Watson & Volts

31 reviews

David Tenierslaan 5, 9051 Gent, Belgium

www.watsonvolts.be

+3292799996

About

Watson & Volts is a Electrician located at David Tenierslaan 5, 9051 Gent, Belgium. It has received 31 reviews with an average rating of 4.9 stars.

Photos

Hours

Monday7:30AM-7PM
Tuesday7:30AM-7PM
Wednesday7:30AM-7PM
Thursday7:30AM-12PM
FridayClosed
Saturday7:30AM-7PM
Sunday7:30AM-7PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Watson & Volts: David Tenierslaan 5, 9051 Gent, Belgium

  • Watson & Volts has 4.9 stars from 31 reviews

  • Electrician

  • "Super tevreden van deze jongens! Ik heb het ze niet gemakkelijk gemaakt, de jongens wat Watson & Volts"

    "Wij zijn na vele gesprekken met verschillende firma's via een online zoektocht bij Watson & Volts terechtgekomen"

    "Via Google toevallig op de website uitgekomen, een eerste mail, een eerste telefoontje, een eerste afspraak"

    "Wij zijn erg tevreden over Watson & Volts"

    "Onze samenwerking met Olivier is zeer vlot verlopen"

Reviews

  • Julie D'hondt

Super tevreden van deze jongens! Ik heb het ze niet gemakkelijk gemaakt, de jongens wat Watson & Volts. Ik heb ze gebeld ivm met mijn totaalrenovatie van mijn eerste woning, en met totaalrenovatie bedoel ik echt alles er uit. In eerste instantie zijn ze na het overeenkomen van de offerte, ervoor komen zorgen dat ik elektriciteit had tijdens de werken. Alvorens een offerte op te maken, zijn ze grondig komen kijken en hebben ze naar mijn volledige plan aandachtig geluisterd, om vervolgens een plan op te stellen. Olivier heeft me zijn inzichten ivm met de belichting + lichtstudie en de zaken die ik vergeten was of de 100 stopcontacten die ik teveel wou zetten, doen structureren in mijn hoofd met de juiste uitleg. Ik was zelf best geïnteresseerd in hoe alles verbonden was, de circuits etc en het was voor hen geen enkele moeite om een leek zoals ik ondertussen nog wat te onderwijzen (wat ik fantastisch vond). Ik heb hun planning en werkwijze best in de war gestuurd tijdens het proces, wegens de volgorde van verbouwen niet altijd optimaal was voor hun werk, maar hier hebben ze zich moeiteloos aan aangepast. Ze zijn gevolgd op mijn tempo van de verbouwingen, ook als dit wou zeggen dat ze moesten herplannen door het feit dat ik plots besliste dat ik de benedenverdieping al wou plakken (omdat ik er niet over nagedacht had dat plakwerk moet drogen alvorens ze kunnen opbouwen ;p of omdat ik de gyproc al geplaatst had zonder erover na te denken dat ze daar nog achter moesten zijn) Ook nadat ze geweest waren of tussendoor waren ze steeds bereikbaar om te helpen, of om nog extra's toe te voegen die ik in eerste instantie vergeten was. Ook telefonisch wat extra hulp verschaffen, toen ik mijn inductie kookvuur wou aansluiten bvb, was voor hen een evidentie. Kortom: Mijn ervaring is super positief! Watson & volts is uiterst flexibel en professioneel, prijs kwaliteit heel mooi in verhouding, het was heel eenvoudig om contact te hebben en de planning te regelen en hun jarenlange ervaring heeft me veel onnodige kosten bespaard. Indien ik nog eens verbouw, zijn ze de eerste die ik bel! (de foto's betreffen het Work in Progress, gewoon om je een idee te geven van de omvang van het project, dit zijn nog geen foto's van de volledig afgewerkte fase )

