtěl nechat vyšetřit, věřím že odborník by využil šetrnější cestu než pejska málem uškrtit.

  • Sabina Hamplová

Vetcentrum je velice příjemné a profesionální místo. Byli jsme zde přesměrování od našeho veterináře kvůli složitějšímu zákroku a ještě ten den nás vetcentrum přijalo (předem je vhodné zavolat). Vše proběhlo bez komplikací. O naší kočku bylo skvěle postaráno. Za malé mínus však považuji fakt,že nám několikrát bylo opakováno,že jakmile bude po operaci naší kočky, tak nám zavolají ať si dojedeme, což se nestalo. Ale při velkém vytížení se dá pochopit,že zapomněli.

  • Blanka Velčovská

Vetcentrum navštěvuji už asi 15 let a s lékařským ošetřením jsem byla zatím vždy spokojená. Dostane se nám nejen ošetření ale i rady jak dále postupovat ... ovšem to nekonečné čekání. Přestože objednávkový systém je zaveden, tak nefunguje. Vždycky se najde spoustu akutních případů které je nutno ošetřit, takže musíte počkat. Při tom velkém počtu klientů by to vyřešil jen další ordinujicí lékař... nebo i sestra která by píchala injekce.

  • Vladimir Jurica

Již 2x nám zde na klinice zachránili život našemu mazlíčkovi fence srnčího ratlika.poprve operaci jaterního šantu a podruhé zasitim skalpovane části těla po napadení ovčákem.A je to zázrak a zlaté ruce lékařů v týmu manželů Nejezovych,kterým vděčíme za to, že naše fenka Fergie je stále s náma ...Jak přístupem,tak profesionalitou je tato klinika v našich očích o pravdu výjimečným zařízením pro všechna zvířátka,která jsme zde viděli.

  • Nikola Slívková

Mnohokrát dekujeme paní doktorce Nejezove za její individuální pristup a hlavně pomoc a léčbu mého štěněte Bonie. Paní doktorka NEJEZOVA je opravdu profesionál. Už jsem myslela ze je naši Bonince konec, ale paní doktorka to zvladla. Celou lecbu zánětu trávicího traktu. Nejde ani slovy popsat jak moc paní doktorce DĚKUJI. Posilame s Bobinkou pozdrav a mnoho sil v pracovním nasazení.

  • Alžběta Kapošváry

Úžasní doktoři i asistenti :). Vše nám vysvětlili, vše bylo podloženo smlouvou a dostali jsme automaticky lékařskou zprávu i vyúčtování za jednotlivé položky při zákroku, takže jsme přesně věděli, co a jak se provádělo. Krásné čisté prostředí, rychlá domluva, mají zde i pohotovost. Parkování přímo u veteriny, možnost zakoupení léků i krmiva přímo zde. Naprostá paráda! Díky moc :).

  • Š. Džub

S péčí ve Vaší veterinární klinice jsem byla spokojená, i když léčba k závažnosti zdravotních problémů nebyla úspěšná. Mladé paní veterinářky jsou velmi vstřícné a milé, chci jim poděkovat za péči. Nebyla jsem však spokojená se způsobem uspání mého milovaného pejska. Tento smutný akt se Vám vůbec nepovedl. Ještě teď mi zní v uších jeho volání o pomoc a bolest. Rve mi to srdce ...

  • Vašek Pexa

Mám takový pocit že sestra této veteriny bere domáci mazlíčky jako pouhé věci a tak se k nim i chová. Odporné vyjadřování k nemocným mazlíčkům až po protivnost na "zákazníky" když si chcete telefonicky domluvit nějaký zákrok, případně uspání mazlíčka. Chování personálu nás poprvé nemile překvapilo a podruhé naprosto odradilo. Raději doporučuju zvolit jinou veterinu.

