Veterinární klinika ViaVet s.r.o.

137 reviews

Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9-Prosek, Czechia

www.viavet.cz

+420286880596

About

Veterinární klinika ViaVet s.r.o. is a Veterinarian located at Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9-Prosek, Czechia. It has received 137 reviews with an average rating of 4.2 stars.

Photos

Hours

MondayClosed
TuesdayClosed
Wednesday2-8PM
Thursday9AM-3PM
Friday9AM-8PM
Saturday9AM-3PM
Sunday2-8PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Veterinární klinika ViaVet s.r.o.: Bohušovická 230/12, 190 00 Praha 9-Prosek, Czechia

  • Veterinární klinika ViaVet s.r.o. has 4.2 stars from 137 reviews

  • Veterinarian

  • "Jedním slovem"

    "pani doktorka je skvela, vzdy si s ni rad popovidam o nasich holkach a vypada, ze rozumi i ne uplne obvyklim zviratkum"

    "Nerada někam píšu recenze, ale bohužel nemohu jinak"

    "Po více jak 2 letech jsem se odhodlala napsat recenzi"

    "Pan doktor je dobry ortoped - proto druha hvezdicka, tady ale chvala konci"

Reviews

  • Only Anna

Jedním slovem.. HRŮZA. První úplně návštěva na klinice byla kvuly mému psikovy z dětství 12ti cca letá yorksirka. Nevime doted co ji bylo přesně ale na vyšetření ji pan doktor prohmatal, napíchal a já odchazela s 5k lehčí peněženkou… dva dny po injekcich můj miláček zemřel v náruči moji maminky. Další miláček taky yorksirka v 8 letech měla v nepořádku pochvu, byl to zánět což nám rekla jina klinika, jediné tady co udělaly 3 minutky byla prohlídka celková a pan doktor přišel s hotovou částku za co ten zánět pouze odstraní a to se nebavím poté o ceně antibiotik a následné péče… tak jsme jely na kliniku u obchodu OBI na Proseku praha 9 na doporučení a pece nadherna muzu jen doporučit! Bohuzel to co nam tady na te klinice neřekly je ze je už pozdě a zánět už byl nelečitelný.. dalsi miláček toho jsme musely uspat. Ted aktuálně řešíme meho 2 letého kocoura s podezřením na za zánět močových cest.. kocour cely den nejí, nemočí NIC jen zvraci a olizuje si genitálie a je apaticky.. jelikoz tato veterina je opravdu blízko meho bydliště tak jsem tam jeste ten den skočila a paní “doktorka” která zastupovala ten den nás ani nevzala dovnitř a poslala někam jinam ze hope deset nechtějí… no prosím vsem co tihle čtou jestli milujete své zvířátka BEZTE NĚKAM JINAM PROSÍM!! a držte palce s mým kocourkem..

  • Bullet Farm

pani doktorka je skvela, vzdy si s ni rad popovidam o nasich holkach a vypada, ze rozumi i ne uplne obvyklim zviratkum. za to pan doktor, ten mel minule stesti ze nemusel vyhledat lidskeho doktora. s polomrtvym zviratkem nas tam nechal cekat v prazdne cekarne a to mel prazdnou ordinaci. vzdy si radsi zjistete, kdo ordinuje. Ad viavet: 1. recenze na Google neni socialni sit 2. lzete, zviratka jsou moje, popr. nase a ja ve vasi databazi figuruji jiz 10 mesicu. 3. lzete, v ordinaci nikdo nebyl, vzhledem k jeji velikosti by jej urcite neslo prehlednout, stejne jako neslo preslechnout plac a narikani pritelkyne s polomrtvym zviratkem v ruce, ktere v bolestech ceka na konec. 4. ze se pritelkyne jednou omluvi, a to nad mrtvym zviratkem se slzami v ocich, jeste neznamena, ze se k vam chodi pravidelne omlouvat, opet lzete a vzhledem k tomu, ze to k vam mame doslova 3 metry, je omluva pochopitelna. 5. jestli jste mel v dane situaci pocit, ze dojde k nasili, opet lzete. Ze jsem na vas kricel, at delate svoji praci, si opravdu s fyzickym nasilim muze splest jen hlupak (to ze ja pak neco takoveho napisu, po tehle zkusenosti u vas, je snad pochopitelne) 6. nejsem si jist, zda google recenze slouzi k hodnoceni zakazniku a urazeni jich verejne, kazdopadne delate si vizitku sam.

