Zmrzlinárium Café Centro

1484 reviews

Na Střelnici 37, 779 00 Olomouc 9, Czechia

www.zmrzlinarium.cz

+420774676675

About

Zmrzlinárium Café Centro is a Ice cream shop located at Na Střelnici 37, 779 00 Olomouc 9, Czechia. It has received 1484 reviews with an average rating of 4.7 stars.

Photos

Hours

Monday11AM-8PM
Tuesday11AM-8PM
Wednesday11AM-8PM
Thursday11AM-8PM
Friday10AM-8PM
Saturday10AM-8PM
Sunday11AM-8PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Zmrzlinárium Café Centro: Na Střelnici 37, 779 00 Olomouc 9, Czechia

  • Zmrzlinárium Café Centro has 4.7 stars from 1484 reviews

  • Ice cream shop

  • "Dnes jsme navštívili místní zmrzlinárium, o návštěvě tohoto místa byla rozhodnuto díky jeho názvů, čekali jsme že tam narazíme na něco zajímavého"

    "Zmrzlina vyborna, ale bohuzel obsluha v parku Flora nemile prekvapila"

    "Velké očekávání na základě recenzí a přišlo velké zklamání"

    "Dobrý den, Reaguji na Váš dotaz, byli jsme tam včera 4/7 okolo 13"

    "Hledali jsme kavárnu, kde se dělají poctivé poháry a tady jsme byli se ženou nadmíru spokojení"

Reviews

  • Jarek Nangl

Dnes jsme navštívili místní zmrzlinárium, o návštěvě tohoto místa byla rozhodnuto díky jeho názvů, čekali jsme že tam narazíme na něco zajímavého. Inu vydali jsme se tam a byli jsme velmi překvapeni, místo je to absolutně úžasný a prostředí je velmi krásné. Objednali jsme si do velkých kornoutků tři kopečky a šli se usadit a bašťili ( u nejasných názvu nám obsluha řekla já co chutná), za mne vyhrála moruše. Po zmrzlině jsme se rozhodli to spláchnout, Zulu cola a domácí limonáda, vše bylo jak má, jediné co bychom vytkli je zázvorová limonáda, zázvor byl tak na jemno nasekány že v klidu vletěl do brčka a pak rovnou do pusy a víme jak takovej zázvor za syrová chutná že . Celkově spokojenost a když zase někdy přijedeme do Olomouce, rádi zajdeme zase.

  • Alena Miková

Zmrzlina vyborna, ale bohuzel obsluha v parku Flora nemile prekvapila. Objednala jsem si a zaplatila kopecky do kelimku. Slecna mi zmrzlinu mile vydala, ale kdyz jsem se ji zeptala na lzicku, abych zmrzlinu z kelimku mohla snist, tak mi oznamila, ze lzicky nejsou. Tim pro ni byla situace vyresena a kdyz jsem se zeptala jak mam zmrzlinu snist, tak mi opet rekla, ze lzicky bohuzel nejsou. Vyprosila jsem si vidlicku o stanek vedle u mileho pana s palacinkami, ktery mi sdelil, ze nejsem zdaleka prvni kdo u neho shani pribor na zmrzlinu odvedle. Nevadi mi, ze na Flore dosly lzicky, ale to, ze obsluha ma uz pri objednavce upozornit zakaznika, ze by si radeji mel dat zmrzlinu do kornoutku.

  • Wone One

Velké očekávání na základě recenzí a přišlo velké zklamání. Zmatečné názvy zmrzlin (ku*va, co je fialová brambora, která chutnala jako sladké nic - bez chuti a zápachu), mango ve které byly bílé chloupky, čokoládová s čoko kuličkami, která by si chutí nezadala s levnou zmrzkou z Penny a jediná, co to zachránila byla jahodová z údajně 82% jahod. Čtyři kopečky s porcemi přesně do rozměru kleští, aby náhodou za 35,- zákazník, a co hůře dvě malé děti, nedostal příliš. 140,- Kč příště raději dát za nějaký vaničkový litr sorbetu a uděláme mnohem lépe než za čtyři kopečky něčeho, co vám radost neudělá.

  • Pavla Kalabova

Dobrý den, Reaguji na Váš dotaz, byli jsme tam včera 4/7 okolo 13.hodiny. Paní za pultem otrávená už od vstupu, nepříjemná. Dcerka chtěla dva druhy, řekla jsem, že je oba zaplatím jako celé, ale ať jí dá méně, že to stejném nesní - problém… Koupili jsme 5 zmrzlin a po zaplacení si uvědomili, že jsme zapomněli na kafe. Reakce “to jste nemohli říct rovnou”, me teda dost zaskočila… Edit: ta černovlasá to nebyla, právě ta druhá

  • Zdeněk An

Hledali jsme kavárnu, kde se dělají poctivé poháry a tady jsme byli se ženou nadmíru spokojení. Ceny adekvátní kvalitě a porcím. Měli jsme trochu dilema, jestli podnik navštívit, protože jsme viděli recenze na nepříjemnou obsluhu, nakonec jsme tomu dali šanci, protože bylo vidět, že vedení tento problém chce řešit, dle odpovědí na recenze. Nás obsluhovaly dvě usměvavé slečny, obě příjemné a pozorné. Rádi se tady vrátíme.