  • Dorian Rain

Dnes byla spolubydlící s jejím pejskem kvůli akutní situaci ve vetcentru. Vážně díky za lidi, kteří i ve svém volném čase jedou do ordinace, aby někomu pomohli. V neděli o půl sedmé večer byla paní Doktorka schopná přijet do ordinace a pomoct. Vyšetření bylo kvalitní a profesionální. Tím to ještě jednou děkuji za pomoc od paní MVDr. Kateřině Brůnové. :-)

  • Petra Stodůlková

Původně jsme byli objednáni k doktoru Nejezovi, ale z důvodu akutního případu nás vzala paní Nejezová. Při konzultaci/vyšetření byla velmi vstřícná, vše vysvětlila. Operaci pak provedl sám Nejez, pejsek v pořádku, nádherná dnes již nevidelna jizva. Hvězdu dolů dávám za dlouhé čekání i přesto, že jsme byli vždy objednání - vždy minimálně hodinu a půl.

  • Vladislav Pečinka

Chtěl bych moc poděkovat paní doktorce Nejezové. Můj pejsek měl výduť ve střevech a bylo doporučeno i jeho utracení. Naštěstí paní doktorka Jurovicová z bruntálské veterinární ordinace zařídila operaci v Ostravě. Vše dopadlo na výbornou, pejsek je v pořádku a ve skvělé kondici. Ještě jednou děkuji za skvělý profesionální přístup.

  • Herelka

Hrůza a děs. Člověk tam jde s trpícím umírajícím zvířetem po tom co se tam nedá ani dovolat aby mu ulehčil a stráví skoro 2 hodiny čekáním ve vedru čekárny kdy pak zjistí že na něj zapomněli. Korunu tomu dal poplatek za neexistující vyšetření větší než samotná eutanasie. Jsem zhnusená zklamaná a už tam nikdy nevlezu.

  • John Carter

Maximální spokojenost že všemi profesionálními službami které nabízejí s největší pečlivostí , vždy když jsme byli navštívit tohle zařízení , odcházeli jsme s maximální spokojenosti , a naši pejsci samozřejmě také! Přístup ke zvířatům je lidský a klidný , zvířátka se tolik nebojí! Můžeme všem maximálně doporučit!

  • Patrik Siegelstein

Byl jsem zde jednou, bohužel nechat utratit hodně starého berňáka rodičů. Setkal jsem se s naprosto profesionálním přístupem plným pochopení. I přes smutek situace jsem byl velmi spokojen. Moc mi svým chováním pomohli. Kdybych byl místní, určitě bych nechal své zvířectvo ošetřovat zde.

  • Kateřina Trosova

Když se vyskytl vážnější problém, neváhali jsme a jeli k Nejezum. Jsme vždy vděční za velmi odborný přístup. Zvíře zde není jen zvířetem, je opravdovým pacientem. Široká vybavenost, fungující systém, rychlý přístup k řešení problémů a příjemná racionální konunikace lékařů.

  • goldie0301

včerejší náročné vyšetření naší fenky vlkodava ,na této klinice bylo naprosto profesionální, lidský přístup, celý personál má hezký vztah ke zvířatům jsou velmi příjemní a vstřícní. Cena naprosto adekvátní .Jsme velmi rádi, že jsme zvolili tuto kliniku!

  • Matěj Hloušek

Nemám s tímhle místem problém, všechno mi přijde v pořádku, nevím, jak to tu je s nějakými většími problémy, ale já tady chodím jen naočkovat králíka a ostříhat mu drápy a až na desetiminutové čekání, i když jsem objednaný není žádný problém.

  • Veronika Sasínová

Velice děkuji MVDr. Nejezové. Náš pejsek potřeboval akutně operaci a i přestože nejsme klienty této kliniky paní doktorka na nás v sobotu odpoledne počkala a akutně provedla naší fence zákrok, který jí zachránil život. Předem nám vše … Další

  • Lucie Krištofová

Nikdy více!!!Nás kocour začal zvracet,jako majitel jsem nelenila a hned druhý den jednala na jiné veterině,po 5 dnech kdy kocour se horsil a doslova,to co mělo jít zadkem šlo tlamu jsem se obrátila na tuto kliniku,plnou veterinářů a … Další

  • Petr Koutnik

Tato klinika něm byla doporučena naším veterinářem, když jsme potřebovali řešit problém s naším pejskem. Je vidět na cvrkotu uvnitř, že je tu opravdu živo. Za péči, ochotu, přístup k majiteli a jeho miláčkovi dávám 5*. Není třeba psát víc.

