Veterinární klinika IVET

218 reviews

3, Ke Kamýku 996, 140 00 Praha 4, Czechia

veterinarniklinikapraha.cz

+420241714358

About

Veterinární klinika IVET is a Veterinarian located at 3, Ke Kamýku 996, 140 00 Praha 4, Czechia. It has received 218 reviews with an average rating of 4.1 stars.

Photos

Hours

MondayOpen 24 hours
TuesdayOpen 24 hours
WednesdayOpen 24 hours
ThursdayOpen 24 hours
FridayOpen 24 hours
SaturdayOpen 24 hours
SundayOpen 24 hours

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Veterinární klinika IVET: 3, Ke Kamýku 996, 140 00 Praha 4, Czechia

  • Veterinární klinika IVET has 4.1 stars from 218 reviews

  • Veterinarian

  • "Pokud jde o příspěvek od paní Pavelko, tak se nejednalo o převaz, jak zde na příspěvek nepravdivě odepisujete, ale o akutní ošetření, kdy pes nejdříve zvracel, následně se začal úplně celý strašně klepat, začala mu téct pěna z huby a nebyl schopný se postavit na nohy! Ihned jsem naložila 55 kg psa do auta, jelikož paní Pavelko byla v práci a vezla ho na nejbližší Veterinární kliniku k vám, aby jste mu poskytli praví pomoc"

    "MVDr"

    "Nedoporučuji, během posledních 12 měsíců druhá chybná diagnóza u psa"

    "Chci moc moc poděkovat a doporučit všem váhajícím veterinární kliniku IVET"

    "Opravdu nechápu záporné recenze na tuto kliniku"

Reviews

  • Jitka Bébr Fikrtová

Pokud jde o příspěvek od paní Pavelko, tak se nejednalo o převaz, jak zde na příspěvek nepravdivě odepisujete, ale o akutní ošetření, kdy pes nejdříve zvracel, následně se začal úplně celý strašně klepat, začala mu téct pěna z huby a nebyl schopný se postavit na nohy! Ihned jsem naložila 55 kg psa do auta, jelikož paní Pavelko byla v práci a vezla ho na nejbližší Veterinární kliniku k vám, aby jste mu poskytli praví pomoc. Předem jsem volala a bylo mi řečeno ať ihned přijedeme. Když jsem psa ze všech svých sil dotáhla k vám, a že to byla fuška dostat sama 55 kg psa do auta a následně do vaší kliniky, přišel plešatý, menší doktor a sprostě mě i se psem vyhodil. Ani se na psa nepodíval a Ať si jdu prý tam, kde psa operovali, což bylo přes celou Prahu. Tomu říkám “lékařská péče!!! “ Místo, aby mu poskytli první pomoc (akutní) vyrazil nás doktor bez mrknutí oka. Než jsem dojela na kliniku, kde psa operovali pes už nevnímal, bleskově mi ho 3 lidi pomohli vynést z auta a ihned ho napojili na kapačky, dostal několik injekcí, odebrali mu krev, provedli sono žaludku a nečekala jsem ani minutu. Myslela jsem si, že doktor je na Veterinární klinice od toho, aby v akutních případech poskytl zvířeti první pomoc, ale nejspíš jsem naivní…. Na této klinice ( myslím toho plešatého, malého veterináře, zavalitější postavy… MVDr.Anděl, kterého klinika zaměstnává a opravdu jí nedělá dobrou pověst ) to mají nejspíše jinak hozený a první pomoc zvířeti v kritickém stavu pro ně není prioritou!

  • Nicole Pochopová

MVDr.Čech - hodnotím skvěle 5⭐️. Ceny přívětivé. Na IVET nás poslal pan doktor Čáp z veteriny na Poděbradské kvůli ortopedickému vyšetření a léčbě (poděbradská neměla v tu chvíli dostupného ortopeda), po opakovaném vykloubení kolene u Čivavy. Nakonec se zjistilo, že šlo o luxaci v kyčli. Pan doktor nahodil a nařídil klid, s návrhem řešení při opakování. Doktor Čech je mladý milý doktor, který vám vše vysvětlí a ukáže. Po týdnu znovu luxovalo, takže musela být operace - resekce hlavice a krčku stehenní kosti. Volný termín nám sestra dala za tři týdny. Po spojení s doktorem Čechem nás vmáčkl hned druhý den mezi své operace před dovolenou ♥️. Operace a péče naprosto v pořádku. Dnes máme 3 týdny po operaci a pes už normálně běhá! Děkuji! Ortopedie na 1. Hodnocení bych zhoršila kvůli dalšímu personálu - poprvé na víkendové pohotovosti milá mladá sestřička, podruhé - nevím zda sestra nebo doktorka - byla v ordinaci s panem doktorem před operací, pak byla i na recepci, asi sestra - starší blondýna, absolutně nepříjemná osoba! Při konzultaci operace s panem doktorem stala v ordinaci a tvářila se jako kdybych byla úplný idiot, následně nepříjemná i při placení. Kdybych měla jednat pouze s touto osobou, jela bych okamžitě jinam.