  • Gerry Van Riet

Wij zijn na vele gesprekken met verschillende firma's via een online zoektocht bij Watson & Volts terechtgekomen. Via de telefoon gaf Olivier al een goede indruk, er werd geluisterd naar onze situatie en wensen en reeds meegedacht. Nog meer werd duidelijk bij een bezoek aan de showroom. Watson & Volts was de eerste firma die een flexibele oplossing kon bieden die onze bestaande KNX installatie kon omzetten zonder alle schakelaars te moeten vervangen. Olivier slaagde er ook quasi feilloos in de bediening van garagepoorten, camera en screens in te stellen waardoor onze domotica installatie voor ons enorm aan waarde heeft gewonnen. Het gemak dat de eindgebruiker veel zelf kan in- en afstellen is zeker een troef. Met dank aan de support van Olivier die altijd zeer goed te bereiken is.

  • Koen Vandensteen

Via Google toevallig op de website uitgekomen, een eerste mail, een eerste telefoontje, een eerste afspraak. Eerste afspraak in de showroom/atelier/magazijn, "I was blown a way". Op basis van ons nieuwbouwplan was er reeds een volledig plan/voorstel uitgewerkt met enkele duidelijke, transparante offertes en zelf enkele A0-plannen. Een eerlijke uitleg/babbel van A-Z over offertes, materialen, mogelijkheden, bestellen van materialen,..... Ik had direct in het snuitje, dit was een firma met structuur op alle vlak, ambitie, goesting en drive. Dus.... Zijn we 2 fasen verder in uitvoering en alles is piccobelo verlopen, op naar de afwerking en nadien nog de tuin. Olivier en team, bedankt!

  • Puzzle Escape Rooms

Wij zijn erg tevreden over Watson & Volts. De communicatie met Olivier verliep erg vlot en ze komen beloftes na. Bij eventueel onverwachte wendingen, zorgt hij zelf voor een evenwaardig alternatief. Ze zijn enorm flexibel waardoor het voor ons aangenamer werken was. Tijdens het proces kregen we nog nieuwe ideeën die eerder niet afgesproken waren en Watson & Volts maakte hier geen probleem van en vatte de koe bij de horens. Van begin tot het einde voelden we de passie voor hun vak en een enorme gedrevenheid. We raden dit bedrijf ten volste aan voor degene die duidelijkheid en vertrouwen zoeken voor de installatie en het meedenken omtrent alles van domotica. Doe zo voort!

  • alain degrijse

Onze samenwerking met Olivier is zeer vlot verlopen. Hij heeft het totaalproject van mijn zaak Gloriëtte helemaal aangepakt. Van elk draadje tot het installeren van het domoticasysteem. Ook is Olivier steeds bereikbaar bij een vraagje of voor extra opdracht. Vakkennis? - absoluut Meedenken met ons bedrijf om een probleem op correcte manier aan te pakken? - zeker weten! Het is een echte aanrader om met Watson&Volts samen te werken voor al je elektriciteitswerken.

  • Maarten Vandenbroucke

We worked with Watsons & Volts for the entire electrical and domotica installation in the renovation of an old landhouse. Very pleased with the collaboration. From the start we were advised and counselled in how to approach the project. Though the execution and followup. To the final delivery and programming. Very pleased! Can definitely recommend.

  • Janne Verstraete

Eerste samenwerking. Complexe werf waar steeds oplossingsgericht gedacht werd. We mogen fier zijn op het resultaat en dit is zeker ook te danken aan jullie als aannemer die bereikbaar en correct waren tijdens het proces; van ontwerp over offerte tot uitvoering. Een partner voor WeWantMore waar we graag nog eens een project mee realiseren!

  • Tim Eggermont

Heel goede ervaring, van eerste kennismaking tot installatie en oplevering. Heel gebruiksvriendelijk domoticasysteem, blij dat we Larnitech via Watson & Volts hebben leren kennen, wij hadden er (ondanks eerdere research) nog niet van gehoord maar zijn heel tevreden dat we hiervoor gekozen hebben.

  • Juliet de Pesseroey

Er was een heel goede en correcte afhandeling van de werken. Bij problemen had Olivier direct enkele alternatieven klaar om een juiste keuze te kunnen maken. Er werd mee nagedacht over de werken zodat het achteraf bijna beter was dan verwacht!

