Pet-medic

149 reviews

Beranových 130, 190 00 Praha 18, Czechia

pet-medic.cz

+420724184840

About

Pet-medic is a Veterinarian located at Beranových 130, 190 00 Praha 18, Czechia. It has received 149 reviews with an average rating of 4.7 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Pet-medic: Beranových 130, 190 00 Praha 18, Czechia

  • Pet-medic has 4.7 stars from 149 reviews

  • Veterinarian

  • "Doporučuji při volání vždy ověřit, klidně 2x a důrazně, zda v pohotovostním autě bude přítomna veterinární lékař/lékařka"

    "přijeli jste na námi objednanou eutanazii pejska"

    "Před týdnem jsem musela nechat uspat svého 14letého pejska"

    "Všech 10 nahoru za profesionální chování pana záchranáře z výjezdu"

    "Very friendly pet ambulance service; when they arrived they did an initial check of my cat (fell out of a 3rd-story window when my back was turned) to triage how critical the situation was then off to the nearest 24-hour vet we went"

Reviews

  • Andrea Repíková

Doporučuji při volání vždy ověřit, klidně 2x a důrazně, zda v pohotovostním autě bude přítomna veterinární lékař/lékařka. Volala jsem záchranku kvůli alergické reakci mého štěněte. Během 5 minut se mu po celém těle udělali pod kůží nateklé provazce, natekl mu čumák, hlava. Záchranku jsem volala cca 23.10. Ptala jsem se operátorky, za jak dlouho záchranka s lékařem dorazí, že pokud by to trvalo déle, odvezu štěně sama přímo na veterinární pohotovost. Operátorka mě ujistila, že do 15 minut budou u mě a že dají štěněti injekci proti alergii. Ve 23.30 stále nikdo nedorazil, volala jsem operátorce znovu, řekla ať vydržím, že jsou na cestě. Po dalších 15 minutách dorazila záchranka, když mi pán z vozu volal, že je na místě, ptala jsem se, zda přijdou nahoru štěně prohlédnout. Pán řekl, ať snesu štěně dolů. U záchranky čekal pán (nepředstavil se, neuvedl "funkci"), který se štěněte ani nedotkl, jen se z výšky na něj podíval s tím, že "ona je tady tma, pořádně na něj nevidím" a říká, "tak si nasedněte, pojedeme". Řekla jsem mu, že jsem dostala od operátorky informaci, že dorazí lékař s injekci proti alergii, že na pohotovost jsem mohla odjet již před půl hodinou sama. V tu dobu se štěně třáslo a špatně dýchalo. Na to reagovala, že veterinární lékařka je u důležitého zákroku a on že mě odveze na pohotovost. Řekla jsem mu, že jeho službu nepotřebuji, že tuto službu jsem neobjednávala a že to jsem štěně mohla odvézt rovnou na pohotovost sama. Na to mi řekl, že teď - cca 23.50, mě už nikde nevezmou, že jediná pohotovost v Praze zavírá o půlnoci. Ale že když mě tam odveze on, že s nimi má dohodu, že jeho vezmou. Řekla jsem mu, že mám jinou zkušenost, a požádala jsem ho, ať mi uvolní vjezd, abych mohla vyjet s autem z garáže. Na to mi řekl, že dokud mu nepodepíšu zprávu o provedené službě, nenechá mě odjet. Vyjela jsem tedy s autem na ulici s tím, že má mé telefonní číslo, ať si připraví papíry, že vše projdeme zpětně, že teď jde o čas, ať mi uhne autem, že jde o život mého psa. Na to reagoval slovy - Za život svého psa jste odpovědná vy sama, když mi to podepíšete, uhnu Vám. Když jsem se ho zeptala, jestli je schopen kvůli podepsání papíru riskovat to, že mi štěně v autě zemře, jen s úsměvem zopakoval - je to vaše odpovědnost a nehýbal se. Vyjela jsem z garáže autem tedy bokem po chodníku. Na veterinární pohotovosti Jaggy mě bez problému přijali, štěněti dali protialergickou injekci, cca 2 hodiny jsme tam měli počkat, zda bude vše v pořádku - pro jistotu. Po injekci příznaky odezněly dýchání se zklidnilo...

