Zubní klinika Smile Factory

65 reviews

Jakubská 2, 602 00 Brno-střed, Czechia

+420607027707

About

Zubní klinika Smile Factory is a Dentist located at Jakubská 2, 602 00 Brno-střed, Czechia. It has received 65 reviews with an average rating of 4.4 stars.

Photos

Hours

Monday7AM-9PM
Tuesday7AM-9PM
Wednesday7AM-2PM
ThursdayClosed
FridayClosed
Saturday7AM-9PM
Sunday7AM-9PM

F.A.Q

Frequently Asked Questions

  • The address of Zubní klinika Smile Factory: Jakubská 2, 602 00 Brno-střed, Czechia

  • Zubní klinika Smile Factory has 4.4 stars from 65 reviews

  • Dentist

  • "Paní doktorka Vitouchová je tak akorát na slovo vzatá amatérka"

    "Mám za sebou poslední zákrok, a tak si myslím, že je na čase tuto kliniku ohodnotit"

    "My experience at this dental practice has always been very pleasant and professional"

    "Naprosto nepříjemný přístup, nesmyslný prachy za jeden zub, v životě už bych tam nešla"

    "Great experience"

Reviews

  • Damib 1

Paní doktorka Vitouchová je tak akorát na slovo vzatá amatérka. Nechápu, jak tuto doktorku bez zkušeností mohli příjmout. Na rentgenu viděla prý malé kazy, ale při návštěvě v ordinaci to vypadalo jakoby vytvářela celý zub. Na rentgenu se také divila, že neskučím bolestí, ale zuby mě vůbec nebolí. Druhý den po výplni jsem pak musel do ordinace zpátky, protože mi neseděla sundávací rovnátka, a vyšlo najevo, že dané místo vůbec nezačistila, a nechala spoustu lepidla jen tak na zubu. Poslední měsíc skučím bolestí možná tak z její zfušované výplně. Zubaře jsem změnil. Stejně bylo divné, že jakmile jsem začal chodit do smile factory, tak jsem měl najednou 10 kazů ročně, a přitom moje bývalá zubařka nikdy nic neviděla. Taky vždycky dostanete kázání o tom, jak si nečistíte zuby, a přitom jsem dodržoval všechna doporučení hygienistky. Smile factory, aneb jak si ve 23 letech nechat sprznit zuby, a ještě někomu dělat dojnou krávu, přičemž vám zničí práci vašeho ortodontisty. Edit: Tak u nové paní zubařky to byla naprosto jiná pohádka. Například měla mnohem větší zájem o zdraví mé ústní dutiny, a dokonce poskytla mnoho praktických rad, které třeba paní doktorka Vitouchová nebyla schopna poskytnout. Jo, a kazy pro změnu nemám žádné.

  • Kateřina Večeřová

Mám za sebou poslední zákrok, a tak si myslím, že je na čase tuto kliniku ohodnotit. Díky některým recenzím jsem se rozhodla pro tuto kliniku, tak budu rada, když i moje recenze někomu pomůže. Zuby jsem měla ve špatném stavu. Měla jsem totiž až panický strach z ošetření, a tak jsem odmítala několik let k zubaři chodit. Tady mě ale strach přešel. Všechny zákroky jsou bezbolestné. Lokální anestézie je samozřejmostí. Ceny jsou vyšší, ale všechny zákroky jsou provedeny v pořádku - nemusela jsem se v podstatě s ničím vracet. Bohužel se nepodařilo jeden zub zachránit, takže mě čekalo i čištění kanálků (endodontické ošetření). Před zákrokem jsem se snažila dočíst toho, co mě čeká a názory byly různé, nicméně za sebe mohu říct, že mě nic během ani po ošetření nebolelo. Potřebovala jsem několikrát změnit termín ošetření - Stačí si zavolat a na všem se dá domluvit. Nikdy se změnou termínu nebyl nejmenší problém. Pokud se mezitím uvolnilo místo, nabídli mi dřívější termín.

