The Fresh Bar

352 reviews

nám. Republiky 202/28, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia

www.instagram.com

+420777846134

About

The Fresh Bar is a Cafe located at nám. Republiky 202/28, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia. It has received 352 reviews with an average rating of 4.6 stars.

Photos

Hours

Monday7:30AM-6PM
Tuesday7:30AM-6PM
Wednesday7:30AM-6PM
Thursday7:30AM-6PM
Friday9:30AM-4PM
Saturday7:30AM-6PM
Sunday7:30AM-6PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of The Fresh Bar: nám. Republiky 202/28, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia

  • The Fresh Bar has 4.6 stars from 352 reviews

  • Cafe

  • "-Menší zdravé bistro v centru města -příjemný interiér, čisto - cca 25 min před zavíračkou mi nepřipravili smootie -malý, často obsazený, menší posezení i ve vedlejší pasáži -milý a poměrně rychlý porsonál - dobrá káva -poměrně současná a zdravá nabídka - fresh džusy a smootie za trochu vyšší ale celkem přijatelné ceny, chia puding, ze kterého se dá najíst, množství malých obložených chlebů-nejsou úplně levné (cca 80kc), ale dobré"

    "Do Fresh baru jsme chodili moc radi, obsluha byla fajn, jidlo, dortiky a kava vyborna"

    "Zašli jsme zde na malou svačinku"

    "Skvělé místo s výhledem na katedrálu sv"

    "Přišla jsem si pro smoothie pro maminku do nemocnice a byla jsem moc spokojená "

Reviews

  • Anna Božena Kuchtová

-Menší zdravé bistro v centru města -příjemný interiér, čisto - cca 25 min před zavíračkou mi nepřipravili smootie -malý, často obsazený, menší posezení i ve vedlejší pasáži -milý a poměrně rychlý porsonál - dobrá káva -poměrně současná a zdravá nabídka - fresh džusy a smootie za trochu vyšší ale celkem přijatelné ceny, chia puding, ze kterého se dá najíst, množství malých obložených chlebů-nejsou úplně levné (cca 80kc), ale dobré. cheesecaky, veganské brownie, bezlepkové buchty, saláty, bowly, smootie i s sebou.. -Bar má výhled na Náměští Republiky a katedrálu sv. Bartoloměje. - vzhledem ke své lokaci- strategické místo např. na schůzky
Jídlo: 4
Obsluha: 4
Atmosféra: 4

  • Hanka Ludvíková

Do Fresh baru jsme chodili moc radi, obsluha byla fajn, jidlo, dortiky a kava vyborna. Bohuzel s koronou prislo zdrazeni a silene zhorseni obsluhy. Byli jsme neskutecne zklamani, kdyz jsme prisli 40 minut pred zaviranim a slecna uz nam neudelala smoothie, to cim, Fresh bar je unikatni v Plzni. Dali jsme jim teda jeste sanci a opet obsluha byla neskutecne neprijemna. A fakt, ze v tehle dobe nemaji wifi je taktez silne negativni. Casto planujeme cesty v kavarnach a zde to nepripada v uvahu. Je to velka skoda, navstevovali jsem Fresh bar casto a radi.

  • Olda Lhots

Zašli jsme zde na malou svačinku...obsluha velmi milá a přátelská, vše co jsme si dali bylo chuťově 1 ( já mám jen malou výtku - měl jsem sendvič s pršutem a ten byl na mne nakrajen na silné plátky). Co nás trochu zklamalo, byl stav stolku na predzahradce, konkrétně u stolku velké mezery v desce stolu. Děkujeme
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 4
Doporučená jídla
Borůvkový Tart

  • Kateřina Kupková

Skvělé místo s výhledem na katedrálu sv. Bartoloměje. Pokud máte rádi opravdovou horkou čokoládu (a né ty přeslazené kejdy), určitě si ji tu zkuste objednat. Mají zde zajímavý výběr občerstvení, a samozřejmě spoustu vynikajících koláčů, dortů a jiných dobrot. Interiér je stylový a přívětivý (jen trochu menší), obsluha velmi milá a ochotná. V nabídce jsou i domácí šťávy a džusy. Ceny odpovídají kvalitě a lokalitě.