  • Chaplain plays

Een zeer goede firma om mee te werken. Watson & volts deed in onze nieuwbouw de volledige elektriciteit en Domotica. Alles werd grondig en professioneel gedaan. Niets was hen teveel en we maakten het niet gemakkelijk voor hen.

  • Annbartster

Heel correcte samenwerking. Goeie suggesties, mooie materialen. Kortom Top!!!! Domotica Top, en heel gebruiksvriendelijk. Alle medewerkers/installateurs heel professioneel en uitermate vriendelijk.

  • Jan Verhulst

Heel tevreden ! Project werd op tijd en binnen budget afgeleverd. Vooral het oog voor detail in de afwerking valt op. Er zijn er weinigen die het hen nadoen. Heel professioneel. Een aanrader !

  • Olivier Saverys

More than an electrician! Domotica, beveiliging zijn de diensten, eerlijkheid, opvolging en flexibel in denken en advies zijn de het handelsmerk van dit bedrijf! Only good things!

  • Shana Oyen

Mooie materialen en klantvriendelijkheid ten top. Deze mannen weten wat ze doen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hun diensten alleen maar aanbevelen!

  • Alexis Verschueren

Heel goede samenwerking, correct opvolging. Olivier denkt mee met de klant en brengt veel nieuwe ideeën aan om tot een totaalresultaat te komen.

  • Alexandre de Fooz

Heel persoonlijke en professionele aanpak van zaken! Weet waar ze mee bezig zijn en denken mee vanuit de klant. Zeker een aanrader ! …

  • Anne Dekeuckeleire

Wij zijn steeds heel tevreden over de door Olivier geleverde prestaties. Ook de nazorg is super! De snelle reactie op een probleem is top!

  • Ruth Christiaens

Watson & Volts: Mooie, duurzame materialen. Knappe afwerking. Een vriendelijke én professionele service. Warm aanbevolen!

  • Nele De Smet

Heel aangenaam verrast door de creatieve, duurzame oplossingen van Watson&Volt. Dit bedrijf denkt echt out of the box.

  • Michael van speybroeck

Ze denken mee met de klant, mijzelf, om een oplossing te bieden zonder in het extreme te eindigen, knap!

  • Jeroen De Wandel

Professionele aanpak en in-time delivery. Aangenaam verrast door het actief meedenken in een project.

  • Wim Hanssen

Perfecte service, professioneel, kwaliteit, Bij onverwachte zaken een snelle positieve oplossing.

  • Sebastien Cnockaert

Flexibel en denkt zowel bij ontwerp als uitvoering steeds mee met de klant!

  • Mitch van Bendegem

Top service aan een eerlijke prijs. Echt heel tevreden van deze firma!

  • sylvie daeseleire

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitstekende service na verkoop.

  • Fien Block
  • India Daskalides
  • Roderick Peters
  • Michel C

Similar places

Lumilec Elektricien Gent 24/7

70 reviews

Jef Crickstraat 4, 9040 Gent, Belgium

ElectroVolta

39 reviews

Peter Benoitlaan 171, 9050 Gent, Belgium

Elektrofix

18 reviews

Kaprijkestraat 1, 9000 Gent, Belgium

Bes-Elec

16 reviews

Peerstraat 172, 9000 Gent, België

Govert Elektricien

10 reviews

Rijsenbergstraat 83, 9000 Gent, België

MB-Elektriciteitswerken

8 reviews

Portugalstraat 22, 9000 Gent, Belgium

PVM elektriciteitswerken en epc certificaten

8 reviews

Gentstraat 45, 9041 Gent, Belgium

Gentse elektrieker/sanitair

7 reviews

Meulesteedsesteenweg 414, 9000 Gent, België

T.O.K.

7 reviews

Goudensterstraat 27, 9000 Gent, Belgium

Ysewyn / D.

6 reviews

Waterstraat 56, 9040 Gent, Belgium