Nykty's

399 reviews

nám. Republiky 105/12, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia

+420604304227

About

Nykty's is a Cafe located at nám. Republiky 105/12, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia. It has received 399 reviews with an average rating of 4.0 stars.

Photos

Hours

Monday9AM-9PM
Tuesday9AM-9PM
Wednesday9AM-9PM
Thursday9AM-9PM
Friday9AM-9PM
Saturday9AM-9PM
Sunday9AM-9PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Nykty's: nám. Republiky 105/12, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia

  • Nykty's has 4.0 stars from 399 reviews

  • Cafe

  • "We had ordered a buffet for 37 people on 10"

    "Nedávno jsme v Plzni hledali kavárnu, která by byla otevřena i o víkendu a našli jsme Nykty’s"

    "Poslední návštěva proběhla v pátek před Velikonocemi"

    "Objednaval jsem pres wolt, restaurace co dela hlavne snidane otvira v 10 na woltu k tomu samo sebou ze v 10:20 neni porad podnik na woltu aktivni"

    "Když je kavárna na náměstí a prezentuje se jako nejstylovější kavárna v Plzni, tak jsem očekávala něco trošku na úrovni"

Reviews

  • Thomas Schaff

We had ordered a buffet for 37 people on 10. July 21. It was a price for 9.00 euros per person. It should be a mixture of all the breakfast options on offer. Everything was arranged that way. Unfortunately, the buffet was refilled only hesitantly after several requests. Beans and eggs weren't topped up at all. Bread was in short supply. Other things, such as cheese, sausage but also plates were not available in sufficient quantities. The biggest insolence was that we should still pay for the coffee separately. After a phone call with the boss, one cup per person was included. The three employees were totally overtaxed. The breakfast was not worth 9. euros and a big disappointment 10. července jsme si objednali bufet pro 37 osob. Byla to cena za 9,00 eur na osobu. Měla by to být kombinace všech nabízených možností snídaně. Všechno bylo uspořádáno tak. Bohužel byl bufet po několika požadavcích doplňován jen váhavě. Fazole a vejce nebyly vůbec doplňovány. Chleba byl nedostatek. Jiné věci, jako sýr, klobása, ale také talíře, nebyly k dispozici v dostatečném množství. Největší drzost spočívala v tom, že za kávu bychom měli i nadále platit zvlášť. Po telefonátu se šéfem byl zahrnut jeden šálek na osobu. Všichni tři zaměstnanci byli zcela přetíženi. Snídaně nestála za 9 eur a velké zklamání

  • Michaela Hebká

Nedávno jsme v Plzni hledali kavárnu, která by byla otevřena i o víkendu a našli jsme Nykty’s. Přišli jsme na snídani a usadili se ke stolu naproti baru. Interiér na mě působil zbytečně temně. Nejprve jsme dostali kávu, které se chuťově nedalo nic vytknout. Rovněž jsme si objednali anglickou a americkou snídani. Na obě jsme čekali poměrně dlouho a bohužel nám všechny části chodily postupně (nejdřív samotný toast, nebo jen samotné lívance). Vzhledem k tomu, že jsme stále čekali, než dorazí zbytek, nám většina jídla vystydla. Rovněž džus, který se měl k snídani podávat dorazil až ve chvíli, co jsme dojedli. Jídlo nebylo špatné, ale vajíčka nebyla vůbec dochucená (a to třeba já téměř nesolím). Obsluha byla poměrně milá, ale nebyla příliš zainteresovaná do své práce. Také jsme si kvůli malému stolku museli přesednout na gauč, kde se jedlo velmi nepohodlně, neboť byl níže než samotná sedačka. Za mě celkový průměr :)

  • Bára Nejdlová

Poslední návštěva proběhla v pátek před Velikonocemi. Tři hvězdy pouze za to, že jsem byla předtím spokojena. Už při příchodu bylo vidět, že obsluha není nadšená, že jdeme s dítětem v kočárku. Slečna nás obsloužila až po lidech, kteří přišli po nás. Pro menu jsme si museli dojít sami! :/ Z objednaných tří káv, tří dortů a tří limonád, jsme dostali dvě limonády a tři kávy :/ Od té doby si nás nikdo nevšiml, nikdo se na nic nezeptal. Dost rozladění jsme se rozhodli více si nekazit odpoledne a odejít. Na účtě, který nám servírka původně ani nedala na stůl samozřejmě byly i položky, které jsme nedostali. Slečna se s námi pokusila i dohadovat, k její smůle bylo ale veškeré nádobí stále na stole, takže si sama mohla spočítat, co se k nám dostalo a co ne. S novým účtem přišla kolegyně, dala účet na stůl se slovy "tak se teda omlouvám".... No další návštěvu hodně promyslím....