  • Famiglia Ruggiero

přijeli jste na námi objednanou eutanazii pejska. Stále ještě se nedokážu smířit s tím, jak to probíhalo a strašně si vyčítám, že jsem vybrala Vás. Rozhodně to nebylo tak, jak popisujete na Vašem webu. Věřila jsem, že když už to musí být, vy jste profesionálové a víte, jak se asi majitelé v tu chvíli cítí a všechno bude tak, aby i my jsme to zvládli. Po příchodu jsem lékařce (asi, nikdo se nepředstavil) dala poslední zprávu z veteriny. Ta mi na to akorát řekla že oholí nožičku, dá první dávku na uspání a pak druhou. Vzala jsem pejska a šla k manželovi, doktorka jen "klidně u toho můžete stát nebo si sednou na gauč" (neměla jsem kam, byl plný vybavení který dámy přivezly), Když mi udělaly místo, ani jsem skoro nedosedla a doktorka už mu holila nožičku a všechno ostatní bylo během asi 5 vteřin. Nestihla jsem se ani v klidu posadit a pejska k sobě přitulit, natož mu něco říct... Ok, možná pro pejska rychlý a třeba neměl šanci pochopit co se děje, ale já se s tím nikdy nesmířím, jak to probíhalo a že jsem si vybrala Vás. A mimochodem, stále nemám žádnou zprávu v mailu, jak bylo řečeno... Hvězdu jsem dát musela, tak ta je pro paní dispečerku, ta jediná vypadala že má zájem.

  • Lenka Lenka

Před týdnem jsem musela nechat uspat svého 14letého pejska. Bylo to jedno z nejtěžších rozhodnutí, které jsem musela udělat. Stále se s tím neumím smířit, ale jak už psal někdo níže, jsem moc ráda, že když už jsem to musela udělat, vybrala jsem si společnost PET-MEDIC. Pan doktor, který euthanasii prováděl, byl neuvěřitelně milý, lidský a empatický. Nikterak na nás nespěchal, nechal nás se rozloučit, všechno nám vysvětlil a neustále mě ujišťoval, že pejsek po aplikované anestesii netrpí, nic ho nebolí a tu druhou injekci už nebude vnímat. Byli jsme jeho pátá euthanasie ten den, a i když to pro něj muselo být psychicky velmi náročné, choval se velmi profesionálně a zárověň hluboce lidsky. Všem, kteří stojí před tímto těžkým rozhodnutím a chtějí svému čtyřnohému kamarádovi i v této poslední chvíli dát to nejlepší, doporučuji PET-MEDIC. Zároveň bych chtěla panu doktorovi moc poděkovat za jeho slova, která mi řekl, když můj pejsek odcházel: "Je to, jako byste s ním stála na velké louce, a on se po té louce rozeběhl a běžel a běžel, až by se Vám v dálce ztratil." Děkuji za vše!

  • Vlado Hlozka

Všech 10 nahoru za profesionální chování pana záchranáře z výjezdu. Věcný, lidský, perfektně vybaven. Čas dojezdu porovnatelný s lidskou záchrankou. Bohužel už neměl šanci našeho pacienta zachránit, ale všechno nám vysvětlil a pomohl zařídit. Tímto mu patří náš veliký dík. Bohužel černou ovcí v tomto našem příběhu je paní telefonistka na dispečinku, která mne neváhala sepsut za to, že jsem ji nebyl schopen nadiktovat telefonní číslo že kterého jsem volal v momentě když náš kocour bojoval o život a přestával dýchat. Když jsem jí sdělil, že kocour znova chrčí - tak místo rady jako postupovat jsem si vyslyšel, že ona teď musí přepisovat číslo z telefonu do systému a je to pro ni komplikace. Ale jinak záchranné službě a jejím odborníkům palec nahoru!

  • Bret Vanderberg

Very friendly pet ambulance service; when they arrived they did an initial check of my cat (fell out of a 3rd-story window when my back was turned) to triage how critical the situation was then off to the nearest 24-hour vet we went. Turns out the drivers are Policemen, allowing them to turn on the emergency lights and get you to the vet asap. As they are trained for high-stress scenarios, the driver was a very calming presence and talked me down from a high level of anxiety. Highly recommended for emergency situations with our precious four legged loved ones!

