Veterinární ordinace MD VET

184 reviews

Branická 1242/32, 147 00 Praha 4, Czechia

www.mdvet.cz

+420241408105

About

Veterinární ordinace MD VET is a Veterinarian located at Branická 1242/32, 147 00 Praha 4, Czechia. It has received 184 reviews with an average rating of 4.8 stars.

Photos

Hours

MondayClosed
TuesdayClosed
Wednesday9AM-8PM
Thursday9AM-8PM
Friday9AM-8PM
Saturday9AM-8PM
Sunday9AM-4:30PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Veterinární ordinace MD VET: Branická 1242/32, 147 00 Praha 4, Czechia

  • Veterinární ordinace MD VET has 4.8 stars from 184 reviews

  • Veterinarian

  • "Zdravím, v měsíci listopadu jsem do vaší ordinace přišla na povinné očkování proti vzteklině se psem ACD, paní doktorce jsem hned při vstupu řekla, že pes má autoimunitní onemocnění - dala jsem jí do ruky i zprávy od našeho lékaře - bere již přesrok Prednison 20"

    "Chodím sem s fenou labradora a lepší doktory sem nikdy nepotkal"

    "Bohužel velmi špatná zkušenost"

    "Zalezi co potrebujete a kdo je zrovna v ordinaci"

    "Profesionální přístup celého týmu Dr"

Reviews

  • Charlotte Barbora „ZRZ“ G.

Zdravím, v měsíci listopadu jsem do vaší ordinace přišla na povinné očkování proti vzteklině se psem ACD, paní doktorce jsem hned při vstupu řekla, že pes má autoimunitní onemocnění - dala jsem jí do ruky i zprávy od našeho lékaře - bere již přesrok Prednison 20. Paní doktorka to přešla bez zájmu a psa naočkovala s tím, že mám přijít ještě na přeočkování v prosinci. Na mou žádost - po vyšetření varlat mi bylo sděleno, že má sestouplé pouze jedno varle a doporučuje kastraci. V prosinci ho přeočkovala se stejnými informacemi jiná doktorka a opět bez zájmu o jeho diagnózu. , V lednu se psovi začlo zhoršovat onemocnění - došlo to až do fáze, že se dusil, jeli jsme k jeho lékaři a tam nám bylo sděleno, že pes co bere Prednison, či jiné léky na potlačení imunity se v žádném případě neočkuje, neboť to vyvolá odezvu a onemocnění se může fatálně zhoršit a že by to měl vědět každý veterinář. Dále, že varlata má sestouplá obě, a to jedno má o polovinu zvětšené - doporučena kastrace co nejdříve- z podezření na nádor. Bohužel, teď musíme čekat, až se dá dohromady po vašem diletantském zásahu - očkování, které v žádném případě nemělo proběhnout. Rozhodně k vám již nikdy nepůjdu a v každém případě si dám tu práci, aby nejen v Braníku každý věděl, jací jste odborníci. Na neviděnou Gajdušková

  • Zbyněk

Chodím sem s fenou labradora a lepší doktory sem nikdy nepotkal. ochotní, upřímní, milí, můj pejsek je vždy natesenej že tam může jit. Když jí bylo 13 tak šla na operaci se zánětem dělohy, obeznámili nás s možností léčby, buď prášky nebo operace a že operace je výhodnější protože to vyndaj a nemůže se to vrátit a když jí to zdraví dovolí tak není co řešit. Teď je jí 14 a byla na operaci znovu (po roce) měla na boku takovou bouli která se paní doktorce zdála že by mohla prasknout, tak jí udělali vyšetření jestli ji to zdraví dovolí a když se ukázalo že ano tak šli do toho. Když sem si pro ní byl tak mi paní doktorka říkala že kdyby to tam bylo ještě chvíli tak by to prasklo a že doporučuje histologii (na tu momentálně ještě čekám) aby se vědělo co to vlastně je. už 2x mi mé dámě v letech zachránili život. a já sem nim za to neskutečně vděčný. Už od pohledu je vidět že tu práci dělají správně a maj rádi zvířata. nebojí se problém řešit a to je správné, rozhodně doporučuji tuto veterinu.