  • PazZ

Objednaval jsem pres wolt, restaurace co dela hlavne snidane otvira v 10 na woltu k tomu samo sebou ze v 10:20 neni porad podnik na woltu aktivni. Kdyz pominu to ze rozvazi od 10 tak bych cekal ze v 10 budou ready jako vsichni ostatni ale bohuzel. Snidane sou vyborne na to nemam pul slova, nicmene wafle z kramu a 3 livanecky stejne tuhý jako podtacek me docela zarazily zvlast za tu cenu. Jako fakt kupovany wafle ?? Z nápojů sem ochutnal colu s vanilkovou zmrzlinou a mleko s malinovym sirupem a zmrzlinou ani jedno nestalo za řeč ale drobet sem to čekal jen sem chtěl zkusit něco noveho. Kolem a kolem vsechno az na primo snidane a kafe by chtelo doladit.

  • Bára Burešová

Když je kavárna na náměstí a prezentuje se jako nejstylovější kavárna v Plzni, tak jsem očekávala něco trošku na úrovni. Ale už při vstupu mou pozornost zaujaly kýčovité dekorace, které vykukovaly ze všech stran a v horším případě byly obalené pavučinami. Objednala jsem si lívance a Nykty’s Late. Chuťově obojí v pořádku, ale způsob servírování nepraktický, a nečistý (ušmudlané tácky a nádoby určené na posyp lívanců, flekaté příbory). 1* za chuť. Smutný způsob využití tak hezkých prostor, mohla by tam být nádherná kavárna.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
200–300 Kč

  • Kateřina Pavlíčková

Dnes jsme si objednali přes Wolt wafle, lívance a anglickou snídani. Anglická snídaně dobrá (až na ty tvrdé a suché tousty a neumytý salát s kamínky), lívance také v pořádku, co se týče těsta. Za to aspoň 1*. Bohužel zbytek absolutní katastrofa. Wafle kupované, suché a tvrdé k tomu vanilkový krém (spíš klasický puding) absolutně bez chuti a přeslazené borůvkové cosi, jedna oschlá jahoda a dva plátky kyselého kiwi navrch (se slupkou). Za 155,- bych si představovala teda opravdu něco jiného. Za nás velké zklamání a příště se za ty ceny raději najíme jinde. Škoda.
Jídlo: 1

  • Aleš „Alda“ Petrovský

Kavárna s drobným občerstvením s příjemnou atmosférou a fajn obsluhou. Jen úplně nechápu, proč se tolik vyhazují peníze na surovinách. V limonádě bylo naházeno plno ovoce, které nebylo třeba vymačkané a neplnilo tak v limonádě skoro žádnou funkci. Bagel by byl fajn, nicméně opět neprakticky naplněný jarní cibulkou v dlouhých kusech napříč celým bagelem. Když jsem se zeptal, jestli by se to nejedlo lépe, kdyby tam ta cibulka byla nakrájená (a hlavně by se jí spotřebovala 1/4), dostalo se mi odpovědi, že to ale takhle lépe vypadá... :-)

  • Jana Janouvá

Myslím si, že tato kavárna byla “nejstylovější” (jak sama majitelka tvrdila) možná před 6 lety, teď už bohužel není ani konkurenceschopná. Káva průměr, dorty (i lívance ke snídani) z polotovarů. Pokud se tato kavárna chce ještě udržet, tak doporučuji jakoukoliv změnu (převážně pak v chování personálu a paní majitelky). Hezký den... Update: Váš komentář asi radši ani nebudu komentovat. Jak říkám, chtělo by to změnu v chování a v postojích k zákazníkům. Mám pocit, že Vám jich tolik s tímto přístupem k nim nezbyde :(