  • Petr Michalík

Pomůžou v těžkých chvílích, vše zařídí, za což jim moc děkuju. Milá paní na telefonu i při výdeji urny. Objednávku vyplňujete vklidu před dotazníkový formulář, což je super. Fotky z posledního rozloučení na flashku nedoporučuju, jsou nekvalitní, asi focené na kalkulačku. Pokud si zaplatíte poslední rozloučení, máte možnost si nafotit fotky vlastní. Objednal jsem urnu s popiskem a dostal jsem jí bohužel se štítkem, kde je jméno mé fenky napsané špatně, ale nemám sílu to reklamovat. Na otisku tlapky je jméno dobře, otisk tlapky doporučuju.

  • Pavla B

Jsem trochu v rozpacích...v po jsem zoufale ve dvě ráno obvolavala všechno možné,kdy nás dosud naprosto zdravý dvouletý pes vážící 25kilo měl 14epi záchvatů po sobě,já prokousnutou ruku(nevědomě jsem ho chtěla zklidnit),a až po jaké době mě telefon zvedla rozespalá paní a podala info,že nepřijedou,ať si někam dojedu sama...Chápu,bydlím 20minut od Zličína,ale její tón hlasu a neochota,přitom na bombastickým webu reklama,že jezdí i lékař..nevím.Verte,že zbytečně ve dvě ráno Vám nikdo nevolá...za mě negativní zkušenost.

  • Lucie Ivanová

Dneska náš pes dostal obrovskou alergickou reakci. Netusili jsme o co jde, v aktualni chvili jsme se bali ze se nam priotravil protoze krome zvraceni omdleval a odpadaval, nereagoval. Po tom co nas na zavolani odmitly vsechny blizke veteriny kvuli pretlaku, jsme se domluvili se zachrankou, ktera nam vysla vstric. Prijela po domluve a pomohla jak jen mohla, psa stabilizovala a odvezla nas na veterinu kde nam domluvila vysetreni. Takze muzu jen a jen doporucit v akutnich pripadech skvela pomoc. Sem za ne hrozne vdecna.

  • Martina M. Epsilon

Dnes nám moc pomohli <3 Myšlenku Pet Medicu miluji od prvního seznámení někdy v roce 2005, ale dnes jsem je poprvé poprosila o přímou pomoc. Dostalo se nám s naší 14-letou fenkou milé péče, nad očekávání. Přijeli v neděli v noci, vyšetřili, poradili, zajistili převoz na tu nejvhodnější veterinu v danou chvíli a celou dobu nám pomáhali. Naštěstí náš případ nebyl extra akutní, ale pomoc jsme rozhodně potřebovali. Jsem vděčná, že jsme v lokalitě, kde si tuto službu vůbec můžeme objednat. Díky, že existujete.

  • Monika Tormova Tormová

Vyuzili jsme sluzbu uspani naseho pejska. Sanitka prijela na cas, vybaveni super. Pristup personalu ale nebyl prilis citlivy ani od jednoho a posadky. Hlavne od pani doktorky. Pri takove praxi bych si predstavovala vice ucty k umirajicimu clenu rodiny a k mrtvolce. I pichani injekce na utlumeni nebylo bez problemu, oproti tomu, jak injekce nasemu pejskovi picha doktor standardni. Kazdopadne ale celkove je uzasne ze takova sluzba existuje. Dekujeme za ni

  • Tomáš Kohoutek

V této těžké chvíli, když člověk neví.... Ihned jim zavolejte! Ihned. Ať je den, noc... Prostě volejte. Profi služby (lepší než pro lidi). A cenových nákladů se bát nemusíte. Příklad. Přijezd zachranky s kvalifikovaným a vybaveným medikem do 15 minut, k tomo odjezd pro lékaře (nebyla jiná možnost), uspání (profesionálně udělané) a vše potřebné cena kolem 3000 Kč. Sem ty penízky za tuhle službu rozhodně dám. To má smysl. Oproti českému zdravotnictví.