  • Karolína Srbková

Nerada někam píšu recenze, ale bohužel nemohu jinak...Přístup i ceny na této veterině katastrofální... Mého kocoura léčil pan doktor na zánět močáku, neptal se téměř na nic, nic neporadil, akorát do něho píchal atb. injekce za několik tisíc ( bůhví jestli vůbec) a vymačkával silou moč z močáku, protože se nám nepodařilo ji odebrat. Mimoch. to se prý vůbec nesmí, mohlo ho to i zabít. Doklad jsme žádný na to co mu píchl nedostali. Samozřejmě se krev v moči po měsíci opět objevila. Máme novou veterinářku, sídlí na Zenklově ulici v malé vilce a to se opravdu nedá srovnat. Ihned udělala sono, rozbor moči a zjistila už po první návštěvě, že má plný močák kamenů. Od pohledu miluje zvířata, vše poradí, neúčtuje si zbytečné peníze a kocour na ni reaguje mnohem lépe. Bohužel už je starší, takže bude muset být nejspíš na doživotní dietě, ale jsem strašně vděčná paní doktorce za správnou diagnózu i léčbu. U paní doktorky jsem platila 720kč za atb. injekci i se sonem břicha. U pana doktora 1000 jen za injekci a sona jsme se vůbec nedočkali..Jsem znechucená, jak může takový člověk vůbec dělat práci, kde jde o život...Takže všem radím, kdo milujete své zvíře, tak běžte raději jinam!!!

  • Michaela Smyčková

Po více jak 2 letech jsem se odhodlala napsat recenzi. Od jara 2020 jsem docházela na tuto veterinu s kašlem naší bíglí fenky. K tomu se začala hodně nafukovat. Na veterině mi neustále předepisovali antibiotika a situace se nelepšila, léčbu nepřehodnotili, neudělali ani sono. U 14 letého psa se dala předpokládat jiná diagnóza, kterou odhalil již při prvním pohledu jiný veterinář. Jednalo se o rakovinu sleziny a hrozilo prasknutí, byli jsme tedy nuceni uspat. Nekomentuju, kolik peněz za zbytečnou léčbu jsem na této veterině dala, ale moje fenka musela trpět a nebyl jí tady nikdo schopný pomoci. To, že jsem přišla na jednu kontrol s čerstvě rozseklým kolenem a pan doktor se z toho málem skácel k zemi, když mi to jen poléval dezinfekcí, byla jen třešnička na dortu.

  • Kamila Jarišová

Pan doktor je dobry ortoped - proto druha hvezdicka, tady ale chvala konci. Nechala jsem tu kastrovat fenku, vse vypadalo v poradku. Po 3 mesicich zacala byt bolestiva, kulhat na nozicku. Mesic ji lecili na nesmysly, ktere si nechali platit, az si zacala lizat jizvu, na to jsem dostala jodovou tinkturu a limec, druhy den jsem ji musela vest na pohotovost- jizva ji praskla. Byla spatne sesita, v jizve mela vzduchovou kapsu a v rane hnis. Ted mam pejska s otevrenou ranou a doufam, ze bude v poradku.

  • Martin Brabec

Po zkušenostech s touto Veterinární klinikou jsem hrubě nespokojen. Náš kocour který měl zánět močového měchýře odtud odešel s otravou krve kuli špatnému zašití a ošetření. Následně poté prodělal další operaci na jiné klinice která mu zachránila život. Zjistilo se totiž, nejen že se mu tam dostala infekce,ale jizva byla zašita s vzduchovou kapsou díky které maso uvnitř začalo hnít. Kdyby se první ošetření provedlo tak jak má a nezanedbalo se standartního postupu ošetření mohol být v pořádku.

  • Dobra

Obchod se smrtí! Pes nepřežil a umíral dlouhé tři dny! Přišla jsem s přiotráveným psem. Lékař mně sdělil, že se uzdraví, když mu odstraní zubní kaz, případně vytrhne nějaké zuby. Mělo jít o zákrok za několik tisíc. Dva dny dostával injekce a vždy se mu přitížilo, přestal pít, jíst, chodit. Eutanázii lékař odmítl! Třetí den pes zemřel v bolestech, nemohl dýchat a zadusil se krví. Nikdy na to nezapomenu a zeptám se veterinární komory, kde jsou hranice nenasytnosti a lidskosti veterináře!

  • Y Z

Byli jsme tam s kocickou podruhe na odberu krve. Poprve vsechno bylo v poradku. Ted jsme ale meli jineho doktora a ten ze zacatku byl taky v pohode. Kdyz se mu ale nepodarilo odebrat krev po cca 15-20 min, rekl ze za to muze manzel, ktery neumi spravne drzet kocky... Kocka strasne rvala a dokonce se ze stresu pocurala. Byla jsem z toho spatna a dal trapit kocku jsem nechtela. Pan doktor nam rekl nastvane "tak na shledanou!" Neprofesionalni chovani a nezajem o kocku.