  • Anežka Svobodová

Podle mě jeden velký kýč, jak vzhledem, tak i nabídkou. Lívance nenakynuté, navíc servírované v tolika nádobkách, že bylo až složité je jíst. Horká čokoláda byla na druhou stranu opravdu poctivá, intenzivní a dobrá, tu doporučuji. Chocolate chip latte byl vtip: půl sklenice sprejové šlehačky a celé kostičky nějaké čokolády. Na toaletách je obdivuhodná kolekce deodorantů a jiných produktů Balea k zapůjčení. Obsluha byla fajn, hudba snesitelná. Přítmí a látkové gaučíky z IKEA vytváří dojem teenagerského podniku.

  • Kaja Marik

Jidlo mi zde vzdy chutnalo, limonady supr, chai latte take, obsluha (brigadnice) vzdy mila a napomocna, jen (zrejme) majitelka neprijemna. vynada vam, kdyz ji znovu pozdravite u placeni (???), odpovedi zde na google recenzich jsou fakt nestastne. me opravdu velmi slusne kamaradce napise, ze je nevychovana? to je doslova vrchol. jinak bylo vse v pohode, jen uz nebudu podporovat svymi penezi takovehle vedeni. neberte to jako hate, spis opravdu konstruktivni kritika, protoze takto bohuzel ztracite zakazniky:/

  • Filip Kulíšek

Absolutně nikomu s přítelkyní neporučujeme. Objednali jsme si dnes přes Foodoru téměř za tisíc korun a bylo to jedno velké zklamání. Kromě chlebu veškeré pečivo tvrdé jako kámen ( bageta, wafle, bagel, croissant ) plus jako tresnička na dortu skoro ve všem byly blonďaté vlasy. Někdy více? Ne díky! Raději kamkoliv jinam nebo odkuďkoliv jinde! Ale mockrát samozřejmě děkujeme za srdíčka na obalu, ty vše vynahradily.
Služba
Rozvoz
Typ jídla
Brunch
Cena na osobu
800–900 Kč
Jídlo: 1

  • Jana F

Kavárnu jsme navštívili na doporučení přátel. Přivítala nás mladá, příjemná slečna. Káva, míchané nápoje, rychlé občerstvení, vše jak má být.Ano, sem se budeme vracet. Při opakovaných návštěvách jsme se setkali s jinou obsluhou, méně příjemnou, která se nedala hosty snad ničím vyrušit, poznali jsme paní majitelku...raději bez komentáře. Pokud jste zvyklí platit kartou, tak zde to asi druhý měsíc nefunguje. Stále výmluvy na potíže s bankou. V Plzni se najdou lepší a stylovější kavárny,

  • Luky Macák

Skvěle umístěná kavárna. Příjemná atmosféra, osvětlení i nálepky na zdech. Zašel jsem s mrňousem i přesto, že jsem viděl ceduli s varováním, že neukázněné děti dostanou kafe a bude jim sděleno, že Ježíšek není. Obsluha nejen, že na přítomnost prcka nic neříkala, hlavně byla velmi příjemná, milá, usměvavá a pořád tam ty ženský pobíhaly. Lívanečky a horká čokoláda byly vynikající, přestože mě nejdřív zarazila jejich cena, poté velikost. Ale byla to chuťová bomba! Stálo to za to.

  • Martin Kocián

1) nejlepší káva na chuť v Plzni 2) velké a hlavně poctivé porce za super cenu. 3) vejce od slepic z volného výběhu a je to sakra znát 4) paní majitelka je miláček, pro hosty cokoliv 5) pro zvířátka připravené dobrůtky 6) na toaletach veškeré vybavení jak v drogerii. 7) žádné dlouhé čekání na cokoliv 8) útulné prostředí 9) nově prý i rozvazi,osobně jsem nezkoušel,ale snídaně odsud jdou na dračku a ještě dostane pozornost navíc,což je milé a potěší 10) 100%