  • Klára Svobodová

Nedoporučuji, během posledních 12 měsíců druhá chybná diagnóza u psa. Nejprve léčení ječného zrna cca 2 měsíce kapkami a poté mastičkami, bez výsledku, následovala cytologie a sdělení, že se může jednat například o nádor a vyříznutí útvaru bude riskantní a je třeba počítat i s možností, že fenka (4 roky) příjde o oko. Po návštěvě MVDr. Beránka v Pardubicích a důkladném vyšetření přišlo uklidnění, že o nádor skutečně nejde a i v případě operačního zákroku bude oko v pořádku. Zabraly předepsané tablety a za 2 týdny po ječném zrnu ani stopa. Podruhé veterina navštívena z důvodu bolestivosti zřejmě v oblasti beder nebo břicha, opatrné chůze a častého protahovaní psa. Po prohmatání sdělena diagnóza bolest zad, aplikována injekce a doporučen striktní klid a kontrola za měsíc. Po týdnu u psa žádné zlepšení, po vyšetření na jiné klinice okamžitě diagnostikována gastririda, předepsané léky a po dvou dnech výrazné zlepšení stavu. Co se týče recepčních, tak ne jedenkrát jsme byli svědkem velmi nepřijemného i posměšného jednání s platícimi klienty, kteří jsou mnohdy vystresování z diagnózy svých zvířecích členů rodiny a zasloužili by rozhodně empatičtější přístup.

  • Veronika Skorepova

Chci moc moc poděkovat a doporučit všem váhajícím veterinární kliniku IVET. Za celou dobu, co jsme tam s Cyrilem (pes, bavorský barvář 13,5 let) chodili (dal by Bůh, abychom tuto kliniku objevili dříve) můžu ji všem jenom doporučit. Skvělá péče doktorů (a to jsme si prošli rukama asi všech, kteří tam pracují) a také sester. Individuální lidský přístup k pejskovi, při každé obtíži a to jich nebylo málo a mnoho z nich bylo i dramatických, nám pomohli. Můj pes Cyril, který měl trauma z veterinárních klinik si to tam nakonec oblíbil a byl v pohodě. O eutanazii pejska z tohoto týdne v pondělí ani nemluvě, to, co předvedla pani doktorka Andělová se sestřičkou Bárou při uspávání Cyrila, byl úplný koncert empatie a lidskosti nejenom pro něj, ale i pro mě a díky bohu nebudu mít z tohoto zážitku trauma na celý život. Bylo to velmi velmi smutné a dojemné, ale zároveň klidné a „hezké“. Moc děkuju. Za Cyrila i za sebe. Budu Vám všem na klinice držet palce a mám Vás v srdci i s Cyrilem na celý život❤️.

  • Simona Kupková

Opravdu nechápu záporné recenze na tuto kliniku. 21.12. jsem hledala Nonstop veterinu a poprvé tuto kliniku navštívila. Jak sestřička, tak i pan doktor byli velice ochotní a vstřícní. 23.12. se stav mého pejska zhoršil a já jsem akutně potřebovala veterinární pomoc. Naše paní veterinářka ten den vůbec neordinovala a druhý lékař, jelikož jsem nebyla objednaná online, mně doporučil, přijít v odpoledních hodinách a čekat na mezeru mezi online objednanými. A podotýkám, že na tuto veterinu jsem chodila přes 30 let..Volala jsem tedy na IVET. Slečna v recepci to ihned zvedla a mohla jsem také hned přijet. A přišla si pro nás paní doktorka Brodská..I když se jednalo o naši"poslední, tu nejsmutnější"návštěvu na veterině, chtěla jsem hrozně moc poděkovat paní doktorce( kterou jsem předtím v životě neviděla) za její vstřícnost,empatii, lidský přístup......A opravdu vážně uvažuji, že díky této zkušenosti, až budu mít nového pejska, změním i veterinární kliniku..Moc děkuji paní doktorko Brodská.

  • Jan Procházka

Veterinární kliniku IVET mohu jedině chválit a doporučit všem. Pan MVDr. Michal Čech nám zachránil boloňského pejska Jerryka před ochrnutím, kterému operoval nečekaně vyhřezlou plotýnku. Veterinářů, kteří toto umí operovat je jako šafránu. A je potřeba si jich vážit, protože i zvířátka mají problém s páteří. Všichni zaměstnanci se chovali ohleduplně a laskavě. Nebyl problém dvakrát denně volat a zajímat se o stav našeho pejska. K čertu s tím, jestli se napoprvé nedovoláte a nebo musíte déle čekat. S panem doktorem Čechem jsme se setkali poprvé a měl do poslední kontroly zájem vidět našeho Jerryka, jak se zlepšuje jeho zdravotní stav a bylo vidět, že mu opravdu dělá radost, když se zvířátka pod jeho rukama uzdraví. Pejsek nechodil na zadní nohy, po týdnu byl schopný samostané chůze. Každý den je lepší a lepší. Nakonec nepotřebuje ani rehabilitace. A za to jsme hrozně vděční. Takže všem z celého srdce děkujeme! Pane doktore, přejeme vám hodně úspěchů a hodně zdraví! :-)