  • Jan Bednář

Bohužel velmi špatná zkušenost. Odmítli nás ošetřit i přesto, že čekárna byla prázdná. Ano, nebyli jsme objednaní, nicméně nás lékař odmítl i jen rychle prohlédnout nebo objednat. To se nám doposud ještě nikdy na veterině nestalo… Navíc jsme se museli objednat telefonicky na druhý den i přesto, že jsme v ordinaci stáli. Představte si tu bizarní situaci, kdy tedy voláte z čekárny do ordinace, abyste se mohli objednat.

  • Denisa Sylla

Zalezi co potrebujete a kdo je zrovna v ordinaci. Uz nekolikrat se mi stalo ze jejich leceni zkoncilo v rukou jinych veterinaru a nastesti se to vzdy jinde dalo vse dohromady. Ale ma posledni navsteva, ktera byla nucena protoze zadny jiny vet nas nechtel operovat a ani dat leky na bolest, tak tato vet jako jedina nas osetrila a dala leky co opravdu pomohli a me zvire diky jejich snaze nemuselo nakonec na operaci.

  • Sebastian McRill

Profesionální přístup celého týmu Dr. Máry. Málokdy označuji někoho za profesionála, tady se však nebojím takové označení použít. Pro delší návštěvy připomenu, že v okolí se (vlivem filmových parkovacích zón) platí za parking. Doporučuji tedy předplatit delší dobu, než s jakou počítáte. Snadno se totiž může stát, že místo 30 minutové návštěvy budete i hodinu. V ordinaci je možné platit hotově, i kartou.

  • lukáš hemek

Lidský přístup, který mne upřímně až zaskočil. Přišel jsem do čekárny s koťátkem, které srazilo auto. Okamžitě jsem šel do ordinace, dostalo se mu přívětivé péče s profesionálním taktem vyšetření sono, rentgenu, výživy a oblbováku na bolest. Dámy si koťátko nechaly do doby než si pro něj přijela další úžasná dáma z útulku Šanta kočičí. Tímto bych chtěl velice poděkovat, že existují lidé jako Vy.

  • Martin Šíma

Super klinika, zkušení a ochotní lékaři i sestry, navíc kvalitní psí salon. Prostě super služby. Pozor, nově došlo k přejmenování kliniky na MD VET s.r.o. související s prodejem kliniky. Pokud se týká poskytovaných služeb, zůstává vše v dobrém slova smyslu při starém. Vše je nadále perfektní, pouze zatím nefunguje salón pro psy, což se doufejme brzy vyřeší.

  • Jakub Bečvář

Asi nejlepší přístup ke zvířatům, v době když jsem neměl peníze mi paní doktorka osetrila pejska po menší nehodě a udělala to jako vstupní prohlídku a podívala se na něj když byl zraneny, proto nejlepší hodnocení, o kus dál na veterine paní skoro křičela, že chce hned 500 jinak se na něj ani nepodíva, proto tuto veterinu doporučuji

  • Miriam Čerimi

Klobouk dolů. 1.listopadu se mi fenka pravděpodobně otrávila. Tím, že trpí epileptickými záchvaty a po zkušenostech, jak záchvaty vždy vypadaly, tak tentokrát to byl opravdu děs. S fenkou jsem přibehla na kliniku a jak se tentokrát paní doktorky zachovaly, tak to bylo opravdu na jedničku.Moc děkuji ☺️ …

  • Veronica Cuhra Burns

Super nice Veterinary clinic. I can only recommend. The treatment is always putting the animal first, always. Doctors are very competent, and thorough. They have great knowledge and do not mind getting their hands dirty. Never charge you anything extra. I have been with guinneapigs, cats and dog.

  • Eva Sommerova

Byla jsem jednou po špatných zkušenostech s jinou veterinární péči a musím za sebe a svého kocourka napsat, spokojenost. Vstřícná a milá paní doktorka i ostatní personál, po objednání bez čekání, zákrok proběhl bez problémů a k tomu mnoho dobrých rad.