  • Austin Graff

Traveling to 20 European cities in 10 countries in 8 weeks, my six-year-old daughter is rating the ice cream in each city. She gave this place five out of five stars. They have mounds of gelato in all sorts of flavors from vanilla to raspberry. My daughter got vanilla in a big waffle cone with sprinkles. Service was great and they let you sample the gelato. There are booths to sit at and clean restrooms in the back.

  • Lukas Beran

Byly jsme zde s přítelkyní na doporučení, že zde dělají nejlepší zmrzlinu v Olomouci. A je to naprostá pravda. Výběr zmrzlin velmi dobrý, ceny sice docela vysoké. Ale ty zmrzliny jsou opravdu naprosto bezkonkurenční. Takhle dobrou zmrzlinu jsme nikdy neměli. Opravdu doporučujeme všem, kteří si chtějí dát výbornou zmrzlinu a nevadí jim si připlatit. Rozhodně jsme zde nebyli naposledy.

  • Michal Pick

Překvapila nás fronta až na chodník, ale pochopil jsem, že to je tady normální. Děvčata jsou milá a práce jim jde od ruky. Kromě, pro mě, naprosto nezajímavé a nevýrazné čokošky podivné barvy, byly všechny ostatní zmrzliny skvělé! Mango, citron, mozart i zmrzlinárium . Všude je čisto, dá se sedět uvnitř nebo venku. Místa byl, i přes neustálou frontu, dostatek.

  • Jarda „SDH Konice“ Š

Zmrzlina výborná, obsluha výborná, místo jak ve vnitř tak venku-výborná, parkování výborné. Jen chybí přehledný seznam aktuálních zmrzlin páč když si tam stoupne rodinka tak se nasádlí k pultu a těžko se dá vybrat zmrzlina. Pak je těžké se rozhodnout. Objednali jsme si sýrovou pizzu a těsto na mě moc tenké že se to nedá jíst rukou. Nedostali jsme ubrousky.

  • Tereza Horníčková

Zmrzka výborná, ale dnes jsme si poprvé sedli dovnitř i na kafe a hrůza. Lungo byla totální vodovka, očekávala bych porci espressa s vodou k dolití. A horká čokoláda totální propadák - s mužem jsme se shodli, že to byla chuť oslazeného mléka, a ne bílá horká čokoláda. Bohužel to mléku odpovídalo i konzistencí....

  • Josef Hornicek

Zmrzlina moc dobrá, velký výběr z mnoha druhů, trošku dražší ale vyplatí se. Ale to kafe a obsluha teda děs, konkrétně espresso je teda spíš slabě obarvená voda, miluji poctivé a silné kafe! U obsluhy bych čekal aspoň trošku úsměv a nee nafouklá jak balón, jde vidět jak práce "baví"

  • Adam Juruš

Asi nejlepší zmrzlina v Olomouckém kraji. Vlastně možná i republice. S chutí která mi okamžitě připomněla Florencii, nebo kterékoliv jiné italské město kde si, téměř každý prodejce zmrzliny cení svoji vlastní recepturu. Prostředí hezké a čisté příjemná a svižná obsluha. Kafe super.

  • Nikola Kazikova

Podnik šel dost dolů. Výběr zmrzlin docela dobrý, chuťově to taky není úplně špatný, ale porce je dost malá a zákusek nebyl chuťově dobrý. Nebyl dostatečně vychlazený a tak chuť nevynikne. O obsluze ani nemluvě, o úsměv by tam člověk nenarazil. Navíc pořád nejde platit kartou.

  • Zuzana Hučíková

obsluha mila a ochotna, zmrzliny moc dobre (nabidka kav, poharu - malo, zmrzlin, "domacich" nanuku a limonad a dalsich napoju) cena v porovnani s velikosti kopecku prijemna. aktuální cena obyč kopečku je 40kc. prostor cukrarny bohuzel maly. posezení vevnitř i venku.

