WOK! Asian Streetfood

845 reviews

Vredenburg 25, 3511 BB Utrecht, Netherlands

wokbywoktogo.com

+31638387098

About

WOK! Asian Streetfood is a Asian restaurant located at Vredenburg 25, 3511 BB Utrecht, Netherlands. It has received 845 reviews with an average rating of 4.3 stars.

Photos

Hours

Monday11:45AM-10PM
Tuesday11:45AM-10PM
Wednesday11:45AM-10PM
Thursday11:45AM-9:30PM
Friday11:45AM-9:30PM
Saturday11:45AM-9:30PM
Sunday11:45AM-9:30PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of WOK! Asian Streetfood: Vredenburg 25, 3511 BB Utrecht, Netherlands

  • WOK! Asian Streetfood has 4.3 stars from 845 reviews

  • Asian restaurant

  • "Geweldig restaurant, eten is super, de bediening ook"

    "Vogens website is restaurant open"

    "Prachtige Asian style zaak in het centrum"

    "Een Omelet Ramen, 4 chicken dumplings"

    "Ik heb hier in totaal drie keer gegeten; twee keer voor de lunch en eenmaal voor het avondeten"

Reviews

  • Menevse

Geweldig restaurant, eten is super, de bediening ook. Ik kom hier keer op keer langs, de katsu chicken curry is mijn favoriet. (En gyoza). Ze hebben een grote variatie aan gerechten, je bord word ook goed gevuld. Daarnaast is een gedeelte van bet menu halal (eend niet en varken natuurlijk) per gerecht word aangegeven of deze halal is of niet, erg fijn. Het drinken, met name de mocktails, zijn echt een aanrader. (Ik vind de aardbei mocktail erg lekker.) Je kunt de koks zien vanaf je tafel, ik vind dit persoonlijk een enorme pluspunt. Daarnaast is het ook super gaaf om te zien hoe het achter de schermen eraan toe gaat. Het personeel is heel vriendelijk. Ze hebben een schoon toilet. Wanneer je naar het toilet loopt heb je een mooie beschilderde muur met een schommel, ideaal voor foto's. Daarnaast is er ook een grote muur spiegel aanwezig bij de uitgang van het toilet. Het is in de buurt van Utrecht centraal, zo'n 10 minuten lopen. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het interieur is mooi en alles is hygiënisch. Met mooi weer kun je ook buiten zitten! Ik raad dit restaurant aan voor lunch en diner, voor zowel in je eentje als met familie. Het kan in het weekend of vrijdag avond wel druk zijn, dan is het verstandig om te reserveren zodat je in elk geval een tafel hebt! Zeker het proberen waard! (Edit, ik kwam er zojuist achter dat de menu kaarten veranderd zijn. Er zijn geen gerechten meer die varkensvlees bevatten, eend is er nog wel. Helaas vind ik de menu kaarten nu onduidelijk, omdat er niet per gerecht een tekentje is met halal. Vorige keer was de eend namelijk niet halal en nu staat nergens meer het tekentje. Dit kan erg verwarrend zijn!)
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Ramen, Hong Kong Mix, Peking Duck, Crispy Chicken Curry, Vegan Gyoza en Springrolls N Sesame Salad
Vegetarische menuopties
Veel vegetarische opties onder de gerechten.
Speciale dieetwensen
Er worden veel halal opties aangeboden.

  • Tina

Vogens website is restaurant open. Om 16.00 werden we weggestuurd omdat ze nog aan het voorbereiden waren. Om 16.45 mochten we terugkomen. Om 16.35 verzocht om buiten te wachten. Uiteindelijk binnen. Vroeg vriendelijk hoe het kan dat ze volgens info open zijn maar we niet terecht konden. Mijn vraag werd blijkbaar niet op prijs gesteld want op een arrogante onrespectvolle manier kreeg ik te horen dat er niet genoeg personeel was. Toen ik aangaf de toon onplezierig te vinden werd Mw de manager nog onplezieriger. Wellicht stress. Omdat mijn zoon honger had en graag wilde eten aan tafel gaan zitten. Drinken besteld. Na 25 minuten nog steeds geen drank (wraak?). Antwoord van wel vriendelijk personeelslid: de barman is ziek. Eten besteld. Dat was er binnen 5 minuten. Duidelijk opgewarmd. Gelukkig vonden de kinderen het lekker. Na het eten kwam dan ook eindelijk ons drinken. Kortom: de zo beschreven Aziatische vriendelijkheid was ver te zoeken. Althans bij degene die blijkbaar vandaag de ‘leiding’ had. Mij zien ze er niet meer en ik zal het ook niet aanbevelen. Hoop dat degene dit leest en haar voordeel ermee doet.
Eten: 2
Service: 1
Sfeer: 2