  • Otakar Johanis

Dva roky jsme sem chodili se psem s ošklivou vyrážkou kvůli které jsme uvažovali i utrácení psa. V rámci léčby jsme ani nebyli posláni na odběry kvůli alergii. Po návštěvě jiné veteriny byl problém odhalen během pár návštěv a po úpravě jídelníčku a prostředí je problém prakticky vyřešen. Pokud máte zvíře s nějakým méně běžným problémem, tak radši navštivte jinou veterinu.

  • Jana Široňová

Chodím jen na stříhání drápků. Mám čivavu a cena je vždy u pí. doktorky stejná. Za to u pana doktora je cena pokaždé jiná a to se ceník nemenil,má vždy zmatek v kartě a ještě chtěl mému psovi operovat oči a přitom problém nemá. Za to mi řekl,že operace bude stát 5000 Kč.

  • Jiri Kozak

Klinika je přívětivá ke zvířatům, stejně i personál, nutno se objednat a pak jsou časy skutečně platné. Bývá tam klid a pohoda, lékař je šikovný a náš kocourek byl vždy v pohodě, kolikrát jsem ani nevěděl, že už injekci píchl. Skutečně doporučuji

  • Vladimir Ullmann

Náš mrtvý kocourek je výsledek léčení na této klinice. Kocourek si vydrbal pár míst na krku méně jedl a začal hubnout. Pan Dr. ho začal léčit na ušní zánět. Pří každé návštěvě dostal 1 i 2 injekce,vyčistil uši a dal antibiotika i domů.Pak … Další

  • Kristýna Frková

Pan doktor Matušina je obětavý, lidský a udělá pro zvířata vše. Hodně mi pomohl s pejskem. Nejenom v boji při zákeřné nemoci, řekl mi když přišel ,, ten čas’’. Jeho podpora a pomoc byla neskutečná. Děkuji a kdykoliv přijdeme znovu.

  • Jirka Prokop

byli jsme zde s králíkem, přístup hrozný.. paní řekla, že na tu krysu nebude sahat... a štítila se ho.. no zlatá veterina u pana Svobody vedle SPŠ Prosek... přístup 1000x lepší... PS: návštěva proběhla cca před půl rokem.

  • Jan Kozak

Zlej a neprijemnej, trenuje sestřičky, chová se nepříjemně. Kočky tam neberte. Co jsme tam tak kočka nesnáší lidi. Rád se podepíšu : jan kozak

  • Pavel Kotrbatý

Velmi příjemní doktoři i sestřičky, opravdový profesionálové, kteří se dokáží postarat o vaše miláčky a zhojit všechny jejich bolístky …

  • Arisu Kei

Pan doktor vedel diagnozu zakrsleho kralicka asi po deseti vterinach. Zalecil a polomrtvy kralicek stale vesele beha a poskakuje. Dekujeme.

  • Kacici Respekt

10 let v péči oba psi, záněty děloh, utržený kolenni vaz, nádory pod krkem i kolem cecku, trávici problémy... vše vyléčeno...Moc děkujeme

  • Barbara Hladíková

MVDr. Matušina je výborný doktor a doporučuji si zjistit kdy ordinuje právě on. Poslední dobou nemá šťastnou ruku ve výběru protisměny.

  • Dmitriy K

Очень ответственные ветеринары, к животном относятся оккуратно, Моя кошка уколы не слышала, сделали очень быстро.

  • Martin Doupnik

Velice vstřícný personál, zkušení doktoři a doktorky. Mají i vlastní rentgen. Priznive ceny.

  • Radek Beneš

Super ... Kvalitní ošetření a produkty a paní doktorka se sestrou mají domácí přístup

  • Tomáš „Mori“ Hofman

MVDr Matušina je velice kvalitní doktor ke kterému nám stojí jet i přes celou Prahu.

  • Irena Steinlaufova

Malá utulna klinika moc mi příjemný pan doktor a sestřička s mými mazlicky pomohli

  • Zombisnake1

Skvela pece, jedinecny pristup. Za me rozhodne spokojenost, mohu jedine doporucit.

  • Tomáš Trunda

Příjemné prostředí. Profesionální přístup Sestřička příjemná, vše vyřešeno rychle

  • Michal Mach

Zatím vždy příjemná zkušenost s touto veterinární klinikou. Zkušení paní doktoři.

  • Dominik Petry

Super příjemný pan veterinář o naší kočičku se skvěle postaral a dobře poradil..