  • Anna Chrbolkova

Moc děkuji za veškerou pomoc,ochotu a laskavost kterou jste mé fence včera kolem 1 ráno poskytli. Sofí váží přes 32 kg a když prodělává epileptický záchvat je pro mě nemožné ji snést z 3.patra bez výtahu a poskytnou ji včasnou pomoc. Díky ochotné paní na telefonu a naprosto skvělými pány doktory, kteří přijeli bylo vše mnohem snažší. Dojezd do 17 min.. Tuto služby jsme již využily dvakrát a vždy skvělé. Děkuji

  • Julie Kotková

Museli jsme nechat uspat našeho milovaného kocourka. Paní doktorka přijela k nám domu, byla velmi ohleduplná, ochotná a v této velmi těžké chvíli nám moc pomohla. Vše vysvětlovala, co se bude dít, tak jsme to s její pomocí zvládli. Přestála i můj hysterický záchvat pláče, trpělivě čekala. Ještě jednou moc děkujeme. Pokud se dostanete do podobné situace, jsou jejich služby tou nejlepší volbou.

  • Lucie

Uspavali jsme naseho nejlepsiho kamarada a clena rodiny. Jeden z nejhorsich dnu naseho zivota a uplne jsme nebyli spokojeni s pristupem pani veterinarky, empate na bodu mrazu. Chapu, ze toho maji asi hodne, ale bylo dost videt, ze spechaji. Pani doktorka, se opravdu neumela vcitit do druhych, ktery maji tezky den. Po nasi spise zkusenosti nedoporucuji.

  • Markéta Vavrušková

Euthanasie pejska, paní doktorka velice citlivá, trpělivá, domluva skvělá, zařízení všeho,,potom,, bez problémů, za takové služby si člověk rád připlatí pokud má našetřeno, hold s věkem je jisté že to přijde takže je dobré mít pohotovostní kasičku :) moc děkuji za tyto služby, vím že pejsek usnul v klidu a teple domova. …

  • Monika Kopalová

27.11. jsem musela nechat uspat moji Ťapinku ,zaplatila jsem 4650 kc a do dneška nemám v ruce žádné potvrzeni o zaplacení a potvrzeni o eutanazii . Dnes je 15.12. a už jsem 4krat volala , že chci zaslat jak mi bylo řečeno , že mi vše zašlou na email. Zatím nic v ruce nemám ,tak nevím co si mám o tom myslet.

  • Majka76

Mnohokrát děkujeme za možnost důstojného odchodu v domácím prostředí pro našeho kocourka . Setkali jsme se s maximálním pochopením, laskavostí a empatií, vše proběhlo v naprostém klidu, bez jakéhokoliv zbytečného stresu jak pro našeho chlupáčka, tak pro nás. Ještě jednou oběma dámám velmi děkujeme.

  • Ema Procházková

Dobrý den. Dnes nad ránem jsem volala Vašeho záchranáře. I když to nakonec nedopadlo, tak musím říct, že zásah byl rychlý, citlivý a velice profesionální. V rámci dané situaci jsem byla moc spokojena. Jméno nevím, ale jel do Dolních Chaber kolem 5 ranní. Moc mu děkuji Procházková

  • Miroslav

Veľmi pekne ďakujem záchranárom z Pet-medic, za rýchly príjazd k zranenému túlavému kocúrikovi. Kocúrik bol vždy plachý a bojazlivý. V túto chvíľu zaživa teraz liečenie u veterinára, strach z neznámeho a izolovaného priestoru, ale po pár dňoch a liečbe, sám nájde v ľuďoch dôveru.

  • Gabriela Kambi

Velice ochotný, empatický personál záchranné služby. Výborná komunikace s dispečerkou a pomoc s oživením přes telefon. Ale velké mínus přijet k naléhavému případu, záchraně našeho malinkého pejska, který měl krvácení do mozku přijet za 2 hodiny od tísňového volání, je příšerné.

  • Dana Kozáková

Velmi ráda bych poděkovala panu doktorovi z výjezdovky, který včera pomáhal našemu pejskovi přejít přes duhový most. Velice laskavý , empatický a profesionální přístup. Děkuji za tuto službu, která umožní odejít našim zvířecím parťákům v klidu domácího láskyplného prostředí.