  • Marisa Perello

My experience at this dental practice has always been very pleasant and professional. My daughters and I are registered there. However, unfortunately today it was not. My youngest daughter went to have her retainers removed. The male doctor who attended her was unpleasant and reprimanded her for wanting her retainers removed and for not coming to a supposedly prior check. Behaviour not acceptable for a private and quite expensive private practice. After reprimanding her for a good few minutes, he went on to remove only one of the retainers, operation that took a mere 10 minutes. He refused to do the bottom ones and asked her to make a new appointment. Unfortunately the receptionist was also not very helpful. My husband was considering to register at this clinic, I cannot recommend it any longer and will reconsider going there again.

  • Tyna Bedford

Naprosto nepříjemný přístup, nesmyslný prachy za jeden zub, v životě už bych tam nešla. Hlavně skasnout prachy, ale to, že vás to hodně bolí, tak nezájem. Necitelnost. Katastrofa!!! Odpoved na jejich odpoved: (Nevím, jak se na to tady odpovídá, musím sem). Pod tímhle jménem mě jako pacientku ani evidovat nemuzete ;). Byla jsem tam jen jednou, bylo mi řečeno, že další ošetření až za měsíc!!! Tak jak se to snažíte co nejdříve vyřešit?? Asi nijak. Doporučuji vám šířit pouze pravdivé informace a ne hoaxy... ;)

  • Antonija Krupljan

Great experience. Extremely kind, helpful and skilled receptionist guy and professional dentist and hygienists (everyone speaks English well). Don't expect lower prices then in the rest of the city, it is in the range with the others but expect that these people will actually take care of you. Explain what is wrong, what should be done, what is the price. I really got the feeling that they are there to take care constantly of my teeth and that they be well in the future. Can really recommend :)

  • Fancy- Free

Naprostá spokojenost, návštěva zubaře po X letech, takže spousta práce. Od kazů, předělání plomb až po nové zuby. Jsem rád, že jsem tuto kliniku našel, doporučuji rodině i známým. Absolute satisfaction! It was my visit to the dentist after many years, so a lot of work. From caries, refinishing seals to new teeth. I am glad that I found this clinic, I will absolutely recommend it to my family and friends. Thank you Libor

  • Jakub Hynčica

Po asi pěti ošetřeních můžu říct, že péče je špičková. Můj dlouholetý zubař říkal "vše v pořádku", vzal si pár stovek za odstranění zubního kamene a hotovo. Teprve tady mi udělali rentgen, našli skryté kazy a postupně je opravili. Není to nejlevnější, ale v Brně standard a skutečně to za to stojí. Hodně se dbá na prevenci, což je skvělé. Příjemné prostředí, nic nebolí, doktorky i sestřičky jsou velice příjemné.

  • Klára Talášková

Do Smilu chodíme se synem (6 let) oba a mohu doporučit všema deseti! Paní doktorka Stromská je neuvěřitelně empatická, trpělivá a pečlivá. Syn se k zubaři bál a od té doby, co chodíme k Niki, jak jí se synem říkáme, se k zubaři těší. Opravdu! A to mu při druhé návštěvě trhala zub. Naprosto bez problémů a obtíží. Navíc mají otevírací dobu 7:00 - 21:00, takže se lze objednat i po práci atd.

  • Jakub Urbanek

Možná jsou skvělý na všechno ostatní kromě trhání zubů, moje zkušenost kdy jsem seděl dvě a půl hodiny v zubařském křesle a následně mi bylo oznámeno že to nejde.... No v Bohunicích paní zubařka jen kroutila hlavou a když bylo za dvacet minut po všem pochopil jsem že není zubař jako zubař. Zvažte pokud máte podstoupit podobný zákrok, já už tam nepůjdu. Přeji hodně zdraví.

  • ronadlisko cz

Smile Factory mohu jen doporučit. Hledal jsem nového zubaře a návštěvy zde si nemůžu vynachválit. Vysoce profesionální přístup a velmi příjemné vystupování ze strany paní doktorky Vitouchové, je oproti mému předchozímu zubaři neporovnatelné. Navíc je ordinace skvěle dostupná, přímo v centru a vnitřní prostory jsou rovněž velice příjemné.