  • Zuza

Přišla jsem s chameleonem, bylo mi řečeno že není v ohrožení života, potřebuje jen více tepla a bude se muset zase rozjíst. Po koupení nové žárovky a krmení stříkačkou jsem ho po 2 dnech od návštěvy veteriny našla mrtvého.

  • Radek Klvač

Nefunkční objednavkovy systém. I kdyz jsme byli objednani tak jsme stejne cekali az na nas prisla řada. Neprijemna obsluha na recepci. Veterinar jinak ok ale byli jsme jen naockovat zvirata, tak nic zasadniho. … Další

  • Leontina Malčíková

Chtěla bych se s vámi podělit s naší událostí.. Přišli jsme s přítelem a naším americkým stafordem kvůli tomu, že mu krvácí ocas, paní doktorka nám řekla, že je to z radosti, když nás vidí po dlouhé době doma … Další

  • Martina Kindlová

Díky pana MVDr. Müllera se uspání naší 14leté fenečky stalo snesitelnějším. Jeho klidný, vstřícný a lidský přístup nám pomohl tenhle nejtěžší moment našeho života alespoň trochu zvládnout. Za to mu děkujeme.

  • Kiki Noci

Skvělý přístup, i když se jedná o akutní případ v pět ráno. Vždy ochotně pomůžou, poradí a jen díky celému týmu, se mí psi dožívají věku, který vysoce přesahuje průměr. Prostě profesionálové na svém místě.

  • Kristýna Janošová

Nejlepší veterina v Ostravě. Vždy ochotně pomůžou. Milý personál, lidé, co milují svou práci. Kvalitní péče o vaše mazlíčky. Dobře fungující pohotovost. Pokud váháte kam s mazlíčkem zajít, tak určitě tady.

  • Maruška Rybářová

Dne 14.9.23, super paní doktorka....milá, hodná, jde vidět že má velmi kladný vztah k pejskům....a to jsem byla po náročné operaci Matýska před rokem ostříhat jen teď Matýskovi drápky děkuji. …

  • Pavel Kirchner

Navštěvujeme Vetcentrum s naším psem již delší dobu a jsme maximálně spokojeni s přístupem a odborností, protože jsme již několikrát řešili zdravotní problémy, se kterými jsme jinde nebyli úspěšní.

  • Tom Hradil

Začátek vetcentra byl výborný. Dnes jiż jen komerčně předražený servis pro zvířátka, který ale není takový jaký by měl být. Služby hodně předražené a péče téměř žádná. Bohužel ,vlastní zkušenost.

  • Tomáš Kecl

Chtěl bych velice ocenit profesionální a lidský přístup ke vše zvířatům. Jste lidé na správném místě, děkujeme za vynikající práci při zlomení nožky naší 8mesíční fenky. Kloubouk dolu Vám všem.

  • Pavel Luzny

Odborníci, ale za ostříhání chlupů a namazání mastičky + 1 prášek antibiotika 1000 Kč a to nemluvím o ceně pohotovosti (ale jsem rád že pohotovost mají takže cenu této služby respektují 900kč )

  • Pavla Švejdová

Příjemní a vstřícní odborníci, kteří poradí a vyslechnou kdykoli. Nyní mi léčí kočku, a jelikož řeším problém prvně,mám x dotazů,které přicházejí postupně. A vždy na ne dostanu odpověď. …

  • Lukas Tomis

Nejhorší objednávkový systém co jsem zažil. Objednaný člověk na půl 5 se v půl 6 zeptá jak funguje objednávkový systém. A je mu bez omluvy s kyselým obličejem řečeno, že nijak ať čeká dál...

  • TJ G

Opravdová spokojenost. Personál je skvělý, soucitný a profesionální. Vždy jsme se setkali s velmi vlídným přístupem a vždy také dokázali pomoci našim zvířecím členům rodiny. Děkuji Vám.

  • Veronika „Rony_sama“ Tomková

Rychlé, stručné a vyléčili mi tam kočičku. Avšak babi davali stále falešné naděje a kocourek 9 let i naříkal ve spánku . S lehkymi věcmi bych tam sla, ale s vážnějšími vecmi ne. …

  • CALOsh

Dnes jsme byli s naší 2 měsíční fenečkou na první prohlídce a vše bylo úžasné. Všechen personál byl milý a velmi ochotný. Prostředí opravdu krásné. Určitě budeme navštěvovat i nadále.