  • Káťa Hlinovská

Při prvních návštěvách před cca deseti lety jsem byla ráda, že jsem pro našeho psa našla tak skvělou kliniku tady v Praze, kde ví co dělají, a za dobré peníze. Nevím, co se změnilo, možná personál, a možná začali být lhostejní vzhledem k počtu klientů. Po našich návštěvách s nemocným psem nám nebyly schopni pomoci ani doporučit vhodné vyšetření,Jen léky, léky a čekejte. Až na doporučení jiných klinik jsme se dočkali doporučení. Jak je možné, že je nenapadne vyšetření mozku, když je pejsek ochrnutý a má záchvaty? Pejska jsme museli nechat utratit. Ne vinou této kliniky, ale kdyby se zamysleli, a nám dali doporučení dřív, nemusel tolik vytrpět. Poslední kapkou byla naše včerejší návštěva, kdy jsem jen potřebovala ostříhat drápky u nového štěňátka. 2 zastřižené natolik, že z ní tekla celou cestu domů krev. Toto byla poslední návštěva této kliniky. Prosím, zamyslete se nad tím, že máte pomáhat a léčit...

  • tereza 99

Veterinární klinika Ivet je, dle mých zkušeností, opravdu tou nejlepší veterinou v Praze. Příjemné prostředí, velice vstřícný personál a hlavně špičkoví lékaři. To vím ale již dávno. Jenže nedávno jsem zde musela nechat odejít svou milovanou babičku jorkšírku za duhový most. Kdo zažil, tak ví, jak těžká tato situace je, ale díky panu doktorovi Andělovi a jeho obrovské vlně empatie, byla celá tato situace o maličkatý chloupek snesitelnější. Rozuměl mi, jak se cítím, v ničem na mě netlačil, byl moc milý a ujišťoval mě, že dělám správné rozhodnutí a měl mou plnou důvěru. Je mi ctí, že na naší poslední společné cestě s mojí maličkou nám byl oporou právě pan doktor Anděl, který je opravdu andělem v lidské podobě. Ještě jednou moc děkuji, že jste v této, pro mě velice těžké situaci, byl velice chápavý a lidský. Velice si toho vážím. Já i Sheenulka z nebíčka přejeme spoustu úspěchů.

  • Jaroslav Honěk

Musím napsat recenzi. Po objednání na veterinární kliniku Ivet (důležité pro nás bylo co nejdřívější vyšetření) jsem , tak jak to většina lidí dělá začal pročítat recenze a nějaké mě dost vyděsily. Dnes jsme si domů přivezli našeho miláčka STB po operaci respiračního aparátu. Od objednání až po odjezd z kliniky a to byl pejsek i hospitalizovaný nemůžu říct vůbec nic špatného. Pan doktor Anděl našeho pejska důkladně vyšetřil, vše nám vysvětlil a následně odoperoval. Četl jsem, že je arogantní atd. S tím nemohu absolutně souhlasit, byl naprosto profesionální. Sestřičky na recepci také velice příjemné a profesionální a to, že se na kliniku nemůžete dovolat je tím, že jsou v jednom kole. Děkuji týmu veterinární nemocnice za vyšetření, odoperování a celkovou péči. Jste profesionální a pokud bude potřeba, tak vím kam se vracet. Děkuji moc

  • Ashley z Kocandského mlýna

Dobrý den, nebaví mě tady číst dokola arogantní komentáře. Před dvouma rokama jsme tu byli s torzí žaludku. O půlnoci jsme zjistili, že Aishe není dobře. Jediná veterina která je v našem okolí a je nonstop otevřená. Takže o půlnoci jsme se vydali na cestu. Aishu si tam nechali a operovali. Vše nám důkladně vysvětlili. Cca dva dny si jí tam pro jistotu po operaci nechali. Aisha je závislák a když je někde bez nás dost trpí (knučí). Dvakrát denně nám volali jak na tom Aisha je a celý den se tam o ní velice pěkně starali. Byli furt u ní a mazlili jí. Před rokem bylo naší fence 10 let a byla pokousaná ×belgický ovčák. Měla prokousané ucho a kapsu na krku. Na veterině nám pomohli. Dali nám vše potřebné. Poradili nám a do psa zbytečně nervali všemožné věci. Já moc děkuji za záchranu života naší 11 leté fenky Rhodéského Ridgebacka Aishy. ❤️

  • veronika cervenkova

Velice děkujeme za záchranu naší 11 leté fenky Belly paní doktorce Brodské. Na veterinu jsme přijeli neohlášení v sobotu v noci. Ordinace zavřená, ale podařilo se nám dovolat na mobil. Sestra (velice milá) nás poprosila, ať počkáme venku - právě byl na sále jiný pacient. Paní doktorka provedla všechna vyšetření a vše vysvětlila a provedla akutní operaci. Ještě po půlnoci nám volala, jak na tom Bella je. Každý den hospitalizace jsme si mohli kdykoliv zavolat, a i když lékař zrovna nemohl, zavolal nám vždy zpět. S IVET máme dobré zkušenosti již s naší 1.fenkou, která byla vážně nemocná. Zatím se k nám nikdy nikdo arogantně nechoval. Pokud jsme objednaní jdeme za chvíli do ordinace, a pokud ne, tak holt počkáme - vždy jsme odbaveni rychleji než na lidské pohotovosti, kde vás nechají hodiny...