  • Jaroslav Bican

Nejlepší zubní klinika v Brně. Krásné a moderní prostředí v centru Brna. Naprosto bezbolestné zákroky. Před každým zákrokem vás lékař informuje, jaký bude postup. Do Smile factory chodím i na zubní hygienu a můžu také 100% doporučit. Chodím k paní doktorce Beranovské a nikdy jsem neměl lepší péči!

  • Petra Myran

Do not go here if you are not a registered client, you get no help. I was visiting Brno for a vacation. Unfortunately, got my tooth damaged, so I was trying to get a help here, with no luck. Unpleasant experience. Do not bother. I have very mixed feelings after this.

  • Javier V

Good dentist and hygienist, terrible receptionist. You may call to confirm your appointment, she tells you everything is ok and then when you appear in the clinic she excuses it's not possible, somehow there were no way to notify by phone or write a message.

  • Sabina Klíšová

S celou klinikou včetně dentální hygieny spokojenost, sice jsou služby o něco dražší, ale kvalita práce tomu odpovídá. Nikdy se mi nestalo, abych v čekárně čekala nějak dlouho a v křesle skoro nic necítím, a to jsem mívala ze zubařů hrůzu. Můžu doporučit. :)

  • Martin Svoboda

Nejlepší dentální hygiena kde jsem byl. Paní opravdu čistila zuby. Jinde mě nutili půl hodinovou přednáškou, jak používat kartáček utratit další peníze abych přišel ještě jednou nebo nakoupil další produkty. Tady se věnují opravdu službě, kterou nabízí.

  • Marcel Ivánek

Výborná péče pana doktora Hromčíka i profesionální dentální hygiena. Absolvoval jsem několik ošetření a zákroků a vše proběhlo bez komplikací s výborným výsledkem a příjemným lidským přístupem. Personál recepce je také na vysoké úrovni. Doporučuji.

  • Alexandr Kuchař

Skvělá péče jak ze strany zubařů, tak pomocného personálu a navíc příjemné zázemí. Problémy se zuby odstraněny profesionálně, rychle a bezbolesně. Když jsem objednaný na určitý čas, vím že mě v ten čas bez čekání přijmou. Všem doporučuji

  • Lucie Baresova

Zachránili tátovi zuby. Už to vypadalo dost špatně, ale s bezprecedentní odborností a zájmem se o něj postarali. Rentgen na místě ihned k dispozici. Doporučuji všem bez rozdílu věku začít chodit do Smile Factory. Zubní péče 21. století.

  • Katarína Jóbová

Uzasny pristup, ako k dospelym tak aj k detom. Dnes sme boli s 5letou vytrhnut mlecny zub. Pani doktorka bola usmievava, mila a vytrhla zubok za doslova par sekund. Dcera odchazela s usmevom! Za mne TOP klinika v Brne!

  • Jakub Mahel

SmileFactory je přátelská zubní klinika. Léčebný plán byl zubním lékařem důkladně vysvětlen. O procedurách se mluví před a během léčby. Pro mě to byl uspokojivý a bezpečný zážitek. Personál je veselý a zkušený.

  • Kenny McCormick

The worst business practice ever: they are fully booked for new patients, but if you are already a patient there, then there are plenty of slots available to book. It makes zero sense. very unprofessional!

  • Zdenka Predna

Za pani zubarkou Beranovskou jsem se objednala v dobe, kdy me bolel zub. I pres veskere rentgeny a osetreni (prevrtani plomby) mi problem nevyresila. Zub boli dal. Za sebe nedoporucuji, ztrata casu i penez

  • Andrea Válková

Chodíme k panu doktorovi s dcerou čtvrtým rokem a jsem mu velmi vděčná za jeho trpělivost, respekt a profesionální přístup. Díky němu jsem překonala svůj panický strach ze zubaře.

  • Tomáš Jícha

Od příchodu vše super, moc příjemná slečna na recepci a ještě lepší paní doktorka s asistentkou :) poprvé v životě jsem se u zubařky bavil a odcházel se smíchem a dobrou náladou.

  • Petr Janů

Milá a hodná paní doktorka, profesionální přístup, velmi pěkná ordinace. Injekce už mezi dveřmi - vrtání bez bolesti. Příští návštěvy se nebojím. Doporučuji.