  • Adéla Kamenská

Přišla jsem si pro smoothie pro maminku do nemocnice a byla jsem moc spokojená . Slečny mi ochotně poradily, co bude pro pacienta nejlepší . Obě smoothie, která jsem si odnesla, byla výborná, navíc smoothie dávají do skleněných lahviček (bez extra příplatku). Určitě se vrátím ochutnat další dobroty, co byly na pultu!
Služba
Jídlo s sebou
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Dívka V Modrém

Jedno z oblíbených míst na kávu v Plzni. Rozhodně stojí za návštěvu. Výhled z kavárny přímo na katedrálu na náměstí je skvělý
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Snídaně
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Borůvkový Tart
Nabídka pro vegetariány
Mají řadu vegetariánských i veganských jídel a zákusků, i bezlepkové.

  • Daria Haievska

Špatná obsluha pro nové a stálé zákazníky. Udělali pro nás s kamarádkou studenou matchu, byl to místo toho, co jsme objednali jenom led s mlékem. Na naši poznámku reagovali ani bez žádného omlouvání, někdo ale se smíchem! Celková neuctivost, tak to vůbec nejde!
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
1–100 Kč
Jídlo: 1
Obsluha: 1
Atmosféra: 1

  • Ladislav Sedlák

Chodím sem na ristretto. Nabídka je trochu odlišná od jiných kaváren, orientovaná na čerstvou a zdravou stravu, vlastní zákusky, s možností vegetariánských a dalších salátů s sebou. Ceny jsou už dost vysoké. Je to tu malé, ale výhled na náměstí je krásný a v Plzni nyní není mnoho míst k posezení, které by takto pěkný výhled nabízely a přitom měly kvalitní kávu.

  • Marcela Kolářová

Zvláštní místo, neútulné, ale hezký výhled. Ovšem káva katastrofa nemám ráda chladné cappuccino, chlebík za 89 Kč mě také moc neoslovil, suchý tvrdý chléb s trochou rajčat. Obsluha neutrální, neusměje se nemračí se jako robot.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč

  • Jana K.

Výborné! Jsem nadšená. Zatím vše, co jsem ochutnala (2x slaný koláč, obložený chlebík s řepovou pomazánkou a kozím sýrem, mrkvový dort čokoládový a borůvkový cheesecake) bylo naprosto fantastické. Ceny jsou ovšem vyšší, za což strhávám jednu hvězdičku (ovšem k té kvalitě potravin ceny chápu).

  • Beáta Tršo

Šly jsme na doporučení z Gastromapy, ale velké zklamání. Podle názvu "fresh" jsme čekaly čerstvé potraviny. Chleba okoralý, salát z lednice, bez chuti.. Kafe průměr. Nestojí rozhodně za ty peníze. Hezký interiér a prostřední by si zasloužil chutné a čerstvé potraviny. Jednou stačilo.

  • Eve Šrámková

Milá atmosféra a obsluha. Velmi čerstvé potraviny. Krásně připravená jídla. Kávu jsem zatím neměla, ale věřím že i ta je zde dobrá. Velký sortiment pro lidi na jakekoliv dietě či omezené stravě. Chtělo by to více místa na sezení, ale to je čistě dané prostorem. Moc se mi tam líbilo.

  • Mathew Bosak

Pokud hledáte zdravé a chutné jídlo tak jeďině sem. Akorát hlavní chody tu mají předpřipravené déle takže rýže je třeba drobet slepená a tvrdá.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Agáta Straková

Vynikající poke bowls i chlebíčky, trošku arogantní obsluha, ale celkově moc pěkné místo.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
200–300 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 4
Atmosféra: 5
Doporučená jídla
Chlebíček S Batátovým Krémem

  • Monika Vacková

Naprosto nejlepsi fresh/cafe bar v Plzni! Bezlepkove kolace, slane kolace vyborne. Prijemna obsluha, coz je v dnesni dobe taak vyjimecne. V mnohych kavarnach pretvarujici se obsluha je castym jevem, bohuzel.. Takze velmi fandim tomuto podniku a urcite se budu pravidelne vracet.