  • 91Luda

Kavárna celkem fajn, ale maník, co tam obsluhuje má chování řeznického psa. Arogantní hulvát, který se neumí chovat ani ke kolegyním, ani k hostům. Rčení "Náš zákazník, náš pán." mu absolutně nic neříká a elementární slušnosti ho taky nikdo nenaučil. Majitelé by se měli zamyslet, jestli tam chtějí člověka, který kvůli totální malichernosti nadobro odradí hned dva zákazníky najednou.
Jídlo: 4
Obsluha: 1
Atmosféra: 2

  • Hen Tai

Tak, kde začít... Z kavárny jsem měl dosti nevalný pocit. Hned při vstupu. Poté mé oko zasáhla cena. Možná je to jenom můj názor, ale za milkshake ( zmrzlina, mleko a sirup) dát 75 korun je opravdu jako špatný vtip. Ale pozor tady to nekočilo, když jsem si objednal bagel za 85 korun, tak jsem čekal něco víc než jen sýr a máslo. Celý tenhle "krásný" zážitek dovršila paní za kasou se slovy: nemusíte mě zdravit už jsme se viděli.

  • Miloslav Hayek

V Nyktysu jsem byl kdysi jednou soukrome a nijak to na me nezapusobilo. Nikdy jsem nemel chut vratit se. Jinak pani majitelce (pokud je to ta starsi Dáma od rány) doporucuji neco, co ji zbavi stresu a trosku i protahne telo. Existuje spousta aktivit, ktere maji blahodarny ucinek na psychiku. Chapu, ze syndrom vyhoreni muze potkat kazdeho, ale da se to resit.
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Petr Vazovský

Na toto místo jsme narazili opravdu náhodou. Byla to  asi čtvrtá kavárna kam jsme nakoukli a hledali slanou snídani. Našli! Upíchli jsme se na venkovní terásku a nestačili se divit jak mají krásně rozmanitý jídelní lístek. Vyberete si zde nejen slané snídaně, ale i jiné, třeba sladší zákusky. Personál byl nezvykle milý a usměvavý. Sem se budeme rádi vracet. Tento podnik si zaslouží plný počet :-)

  • Vladimír Kočandrle

Kavárna, Čajovna - pěkný interiér, výborné posezení, široká nabídka, milá obsluha. Jedinou kaňkou při mě návštěvě bylo, že při placení kartou byl nějaký problém, nešlo odeslat platbu, takže jsem na pokyn obsluhy provedl 2 pokusy o platbu... až doma jsem zjistil, že obě platby byli zaznamenány, takže následná reklamace byla bezproblémově vyřešena na místě. Takže podnik vřele doporučuji navštívit.

  • Růžena Šejhlová

Velmi příjemné místo, krásný netradiční design vymazleny do posledních detailů, v místě vládne příjemná romantická a pohodová atmosféra. Jako podkres zde vždy hraje klidnější hudba, hlasitost akorát, aby nerusila hovor ale příjemně vyplnila tiché chvilky. Jídlo mají chutné a vychytané do poledních detailů. Obsluha je zde více než ochotná a vždy milá. Pro mě je to nejlepší kavárna z celé Plzně.

  • Sabina N

No, upřímně, kladné hodnocení, ktere vsude čtu, me trosku udivuje. Obsluha úžasná, káva průměr, dali jsme si dortík, který sice vypadal moc hezky, ale korpus byl strašně umělý a celkove to dost kazilo dojem. Interiér by se take dal udělat lépe, je to spis takova splacanina. Skoda, možná jsem rozmazlena z Prahy, ale myslim, ze i v menších městech CR to jde lépe a výsledek je super.

  • Andrea Blažková

Na snídani v Plzni půjdu příště jinam. Káva byla dobra, ale ty livance ‍♀️ chuťove podprůměrně, hodně sladké sami o sobě, tuhé jako podrazka. Prezentace pokrmu aneb naserviruj si to sám. Odcházím s glykemickym útokem na svou slinivku. Pokud chcete nedělní snídani, ze které budete odcházet přijmeme naladění, udělejte si v KAFEC rezervaci a tomuto rozčarování se vyhnete.

  • Eliška Brabcová

Při objednávce lívanců s Nutelou s velkým N jsme dostali nugetu, která Nutelu opravdu viděla jen z dálky. Nejvíc nás zamrzelo, že nás obsluha neupozornila předem, že došla, jak nám posléze tvrdila. Dále problém s tím dát k Frappé trochu vody jako ke klasické kávě, což by mělo být samozřejmostí. Obsluha se sice snažila být milá, ale spíše tak povrchově, bez vstřícnosti.