  • Hans Vondrak

Skvělá péče, profesionálové, ceny skvělé, sám bych se zde nachal léčit a zachránil život mému 12letemu - Rhodeskemu Ridgebackovi Kofimu! Díky, jsme stále v jejich péči. Rentgen, Sono, krevní rozbory, infuze, vše na počkání! Díky Hans

  • Scherylka

Kvalitní veterinární klinika. Vždy se mi o morčata krásně postarali a vyléčili nepěknou plíseň za ušima. A ve stříhání drápků jsou mistři. Rychle a bezbolestně ostříhají drápky i černému morčeti s černými prstíky. :)

  • Klára Ježková

Tato recenze je mířená na paní MVDr. M. Doubkovou. Dlouho jsem hledala dobrou veterinu a našla jsem právě tuto. Paní doktorka má skvělý přístup ke zvířeti, vše mi vždy vysvětlila (diagnóza, příčiny, potřebná … Další

  • Kristina Antoninova

Za nás naprostá spokojenost, velmi milé paní doktorky, navrhovaná léčba i další prognóza se ve finále potvrdily a ověřily. Kočky mám 13 let a toto je zřejmé nejlepší veterina, kde jsem zatím byla. Ráda doporučuji.

  • oli deer

Nejlepší veterina v Praze, tady by se mohli inspirovat i někteří pediatři, jak přístupem, tak čistotou v čekárně a v ordinaci. Velice milá paní doktorka i asistentka. Mohu jen doporučit.

  • Jiří Voběrek

Relativně nová, malá veterina v Braníku, chodím sem s kočkou. Moderní, čisté prostředí se slušnou možností zaparkovat v okolí. Milý a ochotný personál. Zatím vždy plná spokojenost.

  • Анастасия Новодран

Були тут з собакою , стригли нігті . Почекали 5 хвилин , нам швидко все зробили , собака навіть не відчула , хоча вона не дуже спокійна . Швидко , чітко , а головне не дорого )

  • Klára Suchomelová

Nejlepší zkušenosti máme s paní doktorkou Doubkovou, která je neskutečně ochotná, milá a hlavně umí a zná! Když to jde,objednavame se pouze k ní! I náš pes ji má velice rád :)

  • Julie Matenova

Velmi dobrá zkušenost s touto ordinací. Přístup lékařů a sestřičky k naší velmi vážně nemocné kočičce byl úžasný. Nejen lékařsky, ale i lidsky. Děkujeme za pomoc.

  • Stepan „SF“

Parkování hned vedle kliniky, přednostní přijetí pejska hned po zavolání jako akutní případ bereme jako správný přístup doktorů v této ordinaci.

  • Deborah John

paní veterinarka je naprosto skvělá, vstřícná a milá ordinaci jsme navštívili poprvé s bolavou packou kocoura, vše probíhalo bez problémů

  • Drahuška

Velmi příjemný a milý přístup nejen k mému pejskovi, ale i k páníčkům ošetřovaných zvířat, kteří jsou často víc vyplašeni než pacient.

  • Gabriela Krejčí

Paní MVDr.Pazderová vyléčila rychle našemu morčíkovi plíseň.Milý přístup,udělali mu všechna potřebná laboratorní vyšetření.Doporučuji!

  • Tereza Haiderová

Velmi milé a schopné jednání. Jediný vet, který byl schopný vyléčit hnisavé psí ucho a kastrace kočky také bez problémů. Za mě …

  • Alex Jura

Jedním slovem perfektní. Lepšího pana doktora pro naše kočky si ani nemůžeme přát. Profesionální přístup, rychlá reakce, vždy super.

  • Lucie Vejmělková

Jsem tu opravdu spokojena. Objednaci termin jsem mela do hodiny protoze to bylo akutni a vsichni jsou zde mili a vstricni

  • Dáša Simić

úžasný přístup jak k pacientům, tak i k jejich páníčkům, dala bych 5 hvězdiček, ale bohužel o víkendu nefungují ;-)

  • Klára Krejcarová

Měli jsme zde oslavu babičky narozenin a vše bylo na 1* Krásné prostředí a milá a vstřícná obsluha. Moc děkujeme.