  • Sona Lohniska

Skvělý servis, precizní práce, vysoká kvalita. Akorát tam nikdy nečekám tak dlouho, abych si stihla přečíst nový Forbes, který mají vždycky v čekárně :-D

  • Adela Gottliebova

S paní doktorkou jsem byla velice spokojená. Vše mi skvěle vysvětlila, na všem jsme se domluvili a proběhlo to bezbolestně, jako každá návštěva

  • Primetime

Návštěvy zubního lékaře jsou obvykle spojené s nepříjemnými zážitky. Na této klinice však tyto zažité předsudky neplatí. Radost navštěvovat!

  • Radka D

Vystřídala jsem hodně zubních ordinací, ale až tady jsem konečně spokojená. Vše bez bolesti a napoprvé. Vřele doporučuji. Radka D.

  • Eva Mafková

Velmi příjemné prostředí a ochotný personál. Vše proběhlo bez problémů a ošetření bylo bezbolestné, mohu jen doporučit.

  • Zbyněk Eliáš

Naprostá profesionalita, vždy skvěle odvedená práce a krásné prostředí zdejší kliniky v Paláci Mitrovských …

  • stanislav sehnal

Velice profesionální přístup, kvalitní vybavení, výborná komunikace. Mohu jedině doporučit.

  • Ni na

Môžem len odporučiť, zachránili mi zuby. Profesionálny, milý prístup, úžasná pani doktorka.

  • Wandering Poeta

Příjemný a velmi profesionální personál. Kolik zdravých zubů mám, tolikrát doporučuji!

  • Miroslav Caha

Ošetření je vždy bezbolestné, konečně jsem se zbavil strachu ze zubaře. …

  • D. D.

Špičkové služby, chodím sem pátým rokem, od té doby se těším chodit k zubaři ✌️

  • Andrej Ševčík

Smile Factory muzu jen doporucit, profesionalni pristup a prijemny personal.

  • Radka G.

Chodíme sem celá rodina a vždy jsme byli s přístupem i ošetřením spokojení.

  • marketa hadrabova

profesionální přístup, odborné služby, fungující recepce, 100%spokojenost

  • Kawalpreet Kaur Kohli

Really Happy with treatment.Highly recommended for English speakers

  • Michaela Fodorová

Perfektni pristup. Krasne prostredi.

  • Dominik „Snooker147“ Rataj

Výborný doktor i personál

  • Petr petersons

uplne profi zubar !

  • Jaromír Hrdina

Otřesné

  • Mark Robinson
  • Alexandra Vaclavikova
  • Peter Bačo
  • Ala'a Al-Deen Al-Shahed
  • Anna Nanivska
  • Anna Ševelová
  • Jana Foltová
  • Hana Jurasová
  • Marek Čajka
  • J. B.
  • Alena Dvořáková
  • Zuzana Lišková
  • Kuba Stromský
  • Ondro Dobias
  • Lazar Sorin
  • Zdenek Jemelik
  • Elizabet Baladová
  • Pavla Vysoudilová
  • Tereza Ondrašíková

Similar places

Sorriso dental s.r.o.

39 reviews

Vídeňská 6, 639 00 Brno-střed, Česko

Smileland - centrum estetické stomatologie

34 reviews

Bří Čapků 384, 602 00 Brno-střed, Česko

ichtys DENT s.r.o.

34 reviews

Vodní 258, 602 00 Brno-střed, Česko

MD. Igor Tejkal

33 reviews

Chvalovka 1331, 635 00 Brno-Bystrc, Czechia

DentArt Brno Ltd.

30 reviews

Kozí 705/5, 602 00 Brno-střed, Czechia

dentistry Odstrčil

25 reviews

Provazníkova 82, 613 00 Brno-sever, Czechia

Dental Center VDENTAL

24 reviews

Hybešova 31/64, 602 00 Brno-střed, Czechia

SiSi Dent s.r.o.

23 reviews

29, Bartolomějská 901, 641 00 Brno-Žebětín, Czechia

Zubní ordinace Addent

22 reviews

Rybnická 261, 634 00 Brno-Nový Lískovec, Česko

Hodný zubař s.r.o.

19 reviews

Tuřanka 1554, 627 00 Slatina, Czechia