  • Kika Šrédlová

Kavárna je naše oblíbená, kafíčko nám chutná, limonády také, prostředí je bezva, hlavně v létě venku. Poslední dobou ale dost zvedly ceny a obsluha se trošku zhoršila. Nelze si v kavárně jentak posedět jakmile svou kávu dopijete. Musíte utratit co nejvíc peněz za co nejkratší dobu a uvolnit stůl jiným :-D .. Proto si budeme muset oblíbit jinou kavárnu bohužel..

  • Anna K

Obsluha docela příjemná, vzhled kavárny už tolik ne, ale každému se líbí něco jiného. Ovšem kvůli nachos s kusem roztaveného eidamu na vrchu a dipem s příchutí koprovky už nás tu neuvidí, což je možná dobře pro obě strany.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 1
Obsluha: 4
Atmosféra: 2

  • Radek Smetana

Bývalo to skvělé místo na brunch nebo kávu. Dnes bordel na stolech, protivně chrastící hudba, neochotná a pomalá obsluha, rozpačitá kvalita zákusků
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Parkování
Není
Vstřícnost k dětem
Není
Bezbariérový přístup
Není

  • Vašek Pata „Iroqez“

Naprostá spokojenost...obsluha příjemná a milá, skoro pořád se ptala jestli je vše v pořádku a starala se o Nás i jiné hosty z úsměvem. Snídaně velmi mile překvapila a hlavně zasytila až do oběda. Moc rádi se zase vrátíme a né jen jednou a vyzkoušíme další varianty snídaně, jídla a pití. Vřele doporučuji všem...

  • Kateřina Švambergová

Chodím sem už několik let... S obsluhou jsem spokojena někdy více, někdy méně. Líbí se mi prostředí. Káva průměrná, bagely moc dobré. Víno chutné. Zázvor v zázvorovém čaji nakrájený na kousky ve větším množství, přesto skoro bez chuti. Ceny vyšší. Možnost venkovního posezení. Platba kartou. WC čisté, ztísněné.

  • Daša Š

Velice předražené. Nic bych neříkala, kdyby ta kvalita za to stála. Ale 75 korun za "milkshake", který se skládal z čistého mléka, sirupu a jednoho kopečku zmrzliny mi přijde moc. Nakonec nepříjemný požitek z kavárny dorazila obsluha frází: "nemusíte mě zdravit znovu, už jsme se viděli" Opravdu nedoporučuji.

  • Martin Šašek

Kavárna přímo na náměstí s příjemně dlouhou otevírací dobou. Doporučuji super limonádu nebo koktejl. Káva vysoké kvality a v chladných večerech neváhejte vyzkoušet svařák. Kavárna je členěna do nekolika zákouti, takže si užijete klídek a soukromí. Atmosféra i obsluha je moc fajn. Takže dávám 5 z 5ti

  • Kristýna Černá

Naprosto skvělá kavárna v centru Plzně. Za mě tady mají tu nejlepší horkou čokoládu, kterou si v Plzni můžete dát. Kromě kávy, domácích limonád a zákusků, zde v nabídce najdete i jídla. Velice příjemné a útulné, můžete si sednout do křesílek či na gauč. Doporučuji.

  • Lucie Beranová

Velmi nepříjemná arogantní obsluha, skutečně suveréně nejhorší, jakou jsem kdy zažila. Ostatně o úrovni chování tamní namistrované dámy zde vypovídají nejlépe odpovědi pod negativními ohlasy. Podle nich si každý může udělat obrázek o úrovni jejího chování sám.

  • Klára Zdražilová

Velmi útulná kavárna na náměstí s možností sezení venku. Dobrá káva, nabídka velmi specifických, avšak výborných kávových nápojů, skvělé prostředí s pohodlným sezením, milý personál, toalety nadstandardně vybaveny. Ráda se sem vracím, kavárnu doporučuji.