  • Emma Wonka

Musím souhlasit s uvedenými kladnými recenzemi. Bohužel jsme museli nechat uspat našeho pejska, sanitka přijela na domluvený čas a přístup lékařů byl velmi lidský, empatický a citlivý. Ještě jednou moc děkuji za váš přístup, profesionalitu a lidskost. Velmi si toho vážím.

  • simona bohmova

Naprosto uzasna sluzba.Vyuzili jsmee vcera v noci poprve a mohu jen doporucit. Lekar, zachranar byl u nas do 15 min, jelikoz jsme na druhe strane Prahy.Byl mily, ochotny, vstricny. s pejskem nas odvezl do nemocnice . Mohu jen a jen doporucit !!!!! dekuji moc moc moc

  • Veronika Zdvihalová

Naprosto úžasný přístup operátora na telefonu i pana doktora, který přijel. Byl u nás za 15 minut a hned určil přesnou diagnozu a naší fenku odvezl na veterinarní kliniku, kde ji hned operovali. Myslím, že nám ji zachránil. Vážím si jejich práce a děkuji!

  • Monika Rechbergová

Mohu jen doporučit. Zachránili nám našeho mazlíčka. Paní na telefonu, úžasná. Nemohla jsem skoro mluvit jaký jsem měla strach a plakala, perfektně mě navedla co je potřeba. I celá posádka velmi svedomita a příjemná. Neumím vyjádřit svou vděčnost za vše.

  • Martina Petrusevska

Moc dekujeme ze ste vcera zahranili Corta pri alergicke reakce. Mili, profesionalni, trpeliva posadka prisla hned sa postarala o pejska, dnes rano nam aj volali se zaptatjak se ma. Oprabdu musim rict pozitivne prekvapena a esce jednom moc dekujeme.

  • Market Mont

Dnes 19.9. okolo 13h jsem volala s potřebou pomoci ohledně úrazu našeho psa na výletě v podšumaví. Pes si poměrně ošklivě rozřízl nohu při blbnutí v říčce. Na telefonu byl velmi příjemný a ochotný pán,který nás ihned slovně navedl jak ránu … Další

  • Pavlína

Využila jsem už po druhé a rozhodně doporučuju! Včera eutanazie naší psí holčičky doma a jsem štastná, že taková služba existuje! Velcí profesionálové a opravdu velmi citlivý přístup! Moc děkuju za všechny zvířátka, kterým pomáháte! …

  • Dominik Materna

Absolutně profesionální, příjemná, trpělivá a ochotná posádka přijela na minutu přesně, jak slíbila, a zachránila nám buldoka od přehřátí. V tomhle případě neplatí, že jejich služby znovu rádi využijeme, ale když budeme muset, tak rozhodně ano!

  • Adél S.

Empaticka pani doktorka a asistentka ohledne euthanasie do domu/bytu...Doporucuji a my moc dekujeme, ze nase fenecka nemusela podstupovat prevoz mimo domov. Tym prijel v presne stanoveny cas. A vse probehlo rychle a tak jak melo.

  • Veronika H.

Pani veterinářka dojela k nám domů o víkendu mimo Prahu. Hrozně milá a hodná. Děkuji, že jsme se mohli důstojně rozloučit s naším Dastym. Vše nám říkala co bude dělat a co se bude dít. Vše za Vás zařídí. 5 hvězd je málo. ❤️

  • Útulek Dogpoint

Nejlepší volba, pokud se cokoli děje s vaším čtyřnohým miláčkem! Moc dobře známe ty situace, kdy člověk zpanikaří, neví co dělat a kdy často rozhodují minuty. Doporučujeme mít toto číslo vždy uložené v mobilu.

  • Petra Němečková

Moc děkujeme za empatii, citlivý přístup a také Vaše zajištění důstojného odchodu pro našeho starého nemocného kocourka. Jsme rádi, že jsme pro tuto pro nás velmi těžkou chvíli zvolili právě vás.