  • Lords Mobile

Chce to najít si lékaře, který zvířeti rozumí. Vzhledem k tomu, že se zde střídají 4 lékaři, tak to chvíli trvá.

  • Jan Pavlovský

Nejlepší veterina jakou jsem kdy navštívil. Milí a vstřícný personál. Příjemné prostředí. By Vřele doporučuji.

  • Eliska Machalova

Muzu jedině doporučit, super přístup, paní doktorky moc mile,ochotné nic není problém a vzdy pomůžou :) …

  • Pavla Vargova

Paní doktorka je anděl :) velmi příjemné sestřičky. Vždy o nás bylo postaráno, vše vysvětleno. Doporučuji.

  • Ass6ole

Skvela pece o ctyrnohe kamarady. Profesionalita i zkusenosti se spoustou empatie. Vrele doporucuji! …

  • Daniela Franková

Paní doktorka byla velmi příjemná a ochotná. Na naše štěňátko byla velmi profesionální, trpělivá a jemná.

  • Radek Malinsky

Paní doktorka, úžasný přístup. Je vidět, že má ráda svoji práci a všechny ty zvířátka co k ní přijdou.

  • Marco Aurélio Tocalino

I had a very good service and the doctor speaks English. They handled my dog with care and respect.

  • Milada Mrázková

Vřele doporučuji, vstřícný a mily pristup! Pani doktorka Doubkova je velmi ochotná a vzdy pomohla.

  • Kateřina Lhotová

Chodíme k paní doktorce Doubkové. Je úžasná, milá, empatická. A její asistentka je také moc fajn.

  • Daniel Gospodinov

Chodím se dvěma psi, klasika očkování, udělat pas apod. Po objednání po telefonu se nečeká.

  • Petr Svoboda

Supr jednání a léčí netahaji z lidí peníze a mluví na rovinu cel tym .díky za Falka. Petr

  • Petr Klika

Dnes poprvé s nemocnou kočičkou. A opravdu fajn a profi přístup paní doktorky. Díky moc.

  • V. Váňová

Jsem vždy se všemi spokojená. Pomůžou, poradí.. Jsem ráda, že k nim chodím s kocourem.

  • Veronika Marie Žižková

Profesionální a milý přístup jak ke zvířátkům,tak k majitelům.... Děkuji, děkujeme!!!

  • Sandra Mrázová

Příjemné paní doktorky i sestřičky, se zvířaty to umí výborně. Rozhodně doporučuji

  • Romana „Ami“

Velmi profesionální přístup a ošetření, čisté prostředí, milý a vstřícný personál

  • James CG

Great vet, recommended, good prices, help you as much as they can lovely people

  • Janko Vodvářka

Ochotný personál, který se snaží pomoci. Akorát že o víkendu nepremávají :-(

  • Martina Mašatová

Příjemné prostředí a paní doktorka naprosto skvělá. Rádi se budeme vracet.

  • Jitka Uhlíková

Velmi příjemné jednání, srozumitelné poučení chovatelů začátečníků …

  • Monika

Parkovani v zone, přístup a peče skvela. Objednani na cas moc vyhovuje.

  • Josef Pasek

Byl jsem poprve se stenetem a velmi příjemné prostředí včetně personalu

  • Bára Kardová

Personál velmi vstřícný. Ceny jsou na Prahu velmi přijatelné …

  • viktor schwarcz

Stale pracujem na zjisteni problemu, ale jsou vstricni, profi a lidsky.

  • Eva Zacharova

Prijemna a kvalitni veterina slusne ceny a velice ochotny personal

  • Jan Holman

Příjemné prostředí i personál.o našeho pejska se hezky postarali

  • Gloria Chmatil

Excellent atmosphere plus the personal treat our pets with love

  • Monika Soprova

Citlivý a milý přístup.Mají opravdový zájem o zvíře.Děkujeme !

  • Adéla Dvořáková

Perfektní a vždy milé jednání. Naprostá spokojenost už 2 roky.

  • Lenka Aulická

Jsem velice spokojená s přístupem k mému psovi.Je vždy klidný.

