MC Slotervaart

95 reviews

Louwesweg 6, 1066 EC Amsterdam, Netherlands

www.mcslotervaart.com

+31205129333

About

MC Slotervaart is a General hospital located at Louwesweg 6, 1066 EC Amsterdam, Netherlands. It has received 95 reviews with an average rating of 3.4 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of MC Slotervaart: Louwesweg 6, 1066 EC Amsterdam, Netherlands

  • MC Slotervaart has 3.4 stars from 95 reviews

  • General hospital

  • "DO NOT GO TO THE EMERGENCY ROOM IF YOU WANT A PROPER AND TRUSTWORTHY DIAGNOSE & TREATMENT!!! i was there after a bike accident saturday night with a swollen and horribly painful ankle"

    "Na een ongeval bij de Arena Amsterdam waarbij mijn zoon op zijn mond is gevallen waardoor zijn beugel helemaal krom was en in zijn tandvlees zat gedrukt met veel bloed en pijn als gevolg, kregen wij van ambulancemedewerkers advies om zo snel mogelijk een tandarts te laten kijken"

    "GEWELDIG ZIEKENHUIS !!! CIJFER DIKKE 10 !!! net terug op 10 januari nek operatie gehad TOP CHIRURG DRS DUARTE CONDE heeft mij geopereerd een dikke 10 voor haar en haar team er omheen"

    "Je brengt je moeder met een longontsteking erin en komt er door teveel geven zuurstof en niet laten afbouwen tot ze werd ontslagen van de afdeling LONGZIEKTEN zeer vergeetachtig(bijna dement aan het worden terug"

    "Medische een goed ziekenhuis maar de omgang van zowel verpleegkundige als directie ten opzichte van de patiënt is rond uit amateuristisch"

Reviews

  • Sarah ́Otte

DO NOT GO TO THE EMERGENCY ROOM IF YOU WANT A PROPER AND TRUSTWORTHY DIAGNOSE & TREATMENT!!! i was there after a bike accident saturday night with a swollen and horribly painful ankle. the doctor (who seemed to have all the time in the world) told me she "thinks it's not broken, but if it is they will call me again on monday after discussing it with other doctors"... this ofc already speaks for itself, but then she went on to just putting a soft bandage around it and telling me i could just walk home now- no crutches or anything. after i asked, doubtfully, if she thought it was okay to walk she said "yeah, maybe not that much tonight but from tomorrow on you should just walk normally." on sunday i woke with the most excruciating pain in my ankle, did an emergency visit to get some crutches because it was impossible to walk without jolting pain. today, monday morning, i get a call from the doctors there that they reviewed my x-rays together and it appears to be broken, so i need a cast and a lot of rest, definitely no walking. this is f-ed up and COMPLETELY inacceptable for a hospital, how can you give somebody such horrible and wrong advice?! p.s. as i found out now from others there have been multiple similar experiences, so this is not the exception

  • Rob delft

Na een ongeval bij de Arena Amsterdam waarbij mijn zoon op zijn mond is gevallen waardoor zijn beugel helemaal krom was en in zijn tandvlees zat gedrukt met veel bloed en pijn als gevolg, kregen wij van ambulancemedewerkers advies om zo snel mogelijk een tandarts te laten kijken. Na contact met het tandartsbemiddelingsburo waarbij we eerst verkeerde telefoonnummers kregen, werden we doorverwezen naar de eerste hulp van het Slotervaart ziekenhuis afdeling mondzorg. Eenmaal daar beland met een taxi (40 Euro) vertelt men doodleuk dat ik maar naar het ziekenhuis in Oost moet gaan met mijn zoon. Als ik dan duidelijk maak dat ik niet van plan ben nogmaals een taxi naar Oost te nemen, krijg ik het nummer van hetzelfde bemiddelngsburo met de boodschap dat ik het maar met hen moet regelen. Bij gods gratie krijgen we uiteindelijk na een een half uur soebatten toezegging dat we geholpen worden. De dame achter de balie maakte een afgestompte, onvriendelijke bijna vijandige indruk richting mijn zoon van 11 die daar bebloed voor de balie stond.