  • Ki Wi

Mohu doporučit! Skvělé se mi postarali o mého pejska. Paní doktorka Nejezová milá, vstřícná, všechno vysvětlila, ukázala. Komunikace dobrá. A pejsek je taky v pořádku, což je hlavní.

  • Hana Brunová

Byli jsme objednáni na 13.1.2021 v 8:00 hodin s naším pejskem Buddym na pravidelné očkování. Vše proběhlo rychle a k naší spokojenosti. Doporučuji se předem objednat,ušetříte si čas.

  • Veronika Zajoncová

Děkuji Paní doktorce Nejezové a celému týmu VetCentra za skvělý přístup k naší fence která musela podstoupit operaci slinné žlázy tuto kliniku mohu doporučit a budu všude chválit.

  • Marta Hluchníková

Mohu jen vřelé doporučit. Potřebovali jsme akutně ošetřit naše psa v neděli podvečer. Nikde nás nevzali jen tady i když nejsme jejich klienti. Byli moc hodní ochotní a vstřícní

  • Luc Mar

Za mě špičková klinika, přístup všech lékařů i sester je perfektní, lidský jak k majitelům tak ke zvířatkům. Akutní případy berou bez váhání a to se všude nevidí. …

  • KingboyCZ

Králíčci- jestli máte rádi svého králičího mazlíčka, nikdy nenavštěvujte tuto ordinaci, o králících zde neví nic a ten náš na to doplatil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! … Další

  • Jana

Moc moc děkuji úžasný přístup ke zvířatkům i k lidem super péče a jde vidět že jim záleží na zvířecích pacientech opravdu velké Děkuji paní veterinářce MVDr.Kašíkové. …

  • Gabriela gabi

Od slečny na recepci po paní doktorku Nejezovou, lidský, empatický přístup. Objednání do druhého dne, zájem o pejska, vysvětlení diagnózy, milá komunikace.

  • Petra Bailová

Velmi vstřícný, milý, citlivý a profesionální přístup, především paní doktorky Ruskové. Děkujeme za veškerou péči o naši fenku Kairu. ♥️ …

  • Lenka Chabadova

Špičkový přístup i ošetření jak od paní doktorky Ruskové, která mi v březnu odoperovala pejska,tak od paní doktorky Denerové. Moc vám děkuji❤

  • Pavel Domitra

Příjemné vystupování,vyschlé vyřízení a profesionalni přístup. Že vším poradi a řeknou vždy nejlepší postup léčby na pejsky a jiné miláčky.

  • Michaela Miška Menšíková

Velice příjemná veterinární klinika. Se vším poradí. Byli jsme s kocourkem u doktorky Brůnové, která měla skvělý přístup. Doporučujeme.

  • Jana Lindovská

Jedna z nejlepších veterinárních klinik v Ostravě. Jako plus beru to, že mají otevřeno i o víkendu v dopoledních hodinách.

  • Martin Kulveit

Skvělý přístup a péče od celého týmu. Obzvlášť chceme poděkovat paní doktorce Brůnové, která moc pomohla našemu kocourovi.

  • Ivanka Kotalova

Už tam chodíme dlouho máme dva pejsky a jsme velice spokojeni příjemní lékaři a je skvělé že se můžete předem objednat

  • Jan Vysocký

Profesionální péče o Vaše mazlíčky. Je to opravdu jako psí nemocnice. Jsou zde opravdu odborníci ve svém oboru …

  • Hynek Váňa

Děkuji za přístup i když jsme nebyli objednání, vzali nás rychle a pacient Alvin se bude mít zase lépe …

  • Daniela Bystronova

Musíme hrozně moc poděkovat za pomoc, ochotu a veškeré informace kolem stavu naší silné psí holčičky, Děkujeme❤

  • Zdeněk Hodulík

Měli by se postarat o přístupu do ordinace. Parkoviště sice očištěné ale chodník do Ordinace není vůbec ošetřen

  • Petra Burešová

Úžasný přístup. Vždy dokáží poradit, vyřešit, i přes telefon ve 4 ráno, když byla nouze. Maximální spokojenost

  • Michaela Ptáková

Velmi pěkný přístup jak paní doktorky, tak sestřičky k fence i ke mě. S vyšetřením a péči jsem moc spokojená.