  • Jaroslava Chvojková

Na tuto veterinu dojíždím se svými fenkami z Děčína . Jinam, kromě max. očkování, bych ,už nešla,jelikož to je ztráta času a peněz . Jen na Ivetu nám VŽDY pomohli a bylo to už několikrát ♥️ Musím vyzdvihnout úžasnou doktorku Oravovou,doktora Čecha a doktorku Andělovou-skvělý,profesionální a laskavý přístup k mým zvířatům.. Jsem šťastná ,ze jsem konečně našla takové profíky s perfektními znalostmi a věřte ,že jsem hledala velice dlouho, kde bych mohla svým zvířatům dopřát tu nejlepší zdravotní péči,našla jsem ,IvetPrvní veterina ,kde věřím veterinářům a vážím si jich . Děkuji celému skvělému týmu i za skvělou práci/zázraky, kterými vždy pomáhají i dočaskovým zvířatům . Jste jedničky ve svém oboru a jsme vděčný ,že Vás máme ❣️ Přeji mnoho úspěchů …

  • Michaela Wasylukova

Ráda bych doplnila recenzi níže. Chodím na Ivet veterinu se všemi 6 kočkami. Nyní v krizové situaci, kdy se mi kočička skřìpla v okně u sousedů a potřebovali jsme okamžitou pomoc, byli jsme odmítnuti z důvodu nepřítomnosti neurologa. Musela jsem s polomrtvou milovanou Šlejškou, která řvala v agonii v autě, za jízdy obvolávat veterinu, kde by nám pomohli. Takový přístup ke stálému a věrnému, zákazníkovi jsem nečekala. Kočička zemřela. Naprostá spokojenost. Ceny trochu vyšší, ale když už si jinde nevěděli rady, zde nám pomohli prodloužit naší kočičce život. Líbí se mi k přístup k léčbě. Když jsem chtěla různé testy pro naše kočky, poradili, že některé jsou zbytečné a to ač přišli o výdělek. A velkou devizou je také nonstop pohotovost.

  • Denisa Červenková

Přístup personálu mně velmi zklamal, přijeli jsme s tržnou ránou, která potřebovala zašít. V čekárně jsme byli sami, na recepci nikdo nebyl, když už přišla značně otrávená sestra, přednostně vzali psa na převaz nohy, který přišel po nás, následně upřednostnili dalšího psa na vyndavání stehů, ten přišel asi 20min. po nás. Takže jsme přišli na řadu po hodině a jako bonus nám naúčtovali noční pohotovostní příplatek, který je od 19.30. To, že jsme v čekárně od 19h nikoho nezajímalo, zaplatili jsme za to, že nás ignorovali. Na základě čeho se určuje pořadí mi je záhadou, akutnost případu to ale nebude, když převaz a vyndavání stehů má přednost před čerstvým úrazem.

  • David Gabriel

Zkusenost s panem doktorem Ošmerou i celou klinikou je za nas jen pozitivni. Resili jsme zlomeninu lopatky a predni nohy u vipetu (postupne u vice pejsku) a Ivet byla jedina klinika ktera nas vzala (ikdyz jsme poprve obvolavali asi osm klinik). A sme radi - pece kterou jsme dostali byla prvotridni - mile a hodne sestricky, rentgen, CT vsechno v jedny budove a hlavne klidny a zkuseny pak doktor Osmera (ktery nam i charakterove sednul). Ano, urcite si nekdy pockate (obzvlast kdyz nejste objednany) nebo musite zavolat vicekrat, ale pece za nas byla topova, a urcite doporucuje (minimalne ortopedii). Ikdyz hlavne doporucime vyhnout se zlomeninam :)

  • Barbora Chylková

Dneska poprvé a také naposledy !!! Potřebovali jsme naše štěně (2 měsíce) akutně vyšetřit, vzali nás, ale po nějaké chvíli čekání. Při příchodu k paní doktorce nás překvapil arogantní přístup, nenechala si nic vysvětlit a "pomocná kolegyně" starší paní v oranžovém nebyla vůbec příjemná. Přístup nás zklamal a řekli, že pejskovi nic není, i když nám zvracel, žádné léky nedostal. Spíše máme pocit, že se potíže po návštěvě ještě zhoršili. Potíže stejně i nadále pokračovali a pomohla nám až jiná veterina, kde pejskovi dala i injekci od zvracení. Bohužel, asi jsme neměli zrovna štěstí na přístup či lékaře.