  • Gerrit van Oosten

GEWELDIG ZIEKENHUIS !!! CIJFER DIKKE 10 !!! net terug op 10 januari nek operatie gehad TOP CHIRURG DRS DUARTE CONDE heeft mij geopereerd een dikke 10 voor haar en haar team er omheen. voor de zorg op de zaal was het weer erg goed ben hier in 2008 ook geopereerd aan c5 c6 ook zeer goed bevallen. al het personeel waar ik mee te maken heb gehad van het ontbijt s,morgens tot aan de zorg op zaal en begeleiding naar de operatie kamer het was allemaal zeer goed!! kan dit ziekenhuis aanraden voor iedereen die top zorg wil hebben en zich wil behandelen door super chirurgen. het interieur van het ziekenhuis is wat gedateerd dat heeft ook zijn charme!! je krijgt er een warm huiselijk gevoel zodra je daar bent en het gevoel dat je daar echt op zijn plaats bent!! dus je wil je top zorg en zeer goede artsen verpleegkundigen en top chirurgen ga dan naar het Slotervaart Ziekenhuis. Wil je modern interieur en meubelen ga dan naar een Woonboulevard!!

  • monique brand

Je brengt je moeder met een longontsteking erin en komt er door teveel geven zuurstof en niet laten afbouwen tot ze werd ontslagen van de afdeling LONGZIEKTEN zeer vergeetachtig(bijna dement aan het worden terug. Verpleging is niet altijd vriendelijk maar soms zeer associaal. Weinig hulp en laten je aan je lot over (VEEL ZELF ZORG). En laat je je maag verkleinen loop je een ziekenhuis virus op met nare gevolgen.( VEEL BUIKPIJN OF NIET MEER KUNNEN LOPEN en weer een operatie) Wat een klote ziekenhuis

  • Ismail Boukazir

Medische een goed ziekenhuis maar de omgang van zowel verpleegkundige als directie ten opzichte van de patiënt is rond uit amateuristisch. Een patiënt naar huis sturen zonder de benodigde materialen voor thuiszorg, omdat het ziekenhuis zich niet verantwoordelijk wil stellen over de patiënt. Vervolgens 1001 en excuses opnoemen om star vast te houden aan hun zogenaamd verantwoordelijkheid. Als het aan mij ligt mag dit ziekenhuis niet eens het recht hebben om patiënten te verzorgen.

  • Jullio GoodSick

GELIEVE NIET NAAR DIT ZIEKENHUIS TE GAAN!! ze hebben meerdere malen verkeerde diagnose vast gesteld, zeggen dat het probleem niet kan worden opgelost terwijl ik na bezoek bij een ander ziekenhuis(omdat ik het totaal niet vertrouwde bij de slotervaartziekenhuis) meteen te horen heb gekregen dat er een simpele oplossing beschikbaar was. Terwijl de artsen van het slotervaartziekenhuis mij vertelde dat ik er maar mee moest leren leven. VERSCHRIKKELIJKE K*T ZIEKENHUIS!!!!!!!!!!

  • jeanine de boorder

ze een maand niet te pakken te gekregen vandaag telefonisch contact beweren ze 2 weken geleden mijn telefoon hebben ingesproken..(niks gehad)...met het bericht dat mijn afspraak niet doorgaat, dat ik geen longarts meer heb en ik zelf een andere longarts moet zoeken- slordig- maar wel alle tijd om met elkaar een feestje te bouwen, daaraan ruchtbaarheid te geven en te leuren om geld daarvoor... wat een genante afgang

  • Dave Clark

Kies een ander ziekenhuis!! Mijn vriend wil graag overgeplaats worden van het Slotervaart naar een ander ziekenhuis. Slotervaart heeft gewoonweg niet de juiste specialisten! De Hematoloog van dit ziekenhuis heeft aangegeven het dossier van de patient door te sturen met een aanvraag. Dit hebben ze niet gedaan. Het ziekenhuis is nalatig en heeft niet voor niets zo'n slechte naam verkregen.

  • pieter peters

Ziekenhuis is oké. Wat verouderd maar wel in goede staat. Personeel vriendelijk en bekwaam. Parkeergelegenheid is hier voldoende. Enkele plekken voor de deur voor kortstondige parkeerplaats en een parkeergarage met altijd wel een vrij plekje. Minder validen hebben de mogelijkheid om bij de ingang uit te stappen en gebruik te maken van een rolstoel.