  • Petra Heřmanová Handlová

Za mě jen ty nejlepší zkušenosti, moc milí a krásné prostředí.

  • Jitka Bartunkova

K panu doktorovi Márovi chodíme již cca 19.let. Vždy TOP …

  • Vera matas

Skvělá a profesionální veterina . Jsou tu moc milý a ochotní ☺

  • Chroe Deathbull

Pan doktor Mára je prostě top. Švadlenka jeden …

  • Julie Auss

Naprostá spokojenost, profesionální a vstřícný přístup

  • Eva Jakubuv

Vstřícnost a péče:) docházíme spoustu let, děkujeme:)

  • Jan Hermoch

Příjemný a profesionální personál a ochotní lékaři.

  • Olena Karfíková

První zkušenost, jsem spokojená, všichni jsou milí.

  • Radka Krivancova

Vstřícnost a erudovaný pan doktor. Mohu doporučit.

  • Marketa Kieswetterova

Úžasná péče a lékaři, kteří vždy pomůžou, poradi

  • Karla Laštovková

Úžasný personál a doktorky vynikající péče

  • Veronika Novotná

Rychlost objednání. Vstřícnost, ochota.

  • Alena „Ginkgo“ Pauknerova

Naprostá spokojenost …

  • ALENA Charvátová

Naprostá spokojenost, moc děkujeme

  • Jiří Pešta

Super přístup a ochota …

  • Jakub Novotný

Skvělý přístup a péče o mazlíčky

  • Petra Svestkova

Paní doktorka je skvělá, super!

  • Roman Sara

Výborný přístup. Dobrý doktoři.

  • Martin Bencko

Vstřícné profesionální jednání

  • Stepan Sedlacek

Velmi příjemné a profesionální

  • Lucie Chroustovská

Skvělý přístup a odbornost :)

  • Karel Kabourek

Skvělá péče o zvířata …

  • Anna Bartošová

Paní doktorka byla skvělá:)

  • Alena Vorhemusová

Skvělý přístup, doporučuji

  • Roman Pavelec

Výborný přístup a ochota.

  • Jakub Jírový

Nesmírně mílí a ochotní.

  • Zuzana Jančaříková

Hodný a šikovný personal

  • Pipi branická

Moje nej veterina …

  • Tomáš Procházka

Skvělý přístup a ochota

  • Jan Kadlecek

Velmi solidní zařízení

  • Sarka Podlenova

Výborná péče a zájem

  • Klara Cibulkova

Perfektní veterinář

  • Tomáš Kulhánek

Rodinný pivovar.

  • Radim Hanzlik

Super přístup.

  • Bohumil Kuna

Professionals

  • Martin Rykl

Profi pristup

  • Alena Šlechtová

Velmi dobrý

  • Suzanne Suzanne

Skvele

  • Honza Ty vis

Super

  • IRINA

Super

Similar places

VETCENTRUM Duchek s.r.o.

1660 reviews

K Hájům 2671, 155 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

AA-Vet - Veterinární nemocnice

1513 reviews

Chmelová 3316/6b, 106 00 Praha 10 - Zahradní město-Praha 10, Česko

Veterinární klinika Erika

1198 reviews

nám. Dr. Václava Holého 1049/8, 180 00 Praha 8-Palmovka, Česko

Veterinary Clinic Podebradska

972 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Podebradska

954 reviews

Poděbradská 63a, 198 00 Praha 9, Czechia

Veterinary Clinic Zbraslav

935 reviews

Zbraslav, U Malé řeky 625, 156 00 Praha 5, Czechia

Veterinární Klinika Nusle - Schwetter a kol.

678 reviews

Boleslavova 1525/20, 140 00 Praha 4-Nusle, Česko

Veterinary hospital Stodůlky

646 reviews

K Hájům 2671/8, 155 00 Praha 13, Czechia

Veterinární klinika na Hůrce

614 reviews

Běhounkova 2530/59, 158 00 Praha 13-Stodůlky, Česko

Veterinární klinika - MVDr. Jiří Filip, MVDr. Jan Mára

608 reviews

Madridská 636/14, 101 00 Praha 10-Vršovice, Česko