  • Richard Lipka

Malinká kavárna na náměstí, s výbornou kávou a zákusky. Kdo nemá rád sladké, najde tu i obložené chleby nebo saláty. Míst na sezení uvnitř moc není, ale když úplně nemrzne, dá se sedět i venku v pasáži. Je tu výhled na náměstí, pokud se vám povede sedět u velkého okna.

  • Jana Raganová

Skvělé bezlepkové dezerty, freshe a fajn obedove bowls, které vyhovují mnohým eliminačním dietám. Osobně bych nedoporučila místo navštěvovat kvůli kávě, v Plzni jsou mnohem lepší místa.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Oběd
Cena na osobu
200–300 Kč

  • Darling Galicia

Objednali jsme si horkou bílou čokoládou ale nemá to nic společného s čokoládou je to jako horké oslazené mléko, již nikdy více tady Měli by se naučit dělat čokoládu , škoda.V Tesco v kavárně ji dělají výbornou.
Jídlo: 2
Obsluha: 2
Atmosféra: 2

  • Lenka Siváková

Moje oblibena kavarna, sezeni u velkeho okna, kterym koukate na namesti, zdrave i nezdrave obcerstveni, skvely skoricovy caj nebo kava. Hezky interier se zeleni. I kdyz neni kavarna vylozene zarizena pro deti, tak neni problem zde s ditetem byt, vzdy jsou mili.

  • Martina Rumlova

Nádherné místo s výhledem na náměstí nebo také ne, můžete si sednout tak, že si připadáte jako v džungli. Prostředí je velice příjemné. Nabízí zde sladké i slané výrobky. Různé druhy salátů, chlebíčky s pomazánkami a slané dorty. Spoustu … Další

  • Kristýna Pilařová

Designově vyladěné místo pro posezení nad výbornou libereckou výběrovkou od Nordbeans, navíc s velmi milou obsluhou, která se o kávu evidentně zajímá i z vlastní iniciativy a ne jen "protože práce" (mimoděk jsem zaslechla část jejich … Další

  • Václav Vracovský

Fresh bar nikdy nezklame, vždycky výborná káva, spousta dobrého jídla v pěkném prostředí.
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné
Cena na osobu
100–200 Kč
Jídlo: 5
Obsluha: 5
Atmosféra: 5

  • Richard Silovský

Kafe dobré ale přílišné horko z pece a chlazených vytrin. V zimě dobrý ale v létě hnus. Saláty jsou volně dostupné bez dvířek a někdy i pochybuji že jsou studené. Káva je dobrá a zákusky z kvalitních surovin mírně dražší.

  • Stella

Krásné prostředí s pěkným výhledem na Náměstí Republiky , výborná káva a dortík. Slečny za barem byly docela hlučné a ze servírování dortu jsem taky nebyla nadšená....
Služba
Jídlo na místě
Typ jídla
Jiné

  • Eva Sýkorová

Široká nabídka kávy, ale pro ty, co kávu nepijí, tu mimo džusů a smoothie na pití moc výběr není. Nebo alespoň není vypsaný v nabídce na zdi. Nicméně dortíky výborné, obsluha příjemná a celkově fajn místo.

  • Dominik Vaca

Skvělá kavárna s “tropickým” nádechem. Obsluha milá a vstřícná. K pití doporučuji kávu nebo smoothie a k jídlu cheesecaky nebo wrapy a quiche. A pokud poprosíte, můžete si ke kávě půjčit knížku.

  • Eva Hubatová (Efča H)

Výborné občerstvení, možnost nemléčných alternativ do kávy, voda s citrusy a bylinkami k dispozici zdarma. Příjemné prostředí se vstřícní obsluhou a velkým výběrem na místě i s sebou.

  • Tereza Pechmanova

Velmi nepříjemná obsluha. Kafe za to nestojí. Byla jsem ráda, že ho po mě slečna ve výsledku nehodila. Už jednou jsem se zklamala, chtěla jsem dát druhou šanci, ale znovu už fakt ne.