  • P. de Groot

3 september 2018, na een struikel foutje in de parkeergarage van het NKI & MC Slotervaart ben ik uitstekend geholpen op de eerste hulp van MC Slotervaart. Het is een eerste hulp, dus je moet nu eenmaal geduldig zijn. Ze doen hun best om het jou zo plezierig mogelijk te maken. Maar een kopje koffie had ik zeker op prijs gesteld!

  • Bill en Dennis

Verkeerde diagnoses, testuitslagen verzinnen zonder ‘t dossier erbij te pakken en mensen die elkaar tegenspreken binnen dezelfde poli. Ook nog eens de pech dat ik (D) te maken had met een ijskoude specialist die totaal geen inlevingsvermogen heeft. Second opinion ergens anders dus!

  • Pee de Pee

Kundigheid artsen is top hier. Maar het liggen op de verpleegafdeling doet je de ogen openen.. echt een verschrikking. Wat een smerige bende! De schoonmakers moeten zich rot schamen. Bah bah bah! Jammer dat het dicht is gegaan. Nu moet ik maar afwachten hoe nu verder.

  • Sabah Ameziane

Nog nooit zo een inefficiënt ziekenhuis meemaakt. Het ziekenhuis stelt niet de patiënt centraal maar bureaucratisch papierwerk en dubbele gesprekjes. Een kijkje bij een ander ziekenhuis hoe het wel moet zou geen overbodige luxe zijn. En doe wat aan de routeborden!

  • will spook

In dit ziekenhuis de beste mammachirurg, verpleegkundigen en assistentes gevonden. Menselijk en betrokken. De laatste drie jaar kind aan huis geweest, en er was altijd aandacht en tijd voor me. Zal mijn tweede huis en zorgzame specialisten gaan missen.

  • Jacqueline B

Orthopedie Doctor was horrible. He was not only unable to diagnose me for more than a year, he was also arrogant about his words about other doctors who can diagnose me. He is also not good in comforting patients. Definitely do not recommend

  • j de vries

De artsen de je behandelen (de niet specialisten) hebben allen een 36 uur contract, maar werken gemiddeld 50+ uur per week, zonder ook maar enige compensatie in salaris of verlof. Protesteren heeft geen zin, daar je anders een … Meer

  • Panagiotis Agrianitis

Δεν έχω λόγια να περιγράψω. Το καλύτερο νοσοκομείο που έχω επισκευτεί. Πριν περίπου ένα χρόνο χειρουργήθηκα για γαστρικό μπαυμπας. Το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό με το χαμόγελο δε κάνουν να ξεχνάς όλες τις φοβήες

  • Helene Van Der Sluys

Wat een ellendig ziekenhuis. Om 8.30 afspraak als eerste. En dan nog 45 min te laat geholpen worden waardoor ik nu een parkeerboete heb. Bedankt . De assistentes zijn ook onvriendelijk. Nooit naar deze hel

  • Lucas Versteeg

Ben er zelf geboren, maar zie nu dat het bovenaanzicht een erg verdachte vorm heeft. Misschien maar beter dat het gesloten is, anders was er vast veel commotie over geweest.

  • Brieuc-Yves Cadat-Lampe (Mellouki)

Prima behandeld voor allergie. Deskundig, vriendelijk en dienbaar personeel. Jammer dat zij nog geen mogelijkheid voor het online raadplegen van het patiëntdossier.

  • Mutiara Ringringoeloe

Ik moest een kaakoperatie doen, 4 botankers laten plaatsen waarvan 2 verkeerd zijn geplaatst. Ik ben hier NIET blij mee. Of je doet het goed of je doet t niet.

  • MegaMGstudios

Doctors nemen je niet serieus en laten je 8 weken wachten om een MRI te bekijken en na die 8 weken krijg je te horen dat de MRI niet is bekeken.

  • TATTOO GIRL

Goede ervaring . Weet alleen op de afdeling waar ik lag dat ze echt lief en aardig zijn. Idd heerlijk restaurant , best goed te eten .

  • Ömer Faruk Mert

Niet naar dit ziekenhuis gaan! Je moet veel te lang wachten om behandeld te worden. Het laat je twijfelen aan je menselijke waarde.

  • Quentin de Metz

Came here for an emergency. Service was fantastic and the staff was the nicest! Not to mention they fixed me up really well.

  • Reinier R. Fosch

Very good personal service. The hospital staff is very committed and it is visible that they take pride in their work.