  • D P

Prachtige Asian style zaak in het centrum. Prima te bereiken met het OV. Interieur super mooi. Fijne plekjes om te zitten, aan tafel of soort van lounge hoek naar keuze, helemaal vooraan bij het raam met uitzicht op de Lange Viesstraat of helemaal achterin met uitzicht op de keuken. Hele mooie "open" keuken (achter glazen wand). Bediening was helaas matig tijdens mijn bezoek, kan niet zeggen of dat altijd zo is natuurlijk, maar dat was het enige mijn punt, wel belangrijk vind ik. Eten was echt top, heerlijk bereid en prima gepresenteerd.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 5
Service: 3
Sfeer: 5
Speciale dieetwensen? Geen probleem!
Vegetarisch
Aanbeveling voor vegetariërs
Aanrader
Vegetarische opties
Vegetarisch menu of menugedeelte
Opties voor parkeren
Betaalde parkeergarage en Geen parkeerruimte beschikbaar
Parkeren
Parkeren in de buurt in parkeergarage Paardenveld. Beste is met het OV, stopt bijna voor de deur.
Kindvriendelijkheid
Prima voor kinderen om mee te gaan.

  • Marcel van der Mark

Een Omelet Ramen, 4 chicken dumplings. Volgens het menu was het Miso soup op basis van kippen bouillon met gestoomde groenten. De noodles ( te veel) waren overgaar, de soep had kraak nog smaak en gestoomde groentes op 1 verouderde sugarsnap na, en wat stukjes paddestoel en een paar stukjes rode peper en bosui, ontbraken. De dumplings waren verbrand aan 1 kant. Na dit gemeld te hebben kreeg ik mijn drankje gratis. Overigens, de keukenvloer was ronduit vies net als de aanrecht waar het eten geplaatst werd. Bij het melden aan het personeel kreeg ik een bezorgde blik richting de keuken. Er is nog wat werk nodig om dit op te lossen. Voorlopig niet voor herhaling vatbaar. Twee sterren omdat het personeel dit waarschijnlijk ook beseft. ( helaas geen foto gemaakt)
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 1
Service: 3
Sfeer: 3

  • Minoe tje

Ik heb hier in totaal drie keer gegeten; twee keer voor de lunch en eenmaal voor het avondeten. De eerste lunch was voor mij 4 uit 5 sterren: het eten en drinken was top, alleen de tornado garnalennoodles waren bijna lauw en het was heel vettig De tweede lunch 3 uit 5 sterren: een grote kom met kippensoep en bijgerechtjes, maar de soep was heel flauw, zat weinig smaak aan en dat voor een behoorlijke kom. Het diner was 3 uit 5 sterren: prima prijs betaald voor 2 combomenu's, maar de tikka masala leek net een kruidenzakje teveel te hebben. De beef was lekker maar de groente eromheen was helemaal niet goed meegenomen in de saus waardoor die smakeloos bleven. De ijsthee vind ik altijd wel lekker, wel heel zoet dus ik snap het als mensen zeggen dat deze wat minder zoet mag. Personeel voor de rest top! Geen opmerkingen over. Ik denk dat het beter kan, als er wat aanpassingen gemaakt worden.