  • Barbora Freiwilligová

Dnes poprvé a naposledy. Když jsme se dovolali na recepci , vzala to celkem příjemná paní ale po příjezdu na kliniku jsme čekali skoro hodinu a půl a to před nami byl pouhý jeden člověk . Při rentgenování packy našeho 7 měsíčního ovčáka to bylo ze začátku v pohodě ale poté se ji to už nelíbilo a místo toho aby se chvilku počkalo než se pes uklidní tak bylo řečeno , že snímek už není potřeba. Kdyby jsme se nezeptali co vůbec fenka s packou má (dozvěděli jsme se že vlastně asi nic) tak nevíme ani to kdy ji máme dat prášky , které mi sestřička vrazila do ruky. NEDOPORUČUJI.

  • Diana Čermakova

Naprosto dokonalá klinika. Ani jednou jsem se nesetkala s arogancí personálu , všichni jsou naprosto úžasní profesionálové, se srdcem a úžasnou empatií. Moji nejstarší holčičku Amálku, operoval pan doktor Anděl… před operací mi vše vysvětlil a opravdu i mě jako naprostou plačku dokázal uklidnit. Pan Doktor Anděl, je prostě náš anděl. Jsem mu vděčná.Na tuhle kliniku budu jezdit i nadále a doporučovat ostatním… tedy jen těm, co mají zdravý rozum, úctu a pokoru…..a téma zvedání telefonů na recepci? Bože můj, tam se přece operuje, zachraňuje…Děkuji, kliniko Ivet<3

  • Jana Šimkova

Nejlepší klinika s nejlepšími lékaři a specialisty. Lidský přístup, lékaři si pamatují pacienty. Absolvovali jsme zde těžkou operaci s pejskem a nemohli jsme vybrat lepší místo. Žijeme momentálně mimo Prahu ,ale pořád dojíždíme přes hodinu k veterináři sem, nikdy by jsme tento skvělý tým nevyměnili. Všem doporučuji speciálně pana MVDr. Michala Čecha, který je skvělý specialista a velmi příjemný člověk. Jedine mínus jsou recepční, občas dokážou být hodně nepříjemné po telefonu, tedy za předpokladu, že se vůbec dovoláte :(

  • Irena Havránková

Dne 19.9.2023 jsem přišla na vyšetření s fr. buldočkem pro podezření na vyhrezlou plotenku. MVDr. Ošmera se choval arogantne, psa vůbec nevysetril. Vedl pouze monolog, který zakončil tím, že stačí klidovy režim. Na me námitky, že jde o opakovanou záležitost, vůbec nereagoval. Pejska jsem odvezla následně do vetpark, kde provedli neurologické vysetreni a ihned CT, kde se výhřez plotýnky prokázal a vyřešil se operaci. Držet se rady MVDr. Ošmery, který psa ani nevysetril a poslal mě pryč, je dnes pejskek ochrnuty.

  • Sarah Polanska

Chodíme sem už roky a rukama jim prošlo už mnoho našich zvířat. Když to šlo, udělali vše a život zvířátka nám prodloužili, u kocoura dokonce zachránili. Když už to nešlo, důstojně jsme zvířátka vyprovodili. Největší důvěru máme k p.Brodské, která se nám postarala o králíčka i potkany, ale během léčby kocoura jsme prošli rukama asi všech a všichni byli moc milý. Cenově to není tak strašné, jak mnohdy jinde po Praze a za výhodu považujeme i nonstop pohotovost, což je v překvapivě v Praze taky docela rarita.

  • simona bohmova

Mohu jen a jen doporucit!!!Tenhle pristup se nikde uz jen tak nevidi ! .. Vcera nas na tuto kliniku v noci privezl Pet medic. Ochotna sestricka i pan doktor. ( pet medic uz pochvalu od nas ma ) . Pejska nam vysetril, vse vysvetlil. Lekar byl opravdu dusledny. Jeste u nich nas milacek lezi..ale jedno vim jiste. Nikde jsem se nesetkala s takhle milym pristupem. Pejska hladili, povidali si s nim a i my jsme byli v teto chvili take vklidu. Moc moc dekuji, opravdu delate praci s laskou a profesionalitou.

  • Ljuba Sokoviková

Chtěla bych moc poděkovat paní doktorce Andělové za její obrovskou empatii a citlivost. Dne 03.09.21 jsme museli uspat našeho malého Bandika. I přestože nebyli jsme klienti této kliniky, léčila nás paní doktora Maradová z Mělníku, na Ivet klinice nás vzali bez zbytečného čekání. V klidu jsme se rozloučili a celou tu dobu paní doktora Andělová byla velmi opatrná a citlivá jak k nám s sestrou tak i k našemu Bandiku. Děkujeme vám a jsme rádi, že na pejskové nebe našeho Bandi doprovázel opravdový anděl.