  • Rob Klokkers

Nu een jaar uit gips na het vast zetten van mijn enkel, gaat heel goed. Ik ben dik tevreden. Dr. Haverkamp een pluim

  • sinan Zor - BlindspotNL

Ik weet niet hoe het zit met de andere afdelingen maar tandheelkunde is prima vooral de kaak chirurgie is uitstekend

  • Marja Duurhout

Ben kortgeleden geopereerd door chirurg dr. Acherman en die krijgt van mij een Dikke 11 ik ben hem zeer dankbaar.

  • Oluchi Onoh

Niets op aan te merken. Heb er zelf gelukkig nooit hoeven liggen. Maar familie en kennissen zijn goed behandeld.

  • Phyl

ik heb in verschillende ziekhuizen gelegen maar dit ziekenhuis is dan wel de aller slechtste waar ik ben geweest

  • Memories L

Very nice hospital, especially the emergency dentist is really helpful. The price is also not expensive.

  • Rik Faber

Als patient geen ervaring, echter kun je erg lekker eten in het restaurant voor weinig geld.

  • VOSSI

Geboren, veel geweest, en niks dan goeds. Zeer goede zorg en zeer deskundig personeel!

  • Wim Frijn

Ben helaas kind aan huis, maar de verzorging is goed en vriendelijk personeel.

  • Dr. prof. Gorgeous Maximus

they have Dentist emergency service but you have to pay before :(

  • jo wolna

Zeer onaardig personeel en ook de artsen. Horror ziekenhuis !!!

  • Wendy Hekman

Zelf kom ik hier al mijn hele leven. Dus weet niet beter.

  • FASTER raze

Weggestuurd zonder enige aandacht bij spoedeisende hulp.

  • lios eats

Spoedeisende hulp gesloten WAT EEN KIT PLEK …

  • xxxmonxxx

Gebouw in de vorm van een swastika. Epic failure.

  • Stephanie Van der meer

Dit is toch geen ziekenhuis.. Lijkt wel een krot

  • stanislav cikel

Pohotovost na vysokej urovni,prijemný personal

  • Isye Arieshanti

Doctors are professional and kind to patients

  • Marleen Meijer

Kind aan huis daar, maar super dokters!

  • dhoogenboom

Ik heb daar met plezier gewerkt

  • Kees de Vries

40 jaar mijn werkplek geweest

  • Vera Notyourbuisness

Een super goed ziekenhuis.

  • Baki S Saracoglu

Slecht slechten fout

  • Patricia Felik

Geweldig ziekenhuis

  • Joke De Bruin

Prima verzorging.

  • Marbow Van De Bor

Super ziekenhuis

  • Jon Van den berg

zeeeeeer slecht

  • Rachida Belhadj

superrrrrrrr

  • Brian Koendjbiharie

Zeer slecht

  • maart duijvenvoorde

Geweldig

  • Suleyman Ada

Cok.eyi

  • Gladys Martinez Herrera
  • Bhushan Nath
  • meghann navest
  • Belinda Susan
  • Rob Spiering
  • Stefania M
  • yvonne sijbrands
  • Farah Sofie May
  • Ritchie Rich
  • S A F A E A.
  • Reinout Geerts
  • Yuki
  • Bhollu Kumar
  • didier roukens
  • Mirelle Leijen
  • Jamal Gf
  • karima cheddi
  • Rowan Wempe
  • Fadoua Saynoet
  • Angelique Cijntje
  • Liliana Dragos
  • Hamid Knol
  • FMA
  • Thea Boorsma
  • Marcel Heinrichs
  • Maarten Rollenberg
  • Turtle TV
  • Oktay koc
  • Chris Baena Domanski
  • Corine Bekema
  • Joyce
  • FunkyJM
  • Mareike Grave (Abracadabra)
  • Cynthia Horvath
  • Judy Hoogendprp
  • deepali sehgal
  • VincenzoMaxpower
  • Tom Baetsen

Similar places

OLVG, location East

582 reviews

Oosterpark 9, 1091 AC Amsterdam, Netherlands

OLVG Locatie West

524 reviews

Jan Tooropstraat 164, 1061 AE Amsterdam, Nederland

VU University Medical Center

488 reviews

De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam, Netherlands

BovenIJ ziekenhuis

316 reviews

Statenjachtstraat 1, 1034 CS Amsterdam, Netherlands

OLVG, location Spuistraat

39 reviews

Spuistraat 239, 1012 VP Amsterdam, Netherlands