  • Jeroen Theeuwen

Lekker eten in een modern ingericht restaurant. Niet heel veel keuze op de menukaart, maar het is voor zover wij hebben geproefd lekker. De kleine ‘bijgerechten’ zijn wel behoorlijk prijzig voor wat je krijgt. Bestellen gaat in principe via een QR code met je telefoon. Bediening is vriendelijk en snel. Sanitair was erg schoon en voor wie dat belangrijk vind: er is een genderneutraal toilet. Al met al een aanrader!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Peking Duck en Vegan Gyoza

  • Sylvester Shair-Ali

Een waar juweeltje in Utrecht. Dit is de plek waar je werkelijk kennis maakt met streetfood maar dan wel in een restaurant. Restaurant is mooi ingedeeld en ingericht je waant je voor het moment in Azië. Prijs-kwaliteit is uitstekend (vullend) Persoon vriendelijk en bekwaam Daarbij behouden ze zich heel netjes aan de regels. Mensen als je in Utrecht bent, je bezoek waard. Ontwikkelpunt: prijs van de drankjes Het restaurant is voor gender neutrale mensen een aanwinst zij leveren een bijdrage hieraan.

  • Dries Van Eenoo

Leuke ongedwongen sfeer. Wij hadden een plaatsje naast de open keuken, de kindjes vonden het leuk om de chefs in actie te zien. Heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. Als we in Utrecht zijn komen we zeker terug!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Gepeperde Biefstuk Punten, Pad Thai, Chicken Katsu Curry, Springrolls N Sesame Salad en Pad Thai Noodles

  • Anthonio Reaction

Wij hebben hier met twee personen gegeten. De zaak is erg leuk ingericht en trekt je als bezoeker echt aan. Het personeel is vriendelijk, er is sprake van vlotte service. Daarnaast was het eten ook erg lekker, we hebben ervan genoten. Over het algeheel misten wij toch een bepaalde service: het was handig om zelf je eten te bestellen, maar om vervolgens zelf alles op te halen en af te ruimen deed ons niet helemaal begrijpen waarom er dan personeel rondloopt.

  • Chang van 't Klooster

Gezellige restaurant midden in het centrum. Eten bestellen via de qr code, dus kan rustig bekijken wat je wil. Personeel is erg vriendelijk en helpt ook graag als je er niet uitkomt. Eten smaakt niet alleen goed, maar ziet er ook goed uit. Lekkere thee en bijzondere ijsthee. Parkeren kan in garage La Vie of Paardenveld. Bushalte voor de deur.
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 4
Service: 5
Sfeer: 5

  • Noëlla Dilber

Wij hebben hier diner gegeten en het was erg lekker. Bestellen gaat via QR code en daarna wordt het eten naar je toe gebracht. Porties waren redelijk en meer dan genoeg. Personeel is vriendelijk en je kan de keuken in kijken doormiddel van een glazen box. Voor de prijs kwaliteit verhouding raad ik dit restaurant zeker aan.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Anne Gideonse

We bestelden oa Kung Pao Chicken, Roasted Duck, Chickpea red curry. De Kung Pao King Chicken smaakte heel goed. De verse jasmijnthee werd zo kokend heet opgediend dat het lang duurde voordat het drinkbaar was. Er was uitstekend Japans bier verkrijgbaar: Kirin Ichiban. Al het bestelde werd vliegensvlug opgediend. De akoestiek was ook goed. En de bediening was attent en vriendelijk.

  • Karina Verheezen

Ze waren nog niet lang open, dus t was rustig. Het eten moest besteld worden via qr code, en t was echt snel klaar. De smaak van beide gerechten was erg lekker! Aanrader!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Chicken Katsu Curry en Vegan Gyoza

  • Michiel

Het eten was lekker en qua prijs is het zeker te doen. Enkel het personeel is iets minder te bereiken en bij binnenkomst werd ook niets uitgelegd wat de bedoeling was, dus dat was ietsje minder.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 40-50
Eten: 5
Service: 3
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Pad Thai

  • O.