  • Práce Čepelda

S velikou vděčností bych touto cestou rád poděkoval všem, kdo se podíleli na záchraně života mojí kočicí holčičky Phoebe, která k Vám byla zaslána na operaci po sdědení nitě. Personál nic nepodcenil, okamžitě ji přijal a během okamžiku šla na sál. Všichni včetně lidí na recepci byli moc milí a příjemní, což u veterin nebývá bohužel zvykem. Stejně tak i během po-operačních kontrol. Ceny jsou rovněž férové. Moc také oceňuji, že tady nic nepodceňují. Od této chvíle budeme chodit jen sem. Děkuji.

  • Petr Kolář

“Ná žádost našeho pana doktora (7 dní léčba, pes špatně chodí, při vstávání kňučí bolestí) jsme přijeli na vyšetření CT (podezření na vyhřezlou ploténku).Přijímal nás MVDr.Čech - CT není potřeba, má bolavou krční páteř, potřebuje klidový režim.Psa jsme nechali na radu pana doktora hospitalizovat. Po 3 dnech nám psa vrátili s tím, že se má šetřit. Po návratu domů se pes skácel. Druhý den jsme nechali psa vyšetřit v Brandýse/Labem na CT, podstoupil opraci-dvě vyhřezlé ploténky u MVDr.Vlacha”

  • Eliška

Nedoporučuji. Nechali jsme zde hospitalizovat pejska s bolavou krční páteří. Nemůže pořádně chodit, běhat, skákat, otáčet hlavou apod.. Po 3 dnech nám ji vrátili s tím, že je úplně v pořádku. Z toho akorát plyne, že o ni nebylo dostatečně postaráno. Při vyzvednutí začala fenka knučet a křičet bolestí a reakce ošetřujícího? "To křičí jenom protože vás vítá, jinak je v pohodě". To je prostě výsměch! Měli by se stydět. Stav fenky se akorát zhoršil. Neproběhlo žádné vyšetření, nic.

  • Micky Boo

Již podruhé jsme navštívily tuto veterinu v Praze, jelikož nejsme velmi duverive k jinym veterinam, nez k te nasi, kterou mame uz x let, ale musime velmi podekovat veskeremu personalu, ktery je velmi mily a vzdy Vas krasne prijme. Nasi veterance vzdy venuji maximalni peci a jsou velice hodni. Jak noncni ambulance a nebo pres den, tak jsme opravdu velice spokojene a pejskovi vzdy pomohly. Mockrat dekujeme vsem doktorum a sestrikam na teto klinice . Jste zlatiii

  • Ma Ka

nechci křivdit všem lékařům kteří pracujou pro tuhle tu kliniku. Ale musím říct že dvakrát za sebou mě doktor Andel špatně diagnostikoval pejsky a kdybych nebyl podezřívavý a nešel ještě k dalším lékařům o názor, tak mohli pod medikamentama které předepsal i umřít. A co se týče chování paní Andělovi to snad ani komentovat nebudu. Větší aroganci jsem snad ještě nezažil ani u humáních lékařů které si podám na MZ ale tohle se řešit nedá jinak jako recenzemi.

  • Ter Se

Tato ordinace si zaslouží 5*. Navštívila jsme ordinaci v době pohotovosti. Předtím jsem volala a řekla ve stručnosti problém a orientační dotaz na cenu (za předpokladu těchto vyšetření). Při příchodu do čekárny jsme byly vyzváni skoro ihned do ordinace. Pak doktor velmi ochotný, milý, vše vysvětlil. Pes dostal léky které mu pomohly a vše bylo v pořádku. Moc doporučuji, skvělý přístup

  • Ondřej Kotouč

Profesně není s lékaři nebo jejich přístupem problém. Vše vždy probíhá bez problémů. Nicméně organizační aspekty, jako je objednávání, informováni majitelů, nebo pouhé zvedání telefonů a vůbec chování recepce je v poslední době otřesné. Čekání v řádech desítek minut na několik týdnů objednané zákroky bez jakéhokoliv komentáře, vysvětlení apod. je krajně neprofesionální.

  • Vladka Vojakova

Skvělí páni doktoři a paní doktorky. Se zvířaty to moc umí, rozumí své práci. Problém vysvětlí. Za mě jen malé doporučení. Slečny na recepci by si občas mohly práci zorganizovat jinak, nedělat 20 věcí najednou a úsměvem dát najevo že o pacienty a jejich páníčky stojí, a to nejen v osobním styku ale i v telefonu. I přes tuhle drobnou kritiku dávám plný počet hvězd

  • Z D

DĚKUJI!!!! V nouzi jsme využili pohotovost Vaší kliniky. Velmi děkuji paní doktorce Brodské a službu mající sestřičce za vše. Za přístup, za laskavost, za trpělivost vše vysvětlit a ani nejde všechny pocity popsat.... Složitá situace kojící fenky vyřešena, pejsek vyšetřen, problém vyřešen a vše na 1000%!!! Děkujeme, děkujeme, děkujeme. Doubkovi