  • Terezz ka

Milý, ochotný.. Vše bylo v pořádku.. Pán doktor, příjemný, super.. Spokojenost..

  • Hana Hegerová

Nejlepsi veterinar Dr.Matusina.Poradi si is rozmazlenymi psy,a ockuje i venku:-)

  • Alena Šifnerová

Profesionální přístup, příjemné prostředí i personál, velká spokojenost!!

  • Jakub Matějů

Velmi šikovná a ochotná paní doktorka. Jen s parkováním je to horší.

  • Jaroslav Bugala

Byl jsem poprvé a velmi dobrý dojem personál ochotný a profesionální

  • Emil Lazar

Máme Bengálskou kočku a pan doktor je vynikající. Velká spokojenost

  • Josef Pátra

Pan veterinář si udělal čas a vše mi vysvětlil. To se stává málokdy

  • Vladimíra Koubová

Super přístup.Vsichni doktoři milí a fakt se zvířátkům věnují.

  • Ilona Tesárková

Vždy pomohou, pro mě jedna z nejlepších veterinárních klinik..

  • Petr Sluha

Super doktorka ne chodit k doktorovi ten je nepříjemný

  • Karel Kolář

Šikovné veterinární zařízení v této části Prahy 9...

  • Lukáš Balon

Vsechno slape jako na dratkach. Prijemny personal.

  • Viktoria Trollerova

Byla jsem vedle s kolegyni pro sluchadla.

  • Tomáš Černý

Maji radi zvirata, vrely pristup ...

  • Michal Kadzioľka

Vynikající veterinární klinika.

  • Michal Tewolt

Moc spokojen. A morčátko taky.

  • Matthew Alford

Very nice people to work with.

  • Lenka Pavlíková

Příjemný a hodný pan doktor..

  • Laďa Rostaš

Super doktoři …

  • Tadeáš Weis

Je zbytečně drahá ale dobrá

  • Matej Bartos

Ošetří i prase …

  • Petr Hejbal

Ok příjemný dobrý.

  • Jitka Bukolska

Vynikající pristup

  • Helena „Helena“ Hrdličková

Velmi spokojena

  • Ovi Ciredok

Dobre

  • lolbox (Ondřej Kautský)

Super

  • Tom Krištof
  • Josef Pavle
  • Jenny Joey
  • Denisa Krajňáková
  • Martin
  • GM Pyrotechnik
  • Mar tin
  • Robert Soják
  • Olga Komolykh
  • Eva Novosádová
  • Johny Burger
  • Marian Michalisko
  • Iva Lefflerová
  • Toru Watanabe
  • Jana Salačová
  • Tomas Novak
  • Květa Suchomelová
  • Jaroslava Hofmanova
  • Jiří Šitina
  • Ivana Vojtova
  • Lubos Mestek
  • Tereza Najmanová
  • Antonín Müller
  • Jan Jirak
  • Zdenka Brozova
  • Monika Černá
  • Helena Butkovicova
  • Jan Wantula
  • M M
  • Jana Marková
  • Jana Zelená
  • Tomáš Adamička
  • Dita Jiřičná
  • Hana Procházková
  • Dominik Záliš
  • Vlastimil Novák
  • Petr Plevák
  • Jiri Masopust
  • Juliaa Petr
  • Vojta Trejbal
  • Jiri Skoumal
  • Zdeněk Zahradník
  • Helena Prochazkova
  • Roman Daniel (RDan)
  • Jan Frič
  • Surikata18 Surikata18

Similar places

VETCENTRUM Duchek s.r.o.

1660 reviews

K Hájům 2671, 155 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

AA-Vet - Veterinární nemocnice

1513 reviews

Chmelová 3316/6b, 106 00 Praha 10 - Zahradní město-Praha 10, Česko

Veterinární klinika Erika

1198 reviews

nám. Dr. Václava Holého 1049/8, 180 00 Praha 8-Palmovka, Česko

Veterinary Clinic Podebradska

972 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Podebradska

954 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Zbraslav

935 reviews

Zbraslav, U Malé řeky 625, 156 00 Praha 5, Czechia

Veterinární Klinika Nusle - Schwetter a kol.

678 reviews

Boleslavova 1525/20, 140 00 Praha 4-Nusle, Česko

Veterinary hospital Stodůlky

646 reviews

K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 13, Czechia

Veterinární klinika na Hůrce

614 reviews

Běhounkova 2530/59, 158 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

Veterinární klinika - MVDr. Jiří Filip, MVDr. Jan Mára

608 reviews

Madridská 636/14, 101 00 Praha 10-Vršovice, Česko