  • Eleanor Poláchová

Nepříjemná, povrchní obsluha. Poslouchání cizích rozhovorů hodnotím jako prudce neprofesionální chování. Bohužel po tomto incidentu jsme odešli, protože nám zde bylo nepříjemné zůstávat. Prosím o zpětnou vazbu, děkuji

  • Markéta Soumarová

Blonďatá slečna v brýlích byla skvělá, ale druhá paní s prodlouženými blond vlasy velice arogantní a nepříjemná..bylo dokonce vidět, že náladu zkazila i té sympaťandě.
Obsluha: 3
Atmosféra: 2

  • Jakub Wittmann

Dobrá káva, zajímavé kombinace. Jako jedno z mála míst v Plzni mají třeba kávu s tonikem. Dále mají koktejly, něco k zakousnutí a větší výběr čajů než je v kavárně obvyklé. Rozhodně příjemné překvapení.

  • Pavel Jež

Před pár lety jsem navštívil a byl jsem zklamaný (špatně vyřízená objednávka u 6 lidí). V sobotu bylo všechno v naprostém pořádku. Snídaně skvěle připravená a velice ochotný personál. Ceny rozumné.

  • Žabí Hlen

Zatím jsem pouze objednala z Woltu ale kupodivu mě i dost baví free koncept provedení. Nějak to funguje. Limonády jsou chuťově úplně v topu, možná bych ovoce nakrajela na menší kousky :D Další

  • Brona Hostickova

Líbilo se mi moc. Útulné. Příjemná obsluha a velmi pozorní k pejskům. Miska na vodu samozřejmost. A pamlsky pro psy? To tleskám, nebývá zvykem. Určitě se vrátíme na víkendovou snídani.

  • Liba Bauerova

Moc krásné prostředí. Příjemná obsluha a vynikající čajík a voda v karafě Doporučuji ... Jediné mínus - trochu hlasitější hudba, které občas rušila relaxační atmosféru …

  • Karolína Círová

Prostředi kavárny je perfektní. Nabídka obsáhlá,že si každý vybere, ale obsluha by měla zapracovat na svém arogantním chování vůči zákazníkům. Je to škoda a kazí to celkový dojem.

  • Kacka Hruba

Pěkná kavárna, kde si můžete dát i chutnou snídani. Ceny jsou trochu dražší, ale vzhledem k poloze(přímo u náměstí) to ještě jde. Prostředí útulné, káva dobrá, snídaně výborná

  • Kristýna Schovánková

Vždy káva nebo drink, bohužel jídlo nemohu hodnotit. Jsem nekolikalety zákazník a nemohu si stěžovat. Milá obsluha, čisté prostředí, hlavně toalety.. příjemný podnik.

  • Igor Chamalyč

Nejhorší kavárna v Plzni. Obsluha arogantní. Ta starší dáma je velice nepříjemná. Lívance hnus. Nikdy se tam ne vrátím. Ne doporučuji.
Cena na osobu
200–300 Kč

  • Ala Paradys

Na kávu a sklenku vína do Nykty's? Proč ne. Posezení jak doma v obývacím pokoji. Moc pěkné. Jen ta obsluha taková trochu línější.
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Alena Kozáková

Více než kde jinde tady platí, že záleží na obsluze a tady je to dost na střídačku, jednou super, jednou žádná sláva. Víno fajn, cappuccino příště fakt už ne.

  • Bullet Farm

Skvela kavarna, s vynikajici obsluhou v nadhernem prostredi. Velky vyber jak snidani, tak i ostatniho jidla, dezertu, zakusku..... mohu doporucit … Další

  • Lena Hambi

Velice příjemná provozní, hezká atmosféra, chutné snídaně s pozorností. Moc jí přeji, aby kavárnu navštěvovalo více lidí a podnik se stal i vašim oblíbeným.

  • Hana Myslivcova

Pokud jdete na kafe - skvělá volba. O jídle se to ale už říci nedá. Kupované wafle, které jsou tvrdé a hrozně přeslazené, vyhodila jsem je po pár kousnutí.

  • Patrik Vaněk

Pro "kafíčkáře" nejspíš fajn posezení, ale snídani už si tady nedám. :D Ještě to chce přidat výčep, jenom kvůli té hezké servírce se mi tam vracet nechce.