  • Irena Pribilova

Děkuji za úžasné služby, pomoc při odchodu Poppy po mrtvicce. Paní doktora přijela, vše nám vysvětlila a pomohla odejít Poppy v kruhu rodinném a v náručí. Děkujeme za vše co jste pro nas udělali.

  • Renata Novotná

Děkuji Pet Medic za profesionální a empatický přístup v závěru života mojí kočičky. Tolik mi pomohli zvládnout tuto smutnou událost. Všude budu doporučovat. Smekám před vámi a děkuji.

  • Josef V

Děkuji za pomoc, tuhle službu můžu naprosto doporučit, profesionální přístup, se zvířaty to umí. Náš případ nebyl extra akutní, ale přesto přijeli co nejdříve, po domluvě i ve 22:45.

  • zuzana kulikova

Děkujeme moc panu doktorovi a jeho paní při eutanazii našeho milovaného kocourka.Byli neuvěřitelně milí a ciltliví a vše proběhlo velmi důstojně.Ještě jednou moc děkujeme!!!

  • Jana Kubová

Úžasná paní doktorka a její kolega pomohli naší kočičce odejít do kočičího nebe. Doma, v klidu a bez zbytečného stresu jak pro nás, tak pro ni. Moc jim oběma děkuji.

  • A M

Velmi empatický, lidský přístup záchranáře. Ačkoliv to nebylo zrovna v příjemnou chvíli, jsem ráda, že jsem se o existenci takové profesionální služby dozvěděla.

  • jarmila hury

nejhorší zážitek je najít výdejní místo. Firma schovaná v areálu kde je mnoho firem. žádná cedule. lítala jsem tam od baráku k baráku a nikdo o nich ani neví...

  • Katerina Martiskova

Díky rychlému příjezdu a profesionálnímu přístupu zdravotníků můj čtyřnohý parťák prezil a nadále je tu se mnou. Ještě jednou děkuji za jeho záchranu.

  • Radka Křížová

Dobrý den moc se omlouvám za negativní recenzi. Volala jsem veterinární sanitku a při napsání recenze se zobrazila vaše stránka . Děkuji za pochopení

  • Lucie Vosykova

Volala jsem tuto záchranku pro svého psa. NIKDO nezvedal telefon, ozvali se až po hodině! To je pozdě, když chcete zachránit zvíře. Už nikdy více!!!

  • Zdenka Kubacova

Velké poděkování p. Jarošovi a této společnosti za rychlý zásah a velmi citlivé jednání. Po vlastní zkušenosti DOPORUČUJI služby této společnosti.

  • Marketa Gausova

Zavolali jsme kvůli akutní eutanázii. Kéž by všichni lékaři v nemocnicích byli tak laskaví a taktní jako lidé z Pet-medic! Děkujeme!

  • Klara

Na uspání kocourka přijela příjemná, jemná a citlivá paní. Ačkoliv smutný zážitek, nedal se prožít lépe. Díky za vaše služby

  • Veronika Svobodová

Včera jsme nechávali uspat našeho kocourka. Opravdu paní doktorka i její kolega mají profesionální přístup. Moc děkujeme

  • Hannah Victoria Marklin

Moc děkujeme za skvělý přístup během rozloučení s naší fenečkou. Paní doktorka veterinářka byla moc hodná a empatická.

  • Jitka Snizkova

Ochotní, vstřícní, k zvířeti se chovají klidně. Celkově velmi dobrý zážitek, i když jsme fenku museli nechat uspat.

  • Evezenia Eigengrau

Bohužel smutná zkušenost s odchodem za duhový most milovaného pejska, ale velmi vstřícné a chápavé jednání. Děkuji.

  • Weronika Grossova

Nejlepší možná, pokud potřebujete opravdu rychle na veterinu. Moooc díky, zachránili jste život mé kočičky. …

  • Milan Kovář (GrayLite)

Eutanazie doma. Nemám co vytknout k přístupu. Velmi dobrá zkušenost i když s takto smutnou záležitostí.

  • Pavel Kliment

Profesionálové na svém místě. Škoda, že takové záchranné služby nefungují ve všech městech v ČR ❤️

  • Michaela Šeborová

Profesionalni a laskavu pristup ke zviratum a podpora pro lidi, jejichz clen rodiny musi odejit.