  • Pete Lupton

Zmrzlina je opravda výborná a kopečky obrovské. Cena 25 Kč za kopeček je super. Dal jsem si ale pohár se 3 kopečky čokoládové, a ta chuť byla tak výrazná, že jsem po 2 kopečcích byl plný. Prostředí je útulné a obsluha milá, takže rozhodně doporučuji vyzkoušet :)

  • Adam Formánek

Vynikající zmrzlina. Velké porce, možná až moc. Pro ochutnání další příchutě se musím opět stavit, co rád udělám. Doporučuji!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Eva Kovářová

Nejlepší zmrzlina ve městě! ❤️ Jahoda, mango, vanilka, citronový cheesecake, eskymo… všechny, co jsem ochutnala, tak byly výborné. Obsluha vždy příjemná. (chodíme na Floru) Cena za obří kopeček v pořádku. Není co vytknout. 5/5

  • Tom J

Nice location next to the park near by downtown. Wide selection of ice cream/sorbets. Ice cream was very rich and full of flavors. Girls who served smiled at me ☺️ seating options inside and outside. Definitely family friendly establishment.

  • Jitka Náplavová

Velké zklamání! Cena 1 usmoleného kopečku 40 Kč! Tj. 1.69 euro. V porovnání např. z Bergamo, Miláno nesrovnatelně menší porce za tuto cenu. Kvalita horší od minulého roku.. kousky ledu! Za tuto cenu opravdu špatné.. …

  • Luke Grn

Nejlepší zmrzlina kterou jsem kdy jedl. Chorvatsko, Itálie kam se hrabou a máme ji za rohem. Doporučuji všem kteří tuhle úžasnou zmrzlinárnu neznají, opravdu každý kopeček stojí za každý halíř co za něj člověk zaplatí.

  • XXX YYY

Zmrzlina skvělá, navštívili jsme zmrzlinárium o velikonočním pondělí. Jediné, co hodnotím negativně, je přístup obsluhy. Měli jsme pocit, že je svojí přítomností otravujeme. Proto nemohu dát plný počet hvězd.

  • Jana Novotná

Výborná zmrzlina, chodíme v létě pravidelně - více využíváme stánek ve Smetanových sadech, který máme blíž.
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 5

  • Adéla

Jednoznačně nejlepší zmrzlina v Olomouci! Hezké prostředí a moc milá obsluha
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Marek Ruščák

Výborná až úžasná zmrzlina, v létě je to tu ale hrozně plné lidí a atmosféra tím dost trpí. Rozhodně nedoporučuji plánovat večeři do 2h po poháru …

  • PP Černí

Zmrzlina dobrá, ale celkově velké zklamání. Oproti minulému roku zmenšili porci a zdražili! Již několikátá zkušenost hodně malého kopečku za 40 Kč!

  • Pavla Majerová

Zmrzlina výborná, ale teda paní/slečna, co ji prodává je mega nepříjemná. Sem už raději nikdy, nepříjemná obsluha mne vždy bezpečně odradí…

  • Lukáš Hudeček

Výborná zmrzlina. Úplně jiný přístup než v nákupních centrech a cukrárnách. Dávají pořádně kopečky zmrzliny a ne ořezané polokoule. …

  • Radim Beza

Stejný pocit jako část jiných návštěvníků. Skvělá zmrzlina, ale obsluha nepříjemná. Chodíme občas a vždy se jedná o jednu směnu.

  • Rudolf Kováč

Pro všechny, co milují zmrzlinu... Slyšte... Momentálně ÚPLNĚ NEJVÍC NEJLEPŠÍ ZMRZKA V OLOMOUCI... VELICE DOPORUČUJI...

  • Jana Petrů

Výborné zmrzliny, skvělá obsluha, parkování v.miste.Sezeni čisté klidné u kurtů čisté toalety.Vyborna káva. …

  • Marta Hamarová

Vynikající příchutě zmrzlin. S dětmi jsme vyzkoušeli všechny z nabídky a nejde říct, která byla nej. …

  • Natálie

Za mě osobně velmi dobrá zmrzlina a velký kopeček za 40 Kč, fajn venkovní i vnitřní posezení a velký výběr.

  • Zoltán Kollarovic

Menší kopečky, vyšší cena a i ta zmrzlina už mi nechutná tak moc. Další návštěvu vynecháme.

  • Ondřej Krejčíř

Nejlepší zmrzka široko daleko. Velká porce, skvělé chutě. Konečně možnost placení kartou.

  • Tomáš Jurčeka

Nejlepší a největší poháry, jaké jsme kdy měli, kdo ještě zde nebyl, o hodně přichází.

  • Marie Fabigova

Úžasná zmrzlina velké porce, skvěla obsluha a přijemné prostředi, přijdeme zase …

  • Petra Machálková

Výborná zmrzlina, už se těším až sem vezmu v létě svoji mladší sestru! …

  • Michal Šebestík

Úžasná zmrzlina, doporučuji, kdo se chystá do Olomouce se zde zastavit.

  • David Pawlas

Výborná zmrzlina, kousek od centra a parkování přímo před vchodem.

  • Helena Prosecka

Nejen vynikající zmrzka ,ale i usměvavý a příjemný personál.