  • Linda

Na tuto kliniku jsme dovezli pejska večer se serii epi záchvatů. Pejska zastabilizovali, ale bohužel jsme po 2 dnech museli převážet jinam kvůli vyšetření MRI. Paní dr. na IVET velmi milá, dávala informace v jakoukoliv hodinu i několikrát denně. S jednáním na konkurenční klinice absolutně nesrovnatelné. Tam obtěžujete i 1x za den. Děkujeme ♥️

  • Vera Sreiberova

9.3.2022 nám MVDr Michal Čech se specializací na neurochirurgii operoval naši holčičku francouzského buldočka , diagnózu určil okamžitě a i po CT se diag. potvrdila . Coffinka se dobře hojí a už po propuštění 11.3.2022 se snažila postavit …. To největší poděkování patří MVDr M.Čechovi i celé klinice V.Š.

  • františek frančík

Našemu rotvíkovi Terezce byla poskytnuta maximální péče po vážném úrazu. Při každé návštěvě se setkáváme s profesionálním, ale také lidským a vstřícným přístupem. Byli jsme vždy velmi spokojeni a můžeme doporučit. Snad jen jediná drobná připomínka, že se občasně hůře dovolává. Děkujeme za péči.

  • Miroslav Lalík

Pes měl psincový kašel, nemoc obvyklou kterou pozná i chovatel laik, takže veterinářka to musela poznat hned. Udělala sice sono zdarma, ale to jen proto protože nás pak poslala na endoskop za 10 000!!! Aby nám bylo sděleno že je to kašel? Že vám není hanba tahat z lidí schválně peníze.

  • Petr Hank

Na Ivetu nám vždy pomohli, ať se jednalo o psa, kočku, potkana či andulku. Velmi oceňuji snahu zvolit pro zvíře tu nejvhodnější léčbu, profesionalita týmu v péči a manipulaci se zvířaty stejně, jako upřímnou komunikaci v případech, kdy je pro zvíře tím nejvhodnějším řešením eutanázie.

  • Lukáš Winkler

Chtěli bychom tímto poděkovat panu doktoru Čechovi i sestřičce za profesionální a lidský přístup při ošetření našeho morčete Bertíka. Ivet bylo jediné veterinární zařízení, které nás ve 23:30 neodmítlo ošetřit. Bertík je zcela v pořádku a už zase "skáče přes kaluže".

  • Blažena Matějčková

Dnes jsme byli v Praze s pejskem Betynkou na klinice IVET. Přístup všech zaměstnanců byl velice vstřícný, všichni byli milí, hodní a pomohli nám. Okamžitě si získali naši důvěru a jsme velmi vděční za to, že jsou! Děkujeme moc paní doktorce MVDr. Karolíně Špitálské.

  • Tereza Remetova

Včera večer jsme navštívili kliniku kvůli neustávajícímu kašli našeho havanského psíka. Sestra i pan doktor Anděl byli příjemní (na to, že jsme tam byli o půl jedné ráno až překvapivě). Vše proběhlo v pořádku, pejsek dostal injekce a prášky a dnes už téměř nekašle.

  • Mr. John Wick

Vždy nám lékaři i sestry pomohli, mají hlavně 24/7, což nám už 2x zachránilo pejska před úmrtím, vykonali operaci uprostřed noci (torze žaludku) a cena prostě odpovídá nasazení. Já děkuji, že Vás můžeme mít v seznamu “pohotovostní” služby, v případě nouze …

  • Tomas Kaplan

Strašný přístup,dlouhé čekáni ikdyž bylo úplně prázdno,nesmyslné ceny a poplatky,naučtované 2dny ikdyž tam pejsek nebyl ani 24hodin,dovolat se na pobočku je skoro nemožné volal jsem tam 9x a až na po desáte jsem se dovolal a to mi sestřička řekla že nemá čas

  • Lucie P.

Super veterina. Přijali nás s potkany neobjednané, ačkoli nás x dalších veterin ten den odmítlo. Sice jsme museli (logicky) čekat, ale stálo to za to. Paní doktorka byla velmi příjemná, zkušená v manipulaci i ošetřování potkanů. Cena celkem příznivá.

  • Karel Šamonil

Kočička přivezena ve vážném stavu dle vyjádření paní doktorky už další snahy neviděla dobře přesto jsme zkusili infuzní terapii a kortikoidy. Po třech dnech hospitalizace nám volali že se stav zhoršil a kočičku jsme museli nechat utratit. … Další

  • Klára Poláková

Se zarmutkem musim napsat,ze bohuzel moje milovana kocicka Airinka musela byt uspana a verte,ze mi to rvalo srdce se tak rozhodnout,ale chci podekovat celemu tymu-doktorum i sestrickam,verim,ze se k moji lasce chovali jak nejlepe mohli a … Další

  • Jana Rychtarova

Moc dekuji MVDr. Andree Andělove za dnesni planovane vysetreni srdce moji adoptovane Merunky. Prostredi velmi prijemne, pani doktorka vse trpelive vysvetlila, 100%pochopeni z obav o psiho milacka. Moc dekujeme! I za adopťáčky z Depozita Beruska