Hele leuke tent, mijn favoriete tent als ik kom in Utrecht. Stop ik er altijd voor hun lekkere moctails.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Gepeperde Biefstuk Punten en Iets Met Bami Lekker Hoor En Garnalen Lekker Hoor

  • Vincent Verhaak

Leuk concept maar eten helaas erg karig voor de prijs. Ik had noodles met garnalen besteld. Zat helaas maar vijf kleine garnalen in, twee kleine stukjes broccoli en een een paar stukjes paprika. En dat voor 17 euro
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 3
Service: 4
Sfeer: 4

  • Emeline Grave

Eten is zeker een aanrader. Soba deed me denken terug denken aan japan. Desert viel me tegen bevroren taartje. Home made ice tea was zo goed. Yuzu <3 Service systeem is oke. Sfeervolle inrichting. Spot verlichting niet zo gezellig. Al met al komen hier zeker terug.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20

  • Tess Klarenbeek

Geweldige plek om asian streetfood te ontdekken. Het eten is echt geweldig op smaak, de sfeer is super en de bediening is awesome. Het voelt als een authentieke keuken, maar ik ben nog nooit in Azië geweest. Zeker de moeite waard!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Yentl Grande

Heel lekker eten en zeer vriendelijk personeel. Personeel was erg behulpzaam met betrekking tot voedsel allergieën. Er is veel keus uit verschillende gerechten, waaronder ook vegetarisch en vegan. Het eten was erg lekker en de cocktails ook!
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 20-30

  • Rianne Bouman

Fijn restaurant om in te zitten. Complimenten naar de chef(s)! Gerechten waren erg lekker. Het is goed betaalbaar voor een diner voor twee. Serveer volgorde was iets rommelig, zo moest ik iets langer wachten op mijn hoofdgerecht en konden we niet tegelijk eten. Dessert had iets vertraging maar was gelukkig nog niet gesmolten ;)

  • Ans de Nijs

Snelle service en eten is ook snel bereid. Voor een betaalbare prijs redelijk Aziatisch eten. Het eten is misschien wel van tevoren bereid zoals bij de andere Wok to Go bedrijven, maar hier kan je wel rustig zitten en de aankleding van het restaurant ziet er goed uit. Heel sfeervol en bovendien was het eten ook gewoon lekker.

  • Rowen Dekkers

Lekker eten met relatief snelle service. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik zou er zeker terug gaan. Enige reden dat het geen 5 sterren is, was omdat het eten soms wat lang kon duren.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40

  • Kokkai.Customs 61

Personeel is altijd super vriendelijk hier. Snelle service, lekker eten en halal. Wat wil je nog meer?
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 20-30
Eten: 4
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten

  • Frank Sterkens

Prachtig restaurant met fantastische hulpvaardige bediening. Zeker de bestellingen kun je zelf aan tafel met je mobiel doen door een OCR code te scannen. Het eten is echt een aanrader!!! Ook de toiletten zijn schoon en ze hebben zelfs een genderneutrale toilet!!!

  • A. K.

Ik heb afgelopen zaterdag hier gegeten met mijn gezin. Eten duurde niet lang voor het op tafel kwam. Helaas was het echt totaal niet naar verwachting, smaakte het vlees alsof het meerdere malen opgewarmd was met heel wat komijn erover heen. … Meer

  • Wouter

Lekker eten en een plek waar je vrij vlot wat kunt eten. Handig systeem met bestellen via QR code én via personeel, net wat je wil. Wel erg jammer dat ze de combi-menu's afgeschaft hebben, waardoor je de gerechtjes en bijgerechten los moet … Meer

  • Brenda Megens

Snel, kundig en aardig personeel. Gezellige sfeer. Lekker eten.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 10-20
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5
Aanbevolen gerechten
Pad Thai

  • Ayorey 013

WOK! Asian Streetfood had verrassend genoeg volop plek, en dat voor een zondag 23-7-2023!! Hierdoor konden we lekker dineren in alle rust. Alles werd goed uitgelegd en wij vonden het zelfbestelsysteem juist fijn: lekker op je gemak de … Meer

  • Laureen ‘LauReenDje’ Malawauw

We zijn er vroeg in de middag dus het is rustig. Superlieve bediening. We hadden lunchdeal eten incl. Ice tea. Het geld meer dan waard. Het eten kwam snel. Superlekker. De chefs in de keuken dragen mondkapjes. Zie je ook niet veel. Aanrader

  • Mark Tamsma

Wat een prachtige zaak. Concept is bedacht door de oprichter van Wok To Go. Tja, dan verwacht je een typisch fastservice-achtige ambiance. Maar niets is minder waar. Een uitstraling van een luxe restaurant met fastservice prijzen en … Meer