  • Diana Dindosova

Profesionální, pomohli mi se záchranou nutrie, když měla pohotovost pro divoká zvířata plno

  • Lucaa

Děkujeme Pet medic za vše v nejbolestivějších chvílích ....lidi na správném místě....

  • Petr Vladyka

Profíci a skvělí lidi zároveň. Děkuju moc, když už to muselo být... :-) Petr

  • Oliver Beneš

Děkujeme za velmi empatický a citlivý přístup při uspání naší Betty. :)

  • Denis Kristian

Podle informací mých známých pejskařů, je tato služba naprosto skvělá.

  • Monika Myslíková

Vubec tam nejezdete. Nefunguji. Ztrata casu v krizovych situacich!!

  • Da Zi

Výborná pomoc, pokud jste v nesnázích. Rychle, odborně, s empatií.

  • Kateřina Teimlová

Opakovaná zkušenost - vynikající a velmi lidský přístup. Děkujeme!

  • Markéta Horáková

Velmi rychlá reakce a pomoc naší fenečce přes duhový most. Děkuji

  • Dana Kubrova

Milý, vstřícný a profesionální přístup. Mohu jen a jen doporučit.

  • Milos Machacek

Moc jim děkuji . V nejhorších chvílích moc pomohly od trápení

  • Kateřina Hovorková

Skvělá, profesionální péče, vlídný přístup, rychlost...

  • Jitka Cerna

Pro zvířecího kamaráda jen to nejlepší.. A to oni jsou.

  • Saša Krasikov

Děkuji vám za vaši službu. Moc jste nám pomohli.

  • Šárka Elicarová

Rychlost ochota velká pomoc můžu jen doporučit

  • Bara Kronosova

Perfektni služba. Díky za možnost využití.

  • Michaela Vágnerová

Moc děkuji za úžasný přístup a ochotu.

  • Jana Javůrková

Vstřícné jednani, jsou to profíci

  • Tereza Tesař Růžička

Profesionální a citlivý přístup.

  • ivan danko

Profesionální a lidsky pristup

  • Radek Pisarik

Služba která je v ČR potřeba.

  • Zdeněk Rajtr

Příjemné prostředí …

  • Walter Skoda

Vynikající - doporučuji.

  • Kateřina Schneiderová

Nemohu si stěžovat

  • Dominic Toretto CZ

Vřele doporučuji ,

  • Vojtech

Děkujeme za odvoz

  • Papia Ghoshal

Friendly workers!

  • ALENA Charvátová

Super komunikace

  • Hosma Frantisek

Super

  • Ljuba Hrynchyshyn

Super

  • Josef Vartyr
  • Tereza Branikova
  • Alena Vratna
  • Barbora Krejčová
  • Ladislav Lupinek
  • Jana Bubníková
  • John Corness
  • Jana Švecová
  • Jana Králová
  • Petra Černá
  • Jiri Skoumal
  • Lucus Veronicae
  • Tomáš Fencl
  • Marek Svoboda
  • Vladimíra Koch
  • Lucas Fox

Similar places

VETCENTRUM Duchek s.r.o.

1660 reviews

K Hájům 2671, 155 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

AA-Vet - Veterinární nemocnice

1513 reviews

Chmelová 3316/6b, 106 00 Praha 10 - Zahradní město-Praha 10, Česko

Veterinární klinika Erika

1198 reviews

nám. Dr. Václava Holého 1049/8, 180 00 Praha 8-Palmovka, Česko

Veterinary Clinic Podebradska

972 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Podebradska

954 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Zbraslav

935 reviews

Zbraslav, U Malé řeky 625, 156 00 Praha 5, Czechia

Veterinární Klinika Nusle - Schwetter a kol.

678 reviews

Boleslavova 1525/20, 140 00 Praha 4-Nusle, Česko

Veterinary hospital Stodůlky

646 reviews

K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 13, Czechia

Veterinární klinika na Hůrce

614 reviews

Běhounkova 2530/59, 158 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

Veterinární klinika - MVDr. Jiří Filip, MVDr. Jan Mára

608 reviews

Madridská 636/14, 101 00 Praha 10-Vršovice, Česko