  • Kristina Vojirova

Chtěla bych nesmírně poděkovat paní doktorce Andělové za její obrovskou empatii, péči a citlivost. Včera jsem se rozhodla uspat svého milovaného kocoura Fausta, protože měl veliké problémy se srdcem a prodlužovat jeho život by mu činilo … Další

  • Tereza Obrusníková

Chtěla bych poděkovat personálu kliniky Ivet za profesionální a zároveň lidský a empatický přístup ke klientům. Starali se mi zde o králíčka nejlépe jak mohli. Poskytli nám také zároveň soukromí a neomezený společný čas. Vše oceňuji až … Další

  • Zuzana Marková

Potřebovala jsem urgentně uspat zvíře. S velkou ochotou jsem se nesetkala, spíše jsem si připadala, že opravdu otravuji a nechala jsem tam za uspání zvířete (doktorka tam se mnou byla tak max. 5 minut) 800 Kč, což při přijde za takovou … Další

  • jafa prosim

První návštěva špatně diagnostikována léčba (alergie) + cpaní do pejska prášky tedy uplně zbytečně na tyden a naučtováno 3000,- po týdnu kdy se stav pouze zhoršoval již diagnostikován stafylokok, dány antibiotika ale pouze na 14 dní se … Další

  • Kateřina Schnabelová

Můžeme jen doporučit. Při příjezdu lehce po půlnoci příjemná a profesionální sestřička. Přístup MVDr. Štěpánkové profesionální. K fence se chovala úžasně, ošetřila jí, vše nám vysvětlila. Ještě jednou moc děkujeme. Více takových jako jste Vy.

  • Martin Kalabek

Na kliniku jsme se dostali po obvolani asi dalsich 9 klinik vybavenych CT zarizenim. Na jinych klinikach si na nas nedokazali najit cas. Nekde to by bylo uplne bez sance, nekde nam byl nabidnuty termin za 14 dni i pres upozorneni na … Další

  • Ivan Hrkel

nemohu dopustit na tuhle veterinu, chodíme tam s pejskami nekolik let, skvělá profesionální úroveň a přístup individuální. Cenově se to dá taky zvládnout a není to nějak cenově drahé a nedostupné. Líbí se mi jich široká škála odbornosti.

  • Kristýna Nežerná

Byla jsem zde poprvé,ve svátek…musím říct,že jsem velice spokojena…Krásne a čisté prostředí.Paní doktorka a sestřička jsou profesionální a odbornice na svém místě.Rychlá a velice kvalitní práce.Sára moc děkuje

  • Oxana Pavelko

Moc se omlouvám panu doktorovi Ošmerovi a panu doktorovi Čechovi. Bylo to velké nedorozumění a chyba z mě strany. Ještě jednou omlouvám se a jste nejlepší. Dekuji Vám. Pavelko.

  • Petra Jared

S panem MVDr. Čechem máme vynikající zkušenosti. Navíc je vždy milý a usměvavý Velmi mu děkujeme za pomoc našim pejskům - operace..... Každému ho doporučuji. …

  • Paintball Crew

Zavolala jsem v noci, zda mohu přijet s kocourkem na pohotovost. Hned nás přijali, velmi milý a ochotný a profesionální přístup.

  • Monika Jásenská

Skvělý i profesionální přístup ke zvířatům a lidskost a empatie k páníčkům. Mohu jen doporučit Děkuji MVDR K. Špitálské …

  • Martina Vamberská

Skvělá klinika, úžasný přístup, velice pomohli mé fence a zároveň dokázali podpořit i mě samotnou. Velice Vám děkuji.

  • Lukáš Sládek

Úžasný ortoped p. Čech. Takový přístup jsme nikde jinde nezažili. Určitě doporučuji!

Similar places

VETCENTRUM Duchek s.r.o.

1660 reviews

K Hájům 2671, 155 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

AA-Vet - Veterinární nemocnice

1513 reviews

Chmelová 3316/6b, 106 00 Praha 10 - Zahradní město-Praha 10, Česko

Veterinární klinika Erika

1198 reviews

nám. Dr. Václava Holého 1049/8, 180 00 Praha 8-Palmovka, Česko

Veterinary Clinic Podebradska

972 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Podebradska

954 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Zbraslav

935 reviews

Zbraslav, U Malé řeky 625, 156 00 Praha 5, Czechia

Veterinární Klinika Nusle - Schwetter a kol.

678 reviews

Boleslavova 1525/20, 140 00 Praha 4-Nusle, Česko

Veterinary hospital Stodůlky

646 reviews

K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 13, Czechia

Veterinární klinika na Hůrce

614 reviews

Běhounkova 2530/59, 158 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

Veterinární klinika - MVDr. Jiří Filip, MVDr. Jan Mára

608 reviews

Madridská 636/14, 101 00 Praha 10-Vršovice, Česko