  • Livie G.

Jahodovy cheesake mi moc nechutnal...hmota takove divne zdrcle konzistence ...obsluha, kterou to moc nebavi..interier je hezky ale jinak na me tohle misto zadny dojem neudelalo

  • Monika Čapková

Velké zklamání,sendvič studený i když bylo objednané rozpečení a navíc pečivo okoralé, rozhodně ne čerstvé. Capucino v pořádku. Jedna návštěva stačila.
Typ jídla
Snídaně

  • Eva Pošvicová

Milá a vstřícná obsluha, velký výběr zdravého jídla (i vegetariana, vegan), dezerty, skvělá káva, fresh a smoothie, příjemné prostředí. Lidi tady dělají svou práci srdcem ♥

  • Michaela Dobrovolná

Krasne, i kdyz male :-) Chleby vyborne, kava taktez, brownies jedna basen ... ocenuji moznost nalit si vodu s citronem. Ceny - bohuzel, i kdyz pochopitelne - vyssi. …

  • Lucie Slunčíková (Bauerová)

Výborná filtrovana káva, zákusky i jídlo na malý hlad - sendviče, saláty, smoothie apod. Všechno mi zatím chutnalo. Obsluha za barem usměvavá a prostředí světlé a útulné.

  • David Bořuta

Velký výběr kávy, i dezertů, které jsou čerstvé a výborné. Nabízejí zdravější varianty sladkého, ale na chuti to neubírá. Rozhodně je to kavárna kam se rádi vrátíme.

  • Kateřina Vyskotová

Famózní podnik, který bych si přála i ve svém městě. Velkolepý výběr z chlebů a koláčů. Káva jemná a lehce aromatická, s kombinací sójového mléka je neodolatelná.

  • Jana Prošková

Nedávno objevená kavárna přímo v centru Plzně. Výhled na náměstí. Mají skvělou kávu, obložené chleby, saláty apod. Když není místo, můžete si dát kávu s sebou.

  • Jana Prošková

Skvělá kavárna. Vždy milý personál a výborná káva. Dorty ani saláty jsem neichutnala, ale jejich obložené chleby jsou výborné. Navíc kartička 9+1 zdarma …

  • Jitka Suchanová

Výtečné butterfly pea latté v příjemném Fresh bistru s výhledem na Náměstí Republiky, výborné nápoje a velmi chutné slané i sladké pokrmy. Doporučuji. Další

  • Marie Marsalkova

Krásný prostor na náměstí s možností sedět ve vestibulu. Obsluha je ochotná a milá. Občerstvení je velmi chutné a velmi drahé. Prostě zaplatíte za kvalitu.

  • Monika Černá

Byly jsme zde s kamarádkou až před zavíračkou, stále jsme si mohly vybírat z různých zdravých svačinek. Měla jsem něco jako quiche a moc mi to chutnalo.

  • Zdenny89

Luxusní prostředí, skvělá obsluha a vynikající nabídka. Určitě jsme nebyly naposledy. Majiteli se po Frenchie povedl opravdu další super podnik …

  • Karel Vachtl

Žádná velká hitparáda co se kávy týká jídlo jsem zatím žádné neměl a ani jsem se nedostal k širší nabídce. Ale káva klasická žádný chuťový zážitek.

  • Petr

Hezké prostředí s výhledem na náměstí Republiky. Výborná káva a velký výběr výborných zákusků i veganský výběr ( jak sladké, tak slané).

  • Nela P

Krásné prostředí, výborný filtr a moc dobré zákusky, jak sladké, tak slané. Jedinou chybu vidím v ne moc příjemné obsluze. Další

  • Věra Burianová

Jídlo paradni, obsluha by mohla být více profesionální a mě ne dětinska.
Jídlo: 5
Obsluha: 2
Atmosféra: 3

  • Michal Wirth

Zajímavé...to co je tam k jídlu je dost netradiční,ale asi zdravé Obsluha je vlídná a je tu furt plno, samý mladý lidi! …