  • BB I

Eten is goed, sfeer is gezellig. Mooi en modern ingericht. Het eten is fusion van verschillende aziatische keuken. Prijs is meer dan schappelijk.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Diner
Prijs per persoon
€ 30-40

  • Frank Noorlander

Erg fijne ambiance, geweldig personeel met dienstverlenende service. En een erg smaakvolle kaart. Probeer elke keer wat anders van de kaart. Van soft tot erg pittig. Zeer een aanrader om er als groep te eten. Tot een volgende ronde..

  • Peter-Paul Didde

Mooi en schoon restaurant. Prima eten voor een goede prijs. Behoorlijke porties. Vriendelijk personeel.
Service
Ter plaatse eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 10-20
Aanbevolen gerechten
Pad Thai

  • Erwin Qazi

Dit vind ik een fijne plek om even uit de drukte te stappen met mijn meiden. De bestellingen gaan lekker vlot, leuke drankjes en de wc's zijn echt ruim en schoon. Pas wel op, want je bestelt al snel een aardige rekening bij elkaar ;)

  • Saïd el Khouani

Het eten is heerlijk, betaalbaar en alle opties zijn halal volgens het personeel. Er zijn verder voldoende vegetarische opties, de bediening is ongelofelijk snel en de sfeer is trendy en casual. Zeker een aanrader! Meer

  • Nanushka Maria

Bestel via app snelle bediening lekker eten
Soort maaltijd
Lunch
Prijs per persoon
€ 30-40
Eten: 4
Service: 4
Sfeer: 4
Aanbevolen gerechten
Pad Thai en Chicken Katsu Curry

  • Joeri Jungschlager

Prima tent, leuk concept voldoende Vegan opties. Kom er graag. Zeker het idee om gerechten uit te wisselen is tof en het smaakt zeer goed. Daarbij een goeie cocktail kaart en verse ijsthee.

  • Hardy Damen

Eten is lekker. Het zelf bestel systeem haalt een beetje de ervaring omlaag als er maar drie tafels zijn tijdens de lunch als er wel twee medewerkers in de bediening lopen. Meer

  • Yuno Gasai

De fried rice suri is erg lekker. Maar er moet bij de sambal bij de pick up een waarschuwing staan dat het extreem pittig is. Ik type dit met tranen in mijn ogen. Meer

  • Nela Morees

Leuk restaurant, vlotte bediening. Bestellen via QR-code, super handig. Heerlijk gegeten en ook de home made icetea is een aanrader! We komen snel weer een keer eten

  • Jelle de Groot

Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bediening. Groot menu met veel keuze’s. Al het eten wordt vers bereid. Aanrader voor lunch & diner!

  • M.

Bediening: top! Zitplaatsen super, eten kwam supersnel. Bestellen gaat dmv qr code erg handig en eten was lekker. … Meer

  • Roy Methorst

Gekozen voor een combo deal, ideaal vóór sharing food! Lekker eten voor een schappelijke prijs. Vriendelijk personeel!

  • Patrick Somai

Wat een leuk restaurant! Goed eten, ruime keuze, fijne bediening!
Eten: 5
Service: 5
Sfeer: 5

  • Ricardo

Ho...ly....sh...... wat is het lekker hier! Bedankt voor de service. Jullie zijn top en het eten is enorm lekker!

  • Annika v

Erg lekker gegeten. Goede menukaart voor een goedkope prijs. Aardig personeel. Ik zou er nog een keer heen gaan.

  • Sammy From the Block

Voor de eerste keer hier gegeten. Top concept! Heerlijk! Wij komen hier zeker vaker terug.
Service…
Meer

  • Hertgaming

Er js plek voor 2 personen, maar er is personeel te kort dus dan kan het niet.
Eten: 1…
Meer

  • Sanella

Heerlijk gegeten, en niet duur heb voor 15,- lunch gegeten en zat daarna super vol.

  • Yvonne Zweers

Heerlijk gegeten tegen een schappelijke prijs. Snelle en vriendelijke bediening.