  • Erik Peter

Skvělá zkušenost. Od recepce,čistoty ordinace,paní doktorku až po zákrok. Milí,ochotní a profi. 5 hvězd.

  • Šárka Vichnarová

Celou dobu co máme čtyřnohého kamaráda chodíme s ním na toto Vetcentrum a jsme spokojni již 14 let.

  • Veronika Gregorova

Jsem velmi spokojená s přístupem paní doktorky,velmi milá a příjemná spolu i se sestřičkou ❤

  • Radomír Beníšek

Jedinečný přístup při zákroku ve sváteční den v pohotovostních hodinách. Mohu jen chválit.

  • filip kočí

Velice příjemný a ochotný personál. Cenově dostupné. Příjemná zkušenost. Určitě doporučuji

  • Tereza Borečková

O našeho pejska se pěkně postarali, nabídli okamžitou pomoc a byli velice vstřícní.

  • Zdenek Dvořàk

Děkuji za operaci a léčení mého pejska Jessy kterỷ byl vážně pokousán rotveilerkou.

  • Pavel Janšta

naše Hašlerka spokojená, my také......perfekt přístup personálu,, skvělé jako vždy

  • Květoslava Koselková

Jsou tam velice příjemní a citliví, ale my jsme odcházeli smutní a nešťastní

  • Petr Follner

Profi přístup, zachránili nám pejska, když předešlý Dr. si už nevěděl rady.

  • Kateřina Tešnarová

Chodíme zde s pejsky a spokojenost. Když se objednáte, nečekáte dlouho.

  • Roman Michalík

Skvělý a profesionální přístup. Morče je už opět veselé. …

  • Marie Bartošková

Skvělý personál ... Úžasná paní doktorka Nejezová... …

  • Veronika Filipová

Přjemný personál. Ochota pomoci. Objednávkový systém …

  • Ludmila Pavelková

Super služby. Ochotná paní doktorka a moc hodná na zvířátka.

  • Pepe Jogi

Skvělý přístup sester a doktorů/ek. Odborníci na svém místě.

  • Pajamasik Masinek

Skvělý přístup.Velice příjemný personál.Vřele doporučuji!

  • Barča Sýkorová

Velice příjemná sestřička na recepci i paní doktorka :)

  • Kamila Snitila

Krásný přístup všech lékařů a pomocníků ke zvířatům

  • Matej Kučera

I náš pes jsem rád chodí úžasný přístup …

  • Terka B

Zatím nám vždy pomohli s naší čivavkou …

  • Lucie Hruskova

Vynikající doktoři,škoda jen malé čekárny

Similar places

VETPARK Ostrava s.r.o. - veterinární klinika

629 reviews

Budečská 1938, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Česko

Veterinary Ambulance - DVM. Merta Zbyněk

493 reviews

Krakovská 30, 700 30 Ostrava-jih-Hrabůvka, Czechia

Nytra Jan MVDr. - Veterinární klinika Ostrava

431 reviews

Ukrajinská 1536/28, 708 00 Ostrava 8, Česko

Veterinární klinika Vítkovice s.r.o.

323 reviews

Na Obvodu 1104/51, 703 00 Ostrava 3, Czechia

Saviola Richard DVM.

316 reviews

28. října 1509/122, 702 00 Moravská Ostrava, Czechia

Veterinární ordinace Mertová Jana MVDr.

213 reviews

29. dubna 247/9, 700 30 Ostrava-jih, Czechia

MVDr. Roman Zedek

166 reviews

Psohlavců 656, 721 00 Ostrava 21, Czechia

MVDr. Lubomír Košťál

146 reviews

Milana Fialy 4, 700 30 Ostrava-jih-Dubina, Czechia

Veterinary medicine MVDr. Petr Stankoci Ostrava - Hrabůvka

114 reviews

Horní 884/12, 700 30 Ostrava-jih-Hrabůvka, Czechia

MVDr. Oldřich Barvenčík

100 reviews

Na Mýtě 1556, 700 30 Ostrava-jih, Czechia