  • Veronica Stoklova

Na tohle jsem v Plzni čekala už dlouho! Naprostá bomba! Skvělá snídaně, káva všechno! Nemám slov. Děkuji za otevření ❤

  • Milan Hudec

Super kafe, luxusní obsluha. Vždy usměvavá a příjemná a dnes to nebylo jinak :) děkuji
Služba
Jídlo na místě

  • Denisa Volfová

Velmi příjemné prostředí s milou obsluhou a ještě lepší nabídkou! Když si dát kávu v městě, tak jedině tady. :)

  • veru beru

Výborná nabídka kávy, čaje i dobrot k snědku. Příjemná obsluha. Otevírací doba je také super. ☕ …

  • Petra Pittrová

Nejkrásnější kavárna v Plzni, co se interiéru týče. Příjemná atmosféra, milý personál, výhled na náměstí.

  • Tomas Pojer

Výborné snídaně, vždy vše čerstvé, jen v pondělí ráno mají malý výběr, než vše připraví po víkendu.

  • Martin Riha

Velice příjemný salátový bar. Tortilly a saláty úžasné, obsluha milá a rychlá. Hezky se zde sedí :)

  • Michala Borečková

Zdravé a velmi dobré jídlo i pití. Příjemný personál a příjemné prostředí. Mohu jen doporučit. ❤

  • Andrea Opasková

Tento podnik je není na jednu stranu ničím výjimečný ale je hezký a dělají zde filtrovanou kávu.

  • Štěpánka H.

Výborná káva i zákusky, příjemné prostředí i nějaké ty zdravé mlsky - prostě srdcovka

  • Norbert Kováč

Nejlepší skořicový šnek. Přijemný personál. Vynikající milkshake. Můžu jen doporučit.

  • Marcela Jirková

Moc povedený koncept, skvělá nabídka, luxusní káva, moc příjemný personál!

  • Stepanka Bochnakova

Po cvičení si zasloužím sladkou odměnu. Jahodový cheesecake byl výborný.

  • Martina Vaňková

Skvělá kavárna s úžasnou kávou. Určitě jednou z nejlepších v Plzni.

  • Matej Chrenka

Smyslné a mnamozni chlebíčky = jasná svaca nebo snídaně. LOVEIT

  • Aleš Kouřim

Skvělý bezlepkový koláč
Služba
Jídlo na místě…
Další

  • Martina Pašková

Příjemné prostředí, skvělé zdravé jídlo, výborné kafe

  • Kieu Ngan Nguyen

Velice milá příjemná obsluha, výborné džusy!

  • Michal Borecek

Pěkné a příjemné prostředí a dobrá káva

  • Kamil Pošvic

Skvělé jídlo a pití, moc milá obsluha

  • Týna Baráková

Nejlepší poke bowls široko daleko! ❤️

  • Markéta Nováková

Kavárna s nejkrásnějším prostředím

  • Anna Klimentová

Ranní snídaně vždy výborná …

  • Šárka Balcarová

Příjemné místo, skvělé jidlo...

Similar places

cat cafe

1204 reviews

Pražská 72/33, 301 00 Plzeň 3-Východní Předměstí, Czechia

Anděl Café, Music Bar

720 reviews

Bezručova 151/5, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Czechia

CrossCafe Jungmanova

591 reviews

Jungmannova 5, 301 00 Plzeň 3, Czechia

CrossCafe Doubravka

518 reviews

Masarykova 75, 312 00 Plzeň 4, Czechia

Nykty's

399 reviews

nám. Republiky 105/12, 301 00 Plzeň 3-Vnitřní Město, Česko

Michelle Café

202 reviews

18, Habrmannovo nám. 743, Doubravka, 312 00 Plzeň 4, Czechia

CAFÉ VÍDEŇ PLZEŇ

137 reviews

Dominikánská 5, 301 00 Plzeň 3, Czechia

Café 7g

128 reviews

8, Kopeckého sady 329, Vnitřní Město, 301 00 Plzeň 3, Czechia

Cafe bar Al Capone

128 reviews

Prokopova 233, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí, Czechia

Café Bar Pecka

126 reviews

Františkánská 119/5, 301 00 Plzeň 3, Czechia