  • Lenka Würflová

Dělají zde dobrou kávu a domácí limonády. Obsluha je velmi příjemná. Pěkně prostředí a zahrádka přímo na náměstí. Krásný výhled na chrám Sv. Bartoloměje

  • Martin Barták

Už 15 minut čekáme. Asi jsme ráno vypili nápoj neviditelnosti, protože obsluha už šla čtyřikrát okolo a vůbec si nás nevšimla. Odcházíme nepovšimnuti.

  • paulica cz

Super kavárna na náměstí v Plzni. Pohodlné sezení, výborná kava&Co a milá obsluha
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Kateřina V.

Velmi dobrá káva i limonáda. Bohužel obsluha bez slušného vychování. Sprosté výrazy ani večeře pro obsluhu, za bar pro mě rozhodně nepatří.

  • Davidentoss

Návštěva této kavárny byla skvělá, obsluha výborná a úslužná, měli jsme jahodové daiquiri a chips and cheese a moc jsme si pochutnali.

  • Radek Průša

Pěkné prostředí, příjemné posezení, gauče, křesla, každý si vybere to své. Příjemná obsluha. Vyšší ceny, ale určitě stojí za návštěvu.

  • Just Dance

Snad jediná kavárna, u které si přeju, aby během koronaviru zkrachovala a nahradil ji nějaký podnik s příjemnější obsluhou i vedením.

  • Jan Kohout

Krásná kavárna, vynikající snídaně, příjemná obsluha.
Typ jídla
Snídaně
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Lucie Kratochvílová

Tuto kavárnu mám opravdu ráda. Velký výběr nápojů i něco k zakousnutí. Občas sice trošku pomalejší obsluha, ale vždy spokojenost :-)

  • Jiri Base

Bordel na stole. Servírka přinesla jidelak ale vůbec neotrela mokrý špinavý stůl.. Odešli jsme fuj
Cena na osobu
1–100 Kč

  • Hynek Kydlíček

Příšerný zážitek. Obsluha extrémně nepříjemná a pohled, který na nás hodila při placení zvlášt, asi do smrti nezapomenu.

  • Sweetee Suggar

Příjemná obsluha, skvělé kafe. Je vidět zapálení a láska ke kafi! Mají také waffle, či čaje. Můžu moc doporučit!

  • Dominik Debef

U nás obsluha v pohodě a snídaně taky. Kafe lungo konečně s horkou vodou vedle. Za nás super.

  • Vevu Mašková

Velký výběr skvělých nápojů, originální prostředí, dobrá hudba a příjemná obsluha

  • Dan P.

Výborný ledový čaj. Obrovská porce ovoce. Prostě skvělý, určitě doporučuji!

  • Aleš Habáň

Milá obsluha, skvělé domácí limonády, dobrá káva a k zakousnutí toasty.

  • Petr Hlavac

Krásné prostředí na náměstí, milá obsluha a příznivé ceny.

  • Mark Sušický

Příjemné prostředí, obsluha fajn a káva i zákusky také.

  • Miroslav Macek

Doporučujeme, skvělá obsluha , krásné prostředí.

  • Anna Klimentová

Jednou za čas na pokec s kámoškou...super

Similar places

cat cafe

1204 reviews

Pražská 72/33, 301 00 Plzeň 3-Východní Předměstí, Czechia

Anděl Café, Music Bar

720 reviews

Bezručova 151/5, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia

CrossCafe Jungmanova

591 reviews

Jungmannova 5, 301 00 Plzeň 3, Czechia

CrossCafe Doubravka

518 reviews

Masarykova 75, 312 00 Plzeň 4, Czechia

The Fresh Bar

352 reviews

nám. Republiky 202/28, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Česko

Michelle Café

202 reviews

18, Habrmannovo nám. 743, Doubravka, 312 00 Plzeň 4, Czechia

CAFÉ VÍDEŇ PLZEŇ

137 reviews

Dominikánská 5, 301 00 Plzeň 3, Czechia

Café 7g

128 reviews

8, Kopeckého sady 329, Vnitřní Město, 301 00 Plzeň 3, Czechia

Cafe bar Al Capone

128 reviews

Prokopova 233, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí, Czechia

Café Bar Pecka

126 reviews

Františkánská 119/5, 301 00 Plzeň 3, Czechia